*

Profil

Bloggen om frihed, ansvarlighed, grænser for politik - og det faktum at de tre ting ikke altid sikres via lovgivning fra Christiansborg.

Baggrund:

Karsten Lauritzen er retsordfører for Venstre. Han er født i Vesthimmerland i 1983.

Han har været VU-landsformand og blev valgt i Folketinget i 2007 for Venstre.

Karsten er retsordfører, men beskæftiger sig også med udviklingsbistand, udenrigspolitik, finans- og skattepolitik.

Andet:

Sted:

Hjørring og København

Website:

Besøg

Grænser for politik

Asmaa eller kaos

Dato: 14. juli, 2011

Emner: , , , , , , , ,

224 kommentarer

 

 

Jeg flyver meget, og nu har jeg fået nok. Ikke af fly eller flyvning, men af det sikkerhedshysteri, der følger med. Det er jo sindssygt, hvor meget vi finder os i for at få lov til at flyve. Flyvning er efterhånden blevet som svinetransport. Her tænker jeg ikke bare på flymaden eller flyenes indretning, men også på den måde, vi mennesker lader os behandle.

Jeg flyver rigtig meget. Mest mellem Aalborg og København, men også rundt i verden i forbindelse med mit arbejde som udviklingsordfører. I de sidste par uger har jeg været i USA, og her i “the land of the free” har jeg haft fornøjelsen af at flyve en del indenrigsflyvninger og stifte nærmere bekendtskab med amerikanernes lufthavnssikkerhedsprocedurer. Som med alt andet i USA er det bare større, og selvfølgelig er sikkerhedsforanstaltningerne nødt til at gå over gevind. Se for eksempel denne lidt ældre historie med nu afdøde Ted Kennedy i hovedrollen

Efter islamstiske terroristers angreb på World Trade Center 11. september 2001 strammedes sikkerhedsregler og -procedurer i det meste af verden. Med tiden har vi vænnet os til de strenge regler, og hver eneste gang vi skal flyve, bliver vi mindet om risikoen for endnu et terrorangreb. Frygten for terror skal få os til at acceptere ting, vi normalt ikke ville acceptere, og som vi ikke ville have accepteret før i tiden. For eksempel at blive befamlet offentligt af fremmede mennesker, at blive scannet bogstaveligt talt i hoved og røv, og at få blotlagt selv det mest private indhold af vores håndbagage – ikke bare på de lange rejser, men også på en tur fra Aalborg til København!

Der skal nok være dem, der fantaserer om at blive befamlet af en lækker, uniformeret sikkerheds-m/k. Situationen har sikkert også været brugt som inspiration til adskillige film. Men for de fleste mennesker føles det snarere som et overgreb. Samtidig er det tvivlsomt, om de skrappere regler overhovedet har en effekt.

Tag nu de tåbelige regler om væskebegrænsning, der blev indført af EU-kommissionen efter et mislykket terrorangreb mod Heathrow lufthavn i 2006. Man forbød passagerer at have beholdere større end 100 ml med, men tillod dem dog at medbringe så mange små flasker, som de nu har lyst til. Og efter sikkerhedstjekket kan man stadig købe flasker i alle størrelser lufthavnenes butikker. Det giver ingen mening.

Også i Københavns lufthavn har reglerne taget overhånd. Her er man begyndt at udvælge tasker til såkaldt udvidet random control. Det betyder, at ens håndbagage tømmes totalt af en lufthavnsansat. Alt tages ud, og uansat om der er tale om beskidte boksershorts, frækt undertøj, eller andre mere personlige og private genstande, lægges tingene i en bakke og scannes endnu en gang – mens alle andre kan overvære proceduren og se indholdet af ens taske. Svineri.

Det kan ikke påvises, at sikkerhedsprocedurerne har nogen effekt på sikkerheden. Det eneste, man kan påvise, er, at man konfiskerer mange genstande. Rigtig mange. I Københavns lufthavn konfiskerede man i 2010 25.041 knive, sakse og andet værktøj (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 4.295 lightere (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 17.458 flasker øl, vin, spiritus og parfumer (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 108 tons vand, juice og shampoo (gæt selv…). Var der noget med, at langskæggede, velduftende terrorister engang kaprede et fly, mens de i religiøs ekstase råbte ”Because you are worth it!”? Nej, vel?

I EU-kommissionen diskuteres det nu, om det er på tide at lempe reglerne. Men kommissionen holder igen. Måske fordi der er milliarder på spil for lufthavnenes forretninger og ikke mindst for den europæiske luftfartssikkerhedsindustri, der alene i København har 700 ansatte.

Der er penge i frygten for terror.

Jeg har ikke meget til overs for Enhedslistens tidligere folketingskandidat, den fundamentalistiske muslim Asmaa Abdol-Hamid. Jeg har ingen – slet ingen – respekt for mennesker, der bliver danske statsborgere, stiller op til valg til Folketinget – men samtidig nægter at underskrive vores grundlov. Men Asmaas fundamentalisme har alligevel tjent et godt formål. Den har for nylig været med til at vise, hvor langt sikkerhedshysteriet egentlig går, da hun i en lufthavn blev nægtet sin ret til at blive visiteret bag et forhæng.

Flyvning skal være sikkert, og det giver god mening med faste regler og en vis kontrol af passagerer og bagage. Men der er grænser for, hvad vi som flyrejsende skal finde os i af kontrol og dårlig behandling – og den grænse er for længst overskredet. Det er på tide, at reglerne bliver lavet om.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 11:46

Karsten Lauritzen

“Jeg flyver meget, og nu har jeg fået nok. Ikke af fly eller flyvning, men af det sikkerhedshysteri, der følger med. Det er jo sindssygt”

Karsten Lauritzen.

Du har ret.
Men ingen har jo medvirket mere til hysteri og overvågning end VKO.

I vinder jo valg på det.
Og fører valgkamp på fremmedfrygt, terror og discrimination.

Så hvad vil du egentlig Karsten Lauritzen?
Stop hykleriet og klynkeriet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tor Hansen, 7800 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 11:47

@ Karsten Lauritzen

“Der er penge i frygten for terror.”

- og der er politisk, populistisk power i at fremelske denne frygt, hvilket dit parti har betalt dyrt for til DF!

Upassende ? Klag over indlæg

 
J. hansen, rødekro | Skrevet: 14. jul 11 kl. 11:47

Havde jeg siddet i samme fly som Karsten Lauritzen, da han drog tilbage til dminnieland Danmark iført et aldeles uklædeligt og usmageligt rødt partisantørklæde, efter at han havde været i “slaraffenland” for at skabe dialog med vanvittige islamiske voldspsykopater, så havde jeg forlangt ham smidt af flyet!
“Politikere” som Karsten Lauritzen medvirker aldeles ikke til en tryghedsskabende holdning hos stakkels sagesløse ædruelige danskere. TVÆRTIMOD!

Upassende ? Klag over indlæg

 
J. hansen, rødekro | Skrevet: 14. jul 11 kl. 11:52

Jeg lover dig Karsten Lauritzen, at resten af mit liv eller til den dagdu bliver rigtig voksen og undskylder overfor den danske befolkning din ulækre fremtoning i dette afskyelige outfit, skal jeg ved hver eneste lejlighed der gives mig minde alt og alle om eksistensen af de afskyelige dminniefotos, der eksisterer af dig: Karsten Lauritzen som islamisk tøjstativ!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mads Frederik Toft, Dronninglund | Skrevet: 14. jul 11 kl. 11:57

Ja det var ikke noget specielt smart signal at sende, at Karsten Lauritsen kom hjem iført turban.
Men nu kender Karsten L og jeg også hinanden fra vores tid i VU, så kan se at Karsten L dog er blevet mere voksen end dengang :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
A. Bille, Kbh | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:08

Jeg flyver også meget og jeg kan ikke kende det billede, så slemt er det altså heller ikke. Jeg bliver bare lidt ekstra tryg ved mere sikkerhed så det passer mig egentlig fint nok, og jeg eller mine rejsekammerater er aldrig nogensinde blevet befamlet/kropvisisteret når vi skulle flyve, det plejer kun at ske hvis metaldetektoren reagerer på at man går igennem hvilket de sjældent gør da man bliver bedt om at fjerne ur, bælte osv.

Jeg synes det er overdrevent brok. Det er så nemt at flyve, og kan slet ikke genkende at det er gået over gevind. Men som altid så er jeg aldrig enig med dig…eller med Venstre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Bruncke, Ølstykke | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:09

Jeg er helt enig med Lauritzen. Skønt, at nogen tør komme ind på det. Når man en gang i mellem lufter sin irritation over kvæg-behandlingen, glor sædvanligvis begavede mennesker på een, som var man faldet ned fra himlen : Jamen det er da for vores egen skyld alt sammen !? 700 ansatte - kan det virkelig være rigtigt ? Ja hvorfor ikke. Stod forleden i den lange sikkerhedskø bag et par ældre mennesker, der tydeligvis aldrig eller sjældent flyver. Så deres ubehag ved i fuld offentlighed at skulle tage bæltet ud af deres bukser. Hvor stopper det ? I London var jeg ude for at skulle tage skoene af ! Pga sikkerhedsvanviddet flyver jeg kun yderst nødtvunget. Så hellere køre et par timer mere i bil. Du glemte for øvrigt en anden side af samme sag, Karsten : Når man så endelig er kommet om bord og fået sin plads, så starter en endeløs sikkerheds remse, som nu er blevet så lang, at stewardesserne ikke kan huske den, hvorfor den er indtalt på bånd. Og så kommer den Gudhjælpe os på en 2-3 sprog. Og når der endelig bliver ro, og man er halvvejs fremme ved destinationen, så bliver man vækket af kaptajnen, der gerne på et fuldstændigt uforståeligt engelsk vil fortælle os, hvor koldt det er udenfor, hvor højt vi flyver, hvilken by, vi lige har passeret og vejrudsigten for destinationen. Pointen er, at INGEN hører en lyd af alt det ordskvalder. Ville ønske, at flyselskaberne ville begynde at konkurrere på RO I LUFTEN ! Og at en stor del af de 700 blev overført til Bagagehåndteringen !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Børge R. Jensen, Randers C | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:17

Det glemmes så lige, at sikkerhedsprocedurerne ved rutefly nok er indført mest af hensyn til USA. EU-kommissionen kan formodentlig vanskeligt lempe reglerne for rejser med rutefly i EU, uden USA reagerer.

Asmaa Abdol-Hamid kunne have rejst med tog fra Bruxelles til København, og dermed undgået sikkerheds- og paskontrol. Kun på rejser under den engelske kanal, i Spanien og vist over EUs ydre grænser udføres sikkerhedskontrol af bagage i toge, og paskontrol i toge udføres mig bekendt ikke inden for Schengen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Pedersen, Malmø | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:20

Det mest mærkelige er dog at man skal igennem hele “sikkerheds-møllen” selvom man blot mellemlander og dermed ikke forlader lufthavnen. Hvis man f.eks. ved en fejl kommer til at købe en flaske vand (til uhørte 15-20 kr.) og måske en parfume i den lufthavn man rejser fra, så skal man finde sig i at få det konfiskeret i den lufthavn man mellemlander i. Det er for mig reelt tyveri…. men vi ved jo alle sammen hvem der bestemmer i sådan en situation… det gør skrankepaven, og dem kan man lige så godt lade være med at diskutere med.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin T, Malmø | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:23

Enig - bortset fra det omkring Asmaa. Det kan og bør ikke være en rettighed, at komme bag et forhæng, alene fordi bliver bedt om at smide jakken.

Derudover viser Asmaa-sagen med al ønskelig tydelighed, at hun virkelig ikke er særlig skarp, når nu det kom som et chok for hende, at hun skulle smide jakken; den jakke, som ALLE har skullet smide i 10 år, fordi et par af hendes trosfæller ikke kunne få nok punami på jorden…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Larsen, Regstrup | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:26

Hvilke løgne skal vi nu se efter i dette indlæg! For som tidligere har Karsten en lempfældig omgang med sandheden.
Karsten, hvornår er du sidst blevet kropsvisiteret? Hvis du er blevet noget så har du fået en manuel metalscanner stukket omkring din krop.

Kim Pedersen, Malmø - var det Timothy Mcveigh der sprængte et eller andet hus i luften, gad vidst om Timothy var muslim?
Kim at du tør bo i Malmø, med alle de muslimer som truer alle i Malmø.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Pedersen, Malmø | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:27

Synes i øvrigt det er lidt pudsigt at jeg bliver bedt om at tage mine briller af, når de tjekker mit pas, mens muslimske kvinder kan beholde tørklæder og burkaer på uden problemer… hvem er det lige der har lavet flest terrorangreb de seneste år.. muslimer eller folk med briller?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen 2, 6101 N | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:30

Denne politiske letvægter ved navn K. Lauritzen har endnu en kommentar.
Vedr. lufthavnskontrol:
Alt ville blive lettere ved mere rationelle og enkle regler i lufthavnene!

@ Kim Pedersen, Malmø
Du skriver ganske rigtigt at denne Asmaa hader Danmark, dog har jeg den tilføjelse, at hun ikke hader det danske socialvæsen, der i høj grad har gjort det muligt for Asmaa og andre 100-vis af palæstinensere i Vollsmose, at have en ganske behagelig dagligdag i DK !!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:35

Enhver form for interaktion med muslimer eller islamiske kloakker, vil altid indebære høje sikkerheds-risici. Det er muligt, at den unge venstreløve Karsten Lauritzen er villig til at løbe disse risici, når han er nede og besøge sine islamiske terroristvenner iført PFLP-tørklæder, men vi andre sagesløse mennesker gider ikke.

Hvorfor lufthavne verden over endnu ikke har indført profiling i stil med Ben Gurion lufthavnen i Israel, skyldes naturligvis, at de multikulturelle ærkeslyngler vil hævde, at det er forskelsbehandling grænsende til racisme. Heri har de naturligvis ret, hvorfor dog tjekke tante Erna’s bagage, når alle ved, at det er muslimaen lige bagved, der har sprængstoffet med!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Camilla Bang, Frederiksberg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 12:58

Karsten Lauritzen har fuldstændig ret.
Fx må strikkepinde ikke medtages i håndbagen, men man må gerne have bøjle-BH på. Bøjlen er da et ligeså farligt våben som en strikkepind.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hans hansen, HK | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:00

Så kom også Karsten Lauritzen på lønningslisten i Riyad.

Karsten du er i godt selskab der.

Troels Lund, Bæk Simonsen, Holmsgaard…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:01

Børge R. Jensen:

“Ingen gider da omgås eksistenser som du, og du er næppe sagesløs.”

Dit selskab vil jeg i hvertfald gerne have mig frabedt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Poulsen, Roslev | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:03

Vi har meget at takke vore kulturberigere for. Uden dem ville verden ikke være den samme,

Upassende ? Klag over indlæg

 
tine hansen, 2450 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:04

Muslimske forældre lærer deres børn had til andre religioner, og hermed danskerne.
Derfor ser vi at muslimerne ikke falder til og skaber ghettosamfund pga at de lærer had til danskerne helt fra barns ben, og de holder med disse tyranner der har opdraget dem.
Derfor udøver de så meget vold, sætter ild til skoler, børnehaver, etc., integrerer sig ikke, og ALT muligt andt vrøvl.
De har nemlig lært det fra barndommen. Se her i Sverige, 3:40
http://www.youtube.com/watch?v=PXzqVK6uY8I&feature=player_embedded#at=261

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen 2, 6101 N | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:07

@ Børge R. Jensen, Randers

Din hukommelse må være som en hullet si!!
I hhv. Madrid og i London kan man tale med om muslimske terror-bomber, f.eks. Madrid banegård -
og i London juli 2005!!

- Tænk dig om!

Upassende ? Klag over indlæg

 
tine hansen, 2450 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:08

Jeg synes man ser islamifiseringen mere hyppigt og muslimer kan bare ikke finde ud af hvordan man opfører sig.
Hvad kommer først muslim: danskhed eller din muslimske religiøse identitet og sharialoven
Spørg en muslim om hvad han/hun putter først og finder mest vigtigst: Dansk nationalitet og dansk lovgivning eller muslimsk religiøs identitet, Islam, sharialoven og ummahen. Få ham eller hende til at uddybe. Så vil i finde ud af at langt de fleste muslimer er her bare pga. økonomiske fordele og for at sprede Islam og muslimerne selv. De vil da skide på Danmark, og gider da ikke interessere sig for landet eller danskerne som helhed. Det er derfor vi har ghettoerne
Se med her fra Australien hvor muslimer putter sharia først. Det samme finder vi i Danmark
http://bankoran.com/?p=304
Det betyder også at vores nation ikke længere står sammen som en, men at vi har en skyggebefolkning der ikke fatter en brik. Det kan vi takke muslimerne for, og de har lavet samme nummer i SAMTLIGE lande de er kommet til.
Og nej i får ALDRIG fri om fredagen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:11

tine hansen, 2450 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:04

“Muslimske forældre lærer deres børn had til andre religioner, og hermed danskerne.
Derfor ser vi at muslimerne ikke falder til og skaber ghettosamfund”

tine hansen.

Jeg har engang boet i en såkaldt ghetto. I Svendborg.
Muslimerne gav ingen problemer.

Men det gjorde typer som dig godt nok.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:14

Karsten Lauritzen

“Der er penge i frygten for terror.”

Ja, det koster dyrt for den vestlige verden at konflikte den muslimske verden. Så dyrt, at udgifterne er ved at vælte hele økonomien. Men det koster jo, som du selv er inde på, også en masse besværligheder for borgerne i de vestlige lande. Ikke mindst for amerikanerne selv. Rimeligt nok, da de om nogen er skyld i disse mange konflikter. Nu har de dårligt råd til at gå i krig med nogen, uden de derved risikerer at komme i den situation, at de får store problemer med deres egen befolkning. Der jo på grund af de mange krige i stigende grad mærker fattigdommen på egen krop.

Således skal man bare glemme en taske på en banegård, og det koster dyrt i sikkerhedsforanstaltninger bare at finde ud af, at der er tale om en glemt taske. På den anden side, så vil det formentlig ikke have været en glemt taske, dersom reaktionen ikke hver gang var sikkerhedsmæssigt i top. For man må jo antage, at der er nogen, der afventende holder øje med reaktionerne.

Der jo selvklart forventes at ville falde i intensitet, som tiden går.

Så du må lære at leve med besværet, Karsten Lauritzen. Samt de mange omkostninger, der i øvrigt er forbundet med at tækkes de neokonservative amerikanske korsfarer. Og så håbe på, at de forsvarende islamister ikke strammer ”skruen” yderligere.

Politiken 9. januar 2004

Af Bjørn Holmskjold

»At sætte bevæbnede vagter i passagerfly er det samme, som at terroristerne har vundet«, udtaler den konservative trafikminister Flemming Hansen i Politiken 31.12.2003

Modparten, som i givet fald vil vinde, er en høj mand med langt skæg, omviklet med lagenagtig beklædning, som trisser rundt i nogle uvejsomme bjerge med en knortekæp i hånden og en riffel over skulderen. Hans modpart, der i givet fald må erkende sit nederlag, er den part, som råder over enorme våbenkapaciteter, hundredtusindvis af soldater, efterretningseksperter, teknik og umådelige økonomiske midler.

Tankevækkende, ikke?

Flemming Hansens udtalelse kunne underforstået godt tolkes sådan, at vi helst ikke vil indrømme den kendsgerning, at hvis manden i bjergene ikke har vundet, så vil han formentlig vinde.

Ser man på det styrkemæssige misforhold mellem de to parter, giver det stof til eftertanke.

Modpartens våben er nemlig psykologi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Pedersen, Malmø | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:15

Asmaas bror er jo som bekendt dømt for at have sparket en ung dansk pige i hovedet fordi hun ikke ville være sammen med ham på et diskotet.. Så det er ikke kun Asmaa der hader danskere, det gør hele hendes familie tilsyneladende.. Og hvad gør vi? tja vi giver dem fuld forsørgelse og lader endda Asmaa tale i folketinget. Danmark er et fantastisk, men temmeligt naivt land…

Upassende ? Klag over indlæg

 
O. Dürr Jensen, Herning | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:17

Verdens udgifter til muslimsk terrorisme er astronomiske. Lige problemet med flyterror og lufthavnscheck kunne langt hen ad vejen løses ret enkelt: Hvorfor laver man ikke flyafgange forbeholdt muslimer og flyafgange forbeholdt alle andre? I begge tilfælde skal flight-crew incl. piloter være af anden religiøs observans end islam. Jeg vil tro de vanvittige kontrolforanstaltninger kunne minimeres ganske væsentligt. Hertil - naturligvis - gevinsten ved en stærkt minimeret risiko for terror.

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:50

Jens Hansen odense.
Din forblændelse af islam er kvalmende. Jeg foragter så ynkelige personer der falder på knæ for islam en ond og modbydelig idelogi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:04

@Camilla Bang, Frederiksberg

Karsten Lauritzen har fuldstændig ret.
Fx må strikkepinde ikke medtages i håndbagen, men man må gerne have bøjle-BH på. Bøjlen er da et ligeså farligt våben som en strikkepind.

Pas på! Hun har BH!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:13

BH’er er haram.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Elmer Jørgensen, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:13

Modparten, som i givet fald vil vinde, er en høj mand med langt skæg, omviklet med lagenagtig beklædning, som trisser rundt i nogle uvejsomme bjerge med en knortekæp i hånden og en riffel over skulderen. Hans modpart, der i givet fald må erkende sit nederlag, er den part, som råder over enorme våbenkapaciteter, hundredtusindvis af soldater, efterretningseksperter, teknik og umådelige økonomiske midler.

tror her Bjørnebassen tænker på sin darling: O. Bin Laden
Han er som bekendt ikke mere ;o)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:22

leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 13:50

“Jens Hansen odense.
Din forblændelse af islam er kvalmende. Jeg foragter så ynkelige personer der falder på knæ for islam en ond og modbydelig idelogi.”

leif poulsen.

Nu er hvad du tror og måske endda på dine bedste dage forsøger at tænke jo ikke så vigtigt leif poulsen.

Typer som dig poulsen, lever i jeres ejen lille triste verden.
Hvor I naturligvis må forblive hele jeres tilværelse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:48

Jens Hansen Odense.
Det er sgu dig der lever i en lille verden. Her hvor jeg bor er vi mange der til daglig må finde os i muslimernes hærgen. Nu er du jo så forgabt og hjernevasket af ondskabens idelogi en enhver selvstændig tanke er umulig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren R., Kbh. | Skrevet: 14. jul 11 kl. 14:58

Du godeste - hvad er det, du skriver, unge mand: “Asmaa eller kaos”. Tænk dig lige om og genvurder den overskrift og din ros til den fundamentalistiske Amaa, der jo elsker at få sit kontrafej i pressen, no matter why. Denne lille sag er ganske typisk for hende og hendes slags. Offerrollen, du ved!

Det er ikke sjovt med disse sikkerhedsregler - har selv prøvet både “befamling” og en scanning i London. Men er der objektivt grund til lempelser? Hvad siger PET?

Håber, du snart bliver tør bag ørerne. Du har en ansvarlig post i dit parti.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:02

Nu handlede denne blog om den overdrevne sikkerhedskontrol i lufthavnene.
Og som sædvanlig kører det lynhurtigt over i den efterhånden nærmest traditionelle verbale mudderkastning mod muslimer, skrevet af personer, der åbenbart ikke magter at udtrykke sig i blot nogenlunde civiliserede eller urbane vendinger.
Argumentation er der ikke tale om - blot demonstration af, at man befinder sig på et lavere menneskeligt niveau end mange af vore muslimske medborgere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:06

leif poulsen, 4200

Sandheden er jo alt taget i betragtning den, leif poulsen, at Danmark har nogle af de skikkeligste muslimer og imamer i verden.

Så du gerne det forholdt sig anderledes?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Hansen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:08

Interessant at en venstremand indrømmer, om end indirekte, at svinetransporter er dyreplageri. Og selvfølgelig er han enig med en muslimsk ekstremist.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Persson, Harlev | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:14

@Henrik Hansen.

Jeg tænkte præcis det samme. Ligesom V gennem DF har været med til at piske kontrolhysteriet op, så har V helt alene ansvaret for den dyremishandling, der finder sted i landbruget. Åbenbart endda med fuld bevidsthed omkring det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Nielsen, Århus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:15

En venstremand’s anbefaling af Asmaa fra Enhedslisten.

Og på en anden blog her på JP har Per Clausen, også fra enhedslisten, vist han har langt mere forståelse for Euro’ens konsekvenser end nogen i partiet Venstre nogensinde har fremvist.

Det kan da godt være man skal skifte parti….

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:18

Bjørn Holmskjold Skanderborg-
Sandheden er den, at usle konvertitter har pligt til at fylde vantro med løgn.
Det er kun tabere og mentalt svage mennesker der lader sig forblænde af islam, opfundet af en skizofren racistisk massemorder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:24

@ Leif Poulsen: “Sandheden er den, at usle konvertitter har pligt til at fylde vantro med løgn…”

Og hvad er så sandheden om de konvertitter, der ikke er usle? Og har du i øvrigt søgt og fået patent på, hvad der er SANDHEDEN?

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:31

De typer som i dagens Danmark går ind for muslimsk invasion og islamisk besættelse af vores land, er af nøjagtig samme landsforræderiske slags som de typer der sympatiserede med naz’ismen og jødeforfølgelserne, Hitler-Stalin pagten og Hitlertroppernes besættelse af Danmark i 1940-45.

For islamismens lighed med naz’ismen er ikke til at bortforklare.

Det værste er at disse typer findes overalt i samfundet, både højt oppe og langt nede.

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:31

Hans Lembøl Gørlev.
Er det forbigået din opmærksomhed at konvertitter til islam er en sølle flok fanatikkere. Jeg har INGEN steder skrevet at jeg har søgt patent på sandheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:33

“Og hvad er så sandheden om de konvertitter, der ikke er usle?”

Det må nødvendigvis ligge i sagens natur, at konvertitter til den islamiske dræber-ideologi er uslinge. Disse usle konvertitter har i øvrigt som oftest en tilhørsforhold til de ekstreme miljøer hos Menighedslisten og Waffen-SF, Anna Rytter er et glimrende eksempel.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:34

leif poulsen, 4200 | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:18

“Sandheden er den, at usle konvertitter har pligt til at fylde vantro med løgn.”

Det må du så undskylde! Jeg var slet ikke klar over, at du var konverteret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:34

De typer som i dagens Danmark går ind for muslimsk inva’sion og islamisk besættelse af vores land, er af nøjagtig samme landsfor’ræde’riske slags som de typer der sympatiserede med na’z'ismen og jødeforfølgelserne, Hit’ler-Sta’lin pagten og Hit’lertroppernes besæt’telse af Danmark i 1940-45.

For isla’mismens lighed med na’z'ismen er ikke til at bortforklare.

Det værste er at disse typer findes overalt i samfundet, både højt oppe og langt nede.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten H., 10000 PR | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:38

Et indlæg, som begyndte med at handle om de trælse konsekvenser af den udvidede sikkerhedskontrol i lufthavne, blev hurtigt kidnappet af the usual suspects af affekteret hårdkogte blogspammere, som perverterer bloggen til endnu en omgang muslim- og Islam-bashing. Det tjener ikke ytrings- og pressefriheden, thi sådanne indlæg hører hjemme i andre sammenhænge.

Måske skulle bloggens moderator anlægge et mere aggressivt syn på hvilke indlæg som bør slettes som irrelevante?

I øvrigt er jeg enig med blogskribenten i at lufthavnssikkerhedskontrol er gået i selvsving og har taget overhånd, og forlængst er begyndt at leve sit eget liv.

Betaler i øvrigt gerne ekstra penge for at undgå mellemlandinger. At flyve hjem til Kastrup i eet stræk er alle pengene værd. Hører I efter, SAS?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:38

Også svenske nazister konverterer til det islamiske barbari. Marxister, nazister, socialister og muslimer har alle en fælles fjende i jøderne og den frie kapitalistiske og civiliseret verden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:40

Carsten H. skriver:

“Et indlæg, som begyndte med at handle om de trælse konsekvenser af den udvidede sikkerhedskontrol i lufthavne, blev hurtigt kidnappet af the usual suspects af affekteret hårdkogte blogspammere, som perverterer bloggen til endnu en omgang muslim- og Islam-bashing.”

Hmm, Carsten mener altså ikke, at de forøgede sikkerhedsforanstaltninger i lufthavne verden over, har noget med islam eller muslimer at gøre, hvor tåbelig kan man være?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:43

Carsten H., 10000 PR

Og det skriver du til en Jyllands-Posten, for hvem ytringsfriheden er en hjertesag? Jeg tror du forveksler denne avis med Kristeligt Dagblad eller Information?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:43

@ Lars Petersen: “Det må nødvendigvis ligge i sagens natur, at konvertitter til den islamiske dræber-ideologi er uslinge.”

Hvorfor må det “nødvendigvis ligge i sagens natur”? Er det bare noget, du mener/synes/påstår? Eller er det noget du kan bevise eller føre dokumentation for?

Og hvad er i øvrigt Menighedslisten og Waffen-SF? Har aldrig hørt om noget, der hedder sådan. Et lokalt københavnsk fænomen, eller hur?

Upassende ? Klag over indlæg

 
J. hansen, rødekro | Skrevet: 14. jul 11 kl. 15:58

Karsten Dminni Lauritzen fortæller, at han rejser rigtig meget, ja får det næsten til at lyde som hang han deroppe under skyerne uden nogensinde at få fodfæste til jorden. Det underer mig ikke, hvis dette skulle være tilfældet, men jeg håber sandelig ikke at danskere med rigtigt arbejde betaler for dette vanvittige spild af deres penge. Kunne Karsten Dminnie Lauritzen med det fjogede hamas-tørklæde ikke få sine lyster for opmærksomhed tilfredsstillet i eks. en spejderklub!?! Det er meget billigere. Og der kunne han være sammen med jævnaldrende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:04

Hans Lembøl:

“Hvorfor må det “nødvendigvis ligge i sagens natur”? Er det bare noget, du mener/synes/påstår? Eller er det noget du kan bevise eller føre dokumentation for?”

Hvis Hans Lembøl valgte, at bekende sig til den national-$ocialistiske ideologi, vil jeg NATURLIGVIS også betragte ham som en usling. Samme argument er selvfølgelig gældende i forbindelse med den i$lamiske ideologi, som jo pr. definition intet lader den nazi$tiske ideologi noget efter. Det kan da ikke være så svært at forstå!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:05

Hvad med om jydepotten snart fik ændret på dette debatdræbende blogfilter???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Bruncke, Ølstykke | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:10

Tak for en rigtig god blog, Karsten ! Og sikke en god gang underholdning, den har udløst. Holmskjold er altid klar med en gang fjern galaktrisk volapyk -og Jens Hansen misforstår vanen tro det hele og tror at det har noget med den borgerlige regering at gøre . . .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:40

Ligegyldigt hvad trådene handler om, ligner en stor del af kommentarerne hinanden til forveksling. DF’ere og Anti-DF’ere udveksler de sædvanlige “sympatitilkendegivelser”.

Se nu fx F Jensen45678901234567812345789123, minsandten om ikke han går ind for at blive befamlet i lufthavne. Han kan da umuligt have tid til at tage med fly, når han skal passe sit bloggeri, men han kan selvfølgelig altid drømme om befamlingen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
E.D. Christensen, Rødding | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:44

@ Bjørn Holmskjold

Dine indlæg 15:06, 15:18 og 15:43,- tomhjernet Pølsesnak fuldstændigt uden relation til Bloggens emne…..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:45

Maria Due, Aarhus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:40

“Se nu fx F Jensen45678901234567812345789123, minsandten om ikke han går ind for at blive befamlet i lufthavne. Han kan da umuligt have tid til at tage med fly, når han skal passe sit bloggeri, men han kan selvfølgelig altid drømme om befamlingen.”

Ja, F45678901234567812345789123 Jensen må nøjes med at drømme.
Hans indlæg taget i betragtning. Så drejer det sig nok mest om marerit.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren Søndergaard, København | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:48

@ Karsten Lauritzen,

Jeg kan godt forstå at du er frusteret over de regler der findes, men husk lige at disse regler blev lavet af folk ligesom dig, politiker, generalister, populister, osv som gøre alt for at blive valgt og genvalgt ved at skabe frygt blandt folk.
Nu kan du slev smage på den kage I har for længst bagt til resten af befolkningen, nemlig regler og regler uden at have en eneste positive virkning i samfundet.
Velbekommen Karsten

Og hvad angår Asmaa, hun skal repsektere reglerne så længe de findes, jeg bryder mig heller ikke om de regler der findes bl.a. i lufthavne, men jeg skam følger dem. Det skal Asmaa også, hvis en dag hun vil være en der bestemmer hvilke love og regler skal findes i Danmark, skal hun kunne vise at hun er loyal overfor de danske og internationale regler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 16:55

E.D. Christensen, Rødding

“Dine indlæg 15:06, 15:18 og 15:43,- tomhjernet Pølsesnak fuldstændigt uden relation til Bloggens emne…..”

Naturligvis ikke!

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:13

Når jeg er ude at flyve, er det for at flytte mit korpus fra A til B, ikke for at føre politik. Dem der ser en flyvning som en politisk handling, må gerne flyve med andre fly sammen med ligesindede. Altså muslim fri flyvninger ligesom røgfri flyvninger.
Det kan man klare meget billigere end alt det hysteri der foregår nu. Man lægger en måtte med et billede af en skægget herre iført turban ved indgangen til flyet - og for min skyld også gerne et billede af en langskægget yngre mand med hippiehår. De der ikke vil træde på det, kan flyve med nogle andre fly end mig.

Man skulle tro der var totalt hysteri omkring det israelske luftfartsselskabs fly. Det er der ikke, de benytter profiling. Det prøvede man også i USA, men så faldt der dom for at det var rascisme. Derfor kan man nu opleve sikkerhedsfolkene checke en gråhåret gammel bedstemor i h.. og r.., mens et par stærkt svedende skæggede herrer iført natkjole og koran, slipper uantastet i gennem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:16

Knuste drømme, der blev til Mareritt, Jens Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:42

Maria Due, Aarhus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:16

“Knuste drømme, der blev til Mareritt, Jens Hansen.”

Ja, Marie Due.
Der har vi nok været mere heldige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helge Nørager, Højbjerg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:50

Da jeg ikke flyver, er min mening nok irrelevant.
Men jeg ville som “frequent flyer”, nok være en del mere bekymret for ståledosis, i “full body”, scanner.
Ganske vist er de sikkert sikre, men som med strålekanoner på hospitaler i USA, er betjent af mennesker er det også lavt uddannede som betjener strålekanoner i lufthavne.
Eksempeler på brug af gaffa tape, til at sikre konstant stråling er set.
En bodyscanning er ca. s6om 50 tandlæge røngtenfoto.

Og ved en tandlæge beskyttes overkrop og kranie mod stråling.
I en lufthavn, fuld hammer.

Stakkels “frequent flyers”

Måske så hellere lidt ventetid og kropsbefamling af en svedig lufthavnsbetjent.

Men som senat i USA har fået oplyst er der stadig så mange huller i sikkerhed, at indsats, mest er at betragte, som en gigantisk industri skabt af frygt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lone Jensen, Ballerup | Skrevet: 14. jul 11 kl. 17:57

Hvad skulle Asmaa egentlig i Bruxelles? Jo, hun skulle tale ved the European Muslim Youth Conference (FEMYSO), der udøver lobbyisme for det magtfulde Muslimske Broderskab.

Upassende ? Klag over indlæg

 
L. Poulsen, Freb. | Skrevet: 14. jul 11 kl. 18:48

Der er ca. 20 muslimske friskoler, men problemet er ikke de få skolermen det, at op mod 60% af de øvrige
elever går i koranskole, hvor koranen læres udenad, og læres konsekvent at tage afstand fra dansk kultur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 14. jul 11 kl. 18:54

læs alt om nuslimer i dk her
http://www.uriasposten.net/

Upassende ? Klag over indlæg

 
L. Poulsen, Freb. | Skrevet: 14. jul 11 kl. 19:10

Det vil lykkes for os.
Fatih Alev, iman og formand for Muslimernes Landsorganisation og bestyrelsesmedlem iIslamisk-Kristent Studiecenter.
Jørderne havde en drøm om at indtage Jerusalem. Det lykkes for dem. Muslimerne har en drøm om, at Danmark skal blive et islamiske samfund. Den drøm skal nok gå i opfyldelse i Danmark…På et tidspunkt bliver vi flertal. (Udtalelse til Dagbladet Infomation)

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 14. jul 11 kl. 19:47

Karsten Lauritzen….DU

..og Uffe Ellemann og hans datter, samt skvatrøven Jens Rohde er grunden til jeg ikke stemmer på venstre mere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Halland, Kbh. | Skrevet: 14. jul 11 kl. 19:55

“I Københavns lufthavn konfiskerede man i 2010 25.041 knive, sakse og andet værktøj (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 4.295 lightere (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 17.458 flasker øl, vin, spiritus og parfumer (der bagefter kan købes i lufthavnens butikker), 108 tons vand, juice og shampoo (gæt selv…).”

@Karsten Lauritzen, dvs. at jeg kan købe mine egne genstande tilbage, efter at lufthavnen har sat de konfiskerede effekter til salg i lufthavnens butikker??? Det lyder forkert. Tror du ikke der er noget du har misforstået?

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:03

Tak til muslimerne i Danmark:
http://www.180grader.dk/Oekonomi/hvad-koster-indvandringen-en-ukomplet-opgoerelse-28-punkter

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:09

Er det rigtig som jeg så på en avis at Karsten Lauritzen er på vej til de radikale?

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:09

Teenagere taget med skydevåben
http://jp.dk/indland/krimi/article2486232.ece
Det bliver værre og værre med integrationen og det er i den grad unge muslimer der fejler Danmark, og det bliver bare ikke bedre med dem.
Send muslimsk UNGDOM HJEM TIL MELLEMØSTEN. NU!!
Den udvikling gider jeg ikke finde mig i!
Hvorfor pokker er der ikke nogle bedre journalister der kan tage fat i den muslimske udvikling i Danmark?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:17

tim Jensen, kbh

Hvorfor tror du det kun er muslimske unge, der er går rundt med våben?

“Hvorfor pokker er der ikke nogle bedre journalister”

Hvad hjælper det, når du alligevel ikke fatter en skid af det de skriver?

Upassende ? Klag over indlæg

 
H. Jørgensen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:23

Det er utroligt som nogen stadig lukker øjnene for den virkelighed vi lever i, og hvorfor vi gør det, nemlig at der findes en gal overtro ved navn islam. Det er såmænd hele grunden. Det lader sig ikke benægte at det er den mest problematiske af alle religioner, ingen anden religion har så hidsig og underfrankeret en fanskare og voldt så megen ballade og omlægning, kostet Vesten enorme summmer i spildte penge på umulig integration af folk der absolut skulle hertil til ingen verdens nytte da de fleste fra denne unaturlige masseindvandring ikke vil vore værdier og normer. Og så selve terror truslen og frygten deres overtro har bragt med sig, den ser man dagligt i lufthavne. Og trods alle disse åbenlyse minusser, anser visse uforbederlige pladderhumanister og kulturradikale at det hele bare er så berigende fedt og det iøvrigt er alle andre der spiller på en frygt for det fremmede. Ja det tror pokker, det kaldes virkeligheden, hvor tossegod og naiv har man lov at være at man bare ikke vil indse situationens alvor. Heldigvis er og bliver de mest ophidsede protester et rødt mindretal, der hvis vi vil det godt for os selv, aldrig mere kan gøre skade på landet ved at få magten for dansk økonomi og udlændingepolitik. Det har vi på alle områder ganske enkelt ikke råd til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Robert K, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 20:32

@ Karsten,
Blogindlægget er sådan set relevant, meeen, .. nogle bruger det til at køre deres kæphest, ..

Det er islamisternes skyld! Ja til en vis grad, .. sikkerhedscheckene ville ikke være så udbygget, hvis det ikke havde været for dem, .. jeg har tidligere fløjet virkeligt meget, og gør det også nu, det værste, selv sammenlignet med nu, var tyskernes benhårde check, da rote arme-fraktion huserede.

I starten af denne blog gave en flok (ingen navne), VKO skylden for den nuværende situation. Det er håbløst naivt, at tro at VKO har nogensomhelst indflydelse på sikkerhedsprocedurerne i alverdens lufthavne, ja jeg tror heller ikke at denne “flok” tror det, det bruges bare i samme kontekst, som al anden kritik af VKO.

@ Helge Nørager,

er bekymret for stråledosis fra en fullbodyscanner, .. grebet ud af luften, da de 2 typer fullbodyscannere, som findes, bygger på enten:
Stråling i mobiltlf. området, men niveauet er lavere, eller også på:
Lavenergi røntgenstråling, som, hvis der skal sammenlignes, så svarer en undersøgelse til det man får ved mindre end 2 min. flyvning i max højde, .. eller det man får ved den genemsnitlige baggrundsstråling, som vi alle modtager, i 17 min.
Jeg kan med al den usikkerhed, som man har, når man ved noget, indestå for nævnte oplysninger (er hospitalfysiker med diagnostisk røntgenstråling som speciale). Det var bare det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen 2, 6101 N | Skrevet: 14. jul 11 kl. 21:14

Efter kommende folketingsvalg kommer danskerne fra asken i ilden!
De 2 yderst muslim-elskende partier, De Radigale og kommunisterne fra Enhedslisten, får en betydelig
del at skulle have sagt over en rød S-SF regering,
der mere går til møder med Kong Harald Børsting og udtænker en 12 minutters længere arbejdsdag!
- Så kan det samtidig vælte ind i landet med fattigdoms”flygtninge” til evig forsørgelse,
og Morten Østergaard og Johanne Schmidt Nielsen
er lykkelige og fryder sig ud over alle grænser!!!
- Jeg siger: (Stakkels DK) !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jacob Cetera, sjælland | Skrevet: 14. jul 11 kl. 21:33

Tak for et godt, relevant og humoristisk indlæg!
Jeg føler også at der sker en umyndiggørelse i samme øjeblilk man når til security, og det bryder jeg mig bestem ikke om!

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 14. jul 11 kl. 22:09

Tak fordi i kom muslimer og i bidrager bare med så mange gode tiltag…NOT!!
http://www.dr.dk/nu/player/#/horisont/13040

Socialdemokratiet, ENhadenslisten og de radikale HAR SVIGTET DANMARK SVAGESTE med den enorme sværm af muslimer vi ikke har brug for. Og vi har overhovedet ikke brug for at lære omkring deres traditioner og ideologi..FØJ!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Knudsen, Århus | Skrevet: 14. jul 11 kl. 22:21

Nej Jens Halland du læser det forkert.

Du kan uden videre købe lightere, sakse, knive(!) og alt muligt andet, der ville blive konfiskeret i kontrollen i lufthavnens butikker EFTER sikkerhedskontrollen, og uantastet tage det med ind i flyet. Det er rendyrket vanvid.

Jeg har set fok komme slæbende med store fjernsyn de havde købt i taxfree, og som de ville have - og fik - med som håndbagage. Dybt godnat. Jeg har oplevet at ramme en “vertical shift” hedder det vist, hvor flyet faldt 800 meter og undervejs lavede 2 90 graders rulninger. Vi havde lige spist og de fleste havde en kop kaffe eller the stående. Samtlige bagagerum fløj op, indholdet fløj rundt i kabinen sammen med varm kaffe og andet godt. Heldigvis var der ingen fjernsyn eller andet ombord, og bortset fra blå mærker slap de fleste med skrækken. Men en “håndtaske” på 10 kg og med hjul slår ret hårdt kan jeg hilse og sige. Kaptajnen kom ind lettere rystet bagefter og sagde at der nu var fri bar.

Det værste ved det hele er at ikke nok med at man får frataget sine ting, men man har heller ikke nogen mulighed for at få dem igen, når man kommer hjem, eller betale i sikkerhedschecket for at få dem sendt hjem i en æske. Dine ting bliver tyvstjålet, også lighteren med moster Ernas inskription som man fik ved sin afgangseksamen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 14. jul 11 kl. 22:27

tim Jensen, kbh

“Socialdemokratiet, ENhadenslisten og de radikale HAR SVIGTET DANMARK SVAGESTE”

Okay! Du føler dig svigtet, og så skal det gå udover muslimerne? Hvor rimeligt er det? De kæmper alle for dagen og vejen. Ser du dem brokke sig over det…. ved at give dig og de andre svage skylden?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Jensen, Odense | Skrevet: 14. jul 11 kl. 23:31

Hvis Karsten Lauritzen ikke bryder sig om det kontrolsamfund som han og hans parti selv har skabt, er løsningen at flyve noget mindre.

Der er næppe grund til at rejse hjem fra sit arbejde så ofte, det skyldes kun det priviligerede overklasseliv man kan føre som levebrødspolitiker.

De findes også it løsninger som ofte vil kunne erstatte dyre overflødige rejser.

Men selvfølgelig kan man også prøve at ændre det lille hjørne af det vanskabte samfund som lige netop rammer éen selv.

Skidevære med at man selv er medskyldig i problemet. For man er skyldig når man stiltiende som poltiker i Danmark accepterer påtvungne og overregulerende lovgivning på dansk jord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:27

Kønsomskærelse, børnebrude, koranskoler der ikke lærer om lighed, burkaer, tørklæder, terrorister, til ugavn for samfunder, indvandrerbander, lufthavnsproblemer.

Ja vi har meget vi skal takke muslimerne for her i Danmark

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:53

“Hvad der nærmest kommer som et amen i kirken når en blog er blevet publiceret, er at kommentarsporene i bloggene hurtigt bliver fyldt op med fremmedfjendske og racistiske kommentarer.”

Når ja det er rigtigt, det er fremmedfjendsk og racistisk, at omtale den barbariske, jødehadende og neo-imperialistiske dræber-ideologi islam!!??

Du er ganske enkelt en idiot Martin Salo, måske du blot skulle holde dig til Politiken.dk eller Information.dk der er ytringsfriheden begrænset til, at al omtale af islam omgående censureres.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Zeki Laurent Sadic, Tølløse | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:53

Karsten Lauritzen

Jeg er enig i store dele af dit blogoplæg.

Men jg finder dit personangreb på Asmaa for både usmageligt og usagligt.

Uanset hvor sær man kan mene hun er, så har hun gjort mere for Danmark end de fleste andre - nemlig da hun rejste til Mellemøsten for at slukke ildebrande i kølvandet på Muhammedkrisen. Fortælle alle dem der ville lytte, bl.a på universiteterne, at danskerne slet ikke var så slemme som mange troede dernede, og at danskerne skam generelt var tolerante og at vi ikke alle er lige så muslimhadende som en overvejende del af dem der vælger at bidrage med kommentarer på JP Blogs.

Hvad har du egentlig udrettet som politiker for Danmark, Karsten Lauritzen? Ud over at være medansvarlig for at bringe Danmark i økonomisk og moralsk uføre, så vi i dag fremstår som EU’s landsbytosser?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Salo, København N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 01:24

Karsten Lauritzen:

Bortset fra dine oplevelser i div. lufthavne: Flyve fra Aalborg til København? Der går skam tog.

Der er noget der hedder ‘need to have’ og noget der hedder ‘nice to have’.

Hvis toget ikke er ‘nice’ nok, så burde da man som politiker arbejde på at det bliver det.

INFO:

Aalborg - København = 305 km. Med DSB ca 4 timer og 20 minutter

Göteborg - Stockholm = 468 km. Med SJ 3 timer og 13 minutter

Sikkerhedsord: funny

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ernst Olsen, 3600 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 01:52

Er der nogen regler der ikke “snitter” noget som ikke var tiltænkt i denne verden.
Nej, - dette er blot et forsøg på at løbe fra regler der er nødvendige.
At det er Lauritsen, er ingen overraskelse, han vil gerne befinde sig i et bedre selskab.Her skal det så ramme “sikkerheden”- er det ikke bare manglende stivelse, i tøjet, eller for tidligt ud af skolen.
ANSVAR er ikke let!

Upassende ? Klag over indlæg

 
hasse gårde-askmose, helsingør | Skrevet: 15. jul 11 kl. 02:13

“Imponerende”, at “de (ud)valgte” har opdaget, at der er noget der er riv ruskende galt.

Det er vi nok et par stykker, der har vidst i årevis.

Der er bare nogle ting, som indlægget savner at give en forklaring på.

hvorfor har man i den grad været følgagtig overfor USA?

Det er jo dem, der har startet hysteriet.

Lad mig give et eksempel på, hvordan det er gået over gevind:

Indhegningen af danske havne. Det var et krav fra USA.
Og det rettede man sig bare efter. At det så har kostet -spildte -hundrede af millioner kroner (ca 500.000.000,-, er der ikke nogen, der kvækker over.

Slå i bordet overfor USA.
Der er bare den hage ved det: Sker der efter en evt. ophævelse bare een terrorhandling er helvede løs.

Og mht. sikkerhedsforanstaltninger behøver vi s’mænd ikke køre så langt: Den øgede grænsekontrol, som DF fik gennemført med det argument at stoppe hjemmerøverier.

Jo Vi kan osse selv…….opføre os hinsides al fornuft.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tine hansen, 2450 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 02:57

Hvornår tager asmaa hjem igen?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 15. jul 11 kl. 03:27

Karsten,

Ja, det er en gang rod & humbug i har lavet…..!!!
Prøv at flyve med star allieance fra København, via Bangkok til Kuala Lumpur.
Det du køber i lufthaven i Kbh. bliver du tvunget til at aflevere i Bangkok, når du går gennen transit / paskontrol. Så kan du naturligvis købe noget nyt i Bangkok lufthavn, inden du forsætter til Malaysia, nu da du lige er blevet berøvet for det man havde købt i København. Tak skal du ha.!!!

Så et godt råd, flyv ikke med Star Allieance….!!!

Mht. sikkerhedskontrol i lufthavne, ja så er det jo mere eller mindre hysterisk, og utroligt dårligt sat op, og blot resultere i lange køer, hvor man venter og venter………. og det der er værre.!!!

Den underliggende årsag til det cirkus, er jo et personaleproblem i CIA, med deres gamle allierede Osama Bin laden, i krig mod Sovjet i Afganistan i 1980erne.
Det kan du jo dårligt huske noget om, da du ikke var født endnu, men gør dig selv en tjeneste og slå det op, og se lidt om deres gamle venskab, mends de stadig var bedste venner.!
Dernæst så kan du begynde på at afskaffe de ekstra sikkerhedstjek, som blev indført efter 11 september 2001…..,
Så den Vestlige Verden kan komme tilbage til lidt sund fornuft, og i samme åndedrag droppe al hysteriet om islamistiske terrorister.
Muslimer er ikke mere krigeriske end Kristne, Jøder, og mange andre religiøse trossamfund.!

Der er mange politiske konflikter i Verden, javidst, men at indføre kollektiv afstraffelse mod Muslimer generelt og Globalt, er da usagligt, og direkte i modstrid med dansk lov, korrekt.?

Så næste gang CIA har et “personaleproblem” så lad dog være med at stilel op som heppekor, og hold den ganske Verden som gissel, på forhånd tak.

Med venlig hilsen
Gert Nielsen
Malaysia

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 15. jul 11 kl. 03:48

Quote:

Defense Secretary Robert Gates has experience in the unintended consequences of arming rebels: As a CIA official in the 1980s, he funneled weapons to Islamic fundamentalists who ousted the Soviets from Afghanistan. Some later became the Taliban.

Unquote.

http://community.seattletimes.nwsource.com/mobile/?type=story&id=2014632001&

Karsten, du kan selv studere mere om emnet……

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Seeger, Østermarie | Skrevet: 15. jul 11 kl. 06:29

Et beskedent forslag

Måske kunne Karsten Lauritzen simpelt hen forbedre vilkårene for svinetransport?

Bornholm har vist vejen med ultrakorte afstande fra stald til slagteri og 30% mere plads til dyrene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bent Larsen, 9541 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 07:24

Ja ja, Hr Lauritzen. Når du en dag kommer dalende ned fra himlen, fra et sønderdelt fly, hvor også Mustafa var passager, så skal jeg nok prøve at finde resterne af dig, og så kan vi fortsætte diskussionen.

Jeg var for et par måneder siden i Miami for at besøge kære venner. Vel ankommet blev jeg af en munter kvindelig tolder spurgt om jeg havde noget narko, maskingeværer eller atomvåben at fortolde.
Hun kiggede overfladisk i min håndbagage og ønskede mig velkommen til USA.
I paskontrollen fik jeg en kort sludder med pasinspektøren, som havde danske aner, og jeg gik, fulgt af et…Welcome to the United States, Sir.
Hvor mange gange jeg har været i Miami har jeg ikke rigtig styr på, men det er mange.
Det scenarie du fremstiller, Hr Lauritzen, kan jeg slet ikke genkende. Men måske har jeg bare været heldig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 07:48

tine hansen, 2450 |

“Hvornår tager asmaa hjem igen?”.

Skyldes dit spørgsmål uvidenhed eller muslimhad?

Eller begge dele?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 07:56

tine hansen, 2450 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 02:57

“Hvornår tager asmaa hjem igen?”

Så vidt jeg ved. Så er Asmaa´s hjem i Danmark.
Og hun er meget velkommen her i landet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 08:39

@h albeck, 5700

Apropos din perfide ‘heksejagt’ så blev den sidste ‘heks’ i Danmark brændt i 1693.

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 08:43

Asmaa skulle have slukket brænde i mellemøsten efter muhammed tegningen.
Min ba-re - vi skulle være totalt ligeglade med de idio-ter i mellemøsten og stoppe al samhandel med dem .Også olien - Norge har rigeligt til os.
Muslimer hører ikke til i et kultur kristent samfund.De bør blive i deres egen su-mp og ikke svi-ne vores lande til med deres ukristelige livssyn.
Alle som en.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 15. jul 11 kl. 08:56

h albeck

Suk suk suk……
Albeck, siden du nu er så “modig”, så kan du jo passende starte med at skrive dit fulde navn, uder dine indlæg, som jo faktisk mere er et opkast af galde, end et debat indlæg…..!

Mht. flæskesvær og flysæder af svineskind, dvs. du vil også tvinge Jøder til at spise det, og sidde på en “gris”….:)
Det er nok ikke muligt, da det ikke er Kosher mad, og derfor forbudt for Jøder at spise det.!

Du vil vel også tvinge Hinduer til at spise oksekød, hvilket for dem er forbudt.
Vegetarere vil du vel også tvinge til at spise kød, da en vegetar vel blot er syg, og skal lære at spise rigtig mad…… eller havd.???

Måske der ville være bedst om du starter med at læse den Danske grundlov, og bare prøver på at forstå Grundloven, blot en lille smule…..!

Du vil se at dine synspukter faktisk er ren Dansk EKSTREMISME, og forbudt iflg. Grundloven.

Ha en god dag, men hold nu galde i dig selv, vi andre har ikke brug for at høre det.!!!

Med venlig hilsen
Gert Nielsen
Malaysia

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:12

Gert Nielsen
Du glemmer behændigt at tage stilling til den diskrimination , der ligger i at vi alle diskrimineres pga muslimsk flyterror.
Men det skyldes nok at du selv er muslim af sind.
“Dansk ekstremisme er forbudt iflg.grundloven.”
Ha-ha den skal du længere ud på landet med!
Er det promovering af flæskesvær , du hentyder til.
Nej du mener , som alle gutmenschen , at vi danskere skal finde os i al muslimsk ekstremisme som feks ikke at måtte se en kvinde i tynd overdel eller muslimske kvinder i badedragt.
Men grænsen er nået!
Din islamistiske propaganda nytter ikke noget.

Upassende ? Klag over indlæg

 
george Zeuthen, 8000 Århus C | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:21

Lars Petersen undskyld men der er noget, som du har misforstået. Når Enhedslisten opstiller en erklæret religiøs person som Asmaa, så er der grund til at tvivle på, om partiet nu er socialistisk.
I min optik er det langt skadeligere for Danmark, at diverse firmaer og institutioner bliver opkøbt af udenlandske firmaer, der så for stor indflydelse på dansk økonomi? Og hvad med dem, der vender Danmark ryggen og flytter deres virksomheder til udlandet? Det er og bliver mere landsskadeligt end diverse muslimer.
Hvis den danske højrefløj ikke bekvemt havde muslimer at skyde skylden på, så ville det bare gå ud over andre. Højrefløjen har jo brug for at aflede opmærksomheden fra det væsentlige. Nemlig at kapitalismen har intet fædreland, at kapitalismen er parat til at eliminere enhver etnisk gruppe og enhver nationalstat, kort sagt har kapitalismen ingen hæmninger, når det drejer sig om at tjene penge. Selv ikke når det er nødvendigt for kapitalismen at udkæmpe krige, røve råstoffer i fattige lande og at få diverse stater til at udøve statsterror. Vil man terroren til livs må man skabe politiske alternativer og løsninger til den økonomiske og politiske undertrykkelse, som fremavler terrorisme. Den slags koster, så er overvågning blandt andet i lufthavne billigere. Dermed er vi tilbage igen. Kapitalismen overlever blandt andet på frygt og skræmmebilleder, og dem som lader sig fange af den slags, kan man kun ynke.
Men farligt er det, for bange mennesker tænker blindt og er parate til hvd som helst. Det gælder danske fremmedhadere såvel som muslimske fundamentalister.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Josè Kjeldsen, Mørke | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:32

I USA har man opstillet body scannere, som er direkte sundhedsskadelige.
I USA gramser det sikkerhedsansvarlige personale på selv små børn, også på de intime steder.
Dette vanvid som også er ved at vinde indpas i Europa skyldes at vi lader vores politikere og ansvarlige slippe af sted med det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:33

Ingen tvivl om, at den islamiske terror-trussel har meført mange ubehageligheder når man skal ud og flyve. Men jeg kunne nu godt tænke mig at høre, om ikke Venstres udlændinge-ordfører Karsten Lauritzen
har en kommentar til denne seneste historie fra den Danske asyl-industri:

“Voldelige asylsøgere i luksus-sommerhus
Ekstremt dårlig opførsel belønnes af Røde Kors: Tre ustyrlige og truende mænd mandsopdækkes i strandvejs-idyl
Tre voldelige asylansøgere, er blevet sendt i luksussommerhus fordi Røde Kors og Udlændingeservice har opgivet at passe dem ind i Sandholmlejren.

Det afslører Ekstra Bladet Fredag.

De tre, der alle betegnes som voldelige, truende og udadreagerende, har i de seneste tre uger boet i et nybygget luksussommerhus i Vejby i Nordsjælland. Regningen, der løber op i flere hundrede tusind kroner om ugen, tager de sig af i Udlændingeservice i erkendelse af, at de ikke kan stillet andet op. I alt løber regningen for afkølingsferien op i cirka en million kroner, erfarer Ekstra Bladet.”

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1587241.ece

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:39

h albeck

Nu findes der jo faktisk også terror som er udført at andre end Muslimer……
Kristne, Busdister, Hinduer, og atheister, som blot har Marx, Mao og Stalin som “anti-gud”.

Mht. til Muslimer i badedragt, og bikini, ja dem er der dog masser af herude i den Østlige del af Verden…… hvilket du ville vide om du kender nogetsomehelst til Asien, og Muslimer i Asien.
Men det kender du jo oplagt ikke noget til overhovedet.

Blot så du ved det, ja så er der flere Muslimer i Asien, end i Mellemøsten……., så hvis du mener noget om de der er i mellemøstem, ja så sig det dog, og nævn dem landsvis, tak.

Faktisk har vi jo også en pure dansk terroist i egne rækker, som har medvirket til terror i Indien.
Pudsigt nok, så ser det jo ikke ud til at det er noget vi gøre bare den mindste smule ved….. Han er jo dansker, så det kan vel ikke være så galt….
En tåbelig tanke…. og sørgelig reaktion i en dansk retssal.!!!
At tænke sig vi som Nation holder hånden over en dansk terroist.!!!

Mht. Grundloven, jeg ser du ikke forstår den heller, hvilket dog er beklageligt og sørgeligt for dig.!

Med venlig hilsen
Gert Nielsen
Malaysia

Ps. du evner stadig ikke at skrive dit fulde navn…….

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:42

Jens Hansen, Gentofte.
Afsløringen af disse voldelige asylsøgere minder os om at både flygtninge og menneskerets konventionen skal tages op til en grundig revision da disse to konventioner er både forældede og særdeles misbrugte. De er kun til gavn for Danmarks dyreste og mest ineffektive industri, nemlig godhedsindustrien.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels larsen, hjallerup | Skrevet: 15. jul 11 kl. 09:56

Kære Karsten
Se nu at blive voksen - eller bliver du lige så ulidelig at høre på som din far er
Hold op med at flyve - det sviner og Venstre er jo blevet ny-grøn
Håber Venstre stadig går tilbage, som de har gjort siden 2001, så er du snart eks-folketingsmedlem.
Så skal du at klare dig i den virkelige verden - og jeg tror, at det bliver svært for en 100 % teoretiker som dig
Fortsat god sommer ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kurt WM, Hurup Thy | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:12

Det er mig en gåde, hvad JP mener, de skal lægge blogplads til. Ser man samtlige kommentarer igennem, er det for det første adskillige gengangere, der forpester diskussionen med et sprog, der slet ikke passer i en demokratisk debat. Det gadedrengesprog, der anvendes, vil aldrig blive tolereret andre steder end i disse blogs. I papiravisen ville sådanne indlæg automatisk blive valgt fra.
På ingen andre af de danske aviser ser man et sådant sprog, der nedgør anderledes tænkende.
Det er bekymrende for den demokratiske debat.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:25

Martin Salo, København N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 01:24

“Aalborg - København = 305 km. Med DSB ca 4 timer og 20 minutter
Göteborg - Stockholm = 468 km. Med SJ 3 timer og 13 minutter.”

Hvorfor glemmer du den her:
Ålborg - København med fly - 45 minutter.
Gøteborg - Stockholm med fly - 55 minutter.

På en tur retur sparer du altså henholdsvis 7½ timers og 4½ timers rejse, fortrinsvis på ubehagelige tidspunkter som meget tidligt om morgenen, eller meget sent på aftenen. Hvis jeg skal til møde i Stockholm, og det sker tit, så gider jeg ikke sidde og rasle i tog i Danmark i 2 timer og derefter i (et andet tog) i Sverige i 6 timer hver vej. Det betyder at et møde i Stockholm koster 3 arbejdsdage, i stedet for en dag plus min fritid.

I en periode var jeg tit i Wien, og fra Jylland er det en bøvlet tur. Jeg undersøgte så, om jeg kunne taget toget derned, jeg er nemlig hverken religiøs eller frelst hvad det angår, jeg bruger det transportmiddel, der giver den bedste ydelse. Det gik fint på strækningen Hamborg - Wien hvor der går et nattog. Det starter i begge ender omkring kl 21, og er fremme omkring kl 7. Fra Hamborg kl 7 er man så i Kolding kl 11. Det betyder at hele set-uppet er ubrugeligt. Hamborg - Kolding i bil tager 2 timer.

Hvis mulighederne er der, så bruger vi dem. Men det er jo nemmere bare at svinge pisken.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:29

@Kurt WM, Hurup T

“På ingen andre af de danske aviser ser man et sådant sprog, der nedgør anderledes tænkende”

Måske du skulle prøve at checke blog-kommentarerne på Politiekn.dk. Du vil få dig chok over den hadske tone der findes overfor alle som kritiserer den multikultruelle idelogi som er den herskende i Politken-segmentet.

Men hvem har egentlig udnævnt dig til at være over-dommer mht. “debattonen”?? Er det bare en ret du i egen selvfedme har tiltaget dig?? Har du overvejet bare at lade være med at læse JP-blogs når du nu ikke bryder dig om de politiske holdninger der her bliver givet udtryk for??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:38

Det er ganske nyt for mig, at der i dag er lige så mange kristne terrorister som muslimske. Det er moralsk ækvivalens af værste skuffe, at trække de to totalitære styrer fra sidste århundrede ind i det. Mig bekendt råbte de russiske soldater ikke “gud er stor” når de stormede frem. Heller ikke da de foretog grufuld etnisk udrensning i det ærketyske østpreussen i slutningen af krigen og i det vestlige Polen efter krigen.

Visitationerne og den nu hysteriske sikkerhedskontrol i lufthavnene startede efter de olymiske lege i München i 1972, hvor PLO kidnappede og dræbte det israleske hold. Efter WTO angrebet eskalerede det åbenbart helt ude af kontrol.
Det er korrekt at man i taxfree kan købe såvel en saks som en kniv, plus diverse flasker, der bare skal have knækket halsen for at blive et udmærket stikvåben.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:41

@Gert Nielsen, Sarawak

“Faktisk skev jeg et lille indlæg om det til en socialdemokrat paa facebook tidligere idag…..:)”

Et glimrende initiativ, men jeg er bange for du taler for døve øren. Disse 3 voldlige ‘asyl’-ansøgere er i rød blok optik blot ofre for den Dnaske racisme, og derfor reagerer de som de gør.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Leopold R, Esbjerg | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:42

Flyver rigtig meget. Har fået fisket en tandstikekr op af tasken - men kunne købe en broche indenfor med en 5 cm lang metalnål. Må ikke spise med ordentligt bestik, men kan købe en flaske som jeg kan slå halsen af og få et meget farligere våben. Skal smide sko og tøj og redegøre for smykker mm -
Spørgsmålet er, hvor mange halvfede gamle hvide mænd, der vælger først at rejse 50 gange fra samme lufthavn - for pludselig at sprænge sig selv og andre i luften med en halvtom deodorant, en flad tube tandpasta og en tandstikker..
Når det så er sagt, så synes jeg at hykleriet er til at tage og føle på - det liberale parti, der skulle stå som garant for borgernes frihed,har udviklet en farlig medløberkultur - og ikke bare på dette punkt - censur, overvågning, kriminalisering af almindelige borgere og generelle indskrænknionger i borgernes frihedsrettigheder. Skinhelligheden kender ingen grænser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Hansen, Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:44

Tænk at jeg som pensionist skal bidrage til at denne politiske hit-man skal flyve rundt i USA på “Business” og nyde livet på min bekostning og tillige beklage sig over sikkerhedshysteriet. Nææ - Karsten Lauritzen - kig dog over din egen næsetip og andegården herhjemme. I Kastrup fjerner sikkerhedskontrollen - alt væske og drikkelse fra de rejsende - men men - når man så er kommet gennem kontrollen - kan man ikke opdrive et sted i hele lufthavnen - hvor man kan få sig - en lille tår vand. Nej da - man skal købe drikkevand i kioskerne til omkring 50 kr. flasken. Se Karsten Lauritzen - her kunne du jo som såkaldt flyvende udviklingsordfører gør din røst gældende. Jeg gentager det lige igen. I Danmark tager kontrollen dine drikkevand fra dig af sikkerhedshensyn - og derefter - skal man betale 50 kr. for at få sig en gang drikkevand. Det er bare business så det basker - og i amerikanske lufthavne er der drikkestandere overalt. Som udviklingsordfører - kan du jo starte med at få sat standere op med postevand i Kastrup – og først derefter bekymre dig om sikkerhedskontrollen så fjernt væk som i USA. Og du har da ret i din blog - det er jo sindssygt - hvor meget man finder sig i for at få lov til at flyve!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Gertsen, Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:47

Tænk at jeg som pensionist skal bidrage til at denne politiske hit-man skal flyve rundt i USA på “Business” og nyde livet på min bekostning og tillige beklage sig over sikkerhedshysteriet. Nææ - Karsten Lauritzen - kig dog over din egen næsetip og andegården herhjemme. I Kastrup fjerner sikkerhedskontrollen - alt væske og drikkelse fra de rejsende - men men - når man så er kommet gennem kontrollen - kan man ikke opdrive et sted i hele lufthavnen - hvor man kan få sig - en lille tår vand. Nej da - man skal købe drikkevand i kioskerne til omkring 50 kr. flasken. Se Karsten Lauritzen - her kunne du jo som såkaldt flyvende udviklingsordfører gør din røst gældende. Jeg gentager det lige igen. I Danmark tager kontrollen dine drikkevand fra dig af sikkerhedshensyn - og derefter - skal man betale 50 kr. for at få sig en gang drikkevand. Det er bare business så det basker - og i amerikanske lufthavne er der drikkestandere overalt. Som udviklingsordfører - kan du jo starte med at få sat standere op med postevand i Kastrup – og først derefter bekymre dig om sikkerhedskontrollen så fjernt væk som i USA. Og du har da ret i din blog - det er jo sindssygt - hvor meget man finder sig i for at få lov til at flyve!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:52

@leif poulsen, 4200

“minder os om at både flygtninge og menneskerets konventionen skal tages op til en grundig revision da disse to konventioner er både forældede og særdeles misbrugte.”

Det kan kun gå for langsomt med at få taget Danmarks tilsutning til alle disse nationalt selvmorderiske konvnetioner op til kraftig revision. Den seneste sag om konevntionen mht. statsløse viser tydeligt, at en sådan gennemgang (og af-ratificerintil dg) af alle konventionerne er særdeles tiltrængt.

Denne konvention om tildeling af statsborgerskab til statsløse er fra 1961, hvilket vil sige fra en helt anden verden end den vi kender idag. Samtidig er det kun 24 ud af FN’s næsten 200 medlemsstater som har tiltrådt konventionen, og af de 24 er det vist kun Danmark der slavisk følger dens bogstav til punkt og prikke. Og det betyder, at vi nu må give statsborgerskab til folk (statsløse) som har begået endog meget grov kriminalitet.

Jeg kunne godt tænke mig, at politkerne forklarer os almindelige dødelige, hvorfor det skulle være i den såkaldt ‘almindelige’ Danskers interesse at vi har tiltrådt denne konvention. Karsten Lauritzen er jo Venstres udlændingeordfører, så måske han kunne oplyse os om det???

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:05

Kære læsere. Vi har været nødt til at slette nogle kommentarer. Vi opfordrer alle til at undgå personangreb og holde debatten inden for emnet, da det giver en langt bedre diskussion. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html. Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen 2, 6101 N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:05

Danskerne kommer efter valget fra asken i ilden!!
Den kommende røde S-SF regering nyder tiden i ministerbilerne, holder kaffemøder med Kong Harald Børsting, og udtænker en ny styrtregn af skatter/afgifter!
-Samtidig er den røde regering afhængig af Radigale og kommunisterne fra Enhedslisten - 2 af Europas mest muslim-venlig partier!
- Dette vil udløse en ny flodbølge af fattigdoms”flygtninge” til DK i 10.000-tal til evig forsørgelse!
Af samme grund smiler Morten Østergaard og Johanne Schmidt Nielsen særdeles veltilfredse!!:
“Her går det jo godt”!
- Jeg siger: Stakkels DK!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bent Larsen, 9541 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:14

Kriminalforsorgen…hvor navnet dog er rammende.
Hvis du er asylansøger og det ikke går hurtigt nok, så smadr et TV, tru de ansatte med noget vold etc. Du vil så blive flyttet i luksussommerhus til flere tusinde om dagen, plus særlig forplejning og eget vagtmandskab.
Sig mig…er de blevet fuldstændig vanvittige derinde i “Forsorgen” ?
Som der så rigtigt skrives i én af aviserne…Nu kan Danmark ikke blive mere til grin.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ellen Pedersen, Århus | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:22

Nu kan Asmaa jo tage til Skanderborg og blive der - de har lige taget endnu et skridt i dhimmificeringsretningen: http://jp.dk/indland/article2490063.ece

Nå, men det er da altid noget, at JP har ændret overskriften fra “Trusler mod kvindevenlig svømmehal” - det er jo et islamvenligt tiltag, hvilket er det diametralt modsatte af kvindevenligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:49

En arrest er en psykiatrisk skadestue, et fængsel ligger i en kaserne og samfundstjeneste er efterskoler, Rold har en skovefterskole, Samsø en landbrugsefterskole, Lolland en gartneriefterskole, Anholt en søfartsefterskole og Læsø en fiskeriefterskole, men Föhr, Amrum og Sild har spejderlejre, lejrskoler og feriekolonier til gavn for børn og unge her til lands.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ester jensen, Roskilde | Skrevet: 15. jul 11 kl. 12:00

Ja, og vi andre må nøjes med Femø lejren…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Frank, Sørup | Skrevet: 15. jul 11 kl. 12:05

@Ellen Pedersen

Du kan jo tage til Skanderborg og bede om at komme ind på det pågældende tidspunkt i stedet for at skrive om emner, der ikke har noget med bloggen at gøre. I øvrigt, hvis det ikke kan lade sig gøre, erjeg sikker på, at du kan besøge Brande idræts- og motionscenter een gang om ugen, hvor der er kvindedag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tine hansen, 2450 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 12:07

Kønsomskærelse, børnebrude, koranskoler der ikke lærer om lighed, burkaer, tørklæder, terrorister, muslimer er i store dele til ugavn for det danske samfund, indvandrerbander, lufthavnsproblemer, sær-rettigheder, osv..
Ja vi har meget vi skal takke muslimerne for her i Danmark
Tak til muslimerne i Danmark:
http://www.180grader.dk/Oekonomi/hvad-koster-indvandringen-en-ukomplet-opgoerelse-28-punkter

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 12:50

tine hansen, 2450 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 12:07

“Ja vi har meget vi skal takke muslimerne for her i Danmark
Tak til muslimerne i Danmark:”

Ja tine hansen.

Det kan jo nok ikke opgøres hvad dig og det DF segment som du tilhører, har kostet Danmark økonomisk og i tabt anseelse i verden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Salo, København N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:08

Ellen Pedersen, Århus | Skrevet: 15. jul 11 kl. 11:22

Nu kan Asmaa jo tage til Skanderborg og blive der - de har lige taget endnu et skridt i dhimmificeringsretningen: http://jp.dk/indland/article2490063.ece

“Nå, men det er da altid noget, at JP har ændret overskriften fra “Trusler mod kvindevenlig svømmehal” - det er jo et islamvenligt tiltag, hvilket er det diametralt modsatte af kvindevenligt.”

Har du læst hvad der står i artiklen?

“En jysk svømmehal har indført kvindesvømning. Det har ført til alvorlige trusler fra vrede borgere.

Siden den 6. juli har Skanderborg Svømmehal haft en bombetrussel hængende over sig.

Bombetruslen er en borgerreaktion på, at svømmehallen har valgt at indføre mandefri svømmezoner om søndagen for at tage hensyn til lokale indvandrerkvinder, skriver Horsens Folkeblad.

Truslen, som svømmehallen modtog via en anonym mail, ryster halinspektør Steffen Larsen.

“Jeg forstår simpelthen ikke, at folk er så rasende over det. Vores tilbud retter sig jo imod alle kvinder og ikke bare etniske kvinder,” siger han.
Truet på facebook

Ud over den regulære bombetrussel har svømmehallens initiativ mødt massiv kritik i form af fordømmende læserbreve i medierne og vrede mails til svømmehallen.

Desuden er en af projektlederne, Randi Kudsk Olsen, blevet truet alvorligt på facebook.

“Det her får konsekvenser for dig. Der er ikke apartheid i Danmark,” lyder truslen.

Politiet efterforsker nu sagen.”

Jeg tror nu næppe det er vrede muslimer der vil bombe stedet. For hvorfor skulle de dog det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Salo, København N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:12

John Jensen, Kolding | Skrevet: 15. jul 11 kl. 10:25

“Hvorfor glemmer du den her:
Ålborg - København med fly - 45 minutter.
Gøteborg - Stockholm med fly - 55 minutter.”

Det er ikke noget jeg har glemt. Hvis man tager strækningen Göteborg - Stockholm så husk at du skal checke ind senest en halv time før. Plus at det tager en halv time at komme til Landvetter. På Arlanda tager det også noget tid for at få bagage. Dernæst skal du finde transport ind til centrum. Hele øvelsen løber nemt op i 3 timer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:21

Til alle muslimer i Danmark!
Gøre som os eller forlade os
Vi skal ikke prøve at analysere og forstå 57 versioner af islam eller dens 13 sharia samlinger. Det er ikke for os at sige til muslimer, hvor der skal laves om på deres kultur og religion. Vi skal blot sige til alle muslimer uanset hvor de kommer fra, at det er ikke os, som skal indrettes efter deres ønsker om ændringer. Det er dem selv, som SKAL indrette sig efter vores kultur, skikke og værdier. Nul særbehandling, punktum. Hele det muslimske paradigme er: Dem mod os.
Muslimer skal ikke have end moske før….
Vi skal ikke røre en finger, før muslimer har ændret Islam til at tolerere andre end dem selv, ligestilling mellem kønnene, fjernet Sharia lovgivningen, lader vantro komme til Medina og Mekka, ændrer Islam og koranen så de ikke hader de vantro, fjern “dawa”, “sharia”, “dhimmi” og “jihad” fra koranen, gifter sig ikke med andre end muslimer, lader muslimske piger blive som vestlige piger og lade dem få deres seksuelle frigørelse, kristne og jøder er ikke som aber og grise, dræber kristne og brænder kirker i muslimske lande, slår dem der forlader Islam ihjel, fjern Madrassa og Koran skoler, osv. FØR DER IKKE SKER NOGLE ÆNDRINGER HOS MUSLIMER SKAL VI IKKE RØRE EN FINGER. Vi venter…..hvad er muslimernes næste træk? Tør de ligge pres på den Saudiske konge, eller er de bare kyllinger? Vi er anti jihad (krigerisk forstand), vi er anti sharia og vi er anti dawa og anti apostates mord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
tim Jensen, kbh | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:26

Skål for ytringsfriheden muslimer. Se med her:
http://www.morten-soerensen.dk/blog/wp-content/2008/02/muhamme_dem_alle.jpg

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:31

Karsten Lauritzen

Jeg ser til min store forbavselse, at flere af mine indlæg er blevet slettet.
Deltager du nu også i JP´s sp-am politik.
Hvor højreekstremisterne kan svine andre til efter forgodtbefindende.
Tager vi andre til genmæle på en ordentlig måde. Så slettes vores indlæg.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:44

Jens Hansen, Odense

Prøv at skrive indlæg med saglige argumenter stedet fo dine evige uunderbyggede statements.
Eller lad Holmskjold om at forfægte dine standpunkter.
Han gør det langt bedre, og han har i det mindste tænkt over tingene, selvom jeg for det meste er uenig med ham.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:06

Det kan umuligt være nødvendigt, at du rejser så meget for skatteborgernes penge, Karsten Lauritsen.

Se dog at få ryddet op i det rejsefrås, som Christiansborg praktiserer. Liberal politik er også vilje og evne til at få et rimeligt udbytte for pengene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:08

Lufthavnssikkerhed kan opnaaes paa mere end een maade . I Telavivs lufthavn (som maa antages at vaere terroristmaal n.1!) gaar 95% af de rejsende lynhurtigt igennem de automatiske kontolsystemer og kun de faa procent , hvor der er RIMELIG grund til mistanke , bliver saa GRUNDIGT undersoegt.
Ingen terrorangreb er lykkedes her i over 30 aar .
Dette bliver muligt , og i Danmarks tilfaelde temmelig nemt , hvis man ikke lider af SYGELIG angst for at definere rationelt hvem terroristerne er , hvor de normalt kommer fra OSV ….
Eller med andre ord er valget mellem at kunne hoere udtrykket “etnic profiling” uden at faa nervoese krampetraekninger , og saa mellem at se din bedstemor i rullestol blive udvalgt til en specielt grundig men TILFAELDIG kropsundersoegelse, medens 5 unge agressive og voldsomt gestikulerende Pakistanere med langt sort skaeg gaar naesten frit igennem .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:37

Det er helt udelukket, Ole Burde. Gamle, handicappede, tykke, dårligt klædte og mange andre må gerne diskrimineres og mobbes, men ALDRIG personer, der kan tænkes at være muslimer. ALDRIG.

Som muslim vil du have gode chancer for at få statsadvokaturen og politikere til forfægte dine særinteresser ud i de mindste petitesser, og Uffe Ellemann Jensen vil gå forrest med indsamlinger, som sætter dig i stand til at føre retssager mod dem, du mener dig forhånet af. Selv om du bekender dig til islam, og du pålægges i dine hellige skrifter at handle på en bestemt måde, kan du være sikker på, at en dansk domstol ikke vil tage sig af det, uanset hvor voldeligt og dødeligt det end måtte være.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:38

@Ole Burde, Ashkelon

Hvordan garderer I jer imod jeres egne ‘homegrown loonies’?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:51

@tim Jensen, kbh

“Vi skal ikke prøve at analysere og forstå 57 versioner af islam eller dens 13 sharia samlinger.”

Hvor har du dog ret!

Du behøver overhovedet gøre dig nogen som helst anstregelser for at sætte dig ind i diverse religioner.

Det eneste du skal vide er, at vi har religionsfrihed i Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:52

Helt enig Ole Burde!
Men i Israel finder der ikke en kæmpe flok kvindagtige socialister der varetager muslimers interesser , samt politikere der konstant ryster i bukserne , hver gang de hører ordet muslim.
Hvis man fortæller det uforsødet bl.a. her på bloggen , bliver indlægget slettet.
Så derfor er sund fornuft fuldstændig manglende i Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ane Pilsø, Taastrup | Skrevet: 15. jul 11 kl. 14:56

Hvorfor bliver et sagligt indlæg om den fuldstændig overgearede kontrol i lufthavnene pludselig til hadske udfald mod muslimer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 15:00

Skanderborg er byen med røde tage, journalister er gift med Røde Mor.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 15. jul 11 kl. 15:00

@ niels hansen

De garderer sig ikke. Det er homegrown loonies, der regerer landet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 15:27

Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 15. jul 11 kl. 13:44

“Jens Hansen, Odense
Prøv at skrive indlæg med saglige argumenter stedet fo dine evige uunderbyggede statements.”

Lars Buks.
Ja, vu har jo det første argumenterede indlæg til gode fra din side.
Men for typer som dig Buks, er det eneste som vi kan forvente vel usaglige angreb.
Såfremt du nogen sinde skulle have posteret et sagligt indlæg. Så er det forbigået min opmærksomhed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørn Boye, Odense NØ | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:43

Jens Hansen Odense
.

“Det kan jo nok ikke opgøres hvad dig og det DF segment som du tilhører, har kostet Danmark økonomisk og i tabt anseelse i verden.”
Det økonomiske er nok lidt reciprok, jeg er af den overbevisning, at prisen for “godhedsindustriens” ageren i Danmark, er de penge, som vi nu står og mangler i statsbudgettet.
Nu har jeg ret mange internationale venner i verden, de er fra alle politiske retninger, ikke kun “røde” der får orgasme af deres “godhedsmasturbation”, og 90% af disse, mener at Danmark er på rette vej med en streng udlændingepolitik, så den tabte anseelse i verden, er nok kun blandt de “røde” og i dele af mellemøsten, hvad vi nok kan tage let på.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:47

Kriminalitet er fast arbejde, men Janteloven er et spejl som gadedrenge i Nykøbing holder foran Kasket Karl.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren Koblegaard, 3050 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:47

Er helt uenig i Karsten Lauridsens standpunkt.
Det er meget betryggende, at sikkerheden er så god som overhovedet mulig.
Der er meget vores politikere ikke har forstået om ideologien Islam, så var der nemlig aldrig kommet den indvandring vi kender i dag.
Den sidste fascistiske ideologi, der truede de frie samfund var kommunismen, her forsøgte de kommunistiske regimer af al magt at forhindre udvandring. Det modsatte er tilfældet idag, hvor de formørkede islamiske stater vil af med de unge, de ikke kan tilbyde en fremtid, efter tankegangen “det er bedre andre har problemerne”

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:50

@ Martin Salo,
“På Arlanda tager det også noget tid for at få bagage.”

Jeg har ikke bagage med på en forretningstur, min bærbare og kreditkortet er rigeligt. Det er rigtigt, at hvis jeg skal rejse med toget og gøre en en-dagestur til en tre-dagestur, så skal jeg slæbe en lille kuffert med. Endnu et argument for at flyve…

I øvrigt holder vi møderne i lokalerne på Arlanda, hvorfor tage ind til Stockholm for at holde møde? Det er i øvrigt ved at blive udkonkurreret af videokonferencer, men for de rigtigt tunge sager er den personlige kontakt nødvendig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:51

Ane Pilsø

Hvem er årsag til kontrolenl i lufthavnene og hvem må helt uforskyldt bøde for det.
Prøv at tænke lidt over det!
Svarer til at vi alle blev sat op i bilforsikring fordi unge mænd kører hasarderet.
Men her har forsikringsselskaberne lært at differentiere , men når det gælder muslimer , tør politikerne ikke foretage den afskillelse.
Uha endelig ikke fornærme muslimer om de så røver og skyder , så er de ikke muslimske bander , nej - så er de unge danskere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 17:06

Jørn Boye, Odense NØ | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:43

“Det økonomiske er nok lidt reciprok, jeg er af den overbevisning, at prisen for “godhedsindustriens” ageren i Danmark, er de penge, som vi nu står og mangler i statsbudgettet.”

Jørn Boye.
Jeg har lidt svært ved at se sammenhængen imellem ti års tåbelig og fejlslagen økonomisk politik under VKO.
Og så “godhedsindustrien”.
Hvad “godhedsindustrien” så end er.

Betyder “godhedsindustri”, at andre end DF segmentet får glæde af velværdssamfundet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 15. jul 11 kl. 17:22

h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:51:

”Hvem er årsag til kontrolenl i lufthavnene og hvem må helt uforskyldt bøde for det.”

Svar:

I USA har – du gættede det – muslimer klaget over såkaldt ”profiling” i lufthavne. Det er der selvfølgelig blevet gjort noget ved – ingen skal jo diskrimineres.

Her følger et mindre udpluk af rejsende, der har været udsat for kropsvisitation:

En tidligere forsvarsminister:

http://www.tmz.com/2011/07/13/donald-rumsfeld-tsa-airport-security-patdown-screening-gun-bomb-weapon/

En seksårig dreng:

http://www.jihadwatch.org/2011/07/washington-state-tsa-agents-pat-down-6-year-old—-twice.html

En 95-årig leukæmiramt kvinde i rullestol:

http://www.jihadwatch.org/2011/06/tsa-forces-95-year-old-wheelchair-bound-leukemia-patient-to-remove-adult-diaper-for-search.html

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 17:27

@John Jensen, Kolding. - Radiohuset på Amager er velbeliggende som et center for konferencer, flyt DR til Middelfart, der ligger tæt ved Jelling, der ligger midt i landet, som folkeuniversitet for frivillige foreninger og oplysningsforbund landet rundt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 15. jul 11 kl. 17:29

Når det drejer sig om danskernes flysikkerhed, er man havnet i idioti når de ikke-mistænkelige kontrolleres, mens de mistænkelige bare kan vade lige igennem.

Og ved grænserne er det noget af det samme. Det ender nemt med at Danmark ikke får lov til at kontrollere ordentligt, med mindre vi bliver udmeldt af Schengen.

Se også hvordan lægemiddel-, levnedsmiddel- og sundhedsstyrelserne fjoller rundt. Bonelock- og Omniscan-skandalerne og en række af lignende skandaler havde næppe udviklet sig så slemt som tilfældet blev, med hundredvis af alvorligt skadede patienter og pårørende, hvis disse styrelser havde passet deres arbejde ordentligt.

Har VKO og “systemet” styr på nogetsomhelst efterhånden?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:11

@B. Mofoe, Århus

Det er så din opfattelse af situationen.

Hvis du vil vide lidt om amerikanernes opfattelse, kan du læse nedenstående artikel fra Christian Science Monitor:

http://www.csmonitor.com/USA/2009/0911/p02s19-usgn.html

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:12

P.Mofoe

Husk nu ikke at spille med på sangen om diskriminering af muslimer.
Som tilhængere af ideologien islam , er det helt , for hver enkelt muslim , selvforskyldt hvis der focuseres på deres onde sider og de derfor plukkes ud i forhold til ikke muslimer.
Pga deres tro og bibel er det helt nødvendigt at der holdes et særligt øje med dem.
Deres ideologi er ond overfor anderledes troende og ikke-troende. Vi skal ikke tro at det hele bare er for sjov , det har de belært os om adskillige gange , selvom det trænger langsomt ind hos de røde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:24

@h albeck, 5700

Det må godt nok være en meget stor familie du har.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Pedersen, 7800 Skive | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:32

Nu skal vi opføre os pænt skriver Lembøl. Det vil jeg også, idet der jo ikke er nogen tvivl om, hvem der er skyld i den (måske overdrevne) sikkerhedskontrol der i lufthavnene. Det er muslimerne. Og ingen andre!
Så må Asmaa altså finde sig i at være særlig udsat for kontrol.
Du er ganske naiv Karsten Lauritsen!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Pedersen, 7800 Skive | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:35

Rettelse: Jeg skrev “muslimerne”. Der er selvfølgelig forkert, der skulle have stået “nogle muslimer”.
Det er min oprigtige opfattelse, at de fleste muslimer tager afstand fra terror!

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:39

@Ole Pedersen, 7800 Skive

“Det er muslimerne. Og ingen andre!
Så må Asmaa altså finde sig i at være særlig udsat for kontrol”.

Mener du, at kontrollen skal ske ud fra sikkerhedsfolkenes vurdering af påklædning, hudfarve - eller skal muslimer, der rejser med fly have et bestemt mærke (a la Davidstjernen i Tyskland i 30′erne), så de hurtigt kan ‘afsløres’?

Hvad er dit bedste bud?

Upassende ? Klag over indlæg

 
h albeck, 5700 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:53

PS
Vores (kristne landes) onde side er at vi blander os i muslimske lande.
Vi kalder det at kæmpe for menneskerettighederne og demokrati , men absurd da disse lande ikke ønsker dette.
Kristendommen og islam er helt umage og til stor ulykke for begge , hvis man forsøger at blande dem.

Vi skal holde os så langt væk fra disse lande som muligt.
det tjener både dem og os bedst.
Så vesten ud af Irak , Libyen og Afganistan NU!.
Den multikultur er dømt til ulykke og undergang.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:59

“Profiling” er selvfoelgelig den LOGISKE made at loese det problem som lufthavnssikkerhed udgoer . Fordelene herved er naesten en logisk selvfoelgelighed i liga med 2+2=4 . Ikke kun bliver det SAA meget nemmere at vaere en gennemsnits rejsende ,men ogsaa bliver det muligt FOR DE SAMME PENGE at koncentere en langt stoerre energi paa de steder det bedst kan betale sig, hvilket medfoerer bedre sikkerhed.h
Det eneste spoergsmaal som staar tilbage er saa om der er et dybt MORALSKT problem forbundet ved denne brug af LOGIK i en menneskelig sammenhaeng.
Dette KAN vaere et legitimt standpunkt at have , men KUN i det oejeblik at man ogsaa anlaegger samme hoeje moralske standarder GENERELT i hele sin livsanskuelse og i sin personlige livsstil .
Hykleri er det rigtige udtryk til at beskrive den mentalitet , som paa en og samme tid kan anlaegge helt forskellige standarder alt efter som det “passer til deres grimassse”
Her er et par eksempler :
De samme personer som er ALLERMEST forargede over “profiling” vil ikke have nogen problemer med “saerbehandling” af israelske akademikere som proever faa et job ved feks. et engelsk universitet.
De samme personer som er gloedende fortalere for den fattige verdens sag er rasende modstandere af GLOBALISERINGEN , som foreloebig har frelst et par milliarder mennesker fra fattigdommens forbandelse.
De samme personer som er hypnotiserede af CO2 problemet er gerne ogsaa svorne modstandere af A-kraft.
Generelt kan man naa den konklution , at der IKKE er nogetsomhelst krav om konsistens forbundet med det som kaldes politisk korrekthed , og at brug af logik naermest er ikke-stuerent . Altsaa er det en DYD at vaere et forvirret fjols .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:19

Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:59

“De samme personer som er ALLERMEST forargede over “profiling” vil ikke have nogen problemer med “saerbehandling” af israelske akademikere som proever faa et job ved feks. et engelsk universitet”

Naturligvis ikke.

Israel er jo som bekendt et forbryderregime og en apartheidstat.

Kun en total boycot af Israel vil gøre indtryk på dette regimes ledere.
Og en retsforfølgelse af de utallige Israelske krigsforbrydere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Madsen, 2920 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:24

“Flyvning er efterhånden blevet som svinetransport,” mener Karsten Lauritzen, fordi der bliver ført kontrol med, at bevæbnede terrorister ikke kommer ombord på flyet. Det er jo spektakulært at benytte fly til terror. Det har vi set flere eksempler på. Derfor giver sikkerhedskontrollen i hvert fald mig en følelse af tryghed. At benytte betegnelsen “svinetransport” siger noget om Karsten Lauritzen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif poulsen, 4200 | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:31

Jens Hansen Odense.
Du er en æresløs islamisk rygklapper. Din lokale imam må være stolt af dig

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:34

Karsten Lauritzen - er du stadig stolt af at du tog til Libyen og klappede oprørerne på ryggen og lovede dem flere penge?

Human Right Watch siger de dræber, plyndrer, voldtager og afbrænder folks hjem.

føj form pokker!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Sørensen, ferritslev | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:38

Tja, fortæl det med frygten til de små 3000 mennesker, som døde. FJOLS. Eller de 100000vis af andre uskyldige, inkl. børn, som dør under Allahs sønderevne, menneskefjendtlige faner. Ingen muslimer ville reducere selvmordsbombere med ca. 99.99 procent. Der findes ingen så svinsk religion, med så vanvittig en tankegang, at selv alm. mennesker frygter at kritisere den. Vesten er dømt til undergang pga. rygrad som en regnorm med kalkmangel!!!!!!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:43

@Jens Hansen, Odense. - Misundelsens brød er hårdt at spise, der er brug for tegnelærere jorden rundt, en tredjedel af nobelpristagere i fysisk og medicin har rod og hjemme i den jødiske kulturkreds.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 19:50

@kaj hansen, Horsens. - En arrest er en psykiatrisk skadestue, et fængsel ligger i en kaserne og samfundstjeneste er efterskoler, Rold har en skovefterskole, Samsø en landbrugsefterskole, Lolland en gartneriefterskole, Anholt en søfartsefterskole og Læsø en fiskeriefterskole; Föhr, Amrum og Sild er velegnede til spejderlejre og lejrskoler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 15. jul 11 kl. 20:03

Jens Hansen, Odense

“Lars Buks.
Ja, vu har jo det første argumenterede indlæg til gode fra din side.
Men for typer som dig Buks, er det eneste som vi kan forvente vel usaglige angreb.
Såfremt du nogen sinde skulle have posteret et sagligt indlæg. Så er det forbigået min opmærksomhed.”

At vi er to formidable fjolser, gør ikke din tåbelighed mindre!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Immerkjær, Madrid | Skrevet: 15. jul 11 kl. 20:23

Som liberalt indstillet person kan jeg jo kun være enig. Bare paradoksalt at VKO regeringen som ingen anden regering gradvist har indskrænket vores frihedsrettigheder og undermineret retsstaten, på en måde som får een til at tænke på George Orwells 1984.

Upassende ? Klag over indlæg

 
H. Jørgensen, Odense | Skrevet: 15. jul 11 kl. 21:38

EU er første skridt på vejen til Europas Forenede Stater, hvorefter Europa så kan omdøbes til Sharia. Tysklands seneste kapitulation skal med al vold og magt også gøres til vores, vanvidsprojektet er gennemskuet, gå imod det!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Salo, København N | Skrevet: 15. jul 11 kl. 21:48

John Jensen, Kolding | Skrevet: 15. jul 11 kl. 16:50:

@ Martin Salo,
“På Arlanda tager det også noget tid for at få bagage.”

“Jeg har ikke bagage med på en forretningstur, min bærbare og kreditkortet er rigeligt. Det er rigtigt, at hvis jeg skal rejse med toget og gøre en en-dagestur til en tre-dagestur, så skal jeg slæbe en lille kuffert med. Endnu et argument for at flyve…”

Nu er ikke alle rejsende forretningsmænd. Og det er ikke en endagstur fra Göteborg til Stockholm. Turen tager lidt over 3 timer. Ikke nævnvært mere end en flyvetur med indchek, kontrol i hoved og bagdel, bagageudlevering (hvis den overhovedet kommer) rejse til og fra lufthavn mv.

Det er da nemmere at sætte sig i et tog i 3 timer og slappe af i stedet for alt det andet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 15. jul 11 kl. 22:20

Cykelstier er billigere end transplantationer, husk cykelstier i kryds.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 16. jul 11 kl. 00:48

niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 15. jul 11 kl. 18:11:

”Det er så din opfattelse af situationen.
Hvis du vil vide lidt om amerikanernes opfattelse, kan du læse nedenstående artikel fra Christian Science Monitor:

http://www.csmonitor.com/USA/2009/0911/p02s19-usgn.html

Svar:

Den linkede artikel fortæller om, hvad amerikanere TROR – ikke en pind om faktiske forhold.

Grunden til, at visse amerikanere tror, at muslimer i særlig grad bliver udsat for diskrimination, er udelukkende, at muslimer har nogle særdeles højrøstede interesseorganisationer som f.eks. CAIR.

Amerikanere, der er lidt mere velinformerede end Niels Hansen-typer, venter hvert år med spænding og længsel på CAIR’s rapport over ”hate crimes”.

Rapporten er et årligt studie i absurde og latterlige løgnhistorier, der uden problemer lader sig pille fra hinanden – af f.eks. Daniel Pipes.

Tjek ham og bliv revet ud af dine tåbelige vildfarelser!

Hvis du vil vide lidt om tingenes virkelige tilstand, kan jeg anbefale FBI’s årlige rapport over ”hate crimes”.

Uddrag fra FBI’s årlige rapport over hate crimes:

Religious bias

Of the 1,575 victims of an anti-religious hate crime:

71.9 percent were victims because of an offender’s anti-Jewish bias.

8.4 percent were victims because of an anti-Islamic bias.

Kilde: http://www2.fbi.gov/ucr/hc2009/victims.html

Det er særdeles meget farligere at være jøde end muslim i USA – ligesom alle andre steder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 01:04

B. Mofoe, Århus

“Det er særdeles meget farligere at være jøde end muslim i USA – ligesom alle andre steder.”

Hvad skyldes det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 16. jul 11 kl. 01:10

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 01:04:

”Hvad skyldes det?”

Svar:

At der også i USA er for mange muslimer, der er indoktrineret til at hade jøder, vantro, homoseksuelle, muslimske piger, der ønsker at leve frit - og fortsæt selv listen i det uendelige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 01:50

B. Mofoe, Århus

Du mener ikke, at der er andre end muslimerne, der har gennemskuet jøderne?

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 16. jul 11 kl. 03:14

Det er også lidt pudsigt: ordet kommunisme er tilladt, men ordet na’zi’sme stoppes af filtret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 16. jul 11 kl. 03:17

“Pudsigt” fordi kommunisterne har myrdet dobbelt så mange som na’zi’sterne. (de var dog lige onde, kommunisternes lande havde bare flere borgere)

Upassende ? Klag over indlæg

 
p christensen, sæby | Skrevet: 16. jul 11 kl. 03:52

Lidt udenfor emnet: Hvorfor bruger politikere og andre nøglepersoner ikke videokonference i større grad?. Der er fine web-applikationer for sligt som kan køre PowerPoint presentationer parallellt. Ville være godt for miljøet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 16. jul 11 kl. 05:29

Jens Hansen, Gentofte

Tak for din kommenar, om socialdemokrater.:)

Mht. til mange af kommentarer i denne blog, så har det da vidst mere karakter af dansk masse hysteri, og totalt mangel på bare 1% saglighed…..

Jeg savner blot een kommentar til Robert Gataes, og hans tilbageblik om sin tid i CIA, hvor han var med til at opbygge Taliban, Al Quaida etc i Afganistan, som gurilla krigere mod Sovjet tropper, som var der sidst i 70erne og start på 80erne, i USAs krigsførsel sådan lidt i en “gråzone”.???

Det er dog pudsigt at en sådan udtalelse af USAs forsvarsminister, (han gik på pensionden 1ste Juli 2011) slet ikke indgår i denne hysteriske debat om Muslimer, i Danmark…..

Det er jo selvfølgelig en ubekvem sandhed, der kaster grus i alle de anti-muslimske kredse…… men det ændre dog ikke på sandhed i det historiske perspektiv.
At årsag til international terroisme måske skal findes i USAs og Europas kamp mod Kommunismen, er dog meget mere sandsynligt….., og vil også kaste lidt lys på hvorfor gamle kommunister i Danmark, pludselig befinder sig ude i det dimentral modsatte politiske spektrum, Dansk Folkeparti, det såkladte “Trykkefrihedsselskabet” osv.
Er det mon en ren hævnagt mod Muslimer fordi de tog side med USA, og kæmpede mod Sovjet og Kommunismen rundt omkring i Verden, eksempelvis Afganistan.?

Som Robert Gates også har udtalt, ja da så Sovjet drog hjem fra Afganistan, ja så lod USA og Europa blot Afganistan sejle sin egen sø….. og det udviklede sig så til det rene religøse fanatisme, og et styre der regerede med total militær undertrykkelse….. etc.
Men hvem lærte dem alle de tricks,og efterlod våben til brug for undertrykkelse af befolkning fra dag 1…???

Det må dog give bare en lille smule stof til eftertanke, inden vi nu fare ud igen, og uddeler våben her og der,,,, til diverse oprørsgrupper.
Har vi styr på om det nu er de “gode” eller de “fanatiske” vil pludselig klapper på ryggen.???
.
Nu da jeg så tilfældigvis bor i et Muslimsk land, Malaysia, ja så var reaktion her på 11 september 2001 da ligeså voldsom, som den var i USA og i Danmark.!
Malaysia deltog og deltager i FN Koalition i Afganistan, mod det fanatiske styre der var der, sammen med andre Muslimske lande, Tyrkiet osv.
.
Så helt ærligt, kan vi ikke få bare en lille smule saglighed i debat om Muslimer i Danmark, og Muslimer ude i Verden, da de er ligeså mangfoldige som Europæere faktisk også er….., både i det politisk spektrum og det religøse spektrum med fortolkning af religion.

Mht. til frygt for at flyve, sende vare med skib, etc…… ja så sidder i jo i den del af Verden der er fortaler for øgede sikkerheds foranstaltninger, …!!!

Man kan jo undre sig, om det nu er fordi vi tror på at det hjælper noget, eller det blot er en smart udtænkt marketing plan af fabrikanter af kirgsmateriel, security udstry, etc.
Da det valg i diktere fra USA / Europa for lande ude i Verden er ganske simpelt…. enter indføre i øgede sikkerhedsforanstaltninger, og arbejder sammen med “os” i USA / Europa, alternativet er at i bliver listet som støtter for International terroisme.
Dvs. man herude nu implementere enorme sikkerheds anlæg, til at røngentfotografere skibs containere, lufthavns cargo terminaler etc, med udstyr som koster hunredvis af millioner, milliarder på verdensplan……….

Hvad med at se på de politiske stridigheder som ligger til grund, for krigstilstand her og der…???

Og så gøre det lidt bedre, end da vi støttede en masse “grupper” som ville smide Sovjet ud af Afganistan, og det endte med kaos i New York, 20 år senere og vi nu igen deltager i en krig som stadg humper deruda på 11´te år.
.
Det absolut mest synlige resultat af 11 års kirgs bidrag, er at Afganistan nu igen er Verdens absolutte No 1 i produktion af Nakotika.
Nakotika som også finder vej til Malaysia…..
Så det er vel på sin plads at sige “TAK” for den store indsats, som jo mest må være velset ude på Christiania, hjemme i det kære Danmark.!!!

Med venlig hilsen
Gert Nielsen
Malaysia

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 16. jul 11 kl. 08:02

@Gert Nielsen. - Kuller flyver højere en Rundetårn, selv Gåsetårnet står på jorden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, København | Skrevet: 16. jul 11 kl. 08:22

@ Arne Rud, Esbjerg

Pipfugle flyver, der er psykiatriske hospitaler i Middelfart og Ribe, højt fra træets grønne top.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 09:33

Gert Nielsen, Sarawak

”Så helt ærligt, kan vi ikke få bare en lille smule saglighed i debat om Muslimer i Danmark, og Muslimer ude i Verden, da de er ligeså mangfoldige som Europæere faktisk også er….., både i det politisk spektrum og det religøse spektrum med fortolkning af religion.”

Du bringer med dit indlæg den saglighed på banen, at tingene skal forstås i sin helhed, og ikke ud fra nogle til lejligheden udvalgte detaljer, der så skal give indtryk af, at være hele sandheden. Det er lige netop, hvad der sker i drøftelserne omkring muslimerne og islam, kontra den fromme vestlige verden, der kun vil menneskeheden det godt. For de vestlige politikere kunne i sandheden ikke være hykleriske, grænsende til det forræderiske, mod deres egne godtroende borger.

På Jette Elbæk Maressas blog: Du vilde verden, under overskriften: ”Har Obama en plan?”, gjorde jeg 27. maj 09 kl. 09:24, følgende analyse gældende:

- Man kan sige om Obama, at indpakningen er en anden. Han er mere repræsenterende det infantile, end det voksne. Mere det kortsigtede, end det langsigtede. Mere det overfladiske, end det dybe. Mere det sjove, end det alvorlige. Mere det kvikke, end det eftertænksomme.

Men på et tidspunkt vil man så opdage, at det kun var indpakningen med børnetegningerne, der var anderledes.

Men ikke indholdet! -

I Berlingske, et år senere, 6. juni 2010, under overskriften ”Er Obama en Bush-light i krig mod terror?”, gøres følgende iagttagelse gældende:

”Det var Bush, der opfandt »krigen mod terror« med dens kontroversielle metoder. Obama lovede at ville gøre op med alt, hvad han betragtede som overgreb på fundamentale amerikanske principper. En del tyder imidlertid på, at Obama ligner Bush mere, end man skulle tro.

Andetsteds i artiklen:

”Obamas begejstring for angreb fra de ubemandede fly er velkendt - og den er bare et eksempel på, at den nye præsident, der i udstrakt grad blev valgt på sit opgør med George W. Bushs krig mod terror, i lange stræk er tæt på sin upopulære forgængers sikkerhedspolitik. Washington Post gennemgik i den forløbne uge, hvordan præsidenten i det hele taget udvider brugen af militære operationer, som kaldes særlige, men reelt er hemmelige”

Endvidere:

”Obama tillader os at gøre ting, som den tidligere regering ikke gjorde. Vi har langt bedre adgang i dag. De taler mindre, men handler mere. De er villige til at være aggressive meget hurtigere. Det Hvide Hus beder os om ideer og planer,« forklarer den militære topkilde i Washington Post.”

Samt:

”Netop de såkaldt præventive angreb var noget af det, som ophidsede mange allierede mest. I forbindelse med, at Obama i forrige uge fremlagde sin nye nationale sikkerhedsdoktrin, lød det imidlertid næsten på samme måde, da John O. Brennan, antiterrror-direktør i Det Hvide Hus, udlagde den nye linje:

»USA vil ikke begrænse sig til at reagere efter, at et terrorangreb har fundet sted, men vil tage kampen mod al-Qaeda og dets ekstremistiske allierede - hvor som helst de planlægger eller træner i Afghanistan, Pakistan, Yemen, Somalia eller andre steder.«

Bortset fra, at min analyse af Obama er rigtig, da er det mere interessant at forstå, at muslimerne på tilsvarende måde, og i den grad, er analytisk forudseende det vestlige hykleri. Derimod begriber Vesten ikke den muslimske forståelse af virkeligheden, men kun sin egen misforståelse af virkeligheden.

Af samme grund vil debatten om muslimerne, og deres helhedsforstående religion, forblive at være usaglig. Hvor man i sin selvophøjethed tillægger muslimerne at være de onde og dumme. Og det uagtet, at muslimerne hele tiden er flere træk foran ethvert træk, den vestlige verden tager. Men det er så konsekvensen, når man, her og alle andre steder, vil gøre detaljen til den hele sandhed. Med den konsekvens, at man derved misser helhedsforståelsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 16. jul 11 kl. 12:11

Indlæg fra igår kl. ca. 17.30 hænger stadig i filtret……

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 16. jul 11 kl. 12:14

Betyder det at en kommentar kan hænge fra fredag til mandag, fordi ingen passer filtret?……….

Upassende ? Klag over indlæg

 
F1 JensenH, 8000DK | Skrevet: 16. jul 11 kl. 12:16

På nogle blogs er der ingen filter-problemer, på andre er der en masse bøvl………. Hvorfor denne forskel?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 16. jul 11 kl. 12:57

Arne Rud, Esbjerg

Jeg savner lidt kommentarer…….,

Det er vel vigtigt at vi ved hvad vi kæmper for ude i Verden, inkl. Afganistan.?
Så hvorfor vil du ikke debatere at vi er med til at få landet fri af tyrani.
Men samtidigt med at vi er med til at kæmpe for det, ja så syker landet ned i økonomisk nakokriminalitet i den absolutte topklasse, på Verdensplan……
Det er da så vidt jeg ved, ikke lige det vi gik med i krig for..???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jacqueline Bollmann, Solrød | Skrevet: 16. jul 11 kl. 14:51

@Bjørn Holmskjold @Ole Burde
Sidder I to … helte og truer hinanden på nettet? Er I ikke kloge, eller hvad? I burde skammer jer. Begge to.
@JP: Hvorfor tillader I den slags? Håber I, at folk begynder at skyde på hinanden, så I kan få jer nogle saftige overskrifter, nu i agurketiden? Jeg får kvalme af det som forgår her.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 16. jul 11 kl. 15:06

Ole Burde burde vide, at det er jødernes egen skyld, at det er farligere at være jøde end muslim.

Men hvis de tog hjem til deres egne lande, ville faren aftage.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 15:41

Jacqueline Bollmann, Solrød

Har du bemærket dig, om disse anfald af hysteri og kvalme er månedlig tilbagevendende? Er det ikke tilfældet, så burde du og Ole Burde være i meget lykkeligere omstændigheder end tilfældet er, med det I skriver.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Hansen, Kbhvn | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:02

@Henrik Petersen, København

“Pipfugle flyver, der er psykiatriske hospitaler i Middelfart og Ribe, højt fra træets grønne top.”

Jeg forstår dig derhen, at dette er en personlig filosofisk principerklæring.
Det gør det naturligvis langt nemmere, at forstå baggrunden for dine indlæg.

Tak!

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:17

C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 16. jul 11 kl. 15:06:

”Ole Burde burde vide, at det er jødernes egen skyld, at det er farligere at være jøde end muslim.
Men hvis de tog hjem til deres egne lande, ville faren aftage.”

Svar:

Hvis du nu kunne se ud over dine latterlige sygekassebriller, så kunne du måske få øje på, at jøderne lige præcis lever livet farligt i deres hjemlande, såsom USA, Frankrig, Sverige, Tyskland, Danmark, Norge osv. osv.

Du er en usædvanligt usympatisk stymper!

Jeg troede i øvrigt kun det var israelere, du ikke kunne lide.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:27

B. Mofoe

Love you too, babe.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Hansen, Kbhvn | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:28

@Bjørn Holmskjold, Skanderborg

“Har du bemærket dig, om disse anfald af hysteri og kvalme er månedlig tilbagevendende?”

Det har du virkelig fundet noget, som ikke er faldet andre ind.

En stor del af de overreaktioner og voldelighed, som man beskylder Islam for for, kan forklares med hormonal uballance.

Det er jo en kendt sag, at gravide i visse stadier af graviditeten kan være overordentlig psykisk labile. Kan man tænke sig, at de muslimer, som i forbindelse med den såkaldte Muhammed krise brændte ambassader ned og slog andre muslimer ihjel, i virkeligheden var gravide, og at Islam,der som jo som almindelig bekendt er fredens religion om nogen, kun spillede en langt undreordnet rolle, og at de, hvis de f. eks. havde været buddister, ville have reageret på samme måde, hvis Budda havde været afbildet med en bombe i stedet for en lotusblomst?

Det ville jo tvinge til en fuldstændig nytænkning i vide kredse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:31

Kan vi vende tilbage til lidt sagligt debat……?

?UN Security Council lifts sanctions against fomer Taliban leaders, 16 Juli 2011.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15239533,00.html

Det ville måske hjælpe om vi kan adskille politiske stridigheder fra religøst massehysteri, ligegyldig tom det nu er i Danmark, eller Afganistan.!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Hansen, Kbhvn | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:38

@Gert Nielsen, Sarawak | Skrevet: 16. jul 11 kl. 16:31

“Kan vi vende tilbage til lidt sagligt debat……?”

Tja, man kan jo håbe, men det et lørdag eftermiddag, og vejret er dårligt, så jeg ville anse faren for en saglig debat som værende meget lille.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 17:16

Bjarke Hansen, Kbhvn

“Det er jo en kendt sag, at gravide i visse stadier af graviditeten kan være overordentlig psykisk labile. Kan man tænke sig, at de muslimer, som i forbindelse med den såkaldte Muhammed krise brændte ambassader ned og slog andre muslimer ihjel, i virkeligheden var gravide”

Ingen muslimsk kvinde vil almindeligvis gå i krig, dersom hun er gravid. Men ser hun sin familie dræbt, f.eks. i et af amerikanernes mange drone-angreb, der har dræbt flere civile, end Gadaffi og Nato til sammen i Libyen, da vil hun naturligvis indgår som aktiv jihad-kriger.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 16. jul 11 kl. 17:47

@Henrik Petersen, København. - Danmark er en sygekasse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 16. jul 11 kl. 17:51

@Gert Nielsen. - Kriminalitet er fast arbejde og 95 procent af al heroin kommer fra Afghanistan.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Hansen, Kbhvn | Skrevet: 16. jul 11 kl. 18:46

@Bjørn Holmskjold, Skanderborg

Hvem taler om gravide kvinder?

Jeg taler om grvide mænd.

Jeg havde ikke troet det muligt, men i dit indlæg antydede du jo, at Ole Burde kunne være i lykkelige omstændigheder.
Derfra udviklede tankerne sig selv.

Jeg forstår, at ,man harmes, når ens fæller dræbes, men at man brænder ambasader og dræber trosfæller som følge af tegninger, som man aldrig har sent forkommern mig ret irationelt.

Du har imidlertid den større psykologiske indsigt, og jeg søgte din forklaring på noget, som jeg ikke selv helt er i stand til at forstå.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kenneth Hansen, Otterup | Skrevet: 16. jul 11 kl. 20:13

Så render islams voldelige yngel igen rundt i gaderne og svinger krumsablen mod tilfældige vantro.
Det er der intet nyt i. Det har de gjort i 1400 år.

Forbyd det lort.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 16. jul 11 kl. 20:17

@Bjarke Hansen, Kbhvn. - Ingen kan tegne en person fra det 6. århundrede med en bombe i en turban for der var ingen bomber i det 6. århundrede og der er ingen billeder eller tegninger af personen, men tegnelærere kan tegne diger, hængende haver og pyramider og dem mangler man i Det mellemste Østen; jyder bygger høfder, slesvigere diger og frisere er mestre i kystsikring.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 16. jul 11 kl. 22:27

Hvad er mon grunden til at det ikke er ret farligt at vaere muslim i feks danmark ?
Sammenhaengskraften i et moderne saqmfund er naert knyttet sammen med , at den udoevende magt , politiet, har et voldsmonopol som individderne FRIVILLIGT respekterer . For det udviklede samfunds oprindelige befolkning , er det meget svaert og maaske traumatisk at tage volden i egne haender, fordi dette vil undergrave alt hvad de normalt opfatter som godt og rigtigt . Naar immigranter danner alternative samfund som IKKE frivilligt accepterer dette monopol , saa har de i begyndelsen af processen et automatisk forspring hvad den naturlige evne tilvold angaar , fordi de ikke er noedt til at overkomme egne kulturelle haemninger i samme grad .
Men uheldigvis for Bjoern&friends er det OGSAA saadan at , der er en generel naturlov som faar tingene til at straebe efter en symetrisk tilstand paa lidt laengere sigt . Staerke underjordiske spaendinger vil foer eller siden foere til jordskaelv .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 23:33

Bjarke Hansen, Kbhvn

“Jeg taler om gravide mænd.

Jeg kan se, at jeg umiddelbart tillagde dig et højere intelligensniveau, med det du skrev, end godt var, og derfor utilsigtet svarede hen over hovedet på dig. Det beklager jeg. Jeg vil anbefale dig at øge din basisviden omkring mændenes fysiologiske udvikling, så det ikke gentager sig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Hansen, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 09:15

@Bjørn Holmskjold

“Er det ikke tilfældet, så burde du og Ole Burde være i meget lykkeligere omstændigheder end tilfældet er, med det I skriver.”

Jeg er helt på det rene med den gængse opfattelse af den humane fysiologi, og jeg har sågar papir på det, men af denne sætning sluttede jeg, du havde erkendelser af faktorer, som andre ikke har fattet endnu, ligesom du jo påstår,at have indsigt i psykologiske love, som er skjult for os andre mere traditionelt tænkende.

Der må altså være andre årsager til dette, i mine øjne overdrevne og udfra en darwinistisk tankegang kontraproduktive reaktionsmønster.

Kunne man tænke sig en ubevidst erkendelse af, at det Islam underliggende tankgrundlag i virkelighden er for svagt til at det tåler den mindste modsigelse eller latterliggørelse?
Sandheden er vel i stand til at modstå sådanne ubetydelige nålestik.
Dine egne tanker og opfattelser forsvarer du jo som bekedt med beundringsværdig intensitet, men mig bekendt har du aldrig brændt dine modstanderes huse ned, eller flækket deres skaller med økser.
En gammel nordisk skik, så efter at være gået noget af mode, jo er forsøgt genindført omend uden held. Dette viser for mig, hvordan det er overordentlig vanskeligt for udefrakommende, at adaptere til vore sæder og traditioner.

Upassende ? Klag over indlæg

 
J. hansen, rødekro | Skrevet: 17. jul 11 kl. 09:54

Har du en uddannelse Karsen Lauritzen? Nåh ikke!
Har du nogensinde været i beskæftigelse Karsten Lauritzen? Na ikke!
Har du kone og børn Karsten Lauritzen? nå ikke!

Manglende erfaringer indenfor alle tre områder er medvirkende til at Karsten Lauritzen på det 20.århhundredets mest fjogede foto poserer i muslimsk terroristmundering, legitimerende at alle andre papegøjer gør ligeså.
Tror pokker, at Karsten Lauritzen, der har gjort en politisk karriere som formålet med sit liv nægter at forbyde muslimsk kvindekønsundertrykkende uniformering. Han er selv en del af den! Tåbelig som han er!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 17. jul 11 kl. 11:12

@ Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jul 11 kl. 23:33

Skal du ikke snart på lang ferie, et sted uden internetforbindelse?. Dine dødssyge “smarte” personangreb er en plage, og beviser at du ikke ønsker at deltage i debatten, men bare “vinde” over de andre. Jeg springer nu let og elegant din indlæg over, og det er vel ikke derfor, du sidder og nørkler på med dem der i Ejer Bavnehøjs skygge ved midnatstide?

Lad nu være med at spille Kong Smart over at jeg rent faktisk læste et af dem, og endda gad brokke mig over det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 17. jul 11 kl. 11:23

Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 17. jul 11 kl. 11:12

“Lad nu være med at spille Kong Smart over at jeg rent faktisk læste et af dem, og endda gad brokke mig over det.”

Peter Larsen.

Har du selv nogle argumenter for et eller andet?
Eller er du et af de sædvanlige DF brokkehoveder for hvem et personangreb er et argument.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 12:51

@Jens Hansen, Odense

Tilsyneladende er alle, som er uenige med dit uargumenterede vrøvleri DF*ere.

Hvis det er tilfældet, kan du vente dig en forbandet overaskelse: Pia Kjærsgård som stasminister og alle regeringmedllemmer fra DF.
Ikke lige min kop te, men det er demokratiet vilkår.

Jeg gegntager:

Hvis du absolut skal forsøge, at følge Holmskjolds linie, kunne du i det mindste forsøge, at sætte dig ind i hans tanker og erkendelser.

Du påstår, at du bruger tid på at tænke før du skriver. Mit råd er, at bruge mere tid.

Men igen - Måske dømmer jeg dig for hårdt.

Ingen er jo forpligtet udover sine evner.

Jeg har på fornemmelsen, at din referanceramme simpelthen ikke er tilstrækkelig expanderet til at du kan begå dig i diskussioner med alvorlige folk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 12:57

Jeg beklager diverse slåfejl, men det er ikke nemt, at skrive med en hånd; og når jeg læser Jens Hansen, Odense’s indlæg, er jeg nødt til at tage mig til hovedet med den anden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lillian Andersen, 7000 | Skrevet: 17. jul 11 kl. 14:00

jeg har fløjet meget og over det meste af verden,jeg syntes det er fint med kontrollen,så kan jeg sætte mig ned i ro og fred velvidende at der ikke er tumpede og menneskehadere om bord med skjult sprængstof.I “de gode gamle dage” da muslimerne blev hjemme i egne lande,var sikkerheden større,så nu må vi bare følge med og tage os i agt,vi ved at mange ekstremister hader vesten og ikke vil os noget godt,men det skal jo ikke gå ud over de venligsindede muslimer,så vi bliver alle tjekket,retfærdigt nok.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 17. jul 11 kl. 14:24

@Lars Busk, Kbhvn.

Dansk tekst: Otto Leisner. Engelsk melodi. Komponist: ukendt)
1.
Jens Hansen havde en bondegård
Lirum Larum Lej
Og på den gård der var en hest
Lirum Larum Lej
Det var prr prr her
det var prr prr der
det var prr her, prr der
alle steder prr
Jens Hansen havde en bondegård
Lirum Larum Lej.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 17. jul 11 kl. 15:25

Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 12:51

“Jens Hansen, Odense”

Lars Buks.
Jeg tror, at det er tilstrækkeligt at henvise til mit indlæg til Peter Larsen kl. 11:12.
Dette indlæg er også dækkende, hvad angår dig Lars Buks.

Busk skriver dog til sidst.
“Begå dig i diskussioner med alvorlige folk.”

Jeg går ud fra Lars Buks, at det ikke er dig selv som du har i tankerne. Når du skriver alvorlige folk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens L. Lorentzen, Koebenhvn K. | Skrevet: 17. jul 11 kl. 15:27

Hvad viser denne tanketomme kommentar om sikkerhedskontrol i lufttrafik andet end, at forfatteren, Karsten Lauritzen, MF,Venstre, er naiv, uden uddannelse, uden livserfaring, blottet for alm. sund fornuft?
Hold Dig please fra luftsikkerhed, Karsten Lauritzen. Venstre og Du har med naermest forbryderisk dumhed over 10 aar gjort mere end rigelig skade paa alt muligt andet, fra politiet, over hospitalsvaesenet, til skolerne,DSB og hjemmeplejen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 17. jul 11 kl. 17:16

@Jens L. Lorentzen, Koebenhvn K. - Kuller er grænseløs.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 17:45

@Arne Rud, Esbjerg.

Vi kunne ikke være mere enige!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Busk, Kbhvn | Skrevet: 17. jul 11 kl. 17:50

@Jens Hansen, Odense

Jeg går ud fra Lars Buks, at det ikke er dig selv som du har i tankerne. Når du skriver alvorlige folk.”

Der har du helt ret, absolut ikke!
Jeg mener - Hvor var vi så henne?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 17. jul 11 kl. 21:59

@O. Burde. - Fiskere bruger en kniv til torsk og til at bøde med, men på fiskerihavnen i Esbjerg er der ingen, der har kuller.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 00:41

Lars Petersen, København | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:53:

“Du er ganske enkelt en idiot Martin Salo, måske du blot skulle holde dig til Politiken.dk eller Information.dk der er ytringsfriheden begrænset til, at al omtale af islam omgående censureres.”

Why so evil? What I know is that Martin Salo has been banned from this site. But not you. That is pretty interesting.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 00:44

Did I say something wrong?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 01:18

Lars Petersen, København | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:53:

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 01:19

Lars Petersen, København | Skrevet: 15. jul 11 kl. 00:53:

Why talking like that to Martin Salo?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 03:27

På Jyllandsposten, som på mange andre aviser, så er der inviteret personer til at skrive blogs om diverse emner. Det er personer som Morten Uhrskov Jensen, Michael Jalving, Firoozeh Bazrafkan og en hel del folketingspolitikere, herunder Søren Espersen, Morten Messerschmidt og Yildiz Akdogan plus mange andre.

Et emne der tit kommer under behandling er spørgsmålet om udlændinge, indvandring og integration. Man kan synes hvad man vil om hvad bloggerne skriver, og derfor er der er jo også mulighed for at skrive kommentarer.

Men. Hvad der nærmest kommer som et amen i kirken når en blog er blevet publiceret, er at kommentarsporene i bloggene hurtigt bliver fyldt op med fremmedfjendske og racistiske kommentarer. Kommentarer der ligger milevidt fra JP’s egne regler for at deltage i debatten. Her er et uddrag:

“God debatkultur

- Hold dig til emnet
- Vis respekt og skriv i en god tone
- Gå efter emnet – ikke personen
- Undgå at skrive indlæg, hvis du er vred og ophidset.
- Skriv med måde. Vi tolererer ikke spam og aggressiv posting.

Det er ikke tilladt, at

- Tilskynde til vold, kriminalitet eller racisme
- Chikanere eller diskriminere personer for køn, handicap, seksuel orientering, race eller religion
- Fremsætte injurier

Tak for dit indlæg

- Opgiv dit rigtige, fulde navn - indlæg, der er anonyme eller skrevet under falsk navn vil blive slettet”

Hvis man læser med så kan man konstatere, at JP er blevet til en platform hvor personer kommer med fremmedfjendske udtalelser, racisme og trusler. Ikke kun generelt, men også mod navngivne personer, der formaster sig til at have en anden opfattelse. Som oftest sker det under anonymt dække.

Meld dig ind i kampen. Gør JP opmærksom. JP må gøre noget aktivt for at håndhæve deres egne regler.

Skriv til blogchef agnete.stoffregen@jp.dk

Det er hende der styrer det hele.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hanson, Leeds | Skrevet: 18. jul 11 kl. 03:28

There you go with the ytringsfrihed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Groth-Andersen, Værløse | Skrevet: 18. jul 11 kl. 09:01

Til B. Mofoe. Tak for at udtrykke din lede ved C. Halvorsen (16/7 kl. 16:17). Vi er mange som deler din opfattelse af denne herre fra Assens, som forstår at dreje enhver debat over på at være jøde (eller ikke jøde),- jøder, som C. Halvorsen har gjort til sine personlige hadeobjekter i en lummer os af konvertit-galskab.

Om emnet så var trafikregulering fra Moskva til Assens, ville C. Halvorsen straks gøre det til en sag om jøder, genetisk udregnet ned til mindste detalje, så Goebbels sidder nede i helvede med stormuftien af Jerusalem og bliver helt misundelige.

Iøvrigt er jeg helt enig med B. Mofoe om årsagerne til den enorme flysikkerhed.

Og det bringer mig så til emnet om netop denne flysikkerhed, som beskrevet af Karsten Lauritzen. Langt hen ad vejen kan jeg godt følge KL. Men heller ikke længere. Flysikkerheden fremfor risikoen for islamistisk kapring.

Og så hedder det forøvrigt “Asmaa og kaos”, ikke Asmaa eller kaos. Gid hun fortsat sidder i Zürich’s lufthavn med et “denied boarding” skilt om halsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B Pedersen, 4800 | Skrevet: 18. jul 11 kl. 10:16

Hold da helt kæft! Stavepladerne er sgu´da helt rødglødende ude i de små bo og nabo skaber!Det har godt nok været underholdende at læse denne blok fra start til slut! Mange spørgsmål må rejses: Har distriktpsykiatrien svigtet i f.eks. Rødekro? Er indlæggende et resultat af Bertel Haarders 15 år som undervisningsminister? Er “Far” et fornavn el. - gud forbyde det - et praleri over egen reproduktion? Har PISA reporterne ret, når de hævder at en del af af Danmarks befolknig, er en bande savlende tosser? Jeg har godt nok aldrig læst en blok med så mange flagermus i klokketårnet!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
B Pedersen, 4800 | Skrevet: 18. jul 11 kl. 10:31

Kuller er tilsyneladendende grænseløs i Esbjerg - Hvis Arne Rud derimod sadler sin trehjulede cykel og drøner til Padborg, så vil han se 4 fede toldere stå og mæske sig i min efterløn! Tak Pia Quisling Kjærsgaard!! “Det var næsten for meget”!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne Rud, Esbjerg. | Skrevet: 18. jul 11 kl. 10:48

@B. Pedersen, 4800. - Frederik kan tage rutebilen fra en Kongsgård i Jelling til Gråsten og Møgeltønder, men der er ingen distriktspsykiatri i Rødekro: Uden efterløn ingen familiesammenføring!

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 18. jul 11 kl. 14:05

Kære læsere. Vi har desværre været nødt til at slette nogle kommentarer. Vi beder alle om at holde en god tone og undgå personangreb i debatten. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html. Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Sørensen, silkeborg | Skrevet: 14. aug 11 kl. 00:13

Kim Pedersen Malmø, du lyver, Asmaa har aldrig ytret sig på den måde, hun er fuldstændig modsat. For ringe at sige sådan noget lort
Du må være rasist, hade EN slags kvinder?….noget må duha d i
nogen gange er det flovt at være dansker, Asmaa er et bedre menneske end dig, du kommer aldrig dertil hvor hun er. Trist

Upassende ? Klag over indlæg

 

Seneste kommentarer

Karsten Jensen. Jeg synes, at du skal gøre det samme som din våbenbror Kristian Jensen: Luk din blog Læs mere
Lars Hansen skriver
01.12.13 09:03
Adriano Viterbo, Det er i princippet ikke forskelligt, og despekten for ret og rimelighed er såmænd slem nok med hensyn til parkeringsbøder eller Læs mere
Peter Norgaard skriver
01.12.13 03:43
måske bødens størrelse kan sætte venskaber og familie forhold på prøve når ejeren skal ud og lege politimand for at få bøden dækket. i den Læs mere
Kaj Jensen skriver
30.11.13 22:33
Den mest uigennemtænkt behandling af bilejere en hån mod den danske grundlov,om igen Bødskov Læs mere
Adriano Viterbo skriver
30.11.13 20:00
Hvorfor skulle være forskellige end at få en parkeringsbøde? Ingen spørger om hvem har parkeret Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her