*

Profil

Bloggen om frihed, ansvarlighed, grænser for politik - og det faktum at de tre ting ikke altid sikres via lovgivning fra Christiansborg.

Baggrund:

Karsten Lauritzen er retsordfører for Venstre. Han er født i Vesthimmerland i 1983.

Han har været VU-landsformand og blev valgt i Folketinget i 2007 for Venstre.

Karsten er retsordfører, men beskæftiger sig også med udviklingsbistand, udenrigspolitik, finans- og skattepolitik.

Andet:

Sted:

Hjørring og København

Website:

Besøg

Grænser for politik

De skulle skamme sig langt ind i helvede…

Dato: 30. januar, 2013

Emner: , , , , ,

 

 

I 22-Nyhederne på TV2 stod den højgravide Joana i går frem med en appel til de vidner, der så hende bliver forfulgt, sparket, slået og frarøvet 30.000 kr. i sidste uge. Ros til Joana for, som offer for meningsløs vold, at stå frem. Ris til de mennesker der har været vidner, men ikke gjort deres borgerpligt.

Da fire jyder i foråret på vej til koncert kørte galt og blev overfaldet i Folkets Park på Nørrebro, var der ikke mange, der meldte sig og tippede politiet. Nej, man holder tæt på Nørrebro og hånden over kriminelle!

De to drabsforsøg ved Eid-festen i Vollsmose i august, hvor flere unge i fuldt dagslys dukkede op og skød omkring sig blandt ganske almindelige mennesker. Omkring 70 personer deltog efterfølgende i en hævnaktion, hvor de stormløb skadestuen på Odense Universitetshospital. Politiet afhørte 60 personer, men INGEN har set noget - hverken til Eid-festen eller på skadestuden. INGEN i Vollsmose har tilsyneladende hørt hvem, der er ansvarlig og få har tippet politiet. Da retsudvalget for et par uger siden var på besøg i Vollsmose, sagde politiet klart, at den manglende lyst til at hjælpe politiet, gør det umuligt at opklare de to episoder. Meget tyder på at tilstanden, som man i flere år har haft i København, med at folk er tilbageholdende med at hjælpe politiet og vidne, breder sig til resten af landet.

Mest skræmmende er sagen fra i fredags hvor den amerikanske udvekslingsstudent Nick Townsell blev overfaldet i 6A’eren i København af fire unge - uden nogen i bussen gjorde noget for at hjælpe ham. Hvad sker der dog for folk?

Dem, der ikke hjalp Nick fra at få tæsk i 6A’eren, burde skamme sig langt ind i helvede! Beboerne i Vollsmose, der holder hånden over de ansvarlige for skuddramaet ved Eid-festen og stormløbet på skadestuen gør sig medskyldige i, at det er kriminelle bander, der bestemmer i Vollsmose. Vidnerne, der ikke tør tippe politiet og vidne i sagen om Joana, burde tage sig sammen og gøre deres borgerpligt

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

Karsten Jensen. Jeg synes, at du skal gøre det samme som din våbenbror Kristian Jensen: Luk din blog Læs mere
Lars Hansen skriver
01.12.13 09:03
Adriano Viterbo, Det er i princippet ikke forskelligt, og despekten for ret og rimelighed er såmænd slem nok med hensyn til parkeringsbøder eller Læs mere
Peter Norgaard skriver
01.12.13 03:43
måske bødens størrelse kan sætte venskaber og familie forhold på prøve når ejeren skal ud og lege politimand for at få bøden dækket. i den Læs mere
Kaj Jensen skriver
30.11.13 22:33
Den mest uigennemtænkt behandling af bilejere en hån mod den danske grundlov,om igen Bødskov Læs mere
Adriano Viterbo skriver
30.11.13 20:00
Hvorfor skulle være forskellige end at få en parkeringsbøde? Ingen spørger om hvem har parkeret Læs mere

Arkiv