*

Profil

Mrutyuanjai Mishra blogger om spændingsfeltet mellem krise og konflikt, vækst og udvikling i Indien, Pakistan og Sydasien generelt.

Baggrund:

Mrutyuanjai Mishra er europæisk master i menneskerettigheder og demokratisering, freelanceskribent og samfundsdebattør.

Mrutyuanjai Mishra blogger om menneskerettigheder og demokrati med fokus på internationale forhold og de perspektiver, som de rummer for Danmark.

Mrutyuanjai Mishra kommer oprindeligt fra Indien og behersker fire indiske sprog. Derudover taler han flydende engelsk og dansk.

Andet:

Mrutyuanjai Mishra bidrager jævnligt med kronikker og kommentarer i de landsdækkende aviser, hvor han primært beskæftiger sig med aktuelle emner med internationalt perspektiv.

Sted:

Malmø

Website:

Besøg

Emneord:

Brændpunkt

Indvandringen fra islamiske lande er et større problem end hidtil antaget

Dato: 10. januar, 2012

Emner:

198 kommentarer

 

 

TV2 viste i går aftes en hårrejsende sag om, hvad der er sket med en datter af en palæstinensisk far og dansk mor, hvis far bortførte hende til Libanon. Nadia, som pigen hedder, blev bortført og holdt gidsel, indtil hun blev bortgift mod hendes vilje. De danske myndigheder og politikere gjorde ikke noget for at bringe hende tilbage til Danmark. Til gengæld lykkedes det for tv-holdet at løsrive hende fra slavelignende forhold i Mellemøsten.

Hvad skal der gøres for fremover at forhindre lignende situationer i at opstå? Først og fremmest skal der allerede fra grundskolen undervises i, at der eksisterer forskellige kulturelle værdier, som nogle indvandrere bringer med sig, og dem er det vigtigt at lære at kende. Disse kulturer kan hverken de cafe latte drikkende radikale eller de politisk korrekte akademikere ændre på.

En af de værdier, som mange mænd fra islamiske lande kommer med, er et tankesæt, hvor Islam er den vestlige kultur overlegen. Dermed er det i deres øjne retfærdigt at bortføre børn for at give dem en islamisk opvækst. Også selv om dette betyder en adskillelse fra moderen. Her vil jeg dog understrege, at i en del asiatiske kulturer er det ligefremt kriminelt at tage et barn fra dets moder.

Det er en tragedie for Nadia og mange af de andre børn, som er blevet bortført. Måske skulle det danske Udenrigsministerium offentliggøre en statistik over, hvilke lande det drejer sig om. Mom ikke der overvejende er tale om islamiske lande?

Problemet i Danmark såvel som i Sverige og Norge er, at man ikke tør at bringe den vigtige diskussion ind i skolesystemet, ind ved middagsbordene eller for den sags skyld i medierne. Man tør ikke nævne, at der stille og diskret foregår en islamisering af de skandinaviske samfund, mens de folkevalgte sover i timen og lader som ingenting.

Hvilke tiltag skal der til? Hvad mener I, at der skal gøres?

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:41

Der skal helt lukkes af for yderligere indvandring fra den islamiske verden, og så skal man komme igang med repatriering af de mest uintegrerbare. Desværre vil den røde regering gå den stik modsatte vej, og er godt igang med at åbne en ladeport for denne type indvandring fra den islamiske verden med alle de lempelser af udlændingepolitkken de har gennemført i de første 100 dage. Var det iøvrigt ikke S+SF der før valget lovede, at de ville vidreføre den såkaldt ’stramme’ udlændingepolitik??? Endnu et løftebrud.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj hansen, Horsens | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:46

Jeg bemærkede at “betalingen” får at hun kom tilbage til danmark var at ham hun var blevet tvangsgift med fik permanent ophold i danmark!!!??

Hvem har bemyndigelse til at give en sådan tillaldelse?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:46

Enig med Jens Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:51

@kaj hansen, Horsens

“Hvem har bemyndigelse til at give en sådan tillaldelse?”

ja, kunne vi ikke lige få undersøgt det. Og kan vi så ikke lige få undersøgt, om der findes ‘fup-bortførelser’, hvor det bare drejer sig om at få en ægtefælle til Danamrk som betaling for løsladelsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Klaus Kaaslund, Christianshavn | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:52

Ja, den offentlge diskussion er vigtig. Svereige er et skræmmescenarium. Det er et tabu at nævne at islamisk kultur skulle være noget problem. Tværtimod antager man, at indvandring altid vil være et positivt tilskud til det svenske samfund. Så en indvandrer til Sverige behøver blot at nævne et af ordene “Irak”, “Iran” eller “Palæstina”, så står døren åben. Herefter får familen anvist en lejlighed i Rosengård i Malmø, hvorefter der hver måned indgår en social overførselsindkomst på familens bankbog. Hvorefter absolut ingen, hverken dagspresse eller politikere nogensinde nævner, at indvandrere skulle være noget problem. Men realiteten er, at hovedparen af beboerne i Rosengård i almindelighed ikke har forudsætninger for at blive en del af det svenske samfund.

Det er baggrunden for den senere tids drab i Malmø. Har man ingen mulighed for en fremtid i det svenske erhvervsliv, er en kriminel karriere en mulighed. De kriminelle er nu blevet så mange, at konkurrencen er vokset. Derfor slås de om markederne for narkotika, prostitution og menneskesmugling.

Det skal nævnes, at det i Sverige er forbudt at at lave statistikker, hvor kriminalitet er inddelt efter etnicitet.

Dette er skræmmescenariet. I Danmark bør vi holde liv i en åben debat om kulturmødet mellem Danmark og de kulturfremmede indvandrere. Problemet bør belyses af statistikker og forskning. Og problemet bør til stadighed diskuteres ofentligt.

Vi ved fra Integrationsministeriets og socialogen Peter Gundelachs undersøgelser, at 2. generationsindvandrere (som er født i Danmark) i høj grad ikke føler sig som danske. Så hold med det fjollede ord “nydanskere”. Enten er man dansk eller også er man ikke dansk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
H. Kristensen, Årup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:53

Tving de radikale og akademikerne ud i den virkelige verden, bare en måneds tid. Tving dem til at arbejde sammen med, leve dør om dør med, islamiske indvandrere. Vel at mærke almindelige mennesker, ikke de kulturelle og velformulerede højtuddannede indvandrere, som er kloge nok til at lyve og opføre sig vestligt-venligt.

Jeg tror det er eneste løsning. Hvis man altså kan drive de politisk korrekte udenfor deres beskyttede væresteder. Det bliver en grim opvågnen, men det er nok det der skal til.

Nu hvor jeg jo ved, at der vil komme metervis af indlæg fra oprørte politisk korrekte, vil en af jer så ikke være så venlig at forklare mig, hvordan det kan være os notorisk dumme og racistiske arbejdere der er skyld i, at veluddannede læger, advokater og teknikere af anden etnisk herkomst er nødt til at ernære sig som taxichauffører og pizzabagere? Er det ikke de danskfødte højtuddannede og dermed ikke-racistiske advokater, læger og teknikere, der holder de højtuddannede taxachauffører og pizzabagere ude af deres rette arbejdspladser? Jeg har da ihvertfald ikke, som almindelig arbejder, nogen indflydelse på deres arbejde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Kris, Gistrup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:54

Mishra, bunder din islamofobi i det gamle had mellem indere og pakistanere?

Du skriver: “Man tør ikke nævne, at der stille og diskret foregår en islamisering af de skandinaviske samfund, mens de folkevalgte sover i timen og lader som ingenting”.

Tør man ikke det? Er det overhovedet muligt i dag at læse en avis eller en blog uden at se dette synspunkt fremført igen og igen? Oftest bundet op på enkeltsager af mennesker der sjældent eller aldrig har hilst på en muslim. Og er det reelt? Eller er det snarere fantasterier og paranoide forestillinger i stil med hvad en anden stor tænker, Anders Bering Brejvik, har bragt til torvs for nylig?

Og helt bortset fra det, så mener jeg, at Nadja-sagen er tragisk, og et klokkeklart eksempel på, hvordan myndighederne ikke formår at løfte ders opgave. Men ikke et eksempel, der berettiger til formaliseret undervisning i dæmonisering af en hel kultur og religion. Den slags, Mishra, hører i Vesteuropa fortiden til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle Baldersbæk, Høng | Skrevet: 10. jan 12 kl. 09:56

Disse undsendelser om bortførte børn skulle være obligatoriske for alle kvinder, der så meget som flirter med en muslim.
Hver eneste gang et barn bortføres til de varme lande, sidder der en grædende mor, der siger, at hun ikke troede, han kunne finde på den slags, for han var bare så flink i starten.
De unge hanner, der gør kur, er skam både søde, flinke og charmerende. Det varer lige, indtil den dag de får børn, for det er faderens religion går i arv til børnene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Goldschmitt, Kbh Ø | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:09

Mishras had ER begrundet i hadet imellem ham selv som inder og pakistanere. Det må muslimer af anden etnisk herkomst også bøde for. Men en speciel niche som er opstået efter Nasers mange selvmål i dansk politik, er helt klart noget Mishra har øje for. Mishras medlemsskab af Giordano Bruno selskabet, der med en islamofobisk dagsorden forsøger at påvirke debatten til fordel for selvsamme holdninger er, ikke noget nyt. Og slet ikke demokratisk…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:14

Ja, Mrutyuanjai Mishraet - det er et meget aktuelt emne du her tager op.

Hvad kan der gøres? Den muslimske indvandring i Skandinavien er så stor nu, at det er svært at gøre noget effektivt. Tværtimod gør vores nye røde regering selv det modsatte, den inviterer nu mange flere fattigdomsflygtninge ind i vort land, ved at fjerne kontanthjælpsloftet og starthjælpen. Alle kan nu få den høje kontanthjælp fra begyndelsen, hvis de blot opfylder de nye lempeligere krav, som gør det betydeligt nemmere at indvandre til Danmark.

I Danmark må vi godt sige at vi har en `ældrebyrde´- men at sige, at vi har en `indvandrebyrde´ det må vi sandelig ikke - det er både et grimt og `racistiskt´ udtryk - uha da da!

Det Radikale Venstre og Enhedslisten ødelægger vort samfund med deres tåbelige naive politik på også disse områder. Danskernes egen kultur må der trampes på - det gør ikke noget - men den muslimske er fredet i klasse A. Jeg har desværre ikke løsningen på problemet - vi er alt for sent ude - desværre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:27

@Maharajja Harem kasti, Slumbyen

“Det mindede mig nu efter at jeg har læst din artikel om en dansk talemåde, der siger at “sandheden skal man høre fra børn og fulde mennesker!”

Lars Hedegaard fortrød sine racistiske udtalelser, som han fremkom med i en ‘julebrandert’.

Fuldskab er ingen ’sandhedsgaranti’. Den fortæller til gengæld ofte om menneskers inderste følelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:32

@ Mishra

Der består konstant en afgrundsdyb opfattelse mellem på den ene side: Kulturradigale og akademikere med “den humane” og “rigtige” tilgang til problemerne-
og på den anden side: mere realistiske danskere, der dagligt oplever “kulturberigerne” og deres ofte nedladende, asociale adfærd overfor danskerne -
der mere end tydeligt beviser, at muslimerne alene accepterer den månedlige check fra Socialkontoret -
men ellers opfører sig som det passer dem!!

Sålænge den afgørende uenighed består - ingen løsning på de omfattende problemer!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:33

@niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby

Nu er vi efterhånden en del, som mener at dom efter straffelovens paragraf 266 b, (den såkaldte ‘rascismeparagraf’) er en hædersbetegnelse. Denne paragraf er bruges udelukkende til at lukke munden på alle kritikere af multikultur og islam, og de domme der udstedes skal derfor udelukkende opfattes som politiske domme.

I et demokrati skal man have en fordomsfri og fri meningsudveksling, og ikke kunne blive dømt for sine holdninger. Uanset hvor tåbelige den så end måtte være.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karl Hansen, 9700 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:35

Den igangværende muslimske invasion er et større problem end hidtil antaget. Antaget af hvem, den politiske overklasse og alle eksperterne fra det universitære miljø??.

Den del af befolkningen som til daglig færdes i virkeligheden, har længe været klar over at muslimer ikke kan integreres i et samfund som hviler på et fundament af kristen etik. Muslimsk invasion er en snigende katastrofe for vort samfund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erik Skifter, Ringe | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:43

Vi har i alt for mange år blot snakket og snakket - ja om indvandring og den fejlslagne integration. Vi har snakket om indvandring af udlændinge til Danmark og det er blevet negativt og nedladende.

Indvandringen af udlændinge har vi desværre gjort alt for bredt og har ikke været konkrete nok. Nok fordi vi i alt for mange år ikke direkte nok og defineret hvad det reelle problem med indvandringen er, nemlig at det i den langt overvejende del ikke lader sig gøre at integrere en muslim i et demokratisk vestligt samfund.
Sandheden er jo, at Danmark har brug for indvandring. En positiv indvandring af udlændinge. Udlændinge som kan se sig selv som en del af det vestlige og demokratiske samfund vi har her i Danmark. Udlændinge som vil være en aktiv del af det danske samfund. Udlændige som vil være danske.

Et typisk muslimsk familie her i Danmark lever efter en kultur - og har nogle leveregler fra deres hjemlande. De fleste af disse familier ser ikke sig selv - eller deres familie, som en del af det vestlige samfund og slet ikke det danske, hvor de bor. En meget stor del lige frem foragter vores levevis. Den frigjorthed vi har i vores samfund kan de slet ikke forstå og de vil slet ikke leve efter den.
De foragter at vi har frigjort vores kvinder og givet dem ligeberettigelse. Dette har efter deres mening opløst vores familier og samfund. Vi har et samfund med alt for mange skilsmisser - og vi har et samfund hvor vores ungdom lever i druk og hor. Vi er troløse, hvilket for dem er det værste der kan ske for et folk. Vi hensætter vores familie på institutioner og vores ældre på plejehjem og vi tager os ikke selv af dem. Hos dem er de ældre omgæret med respekt. Hos os er de ældre en byrde, som blot bliver hensat og taget frem ved jul og påske.
Kulturforskellen mellem det danske og den muslimske er alt alt for voldsom for en den gennemsnitlige muslim. Han/hun vil aldrig kunne acceptere, at nogen i hans/hendes familie lader sig integrere i det syndige vestlige samfund. Hvis de ser at det er ved at ske for en af deres familiemedlemmer, sker der en straks-reaktion og den pågældende bliver formanet og genet på plads. Der hersker en voldsom konntrol og selvjustits i de muslimske miljøer. Denne kontrolanstaltning har vores samfund endnu ikke helt opdaget. Denne kontrolforanstaltning fra familierne skal brydes for, at der kan blive tale om en form for integration af muslimske miljøer til den danske kultur.

Det bedste, det mest humane og det billigste for vores samfund her i Danmark, er, at lade de muslimske miljøer leve isoleret som du nu gør i dag. Lade dem leve i deres egen kultur og lade dem leve i det parrallelsamfund som de nu ønsker. Men vi skal så også sørge for, at der ikke kommer flere til vores samfund.

Vi ser nu Socialdemokratiet og SF, som lovede i valgkampen ikke at berøre den stramme udlændingepolitik. SF vaklede dog lidt omkring pointreglen. Nu har regeringen - sammen med de virkelighedsfjerne Radikale og det samfundsnedbrydende og stenbroskastende Enhedslisten vedtaget en ny udlændingelov hvor man lemper indrejsemulighederne til vores land, samtidig med, at de sætter de sociale ydeler op for at vække deres interesse for at rejse til Danmark.

Det er vanvittigt og helt grotesk, at et parti som Socialdemokratiet kan lave så mange løftebrud og bedrage deres vælgere. De blev gentagne gange spurgt under valgkampen; - Vil I lempe udlændinge politikken ?. NEJ - NEJ svarede socialdemokraterne. Nu har de lempet udlændingepolitikken, således at det nu er nemmere for u-uddannede og analfabeter at komme til Danmark - og gjort det sværere for højtuddannede at komme til Danmark og hjælpe os med noget arbejdskraft som kan betale de enorme sociale udgifter som denne regering sætter i verdenen.

Så se det dog i kære medborgere. I er blevet ført bag lyset og bedraget af Socialdemokratiet og SF. I vil se en muslimsk indvandring tage til og give os yderligere integrationsproblemer. De vil give plads til Dansk Folkeparti igen og vi vil igen få en sort/hvid enten/eller udlændingepolitik.

Upassende ? Klag over indlæg

 
brian larsen, holte | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:47

Indvandringen fra islamiske lande er et større problem end hidtil antaget:skriver mishra
nej det har vi sagt hele tiden

Upassende ? Klag over indlæg

 
kim laursen, odense | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:49

Igårdagens TV-nyhederne kunne man høre Mortens Bødsgaard bryste sig med regeringens nye åben indvandringspolitik på fulde sociale ydelser fra dag 1. lol.

Og Morten Bødskov brystede sig med støtte hertil fra de neoliberale i LA!

Vil Brødskov så også tage de neoliberales medicin om velfærdsbesparelser på 150 mia. kr. for at kunne betale regningen og dermed reelt slagte velfærden.lol.

Upassende ? Klag over indlæg

 
p hansen, odense | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:52

Igårdagens TV-nyhederne kunne man høre Mortens Bødsgaard bryste sig med regeringens nye åben indvandringspolitik på fulde sociale ydelser fra dag 1.

Og Morten Bødskov brystede sig med støtte hertil fra de neoliberale i LA!

Vil Morten Bødskov så også tage de neoliberale i LA’s medicin om at beskære velfærden med 150 mia. kr.???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Nielsen, Virum | Skrevet: 10. jan 12 kl. 10:57

Vi får snart en shiamuslimsk kaserne på Vibevej i København, betalt af vor fjende Iran. Vor anden fjende, Saudi Arabien, betaler for etableringen af en sunnimuslimsk, wahabistisk kaserne på Islands Brygge i København. Vi tvines til at tie mens vore dødsfjender inviteres indenfor af humanistiske tåber.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:04

Islam er landsskadelig .. regelsættet/foreningen bør gennemdiskuteres med henblik på opløsning. Islam er gemmeført mishandling og ondskab .. den slags skal ikke tolereres i DK.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Mikkelsen, Smørum | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:05

De muslimske somaliere kan ikke være bekendt at være her. Deres mange fremragende kvalifikationer og store arbejdsindsats er stærk savnet i Afrika.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:07

@Jens Hansen, Gentofte

“I et demokrati skal man have en fordomsfri og fri meningsudveksling, og ikke kunne blive dømt for sine holdninger. Uanset hvor tåbelige den så end måtte være”.

Vil det sige, at du mener, at Hedegaard offentligt forsøgte at trække sine udtalelser tilbage alene for at undgå at blive dømt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Mikkelsen, Smørum | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:08

Islamerne bør anstændigvis blive i de stater, de allerede har ødelagt totalt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
mikael bruus, randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:08

@Mrutyuanjai Mishra

Din udlægning er for simplificeret, slet og ret.

Indvandrer kommer med den kultur de er opvokset med og møder en ny, så de står pludselig med to kulture som skal integrers

Det handler ikke om at de skal smide deres oprindelige kultur bort til fordel for en ny, havde det gjort det, havde 4 generations Danske indvandre i Australien aldrig haft behov for en dansk pølsevogn i byen.

Så kom ned fra den høje hest og prøv at forstå mindst lige så meget som du forlanger at de skal forstå.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:09

@niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby

“Vil det sige, at du mener, at Hedegaard offentligt forsøgte at trække sine udtalelser tilbage alene for at undgå at blive dømt?”

Det må du spørge Lars Hedegård om. men mener du virkelig at denne såkaldte “rascisme”-oparagraf skal bevares?? Og i så fald: Er du anti-demokrat??

Upassende ? Klag over indlæg

 
E.D. Christensen, Rødding | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:12

@ Kris og Goldschmitt.

På trods af at Bloggen drejer sig om nogle de problemer vi oplever i forbindelse med den massive Islamiske indvandring,- så beklikker I Mishra’s baggrund og motiver !!!!
Er det ikke at gå efter manden i stedet for bolden ???
Er det en fair og troværdig måde at have dialog på ???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Andersen, Humlebæk | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:14

Per Madsen er inde på noget af det rigtige. Islam er blevet en knage at hænge rasime på. Men faktum er (og her skal Mishra ikke snyde sig selv): Størstedelen af dem som skriver her mener at muslim=sortsmuske - sortsmuske=musilm. De vil slet ikke overveje at Mishra selv er andet end “muslim” og skal kyles ud/slås ned osv. Det gør det i øvrigt meget svært at diskutere det relevant i selektiv indvandring kontra åbne grænser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Mikkelsen, Smørum | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:20

@mikael bruus
Du glemmer at sondre.Der er afgørende forskel alle andre kulturer og verdensforydelsen islam. Danskere finder næppe sig selv berettiget til mord, voldtægt og røveri i Australien. En femtegenerations australier ville uden problemer kunne kaste med boomerang på Amager Fælled.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:37

@Mishra

Et udpluk fra dine rygklappere:

“Islam er en verdensforbrydelse”

“Vi er ikke alle landsbytosser.”

“Vi kender jo muslimerne. Køtere, fulde af mindreværdskompleker”.

“Ikke de kulturelle og velformulerede højtuddannede indvandrere, som er kloge nok til at lyve og opføre sig vestligt-venligt.”

” Muslimsk invasion er en snigende katastrofe for vort samfund.”

“Islam er landsskadelig .. regelsættet/foreningen bør gennemdiskuteres med henblik på opløsning. Islam er gemmeført mishandling og ondskab .. den slags skal ikke tolereres i DK.”

“Den muslimske indvandring i Europa, er en ONDARTET KRÆFTBYLD, som forlængst burde være fjernet.”

Var det så ‘dagens dosis’, som du excellerer i, Misra?

Hvis din propaganda skal virke, er det nødvendigt med de evige gentagelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:40

“Hvem har bemyndigelse til at give en sådan tillaldelse? ”

Det er der ingen der har, medmindre reglerne herom følges puinktligt. Man kan uden videre downloade ansøgningsformularen om opholdstilladelse på websiden ny i danmark. Her kan man se at der er rigtig mange spørgsmål om ens ægtefælle og ægteskabet, om det var frivilligt, om man havde set hinanden inden brylluppet o.s.v., og i benægtende fald skal der gives afslag.

Jeg håber det er en skrivefejl at der står permanent opholdstilladelse, for som det fremgår af de mange sager om veluddannede iog velintegrerede mennesker der nægtes permanent opholdstilladelse, har det været meget svært at få, hvilket tydeligt fremgår af statistikkerne.

Nu har amatørregeringen smækket portene op på vid gab.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:41

Velkommen til nye læsere. Vi minder om at anonyme indlæg slettes. Angiv både for- og efternavn. Hold venligst en god tone og undgå personangreb. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:45

“Velkommen til nye læsere. Vi minder om at anonyme indlæg slettes. Angiv både for- og efternavn. Hold venligst en god tone og undgå personangreb.”

Med mindre det drejer sig om muslimer!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ulrik Jensen, Espergærde | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:45

mikael bruus, randers

du er demagog af værste skuffe. Der er udtryk for total begrebsforvirring at sammenligne en dansk pølsevogn i Australien, med at ville bibeholde sharia, tvangsægteskaber, og apartheid i det land man HELT FRIVILLIGT har valgt at slå sig ned i.

Hvis man vil beholde sin oprindelige kultur, hvorfor slår man sig så ned i et land der har en totalt modsat kultur, og som man i tide og utide fortæller at man hader? Ville det ikke være en stor fordel for de mennesker der har taget fejl, at hjælpe dem tilbage til et samfund der passer bedre til deres ønsker?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:50

I artiklen om Nadia kan man læse følgende “Selvom Nadia er glad for at være tilbage i Danmark har hun haft store problemer med flere ting. Blandt andet er de offentlige instanser en prøvelse. Men specielt arabere, der er imod, at den kun 17-årige har smidt tørklædet volder problemer.

Nadia har flere gange modtaget trusler efter at hun smed tørklædet og begyndte at ligne og opføre sig som en dansk pige igen.

- Jeg har fået trusler om tæsk pga. min piercing, fordi jeg går i byen og fordi jeg har taget tørklædet af, fortæller Nadia.

- For eksempel var jeg på et tidspunkt til en fest. Og der kom der nogle unge arabere hen og truede mig med tæsk. Heldigvis var der en af mine venner, som sagde ‘I kan bare prøve’, og i samme øjeblik kom en politibil kørende forbi, så der skete ikke noget, fortæller Nadia, der efter hjemkosten har bosat sig i Korsør, hvor hun også boede inden bortførslen.”

Social kontrol, som bør belyses og gøres noget ved.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Evan Tvede, Ry | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:51

Niels Mikkelsen, Smørum. Du rører ved nogen essientielt angående somaliere. Mange af dem er veluddannede og de rejser til vesten ( Danmark ) Og netop deres kvalifikationer mangles i deres hjemland. I Danmark er de jo nogen gange med til at tage arbejde fra danskere. Ikke for at være racistisk, men det med at vi skal være et multikulturelt land, har jeg aldrig brudt mig om. Der er selvfølgelig mange der integrerer sig i vores samfund. Men desværre også mange der i bund og grund ikke kan lide at være her. Og gør alt for at forandre vores kultur. Godt hjulpet af mange danskere. Her tænker jeg på bla. Skoler og firmaer der giver efter for trykket. Egne baderum, ikke noget med julefrokoster, egne helligdage og lignende. Jeg mener bare at man skal “Skik følge eller land fly” Til sidst. Jeg kender en hel del udefra som enten er integreret eller er godt på vej. Og sådan skal det også helst være. Danskere der rejser ud må jo også prøve på at integrere sig. Danskere har jo i mange år udvandret til andre lande. Ganske vist mest til
Usa,Australien og Canada. Og så vidt jeg er orienteret er det gået godt for langt de fleste. Hilsen en “ikke” racist.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:53

Kulturberigelse i form af social kontrol vil vi gerne være foruden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Elis Mogensen, 8300 Odder | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:55

->mikael bruus, randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:08
“Det handler ikke om at de skal smide deres oprindelige kultur bort til fordel for en ny, havde det gjort det, havde 4 generations Danske indvandre i Australien aldrig haft behov for en dansk pølsevogn i byen.”

Simplificering skriver du.

Synes du, der er forskel på en pølsevogn og en kæmpemoske, som den, der er under planlægning i Århus?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 11:57

@Steffen Nielsen, Kbh NV

Jeg fatter ikke hvad social kontrol har med kulturberigelse at gøre!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Ålkjær, 8900 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:05

Vi bør spørge os selv om vi ønsker mere islam. Derudover bør vi overveje, hvorvidt det vigtigste er at opretholde vores tolerante, demokratiske samfund, eller om det er vigtigst at efterleve en samling forældede FN papirer. Mit svar er at vi skal sige ja tak til verden og positiv immigration fra lande som Kina, Latin Amerika, Indien etc, men klart nej tak til islamisk immigration. Vi bør også se kritisk på de statsborgerskaber og opholdstilladelser der alt for letsindigt er blevet udstedt af politikere der ikke kender islam og islams konsekvenser. Opholdstilladelser som den nævnte, der er givet som følge af gidseltagning og afpresning af vort land, bør være nogle af de første til at blive inddraget igen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:07

@Elis Mogensen, 8300 Odder

Synes du, at det er underligt,at de mange muslimer i Danmark ønsker en moske

http://www.folkekirken.dk/folkekirkens-arbejde/dansk-kirke-i-udlandet/

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:27

@Steffen Nielsen

Den slags kulturberigelse vil jeg nok snarere kalde kulturfattiggørelse. Den sociale kontrol i muslimske miljøer i gode gamle Dannevang er yderst vel-dokumenteret - og hvis man tror, at den nye generation af muslimske børn vokser op og bliver danske over tid, eller deres børn eller børnebørn bliver det, så tager man så grundigt fejl, at man burde have skolepengene tilbage.

Med mindre det danske samfund faktisk beslutter sig for at gøre noget ved det. Hvem ved - måske ligefrem få ind-opereret en rygrad?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:32

@Thomas Larsen, Aalborg

“Den slags kulturberigelse vil jeg nok snarere kalde kulturfattiggørelse.”

Enig.

“Med mindre det danske samfund faktisk beslutter sig for at gøre noget ved det. Hvem ved - måske ligefrem få ind-opereret en rygrad?”

Fuldstændig enig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rolf Skat Nielsen, Århus | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:33

Hej Mishra
Jeg vil ikke kalde islamiseringen af de skandinaviske samfund stille og diskret, hvis man ellers har øjne at se og læse med og ører at høre med.
Jeg har bragt diskussionen med mig siden jeg for 22 år siden arbejdede på et integrationsprojekt og stødte på islams uhyrligheder. Jeg er siden bl.a uddannet lærer og har haft den med der også. Der er ikke et emne som dette der kan splitte folk ad, det være sig familie, venner, kolleger, ja, et folk, som titlen rammende hedder på din medblogger Morten Uhrskovs bog om dansk udlændingepolitik 1983-2008, ET DELT FOLK.
Der skal særdeles kraftige tiltag til, hvis det skal rykke bare lidt.

1.Al tilstømning fra islamiske lande skal stoppes.

2.Alle særhensyn til islam skal ophøre.

3. Tal åbent og frimodigt om islams undertrykkende vanvid, den kultur og de problemer det medfører.

4. Gå i kirke og lyt til den kristne forkyndelse.

5.Genindfør obligatorisk morgensang af de danske salmer og og sange i folkeskolen, og fadervor.

I Danmark burde islam reelt set slet ikke være anerkendt som en religion. Det er en syg og undertrykkende (især ift. kvinder) “ideologi”, som opfordrer til vold og gør mennesker åndeligt forkrøblede.

Upassende ? Klag over indlæg

 
M Madsen, Århus | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:37

@Herdis N Thomsen, Bryrup :”I Danmark må vi godt sige at vi har en `ældrebyrde´- men at sige, at vi har en `indvandrebyrde´ det må vi sandelig ikke - det er både et grimt og `racistiskt´ udtryk - uha da da!”

Ja uha uha, sikke DF holdt sig tilbage gennem de seneste ti år. Ren politisk korrekthed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kim laursen, odense | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:43

Helt enig med Mishra.

Regeringen lukker igen dørene helt op for indvandring på fulde sociale ydelser fra 1. Og bryster med at have støtte hertil fra neoliberale i LA. Vil regeringen så også tage de neoliberales medicin for nedskræinger i velfærden på 150 mia. kr. p.a. :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:47

Kære læsere. Vi har desværre slettet nogle kommentarer på grund af anonymitet. Angiv både for- og efternavn. Hold venligst en god tone og undgå personangreb. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:48

@Thomas Larsen

Den sociale kontrol er et kæmpestort problem, især blandt indvandrere, men at tro, at det udelukkende er et ‘muslimsk fænomen’ vil være naivt.

For at blive i det ‘religiøse’, så er jeg overbevist om, at f.eks. konfirmation er et område, hvor en del unge bliver udsat for socialt pres.

Flertallet af børnene lægger intet religiøst i konfirmationen, men glæder sig over de mange gaver, de får. Jeg kender da også eksempler på at børn, som egentlig ikke var interesseret i at blive konfirmeret, fik klar besked om, at både farmor og mormor ville blive MEGET skuffede, hvis de ikke lod sig konfirmere.

Jeg gad godt vide, hvor mange danskere, der ville undlade at blive konfirmeret, hvis konfirmationsalderen blev sat op til 18 år.

Social kontrol eksisterer alle steder - også i det små.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:08

Niels Hansen og Thomas Larsen.

Den sociale kontrol og deraf følgende intimidering mener jeg er en del af et kulturmønster. Her vil jeg henvise til Sam Solomon, hvis bog “Modern days Trojan Horse” beskriver dette som en del af af strategien til at indtage et nyt område.

Thomas Larsen, du skriver i slutningen af dit indlæg :”Med mindre det danske samfund faktisk beslutter sig for at gøre noget ved det. Hvem ved - måske ligefrem få ind-opereret en rygrad?”

Samfundet skal faktisk beslutte sig til at gøre noget ved dette problem. Medierne bør tage emnet op i højere grad og italesætte det. Mit indtryk er, at der ikke nogen synderlig interesse i at gøre noget ved dette problem. Karen Hækkerup aflyser en undersøgelse vedr. befolkningssammensætningen i 2050, fordi en sådan vil være vand på DFs mølle. Dette sidste er åbenbart vigtigere end at få undersøgt de reelle forhold, for ikke at sige få gjort noget ved dem.

Er befolkningen så dum, at den ikke tåler at få de relevante oplysninger.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:14

Niels Hansen

“Flertallet af børnene lægger intet religiøst i konfirmationen, men glæder sig over de mange gaver, de får. Jeg kender da også eksempler på at børn, som egentlig ikke var interesseret i at blive konfirmeret, fik klar besked om, at både farmor og mormor ville blive MEGET skuffede, hvis de ikke lod sig konfirmere.”

Det kan jeg da godt følge dig i. Men jeg mener, der er en verden til forskel på den sociale kontrol, der ligger i skuffede forventninger hos mormor og farmor, og så det at blive truet med tæsk af nogle lømler. Eller at taxa-chauffører agerer spioner.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:23

@Steffen Nielsen, Kbh NV

“Den sociale kontrol og deraf følgende intimidering mener jeg er en del af et kulturmønster.”

Enig - men jeg mener ikke, at dette mønster er uforanderligt.

Når vi taler om den ‘danske kultur’ som en gammel kultur, så skal vi ikke glemme, at man ikke skal mange generationer tilbage for at se den samme sociale kontrol herhjemme (revselsesretten er blot et enkelt eksempel).

Apropos DF ville man ikke stemme for fjernelsen af revselsesretten overfor børn for blot få år siden (selv om det retfærdigvis skal siges, at de har ændret synspunkt i dag).

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:30

@Steffen Nielsen, Kbh NV

“Det kan jeg da godt følge dig i. Men jeg mener, der er en verden til forskel på den sociale kontrol, der ligger i skuffede forventninger hos mormor og farmor, og så det at blive truet med tæsk af nogle lømler. Eller at taxa-chauffører agerer spioner.”

Det kan vi overhovedet ikke blive uenige om.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jette Plesner Dali, Frederiksberg | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:40

Tak Mishra, fordi du stiller din blog til rådighed for en så ekstremt vigtig debat. Nadia fortalte i morges på direkte TV, hvordan hendes egen familie i Libanon efter knap 1 måned, begyndte at behandle hende som “dansker”, dvs. som en dårlig person.

De spyttede på hende, slog hende og “det der var værre”. Hvad det var, kom Nadia ikke nærmere ind på under udsendelsen. Dog kom det frem, at hun var blevet gravid under opholdet (pigen er 17 ..).

Jeg gætter på, at samtlige danske kvindeorganisationer sædvanen tro vil forholde sig fuldstændigt tavse, hvilket efter min personlige opfattelse burde medføre, at enhver økonomisk støtte til disse øjeblikkeligt burde indstilles.

For Nadia og hendes danske familie er det fuldstændig vidunderligt, at hun er kommet tilbage til Danmark. Tak til de, der har gjort det muligt.

Nadia er sej. Hun skal nok klare sig. Alene det at hun trods muslimske fyres intimideringer har vovet at tage tørklædet af, fortæller en hel del om hendes råstyrke.

Nadia giver håb om fremtiden for den danske kvindekamp.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Axel Artke, Vejle Øst | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:43

Et par fakta:

Indvandrere fra vestlige lande bidrager til det danske samfund med netto 34.000 kr om året til statskassen, mens indvandrere fra ikke-vestlige lande årligt koster samfundet 31.000 kr i gennemsnit. Når flygtninge holdes uden for denne opgørelse, koster ikke-vestlige indvandrere netto 13.000 kr årligt i gennemsnit. (Rockwool Fonden, citeret i Jyllands-Posten 24/6 2011).

Hver ikke-vestlig indvandrer, der siden 1980’erne har fået opholdstilladelse i Danmark, er nu blevet til 4, mens hver vestlig indvandrer kun er blevet til 2. En undersøgelse fra Ishøj har endda vist, at 145 tyrkiske mænd, der kom til Danmark i 1969-1970 var blevet til 2.913 personer i 2000 som følge af familiesammenføringer og børnefødsler. (Jyllands-Posten 24/6 2011).

I 2009 blev 138.000 personer fundet skyldige i lovovertrædelser i Danmark. 15 % af dem var indvandrere eller efterkommere af indvandrere. Topscorere var de (dengang) statsløse palæstinensere. Med index 237 overgik de langt gennemsnittet. Hvis alle opførte sig som dem, ville der altså være 137 % mere kriminalitet i Danmark. Omvendt ville det være strålende, hvis vi alle gjorde som mænd med amerikansk oprindelse. Deres kriminalitetsindex er 36, altså kun en tredjedel af landsgennemsnittet. (Jyllands-Posten 7/12 2010).

Mænd fra Somalia, Marokko og Libanon (palæstinenserne) er de mest voldelige. De begår bl.a. voldsforbrydelser 3-4 gange så hyppigt som gennemsnittet af mænd i Danmark. (Jyllands-Posten 7/12 2010).

Efterkommere i alderen 20-29 år efter ikke-vestlige indvandrere er de mest kriminelle. 20,8 % af dem blev dømt for kriminalitet (i forhold til kun 8,4 % af personer med dansk baggrund). (Jyllands-Posten 7/12 2010).

I 2011 blev 4 nye boligområder udnævnt til ghettoer. Det skyldtes alene, at andelen af kriminalitetsdømte personer i dem oversteg grænsen på 2,7 %, svarende til 3 gange så mange kriminelle som i Danmark som helhed. (Jyllands-Posten 5/10 2011).

Fra årbogen om indvandrere i Danmark 2011 fra Danmarks Statistik (citeret i Jyllands-Posten 9/12 2011:
Knap 40 % af ikke-vestlige indvandrere i Danmark er på offentlig forsørgelse.
Efterkommere efter ikke-vestlige indvandrere har et kriminalitetsindex på 245, og mandlige indvandreres index er 134.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Olesen, 3800 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:44

Danmark har ikke kontrol over trafikken over sine grænser. Langt fra det. Derfor; luk grænserne til I har styr på indvandringen. hvis et skib har hul i bunden så lukker man det. Man holder ikke møder om “problemet”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarne Sørensen, Hørning | Skrevet: 10. jan 12 kl. 13:52

“Nu har regeringen - sammen med de virkelighedsfjerne Radikale og det samfundsnedbrydende og stenbroskastende Enhedslisten vedtaget en ny udlændingelov hvor man lemper indrejsemulighederne til vores land, samtidig med, at de sætter de sociale ydeler op for at vække deres interesse for at rejse til Danmark.”

Den fløj er nødt til at importere sympatisører og kampfæller for flertallet af danskere er for kloge til at støtte dem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Benny Mortensen, Arden | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:10

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:50. Hvad har det med sagen at gøre? Hvor stor er indvandringen fra Indien? Vil inderne ovetage magten i Danmark? Problemet er og bliver Islam!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Daniel Christiansen, Randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:12

Hvad skal man gøre?

1) Stop for al indvandring og familisammenføring af muslimer.

2) Udvisning af alle muslimer, som begår den mindste kriminelle forseelse.

3) Fratagelse af islams status som anerkendt religion.

4) Fratag alle muslimske friskoler deres støtte.

5) Forbyd alle muslimske tørklæder og klædedragter i det offentlige rum.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Kris, Gistrup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:24

@E.D. Christensen
Man kan ikke begå karaktermord på en karakterselvmorder. Er det ikke at gå efter bolden,når jeg siger, at den type undervisning Mishra vil indføre i folkeskolen er lig med den undervisning, der blev drevet i naziskolerne? Og når jeg pointerer, at det synspunkt, som Mishra hævder ingen tør melde ud, så rigeligt bliver meldt ud overalt? Hvilket du vist selv kan konstatere blot ved at læse denne blog, hvor 90% af indlæggene er direkte hadske mod alt muslimsk.Personligt kender jeg flere muslimske familier. De er velintegrerede, dygtige, uddannede og ikke-missionerende. De fejrer sågar jul, og kan spise en pølse og drikke en pilsner til, selvom det i mine øjne tæller lavt i forhold til deres øvrige menneskelige kvaliteter. Deres børn kommer til at vokse op med danske normer og værdier, men med deres muslimske religion. Og som med andre religioner kan den praktiseres på en fredelig og værdig måde, med mindre den praktiseres af fanatikere. Dette gælder forøvrigt også for kristendommen, i hvis navn uhyrlige overgreb har fundet, og stadig finder sted.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Laurits Jensen, 2630 Taastrup | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:27

Til alle naive unge piger/kvinder:
Tænk jer om før I går i seng med en muslim!
Og lad os så for en sikkerheds skyld - i den politisk korrektheds navn alle synge i kor:
MEN DET ER IKKE ALLE MUSLIMSKE MÆND, DER BORTFØRER DERES BØRN.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarke Mortensen, København | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:42

Mik Kris, Gistrup
flot :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:51

@Mik Kris, Gistrup

Sådan!

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 10. jan 12 kl. 15:23

Kære læsere. Hold venligst en god tone og undgå personangreb. Brug saglige argumenter og undgå brug af store bogstaver, da det svarer til at råbe højt i en diskussion. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 10. jan 12 kl. 15:33

@Daniel Christiansen, Randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 14:12

“Hvad skal man gøre?
1) Stop for al indvandring og familisammenføring af muslimer.
2) Udvisning af alle muslimer, som begår den mindste kriminelle forseelse.
3) Fratagelse af islams status som anerkendt religion.
4) Fratag alle muslimske friskoler deres støtte.
5) Forbyd alle muslimske tørklæder og klædedragter i det offentlige rum.”

Ja, noget i den stil.

Når muslimer altid gifter sig med muslimer, fordi vi andre ifølge deres bog ikke er gode nok … så er ovennævnte en god løsning. Og det kan kun gå for langsomt.

Muslimer befinder sig i DK, udelukkende for at nære deres eget muslimske samfund. Det har aldrig været meningen med galskaben.

Danmark tager glædeligt imod fremmede, der ønsker at blive danske, fordi det danske system er fantastisk frit og fredeligt. Muslimer har ikke gjort andet end at misbruge den danske tolerance og venlighed. Det er ærgerligt .. men real.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Thiessen, Aalborg | Skrevet: 10. jan 12 kl. 15:46

@niels hansen

Selvom jeg sagtens kan forstå din afstandtagen fra decideret racistiske holdninger i den evigt tilbagevendende islam-debat synes jeg du bruger dit udmærkede argumentationstalent lidt skævt. Vores hjemmedyrkede racister kan vi sagtens finde ud af at gøre grin med og gør det ofte og gerne og helst helt ind til benet, det fortjener de og der er ingen som kunne drømme om at hindre denne form for nødvendig mentalhygiene. En lignenende adfærd overfor langt mere militante og voldsparate islamister fra mellemøsten som kombinerer racisme og fascisme i deres hæslige cocktail af middelalderlig feudalkultur og forbryderisk religiøs totalitarisme bliver derimod ofte kritiseret af de samme som med stor fryd nedgør DF-segmentet. Sorteret efter størrelsesorden virker det ret usmagelige gruppepres (oftest fra mødrene) i forbindelse med konfirmation som noget der næppe påkalder sig mere end et skuldertræk i frohold til den ekstreme negative sociale kontrol som islam og dens ortodokse dyrkere er skyld i. Og jo - islam i sig selv er problemet fordi det er en totalitær ideologi som end ikke har fået slebet sine værste gevækster af i forbindelse med en reformation, men tvært imod indeholder så mange direkte opfordringer til vold at man ikke kan overraskes af tilhængernes idiotiske adfærd. Andre - formentlig alle - religioner kan der siges tilsvarende om i mindre grad, men det bortforklarer ikke at islam er et problem i samme størrelsesorden som fascismen var i 30′erne. Religionsforsker Tina Maegaard har tjekket kilderne efter og udnævner islam til den religion som med flere bibellængder autoriserer vold hyppigst og som universalmiddel mod stort set alt.
Jeg forstår som sagt din afstandtagen til vores lokale landsbytosser, men hvis du vil gøre en forskel skal du nok rette skytset mod den fascistiske fjende som står midt iblandt os og udskryder sine imbecile mellemøstlige voldstrusler uden den modsigelse der er behov for - DF-bashing er ikke en sport med store intellektuelle udfordringer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John E. Piper, Hillerød | Skrevet: 10. jan 12 kl. 15:47

Jeg vil gerne have flere blomster i min have. Jeg må selv betale.

De røde VIL have flere islamiter i vores Danmark. De må selv betale. Det er da lige på vægtskålen.
Derfor kan det ende med som i romanen “Den nat trifitterne kom” og det var: At de seende måtte flygte og danne deres eget samfund et andet sted, hvor de fortsat kunne udvikle sig og skabe værdier. Det kan islamiter pr. definition ikke. Jamen, så kom med hvad? Ja, det er til jer røde spørgsmålet er stillet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 10. jan 12 kl. 15:58

Stort set alle@

Det politisk korrekte på JPs blog er antiislamisme, som i antisemitisme.

Du godeste….

Kodeordet er det farlige røde islamistiske krydderi, chili

Upassende ? Klag over indlæg

 
jesper jensen, ishøj | Skrevet: 10. jan 12 kl. 16:13

mik, chris, gistrup.

I er tossegode.Alle dem der vil have muslimsk indvandring må selv betale. Jeg kender ikke nogen der ikke er blevet generet af muslimer så glem alt jeres medmenneskelighed hvad angår muslimer de er de største racister der findes, jævnfør koranen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Elis Mogensen, 8300 Odder | Skrevet: 10. jan 12 kl. 16:30

-> niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:07

Nej da - din sammenligning med at bygge sømandskirker for danskere i udlandet er dog betydeligt mere seriøs end mikael bruus´ sammenligning med en pølsevogn hos en 4. generations dansk indvandrer i Australien!

Hvornår vi så skal have disse danske moskeer vil jo så være afhængig af mange faktorer - bl.a. om hvornår kristne danskere er klar til at tolerere det!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arne von Kappelgaard, Herlev | Skrevet: 10. jan 12 kl. 16:38

Islam er indrettet, så det hellere vil suge lyset og friheden ind i sit mørke menneskesyn. Det er den stærkeste bagstræberiske kraft i verden (Churchill).
Dens stifter, en grænsepsykotisk mand der led af vrangforestillinger og paranoia.

Den farligste fjende er altid den indre fjende. I Danmarks tilfælde manifesterer det sig i godhedsindustriens 5-kolonne, der som altid beredvilligt lader sig bruge som dørmåtte af herboende muslimer.

Løgnen er deres pligt overfor de såkaldte “vantro”, det står sort på hvidt i den “hellige” skodbog kaldet koranen, og er ikke til diskussion. Samme bog er et racistisk manifest, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklingshæmmede børn.

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
E. Hansen, Perth | Skrevet: 10. jan 12 kl. 16:41

Jeg synes det er interessant at den soevnige, kroellede udenrigsminister nu han har en position hvor han kan goere noget ikke gentager: Gaa ad helvede til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erling Rasmussen, Frederiksberg C | Skrevet: 10. jan 12 kl. 16:43

Napoleon ønskede at erobre hele verden, men mødte sit Waterloe.
Hitler gentog fejltagelsen og gik til grunde. Kommunisterne troede, at de engang kunne underlægge sig hele verden, men kollapsede med murens fald og Sovjetunionens opløsning.

Nu er det islamisterne, som har en plan om verdensherredømmet. Det ved den almindelige danske muslim måske ikke, men der er stærke kræfter, som bag kulisserne arbejder ihærdigt på det projekt.

Gadaffi, som man ellers har noget godt at sige om, sagde engang, at når tyrkerne ønskede at komme ind i EU, var det for at anbringe en trojansk hest der.

Napoleon, Hitler og kommunismen led nederlag, fordi de blev mødt med stærk modstand.
Uden modstand sejrer islamismen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 17:09

Dem,der ønsker at støtte de kristne i Mellem Østen
skriv under her:

http://campaigns.csi-usa.org/list.php?id=1Obama

og send vidre til venner!

Mvh. Allan Hansen

Upassende ? Klag over indlæg

 
H. Jørgensen, Odense | Skrevet: 10. jan 12 kl. 18:08

Vi ser nu endnu et klokkeklart løftebrud fra Gucci-Banden, de lovede inden valget at der ikke ville blive ændret ved udlændingepolitikken, nu ser danskerne så regeringens virkelige løgnagtige ansigt. Det hele var løgn og latin, fra ende til anden, fup og snyd. Bare hele statsministerens udstråling, eller mangel på samme, burde have været advarsel nok. Nu vil det atter styrte ind med uintegrerbare og dyre i drift fremmede fra den muslimske verden, mens de kulturradikale og alle pladderhumanisterne ginder sig i hænderne. Igen blev folket narret af dem, som i 90′erne. Men der vil givetvis komme den samme reaktion som for ti år siden, befolkningen vil påny indse socialdemokraterne snød dem. S kan jo kun regere med hjælp fra de naive kommunister i EL, og det udanske R. Jeg forudser derfor DF går frem mens R fortjent vil begynde at miste opbakning, når deres nye borgerlige fans fortryder støtten til venstrefløjens seneste destruktive nationsmordmission.

Upassende ? Klag over indlæg

 
stiig andersen, nørrebro | Skrevet: 10. jan 12 kl. 18:38

Det er kun for “de åh så gode og humanistiske” tossegode danskere,som selv lever i akademikergettoer på østerbro, frederiksberg og hellerup som ikke ved hvad den vanvittige indvandring af uintegrerbare muslimer betyder.
Vi som bor på det sorte nørrebro har i årtier set vores bydel forandre sig totalt. nørrebrogade ligner efterhånden en baggade i Bagdad. Du hører mere arabisk end dansk og området omk blågårdsplads er rimelig utrygt om aftenen/natten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanne Hauke, Tromsø | Skrevet: 10. jan 12 kl. 19:41

@Mik Kris, Gistrup Tak. Mange tak.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Iversen, Hørning | Skrevet: 10. jan 12 kl. 19:55

@Mrutyuanjai Mishra i Danmark tilhøre børnene moderen, i muslimske lande tilhøre børnene faderen.

Og når det kommer til pigebørn er det meget vigtigt for den muslimske fader at beskytte hans piger mod at blive voldtaget. Come on dette er almen viden.

Så de piger der finder sammen med en muslimsk mand ligger som de har redt, det er jo ikke lige som om at de er blevet tvunget til det, her i vesten kan pigerne jo vælge fri hvem de vil have børn med.

Vi har alle jo et personligt ansvar for at tage vare på os selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Boekel, Randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 21:16

De fleste mennesker, inklusive troende muslimer, tager naturligvis afstand fra bortførelser. Profeten Muhammad har i en overlevering fortalt, at “Allah forbander den, som adskiller et barn fra dets moder”. Profeten blev endda vred, da nogle af hans ledsagere under en rejse fjernede nogle fugleunger fra deres mor, og han beordrede dem straks af lægge ungerne tilbage i reden.

Det er meget ødelæggende for sammenhængskraften i Danmark, når Mrutyuanjai Mishra på beskæmmende vis forsøger at kæde indvandring fra islamiske lande sammen med kriminalitet. Der er naturligvis muslimer, der er kriminelle, og som kan finde på at bortføre deres børn fra deres mor. De bør i sagens natur retsforfølges ligesom alle andre. Men hvorfor give folk det indtryk, at troende muslimer lader hånt om det de værdier, det danske samfund bygger på.

Jeg er selv (troende) muslim. Jeg tror på, at det er Gud, der har skabt verden samt at profeten Muhammed er Vorherres sidste sendebud til hele menneskeheden (ikke til mellemøsten - men hele menneskeheden, som koranen siger).

Som muslim ønsker jeg det bedste for mine medmennesker uanset deres baggrund og tro. Jeg har min tro i mit hjerte, og jeg har intet problem med at anerkende andres. Jeg har bekendte og venner som er kristne, jøder, atister, homoseksuelle osv. Ingen af dem opfatter mig som en slags femte-kolonne soldat parat til at islamisere Danmark.

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg har islam som min overbevisning, og at der selvfølgelig vil være enkelte elementer i min tro, der ikke lige harmonerer direkte med det, flertallet af danskere mener eller går ind for. Jeg vil dog aldrig nogensinde forsøge at trække noget af min tro ned over hovedet på andre - ligesom jeg forventer, at andre ej heller vil trække deres tro ned over mit hoved (hvilket desværre nogle gange sker).

Visse skingre personer der skriger meget højt om, at “islamisterne” forsøger at “islamisere” Vesten, glemmer, at de måske selv på meget skinger og radikal vis forsøger at påtvinge andre deres kultur og levemåde. Nogle bryster sig endda med at være “fanatiske demokrater”, hvilket åbenbart er okat at være?

Tillad mig at slå det fast én gang for alle. Jeg holder af Danmark, og har mestendels positive oplevelser af mine landsmænd. Jeg ønsker blot at leve i fred med min tro, og få lov til at være den jeg er. Jeg behøver ikke at opnå politiske indflydelse for at fremme mine egne synspunkter. Jeg kæmper ikke for at fjerne svinekød fra børnehaver. Jeg mener, at indvandrere hvadenten de er muslimer eller ej, skal respektere Danmark og forsøge at lære de danske normer og “koder” at kende, så de kan fungere socialt og på arbejdsmarkedet.

For mig er danskhed dog på ingen måde at smide tørklædet, spise gris eller danse om juletræ. Nok er det danske folk mere homogene end så mange andre nationer, men ingen danskere kan gøre krav på, at lige netop deres opfattelse af danskhed, er den korrekte. Kultur er noget, der konstant ændrer sig over tid, og dermed også hvad der er “dansk” eller “vestligt”.

Ellers ender det jo blot med, at “hvad flertallet gør, er det rigtige”. Det kan godt være, at flertallet kan træffe de politiske beslutninger, men der må jo også i et retssamfund være en mindretalsbeskyttelse, der sikrer at alle borgere er lige for loven, uagtet om de følger flertallets normer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Holst, 2200 | Skrevet: 10. jan 12 kl. 22:21

Helt enig!
De danske politikere bør øjeblikkeligt underkastes strafansvar med tilbagevirkende kraft.
Vi mangler i allerhøjeste grad et retsopgør med politikerne, som har ødelagt vores land med umulige folk og “kulturer”.
De skylder danskerne MANGE svar!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Nielsen, 7700 Thisted | Skrevet: 10. jan 12 kl. 22:28

Indvandringen er ude af kontrol.Mine børnebørn bor i et multikulti område i omgenen af Kbh. Læs “lokalavisen” og se hvad der foregår i deres områder. Jeg har som gl. arbejdersocialdemokrat næppe chance længere for at påvirke dem, især da ikke efter at Bødskov tonede frem og talte om ændringer i indvandringspolitiken. Mit barnebarn på 14 fnøs foragteligt: “og det før de har fået styr på de indvandrere som allerede er her”.
Mine børnebørn går i modsætning til mange af den kreative klasses børn , Mette Fredriksens og Thornings ikke i privatskole, de bor heller ikke på Østerbro men i socialt boligbyggeri.
De har mange gode venner blandt indvandrerne, men alligevel er dagligdagen blevet utryg. Det byder man i dagena Danmark: skolebørn der skal planlægge vejen hjem fra skolen, for ikke at løbe ind i forhånelser, der nærmest kan udarte sig til noget der ligner chikane,overfald, mit barnebarn på 11 er allerede udnævnt til luder, drengen på 14 undgår bestemte steder , bestemte tidspunkter på grund af de utilpassede indvandrere., og han må høre på at mange” vil kneppe hans mor”.
Imens jubler Enhedslisten og de radikale over den lempede udlændingepolitik, og er med til at gøre mine børnebørns dgl. tilværerelse endnu mere utålelig.
Den tidl. regering gir jeg ikke meget for.Havde håbet på Helle. Men efter Bødskov i aftenens tv. drømmer jeg om at Stauning kommer tilbage.
Bloggen her er en fis i en hornlygte i forhold til en
dansk lyshåret pige der den anden aften sad i en bus ved Kokkedal og sitrede af vrede, afmagt og frygt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Patrick Eikeland, København | Skrevet: 10. jan 12 kl. 23:48

Mishra skriver “Hvad skal der gøres for fremover at forhindre lignende situationer i at opstå? Først og fremmest skal der allerede fra grundskolen undervises i, at der eksisterer forskellige kulturelle værdier, som nogle indvandrere bringer med sig, og dem er det vigtigt at lære at kende. Disse kulturer kan hverken de cafe latte drikkende radikale eller de politisk korrekte akademikere ændre på.”

Et meget sympatisk forslag som du har ret i, men Mishra, og du er også inde på hvilke typer som vil være imod dette. Problemet er bare at det er dem som du vil have skal belære vore børn, som tilhører den gruppe du nævner. Lærerstanden er nogen af de mest fanatiske marxister, og pladder humanistiske radikale. Du får dem ALDRIG til at undervise i sådanne ting.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Patrick Eikeland, København | Skrevet: 10. jan 12 kl. 23:49

Mishra skriver “Hvad skal der gøres for fremover at forhindre lignende situationer i at opstå? Først og fremmest skal der allerede fra grundskolen undervises i, at der eksisterer forskellige kulturelle værdier, som nogle indvandrere bringer med sig, og dem er det vigtigt at lære at kende. Disse kulturer kan hverken de cafe latte drikkende radikale eller de politisk korrekte akademikere ændre på.”

Et meget sympatisk forslag som du har ret i, og du er også inde på hvilke typer som vil være imod dette. Problemet er bare at det er dem som du vil have skal belære vore børn, som tilhører den gruppe du nævner. Lærerstanden er nogen af de mest fanatiske marxister, og pladder humanistiske radikale. Du får dem ALDRIG til at undervise i sådanne ting.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 11. jan 12 kl. 00:29

Et godt oplæg, og Mishra peger på et væsentligt problem. Og stiller så spørgsmålet: Hvad mener I, at der skal gøres?

Jeg har ikke svaret lige her, men vil foreslå at man lader spørgsmålet gå videre til vores almoder, vores allesammens åndelige fyrtårn, vores kære og elskelige moralske vejleder, den alvidende, superintelligente og uendeligt næstekærlige humanist, kort sagt: selveste Marianne Jelved!

Denne store smukke kvinde med det STORE, STORE hjerte og den endnu større hjerne, denne nuttekære leder og patriotiske forkæmper for danskheden og for sund fornuft…… må være den der kan give os det svar der er brug for.

Aldrig før har vi haft en politiker der har gjort så meget godt for Danmark og de menige danskere. Derfor bør Marianne afgøre sagen. Hun vil givet finde en løsning der vil være til alles bedste.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Christensen, Give | Skrevet: 11. jan 12 kl. 00:57

Vi må som folk sige fra. Fremmede er ikke vores bord, ikke vores ansvar. De skal ikke i danske skoler og sprede deres machokultur, ikke have statsborgerskab, ikka have stemmeret, ikke have ret til sociale ydelser og ikke ret til job hvis en arbejdsløs dansker står til rådighed. Folket er Danmarks eneste autoritet og INGEN har mandat til at udskifte folket. Fratagelse af statsborgerskab og efterfølgende masseudvisning er den enesete langtidsløsning. Ikke alle er ballademagere, ikke alle er fanatikere - fred være med det. Deres hensigter og intentioner er ikke relevante, for de er under ingen omstændigheder eller nationale definitioner en del af folket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kenneth Hansen, Otterup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 01:29

Der er så meget niels fra lyngby ikke forstår, til gengæld skal man hade danskere og elske islam for at forstå ham.

Islam er afsløret. Der er intet fredeligt eller religiøst over den lovideologi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kenneth Hansen, Otterup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 01:37

Niels Boekel fra Randers vil måske være så venlig, at forklare det muslimske begreb Taqqiya.

Når det er på plads, så læs hans indlæg igen, som et forsvar for hadeideologien i lånte religionsfjer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kjeld Hansen, 7361 Ejstrupholm | Skrevet: 11. jan 12 kl. 02:36

Kenneth Hansen læser som fanden læser….

Det må nødvendigvis vække til eftertanke, at begrebet “taqiyya” stort set ikke forekommer i skrifter forfattet af muslimer, men derimod ofte omtales af ikke-muslimer, der af en eller anden årsag føler trang til at mistænkeliggøre deres medmennesker og så tvivl om deres hensigter og troværdighed.
I den danske debat bruges begrebet af visse ikke-muslimer på den religiøse og politiske højrefløj for at “bevise”, at alle muslimer er ulve i fåreklæder, der - selvom de udgiver sig for at være nok så moderate - i virkeligheden kun pønser på at tage magten i det fredelige Danmark for at omdanne landet til en diktatorisk, teokratisk islamisk stat. Og for at “skabe forvirring blandt modstanderne og vise, at islam er en “tolerant” religion”.
Bare det faktum, at man oversætter “taqiyya” med “forstillelse” i stedet for “selvbeskyttelse” og som regel bruger betegnelsen “muhamedaner” i stedet for “muslim”, og “muhamedanisme” i stedet for “islam” viser ikke så lidt om skrivernes hensigter og vidensniveau.

Upassende ? Klag over indlæg

 
per Nielsen, Thorning | Skrevet: 11. jan 12 kl. 04:27

Til Claus Christen.

Dit såkaldte folk har hvert 4 år muligheden for at gå i den retning, du påpger. Hvis det var et udpræget ønske, så var det nok sket.

At du helst ser “folket” til høre for DF holdningsmæssigt, det er din legitime ret.

Ligesom det er min legitime ret at tænke, hold da op et tågehorn.

Det var for DK da uhyggelig meget bedre, at mennesker med dine holdninger selv lavede en masseudvisning, atlså af sig selv at forstå.

Du er et klokkeklart udtryk for tilbagegang

Upassende ? Klag over indlæg

 
W. Hauen, 2300 | Skrevet: 11. jan 12 kl. 05:32

“Indvandringen fra islamiske lande er et større problem end hidtil antaget.”

Det har Mishra 100% ret i.
Men hvis antagelser taler vi om?
Det kan næppe være befolkningens antagelser. Fertallet har mig bekendt aldrig ønsket Danmark fyldt op med talentløse og hadefulde fra den muslimske verden. Eller troet at disse bekvemmelighedsflygtninge, på nogen måde bidrog med noget som helst positivt. Men det er immervæk hvad politikerne har foregøglet folket i årtier.
Ja faktisk er folket aldrig blevet spurgt, om vi mente at det kunne være fedt at ændre landet fra et rart sted at være, til en taber-nation, hvor ingen kan føle sig trygge længere. Medmindre man selvfølgelig kører på 1. Klasse i en minister-bil.
Stakkels vore efterkommere! Må de vide at forfølge de ansvarlige politikere til graven.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Beijing | Skrevet: 11. jan 12 kl. 05:32

Jeg har foer lanceret Buch-doktrinen. Mit bud er at den vil vaere effektiv:

1) Stop for AL indvandring fra muslimske lande. Ingen flytgninge, ingen familiesammenfoeringer, ikke et eneste menneske fra et muslimsk land skal have hverken opholdstilladelse eller statsborgerskab i Danmark.

2) All e kriminelle ikke-danske statsborgere udvises. Om det saa er for et stjaalet viskelaeder.
Uanset hvor laenge de har boet her og hvor mange boern de har. Uanset hvor lidt de kender til deres hjemland.

3) Alle statsborgerskaber tildelt efter den katastrofale udlaendingelov i 1983 skal gemmengaaes. Personer der siden naturaliseringen har ydet kriminalitet eller paa anden vis undergravet det danske samfund, fratages statsborgerskabet og udvises til hjemlandet.

Vil deres hjemlande ikke tage imod dem, transporteres de til graensen i bus, og saettes af paa selve graensesn.
Naturligvis skal al oekonomisk hjaelp til de lande der ikke vil tage imod deres egne borgere stoppes pr omgaaende.

For palaestinensernes vedkommende udvises de til Gasa eller vestbredden efter eget valg.

Det er i grunden ikke saa kompliceret, vel?

Naar et fletal af danskerne bakker op om Buch-doktrinen, saa er der haab for at vores boern og boerneboern kan vokse op i et frit, demokratisk Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Beijing | Skrevet: 11. jan 12 kl. 05:50

Niels Hansen,

proev og laes Axel Artkes indlaeg af 13.43.

Mener du ikke det er paafaldende at de 10 grupper af indvandrere der har et kriminalitetsindex paa over 100, er indvandrere fra muslimske lande?

Har du et konstruktivt forslag til hvad vi skal goere ved det? Altsaa udover yderligere sociale indsatser, som vi indtil videre ikke har gode erfaringer med?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 11. jan 12 kl. 06:50

Det er min opfattelse, at tilhængerne af kulturblandingen forudsætter en omvendelse af de tilrejsende muslimer, hvor de hurtigt overtager de vestlige værdier: “Vor levestandard er langt højere her i Vesten, så den vestlige kultur må være bedre end den islamiske kultur, som vi forlod?”

Sådan ræsonnerer muslimerne imidlertid ikke.
Måske er det de mange imamer, som Islam sendte efter udvandrerne for at fastholde dem i Islam, der i stedet lærer dem at tænke: “Vesten har brug for os, fordi deres selvrådige kvinder føder så få børn, at den vestlige kultur er ved at sygne hen. Hvis vi lader os forgifte af den døende kultur, vil vor slægt også uddø og Islam med den!”

Det er helt uacceptable fremtidsudsigter for de kollektivt indstillede muslimer.

Men tilhængerne af kulturblandingen har svært ved at indse, at deres forudsætninger ikke holdt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 11. jan 12 kl. 06:56

Mishra

Der er ikke noget at gøre.
Er en dansk kvinde så tåbelig , at få børn med en palæstinenser/muslim har hun selv bedt om problemerne.
Hun binder sig til en kultur hvor kvinden har den halve værdi af manden.
Hende skal vi ikke ynke og hun skal ikke hjælpes , så hendes skæbne kan stå til skræk og advarsel for andre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 07:06

@ R Engholm

Enig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 08:06

Niels Boekel, Randers | Skrevet: 10. jan 12 kl. 21:16

“De fleste mennesker, inklusive troende muslimer, tager naturligvis afstand fra bortførelser. Profeten Muhammad har i en overlevering fortalt, at “Allah forbander den, som adskiller et barn fra dets moder”. Profeten blev endda vred, da nogle af hans ledsagere under en rejse fjernede nogle fugleunger fra deres mor, og han beordrede dem straks af lægge ungerne tilbage i reden.”

Jeg bestiller et kæmpe stygerorkester. Magen til sludder. Hvad med alle de mord profeten beordrede? Barnet, som blev fjernet fra moderens bryst, hvorefter moderen brutalt blev myrdet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 08:55

@ Steffen Nielsen

Koranen er den bedste vaccine, som den civiliserede verden har mod islam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 11. jan 12 kl. 08:58

seker gun

Jo - for en sand muslim vil de danske moralske normer nok opfattes som at “udspye anti-muslimsk propaganda”.
Du ved , når vi danskere taler om vores unge smukke kvinder , omtaler mange muslimske mænd dem istedet for som “danske ludere”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 11. jan 12 kl. 09:03

Der er jo intet nyt under solen her …

Filmen “Ikke uden min datter” kom i 1991 .. den fortæller alt. Hvad er det der er så svært at forstå? Skyldes danskernes manglende forståelse for ondskaben i Islam at tvangskanalen DR (understøttet af de rødradikale) har vildledt folket i årevis i stedet for at vejlede?

Mediemaskinen slagtede Glistrup, som også fortalte sandheden, og siden da har der været låg på alt der lugtede af Islam… ja altså lige pånær dengang det gik helvedes galt med de dersens tegninger .. y’know.

Islam og de politisk korrekte spiller i dag hovedrollen i gyseren over alle gysere .. med titlen: “That’s the way to kill life on earth .. destroy the human brains”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 11. jan 12 kl. 09:37

Per nielsen, Thorning, der ikke kender forskel på ligge og lægge, og som mener at folkepensionisterne og modstanderne af masseindvandring er Danmarks største problemer…. og som derudover er dybt forelsket i Jelved, vil konstant belære os om statsfinanserne, ret og vrang og vejen frem.

Men skylder os stadig en forklaring på hvorfor de hundreder af MILLIARDER brugt på indvandring, afrikanske projekter og EU osv. ikke ingår i hans beregninger.

Og nu er han også begyndt at kalde andre for tågehorn.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Sørensen, Vangede | Skrevet: 11. jan 12 kl. 09:51

Det første der skal gøres, er en afskaffelse af paragraf 266b i straffeloven, så vi rent faktisk kan diskutere problemet - halvdelen, hvis ikke to trediedele af alle indlæg i denne tråd kunne meldes til politiet for overtrædelse af denne paragraf - med bødestraf eller fængsel til følge.

Hvad kalder man normalt et land hvor befolkningen bliver sat i fængsel for at sige sandheden?

Ikke et demokrati.

Danmark er med paragraf 266b de facto en politistat.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Klaus Kaaslund, Christianshavn | Skrevet: 11. jan 12 kl. 09:59

Sociologen Peter Gundelachs undersøgelser viser, at ikke bare indvandrere fra islamiske lande, men også 2. og 3. generation efter indvandrerne i meget høj grad ikke opfatter sig som danske, men identificerer sig med oprindelseslandet. Årsagen er at alle indvandrere og deres efterkommere har familie i oprindelseslandet, som de har løbende kontakt med. Derfor eksporteres og vedligeholdes holdningerne i oprindelseslandene til Danmark.

Årsagen til den i almindelighed negative holdning til vestlige lande en kraftig overbefolkning i de islamiske lande. Et problem som de stedlige autoritære regimer ikke magter at gøre noget ved. Derfor flygter befolkningerne ind i religionen, som for dem er det eneste alternativ til regimerne. Problemet er derfor dobbeltsidigt: autoritære regimer som Vesten støtter af angst for politisk ustabilitet og hermed ustabile olieleverancer, og religionen som også er autoritær.

“Integrationspolitik” har derfor heller aldrig haft nogen effekt her i landet eller i noget andet europæisk land. Valget står derfor mellem en muslimsk indvandring eller ingen muslimsk indvandring.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:02

@Morten Thiessen, Aalborg

“DF-bashing er ikke en sport med store intellektuelle udfordringer.”

Helt enig.

Jeg har på intet tidspunkt lagt skjul på min foragt for ekstremistiske og fanatiske, religiøse holdninger.

Men at lægge en hel religion for had mener jeg er aldeles urimeligt - selv om jeg godt ved, at det er et kontroversielt synspunkt på Mishras blog.

Upassende ? Klag over indlæg

 
magnus hognesen, Aberdeen | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:05

Jeg tør ikke kritisere Islam, sæt jeg bliver overfaldet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
magnus hognesen, Aberdeen | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:07

Det var Ironi. Danskerne må vise at de ikke er får som skal halal slagtes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:12

Kære læsere. Undgå personangreb og hold debatten inden for emnet, da det giver en lang bedre diskussion. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:25

Kjeld Hansen, 7361 Ejstrupholm

Taqqiya omtales i sura 3 vers 28. Her advares mod at tage vantro som venner, og det godkendes at man lyver om sin religion hvis det er belejligt. Der findes flere fatwa der udbygger det, til det vi nu kender som den bekvemme løgn. Der er et andet meget brugt begreb: Kitman. Det betyder at man fortæller sandheden, men ikke nødvendigvis hele sandheden. Du kan finde det forklaret på utallige muslimske hjemmesider, men den udmærkede danske side islaminfo.dk forklarer det på dansk.

Vi bruger selv en mild form for kitman en gang imellem, f.eks. når vi sidder hos SKAT og skal forklare vores fradrag. På engelsk hedder det “Never volunteer information”, eller svar på hvad du bliver spurgt om - og kun det.

Kitman og taqqiya bruges ofte i diskussioner om opfordringer til vold i Islam, hvor der citeres fra fredelige vers der er blevet abbrogeret (udskiftet) af mere barske vers senere. Obama gjorde det også i sin berømte Cairo tale, hvor han benyttede den meget almindelige fejlcitering af 5:32 og helt udelod den nødvendige fortsættelse i 5:33.

Læs teksterne, de er frit tilgængelige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:40

@niels hansen

Islam lægges ikke for had .. den betragtes med analyserende øjne .. og det øjet ser er ikke frihed og kærlighed. Øjet ser en forening af mennesker, der skal gifte sig med hinanden og derfor altid danner parallelsamfund. Det undergraver det danske samfund. Og det er skidt for det gode gamle Danmark.

Hvorfor taler du om at lægge for had? Synes du det er smart at bruge order “had”, måske?

Kritik … det er kritik det handler om … problemer, der betragtes med kritiske øjne og normalt burde udløse en reel diskussion. Men du forsøger på din sædvanlig platte og uregelmentære vis at afspore diskussionen.. ved at lægge saftige ord i debatten.

Du er muslim Niels .. og det er fint for dig. Jeg vil ikke være muslim, fordi jeg ikke vil styres af 1001 leveregel. Jeg vil være almindelig fri dansker som mine forfædre, fordi jeg kan lide det danske system.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 10:54

M Madsen, Århus | Skrevet: 10. jan 12 kl. 12:37

“Ja uha uha, sikke DF holdt sig tilbage gennem de seneste ti år. Ren politisk korrekthed.”

Ja, det har du ret i - da var det jo allerede for sent! Men nu er naivisterne så kommet tilbage i arenaen - og ih, hvor det går fremad!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Beijing | Skrevet: 11. jan 12 kl. 11:11

Niels Hansen, 2800

Slet ingen kommentarer til Axel Artkes statistik?

proev og laes Axel Artkes indlaeg af 13.43.

Mener du ikke det er paafaldende at de 10 grupper af indvandrere der har et kriminalitetsindex paa over 100, er indvandrere fra muslimske lande?

Har du et konstruktivt forslag til hvad vi skal goere ved det? Altsaa udover yderligere sociale indsatser, som vi indtil videre ikke har gode erfaringer med?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 11:51

@Anne Marie Buch, Beijing

Jo muslimer må tilsyneladende besidde et helt specielt kriminelt gen.

Kunne vi dog bare finde det og gøre noget ved det.

De unge utilpassede, voldelige muslimske analfabeter må have brugt alt for meget tid på at læse koranen!

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 12:07

@@Anne Marie Buch, Beijing

Nå nej, min teori kan ikke være rigtig.

Der findes jo også mange muslimer, som opfører sig upåklageligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup | Skrevet: 11. jan 12 kl. 12:47

@ niels hansen

“Jo muslimer må tilsyneladende besidde et helt specielt kriminelt gen.”

Det kunne man da - med statistikken in mente - måske godt forfalde til at tænke?

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 12:51

Et multikulturelt samfund, hvoraf en del er muslimer, der fungerer godt, er Singapore så måske kunne der læres noget der.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 12:58

Hvis man vil forstå begreberne kitman og taqqiya, abrogation samt endvidere et begreb som darura, bør man læse Sam Solomons bog “Modern Days Trojan Horse” om doktrinen om “Islamisk Immigration”. Sam Solomon er ikke en hr. hvem som helst. Han er tidligere sharia-dommer. Altså uddannet i islamisk ret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 13:13

@Niels B. Larsen, Svenstrup

Hej, long time no see!

“Det kunne man da - med statistikken in mente - måske godt forfalde til at tænke?”

I så fald skulle den stærke overrepræsentation af sorte i de amerikanske fængsler skyldes deres kristne påvirkning.

Nej vel?

Upassende ? Klag over indlæg

 
jens frederiksen, 2970 hørsholm | Skrevet: 11. jan 12 kl. 13:16

Diskusionen om Islam er det evigt tilbagevendende i
Danmark
Alle normale danskere ved at vi ikke kan integrere
muslimerne i det danske samfund. Prøv bare at se
hvordan det er gået de sidste 25 år.
Den nuværende regering har selvfølgeli også stoppet
undersøgelsen om indvandringen på godt og ondt.
Rockwoolfonden kom sidste sommer med en statistik
som beskrevet tidligere, men der mangler en del
idet “nydanskere” ikke var indregnet fra starten af
indvandringen i 70..
Til gengæld var Zenia Stampe glad for statistiken, så alle må blive mistænksomme omgående.
Den berigelse vi har idag fra de muslimske lande
er på den anden side af 30 milliarder årligt.
Tænk hvad vi kunne få for det beløb.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 14:12

JP Redaktionen

Tak, det var helt ude på overdrevet!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 14:41

Niels Hansen

“Men at lægge en hel religion for had mener jeg er aldeles urimeligt - selv om jeg godt ved, at det er et kontroversielt synspunkt på Mishras blog.”

Min skelnen vil være en anden. Man skal ikke lægge alle muslimer for had. Derimod må man vel godt kritisere islam på samme måde som scientology eksempelvis. Denne kritik må godt være kontant. Islamisterne er netop dem, som tager koranens ord samt hadith bogstaveligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 14:53

Niels Hansen

“De unge utilpassede, voldelige muslimske analfabeter må have brugt alt for meget tid på at læse koranen!”

Mit klare indtryk er, at unge muslimske kriminelle i langt højere grad end deres danske kolleger vedkender sig deres kulturs religion.

Ser man på Muhammeds eksempel, så ernærede han sig i sin Medina-periode med overfald på karavaner og en del af de religiøse skrifter handler netop om, hvordan rovet fordeles. Han holdt sig heller ikke tilbage for at beordre mord. Med det udgangspunkt er de unge kriminelle ikke ude i noget, som strider med deres religiøse skrifter (koran og hadith).

Heldigvis opfører de fleste muslimer sig bedre end det, skrifterne foreskriver. Men desværre er der også en del, for hvem skrifterne er en inspiration.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 15:15

Hvad kan der gøres for at undgå børnebortførelser i fremtiden ? Måske gøre det økonomisk ufordelagtigt for bortføreren. Bortfald af børnepenge, bøder, fratagelse af statsborgerskab ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 15:25

@Steffen Nielsen, Kbh NV

Tak for dine kommentarer. Kommunikation fremmer forståelsen. :)

“Min skelnen vil være en anden. Man skal ikke lægge alle muslimer for had. Derimod må man vel godt kritisere islam på samme måde som scientology eksempelvis. Denne kritik må godt være kontant. Islamisterne er netop dem, som tager koranens ord samt hadith bogstaveligt.”

!00% enig. Jeg er imod enhver form fanatisk religiondyrkelse. Scientology, kristen fundamentalisme, jødisk forfølgelse af piger og kvinder, der mener, at selv bestemmer, hvor i bussen man skal sidde - og mest aktuelt - voldsforherligende, muslimske ekstremister.

Jeg mener dog ikke, at de unge muslimske bøller herhjemme henter deres inspiration i koranen, hvilket var grunden til min henvisning til den store overrepræsentation af sorte i USA’s fængsler. Jeg er sikker på, at de tror på deres gud og Jesus, men de har heller ikke hentet inspirationen til deres opførsel i Biblen (hvis de overhovedet har læst den).

Jeg tvivler også på, at de muslimske voldbøller får et skulderklap af deres forældre med besked om, at de opfører sig som gode muslimer.

Jeg kunne faktisk godt forestille mig det stikmodsatte. At de fik en ‘god’, gammeldags røvfuld og klar besked om, at de ikke skal vanære familien.

Rent gætteværk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 16:01

Niels Hansen

Min bekymring primært går på, at så få fra den muslimske kultur gifter sig med ikke-muslimer uden konverteringstvang, som tilfældet er i dag. En af mine venner har gjort det samme som du, giftet sig med en muslim uden at konvertere. Det har jeg stor respekt for.

Jeg tror desværre, at social kontrol, trusler og intimidering forhindrer en sådan udvikling. Derfor er jeg på den anden side end dig i denne debat. Jeg mener, at vores humane samfund er truet, i hvert fald på sigt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 16:12

@Steffen Nielsen, Kbh NV

Du har helt sikkert en pointe i, at få gifter sig udenfor deres egen religion og kultur.

Sådan har det altid været - og sådan er det naturligvis også for muslimer.

Selv i lande med megen ‘multikultur’ som USA og Canada er dette tilfældet. Sorte gifter sig oftest med sorte, kinesere med kinesere, hvide med hvide - også selv om de har samme religion. hvilket også viser, at den ’sociale kontrol’ også eksisterer her (selv om det ikke diskuteres højt)

Tager du en tur til Nordirland, vil du stadig se, at ægteskaber mellem katolikker og protestanter er et særsyn.

Min egen forlover, da jeg blev gift i England i 1975, var katolik og hans kone var protestant (CoE).

Det var et kæmpeproblem - som heldigvis blev løst.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 16:24

@Steffen Nielsen

Jeg har intet statistisk materiale til at underbygge det, men hvis vi vender tilbage til Danmark, så vil højtuddannede oftest gifte sig med højtuddannelse.

Der vil være få ægteskaber mellem socialgruppe 1 og socialgruppe 5.

Og jeg er sikker på at mange danske forældre vil være betænkelige, hvis deres unge datter kommer og fortæller dem, at hun gerne vil giftes med muslimske Muhammed fra Somalia.

Ikke fordi de er racister, men alene fordi er bange for, at det unge par vil støde ind i så mange problemer, at en etnisk dansker var at foretrække.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 16:52

Niels Hansen

Den sociale kontrol findes selvfølgelig også i andre miljøer. Men jeg vil dog ikke sidestille den med den, der er i muslimske miljøer. På en anden blog var der en, som skrev til dig, at hvis en dansk pige blev forelsket i en udlænding, og den forelskelse ikke blev billiget af familien, så ville hun med stor sandsynlighed følge sin egen vilje, og hun behøvede i hvert fald ikke at frygte æresdrab (det sidste min tilføjelse).

Undersøgelsen fra Danmarks Statistik viser også, at der er en signifikant forskel på, hvor mange efterkommere af indvandrere, der gifter sig med person med anden religion/livsindstilling, afhængig af, om baggrunden er muslimsk eller andet.

Udviklingen i forbindelse med det arabiske forår gør mig også skeptisk.

Jeg mener, at man ikke kan se bort fra kulturen. Alle vil vel mene, at det fx har stor betydning for personlighedsudviklingen, hvis man er vokset i Jehovas Vidner-familie. Så alt kan ikke bare koges ned til sociale forskelle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Laursen, 4540 | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:31

Jeg har sagt det her i 25 år, men politikerne har kun snorksovet. Hvad hjælper det at der er næsten 65-70% danskere der er enige, når de kun har ca. 13% opbakning i folketinget? Man må sige, at danskerne nok ikke vågner før den 3. verdenskrig kaster sig over Europa, Skandinavien.
Den ekstremt slappe holdning fremskynder naturligvis situationen. Stakkels vore børn og børnebørn. Vi kan ikke forvente at blive reddet endnu engang af USA.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:34

Ja tegningskrisen viste jo alle det muslimske kulturniveu. Så hvordan forhindres børnrbortførelser ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Laursen, 4540 | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:37

Undskyld, at jeg siger det - men KAN vi dog ikke slippe for en ren eensporet diskussion mellem her f.eks. en Niels Hansen og en Steffen Nielsen uafbrudt. Jeg har ikke een af dem “jeg holder med” - men det er trættende hos JP, at der ikke sættes en max.kommentar - level. Man ser også en Arne Rud og en C. Halvorsen dominere og dominere. Det mindsker sgu interessen for en ellers god debat - og det er jo desværre sikkert også det disse personer ønsker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:38

Måske ved at gøre det økonomisk ikke attraktivt at begå denne kriminatalitet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:44

Niels Hansen

“Og jeg er sikker på at mange danske forældre vil være betænkelige, hvis deres unge datter kommer og fortæller dem, at hun gerne vil giftes med muslimske Muhammed fra Somalia.”

Jeg tror heller ikke, det har noget at gøre med racisme i den oprindelige betydning. Men hvad angår ægteskaber, så har jeg det så at sige fra hestens mule i form af en tidligere muslimsk kollega. Hun mente, at islam havde fat i den lange ende, når en muslimsk mand godt må gifte med en kristen kvinde, uden at hun skal konvertere, fordi i følge hende er manden garanter for at de fælles bliver muslimer. Derimod må en kvinde ikke gifte sig med en ikke-muslim, da chancen for at det fælles barn bliver frafalden er for stor. Hun fandt det for øvrigt også i orden, at der var dødsstraf for frafald, fordi det stod i Koranen.

Til hendes ros skal det siges, at hun var ærlig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:51

@ preben laursen jeg tror De har ret :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 19:05

Jørgen Andersen

Muligvis lige den bemærkning. Men resten er da af yderste relevans. Jeg taler om demografi. Når emnet er: indvandringen-fra-islamiske-lande-er-et-st%c3%b8rre-problem-end-hidtil-antaget/

kan man da ikke komme uden om den demografiske udvikling, og det faktum at den ikke er til vores fordel, hvis vi vil holde fast i vore værdier.

Kom med lidt substans, hvis du kan!

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 19:14

En far der bortfører et barn og sælger barnet til en voldtægtmand, der så får opholdstilladelse i dammark med medfølgende bistandshjælp har selvfølgelig økonomisk gevinst ud af dette så en økonomisk straf var måske det mest effektive til at forhindre børnebortførelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 11. jan 12 kl. 19:45

@Preben Laursen

“Det mindsker sgu interessen for en ellers god debat - og det er jo desværre sikkert også det disse personer ønsker.”

Nu er der ingen der tvinger dig til at læse alle indlæg. Personligt vil jeg ignorere dine fremover.

P.S. Havde du forøvrigt en relevant kommentar til tråden - eller var det bare et surt opstød fra Fårevejle?

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 19:57

@ niels hansen tråden handler om barnebortførelser ikke om ikke om personangreb kom med noget reglevant hvordan forhindre man bortførelser :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 19:58

Mishra

“Problemet i Danmark såvel som i Sverige og Norge er, at man ikke tør at bringe den vigtige diskussion ind i skolesystemet, ind ved middagsbordene eller for den sags skyld i medierne. Man tør ikke nævne, at der stille og diskret foregår en islamisering af de skandinaviske samfund, mens de folkevalgte sover i timen og lader som ingenting.

Hvilke tiltag skal der til? Hvad mener I, at der skal gøres?”

Der skal i hvert fald en oplysningskampagne til. Det skal ikke være imamer eller Islamisk Trossamfund, der (alene) skal stå for oplysningen. Alle aspekter skal diskuteres også i DR. Det skal ikke stå uimodsagt, at islam kun drejer sig fromhedsliv med barmhjertighed og almisser til de fattige, når ikke-muslimer ikke er inkluderet i det. Til oplysningen om islam hører også kendskab til begreberne som kitman, taqiya, dhimmie, abrogation, sharia, darura. Lad os da bare overvære en diskussion, hvor imamer, Jørgen Bæk Simonsen og den modsatte fløj tager del. Så har vi da noget at forholde os til. Hvad med et kig på situationen i f.eks. England. Kenan Malik giver en udmærket fremstilling af multikulturalismens frugter. Sharia-zoner mm.

Mht indvandring må man kigge på integrations/assimilationspotentialet. Pointsystemet var vel egentlig meget godt, hvis man ville forhindre arrangerede ægteskaber, hvori indgik ikke-integrerbare personer. For så ville det være vanskeligt at forudse, om det barn, man har udset som ægtefælle, nu også har mulighed for at opfylde betingelserne for opholdstilladelserne. EU-reglerne modarbejder godt nok dette.

Økolonomisk skal det ikke være tillokkende at komme herop for ikke at lave noget. Er man ikke dansk statsborger, skal man udvises ved kriminalitet.
Hvordan undgåes områder med muslimsk flertal og deraf følgende sharia-zoner og paralellovgivning? Skal man have danskere ind der? Kan de være der uden at blive chikaneret (Vollsmose)(Tingbjerg)?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 20:09

Mishra

Kender du Sam Solomons bog ” Al Hijra Modern Days Trojan Horse”? Jeg mener, den er vigtig for forståelsen af den islamisering, der foregår. Indholdet i den går gøres almen kendt. Den bør oversættes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 20:39

Jørgen Andersen

“@ niels hansen tråden handler om barnebortførelser ikke om ikke om personangreb kom med noget reglevant hvordan forhindre man bortførelser”

Niels Hansen og jeg er ikke enige. Jeg prøver at overbevise ham og andre om mine synspunkter, og det samme gør han. Det er fair, og vi benytter os af en sober tone. Det, tror jeg faktisk, gavner vore sager bedst. Emnet, vi diskuterer, er netop ægteskab alle dets afskygninger såsom tvangsægteskaber og forbudte ægteskaber. Spørgsmålet er så, om jeg overvurderer problemets omfang. I så fald har Niels Hansen ret. Jeg mener, han undervurderer problemet, og jeg deler ikke hans relativeringer. Men det bør da være en relevant diskussion, også i forhold til blogoplægget, som både er børnebortførelser og islamisering.

At benytte sig af sarkasmer, som jeg godt kan forfalde til, overbeviser ingen. Faktisk synes jeg var lidt for grov ved Niels Boekel. Min sarkasme rykker intet der.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 20:55

@ Steffen nielsen
Hvordan forhindre man børnebortførelserne ?Islamiserengen går i sig selv når malkekøerne ikke gider at betale for den længere :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 21:21

Jørgen Andersen

Gifter man sig med en muslimsk mand, risikerer man børnebortførelser. Det burde kvinderne vide. Jeg kender ikke helt reglerne. Lige nu får muslimer flere børn end andre, og disses børn bliver også muslimske i led efter led. Det er min påstand. At føde mange børn skal vel mærkes på pengepungen. Dvs nul børnepenge efter barn nr. 2. Kvinderne skal ud på arbejdsmarkedet og være sammen med danskere. Børnenes opdragelse skal ikke foregå på gaden. De skal stimuleres sprogligt og socialt efter danske normer fra 3 års alderen. Vi må gå i haserne på de forældre, der lader deres drenge rende ude, mens pigerne må blive hjemme. Imamerne skal kunne tale dansk og bestå en prøve i dansk kultur, før de kan få opholdstilladelse, og så kunne jeg godt tænke mig en “Undercover Mosque” reportage i DR.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen andersen, gedser | Skrevet: 11. jan 12 kl. 22:23

@Steffen nielsen
Ønske tænkning, i løbet af få år overtager kineserne civilitationen og de ved alt om muslimer så det muslimske problem forsvinder samtidig med velfærdsstaten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 12. jan 12 kl. 03:08

At visse folk ønsker at afspore debatten med ligegyldigheder og diverse krumspring, er jo ganske klart. Men det korte af det lange er at Danmarks åbne grænser udgør et gigantisk problem. Den fortsatte indstrømning af evighedsturister og kriminelle er en kæmpetrussel mod danskernes økonomi, velfærd og sikkerhed.

Desværre synes ingen at tage truslen alvorligt. Så mon ikke Titanic-Danmark ender med at gå ned, mens musikken spiller og folk snakker løs om alt og ingenting?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erling Rasmussen, Frederiksberg C | Skrevet: 12. jan 12 kl. 07:55

I spørgetiden i går i Folketinget blev undervisningsminister Antorini spurgt om, hvad hun ville gøre ved, at mange skoler af hensyn til de muslimske elever havde afskaffet svinekød.

Hun forstod åbenbart ikke spørgsmålet, for hun svarede blot flere gange, at det var vigtigt, at eleverne blev tilbudt sund mad, og at svinekød ikke ville fremme integrationen.

Naturligvis skal muslimer ikke påtvinges svinekød, men er det rimeligt at forhindre andre i noget så dansk som, pølser, frikadeller, leverpostej og flæskesteg?
Det ville ministeren ikke tage stilling til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gerard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 12. jan 12 kl. 08:49

Tak til Mrutyuanjai Misra og JP for at turde bringe emnet til debat. Det er tale om et religionsbaseret kulturfenomen. Det er tale om theokrati som udelukker demokrati. Det er tale om en totalitær ideologi som fornægter individets basale friheder.Se bare hvad der foregår i de lande, hvor islamisme, dvs. et samfund baseret på shariaen er den dominerende faktor! Se hvad islamisterne forlanger i det lange løb i de vestlige lande. I dag opbygger islamisterne et parallelsamfund i vestlige lande, kaldt dar al´harb.I morgen håber de på at blive til et flertal og på at kunne indføre sharialovgivningen.
Imens sover vi. Emnet er tabu. Man må ikke omtale det, ellers er man racist, fascist i bedste fald utolerant.
Jer er som franskmand fra Algeriet født op opvokset i et muslimsk land og kender derfor lidt til det.
Som europæer tror på de værdier som vi i løbet af mange århundreder har opbygget og udbredt i verden. Disse værdier er ikke til forhandling,om det gælder kvinden eller frihed i det hele taget.Multikulturalismen som islamisterne fremhæver lyder smukt men havner i virkeligheden med at sige at alle værdier er ens og ligeså gode.Denne retorik gælder selvfølgelig ikke i muslimske lande men kun i vestlige lande.
Men nej, kald mig fascist, reaktionær, islamofob, racist fordi jeg er tilhænger af den internationale erklæring om menneskerettighederne.Min fars generation har oplevet og bekæmpet den brune pest, min generation har været konfronteret med den røde, og nu den grønne pest.
Albert Camus er et kendt navn i Danmark, og hans fortælling Pesten lige sådan. Husk slutningen af Pesten: “Mens Rieux stod og lyttede til jubelen, der steg op fra byen, huskede han på, at denne jubel bestandig var i fare. For han vidste, hvad denne glæde menneskemængde ikke vidste, men hvad man kan læse sig til i bøgerne, at pestens bacille aldrig dør og aldrig forsvinder, at den gennem årtier kan slumre i møbler og linned, at den venter tålmodigt i stuer, kældre, kufferter, lommetørklæder og gamle papirer, og at den dag måske kommer, da pesten til ulykke og belæring for menneskene påny vækker sine rotter og sender dem ud for at dø i en lykkelig by.”
Vi har i islam praktiseret i sit fulde politiske dimension alle træk son Hannah Arendt definerede som totalitarisme. Pesten var i Camus bog symbol for nazisme. Senere stemplede han de intellektuelle marxister med Sartre i spiden som “ténébrions” , i min fri oversættelse: “elskere af det intellektuelle mørke”.
Hvad ville Camus i dag sige om islamismens indmarch i vores lande, om islamismen ihærdig kamp mod vores værdier?
Ass. prof. em. dr. Gérard Lehmann

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gerard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 12. jan 12 kl. 09:05

Jeg gerne vil her nøjes med at takke dem som deltager i bloggen på en sober måde og som sometider også viser en ubestridelig kompetance om emnet.Jeg er især glad for at det som oftest omtales er et kulturelt problem, religionsrelateret vistnok,men først og fremmest kulturelt. Man må ikke glemme at utallige elementer som fremhæves som muslimske hører til premulismske samfund i den saudiske del af verden.En lille detalje: ifl. islam (K´ran + haddiths)bør bør vantro slagtes mens Bogens mennesker (Jøde og Kristne) tolereres som dhimmier, kort sagt diskrimineret/underkuet.I dag bliver kristne i mellemøsten forfulgt, dræbt og tvungen i eksil. Det er en stor tragedie som en Willy åbenbart ikke har opdaget endnu.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup | Skrevet: 12. jan 12 kl. 09:46

Naturligvis er det et problem at politikerne tillader indvandring af mennesker, som foragter vor livstil, vore skikke og vaner samtidig med at de gør alt for at danne isolerede samfund skabt i deres - for os vrang - billede.

Men det er den almindelige dansker, som i sidste ende er ansvarlig for den katastrofale udvikling; det er os, som valg efter valg stemmer disse naive og/eller decideret landsskadelige politikere til magten - og lad os blot sætte betegnelse på: S - SF - R - Ehl.

Hvad vi trænger til er politikere, som kan og vil tage et opgør med den syndflod af skadelige konventioner, traktater og andet papir, som politikere gennem 2-3 menneskealdre har vævet landet ind i.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 12. jan 12 kl. 10:51

@Gerard Lehmann,

“.. En lille detalje: ifl. islam (K´ran + haddiths)bør bør vantro slagtes mens Bogens mennesker (Jøde og Kristne) tolereres som dhimmier, kort sagt diskrimineret/underkuet.I dag bliver kristne i mellemøsten forfulgt, dræbt og tvungen i eksil. Det er en stor tragedie som en Willy åbenbart ikke har opdaget endnu.”

Tak … hvordan får vi Willy, Co. og de korrekte medier til at “opdage” den “lille” detalje .. som også kunne kaldes for ondets rod?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 12. jan 12 kl. 11:02

@Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 11. jan 12 kl. 18:44

“..Jeg tror heller ikke, det har noget at gøre med racisme i den oprindelige betydning. Men hvad angår ægteskaber, så har jeg det så at sige fra hestens mule i form af en tidligere muslimsk kollega. Hun mente, at islam havde fat i den lange ende, når en muslimsk mand godt må gifte med en kristen kvinde, uden at hun skal konvertere, fordi i følge hende er manden garanter for at de fælles bliver muslimer. Derimod må en kvinde ikke gifte sig med en ikke-muslim, da chancen for at det fælles barn bliver frafalden er for stor. Hun fandt det for øvrigt også i orden, at der var dødsstraf for frafald, fordi det stod i Koranen.”

Dette er ikke en enlig svale. Jeg har talt med utallige muslimer, der mener der samme. Det var chokerende i starten. Nu er det fakta. Gid også de “Gode Mennesker” ville og kunne forstå fakta. … How long will this be going on .. how long?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 12. jan 12 kl. 11:12

Hvordan kan man åbne øjne på det kobbel af “Gode Mennesker” der er bundet sammen af den rigtige og gode mening i det gode sociale fællesskab?

For mange år siden slagtede de sandheden på mediernes bål .. i form af Glistrup. De fortalte os .. os, de almindelige knoldesparkere, at de slagtede Racisten .. Den Onde … og de tog fuldstændig fejl.

Det er en skandale … og De Gode ved det godt, men deres magt, ære og sociale relationer står på spil. De går hellere ned i samlet kobbel end de river sig løs og begynder at tænke om og selv igen. Det er uhyggelige perspektiver.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 12. jan 12 kl. 14:51

P Larsen

“Dette er ikke en enlig svale. Jeg har talt med utallige muslimer, der mener der samme. Det var chokerende i starten. Nu er det fakta. Gid også de “Gode Mennesker” ville og kunne forstå fakta. … How long will this be going on .. how long?”

Her er det interessante, hvordan positionerne i debatten har ændret sig. I starten brugte man de fredelige og mere projødiske vers(dengang Muhammed havde brug for jødernes støtte) som bevis på, at budskabet i Koranen er fredeligt og næstekærligt. Det blev ligeledes fremhævet, at det var det samme som med Bibelen, hvor man også kunne pille de vers ud, som understøttede ens synspunkt. Men igen i følge Sam Solomon, som jeg atter vil opfordre til, at man får læst, skal man være opmærksom på abrogationsprincippet. Det handler om, hvordan man (Muhammed) flytter sig fra en position til en anden. De mere jødevenlige åbenbaringer fandt sted Muhammeds Mekka-periode, da han af strategiske grunde havde brug for jødernes støtte. Da den strategiske situation ændrede sig i Medina-perioden, fik Muhammed nogle åbenbaringer, der abrogerede (annullerede) de mere milde Mekka-vers, som i dag bruges til at vise, at islam er “fredens religion”. Taqiya.

De “gode” mennesker lægger i dag mere vægt på, at det er uvæsentligt at beskæftige sig med Koranen og Hadith mm, da religion nu en gang er religion, og alt er et fedt, da det alene drejer sig om et socialt problem. Grunden til at Niels Krause Kjær ikke har ulejliget sig med at sætte ind i islam, var som han udtrykte det: at han ikke havde fået muslimer på hjernen. Her gik jeg troede, at det var noget positivt, at man satte sig ind i det emne, man diskuterede, og her viser det sig, at det tværtimod er diskvalificerende.

Vi på bloggene må tage det store træk med at præsentere facts.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 12. jan 12 kl. 15:38

Ja, han var en rigtig karlsmart ham muhammed .. når han havde problemer med loven gik han en tur for at tale i enrum med gud .. og så kom han sørme altid tilbage med en ny lov, dikteret af den gode gud.. og tænk engang denne nye lov gjorde lige præcist sådan, at muhammed fik sine egne ønsker opfyldt. Jamen hvor er det da fantastisk. Jeg kan godt forstå at muslimerne ikke selv skal læse deres bog. Tænk engang, hvis de skulle blive betænkelig ved af følge i enden på deres store idol efter at have læst om hans store store bedrifter.

Nej, muslimer har folk (imaner) til at læse bogen for sig .. de almindelige muslimer skal bare lire en masse hjernevask af dagligt på et sprog de ikke forstår. Det virker… altså sammen med trusler, dødsstraf, æresdrab, kvindemishandling og den slags.

Det er et fandens system… denne islamting

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Larsen, 2920 | Skrevet: 12. jan 12 kl. 15:45

“Preben Jensen”, Kbh. Jeg er fuldstændig enig med dig. Nogle bloggere her har ca. 50 indlæg i lange,lange diskussioner om noget der slet ikke er problemet. Problemet er jo at danskerne bare snakker og snakker og bortleder opmærksomheden indtil landet er SOLGT! Utroligt. Det er let at se hvad deres klare mål er!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 12. jan 12 kl. 16:07

Link til Sam Solomon:

http://www.youtube.com/watch?v=OSglMCYFwX4

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 12. jan 12 kl. 16:11

Niels Larsen og Preben Jensen

““Preben Jensen”, Kbh. Jeg er fuldstændig enig med dig. Nogle bloggere her har ca. 50 indlæg i lange,lange diskussioner om noget der slet ikke er problemet. Problemet er jo at danskerne bare snakker og snakker og bortleder opmærksomheden indtil landet er SOLGT! Utroligt. Det er let at se hvad deres klare mål er!”

Hvad er ikke problemet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
S. Gün, København ø | Skrevet: 12. jan 12 kl. 16:37

Steffen Nielsen skal have ros for stor vilje til at gå efter bolden. Sjældent i dette forum!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jyllandsposten & 8211; en fremmedfjendsk skraldespand « tosseanstalten, | Skrevet: 12. jan 12 kl. 17:49

[...] sin blog, som han kalder for Brændpunkt, går han denne gang op i en enkeltsag, ja en enkeltsag, der handler om en far der bortfører sin [...]

Upassende ? Klag over indlæg

 
said muqtarab, charlottenlund | Skrevet: 12. jan 12 kl. 18:15

HaHa Og du er forarget over det Mizra, I indien finder man sin kone i avisen - rettelse - ens forældre finder en til barnet. Så handles der og tilses at man ikke gifter sig ind i en gal kaste etc.
Kastesystemet blomsterer jo den dag idag i indien og i oversøiske indiske samfund.

Hvad mener du selv om indiens regering krav om at man censurerer religiøst stødende material fra internettet fordi inderne ikke kan lide det. Inderne opfører sig sig om deres moral skal diktere vores valg incl. barfodsbankrøveren som i fint kunne bure inde hvis ikke lige i stikker øjene ud på fanger og andre fornøjelser for vagterne.

Fej for egen dør inden du pisser i af andres

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Kragh, Kbh. | Skrevet: 12. jan 12 kl. 19:00

Til said muqtarab, charlottenlund | Skrevet: 12. jan 12 kl. 18:15. Den største opfindelse araberne nogensinde har gjort, er at opfinde papiret. Jeg bruger altid en vis bogs sider, når et bestemt sted i boligen er besøgt. Papiret er blødt, fuld af løgne og derfor kasseres papiret med glæde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 12. jan 12 kl. 20:24

said muqtarab

“HaHa Og du er forarget over det Mizra, I indien finder man sin kone i avisen - rettelse - ens forældre finder en til barnet. Så handles der og tilses at man ikke gifter sig ind i en gal kaste etc.
Kastesystemet blomsterer jo den dag idag i indien og i oversøiske indiske samfund.”

Tror du seriøst, at vi ville finde det i orden, hvis en masse indere bragte sådanne skikke til Danmark? Tror du, Mishra finder det i orden? Må vi ikke forholde til urimeligheder, som finder sted her til lands, blot fordi der også finder urimeligheder sted i Indien?

Til bloggeren ovenfor said: Jeg ved, det ikke er et enkeltstående tilfælde. Det har man også vist i tv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens L. Lorentzen, Koebenhvn K. | Skrevet: 12. jan 12 kl. 20:50

Migration Watch.

I Englang etablerede en kreds af borgere for en del aar siden en forening, Migration Watch, med vedtaegter, kontingent , osv.
Denne forening har siden har fungeret ganske udmaerket som vagthund, aktindsigtskraever og pressealarm for nogle af Englands utallige sager om misbrug af indrejseadgang, opholdstilladelser og naturalisation.
Noget tilsvarende burde snarest etableres her i landet. Det er kun et spoergsmaal om tid, kort tid inden S-R-SF-Enhedslistens flertal lukker sluserne yderligere op for uintegrerbare, meget hyppigt kriminelle, migranter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle Baldersbæk, Høng | Skrevet: 12. jan 12 kl. 21:24

Hvad med at komme tilbage til emnet. Hvad kan man gøre for at undgå flere danske børn, der havner i muslimske lande?

Jeg synes, at historien om Nadia på mange måder var tankevækkende, for den palæstinensiske kulturberigende far værdigede ikke sin søn et blik. Han kunne vel ikke handles på de mellemøstlige ægteskabsmarkeder, hvorimod en garanteret jomfru, der også var afrettet af islam og en enormt kulturberigende kultur, nok har indbragt nogle store sedler.
At pigen havde et dansk statsborgerskab, der kunne presses til at give adgang til visa for en ægtefælle og et barn, var jo ikke så ringe.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gerard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 13. jan 12 kl. 05:31

Muslimsk indvandring i vestlige lande bør sættes i et bredere perspektiv. Dette perspektiv gælder alle de lande hvor islam er dominerende dvs. hvor en religionsbaseret kultur (dog med visse forskelle)er altbestemmende for samfundet.Det er en selvfølge at regeringsform er teokratisk i muslimske lande,eller at den stræber derefter, at den gør demokratiet til noget unødvendigt/overflødigt (Gudslove over for menneskes lov)at den bestemmer dagliglivet til den mindste detalje (endda hvordan man går på toilet!- se haddith). Dedn vestlige idé om verdslighed er at religion og staten er adskilte.
Dette perspektiv gælder alle de muslimske lande hvor andre religioner er i mindretal - kristne flygter/bliver forfulgt i de fleste muslimske lande. Derfor har vi religionskrig i Østafrika i Nigeria, Ægypten bl.a.
Det i denne kontekst at islamiseringen af den vestlige kultur bør ses, som en skjult krig som islamisterne fører netop i de vestlige værdiers navn. Det bedste eksempel er det argument at det islamiske slør udtrykker et indiduelt valg når de i virkeligheden sender et stærk signal af undertrykkelse til piger/kvinder som stammer fra et muslimk miljø.Krav om multikulturalismen fremføres af islamisterne med den bagtanke at den favorieres tilstande ligesom i Iran.Det islamiske slør et et flag!
Hvad kan man så gøre for at afværge en muslimsk koloniseringen/undertrykkelse af Vesten? For det første bør et globalt problem behandles globalt f.eks på europæisk plan hvor Tyrkiet(60 millioner) definitivt nægtes adgang til en massiv udvandring i Europa.For det andet bør hensyn til menneskerettigheder bør forsvares af vestlige lande i muslimske samfund. Det er enormt vigtigt at beskytte ikke muslimske minoriteter i muslimske lande, det er enormt vigtigt at støtte dem, som i muslimske lande kæmper for frihed.
Men det er da klart at når vi har SF EL og RV som taler dumt og multikulturalisme, om forståelse, om eftergivenhed, om åbenhed når det reelt er tale om aktivister i krig, så er vi dårligt stillet.
Jo længere vi venter med at være disse farlige aspekter bevidste, jo større er faren for at vi hanvner i en virkelig krig, en relle clash, for at citere Samuel Huntingtons ord om clash of civilisation. Muslimsk indvandring bør stoppes!
Derfor er en sådan blogg nyttig: vi er ikke bare en flok racister, vi kæmper netop for denne form for racisme som breder sig som en pest: den grønne pest.
Ass.prof.em. dr. Gérard Lehmann

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 09:33

Jens Kragh, Kbh.

“Jeg bruger altid en vis bogs sider, når et bestemt sted i boligen er besøgt”.

Så er din røv klogere end jeg troede!

Citat Aksel Larsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 13. jan 12 kl. 09:42

Igen en plat og billig kommentar fra niels hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 10:17

@Preben Jensen, København

Nu har humor aldrig været din stærke side, men du skal alligevel få hele historien.

I 30′erne holdt Aksel Larsen sine ‘brandtaler’ på Fælleden, og sluttede altid af med:”Og husk at købe Arbejderbladet!”

En dag var der en tilhører, der råbte tilbage:”Arbejderbladet - det bruger jeg til at tørre mig selv i røven!”.

Hvortil Aksel Larsen svarede:”Så er din røv sgu klogere end jeg troede!”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 13. jan 12 kl. 10:31

Preben Jensen@
Endnu en humoristisk kommentar fra Niels Hansen, bloggens sjoveste mand.

Hold dig til Titanic, Preben, humor er alt for avært til dig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle Baldersbæk, Høng | Skrevet: 13. jan 12 kl. 11:18

Hvad med et danskkursus Seker Gün?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 12:21

@Helle Baldersbæk

Hvad med et læsekursus, Helle Baldersbæk.

Seker Güns indlæg er altid velformulerede.

Og hvis du tænker på eventuelle ’slåfejl´ eller smågrammatiske fejl, som mange af os ‘begår’, så savner JP-blog ikke fluekn….., der elsker at gøre opmærksom på disse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 13. jan 12 kl. 12:54

Helle Baldersbæk@

Jeg skal forsøge at holde dit niveau:
Æv bæv bussemand, det man siger er man selv, for det står på Uriasposten, uh uh uh pppprrrreeeeeehhhh( pruttelyd).

Man kan som sagt tage Helle B. ud af skolegården, men ikke skolegården ud af Helle B.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 13. jan 12 kl. 14:00

Gerard Lehmann

“Det i denne kontekst at islamiseringen af den vestlige kultur bør ses, som en skjult krig som islamisterne fører netop i de vestlige værdiers navn. Det bedste eksempel er det argument at det islamiske slør udtrykker et indiduelt valg når de i virkeligheden sender et stærk signal af undertrykkelse til piger/kvinder som stammer fra et muslimk miljø.Krav om multikulturalismen fremføres af islamisterne med den bagtanke at den favorieres tilstande ligesom i Iran.Det islamiske slør et et flag!”

Der er ingen tvivl om, at burka, tørklæde, pludderbukser og langt skæg er markeringer af en “dem og os”-tankegang, samtidig med at et antal disse signalbeklædninger i et område er pejlemærker for, hvor godt det går med islamiseringen. Problemet er for så vidt ikke beklædningen, men ideologien bag den. Man kan da godt forbyde burkaer, men skal man så også forbyde langt skæg? Der vil være en masse gråzoner. Jeg mener, at det er langt vigtigere, at bevidstheden om ideologien bag signalbeklædningen bliver større.
“Men det er da klart at når vi har SF EL og RV som taler dumt og multikulturalisme, om forståelse, om eftergivenhed, om åbenhed når det reelt er tale om aktivister i krig, så er vi dårligt stillet.”
Hvad angår multikulturalismen, hvor mange mener, at den kun handler om, at flere kulturer lever fredeligt side om side med gensidig respekt, bør man læse Kenan Maliks bog “Fra Fatwa til Jihad” Informations Forlag, hvor han redegør for, hvordan England er blevet tribaliseret gennem de sidste 20-30år for eksempel ved at tillade shariaelementer i visse områder samt at ophøje imamer til at være muslimers sande repræsentanter. Her skal de individuelle rettigheder pointeres, og ikke gruppens ret til at intimidere. Der skal ikke diskrimineres i et samfund, men der skal være ens regler for alle. I dag mener Kenan Malik dyrkes grupperettigherne, fx i form af shariaelementer i parallelsamfund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 14:43

@Steffen Nielsen, Kbh NV

“Hvad angår multikulturalismen, hvor mange mener, at den kun handler om, at flere kulturer lever fredeligt side om side med gensidig respekt, bør man læse Kenan Maliks bog “Fra Fatwa til Jihad” Informations Forlag, hvor han redegør for, hvordan England er blevet tribaliseret gennem de sidste 20-30år for eksempel ved at tillade shariaelementer i visse områder samt at ophøje imamer til at være muslimers sande repræsentanter. ”

På hvilen måde adskiller disse ’shariaråd’ sig fra de jødiske? Du har tydeligvis sat dig ind i sagerne.

Jeg må med skam melde, at selv om jeg boede mange år i England hørte jeg intet til Beth Din.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/307841:Udland–Joedernes-religioese-domstole-arbejder-paa-hoejtryk

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 14:50

Undskyld, ‘bet din’

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Kragh, Kbh. | Skrevet: 13. jan 12 kl. 15:03

Til niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 09:33. Nu brød jeg mig ikke om Aksel Larsen, den gamle forræder. Du må da af alle mennesker vide, at det er rôven, som styrer, se dit svar og øvrigt også mit. Selvironi er ikke det værste man har.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 15:12

@Jens Kragh, Kbh

Du har ret i, at mange kommunister betragtede Aksel Larsen som forræder, især p.g.a. af hans årelange samarbejde med CIA, hvor han gav videregav oplysninger om Sovjetunionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 13. jan 12 kl. 15:53

Niels Hansen

Jeg vil tro, at sharia-rådene må være meget lig de jødiske do. Det må vel være logisk følge multikulturalisme-tankegangen, at enhver kultur kan eksistere efter egne regler (anerkendelse af kulturers ligeværdighed). Jeg mener, at biskoppen over Den Anglikanske Kirke på et tidspunkt har udtrykt, at fremover kommer til at acceptere flere sharia-elementer i lovgivningen gældende for muslimer. Men man kan dog ikke forestille sig, at sharia vil virke i sin yderste konsekvens.

Hvad angår jøder, så minder de mest yderliggående i Israel mest af alt om Taleban. Chikanen mod verdslige jøder og mod kvinder, som ikke må sidde sammen med mænd.

Jeg var til debataften, arrangeret af Fri Debat og vist Information for et år siden. Her købte jeg Kenan Maliks bog. Jeg skrev et indlæg, lige efter at have været til mødet og læst bogen. Det sætter jeg ind her:

“Jeg var til stede ved debatten mellem Kenan Malik, Niels Erik Hansen og Christian Rostbøll I Fri Debat. Jeg købte også Maliks bog “Fra fatwa til jihad”. Den er god, synes jeg. Hans hovedpointe var “ytringsfrihed uden et men” og afvisning af den “multikulturelle” tankegang. Her var han klart uenig med de to danske diskutionsdeltagere. Englænderne mente, at de kunne købe sig til fred i gaderne fra venstreorienterede jamaicanere, pakistanere mm ved at uddele penge og legitimitet ud fra ud fra religiøs og national tilhørsforhold, idet man mente, at religion kunne medvirke til at holde undertrykte etniske minoritetsgrupper væk fra gadeuroligheder. Det betød, at man ophøjede imamer til de autentiske repræsentanter for muslimerne med følgende religiøs radikalisering til følge. I den forbindelse blev grupperettigheder ophøjet på bekostning af individuelle rettigheder, som var ens for alle. Når jamaicanere, pakistanere, indere og andre etniske minoriteter gjorde politisk oprør, var det med henvisning til diskrimination ud fra universelle rettigheder. Efter fatwaen mod Salmon Rushdie, som Kenan Malik mener, vi har internaliseret efterfølgende, blev det til den indskrænkning af ytringsfriheden gående på, at man skal passe på ikke at komme til at “krænke” mindretals”grupper”. Kritiserer man således kvindeundertrykkelse inden for islam, gør man sig skyldig i hatespeech/racisme. Her var som sagt Malik grundlæggende uenig med de to danske opponenter. Malik mente, at racisme bedst blev bekæmpet i en åben demokratisk debat, og han var totalt uden uld i mund her. Han mener også, at England pga af multikulturen er blevet tribialiseret. Han nævner indførelse af dele af shariaen i muslimske parallelsamfund. Her kritiserer han, at myndighederne ikke anerkender en Salmon Rushdie eller Naser Khader som autentiske muslimer. En autententisk muslim er en fundamentalist. Ved at lægge hindringer i vejen for religionskritik via indførelse af hatespeechlovning, understøtter man de mest radikale muslimer på bekostning af de moderate.

Men alt i alt er det en glædelig udvikling, hvis Klaus Rothstein og andre af samme observans rykker sig mht afvisning af parallelsamfund, religiøse ledere som repræsentanter for muslimerne, samt afvisning hatespeechlovgivning og “ytringsfrihed….MEN”.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 13. jan 12 kl. 15:58

Niels Hansen

Mit fulde svar til dig sidder fast spamfilteret og bliver frigivet. Men jeg kan vel dette ind til videre:

Jeg vil tro, at sharia-rådene må være meget lig de jødiske do. Det må vel være logisk følge multikulturalisme-tankegangen, at enhver kultur kan eksistere efter egne regler (anerkendelse af kulturers ligeværdighed). Jeg mener, at biskoppen over Den Anglikanske Kirke på et tidspunkt har udtrykt, at fremover kommer til at acceptere flere sharia-elementer i lovgivningen gældende for muslimer. Men man kan dog ikke forestille sig, at sharia vil virke i sin yderste konsekvens.

Hvad angår jøder, så minder de mest yderliggående i Israel mest af alt om Taleban. Chikanen mod verdslige jøder og mod kvinder, som ikke må sidde sammen med mænd.

Jeg var til debataften, arrangeret af Fri Debat og vist Information for et år siden. Her købte jeg Kenan Maliks bog. Jeg skrev et indlæg, lige efter at have været til mødet og læst bogen. Det sætter jeg ind her:

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Larsen, 2920 | Skrevet: 13. jan 12 kl. 19:53

Kære JP, og i dette tilfælde Mishra, som jeg har stor respekt for: Ville det ikke være en god ide, hvis man satte en limit på hvor meget indbyrdes snak 2-3 bloggere kan have sammen i avisen??? Det er ulideligt for os andre og jeg kan garantere jer på JP at det er et klart bevidst målrettet forsøg på at ødelægge debatter der ikke lige pleaser de røde ekstremt venstreorienterede. Lige her og nu er det klart for enhver at “Niels Hansen”, og “Steffen Nielsen” har et mål med at knuse din artikel og en debat om dette vigtige emne. De opnår ellers hvad der er deres klare mål - at almindelige mennesker ikke gider at spilde deres tid på det her. Det går udover demokratiet og jer på aviserne, men jeg tror virkelig at det er præcis hvad de ønsker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 13. jan 12 kl. 20:09

@niels Larsen, 2920

Har du ikke en mus, så du hurtigt kan ‘rulle’ videre til debattører du har det bedre med.

Havde du ikke nævnt mit navn, ville jeg have ignoreret indlæg som dit.

Nu er overskriften til Mishras blog ‘Indvandringen fra islamiske lande er et større problem end hidtil antaget’, så det klart, at man også kommer ud ‘i krogene’.

Til orientering er Steffen Nielsen og undertegnede meget sjældent enige, hvilket er grunden til meningsudvekslingerne - også kaldet debat.

Jeg tvivler på at Stefffen Nielsen (der altid holder sig til at gå efter bolden) er ‘rød’som undertegnede, og så længe centrumvenstreorienterede partier ikke er blevet forbudt herhjemme, har jeg vel også ret til at fremkomme med mine meninger.

Hvis Mishra havde interesse i at holden tråden på sporet, kunne han som andre blogejere forsøge selv at deltage idebatten.

Det eneste man får fra Mishra er en sjælden tak, hvis én hans brownosere har været særligt rosende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 13. jan 12 kl. 20:25

Niels Hansen

Jeg svarer også andre på bloggen, og hvis nogen har skrevet noget, som jeg kommenterer på, så skriver jeg dennes navn øverst. Det betyder ikke, at andre er afskåret fra at kommentere. Læg mærke til, at såvel Niels Hansen som undertegnede også debatterer med andre. Vi har substans i det, vi skriver og bruger et sobert sprog, selv om vi grundlæggende ikke er på samme side i debatten. Jeg mener ikke, at vi skriver på en måde, så “almindelige” må stå af. Hvad er almindelige mennesker? Jeg tror ikke, jeg kan rubliceres som ekstremt venstreorienteret. Jeg er nærmest på Mishras fløj.

Brok dig over indholdet! Det må være det, det handler om.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 13. jan 12 kl. 20:29

Niels Larsen

Jeg kom til at kalde dig Niels Hansen. Det skal du tage som en ros.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle Baldersbæk, Høng | Skrevet: 13. jan 12 kl. 22:31

Niels Hansen, jeg skal ikke lægge dig hindringer i vejen i din beundring af Seker Gün.
Jeg gider slet ikke gå op i tyrkfejl eller sjuskefejl, som de fleste af os begår, når vi formulerer os hurtigt i en rullende debat.
Hvad jeg lægger mærke til og påpeger er, at Seker Gün og hans landsmand, der har forsket i ghettologi og andet uundværligt, uværgerligt slår over i ghettodansk, når han ikke beundres.
Det er du og andre velkomne til at beundre. Men jeg gør det ikke. Se for eksempel hr. Güns seneste indlæg. Imponerende, ikke sandt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
S. Gün, København ø | Skrevet: 14. jan 12 kl. 00:36

Helle B.@
Du har ret, ganske rammende og imponerende;-)
( dette naturligvis sagt i al beskedenhed og ydmyghed, som det sig hør og bør for en tyrker)
;-)
Da jeg aldrig har boet i en ghetto kunne du måske henvise til hvor jeg har talt ghettosk?
Min mor bryder sig ikke om at jeg er uhøflig, og hvem vil skuffe mor?

Upassende ? Klag over indlæg

 
mischa turner, viby J | Skrevet: 15. jan 12 kl. 17:58

Muhammed og Hitler har nu meget til fælles.. ligeledes kunne det siges omkring hver deres bog.. Hitler lover dog ikke nogen plads i himlen så lidt forskel er der, men de er nu meget eninge på mange punkter…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Andersen, Tranekær | Skrevet: 15. jan 12 kl. 18:36

De eneste der tør tage “De Hellige islamiske Kør” ved hornene, er DF ! . . . Stem på DF og problemet med en stigende islamisering i Danmark, - vil løse sig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Babar Amin, Albertslund | Skrevet: 15. jan 12 kl. 22:04

det er næsten komisk at se hvor uintelligente svar der er på denne blog. Men hvis diskussioner på dette lavniveau kan gøre folk glade jamen så for min skyld god fornøjelse

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 16. jan 12 kl. 10:51

Et frisk eksempel på hvorfor Islam er for forskellig.

Ved et Zap så jeg på BBC World en historie, om en afgangs familie, hvor modren havde været parlamentet. Det havde været meget vanskeligt for hende, at hun “kun”! havde 3 døttre og ingen sønner.

Hvad gør man så. Man laver den yngste datter til en dreng !!! Hun bliver endda lovet at hun/han kan blive pilot, som hun gerne ville.

Og tænk så på, at det pudsigt nok kune er uledsagede afganske mænd (drenge), som kommer uledsaget til Danmark som trojanske hest.

Når eliten i Afganistan har sådan en kultur, hvordan kan nogen så tro, at den brede befolkning kan blive demokratiske i vestlig forstand?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 16. jan 12 kl. 10:59

@ seker Gün, København Ø

Det er jo typer, som dig, som har behov for, at tyrkerne i Danmark og resten af Europa bliver integrerede. Ellers bliver du jo slået i hartkort med dine landsmænd, som ikke kan klare en danske folkeskole afgangsprøve, og langt mindre en erhvervsuddannelse.

Når tyrkerne i EU er blandt de mindst integrede, er mest på overførselsindkomst, er mest kriminelle, er mest på kvindekrisecentrene, får flest multiretarderede børn (fætter/kusine-ægteskaber), ja så bur du, som hævder at være integreret sige det til dine landsmænd.

Jeg er selv indvandrer, og hvis danskere i mit nye hjemland opførte sig som tyrkerne i Danmark, så ville jeg klart sige fra i den offentlige debat.

Det gavner heller ikke tyrkernes Europadrømme, at tyrkerne i meget stort omfang heller vil bo sammen med arabere end europæerne i Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Andersen, Humlebæk | Skrevet: 16. jan 12 kl. 11:17

Det jeg ikke forstår ved denne blogger (Mrutyuanjai Mishra) er at han ikke kan se at langt de fleste som kommentere på denne side vil kigge en gang på ham og sige: “Muslim - ud med ham”. Så kan han sige “Jamen jeg er….” - og de vil ikke høre eller være interesserede. Det handler jo ikke om tro for ret mange danskere - men om hudfarve.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 16. jan 12 kl. 13:18

Kære læsere. Undgå personangreb og hold venligst debatten inden for emnet, da det giver en lang bedre diskussion. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 16. jan 12 kl. 15:19

@ Morten Andersen, Humlebæk

Problemet er ikke hudfarven! Araberne og Tyrkerne er jo genetisk meget tættere på os end f.eks. vietnameserne. Så hvorfor er vietnameserne mindre kriminelle, klarer sig bedre i skolen og en mindre på bistandhjælp end danskerne?

En ting er indvandrere, som man må forvente integrerer sig i det land, som de har valgt. Og flygtningene burde være endnu mere motiverede.

Men se på palæstinenserne i Gjellerupparken. De er lige præcis så ufredelige, som de er i Mellemøsten. Se på tyrkerne, som er blandt de mindst integrede indvandrere og alligevel har de europæiske ambitioner.

Chilenere, ungarere, vietnamesere, kinesere kan faktisk godt integrere sig i Danmark, så hvorfor kan tyrkerne og araberne så ikke i det mindste forsøge?

Se det er problemet: En kultur, som føler sig bedre; men som ikke kan klare sig i Europa, den kræver at EU ændrer sin kultur til den islamiske, som tyrkerne og araberne er flygtet fra.

Kun tåber, herunder Regeringen, kan ikke se problemet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 16. jan 12 kl. 20:03

Værre end nazismen

Så blev det den i USA bosatte psykiater Wafa Sultans tur. Sultan blev født som muslim i Syrien, men har senere taget afstand fra islam, bl.a. i bogen A God who Hates, der udkom i 2009.

Hun kunne bl.a. oplyse, at saudiske agenter efter hendes udvandring til USA havde tilbudt hende 1500 dollars, hvis hun ville gå med slør, hvilket hun afviste. “Disse mennesker kan ikke tænke på anden måde,” fortalte hun. “I 1400 år har islam domineret. Nu er den kodet ind i deres DNA. Jeg er kun delvis enig med Wilders’ udtalelse om, at ‘Koranen er den muslimske Mein Kampf’. Jeg mener, at islam er værre end nazismen, for det er lettere at besejre en politisk ideologi end en politisk ideologi, der er forklædt som religion.”

Forinden – i Wall Street Journal, 12. oktober – havde Ayaan Hirsi Ali kommenteret sagen mod Wilders: “Landene i den Islamiske Konferenceorganisation (OIC) prøver at bringe den europæiske debat om islam til tavshed. En af strategierne, der bruges af de 57 OIC-lande, er at behandle muslimske immigranter i Europa som satellitsamfund ved at oprette muslimske kulturelle organisationer, moskeer og islamiske centre og ved at insistere på dobbelt statsborgerskab. Den anden strategi, de følger, er at lægge pres på internationale organisationer og Den Europæiske Union for at få dem til at vedtage resolutioner om straf til enhver, der bedriver ‘hadetale’ mod religioner. Den lov, der anvendes til at retsforfølge Wilders, er den nationale version af hvad OIC-diplomater falbyder i FN og EU. Implikationerne af denne retssag er enorme. … Selv om Wilders vinder, kunne denne sag bringe de tapre kritikere af radikal islam til tavshed. Vesten befinder sig i en idekamp mod politisk islam. Hvis ytringsfriheden ikke bliver beskyttet i Europa, er vi allerede ved at tabe.”
P.S Wafa Sultan er ex muslim, læge og forfatter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
rick ron, london | Skrevet: 17. jan 12 kl. 00:33

Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 16. jan 12 kl. 15:19

Se det er problemet: En kultur, som føler sig bedre; men som ikke kan klare sig i Europa, den kræver at EU ændrer sin kultur til den islamiske, som tyrkerne og araberne er flygtet fra.

Er ovenstående din egen teori eller har du noget fagligt bag det. Tænker på noget forskning af nogle psykologer, sociologer eller ligne.

Prøv at gør det, så vil du pludselig opdage at svaret ikke er så let og firkantet. Ikke at videnskabens svar er den ultimative sandhed, men den giver et lidt andet billed på hvad problemerne skyldes end de teorier en del JP blogger så inderligt er overbeviste om.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Mejlstrøm, Kalundborg | Skrevet: 17. jan 12 kl. 03:04

Hvordan i alverden skal vi vesteuropæere kunne bevare vores kultur og fortsat udvikle vores del af verden,når mange af vores ledende politikere optræder så selvhadende og bevidst nedgør vores kultur?!?
Vores fantastiske europæiske kultur,som har sejret gennem flere tusinde år,er ikke lige med bantustan- og muslimske gedehyrdekulturer!!!
Vores kultur er den fremmeste af alle og bærer vidnesbyrd om den storhed,europæiske digtere,tænkere,entreprenører,videnskabsmænd og militærfolk har formået at fremelske!!!
De sidste 40-50 år har røde og radigale mørkets kræfter indenlands og tilsvarende i andre europæiske lande i deres ulidelige lighedsmageri trukket vores lande og vores kultur ned i skidtet!
Trampet vores stolte traditioner og vores nationale flag og symboler ned!
Disse lands- og kulturskadelige elementer betragter endda med afsky sande patrioter og fakkelbærere for dansk og europæisk kultur,som IKKE repræsenteres af bureaukratiet i EU!!!

Der skal kæmpes NU for at redde vores fantastiske civilisation fra at havne på historiens mødding,hvor tidligere det gamle Rom blev forvist til!!!

Vores kultur er den højst udviklede og andre primitive kulturer er ikke og bliver ALDRIG lige og jævnbyrdige med os,medmindre vi tillader de politikere vi bestemt ikke fortjener at trække os ned i det demokratis navn, de totalt har mistet retten til at deltage i!!!
De nævnte politikere er pseudo-demokrater,som lyver og bedrager befolkningerne i Europas lande!!!

Demokratiet er for længst dødt, dræbt af røde, radigale, men også borgerlige politikere,som synes at tro på det latterlige lighedsmageri,som udgør det socialistiske fjerde Rige EU er blevet!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 17. jan 12 kl. 08:41

@ rick ron, london | Skrevet: 17. jan 12 kl. 00:33

Må jeg opfordre dig til at læse Sarrazins bog: “Deutchland Chafft Sich Ab”. Sarrazin sad i direktionen i Deutche Bundesbank; men blev fyret p.gr.a. sin bog, som klart viser at hvis Tysklands fremtid skal bygge på de indvandrere tyrkere og arabere, så går Tyskland til grunde.

Således fortæller han også at tyrkerne og araberne er mindre intelligente end tyskerne, og at det er en af forklaringerne på, at tyrkerne og araberne ikke kan klare den tyske folkeskole. Kan du genkende situationen fra Danmark.

Sarazin siger at tyrkerne og araberne både er kulturfjerne og uddannelsesfjerne. Og det påviser han så med facts på 90 sider. God læselyst.

I Danmark har Nicolai Sennels også her i dette univers påvist de store problemer med muslimerne i Danmark.

Hvis du læste danske aviser og endda så dansk TV, så ville du dagligt kunne høre og se om problemerne ved den muslimske indvandring.

Kan du nævne mig blot et land, hvor hvor den muslimske indvandring ikke har givet ufred og problemer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 17. jan 12 kl. 09:40

Hver tredje unge uden job er indvandrer

DF: Når hver tredje unge uden job er indvandrer må regeringen handle

Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, advarer nu kraftigt regeringen imod at lempe udlændingepolitikken, efter at en analyse viser massive integrationsproblemer også blandt unge indvandrere. 80.000 unge har hverken været i arbejde eller i uddannelse inden for seks måneder, heraf er godt 26.000 enten indvandrere eller efterkommere. Det viser en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd ifølge Jyllands-Posten. Martin Henriksen (DF) forlanger løsningsorienterede svar fra regeringen, så denne store gruppe ikke tabes på gulvet og indkalder derfor Karen Hækkerup i samråd i Integrationsudvalget.

- Det er rystende, at social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) åbent erkender, at hun ingen konkrete løsningsforslag har til at få integreret indvandrerne og deres efterkommere. Tværtimod vil regeringen lempe udlændingepolitikken og forhøje de sociale ydelser. Det er totalt usammenhængende at åbne for flere svært integrebare udlændinge, når vi allerede har rigeligt i forvejen, siger Martin Henriksen, der pointerer, at vi skal have integreret de allerede komne, før vi kan tage imod nye.

- Jeg vil nu kalde social- og integrationsminister, Karen Hækkerup (S), i samråd, hvor hun skal redegøre for, hvilke initiativer regeringen agter at iværksætte for at mindske den enorme ungdomsarbejdsløshed blandt indvandrere og efterkommere, siger Martin Henriksen, der påpeger, at der typisk går et stykke tid før samrådet afholdes. Ministeren kan så i mellemtiden tænke over, hvad der skal være regeringens politik på området.

- Det er tæt på at være politisk uforklarligt, at regeringen midt i en lavkonjunktur nu vil åbne grænserne på vid gab for masseindvandring fra Mellemøsten. Samtidig viser det sig, at hver tredje unge udenfor arbejdsmarkedet er indvandrer, hvorfor regeringen har et kæmpe forklaringsproblem, siger Martin Henriksen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Nielsen, Opole | Skrevet: 17. jan 12 kl. 13:22

Der er kun en ting at gøre. Snak med din folketings kandidat, eller stem på Personer eller Partier, som kan se problemet. Hvis ikke det bliver løst via demokratiske processer, vil det blive endnu være i fremtiden, så det er din stemme ved valg, som bestemmer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Hansen, København | Skrevet: 17. jan 12 kl. 16:01

Niels Jørgensen, Bedarieux

“Hver tredje unge uden jobs er indvandrer.”

Ja, det er skræmmende.

Og ca. halvdelen af de to-sprogede der forlader Folkeskolen er funktionelle analfabeter.

Hvordan mon det ser ud om 50 år??

Kodeord: fest

Upassende ? Klag over indlæg

 
rick ron, london | Skrevet: 17. jan 12 kl. 20:55

Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 17. jan 12 kl. 08:41

Nu opfodre du mig til at læse en bog, så bliver jeg da også nødt til at sende noget den anden vej.

Her er en dokumentar om racer og intelligens. Den har iøvrigt været på dr2.

http://www.dailymotion.com/playlist/x15jdy_NzingahMorena_race-and-intelligence/1#videoId=xb9ing

Kan i øvrigt opfodre andre til at se den. Især dem som har en forstilling om at Vesterlændninge klart er andre overlegne.

Og hvad angår det du siger, så vil det altid være et ideologisk spørgsmål og begge sider vil kunne finde facts til at støtte deres argument.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hansen, Leverkusen | Skrevet: 17. jan 12 kl. 22:45

Dem herinde der snakker om en ‘islamofobisk dagsorden’ skulle simpelthen tage et år i et muslimsk land. Jeg har selv boet i Egypten, Malaysia og Niger og jeg synes vi skulle sende alle muslimer hjem og ikke lade flere komme hertil nogensinde. Men det kan da ikke være en fobi, når jeg har boet seks år i muslimske lande.

Jeg tror mere der er nogen der lider af islamo-naivitet.

Upassende ? Klag over indlæg

 

Seneste kommentarer

Martin Hansen skriver
04.11.13 14:02
"I dag er diwali en fest i Indien, der forener alle uanset religiøs baggrund." Javel ja. Jeg blander mig lige uden om Læs mere
God idé med lys i en mørk tid! God diwali Læs mere
Tak i lige Læs mere
I lige måde! Og Læs mere
Steen Andreassen skriver
04.11.13 07:32
Tak og i lige måde Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her