*

Profil

Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan sætter fokus på religion, Iran og politik igennem kunsten.

Baggrund:

Firoozeh Bazrafkan er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Hun er foredragsholder og udøvende kunstner og sidder i bestyrelsen for Trykkefrihedsselskabet.

Andet:

Udstillinger omfatter blandt andet:

2009 Gloria biograf ( Future Shorts )
2009 World Out Games
2009 Dronninglund Kunstcenter
2009" Kvindemuseet"
2008 Center for Contemporary Art Århus
2005 Randers Kunstmuseum
2004 Minority Report

Sted:

Århus

Website:

Besøg

Emneord:

Firoozeh

Paragraf 266b

Dato: 6. december, 2011

Emner:

330 kommentarer

 

 

Hvis en hvid mand - en dansker - kan komme i klemme for at ytre sig frit om de problemer, der nu findes i Mellemøsten/Vesten - verden over, så kan en dansk-iraner vel også komme i klemme for at mene det samme som den hvide mand? Eller er reglerne anderledes for mig? Fordi jeg er ‘brun’? Det vil tiden vise?

Lars Andersen, tidligere betjent, også kendt som licens Lars står til at blive dømt under paragraf 266b.
Lars har offentligt skrevet at;

“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Men hvad nu, hvis jeg mener det samme som Lars?

For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur - hvis det overhovedet er kultur?  Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Spændende at se om paragraf 266b også kan fælde mig som racist? Nu når jeg har offentligt skrevet min mening til kende?

Til sidst vil jeg lige runde af med et billede af en lille baby, som får et snit i hovedet… For i disse dage der er optog på Nørrbro. Shiamuslimer fejrer Muharram. Det er forøvrigt Imam Ali moskeen på Vibevej, der arrangerer optoget. Man kan selv se på, hvis man er i København.  Måske ser man små børn blive mishandlet? Måske var der tale om kultur alligevel? Hvem ved?

r2493103858

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:03

Hvis licens Lars kan fældes, kan du vel også. Ligeret for loven, eller hvad?
Hvis babyer snittes i hovedet, skal de tvangsfjernes og snitteren straffes hårdest muligt, efter gældende lovgivning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, tånning/ skan. | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:03

Jeg er helt enig med dig Firoozeh.

OG JEG MENER IØVRIGT DET SAMME SOM BETJENTEN.
paragraf 266b må så træde ikraft. Gad vide hvor mange her i danmark der skal dømmes. Det bliver ikke få.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rene Jensen, 6800 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:10

Det er nu dejligt at have nogle der tør tage denne debat. Så ja nu må vi se om myndighederne også kommer efter dig, eller om det er mere tilfældigt hvem der bliver ramt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Då, 2100 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:39

Nej, bare rolig, Firoozeh. Farshad Kholghi har ytret sig racistisk i mange år, og i Danmark hersker åbenbart en regel om at indvandrere ikke kan være racister/islamofobiske, så du skal nok gå fri. Bare rolig. Du kan godt blive ved med at lade din frustration over “republikken” i Iran gå ud over herboende muslimer, for hvis Khamenei og Ahmadinejad må hetze mindretal, så må du fandme da også sgu så!!!
Tsk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:55

Glimrende indlæg, Firoozeh.

90% af de afghanske piger og unge kvinder bliver til stadighed fysisk og seksuelt mishandlet af nærstående mænd, ifølge en fersk rapport fra Oxfam.

De tilsvarende tal for eksempelvis Norden er 2-3 procent.

Vestverdens islamofile har vedtaget paragraffer som 266b, for at lukke munden på kritikere af det muslimske kvindesyn.

En dom efter disse paragraffer er nu blevet et adelsmærke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sebastian Andersen, Søborg | Skrevet: 6. dec 11 kl. 15:58

Jeg vil bare sige, at jeg synes du er for lækker!
Måske at det din selvstændighed jeg bliver tiltrukket af, måske dine smukke øje eller dit dejlige ansigt - hvem ved!

Altid opturs læsning du kommer med!

Love & Respect !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Søberg, Glumsø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:08

Stærkt Firozeeh. Jeg sætter også gerne en dom for overtrædelse af §266B på spil. Jeg påstår, at mange danske piger er blevet voldtaget eller endog massevoldtaget af muslimske unge mænd/drenge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Otto Kjærgaard, 3670 Veksø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:09

Firoozeh Bazrafkan du er udfordrende og provokerende, men der altid en alvorlig mening bag galskaben. Bak op om hendes stædige kamp for ytringsfrihed Eks betjent Lars Andersen er også en af dem, der går forrest i kampen for ytringsfrihed. Han tager og alle kløene for tøsedrengene, der stikker halen mellem benene.
Firoozeh Bazrafkan og Lars Andersen skal vi sætte pris på, der er for få af deres slags. Det er ikke fornuften der driver dem, men kampen for en god sag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:10

Den bedste måde at komme af med 266B , er netop at masse-overtræde den . I det ojeblik et par tusind danskere bevidst har overtrædt den , på en måde som er identisk med den som en anden borger er blevet dømt for,vil domstolene blive stillet over for et ubehageligt valg : enten bliver det klart at der er tale om politiske retsager ( hvilket dommerne ikke holde af at indrømme over for sig selv ), eller også må dommerne i sidste ende finde en måde at dømme 266B ULOVLIG , som værende i strid med feks. grundloven .
Firozehs personlige mod er som altid beundringsværdigt . Hun er et godt eksempel på , at der ER noget man kan kalde kulturberigelse ,i ordets bedste betydning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Petersen, Humlebæk | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:11

Jeg er helt enig. Paragraf 266b har intet med demokrati/ytringsfrihed at gøre. Et sådant tankesæt hører nærmere til i “politisk korrekte” diktaturstater.

Lidt tankevækkende, hvis du nu skrev det samme på dit “andet modersmål”, ville der ikke være en hvid mand, der forstod 1 meter!

Hvordan vil “tankepolitiet” mon så bruge paragraf 266b?

Det viser bare, hvor total tilfældig “hammeren” rammer med så idiotiske regler. Ikke desto mindre kalder man det “retssamfund/retssikkerhed”. GH

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:11

Firoozeh, den slags fuldstændig umådeholdent kriminelle udtalelser kan jeg ikke se gennem fingre med. Jeg har hermed anmeldt dig, så du kan blive straffet for dine kriminelle ord!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ulrik Jensen, Espergærde | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:13

Der findes en udmærket bog, skrevet af Rolf Sloth-Henriksen, der beskriver forskellen på myndighedernes behandling af racisme begået af de oprindelige danskere og denbegået af indvandrede. Der er en bastant bias mod den oprindelige befolkning. Læs den, og bliv forstemt. Den findes på bibliotekerne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben M. Jacobsen, Nordborg | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:16

“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Jeg tager også gerne turen gennem den politisk korrekte vridemaskine
paragraf 266b - jeg er hvid som betjenten og er af samme mening og kan som andre dokumenterer fakta. Lad os se hvor farveblinde disse “fromme” idioter og dhimmier tør gentage borgermishandlingen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:23

Som jeg plejer at sige: Racismeparagraffen er racistisk i sig selv.
Den definerer specifikke grupper som “undertrykte mindretal” - hvilket jeg mener må være noget nær den mest modbydelige undertrykkelse og fornedrelse af stolte mennesker, man kan finde på.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ida Jensen, Ringkøbing | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:26

Jeg er ikke racist. Slet ikke. Men er er meget enig i dette indlæg, og langt størstedelen af kommentarerne til det. Jeg siger ikke, at islam som udgangspunkt er skidt eller forkert, men man kan jo ikke benægte, at æresdrab og andre vamle handlinger finder sted, fordi Koranen ‘befaler’ det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:33

Jeg mener nu nok at det er groft at sige at en kultur er “menneskefjendsk og defekt”.
Men det er en vurdering.

At sige at en religion er “umoralsk, forkastelig og vanvittig” - er vel enhvers ret.

At sige at en gruppe “mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel” - kan vel sandhedstjekkes.

Det kan vist kun være den første og den sidste ytring der kan falde for paragrafferne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:33

Vores kære partier på den kære borg er i fuld gang med at forvandle Danmark til det vilde vesten. Det foregår både via masseindvandring, via åbne grænser, via Eu-direktiver og via hjerneløs politik i bred almindelighed.

Se blot nogle få eksempler ud af tusinder.

JV fortæller i dag om en indbrudstyv der tog kvælertag på et tolvårigt barn der var alene hjemme.

Så var der bl.a. et indbrud i en Villa på Kastaniavej i Kolding. Så blev 9 både i Kolding havn hærget af tyve og hærværksfolk. Så var der igen, igen en kriminel der stak af fra en psykiatrisk afdeling. Så var der en stribe tasketyverier. Hertil kommer stribevis af indbrud i forstæderne og i omegnen af Kolding. Både i villaer, gårdhuse og sommerhuse. Oveni en række indbrud i firmaer. Og snesevis af biler der er blevet udsat for hærværk og tyverier af airbags, nummerplader, tasker, navigation, radioer og meget andet.

De mange andre indbrud der er foregået i ugens løb i Kolding og omegn, er ikke med her, ej heller de mange volds- og overfaldssager mv.

Hvis man skulle opliste alt hvad der er foregået af indbrud, butiks- og hjemmerøverier og voldssager i de store byer som Århus, Ålborg, Odense og København, ville listen blive meget lang, og en fortegnelse for hele landet med samtlige forbrydelser i een uge, ville fylde en tyk og tung bog på et par tusind sider.

Den politiske klasse er ganske enkelt ved at afskaffe danskernes velfærd, tryghed og fremtid. Med virkemidler som radikal indvandringspolitik, erhvervsfjendske tiltag, asociale reformer og et konfiskatorisk skattetryk samt en slap og slatten retspleje osv.

Og nu angribes så også ytringsfriheden og den demokratiske debat.

FJ (F1)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Scarlet P Jensen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:45

Gunnar Langemark, spørgsmålet er ikke om udtalelsen er grov, men om den er ulovlig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Munch, Odense | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:49

Er fuldkommen enig med dig Firoozeh,i modsætning til betjenten tror jeg dog du klare frisag, takket værre dit etniske ophav slipper du nok både for retsag og stenkastende unge fra enhedslistens autonome stormtropper.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Binns, Lyngby | Skrevet: 6. dec 11 kl. 16:58

Apropos racisme domme - hvordan går det iøvrigt med sagen om racisten Thomas Blachman, der blev politianmeldt for racisme. Forbrydelsen bestod i at han havde kaldt hvide mennesker for “blegnæb”. Gid han må sharia stenes for den bemærkning. Iøvrigt en rigtig god “Tankrvækker” Firoozeh

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frøken Firenze og Jacob M « 266b & 8211; en antidemokratisk skændsel, | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:01

[...] Frøken Firenze har meldt sig under fanerne, først som nøgenmodel i sympati med en ægyptisk blogger [Snaphanen], siden som åben 266b-bespotter [JP-blogs]. [...]

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:04

Morten Binns, Lyngby

Århus politi har smidt anmeldelsen væk. Fik jeg at vide i telefonen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:05

@ Firoozeh

Du udgør desværre kun halvdelen af en kritisk duo overfor islam - anden halvpart: som bekendt Kholgi!

Kampen er/bliver hård og endeløs, idet over 90% af herboende muslimer stortrives i lille DK med koranen i hånden, samtidig med at de blæser på danske love og regler, dog således, at de er kendte ansigter på alle landets socialkontorer - og mere end bevidste om hvad der er deres ret - men ikke pligt!

Dette mangeårige vanvid kan netop lade sig gøre, fordi lallegode politikere på Chr.borg anført af:
Radigale, Sossere, SF og kommunisterne fra Enhedslisten alle har en særlig forkærlighed for muslimer i DK! - og alle vil gøre alt i deres magt for at forbedre muslimernes økonomi/levevilkår -

- Desværre på bekostning af de etniske danskere -
der får “fornøjelsen” af at betale milliard-regningen!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Svend Dellepude, St. Lilleby | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:05

I racisme og ligestillings debatten er det i orden at kritisere hvide kristne mænd. Alt andet er angribeligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarne Munk Christensen, Hørsholm | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:05

Preben Jensen
-du har, desværre helt ret. Det dejlige Danmark jeg voksede op i eksisterer simpelthen ikke mere og det er politikernes skyld. De har, systematisk, ødelagt landet og kalder det “fremskridt” og nødvendig “globalisering”. “Globalisering”, som de mener er uungåelig, er ensbetydende med ekstrem vold og kriminalite t+ masseindvandring med deraf følgende “systematisk udhuling af vor egen velfærd”, nedbrydning af vor egen kultur og historie samt religion. Hvad har de egentlig gang i..?
Ufatteligt, at befolkningen ikke har sagt STOP for længe siden - om blot 15 - 20 år er DK forvandlet til et usselt, fattigt land helt uden fremtid.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:07

Ole Burde er så definitivt på sporet af noget, når han gør sig til talsmand for masseovertrædelse af de såkaldte racismeparagraffer.

Intet retssamfund kan i det lange løb kriminalisere udtalelser, som alene beskriver den dystre sandhed, når bare mange nok har mod til at artikulere sin mening.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:14

Selvfølgelig skal Firoozeh Bazrafkan meldes. Hun overtræder bevidst § 266b.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Poulsen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:18

Glimrende, frk. Firenze! Du er nu optaget på listen over prominete 266b-fornærmere, http://266b.wordpress.com/

I øvrigt har Gunnar ret. 266b er inkonsistent, ligesom kulturrelativismens øvrige rådne frugter. Onde idioter regerer de vestlige lande.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:25

Vi husker alle sammen da den Afghanske regering vedtog en lov, der gav muslimske mænd lov til at voldtage deres kvinder (dyr).
Det var så vidt jeg husker i 2006.

Det rejste et rama skrig og bragte hele verdens pis i kog ( med undtagelse af Socialdemokraterne, SF,EL og De radikale svensker, som altid mener, at alle kulture er lige gode - underforstået: de har da ret til at voldtage deres kvinder og dyr - og at Vesten ikke ved en skid om islam bla bla bla - du ved nok?).

Det fik den Afghanske regering til officielt, at aflyse “loven,, men de afghanske mænd forsætter dog stadig med at voldtage deres kvinder, dyr, mænd og drenge. (alle voldtager alle - det er jo allahs lov).

Nu har jeg så købt 123 ordbøger på dansk, spansk, tysk og engelsk etc. etc.
Men ingen af dem kalder voldtægt, for racisme!

Med mindre man taler om disse voldtægter - for det alene, er racistisk?

Lad mig slutte med Wafa Sultan:

“Many had been raped and most of thes rape victims had fallen prey to male members of their own
family, usually their own fathers. Unmarried woman who becam pregnant as a result of these rapes were murdered as soon as
their condition was discovered,,.

Citat: Ex muslim Doktor og forfatter Wafa Sultan.

A God who Hates. 2009. side 89.

Dette citat af Wafa Sultan, er stort set det som Lars Hedegaard står tiltalt for, at sige.
Se ogs¨: Muhammeds piger. Lars Hedegaard 2011.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:28

Hannah Egidius@

Som hashrygning og brug af kokain?

Upassende ? Klag over indlæg

 
En gæv, dansk pige! « Hodjanernes Blog , | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:29

[...] foragt for halal-retten. På vejen kunne man så slå et slag forbi Firoozeh Bazrafkan. Hun har i Jydepotten begået nøjagtig den samme tankeforbrydelse. Ja, hun bakker sågar Licens-Lars op. Men så opstår [...]

Upassende ? Klag over indlæg

 
johan sparre, 5932 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:33

Rasmus Hochreuter Aarhus: Nu da du er i gang, kan du også melde mig til §266b-politiet, idet også jeg mener, at muslimske mænd i meget stor omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldtes også efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om mulig er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioner tilsammen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Lindberg, 6230 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:44

Jeg erklærer mig enig med Lars Andersen i følgende udtalelse:

jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Kom bare an med Paragraf 266b og forsøg at knægte vores ret til at sige sandheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten hansen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:45

Husk at råbe RACIST, når de kommer

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Lindberg, 6230 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:47

Forøvrigt vil jeg klart opfordre alle der læser bloggen her til at politianmelde samtlige indlæg hvor skriveren erklærer sig enig i den udtalelse det her handler om. Lad os oversvømme retssalene med de politiske korrekte’s forsøg på at ændre sandheden ved at gøre det forbudt at udtale den.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Svend Børgesen, Karup | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:53

Firoozeh Bazrafkan er en modig og klog kvinde. Hæder og ære skal du have herfra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:56

@seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:28

“Hannah Egidius

Som hashrygning og brug af kokain?”

Hanna Egedius er altså navnet. Og hvad i himmelens navn har hashrygning og brug af kokain med dagens tekst at gøre?

Men at du føler dig provoseret, registreres med tilfredshed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Rickfors, 4873 Væggerløse | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:57

Følgende er min overbevisning:

“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Jeg er solbrun med rød nakke og hvide fødder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
M. Hansen, 4700 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 17:58

Firoozeh Bazrafkan, du er Danmarks svar på Ayaan Hirsi Ali. Det kan vi være stolte af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Benjamin Plejdrup, Lystrup | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:09

Jeg tilslutter mig Lars Andersens standpunkt:

“Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Demokratiet lever når demokratiet udøves af dens borgere; At straffe en borger for at udøve demokrati er at straffe os alle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:29

Johan Sparre: Jo da. Jeg har hermed anmeldt dig til Fyns Politi for dine yderst kriminelle ord!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:32

Jeg er også helt enig med Firoozeh og betjente, da jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:34

Jesper Lindberg, Flemming Rickfors, Benjamin Plejdrup:
Jeg tror at I giver politiet grund til at afvise anklagen, når I blot siger at I tilslutter jer Lars’ udtalelse, som I efterfølgende citerer. § 266 b siger direkte at man skal forhåne, så I er nødt til at skrive det som om det kommer fra jer selv - ligesom Johan Sparre gjorde ovenfor.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:42

Niels B. Larsen: Jeg har anmeldt dine kriminelle ytringer til Nordjyllands Politi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 6. dec 11 kl. 18:58

Carsten Halvorsen er en entusiastisk forsvarer af at melde medborgere til politiet, om disse skulle vise sig villige til at berette sandheden.

Carsten Halvorsen er mindre entusiastisk, når han selv efter uortodoks knivbrug fanges af lovens lange arm.

Halvorsen har et forklaringsproblem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ahmet Altinok, Odense C | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:03

Danmark er sku sådan et dejligt land, at der er plads til personer som Firoozeh. Det er så dejlig nemt at skabe sig en kunstnerisk karriere, som Feroozeh har gjort, ved bare at kritisere Islam. Feroozeh er så islamsk fjentlig, at hun forkaster alt hvad Islam står for. Kan hun så anses for at være objektiv, når hun kritisere Islam? næppe!!
Hun skriver at hun er >> overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel<< og derved sætter alle muslimske mænd i samme båse, viser vel bare hvor primitiv hendes tankegang egentlig er. Men hun havde vel ikke fået så meget rampelys hvis hun ikke kom med udmeldinger som disse.
Firoozeh, hvis du har fulgt med i medierne for nydelig, så har der været en episode med en lille dansk pige på 10-12 år, som er blevet udsat for seksuelt overgreb at hendes nærmeste familiemedlemmer på skift. Der er tale om en dansk familie, højt sandsynligt er de nok kristne eller opvokset med kristne værdier. Betyder det så at kristne, eller alle dansker, eller alle vesterlændinge, voldtager deres døtre og børnebørn? Der har jo været flere episoder både i Danmark og uden for Danmark, men hovedsageligt i vesten, hvor fædre, har holdt deres døtre som fange i kælderen, fået flere børn med dem osv. Hvorfor ser du ikke dette som et problem? Et problem som måske findes inden for den kristne verden? Der er flere beviser for katolske præster som har voldtaget små drenge gennem tiderne!! Og det sker stadig den dag i dag. Er kristendommen så ikke en menneskefjendsk religion lige så meget som Islam.
Hvor i, Islam, kristendommen, Jødedommen, eller alle de andre religioner ude i verden tror du godkender voldtægt, mord, vold m.m. Du virker ikke til at have styr på noget som helst.
Jeg benægter ikke at sådan noget ikke finder sted ude i verden, det gør det!! Men du kan ikke kun give en religion skylden for alt ondt. Du skal også lære at skelne mellem et lands mangeårige tradition og kultur og dets religion. Der findes ekstreme eksempler inden for alle religioner, som du også illustrere på billedet, men så findes der også korsfæsterne under påsken, der lader sine hænder og fødder bliver sømmet fast til et kors.
Du kan ikke sammenligne Tyrkiet med Iran, og Iran med Afghanistan og Afghanistan med Malaysia. De er alle muslimske lande, men religionen er sammensmeltet med deres mangeårige traditioner og kultur, derfor har de hver især deres egen måde at gøre tingene på. Som mange gange kan virke forkert i vores øjne, men rigtigt i deres.
Hvad er grunden til at du er så islam fjendtlig? Du er fyldt med had, som afspejles i din artikel. Vi er kommet til verden og har kun et liv at gøre gavn af, hvad er formålet med at skabe had? Synes der er nok had i verden. Vi skal lære at acceptere hinanden, og ikke komme med beskyldninger. Hvis der foregår noget kriminelt så skal det bekæmpes, så er det ligegyldigt om der er tale om en muslim, kristen, jøde, buddist.
Firoozeh, glem aldrig hvor du kommer fra, du er og forbliver en fremmed i Danmark. Du kan så ihærdigt påstå at du er vel integreret, og er accepteret. Du er og forbliver fremmed i Danmark. Det er fakta. Vi har været i landet nu 50 år, og vi bliver stadig behandlet som anden rangs borger. Der bliver stadig rullet øjne af os.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:31

JOURNALISTISK VENSTREPARTI OG DERES RØDE RACISME!

En baby mishandles ved at man skærer og snitter i babyen. Men ikke bare en dæmoniserende overskrift laver journalisterne om dette. Tankevækkende!! Thi flertallet af journalister stemmer rødt (R,S,SF,Ø) og beskytter KUN muslimer og venstrefløjen. I det aktuelle tilfælde er det muslimer (imamer) der mishandler en baby. Samtlige journalister forskelsbehandler straks på baggrund af race/religion ved at tie nyheden ihjel. HVIS (det er det ikke…) men HVIS nu en kristen gruppe f.eks. Faderhuset eller en højre-gruppe havde gjort det samme ville journalisterne bestemt ikke tie sagen ihjel. Så ville journalisterne straks dæmonisere gruppen og mindst 1 gang bruge ordet “ekstremister”.

Det er fuldstændigt forkasteligt og modbydeligt at mishandle en baby, men hvis racen/religionen er af en ganske bestemt art så laver journalisterne kollektiv beskyttelse af den den aktuelle race/religion ved at tie nyheden bort.

Tak til Firoozeh Bazrafkan for hendes mod.

Tag afstand fra fra Journalistisk Venstreparti’s røde racisme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
johan sparre, 5932 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:32

Ahmed Altinok Odense C: Du indrager en 10-årig pige, men “glemmer” den 10-årige danske pige (Gullerup voldtægten) som blev begået af en somalier, der endda havde været på genopdragelse i det land han var flygtet fra. Mon han i “opdragelsesperioden” i Somalia fik “gode” ideer af den mandlige del af sin familie i Somalia!

Upassende ? Klag over indlæg

 
E. Hansen, Perth | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:35

Google Mohammad Shafia, Tooba Mohammad Yahya og Hamed Shafia.

Mohammad er far til 7 børn som han har fået med kone nr. 2 fordi kone nr. 1 ikke kunne få børn. Nu er 3 af Mohammad og Toobas børn, alle 3 piger, og kone nr. 1 døde. Der er mange andre tilfælde hvor piger af muslimske forældre bliver dræbt fordi de vil være som deres venner når de flytter til vestlige lande, men det vil især muslimske fædre ikke tillade, det krænker deres ære. Så ja, Lars og Firoozeh har begge ret, og jeg står skulder ved skulder med jer, hvordan nogen kan være så blinde som mange er går vist ud på hvor langt nogen vil gå i tolerancens navn, og det ser ud til de vil gå meget langt.

Både du, Lars Andersen og andre der tør stå op for frihed og ytringsfrihed har min uforbeholdne respekt. You rock woman!

Upassende ? Klag over indlæg

 
D. Belden, Herlev | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:46

@Ahmed Altinok. Religion er noget fanden har skabt, og dog findes der forskel mellem religionerne. Islam tager suverænt førstepladsen hvad vederstyggelighed og modbydelighed angår. Prøv at gør dig fri fra denne fanatiske ideologi. Du kan eventuelt få noget hjælp her:
http://www.exmuslim.net/

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:56

Bør ikke også Oxfam og dens ledelse anmeldes og dømmes efter en racismeparagraf? Når man publicerer rapporter, som beretter at ni af ti afghanske piger og unge kvinder jevnligt mishandles fysisk og seksuelt af nærstående, mandlige familjemedlemmer, så har man da beviselig og med ond vilje berettet sandheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:58

Tak … Firoozeh

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mads Vejlesby, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:00

Herligt, herligt!!!

Firoozeh pisser på kulturmarxisterne, og de kan fandme ikke lide det.

Er i øvrigt enig med Firoozeh og hendes blogindlæg:

“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:00

Islam er ond … den vasker kærligheds væsen ud af medlemmers hjerner.
Islam er mishandling og krig .. i al evighed .. AMEN

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:03

Alle kinesere spiser ris!
Men den slags må man ikke længer sige!
Ved du hvorfor? - fordi det er sandt.
Man må sige alt om islam bare man ikke siger sandheden. (så står den på dødsstraffe)
Det faktum, at stort set alle muslimer, er blevet muslimer ved vold og voldtægt.
Det er en historisk kendsgerning - men det må man ikke længer sige!
Ved du hvorfor? - fordi det er sandt.

Nuvel, tilbage til sagens kerne:

1). Hvilken interesse har de danske myndigheder (domstole), i at fortie og negligerer
disse kendsgerninger? er det fordi muslimske kvinder ikke har nogen rettigheder
- heler ikke i Danmark?.

2). Hvis en muslim eller ex muslim gør os opmærksom på den islamiske volds og voldtægts kultur
skal man så ringe til politiet og anmelde dem for racisme??.
Verden er gået af lave,,,,,,,.

Mvh.Allan Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jacob Cete, sjælland | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:04

Kære Firoozeh Bazrafkan
Er modige muslimske kvinder snart de eneste som tør kæmpe åbent for frihed og lighed?
Måske er I de eneste, som virkelig vil værdsætte frihed, fordi I har prøvet hvordan det er at mangle den.
Vi danskere, vi vesterlændinge, tager friheden som en selvfølge, og vi fatter åbenbart ikke at den er voldsomt under pres.

For det danske samfund er nu blevet smittet af den politiske korrekte “syge”, som har bredt sig over hele den vestlige verden.
Sandheden er både uvæsentlig og i høj grad uønsket - de rød-radikale demagoger vil med Orwell’ske midler gennemtvinge deres version af en utopisk verden, og hvis virkeligheden ikke passer med deres utopi, prøver man bare via domstolene at censurere og undertrykke virkeligheden.

Lars’ forbrydelse består tydeligvis i at han her åbenmundet røber virkeligheden, og det går naturligvis ikke!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Hansen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:05

@ Hanne Egedius

“Halvorsen har et forklaringsproblem.”

Nej, Halvorsen har ikke et forklaringsproblem. Manden er SOCIALIST - det forklarer alt!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jacob Cete, sjælland | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:06

I øvrigt mener JEG:
“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mads Vejlesby, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:09

Godt gået Firoozeh, jeg finder det meget sympatisk, at du bakker op bag Lars Kragh Andersen’s synspunkter, du er en heltinde, imodsætning til flertallet af dine danske medsøstrer, der ret beset er at betragte, som kultur- og landsforraedere!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Jensen, Odense | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:09

Historien om de sorte drenge

På Vesterbro en neger gik,
fornam på issen solens stik,
så slog han op sin paraply,
for under den at søge ly.
Nu Ludvig kom med flag i hånd,
og Morten med sit tøndebånd,
og Jeppe - ej at tale om -
han med sin kringle også kom.
De lo og råbte alle tre:
“Nej, vil man blot den sorte se!”
Så drev de med den stakkel gæk,
fordi han var så sort som blæk.

Da kom den store Bastian
(på billedet du se ham kan).
Sit store blækhus med han har;
han sagde: “Børn, gør ikke nar
af negerens den sorte hud;
den fik han af den gode Gud,
så han ej selv kan gøre for,
at den er ikke hvid som vor!”
Men drengene langt værre lo
og lod ej neg’ren gå i ro.

Vred blev den store Bastian
(på billedet du ser hvordan),
og da han karl var for sin hat,
han fik dem i kardusen fat.
Ham Ludvig rev og Morten bed,
og Jeppe - (ham med kringlen) - sled,
det hjalp dog ej, for han var slem:
han i sit blækhus dypped’ dem.

Her ser du nok, at Bastian
har gjort dem hver til morian;
ja, sortere de blev, min tro,
end negeren, af hvem de lo.
Blækdrengene i solskin må
nu smukt bag efter neg’ren gå;
men havde de ej sådan lét,
var ulykken vist ikke sket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Jensen, Odense | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:12

Nå, man må ikke citere fra “Den Store Bastian” i JP. De tror nok det er racisme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jacob Cete, sjælland | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:13

Hvis nu 1.000 modige danskere udgave et lille blad, hvor de alle citeres med samme holdning som Lars Betjent, og de herefter alle sammen anmeldte hinanden til politet efter rascisme §§’erne…..

Hvor ville det dog udstille loven, lovgiverne, domstolene og ikke mindst kultur-fas cist erne

Upassende ? Klag over indlæg

 
Imam Ali, Teheran | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:13

Hej Firoozeh.

Hvad blev der af racisme-anmeldelsen af Blackman? Er sagen droppet, eller?

Hilsen
BB

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steen Mølgaard, Bindslev | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:13

Var på Mayotte sidste år for at besøge vores venner. Købte en bog, der kort berettede om historie, geografi, historie m.v.
Den indfødte, dvs. ikke-hvide, befolkning samt alle de illegale indvandrere fra Comorerne er fortrisnvis muslimer. Dernede er det meget almindeligt, næsten obligatorisk, at den unge pige, når hun kommer et stykke op i puberteten, bygger en lille hytte i udkanten af haven, en såkaldt “banga”. Årsagen hertil at hun dermed minimerer risikoen for overgreb fra sin far. Dette i en officiel bog om øen!
Ups - jeg er ikke “brun”! Nu kommer tankepolitiet og Morten Kjærum vel efter mig?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Nielsen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:21

Kære Firoozeh

Du er sgu en PERLE!!

Tag nu og søg nogle støttekroner så vi kan få lidt teater til “HØJRE FOR MIDTEN”.

Støttekronerne går kun til de kulturradikale skuespillere og kunstnere, der for længe siden har lagt sig på bedetæppet for at tækkes islam.

Få nu fingrene ned i klejnekassen så vi kan få lavet en film om MUHAMMAD-KRISEN.

Du og Farshad Kholgi er de eneste der med troværdighed kan lave en sådan film.

Vore “etniske” danske skuespillere og kunstnere er for POLITISK KORREKTE!!

Bare kom igang, min pige, du har sgu noss…. til at lave filmen!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Larsen, Soeborg | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:22

@Ahmet Altinok

Jeg tror, jeg er på linje med Firoozeh, når jeg mener, at der i Islam (både bogen og hadith) som kultur “godkendes” - som du formulerer det - bl.a. voldtægt og overgreb i vidt omfang, fordi islam som samfundskultur går som hånd i handske med klan og stammesamfund, hvilket som bekendt har mange bivirkninger..

Og det er hamrende lige meget, om det er Albanien eller Pakistan vi taler om.

Og Firoozeh: Iran (og Danmark) kan være stolte over repræsentanter som du selv og Kholgi, og mange flere, som bryder den politisk korrekte monotoni i den politiske “farms” båse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Larsen, Soeborg | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:32

@Ahmet Altinok

Kære Ahmet, nu har jeg læst mere af din længere udredning - må jeg ikke bare have lov til at bemærke:

Din - nærmest - “bøn” til Firoozeh om ikke at glemme, den racisme hun med sikkerhed udsættes eller kommer til at udsættes for igen, viser kun med tydelighed, at racisme i lige så høj grad kan udspringe fra dem, som hævder at være ofre for den. Og næste gang, der bliver “rullet øjne” af dig, kan du så ikke overveje, om det skyldes det, der kommer ud af din mund, og ikke dit udseende?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Lindberg, 6230 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 20:59

Rasmus Hochreuter, du har tydeligvis ikke set mig skrive det før men jeg har ofte brudt loven ved at sige sandheden om islam. Det skyldes at islam er en menneskefjendsk dødskult og mange muslimer er hjernevaskede droner der arbejder for at fremme en religion baseret på en pædofil karavanerøvers feber-drømme. Mange muslimske mænd ser denne profet, der voldtog en 9-årig pige, som det perfekte menneske og drømmer om at være som ham.

Ja, det er en forbrydelse at sige og skrive den slags men som George Orwell sagde: “Speaking the Truth in times of universal deceit is a revolutionary act”

Upassende ? Klag over indlæg

 
G. Ramsby, Harndrup | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:06

Jeg tilslutter mig dit indlæg og indrømmer hermed, at jeg er af samme overbevisning. Paragraf 266b kan hermed også anvendes imod mig: Til trods for, at jeg ikke er racist, og ej heller ønsker at nedgøre andre menneskers kultur, religion eller hvad ved jeg. Jeg er liberal og mener mig i min gode ret til at ytre mig kritisk om, hvad der sker i mine omgivelser… de nære, såvel som fjerne. Flot at du tør Firoozeh!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:12

Socialpsykologien har længe været opmærksom på det farlige spændingfelt, der udspiller sig
mellem fortielsen og fejltagelsen - men værst af alt er uvidenhed.
Men flere forsker Bl.a Kirsten Damsgaard, Carsten Ringsmose, Tine Magaard og Nicolai Sennels har igennem årene været opmærksom på, at fortielsen er en farlig medicin, idet den forsøger at sløre den virkelighed vi lever i.

Disse forskningsresultater har man ofte forsøgt, at holde “hemmelige,, for offentligheden - men hvorfor gør man det?
Nuvel, vi begår alle fejl her i livet - det er kun menneskeligt.
Men det, at man ikke vil erkende sine fejltagelser og rette ind efter dem, er næsten utilgivelig.
Filosoffen Karl Popper har bemærket, at vi alt for længer har været alt for dårlige til, at erkende vores fejltagelser.
Vi vil så gerne gøre opmærksom på alt det vi ved, men forsømmer at forholde os til alt det vi ikke ved (fejltagelser)
og dermed skaber vi et falsk billed af virkeligheden.
Underforstået selverkendelsen rummer to sider: det som vi er gode til og det som vi er mindre gode til - og det bør man forholde sig til.
Men fortielsen er et meget farligt sprængstof, som i sidste ende skaber frustration og afmagt (depression).

Det værste er dog den selvhøjtidelige uvidenhed læs “den politiske korrekthed,,.
som helt konsekvent nægter, at forholde sig rationelt til den virkelige verden - det er utilgivelig dumhed.

P. S. Læs mit indlæg KL 17:18
Som først blev frigivet sent.

Mvh. Allan Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:17

Jesper Lindberg: Jeg har nu anmeldt dine kriminelle skriverier til Syd- og Sønderjyllands Politi!

Niels B. Larsen: Jeg kan nu oplyse dig, oh du kriminelle skribent, at Nordjyllands Politi har optaget min anmeldelse af dig under journalnummer 5100-74274-00003-11.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Eva D, KBH Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:29

@Firoozeh: godt indlæg, som har allerede lokket mange meninger frem. Jeg er ikke enig med Erik Andersen, da jeg grundlæggende mener, at mennesker er mennesker uanset religion. Så en børnemishandler er en børnemishandler er en børnemishandler. Og det uanset religion. Jeg selv er kristen og mener selvfølgeligt, at min religion er den eneste rigtige. Men islam er ikke nødvendigvis diskvalificerende i sig selv - det er den personlige fortolkning af religionen, der kan give problemer. Ikke religionen i sig selv - det er fortolkningen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Saulius Pusinskas, Galten | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:31

Jeg erklærer mig enig med Lars Andersen, og har talrige eksempler til at bekræfte følgende:

Muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ahmet Altinok, Odense C | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:33

@johan sparre, 5932

Du har vist ikke læst mit indlæg. Firozeeh generalisere, alle muslimer over en kam. Jeg tager kraftigt afstand fra enhver form for overgreb mod børn, unge piger, kvinder, drenge m.m. Det er utilgiveligt. Det bør ikke finde sted, og finder det sted, skal der straffes hårdt. Men hvis du havde læst mit indlæg, ville du måske se at det jeg prøver at sige, er at det ikke er religonen der nødvendigvis, er årsagen til at overgreb på børn, piger, døtre finder sted. men at der bare findes syge mennesker ude i verden.

Der er sku lige så mange ikke muslimske, måske kristne afrikaner som voldtager unge piger, fordi de er i den tro at sex med en jomfrue helbreder HIV. er det iorden? NEJ, det er ikke okay.. Så er jeg sku lige glad om man er muslim eller kristen. Men som hun beskriver det, så finder det jo nærmest kun sted i muslimske lande. Vi har lige haft to brønderslev sager i Danmark, så det finder åbenbart også sted i et kristent land, såvel som det også finder sted i et muslimsk land!!!

Jeg bliver allerede her på siden udnævnt som muslimsk fanatiker…

Hvis det at være muslimsk fanatiker, er at drikke øl, med vennerne, holde jul med sine danske venner, ja så er jeg sku en muslimsk fanatiker…

Mange af jer vil bare ikke forstå, det måske for svært at forstå. Det er vel også nemmere at hade end at elske.

@Henrik Larsen, Soeborg
Mon ikke det er mit udseende ;)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:39

Een ting er de iih så humane danskere, der hver dag pudser glorien efter en veloverstået dag, hvor man har lovprist herboende muslimer, bekræftet hinanden i hvor hårdt disse Mellemøst-mennesker må have det her i dette land med et Dansk Folkeparti, og iøvrigt langt fra hjemlige egne!

- Og så en ægte konvertit, selvudråbt imam Abdul Wahid Pedersen, der ifølge eget udsagn rigtig er på hjemmebane blandt de mange muslimske menigsfæller, og iøvrigt vælter sig i villige muslimske kvinder ..

Upassende ? Klag over indlæg

 
peter andersen, aalborg | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:39

Islam er ikke en ond religion. Kristendom er ikke en ond religion. Men onde og irrationelle mennesker finder begrundelse for deres ondskab igennem disse religioner, mere end nogle andre religioner.

Ikke alle muslimer er onde. Ikke alle kristne er onde. Hvis vi eliminerede religion ville ondskab stadig eksisterer, for det er og vil altid være en del af menneskeheden.

Jeg vil ikke generalisere på baggrund af hvad en persons religion er. MEN jeg vil for altid være kronisk kritisk over for religioner som islam og kristendom, for deres bronze-alder livssyn og det had de giver vækker i visse folk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thorbjørn Frandsen, Risskov | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:47

Firoozeh!

Mener du virkelig din teint er ‘brun’?
Så må jeg være albino!

…At dømme efter din fotogene solidaritet med egyptiske kvindelige bloggere.

Modig og ærlig som du er, håber jeg virkelig du orker at sjippe videre, i emnet Islam fremover.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 21:58

Saulius Pusinskas: Bare at du ved det, så har jeg netop anmeldt dine kriminelle tanker og skriverier til Østjyllands Politi!!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:03

Hanna(h) Egidius@

Jeg glemte helt at humor aldrig har været din stærke side, modtag min ydmyge undskyldning.
Jeg spurgte bare om du mente at hvis mange nok brød racismeparagraffen, ville de være nødt til at ophæve den?

Så drog(?) jeg en parallel til hashrygning og kokainbrug. Utrolig mange bruger disse substanser og alle ved jo at disse er lige ved at blive afkriminalliseret.

Gad vide hvorfor du mener jeg skulle føle mig provokeret af et dine sædvanlige Tante Grøn, Tante Lilla og Tante Brun-indlæg?

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:11

Allan Hansen@

Carsten Ringsmose??? Forsker?? Det tror jeg han selv ville grine af!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Jørgensen, 2200 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:16

Nu er der indtil flere som har nævt en specifik Oxfam rapport. Er der en venlig sjæl som vil linke til den.

Apropos voldtægter. Skal vi ikke for en stund vende øjnene til den internationaler verdensmester i voldtægter, Den Demokratiske Republik Congo.

Sejren tilfalder landet efter en alarmerende voldtægtsstatistik, som tæller godt 1100 kvinder om dagen, eller godt 400.000 kvinder i alderen mellem 18 og 49 år. Heraf var godt 10% af de voldtagne under 16 år.

Men hvilken religion er det nu 70% af befolkningen bekender sig til

Er det?

Jo det er da?

Kristendom. Halleluja

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Thomsen, Gentofte | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:20

Til Rasmus Hochreuter: Jeg ville det finde det prisværdigt, at du forholdte dig sagligt argumenterende i forhold til de du er uenig med, i stedet for at forsøge at få dem til at tie ved politianmeldelse. Metoden med at anvende politiet til at lukke munden på politiske modstandere trækker nogle meget kedelige spor tilbage til et delt Tyskland og et vist Stasi.

Vi ser frem til at høre dine argumenter i stedet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:30

Sssshhh Casper Jørgensen, ikke forstyrre. Man er ved at forhindre et dansk nationalistisk terrorangreb.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:42

@peter andersen, aalborg

Forbillederne for henholdsvis Islam og Kristendom er diamentrale modsætninger ..

Kærlighedens religion … Jesus dyrkede freden og kærligheden og bad folk vende den anden kind til

Hadets religion … Muhammed dyrkede krigen og hadet og befalede folk at være grusomme mod alle ikke-muslimer.

Jo… Islam er ond .. det er et total-regelsæt baseret på hjernevask, overmenneskementalitet, kamp og dødsstraf på de mest umenneskelige måder der findes (som befalet og udtænkt af Muhammed .. the wicked).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Zeki Laurent Sadic, Tølløse | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:42

Peter Thomsen

Her i Danmark har man faktisk pligt til at anmelde lovovertrædelser hvis man ser dem, også overtrædelser af paragraf 266b.

At du bebrejder Rasmus Hochreuter for at udføre sin borgerpligt og så nævner Stasi i samme sammenhæng, finder jeg både komisk og latterligt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jes Lundsgaard, Kbh. | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:42

Jeg har anmeldt jer alle sammen nu!
Og jeg skal i den forbindelse beklage, overfor de af jer som er brune, at jeg ikke kunne se jeres farve inden anmeldelsen. For i er i sagens natur uskyldige.
Men politiet lader nok de pigmenterede racister og muslimske had-prædikanter gå, når de får øje på farven. Det dikterer praksis.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:56

Dude! Du kan ikke finde ud af at sætte kommaer. Og ej heller finde ud af at benytte tankestreger til indskudte sætninger. Det er svært at læse det, du skriver, for rytmen kommer til at halte grundet den lemfældige omgang med tegnene. Har Jydepotten ikke råd til lidt korrektur?

Og hvad laver billedet der? 100% “off-topic” - er det her en skoleavis eller hur? Er det et polemisk forsøg på at male et billede af religiøst begrundet børnemishandling?

Det er første gang, at jeg er på din blog, men jeg er efterladt med et forvirret indtryk af, at dit skriv udelukkende har fået et organ til udfoldelse qua din etnicitet og et eventuelt shah-sympatiserende iransk horn i siden på Islam.

Er det sådan, det forholder sig?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 23:03

Kan se at mange her er bekymrede over truslerne mod Danmarks fred og fremtid, og det med rette. Men hvis man er bekymret for om partiernes radikale og forræderiske politikker….. og DRs og TV-kanalernes evindelige manipulation og propaganda….. vil ende i Danmarks totale ødelæggelse…..hvorfor støtter man så ikke det eneste projekt der har en chance for at redde landet?

Kommer Titanic-Danmark ikke ind på en anden og bedre kurs, er det jo 100% sikkert at Danmark ender som et katastrofe-område, til voldsom skade for danskerne og ders børn. Hvorfor så ikke gå i gang med en demokrati-bevægelse med saglig og dansksindet folkeoplysning på programmet?

Plus at der skal oprettes et nyt parti uden radikale og asociale typer, og udelukkende bestående af folk der har bevist at de mener deres nejtak til EU og mere indvandring alvorligt.

Skriver om kort tid mere herom på en ny hjemmeside.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Imam Ali, Teheran | Skrevet: 6. dec 11 kl. 23:06

Firoozeh Bazrafkan: “Århus politi har smidt anmeldelsen væk. Fik jeg at vide i telefonen.”

Kære Firoozeh.

Kunne man bede dig om at gå Århus politi lidt på klingen og bede dem uddybe, hvorfor de ikke er gået videre med anmeldelsen af Blachman?

Det kunne være interessant at vide, hvorfor blegnæb ikke er omfattet af 266b

Knus fra en af dine fans

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 6. dec 11 kl. 23:10

PS: Se også kommentar kl. 16.33 om hvordan Danmark er ved at blive oversvømmet af kriminalitet.

Og man kunne fortsætte med hvordan danskere i massevis allerede lider eller omkommer, pga. forrykt, uretfærdig og borgerfjendsk politik på sundhedsområdet, familieområdet og mange andre områder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 6. dec 11 kl. 23:18

For lige at gøre orden på begreberne : Flere islamofile har med rette påstået at situationen i Congo IKKE er bedre hvad voldtægter angår. Ganske rigtigt , men Congo er et land som befinder sig på et langt tidligere historisk udviklingstrin , end det som kan forventes af den muslimske verden . Congo befinder sig i den senere jernalder , hvorimod mellemøsten har haft alle chancer for at udvikle sig historiskt paralelt med europa . Det vi ANKLAGER Islaam for , er at have FOREVIGET en barbarisk kulturtilstand , som FORLÆNGST skulle have udspillet sin role i middelhavslande lande , som allerede for 2000 aar siden var langt mere civiliserede end Congo kan forventes at være idag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Lindberg, 6230 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 23:19

@Casper Jørgensen. Du har ret i at der også findes eksempler på meget grusom opførsel fra kristne og også eksempler hvor det er sket i stort omfang som det du nævner.

Desværre kan man ikke blive dømt efter paragraf 266 for at sige sandheden om kristne. F.eks. kan jeg ikke blive dømt for at skrive mange katolske præster misbruger små drenge.

Det er udelukkende islam der er så priviligeret at være beskyttet mod kritik gennem censur og lovgivning. Forskellen skyldes formentlig at muslimer som helhed er mere voldelige og har en tendens til at bruge vold mod eller endda myrde mennesker der kritiserer deres religion. Hov, nu brød jeg vist loven igen! Oops!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Jensen, Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 00:03

Kære Firoozie,

Tillykke med det flotte nøgenfoto som du udsatte os stakkels Danskere for. Det mindede mig til dels lidt om fotografier af K Z lejr fanger, til dels om Stravinskys parabel, at en cembalo lyder som to skelletter, der elsker på et bliktag. Dit foto ville givet have inspireret Stravinsky til at ændre sin udtalelse til “et skelet og Firoozeh.”

Sig mig engang, hvordan kan man tage dig alvorligt i dine blogs, når alt du gør og siger strider imod din oprindelseskultur? Prøver du på at ud-danske Danskere i deres islam-afsky eller hader du blot din oprindelseskultur og land så meget? Eller er du blot ude efter at blive synliggjort, så du kan fortsætte din karriere som “kunstner?”

Du er intet andet end en demagog.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Larsen, Århus C | Skrevet: 7. dec 11 kl. 00:07

@Peter Thomsen: Det drejer sig for Rasmus om at skabe opmærksomhed omkring afskaffelsen af § 266b, Rasmus er skam i høj grad enig med Firoozh i denne sag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mikael Drachmann, Holbæk | Skrevet: 7. dec 11 kl. 00:40

Firoozeh, du er genial :-)

Og for øvrigt, så er jeg overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mikael Drachmann, Holbæk | Skrevet: 7. dec 11 kl. 00:49

Vi bør sende breve og emails til offentlige myndigheder hvor vi skriver det samme han sagde og underskriver os selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mikael Drachmann, Holbæk | Skrevet: 7. dec 11 kl. 00:58

Og læserbreve til aviser

Upassende ? Klag over indlæg

 
Wagner Frederiksen, Mijas Costa | Skrevet: 7. dec 11 kl. 01:00

Det er da klart, at anklagede skal doemmes efter racismeparagraffen. HAN SIGER JO SANDHEDEN !! Denne paragraf indfoertes hovedsageligt af socialisterne med hende Erh. Jacobsens datter og andre uvidende venstreorienterede. Den er helt klart i strid med Grundloven, men ingen i DK kender den lov og er for det meste ligeglade.

Jeg gaar ud fra, at sagen skal doemmes ved Byretten, og dens form for “retfaerdighed”, kender jeg lidt til. Fy for pokker.

Politikerne indfoerte alle disse flere hundrede tusinde individer, som ikke har noget som helst at goere paa vore breddegrader, og da landet nu igen har vedtaget, at socialismen er det bedste, maa man naturligvis ogsaa leve op til den.

Som en “roed” socialist engang udtalte: “Vi har ikke naaet bunden endnu, men bare rolig — vi skal nok naa den”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
preben breds, kbh | Skrevet: 7. dec 11 kl. 02:31

Forslag til Firoozeh.
Du har på 12 timer fået en enorm respos på denne blog. Vi er åbenbart mange af samme mening som du. For at få gennemslagskraft foreslår jeg, at du skriver en klar tekst og opfordrer alle meningsfæller til at skrive under på den. Således kan retssystemet få lov til at dømme dem alle efter racismeparagraffen. Du kan gøre det, for du har opmærksomheden!

Upassende ? Klag over indlæg

 
johan sparre, 5932 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 03:08

“Mødoms-snedkere” har travlt og tjener gode penge på muslimske piger der skal (tvangs)-giftes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jess Christensen, USA | Skrevet: 7. dec 11 kl. 06:04

Hvad i al verden har Lars betjent’s sandheder og gore med racisme.
problemet er i virkeligheden, at stuerene muslimer her pa div.blogs, har faet de uvidende til at tro pa at det hele nok skal ga godt.
99% af de problemer muslimerne skaber verden rundt, er selvbestaltede via deres modbydelige religion.
Det er skruen uden ende, men vestens fremtidige forfald.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 7. dec 11 kl. 06:27

“For jeg mener også, jeg er meget, overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner at der er tale om en defekt menneskefjendsk kultur hvis det overhovedet er kultur?, Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”
Jeg er fuldstændig enig i ovenstående udsagn og vil gerne tilføje, at det Islam prædiker er hadets og ondskabens evangelium.
Vi ses måske i retten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 7. dec 11 kl. 06:33

@Casper Jørgensen, 2200 | Skrevet: 6. dec 11 kl. 22:16

“Nu er der indtil flere som har nævt en specifik Oxfam rapport. Er der en venlig sjæl som vil linke til den.”

Hvad om du skrev “oxfam” i nærværende net-avis’ felt for søgning efter artikler. Oxfams rapport om de dramatiske tal for fysisk og seksuelt vold mod afghanske kvinder, blev offentliggjort allerede i oktober. JP’s referat af rapporten kom først i forrige uge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 7. dec 11 kl. 06:48

Pga. især DRs og TV-stationernes fortielser og usandheder og “nordkoreanske” lykke-propaganda mv., lever masser af danskere i en illusion om at Danmark stadig er et rigt, trygt, frit, fredeligt og lykkeligt land.

Passagererne på Titanic sejlede også afsted i en illusion om at de var trygge, frie og rige, for de var jo omgivet af luksus, komfort og moderne teknik til alle sider, og havet var blankt som et spejl.

Men i virkeligheden var de stakler på vej mod en katastrofe med adskillelse, rædsel, fald og død. Alle var de bundet til at tabe og miste, fordi skibets konstruktør, reder og mandskabet og kaptajnen på broen ikke var deres opgave voksen, men med arrogante og tåbelige fejl førte alle i fordærv.

Danmark er nutidens Titanic, hvor passagererne/borgerne også føres mod elendighed af arrogante, men uduelige, uansvarlige og kortsynede politikere der spiller hasard med nationens og befolkningens liv og fremtid.

Danmark er stadig et dejligt land på mange måder, men hvis de almindelige danskere var fuldt ud klar over hvad der findes af groteske, uhyggelige og rablende vanvittige tilstande rundt om i riget, og hvordan disse tilstande snigende forværres dag for dag, så ville de også forstå at der spilles højt spil og russisk roulette med alt hvad vi danskere ejer af land, demokrati, frihed, velfærd, tryghed og fremtidsmuligheder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 7. dec 11 kl. 07:10

PS: I korthed vil jeg tillade mig at fastslå at rød, radikal, “konservativ”, feministisk og pladderhumanistisk politik har ført til dystre og skumle/groteske tilstande på især disse syv områder som alle er præget af kortsynet og udansk politik eller enorme forringelser mv.:

1: Det økonomiske område/erhvervspolitikken. 2: Indvandringen/de nedlagte landegrænser. 3: Familiepolitikken. 4: Sundhedsvæsnets kvalitet. 5: Rets- og kriminalpolitikken. 6: Behandlingen af provinsen og landområderne. 7: Den sociale velfærd. 8: demokratiets kvalitet.

På alle disse områder snigløbes, narres og svigtes vi danskere i et omfang der er rystende.

Borgens politik er endt som en gyser og kriminalroman.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, København | Skrevet: 7. dec 11 kl. 07:19

Rettet udgave….

PS: I korthed vil jeg tillade mig at fastslå at rød, radikal, VKO-, “konservativ”, feministisk og pladderhumanistisk politik har ført til dystre og skumle/groteske tilstande på især disse otte områder som alle er præget af kortsynet og udansk politik eller enorme forringelser mv.:

1: Det økonomiske område/erhvervspolitikken. 2: Indvandringen/de nedlagte landegrænser. 3: Familiepolitikken. 4: Sundhedsvæsnets kvalitet. 5: Rets- og kriminalpolitikken. 6: Behandlingen af infrastrukturen, provinsen og landområderne. 7: Den sociale velfærd. 8: demokratiets kvalitet.

På alle disse områder snigløbes, narres og svigtes vi danskere i et omfang der er rystende.

Borgens politik er endt som en gyser og kriminalroman. Og utallige danskere har allerede fået deres liv forringet eller ødelagt af partiernes kyniske sjakren med vores land, værdier og rettigheder mv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 07:20

I den vestlige kultur fravælger den selvbevidste og selvbestemmende kvinde i stort omfang at få børn, fordi belastningen hærger hendes krop og hindrer hendes karriere og hendes personlige frihed.
Hver kvinde skal i gennemsnit have 2,11 barn for at opretholde en befolkningsmængde.
Men eksempelvis i EU ligger alle lande lavere end det.
De sydeuropæiske lande er helt nede på 1,3 barn.

Man kan således hævde, at kvindernes ligeberettigelse destabiliserer vor kultur, der er under hurtig afvikling.
I de sydeuropæiske lande vil den oprindelige etnisk europæiske befolkning være faldet til en fjerdedel i løbet af ca tre generationer.
Vi må importere af befolkningsoverskuddet i Mellemøsten og Nordafrika for at få tilstrækkelig arbejdskraft i fremtiden, siger eksperterne.

Ovennævnte status og fremtidsudsigterne er i overensstemmelse med Menneskerettighedernes bud, hvis man ignorerer den passus i De Europæiske Menneskerettigheder, der tillader fravigelse af rettighederne i krisesituationer.
Her går det godt, fru Kammmerherreinde?

Det synes indlysende at sætte spotlight på de kulturelt selvdestruktive konsekvenser ved som Europa at følge Menneskerettighederne.
For mig er der ingen tvivl om, at Islam’s ledere peger på Europas resulterende tilgængelighed som kolonisationsområde, når de fastholder kvindens rettigheder i den islamiske kultur.

Det forekommer helt nødvendigt for den vestlige civilisation at foretage de ændringer, der måtte være nødvendige for at muliggøre opretholdelse af civilisationen, hvis den vil overleve og tages alvorligt såvel internt som eksternt.

Vi bør søge udformningen af en minimeret undertrykkelse af kvinder, der muliggør opretholdelse af en kultur.
Det er sidste udkald til at finde ud af, hvordan det kan realiseres, så vi kan bevise det ved demonstration i praksis.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Toft Pedersen, Aarhus N | Skrevet: 7. dec 11 kl. 07:59

Jeg læser:

For jeg mener også, jeg er meget, overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner at der er tale om en defekt menneskefjendsk kultur hvis det overhovedet er kultur?

Sikke da en gang hjernedødt ævl. Det første er en påstandt, som kun en billig medieluder fra trykkefrihedsselskabet kan stå inde for. Det andet er det anvendte kulturbegreb, som tydeligvis er en uudannet lommefilosofisk ævl af mest latterlige skuffe. Gramatisk er det hele også ganske sørgeligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:06

Skal vi også begynde at generalisere om danske mænd i Nordjylland????

Der har godt nok været eksempler på menneskefjendsk kultur!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:11

Ahmet Altinok, Odense C | Skrevet: 6. dec 11 kl. 19:03

“Firoozeh, hvis du har fulgt med i medierne for nydelig, så har der været en episode med en lille dansk pige på 10-12 år, som er blevet udsat for seksuelt overgreb at hendes nærmeste familiemedlemmer på skift. Der er tale om en dansk familie, højt sandsynligt er de nok kristne eller opvokset med kristne værdier.”

Forskellen er så at vi danskere forholder os til det, tager afstand fra det og det får konsekvenser for gerningsmændene ift. dansk lovgivning. Kan du sige det samme om muslimer? Nej vel. I tager afstand fra det, mest for at hævde jeres egen kultur, men lur mig om vi hører om bare 1% af alt det der sker i de muslimske familer rundt om i landet. Det bliver fortiet og kommer ikke frem i medierne.

“hvor fædre, har holdt deres døtre som fange i kælderen, fået flere børn med dem osv. Hvorfor ser du ikke dette som et problem? Et problem som måske findes inden for den kristne verden? Der er flere beviser for katolske præster som har voldtaget små drenge gennem tiderne!! Og det sker stadig den dag i dag. Er kristendommen så ikke en menneskefjendsk religion lige så meget som Islam.”

Igen det er ikke normen. Folk tager afstnd fra det her i vesten, det er nogle syge individer som gør det og de bliver kaldt syge i hovedet. Med nogen dele af islam virker det som om det er normen, at man dræber sin datter hvis hun er gravid, efter man sex med hende.

“De er alle muslimske lande, men religionen er sammensmeltet med deres mangeårige traditioner og kultur, derfor har de hver især deres egen måde at gøre tingene på. Som mange gange kan virke forkert i vores øjne, men rigtigt i deres.”

Det er let at sige når det ikke er en selv det går ud over i kraft af sit køn. Jeg giver ikke en skid for multikulturalister. Der ER forskel på kulturne, de er en grund til at folk flygter fra de muslimske lande(ud over de økonomiske) til vesten, simpelthen fordi vilkårne er bedre. Hvis ikke det var sandt ville muslimerne jo rejse hvem til det uland de kommer fra, og jeg mener også muslimsk kultur/religion er underlegen ift. vestens.

“Vi har været i landet nu 50 år, og vi bliver stadig behandlet som anden rangs borger. Der bliver stadig rullet øjne af os.”

Sludder. I har de samme muligheder for at få en uddannelse gratis, og endda få penge for det, præcis ligesom alle andre danskere. Der er ikke en eneste dansker som ser ned på en muslim som tager sig en uddannelse på lige vilkår med andre danskere og finder sig et job på lige vilkår med andre danskere.
Det eneste der holder jer tilbage er jer selv, hinanden og jeres kultur og religion. Det er jer selv der skabe splittelse. Alle andre kulturer som kommer til dk, falder bare ind og tilpasser sig, kulturen og normerne i samfundet, men ikke muslimer, i har kun jer selv at takke for det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:13

Kulturrelativister skulle der stå.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karen Bims, Esbjerg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:16

Kære Firoozeh - jeg skal nok sende dig et lille franskbrød, når du sidder i Vestre. Pas på når du tager en bid af brødet; der kan være metal indeni.

Havde du sagt det i Iran, du siger nu, fik du nok en stærkere reaktion. Godt gået!

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:21

Carsten Hansen@

Kunne du oplyse hvor mange tilfælde, i procent, der er tale om før man kan tale om en norm? Over 50 % ??? Du kan nøjes med at svare ja eller nej.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:28

Der diskuteres lige nu kontanthjælp og stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

De politisk korrekte medier skriver naturligvis ikke at de mange kvinder der ikke ville tage et arbejde kommer fra indvandrermiljøet, eller mere præcis fra de muslimske miljøer.
Man kunne jo blive ramt i nakken af §266B

Man skriver naturligvis heller ikke at disse kvinder “ikke må” arbejde for deres mænd.
Der kunne jo være nogen vantro der kom til at kigge på deres kvinder.

Det må være en meget fattig kulturreligion der må pakke deres kvinder ind i sorte campingtelte, lukke dem inde derhjemme bag tykke gardiner, forbyde dem at tale med andre etc etc.

Jeg kan kun finde på et eksempel fra den vestlige verden der matcher det som muslimske mænd gør mod deres kvinder og det var det som DDR gjorde mod sine borgere.
Murede dem inde bag en bag en mur for at de ikke skulle komme i kontakt med andre.

Er §266B en 2-vejs lov?
Nej det er den ikke, den er en Feel-Good lov.

Upassende ? Klag over indlæg

 
mariann ben abdallah, hammamlif | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:35

Kære Firoozeh - Vil du ikke nok være så venlig at fortælle mig,(og alle andre interesserede), helt konkret hvor i Koranen der står, at man må voldtage og dræbe sine døtre, eller nogen andre for den sags skyld. Jeg mener hvilken Surah og hvilke vers, ja, for du har da selvfølgelig læst den, det er klart, for ellers kan man jo ikke komme med sådan en udtalelse. Så kan jeg se det selv, og vågne op fra min hjernevask. Jeg har godt nok læst den op til flere gange, men der må være noget jeg ikke lige har opfattet. At der sker mange forbrydelser blandt os mennesker, kan vi da hurtigt blive enige om, men er det ikke lidt uretfærdigt at generalisere på den måde? Det vil da gå ud over en masse uskyldige mennesker, som lever deres liv i fred og fordragelighed. Men når man ligefrem drager Koranen, som er Guds ord, ind i diskussionen, så skal man komme med beviser. P.S.Vi har altså aldrig snittet vores børn!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Imam Ali, Teheran | Skrevet: 7. dec 11 kl. 09:09

@mariann ben abdallah

Uddrag fra islamisk lov:

*2*Chapter O1.0: Hvem der er underlagt gengældelse for personskadelige forbrydelser

Personskadelige forbrydelser inkluderer ikke kun forbrydelser begået med våben, men også skader påført på andre måder som ved hekseri. At dræbe uden ret er, efter vantro, én af de værste forbrydelser som Shafi’i fastlægger i ‘The Epitone’. Profeten (Allah velsigne ham og give ham fred) sagde:

“Det er ikke tilladt at dræbe en muslimsk mand, der har bevidnet, at der ikke er nogen gud udover Allah og at jeg er Allahs profet, undtagen i tre tilfælde: ved ægteskabsbrud, ved gengældelse for drab eller ved frafald.”

Fra en anden hadith:

“At dræbe en troende muslim er mere afskyelig for Allah end at ødelægge hele verden.”

Allah siger:

“…dræb ikke nogen, som Allah har forbudt jer at dræbe, med mindre det sker med rette” (koran 6:151)

og:

“I der tror, gengældelse er foreskrevet jer ved drab…” (koran 2:178)

@O1.1
Gengældelse er obligatorisk (hvis en berettiget person ønsker det) overfor enhver som overlagt og uden ret dræber et menneske. (Overlagt er den første begrænsning og udelader drab ved fejl…og uden ret udelader sager med forsvarlige mord som ved lovlig gengældelse.)

@O1.2
I følgende tilfælde er der ikke gengældelse:

-1- et barn eller en sindssyg person (muslim eller ikke-muslim) som dræber. …

-2- en muslim for at dræbe en ikke-muslim.

-3- en jøde eller kristen (der er underlagt den islamiske stat) for at dræbe en frafalden fra islam (fordi som underlagt den islamiske stat er man beskyttet, mens der ikke er nogen konsekvenser for at dræbe en frafalden fra islam).

-4- en far eller mor (eller deres fædre eller mødre) for at dræbe deres afkom (eller deres afkoms afkom).

Uddraget er fra bogen “Reliance of the Traveller”

http://www.amazon.com/Reliance-Traveller-Classic-Islamic-Al-Salik/dp/0915957728

http://www.nku.edu/~kenneyr/Islam/Reliance.html

Tog uddraget med specielt af hensyn til punkt 4: Islamisk lov foreskriver gengældelse for overlagt mord på muslimer. Når man hører, at de såkaldte æresdrab ikke har noget med islam at gøre, så er det påfaldende, at islamisk lov IKKE foreskriver gengældelse overfor forældre, der dræber deres børn.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 09:30

@Niels Hansen

Generaliser du bare alt det, som du vil.

Du begår først noget ulovligt, når du gør det overfor udvalgte grupper af mennesker, som åbenbart er mere skrøbelige end andre.

Så du er på sikker grund, hvis du kommer efter os nordjyder. Og vi kan da også sagtens tåle, at en kjøwenhawner kloger sig. Så kom frisk.

I mine øjne er det offergørelsen, der er den virkelige “racisme”.

“Åh hvor er det synd for de stakkels - jeg må hellere lave lovgivning, der beskytter dem” er i virkeligheden en nedvurdering af din yndlings-offer-gruppe som mennesker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 09:44

Wooow niels hansen, endnu én af dine selvopfundne logikker. Du mener jo nok, at flere nordjyske etniske danskere voldtager mere end muslimer gør i det nordjyske ikk’? Næppe….

Men gå dog planken ud, skriv at du mener det - sådan helt offentligt - og så se, om du får en dom.

Mon du gør?

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 09:52

Thomas Larsen@

Racismeparagraffen er lavet i 1939 til beskyttelse af jøder..
Udvidet i 1971.

Altså ikke lavet mhp muslimer.
Blot til information.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Sørensen, Ruds Vedby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 09:53

Socialister i alle afskygninger, har til alle tider elsket og sværget til meningstyranni, med kulturmarxisterne har dette ideal nået nye højder.

Godt gået Firoozeh, lad dig ikke tyrannisere af disse totalitære fascister.

Upassende ? Klag over indlæg

 
mariann ben abdallah, hammamlif | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:01

Kære Firoozeh - Bare lige en tanke: Har du nogensinde kigget lidt i biblen? Ja, for den nævnes jo også i dit indslag. Første Mosebog, kap.19, vers29-38 om Lots døtre. Bare en lille del af de umoralske, forkastelige og vanvittige historier du kan finde i nævnte bog. Vi muslimer respekterer alle Guds profeter, derfor er vi helt sikre på at hændelsen ikke fandt sted. Det er noget menneskene har fundet på. Måske for at legalisere incest.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:11

@Casper Nielsen, Birkerød

“Wooow niels hansen, endnu én af dine selvopfundne logikker. ”

Jeg betragter det ikke som en ’selvopfunden’ logik at påpege, at det er idiotisk at generalisere ud fra enkeltstående tilfælde.

Det gælder jøder, kristne, muslimer og spindoktorer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:17

Jo, det er en selvopfunden logik, for det er ikke enkeltstående tilfælde, når der tales voldtægter, mord og overfald, hvis du skal sætte etnicitet på.

Der er der et signifikant empirisk belæg for at sige, at nogle voldtager, overfalder flere end andre, ligesom der er empirisk belæg for at påpege, at nogle kulturer mishandler, voldtager og slår deres døtre ihjel langt mere end andre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John E. Piper, Hillerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:22

Glimrende indlæg med kommentarer, men fatter den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt, journalistisk venstreparti og de røde samt Zenia Stampe, Karin Bennedsen samt danske konvertitter en flintrende fis. C. Halvorsen har demonstreret komplet foragt for os.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:24

@Casper Nielsen, Birkerød

“der er empirisk belæg for at påpege, at nogle kulturer mishandler, voldtager og slår deres døtre ihjel langt mere end andre.”

Hvad siger statestikken om dette i Danmark?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:36

Det ved du udmærket godt, så det gider jeg ikke bruge min tid på at uddybe.

Du er forøvrigt godt igang med at afspore debatten, dårligt forsøg endda, for “rigtig mange” som gør dit og dat, er naturligvis et relativt begreb.

Det er dog slet ikke pointen i debatten på denne blog. Debatten går på, om jeg som etnisk dansk kan sige:

“jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

hvilket jeg ikke kan jvf. dommen, om blogskriveren her kan det samme pga. sin etnicitet, om Kholgi kan pga. hans, om en palæstinenser kan sige det samme om dansker, altså om samnme lov gælder for alle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:47

@Ole Burde, Ashkelon

“Den bedste måde at komme af med 266B , er netop at masse-overtræde den”.

Det er muligt, at du kan få enkelte forvirrede mennesker til at overtræde 266b masser af gange, men jeg tvivler oprigtigt på, at du ville få masser af mennesker til at overtræde den.

Er du selv gået forrest som ‘et godt eksempel’ - eller er det bare varm luft?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Knudsen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:49

Genialt indlæg af Firoozeh! Hatten af for det og hele den grundlæggende ide. Afventer spændt den videre udvikling :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Grosbøl, Randers NV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:07

Jeg slutter mig gerne til koret! Godt gået Firoozeh!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:08

Der er godt nok noget alvorligt galt med dansken, når man læser de her indlæg. Jyden, nærmere bestemt - der er en grund til at 90% af dem med en gennemsnitlig intelligens eller derover flytter fra Jylland når gymnasiet er overstået. Og der er en grund til at sager som Brønderslevsagen, Tøndersagen m.v. hænder i Jylland.

Og der er en grund til, at man på Jydepottens hjemmeside finder blogs skrevet af folk, der ikke kan sætte kommaer eller generelt beherske det skrevne sprog bedre end en 9. klasses elev.

Vågn op, folkens! Den er helt gal på øverste etage. Verden ER altså ikke så farlig, det ville I se hvis i turde bevæge jer lidt uden for Jylland og de degenererede pædofili-plagede bondesamfund, I lever i. Hvis man skal købe flere af kommentarernes platte forestillinger om hierarkisk kulturudvikling (hvor Ghana eller hvad nu det var er et “jernaldersamfund” på trods af, at de har mobiltelefoner og meget andet), så må man sige, at der blev trykket på den store pauseknap i Jylland i 1864, og at man aldrig helt er kommet i gear igen. Der er en grund til, at I er uproduktive og i gennemsnit mindre intelligente set i forhold til hovedstadens indbyggere - I nægter bare at gøre noget ved det og vil hellere bruge jeres begrænsede ressourcer på et Islam-spørgsmål I alligevel ikke forstår det fjerneste af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:10

Kære læsere. Tak for jeres bidrag. Vi opfordrer alle til at holde en god tone og undgå personangreb. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:12

Holde en “god tone” når selve blogindlæggets formål er at overtræde racismeparagraffen???

JP Redaktionen har en god sans for humor:-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Olesen, 2200 N | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:13

mariann ben abdallah, hammamlif

Dårligt forsøgt Mariann, det er den der normalt trækkes frem.

Problemet er at i modsætning til Koranen, der indeholder langt værre og langt flere af den slags ting, så er der ingen steder hvor Moseloven er eneste lovgrundlag.

Du vil måske også bemærke, at der i de kristnes bibel, og dermed antyder jeg at jeg ikke er en af dem, er 2 bøger. Det gamle testamente, som du citerer fra, og det nye testamente. Navnet antyder at det gamle er forkastet og afløst af det nye. Indholdet, budskabet i de 2 bøger er er diametralt modsatte, jeg skal spare dig for en stribe citater som du selv let kan finde, og den vestlige kultur er baseret på Det Nye testamente. Derfor står der i Danmarks Grundlov at det er den luthersk-evangeliske kirke der understøttes af staten og at dens anliggender ordnes ved lov. Evangelierne er Det Nye Testamente, og kirkens anliggende ordnes bved an ganske almindelig lov, vedtaget ved simpelt flertal i Folketinget.
Der er en anden væsentlig forskel, idet Koranen som du sikkert ved er Allahs ord direkte som sagt til Muhammed, og derfor er uforanderlige. Forandrer man dem, så anerkender man samtidigt at Allah ikke er ufejlbarlig, og så ved vi jo godt hvad der sker med en. Det Nye Testamente er historiske personers beretninger og udlægninger af Jesu ord, og derfor kan vi diskutere om de har ret eller ej.

Hvis du følger normen, så vi du nu sige at:
1.
Jeg citerer forkert fra Koranen, derfor har jeg undladt citater.
2.
Jeg citerer ude af kontekst, derfor har jeg undladt citater.
3.
Jeg har ikke forstået det, fordi jeg ikke har læst Koranen på arabisk. Jeg må desværre nøjes med den engelske oversættelse autoriseret af ministeriet for islamiske anliggender i Mekka.
4.
Hvis jeg fortsætter med at svine Fredens Religion til, så kommer jeg alvorligt til skade.

266B er en skamplet på et retssamfund, fordi man kan blive dømt for at sige sandheden. Længere er den egentlig ikke. Den administreres også meget skævt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Jørgensen, Århus C | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:20

-> Niels Hansen:

Du forstår åbenbart slet ikke begrebet “empiri”.

Empiri indebærer, at man kan påpege tendenser udfra et tilstrækkeligt stort antal observationer.

Så naturligvis kan man, via empiri, udlede tendenser blandt f.eks. muslimer

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:20

PAKISTAN som eksempel:

I Pakistan blev der indført sharia under længst afdøde diktator Shia ul Hak (jeg er ikke sikker på at jeg har stavet navnet rigtigt).

At dette har betydet en stor forringelse i både kvinders og religiøse minoriteters retssikkerhed, turde være alment bekendt.

P.g.a. tidsnød vil jeg indskrænke mig til et enkelt eksempel:

Ifølge den pakistanske sharia-lov kræves det af en kvinde som vil anmelde voldtægt, at hun kan stille med fire vidner til udåden, idet der henvises til koranen sura 24.13: “Only if they produced four witnesses (you may believe them). If they fail to produce the witnesses, then they are, according to GOD, liars.”

Kan hun ikke fremskaffe vidner - og det er ifølge sagens natur så godt som altid umuligt (hvorfor greb vidnerne ikke ind?) - betragtes voldtægtsanmelderen ikke blot som falsk anmelder; men også som en horekvinde, der af egen lyst har lokket en eller flere mænd til uægteskabeligt sexuelt samkvem.

Derfor ender voldtægtsofre i Pakistan tit bag tremmer, hvor de i bedste fald afventer at deres familie løskøber dem (Pakistan er et yderst korrupt samfund); ellers får de en hård dom, hvor straffen i yderste konsekvens kan være døden.

Forståeligt nok vælger mange kvinder i Pakistan at undlade at melde en voldtægt, hvis de udsættes for den.
Det bør dog tilføjes, at følger man som kvinde omhyggeligt sharias regler - altid at gå helt tilsløret, og aldrig at forlade sit hjem uden ledsagere (helst mandlige ledsagere) - så nedsættes risikoen for en voldtægt selvsagt betydeligt.
Men derved indskrænkes kvindernes bevægelsesfrihed naturligvis betragteligt…

(I kan læse mere om forholdene i Pakistan i en gammel artikel fra Information (som ikke just kan opfattes som “islamofobisk”) .
Artiklen hedder: FIRE MAND FREM FOR ET OFFER: Der anmeldes en voldtægt i Pakistan hver anden time, men ofte slipper gerningsmanden, mens offeret ender på anklagebænken. Regeringen tøver med reformer, mens de islamistiske partier truer med bål og brand, hvis der ændres ved den sharia-inspirerede lov
Af: Anna von Sperling
25. juli 2007).

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:27

@Karsten Sørensen

“Vågn op, folkens! Den er helt gal på øverste etage. Verden ER altså ikke så farlig, det ville I se hvis i turde bevæge jer lidt uden for Jylland og de degenererede pædofili-plagede bondesamfund, I lever i.”

Selv om man kan finde mange eksempler på det, du nævner, så synes jeg ikke, at du bør generalisere.

Der findes helt sikkert også moderate jyder!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:30

Uuuuha, mon nu Rasmus Hochreuter, Århus også anmelder Karsten Sørensen?

Hvis ja, mon han bliver dømt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:35

Til Ole Olesen:

Jeg er enig med dig i, at 266B er en skamplet på et retssamfund; IKKE fordi man kan blive dømt for at sige sandheden; men fordi man kan blive dømt for at sige det man TROR er sandheden.

Der er for mig at se en ikke uvæsentlig forskel…

Ytringsfrihedens stiltiende grundforudsætning er, at der ikke er nogen der har patent på sandheden, men at alle holdninger - hvor sande eller usande vi så end hver især måtte finde dem - har ret til at blive udtrykt offentligt. (Med mindre der er tale om injurier).

Som sand ytringsfrihedstilhænger går jeg ubetinget ind for, at også opfattelser som jeg anser for at være fuldstændig forkerte - som f.eks. at nazisternes jødeudryddelser aldrig har fundet sted - frit skal kunne ytres.
For kun på den måde er det muligt at imødegå sådanne opfattelser.

AT forsvare andres ubrgrænsede ytringsfrihed en forudsætning for at man i det lange løb kan beholde sin egen…

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rune Nielsen, Madrid | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:46

Jeg kender ikke koranen, kender knap nok biblen, men er kristen døbt. Religion er religion, videnskab er videnskab. Dette er 2 forskellige verdens opfattelser, jeg heller mest til den sidste. Hvis man bryder loven, ved at udøve vold så bryder man loven, der er ikke en lov for kristne og en for muslimer eller andre.

Jeg tror ikke at hvis man er muslim så er man ond. Men der er rigtig mange som har en opdragelse der høre hjemme i den mørke middelalder.
Det har hverken noget med hudfarve eller religion at gøre, men hvilken dannelse man har fået i sin opvækst.

Ondskaben har mange ansigter og ikke kun et. (nej er ikke religiøse)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens R, Skive | Skrevet: 7. dec 11 kl. 11:49

mariann ben abdallah, hammamlif -
Du er da for morsom: “Men når man ligefrem drager Koranen, som er Guds ord, ind i diskussionen, så skal man komme med beviser”.
Du kunne jo evt. starte med at komme med beviser for at denne “gud” findes og derefter at koranen er “guds ord”. Jeg venter spændt :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:01

@Niels Hansen: Debatten kan ikke være andet en karikeret på Jydepottens sider - alting er jo i Jydens verden så én-dimensionelt, som det kan være. Man bliver mao. nødt til at tale i et sprog, de kan forstå. Nuancer er noget, man ikke helt kan rumme i Jydens forarmede, uproduktive og u-uddannede land.

Jeg har lige et spørgsmål til ytringsfriheds-fundamentalisterne/paragraf-rytterne: Hvad med paragraf 267? Eller 115, for den sags skyld?

De skal jo også begge afskaffes, hvis de principielle idéer bag afskaffelsen af paragraf 266b netop er principielle og dermed generaliserbare. Eller hvad?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Leif G. Sørensen, Vejle | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:02

Hartvig Frisch skrev bogen Pest over Europa i 30´erne - hvorfor er det nu lige, at netop denne titel altid rinder én i hu, når Koranen og den måde, dens budskab bliver praktiseret, er emnet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jette Plesner Dali, Frederiksberg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:12

Jeg så et billede i MetroXPress i dag, som angiveligt stammer fra netop den demo, som Feo omtaler. Islamisterne bliver godt nok frækkere og frækkere. Nu skal demonstrativ macho-religiøse demonstrationer altså tillades gennem en af Københavns længste gader, Nørrebrogade. Vorherrebevares for en bovlam politiledelse, de stakkels københavnere må leve med …!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:18

@K. Jørgensen: DU forstår vist ikke helt empiri, for qua din præcisering er empiri kun noget, der kan indfanges via kvantitative metodikker, jf. dit krav om et passende antal observationer.

Og det er rigtigt, at man kan udlede det ene og det andet via simpel kvantitativ metode - det har Hitler påvist, man havde phrenologien o.a., men i kølvandet på 2. verdenskrig, og de erkendelser, man herigennem fik, spurgte videnskaben sig selv om rationalet var i orden - altså hvad skal tingene bruges til, hvilket formål tjener de? Og kan offentligheden forstå den store forskel på en statistisk signifikant tendens og den virkelige verdens kompleksitet og uvilje mod at lade sig fuldstændig indfange i simple kvantitative observationer?

Selve signifikanstesten handler jo om, at man tester en statistisk models sandsynlighed - altså der er et markant gab mellem model og virkelighed, som kan være lidt svær at forstå, hvis man ikke har den rette indsigt/uddannelsesmæssige ballast. Det så man så sent som igår, hvor Jydepotten lancerede en artikel baseret på et ikke-eksisterende grundlag (det statistiske belæg var jo sådan cirka så validt, som hvis jeg sagde, at jeg kender en kvinde, der ikke gider at arbejde, ergo gider ingen kvinder at arbejde).

Vi - og i særdeleshed folk i pressen, som jo burde være en elite - er med andre ord for dårligt uddannede til at kunne rumme kompleksiteter. Hvordan kan man så forvente, at den brede offentlighed kan forstå de grundlæggende metodiske såvel som videnskabsteoretiske principper?

Man kan jo - ligesom jeg uvidenskabeligt har gjort ovenfor - via kvantitativ metode også udlede forskelle på Jyder og Københavnere, rødhårede og blonde, mænd og kvinder, høj og lav, ung og gammel, tyk og tynd, forskelle i produktivitet og uddannelse blandt DF-vælgere og Radikale vælgere osv. osv. osv., men hvad formål tjener det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:25

Åhh, Karsten Sørensen, hvor det bare såååå sweeeet, at se dig sidde her og intellektualisere dig selv.

Hvis ikke du kan lide uuddannedde og folk som er “indelukkede”, hvorfor går du så ikke planken ud, og retter skytset mod de, som virkelig er uudannede og indelukkede?

Jeg tror rent faktisk godt, du ved, hvem jeg tænker på. Skal de gå ram forbi dit verdensbillede?

Læs dette ganske udmærkede indlæg, og bemærk specielt den med at blive gift:

http://www.b.dk/kommentarer/julen-bringer-velsignet-bud-ogsaa-til-muslimer

PS: dit sidste indlæg omkring empiri - hvor får du det ind i en sammenhæng? Er du DU OGSÅ ude på at afspore debatten, eller?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Jørgensen, Kbh | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:27

@Leif G. Sørensen, Vejle

Fordi du har misforstået bogen?

Upassende ? Klag over indlæg

 
D Mortensen, Ikast | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:41

Ja, Firoozeh er en SKAT og en meget modig kvinde! Jeg beundrer hende, næsegrus. I samme kategori som Ayaan Hirsi Ali…., og det siger ikke så lidt…!
Sandheden har ALTID været ilde hørt, men at man nu i Danmark (!?!)har en form for ‘tankepoliti’, er sgu’ langt ude! Denne forkætrede paragraf er kun til gavn for dem, den er “bestemt til at beskytte”…., for muslimer (især), må kalde os andre, alle ordets værste gloser, såsom: svin, hunde, vantro, racister (de er meget værre selv)! uden at nogen løfter et øjenbryn!?
Jeg kan kun tilslutte mig 99% af kommentarerne og stiller mig gerne op i køen til en “masse-politi-anmeldelse”, hvis det kommer til det….. For de kan sgu’ da ikke sætte det halve, (eller mere?),af landets befolkning i fængsel, eller kan de???
Du er SÅ sej og keep up the good work! :-)

Glædelig Jul!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:45

@Casper: Et par ting. Mit indlæg omkring empiri var en henvendelse til en anden person, som lavede et skarpt (og forfejlet) indlæg om hvad empiri egentlig er. Dvs. et slags “svar på tiltale”, da det er et åbent forum og alle kan henvende sig til alle.

Jeg har intet imod uuddannede folk, men jeg mener, at når man har stærke meninger, så skal man også intellektuelt have kapaciteten til at kunne forsvare dem - ellers er ytringerne jo i sig selv fuldstændig tomme.

Det med indelukkede folk ved jeg ikke noget om - det har jeg ikke skrevet noget om.

Jeg ved overhovedet ikke hvem du tænker på.

Jeg har læst artiklen på Berlingske - hvad er din pointe? Jeg er enig i, at der er noget, der bør diskuteres, men jeg synes, at formen er stærkt forfejlet. Det burde hellere være en diskussion om sekularitet - en diskussion, som i dén grad mangler i Danmark, hvor kirke og stat - på trods af alle demokratiske forskrifter - stadig er tæt forbundet.

Og overordnet vil jeg sige, at det godt kan være, at du får ondt i hovedet af store ord, men det kan jeg vel umuligt stilles til ansvar for - bolden ligger hos dig selv. Der er brevkurser og åbent universitet og andre gratis ordninger til uddannelse, så det er dit eget ansvar at søge oplysning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:55

Jeg får ikke ondt i bolden af noget som helst du har skrevet. Din selviscenesættelse, er dog signifikant, så må jeg ikke i tråd med dine kommentarer omkring åbne universiteter og brevkurser gøre dig opmærksom på, at der rent faktisk også findes teatre, hvor endda kan optræde helt alene. Stykket kan du selv strikke sammen og evt. kalde “se mig, se mig”

Jeg synes, det er ret lækkert, at du mener, at have mere intellektuel kapacitet end alle andre herinde. Hvorfor skriver du egentlig herinde? Du er jo hævet over alt og alle, og debatten jo ikke værende i nærheden af dig qva din overlegenhed?

Så jeg undlader også at spørge dig, om du er enig i essensen af bloggerens indlæg, nemlig om der er forskel på folk(jaja, du er ikke inkluderet pga. din intellektuelle overlegenhed) eler ej ifht. paragraf 266B.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:57

PS: sprogbøfferne var til ære for dig - de kunne jo styrke din følelse af intellektuel overlegenhed(eller kan den styrkes?).

;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:11

Jeg har ikke skrevet, at jeg har en større intellektuel kapacitet end alle andre - den må stå for din regning, men jeg er da glad for din smiger.

Jeg ved heller ikke hvor du vil hen med “se mig, se mig” - det lyder sådan ret jantelovsagtigt at man ikke må udfolde sig af frygt for, at andre føler så trådt over tæerne. Jeg er ikke så bagstræberisk hvad det angår. Jeg synes det er sjovt at læse ting, der udfordrer intellektuelt - uanset om jeg er enig eller uenig i de grundlæggende synspunkter. F.eks. følger jeg Jacob Mchangamas krig mod 267b fordi han diskuterer på et sagligt og nøgternt plan og kommer med en velfunderet kritik, som ikke lader sig bortfeje eller indfange i spørgsmålet om Islam vs. det “islamkritiske segment” - han forstår kunsten at skille snot fra kanel.

Jeg er enig i, at der findes kommunikationsmæssigt modererende paragraffer som 115, 266b og 267, men jeg synes det er uproduktivt at sætte den ene eller anden gruppe i befolkningen op på et piedestal eller helt ned i sølet. I stedet burde debatten dreje sig om de kommunikationsmæssigt modererende paragraffer i deres helhed og mere overordnet en diskussion af, hvad formål, de tjener. Og den diskussion bør tages 100% uafhængigt af holdninger til Islam, DF, dronningen osv. Altså på et sagligt/nøgternt og ikke-polemisk niveau, hvor det omhandler PRINCIPPER og ikke BEFOLKNINGSGRUPPER.

Der er gode argumenter for og imod, men debatten diskvalificerer sig selv, når den kommer til at handle eksklusivt om muslimer vs. det “islamkristiske segment”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:12

Og med 267b mener jeg naturligvis 266b :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:16

Men du har dog ret i, at hvis jeg søger intellektuel stimuli, så er Jydepotten langt fra det rette sted. Jeg kan bare ikke undgå at blive lidt fascineret over hvilke modbydeligheder folk kritikløst spytter ud i kommentarfelterne, og ja så blev jeg hængende. Det var givetvis en fejl.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Kragh Andersen, København SV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:19

Jeg er personligt overbevist om, at kristne mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Biblen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Mon det er ulovligt at skrive dette, eller er det kun helt specielle grupper, der nyder særrettigheder? Anmeld mig gerne!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Kragh Andersen, København SV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:24

I følge min kommenterede straffelov, er det faktisk også ulovligt at krænke pædofile (pædofili er en anerkendt type seksualitet)

Derfor kunne det da være interessant, at ytre min mening på området. Jeg mener nemlig, at pædofile er ulækre, svinske og generelt nogle rigtig nederdrægtige mennesker.

Skal jeg nu straffes for overtrædelse af § 266 b?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 13:39

Kære Karsten.

Der er absolut ingen stimuli for dit intellekt. UMULIGT!

Når det så er sagt, virker det stadig som om, du ikke har fattet en pind af bloggens indhold.

Jeg opsummerer gerne: Lars Andersen har fået en dom for at udtale:

““jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Ville Firoozeh Bazrafkan få samme dom? Ville Farshad Kholgi? Ville den tyrkiske grønthandler henne på hjørnet?

Ville muslimen få samme dom for at sige det samme om alle kristne? Ville du?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, 3230 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:02

Islam er en af ondskab gennemsyret dybt menneskefjendsk totalitær ideologi hvis tilhængere er syge i hovedet ! Hvis ens største idol er en pædofil massemorder så ER man syg i hovedet. Islam skulle forbydes. Undertegnede er helt enig med lars Kragh Andersens udtalelser ang. muhammedanske mænds adfærd.
Hvis inkvistionen vil dømme mig for det, so be it.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rasmus Hochreuter, Århus | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:05

Lars Kragh Andersen: Det får vi at se, for jeg har netop anmeldt dig til Københavns Politi for dine kriminelle forhånende skriverier på baggrund af folks hudfarve, religion og seksuelle orientering!

Upassende ? Klag over indlæg

 
mariann ben abdallah, hammamlif | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:06

Ole Olesen: Har med stor interesse læst din kommentar. Er det virkelig sådan, at Det Gamle Testamente er forkastet og afløst af Det Nye Testamente? Det var jeg slet ikke klar over. Men man skal vel lære så længe man lever. Din påstand om, at man, hvis man forandrer Koranens ord, anerkender at Gud ikke er ufejlbarlig, lyder som volapyk for mig. Der er ingen logik i sætningen. Gud er da ufejlbarlig, uanset hvad vi mennesker finder på af narrestreger. Hvorfor er det, at ingen vil komme og fortælle mig, hvor i Koranen jeg kan finde alle de uhyrligheder? Jeg skal nok lade være med at gøre nogen noget. Jeg er et meget fredeligt menneske. Hverken terrorist eller noget i den retning, jeg vil bare gerne slå det op og se med mine egne øjne, hvad man hentyder til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:16

Hvis nogen forlader islams religion, så dræb ham”
“When someone leave his islamic religion, then kill him ” Hadith Sahi al-Buchari Vol.9.nr.57

“Ethvert menneske, som forandrer sin religion (fra islam), dræb ham!”
“Any person, who has changed his religion (islam), kill him”. Hadith Sahi al-Buchari, vol.4, nr. 260

“De som forlader islam som pilen fra en bue, hvornår du end finder disse, dræb dem, for der vil være en belønning på opstandelsens dag for dem, som dræber dem” (Muhammads ord refereret af Ali !)

“Who goes out of islam like an arrow, whenever you find them kill, for there will be an reward for them, who kills them at the day of resurrection”. Hadith Sahi al-Buchari vol 6. nr.526

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:19

Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme.

De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik, vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer, og ville dermed have stillet os selv udenfor Islam.

Det får du naturligvis ikke nogen muslim til at gøre.

Når Allah har foreskrevet en så voldsom og uhyggelig straf, skal det forstås på rette måde. For det første er det meningen, at folk ikke skal begå hor, og Allah har derfor stillet en straf i udsigt, som kan få de fleste til at holde sig fra det.

Du skriver, at denne handling almindeligvis ikke opfattes som en forbrydelse. Det er for så vidt rigtigt nok, set ud fra en moderne vestlig tankegang, hvor selv det kristne forbud mod hor bliver ignoreret blandt kristne.

Men det er sandelig ikke rigtigt set i en global sammenhæng. Og i Islam forbliver hor og utugt forbudt, uagtet hvilken vej vinden blæser.

Der er meget strenge krav til en domsfældelse i Islam. I forbindelse med hor eller utugt skal der være fire øjenvidner til selve handlingen, eller en uforbeholden - og gentagen - erklæring om, at man vittelig har begået en sådan handling.

I langt de fleste tilfælde, hvor to mennesker uden at være gift, fornøjer sig med hinanden, vil de holde det hemmeligt, og hvis de beder om Allahs tilgivelse for deres overtrædelse, vil Han også kunne tilgive dem.

Så nej, du får ikke danske muslimer til at protestere over selve strafformen. De mennesker, der bor i et område, hvor en sådan lov gælder, er naturligvis underlagt denne lov, om end der i Islam også er mulighed for, at religiøse mindretal indenfor rammerne af den islamiske stat, dømmes efter deres egne love.

Så hvor forfærdelig strafformen end er, så er den givet af Gud selv, og det er derfor ikke op til mennesker at ændre den.

Venligst, Abdul Wahid Pedersen

(Kilde: religion.dk)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:25

Tre strække kvinder blev til fire.
Kære Frioozeh velkommen i den fine klub af strække kvinder jeg sender hermed et lille indlæg fra min bog: ANTI-ISLAM. Demokrati eller Tyranni?. 2008.

-Muslimske kvinder holdes som fanger og er fuldstændig usynlige i det politiske, sociale og offentlige råderum.” En god kvinde skal adlyde sin mand og vide hvor pisken hænger og helst have et barn i maven”. Vi kender alle synet af en høj gravid muslimsk kvinde, som kommer hen af gaden med fem børn hvor den sidst fødte stadig sidder i klapvogn (…)
Hvis en muslimsk pige er blevet voldtaget bliver hun tildelt 180 piskeslag, fordi hun har haft sex før ægteskabet. Mens voldtægtsforbryderen ofte går fri for i den muslimske verden har voldtægtsforbryder ofte helte status.

I islam forestiller man sig manden som en gedebuk, som straks springer på en utildækket kvinde. Mens en kvinde straffes med 300 stokkeslag for utroskab hvis blot fire troende muslimer vidner mod hende og siger, at hun lyver. I værste fald bliver hun stenet ihjel. FN meddeler, at der hvert år myrdes 5.000 piger i den muslimske verden. I Saudi Arabien får kvinderne tæsk af det religiøse politi hvis de tillader sig at køre bil. Den islamiske massepsykose er da til, at få øje på, mens den nødvendige selvrefleksion inden for islam, lader vendte på sig og syntes til og med, at have lange udsigter. Sagens kerne er jo, at muslimske mænd ikke opfatter den måde, de behandler kvinder på, som” undertrykkelse, mishandling eller mord, men ser det som et retfærdigt svar på måden, disse kvinder opfører sig på. Menneskehandel eller retter sagt slavehandel er en afskyelig form for vold mod kvinder og foregår for det meste i det skjulte. Piger helt ned til otte år i de asiatiske lande og kvinder bliver kidnappet eller lokket væk fra deres fødested i fattige lande som Albanien, Afghanistan, Tjetjenien, Sudan, osv. sælges som sexslaver og udbyttes i det rige Vesten. Hirsi Ali ser også en direkte sammenhæng mellem på den ene side de muslimske kvinders dårlige position og på den anden side muslimernes tilbageståenhed i undervisning og på arbejdsmarkedet, deres høje ungdomskriminalitet og deres store afhængighed af sociale ydelser. Og peger da også direkte på nogle af de essentielle vigtigheder og hvor skoen trykker. 1. Manglen på frihed. 2. Manglen af kvinders rettigheder. 3. Manglen på menneskers viden og muligheder”.

I Europa er de unge muslimske kvinder i dag nærmest parat til, at dø for at bære deres tørklæder hvorimod kvinder i Iran næsten vil dø for at slippe ud af de forhadte fangedragter. ”Kvinder der ikke bære tørklæde skal dø lyder det fra en imam i Iran. I dag myrder man kvinder i Irak, som bruger makeup. En anden modig kvinde er Taslima Nasrin, en feministisk forfatter og doktor, som lever i eksil fra Bangladesh. Taslima Nasrin har argumenteret for, at Koranen umuligt kan være guddommelig idet den kun levner plads til det halve af samfundet (mænd) og derfor bør Koranen skrives om således, at der også kan blive plads til kvinderne. Hun tro på, at reformerne dukker frem, når religionen træder i baggrunden, på samme måde som det skete med kristendommen og jødedommen. Efter hendes mening skal muslimerne erstatte religiøse love med civile love og med en skarp adskillelse mellem moskeen og staten. Hun blev ja, som altid i islam dødsdømt og måtte flygte til Europa.

Den tredje af de stærke og modige kvinder er, den hårdtslående og kontroversiel lesbiske muslim Irshad Manji. “Osama bin Ladens værste mareridt” skrev New York Times om Manji. Direkte og dybt provokerende trækker hun islams udemokratiske og undertrykkende dogmer frem i lyset og giver sit bud på en reformation af islam. Irshad Manji nægter at melde sig under fanerne i hæren af robotter, der marcherer i allas navn. Hun insistere på, at islam kan forenes med et moderne menneske værdier samfund. Som muslim, feminist og journalist med eget tv-show, hvor undertrykkelsen af muslimske kvinder og den religiøse fordømmelse af homoseksuelle muslimer er blevet taget under behandling har hun bragt sig på kant med de fundamentalistiske muslimske autoriteter. Irshad Manji er, hvad jeg vil kalde en dame i slagtøj; hun flyver som en sommerfugl og stikker som en bi.

Med sine Indiske rødder, overhaler hun Salman Rushdie indenom med sin forbistrede kritik af islam. Hun præsenterer et katalog af ubehagligheder ved sin egen tro, først og fremmest holdningen til kvinder ” som et blindt, stumt avlsdyr og stueplante, - hadet til jøderne som en edderkop, der spinder sit net ud over alverdens pengevæsen, militær og medier – til muslimernes store ulykke, forstås – og Vesten som en giftig sump af moralsk dekadence og åndelig forfald.
Og hun forsætter ”jeg begyndte at fatte, hvordan islam er blevet en isoleret og hadefuld religion. Hvis i kombinerer forbudet mod at tænke med den længe praktiserede diskriminationslov, hvad må i så nødvendigvis ende med at få? I får imitation og i får intolerance. Men først og fremmest får i imitation af intolerance”. Underforstået muslimernes største problem er muslimerne selv. Islam har taget sig selv som gidsel. Det står klart, at islam af i dag ikke kan forenes med Vestens retsstat og værdier. Hovedproblemet er islam. Dette kan ikke bortforklares - vi skal se kendsgerningerne i øjnene og give indvandrere det, de ikke har i deres egen kultur: nemlig personlig værdighed. Islam har brug for oplysning. De to forfatterinder fokuserer på mange af de samme sociale og ideologiske problem stillinger. Hirsi Ali” At stifte bekendtskab med forstanden ville befri den enkelte muslim fra åget af det hinsides, af de vedvarende skyldfølelser og af fundamentalismens fristelser. Med andre ord skal vi lære at bære ansvar for vores tilbageståenhed og vores problemer. Lad os derfor ikke i stikken. Lad os få en Voltaire. Irshad Manji” Det er ikke Vesten, der holder muslimerne i mørket i forhold til vores potentiale for pragtpræstationer. Forbryderne er muslimerne selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jess Christensen, USA | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:50

@ Allan Hansen,
Alt du skriver vides i forvejen. Desvarre kan der ikke laves om pa resten af verdens selvbestaltede modbydeligheder, men man kan begranse importen til DK af den.
Kan slet ikke fatte, at muslimer sidder og brokker sig i DK, over alle mulige uretfardigheder som de flygtede fra. Jeg troede netop de flyttede for at glemme fortiden og starte et nyt liv.
Skulle jeg f.eks. sidde og brokke mig over regnvejr og for meget skat, resten af livet her i USA.
Det eneste disse blogs bidrager med, er mere racisme i sidste ende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Kreiberg, 2800 Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:57

Problemet med §266b er, at vi i Danmark ikke har reel ytringsfrihed og dermed reelt demokrati. I USA har man reel ytringsfrihed, d.v.s. materiel ytringsfrihed. Men det kan vi af en eller anden grund ikke have i Danmark. Hvorfor?

Jeg mener, at det er en defekt i den danske grundlov og dermed i demokratiet, at vi ikke har materiel, d.v.s. ægte og konsekvent ytringsfrihed. Hvorfor vil de danske lovgivere ikke give en acceptabel begrundelse for, hvorfor USA sagtens kan leve med materiel ytringsfrihed men ikke Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:03

@Seker Gün

Nu skrev jeg ikke et ord om muslimer. Den nuværende paragraf 266b forhindrer hate-speech mod jøder, negere, handicappede og ase-troende.

Men du har stadig lov til at bashe Københavnere, Brøndbyfans, rødhårede, tykke, fregnede, grimme, tynde og dumme mennesker, alt det som du vil.

Kan du give en logisk forklaring på denne forskel?

Jeg kan nemlig ikke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bédarieux | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:10

@ Ahmet Altinok, Odense C

Selv om dit danske sprog er flot, så viser din tekst at du ikke kulturelt er integreret i Danmark. Du benytter den sædvanlige offerolle til at få andre til at ynke de stakkels indvandrere.

Faktum er, at du desværre har statistikken imod dig:

De overvejende muslimske indvandrere er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne, på kvindekrisecentrene, på de multiretarderede børns opholdssteder, på overførselsindkomst. Men desværre under repræsenterede på arbejdsmarkedet, på ungdomsuddannelserne, til de danske kulturudbud, i foreninger etc.

Jeg er selv indvandrer, og jeg deltager med liv og lyst i mit nye hjemlands kultur, foreninger og andre sociale aktiviteter. Jeg betaler alle mine skatter, herunder formueskat, jeg benytter lokal arbejdskraft i stor udstrækning og jeg betaler min sundhedsforsikring.

Og så lever jeg efter devisen: Skik følge eller land fly!

Hvis alle indvandrere i Danmark gjorde det, så var der jo ingen problemer.

Kan du nævne mig et eneste land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:19

@Jess Christensen, USA

“..Kan slet ikke fatte, at muslimer sidder og brokker sig i DK, over alle mulige uretfardigheder som de flygtede fra. Jeg troede netop de flyttede for at glemme fortiden og starte et nyt liv.”

Der er desværre meget du ikke har fattet … om Islam .. hvis du skulle få lyst til at læse om emnet så prøv Ayaan Hirsi Alis bog “Jeg anklager”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Kreiberg, 2800 Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:21

Der har i diverse medier gennem årene været masser af nedrakning af Scientology og Jehovas Vidner - også med brug af grove vendinger og usaglige påstande, men der har aldrig verseret en §266bsag om forhånelse af disse religioner. Hvorfor er det kun Islam, som det er forbudt at nedrakke?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:24

@kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 7. dec 11 kl. 14:16

“”Hvis nogen forlader islams religion, så dræb ham”
“When someone leave his islamic religion, then kill him ” Hadith Sahi al-Buchari Vol.9.nr.57
“Ethvert menneske, som forandrer sin religion (fra islam), dræb ham!”
“Any person, who has changed his religion (islam), kill him”. Hadith Sahi al-Buchari, vol.4, nr. 260
“De som forlader islam som pilen fra en bue, hvornår du end finder disse, dræb dem, for der vil være en belønning på opstandelsens dag for dem, som dræber dem” (Muhammads ord refereret af Ali !)
“Who goes out of islam like an arrow, whenever you find them kill, for there will be an reward for them, who kills them at the day of resurrection”. Hadith Sahi al-Buchari vol 6. nr.526″”

Ja, puha sikke noget.

Hvad er egentlig forskellen på Islam og en sekt? Eller ligheden … ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bédarieux | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:40

Firoozeh Bazrafkan hvis der bare var flere som dig, så ville jeg være mere optimistisk. Og især hvis de ikke-integrerbare muslimer valgte muslimske lande og ikke lande med kristen- jødisk kultur.

Jeg kom til at tænke på John F. Kennedys Berlin-tale, som jeg har omskrevet lidt til ære for dig og Jyllands-Posten:

Two thousand years ago the proudest boast was “civis Romanus sum”. Today, in the world of freedom, the proudest boast is “Ich bin ein Paragraf 2266b Verbrecher”.

There are many people in the world who really don’t understand, or say they don’t, what is the great issue between the free world and Islam (the Communist world). Let them Read Jyllands-Posten (come to Berlin).

There are some who say that Islam (Communism) is the wave of the future. Let them read Jyllands-Posten (come to Berlin)

Og så er der nogen, som siger, at historien gentager sig :(

Tak for din indsats !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:50

Niels Jørgensen spørger:

“Kan du nævne mig et eneste land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer?”

Selv om spørgsmålet ikke er stillet til mig, vil jeg alligevel tillade mig at svare: FINLAND!

Jeg vil så skynde mig at tilføje, at indvandringen til Finland - også hvad angår indvandringen af muslimer - har været meget begrænset; men de få mennesker fra den muslimske verden, der i de seneste årtier er kommet til Finland (som kun udgør ca. en tiendedel af indvandringen til Danmark), har ikke voldt landet synderlige problemer.

En glimrende og helt uafviselig illustration af, at antallet af indvandrere er af afgørende betydning for en vellykket integration.

Hvis det nemlig kun tillades få indvandrere at komme ind i et land, bliver de aldrig mange nok til at kunne danne parallelsamfund; men er tværtimod nødt til for alvor at integrere sig i deres nye land.

Tankevækkende nok er Finland, der altid har ført en restriktiv indvandringspolitik, aldrig blevet udsat for den kritik fra nabolandenes side som vi i Danmark har været udsat for, da vi, efter et par årtier med en yderst liberal indvandringspolitik forsøgte at slå ind på en mere “finsk” linie.

Den, der først er “flink”; og sidenhen bliver “streng”, tiltrækker sig langt større opmærksomhed, og vækker meget mere forargelse, end ham der altid har været “streng”.

———————————————————

Det bør retfærdigvis tilføjes, at ikke kun stor indvandring af muslimer i ikke-muslimske lande; men også stor indvandring af KRISTNE i ikke-kristne lande igennem de seneste ca. 500 år har skabt “ufred og problemer” for disse landes oprindelige folkeslag…for nu at sige det mildt…!

Masseindvandring af fremmede - og især stor indvandring af overbeviste monoteister (sådan som mange af nutidens muslimer er og vore egene kristne forfædre var det), som er skråsikre på at have både Gud og “Sandheden” på deres side (og som derfor nemt fristes til at opfatte anderledes troende som “Guds fjender”) - er den stensikre opskrift til at skabe ufred og problemer.

Hvad det angår er nutidens muslimske indvandrere ikke spor anderledes end vore egne mere eller mindre Bibel-fundamentalistiske forfædre og formødre, når de optrådte i rollen som indvandrere i “hedningernes lande”.

Dette bør ikke glemmes - heller ikke af os indvandringsskeptikere og islamkritikere - for ellers kommer muslimerne let til, helt unuanceret at fremstå som “de Onde”, og det er jo heller ikke ligefrem med til at gøre vore indbyrdes relationer mindre problematiske og ufredelige…!

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 7. dec 11 kl. 16:04

‘Heil Hitler!’ og ‘Dræb jøderne!’ på Rådhuspladsen

Dette Media Watch-indlæg handler ikke om noget, der er sagt eller skrevet i de danske medier, men derimod om noget der blev fortiet. Lørdag d. 10 januar 2009 blev der afholdt to demonstrationer på Rådhuspladsen i København - en lovligt varslet demonstration til støtte for Israels ret til at forsvare sig imod palæstinensisk terrorisme, og en pro-palæstinensisk ikke-varslet moddemonstration.

Den pro-israelske demonstration, organiseret af Dansk Zionistforening, var fredelig, og det gennemgående budskab var ønsket om fred. Taler efter taler udtrykte vilje til fredelig sameksistens med palæstinenserne, og budskabet blev modtaget med jubel fra demonstrationens deltagere, der viftede med israelske og danske flag.

På den anden side af Rådhuspladsen forhindrede et massivt politiopbud en ophidset gruppe af pro-palæstinensiske demonstranter, hovedsagligt bestående af unge mænd med plakater med billeder af dræbte, palæstinensiske børn, i at blande sig i det lovlige arrangement.

Her var budskabet et ganske andet. I stedet for taler om fred og sameksistens med Israel, lød der taktfaste kampråb som “Palæstina i mit blod, israelere ved min fod!”, mens andre med højre arm strakt i den kendte nazihilsen råbte “Heil Hitler!” og “Dræb jøderne!”.

Flere danske medier rapporterede om episoden, men alle indslag og artikler var renset for antisemitisk indhold

http://www.youtube.com/watch?v=AeUzAk1nXy4&feature=player_embedded

—–

Hvorfor ville politiet ikke modtage anmeldelse for racisme i henhold til §266b ?

Fordi den paragraf er nået dertil at den KUN drejer sig om det der siges om muslimer.

—-

http://www.youtube.com/watch?v=fkxF7tOoceA&feature=player_embedded

Her er lidt af det der råbes:

Alla-hu Akbar, Alla-hu Akbar

Hitler! Heil Hitler! Hitler! Hitler! Hitler!

Vi skal bare dræbe alle de jøder, mand! Så er vi fri for dem, mand!

[En mand forsøger at dæmpe gemytterne]

Alle jøder, mand, de bliver aldrig elsket, aldrig elsket.

[Manden forsøger igen at dæmpe gemytterne, siger noget på arabisk]

[Taktfaste slagord på arabisk]

Vi er parat til alt! Parat til alt! Det er jer [svært at høre].

Nu skal I høre.

[Afbryder] Giv os nogle jøder!

Nu skal I høre. Nu går I hjem, træder [??] hvor I vil. Hvis I møder nogen jøder…

[Afbryder] Vi knepper dem, mand!

Fortæl dem hvor mange de har dræbt! Fortæl dem hvordan alle arabere fra København, hvordan alle arabere fra Gellerup [?], hvordan alle arabere fra Hitler, hvordan deres straf bliver, for palæstinensernes blod!

http://www.fyens.dk/article/1158134:Fokus–Det-palaestinensiske-selvmaal

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 7. dec 11 kl. 16:05

@Ole Kreiberg, 2800 Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 15:21

Hvorfor får det ingen retslige konsekvenser, om man nedrakker eksempelvis Jehovas vidner på det groveste?

Formodentlig fordi Jehovas vidner betragter sig selv som de eneste sande kristne. Så allerede ved at insistere på, at tilhøre den kristne sfære, har man diskvalifiseret sig selv som offer.

Scientologene er et amerikanskt ny-religiøst trossamfund, og alene det amerikanske ved sekten umuliggør en offerrolle.

Og så videre. Selektiviten kan til tider synes blind, men som oftest kan den forklares.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 7. dec 11 kl. 16:07

Kort svar til Ole Kreiberg:

“Der har i diverse medier gennem årene været masser af nedrakning af Scientology og Jehovas Vidner - også med brug af grove vendinger og usaglige påstande, men der har aldrig verseret en §266bsag om forhånelse af disse religioner. Hvorfor er det kun Islam, som det er forbudt at nedrakke?”

Svaret kender du givetvis selv:

I modsætning til muslimerne mødes Jehovas Vidner og scientologerne ikke med forståelse og sympati i brede kredse af “den kreative elite”.

Der er ingen journalister og advokater, som føler deres “retfærdige harme” antændt, og deres beskyttertrang vakt, hvis Scientology eller Jehovas Vidner udsættes for hetz i dagspressen.

Scientologerne og Jehovas Vidner opfattes nemlig af de fleste som nogle lidt sære delmængder af “os”, hvorimod muslimerne ofte anses for at være nogle eksotiske “dem”, som igennem århundreder er blevet undertrykt og koloniseret af “os”, og som vi nu tilmed udsætter for “intern kolonisation” i vore egne lande…

Læg hertil, at vældig mange fra “journalistisk venstreparti” og af advokatstanden var glødende revolutionære marxister i deres ungdom, og man vil let kunne forstå, at islamisternes USA- og Israel-had, og den islamistiske antikapitalistiske retorik og revolutionære jihadisme, vækker genklang blandt mange “pæne og anstændige borgere fra det dannede borgerskab”.

For: “Min fjendes fjende er min ven”…

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Kreiberg, 2800 Lyngby | Skrevet: 7. dec 11 kl. 16:43

@ Hanna Egedius og Henrik Ilskov-Jensen

Ja det er rigtigt, at mørkelødede mennesker lettere opfattes som ofre end hvide, fordi det var de jo en gang for mange år siden i fjerne lande som Sydafrika og USAs sydstater. Der var apartheid. Men hvad vedkommer det egentlig os i Danmark? Vi har jo aldrig haft apartheid eller lignende. Hvorfor skal mørke mennesker så kunne føre sig frem i Danmark som historiske ofre, som det er synd for, og som skal beskyttes med @266b mod grimme ytringer. Hvorfor skal vi danskere dog føle os skyldige over noget, som nogle hvide ikke-danskere i fjerne lande gjorde mod farvede for mange år siden.

En gang herskede europæerne og deres efterkommere over det meste af verden. Og hvad så? En gang i oldtiden var perserriget det største imperium i verden. Føler nogen af nutidens iranere nogen skyld over det og synes, at det i nutiden er synd for efterkommerne af de folkeslag, som deres forfædre en gang herskede over og undertrykte? Føler nogen af nutidens tyrkere skyld over, at det ottomanske rige i flere århundreder herskede over Kristne europæere på Balkan? Eller føler nutidens arabere nogen skyld over, at de i mange århundreder herskede over store dele af det Kristne Spanien? Nej, det er kun os hvide europæere, der er så tossede, og jeg tror, at arabere, tyrkere og iranere griner indvendigt af os, eller når vi vender ryggen til. Og det har vi egentlig fortjent.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:04

@mariann ben abdallah, hammamlif | Skrevet: 7. dec 11 kl. 08:35

Hvor står det i koranen, man skal se ned på de mennesker som har givet ens familie tag over hovedet, tøj på kroppen og mad på bordet og generrlt bare at skjule det man kommer fra en underlegen kultur med arrogance og had?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:06

@mariann ben abdallah, hammamlif | Skrevet: 7. dec 11 kl. 10:01
Der er jo ikke nogen normale danskere der tager biblen alvorligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:11

@Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 7. dec 11 kl. 12:55

Du får måske ikke ondt nogen steder. Men der sikkert nogle muslimske “mænd” mener de har ret til at banke kvinder på plads der gør. Men der er du jo så, så priviligeret at du ikke er en muslimsk kvinde, der lever i et muslimsk samfund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, 3230 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:20

Regering,folketing,domstol,politi
Alt det, der just i mørket skulle lyse,
Men straks lod i et musehul sig kyse
Og står de fremmede mod landsmænd bi,
Er ikke Danmarks ånd tilstede i.

Kaj Munk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:50

” Der er ingen tvivl om, at islam vækker frygt og vrede i de fleste vestlige lande”
Citat: Kenan Malik - Fra fatwa til jihad 2010.

Med Ayatollah Komeinis fatwa mod Salman Rushdie som udgangspunkt undersøger Kenan Malik, hvordan radikal
islam har fået tag i det muslimske samfund ansporet af multikulturalismen, og hvordan Rushdie-affæren satte ytringsfrihed og tolerance på dagsordenen.

344 sider 299 Kr.

Jeg er lige ved at læse det sidste kapitel af “Fra fatwa til jihad,,

Maliks bog er så fyldt med graverende selvmodsigelser, og man får den tanke
at han ikke helt har styr på de begreber, som han forsøger at analyserer (?)
Selv om Maliks far er muslim (hans mor er hindu), så må det stå klart for enhver, at
Malik ikke ved en skid om islam - hvilket han da heller ikke påstår.
Malik selv er ikke muslim.

” Det er absurd at forstille sig, at en bog kan blive årsag til optøjer”
Sagde Salman Rushdie til den indiske journalist Shrabani Basu, ganske kort tid inden De Staniske Vers udkom.
” Det er en bizar måde at betragte verden på. ” I bakspejlet forekommer det enten at være uhyre naivt eller stærkt ironisk.

” De har nok oplevet, at for nogle mennesker er det en religion at tilgive fornærmelser, og de gør det faktisk, men glemmer dem aldrig.
Nu var jeg ikke perfekt nok til at tilgive fornærmelser, men det endte altid med, at jeg glemte dem”

Citat: Albert Camus.

Der står også mange fornuftige ting i Maliks bog bl.a.

: Hvad er multikulturalisme?

Ja, det kan jo være en svær nød at knække.
Der gives ikke nogen klar definition på dette begreb, som derfor fortaber sig i tåger og spredt fægtning. Jeg har endnu ikke læst en gangbar forklaring på dette begreb!
I sin bog ” Fra fatwa til jihad,, rejser Kenan Malik det lidt drilagtige spørgsmål “hvorfor er der ikke plads til de “hvide,, englænder i det multikulturelle samfund?

” andre etniske grupper har lov til at slås for deres identitet, hvorfor må englænderne ikke?
hvorfor har man opgivet engelske traditioner og engelske værdinormer etc. etc.?
Hvorfor kan den “hvide,, identitet ikke få plads på det interkulturelle kort?
Og hvorfor rubriceres den “hvide,, identitet konsekvent, som racisme?

Internaliseringen af fatwaeb har ikke blot skabt en ny kultur af selvcensur, men har også medvirket til netop de problemer, som selvcensuren angiveligt skulle være en forholdsregel imod.
Frygten for krænkelse har ganske enkelt gjort det letter at blive krænket.
” Det, vi i dag har skabt, er krænkelseskulturens markedsplads - siger forfatteren Monica Ali og hun forsætter ” hvis man etablerer en markedsplads for krænkelser, må man forvente, at alle opsøger den. Alle ønsker sig nu at sige ” Mine følelser er i højere grad anfægtede end dine”.

Hvornår er en kultur en kultur?

Med andre ord hvad er de kausale betingelser/ kriticsime vi anvender når vi skal forsøge at analyserer hvad der er kultur?
Igen kan det være en svær nød at knække, men for mig at se må udgangspunktet
være et fælles sprog ( i U.K er der intet krav om, at man skal tale engelsk for at modtage bistandshjælp) men jeg tror nok vi kan blive enig om, at det lyder meget mærkeligt hvis man påstår, at man kommer fra et land hvis sprog man ikke forstår eller taler.
Det hævdes ofte, at kultur og religion er to forskellige ting, men at over se den nære sammenhæng mellem religion og kultur er for mig at se en fejlslutning.

Det næste punkt må være fælles værdinormer og her er kvadratroden demokrati og ytringsfriheden - som er selve grundlaget/fundamentet for demokrati.
Man kan ikke have et demokrati uden ytringsfrihed! Så er den ikke længer!
Nuvel, jeg er islamkritiker, men ikke muslimhader.
Jeg har ikke noget imod fremmede (jeg bor selv i udlandet), men for mig går grænsen der hvor man forlanger, at jeg skal kvæle mine egne børn for at give plads til de andres.

At TÆNKE SIG.

Mennesket er hvad Aristoteles kaldter ” det tænkende dyr;.

Lad mig minde om, at vores sociale og kulturelle arv ligger dybere i os alle end vi selv kan forstå - uanset om du er hindu, buddhist, jøde, kristen, muslim, dansker eller tysker etc. etc. så er du altid én del af din sociale og kulturelle arv - og det bør man forholde sig til!

Søren Kierkegaard skiver et sted ” vi fødes alle som originaler, men dør som kopier!
Det skal man forstår rigtigt.
Vi er alle et ” produkt,, af de impulser vi modtager fra vores omgivelser dvs. vores forælder, søskende venner og i sidste omgang det samfund vi er vokset op i.

Lad os se på et eksempel:

- Hvis man nu tager to enægget tvillinger og lader dem vokse op i to vidt forskellige verdensdele - så vil de blive to meget forskellige mennesker.( det er den historie, som Salman Rushdie fortæller i ” Midnatsbørn).

- Men hvis de nu voksede op sammen (sammefund) ville de blive temmelig ens.

Nuvel, det første mennesker vi har kendskab til var sorte mennesker, som levede
omkring ækvator for ca. 1,5 millioner siden. *

I dag ved vi, at der er mange forskelige former for intelligent - jeg kender en atomfysiker, som ikke kan spejle et æg eller sy en knap i en skjorte så hvad er intelligens ?
Der er vel ingen her på blogen, som helt alvorligt vil hævde, at de skulle være bedre begavet
end fx. Ayaan Hirsi Ali fra Somalia ?

* Adam, Eva og Lucy - Biologi eller vaner?
af antropologen Inge Damm 1997.

( Mennesket er blevet 40.000 år ældre. To kranier, som blev fundet i Etiopien i 1967, viser sig nu at være 40.000 år ældre end hidtil antaget.
Nye analyser afslører, at kranierne er hele 195.000 år gamel - og dermed de ældst kendte morderne mennesker overhovedet: Før var rekordholderne to andre menneskekranier, som er mellem 154.000 og 160.000 år gamle).

Se også: Den nøgne abe. Desmond Morris 1967.

( En zoologs studie af dyrearten mennesket).
Og mesterværket af Herbert Went ” På sporet af Adam,,. På dansk 1958.

Foran mig venter så ” Den politiske forpligtelse,, Kai Sørlander 2011.
( og den glæder jeg mig til).

Mvh. Allan Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Jørgensen, Kbh | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:52

De mest fanatiske muslimer herinde er vist jer. I tager i hvert fald tingene bogstavligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 17:57

Thomas Larsen@

Det var også ment som en oplysning. Det virkede ikke som du havde forstået det.

Hvis man skal tro dig, anser du den største racisme mod jøderne, at man lovgivningsmæssigt forsøgte at beskytte dem, mod nazistisk tale.
Det finder jeg foruroligende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 7. dec 11 kl. 19:24

I Samlede Essays - skrevet under et ophold i Berlin i 1939 -
sammenligner Karen Blixen i kapitlet “Breve fra et land i krig”
nazismen med islam:

“Mon der vel nogensinde har været noget som dette Tredje Rige? Af de
foreteelser, som jeg i mit liv personligt har kendt til, er den, der
kommer det nærmest, Islam, den muhamedanske verden og
verdensanskuelse. - Ordet Islam betyder hengivelse, det er vel det
samme, som Det tredje Rige udtrykker i sin håndsoprækning: Din i liv
og død.
Islam er af de to det højeste ideal, fordi det er højere at tjene Gud
end at tjene et fædreland eller en race. Råbet fra minareten: “Der er
kun én Gud og Muhammed er hans profet,” er af evigere natur end noget
feltråb om det udvalgte folk. Halvmånen er et ædlere tegn end
hagekorset - (der for mig i hvert fald har noget uroligt og brudt,
spasmodisk i sin bevægelse, hvor ikke, som på tårnene ved indgangen
til stadion, hagerne er bøjede, så at de danner brudstykker af en
periferi, samler figuren og bringer den til ro.)
Alligevel har de to verdener mange ting tilfælles. Men man må da ikke
tænke på det ældede islam, som vi nu kender til, efter at det har
fundet sig en modus vivendi mellem verdensreligionerne. Man må gå
elleve eller tolv århundreder tilbage, til mødet med den unge
muhamedanske bevægelse, da den rejste sig og foldede sig ud som en
fane og drog frem for at underlægge sig verden. Da må det have lynet
og tordnet i skyerne, og de omkringliggende riger må have følt sig
ilde til mode. Hvorfra fik ørkenfolket denne kraft?
Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre
selvfølelse: Den rettroende står over alle vantro, én rettroende sjæl
er mere værd end hele verdens guld. Den er i sit væsen
klasseudslettende som Det tredje Rige, den ene muhamedaner er, om han
er vandbærer eller emir, ligeså god som den anden. Den har et vældigt
sammenhold og stor hjælpsomhed de troende imellem - 10% af din formue
skal du give til de trængende af Islam, og det er ikke almisse, men en
gæld du betaler. I sine ritualer har Islam lighed med Det tredje Rige:
de rettroende får ikke tid til at blive fremmede for hinanden. Nogle
ting i “Min kamp” ligner kapitler i koranen.
Islam blev udbredt med sværdet, det er en anklage, som bliver ført
imod den af andre religioner, der dog ikke på dette punkt alle selv
kan have den bedste samvittighed. Jeg vil citere så vidt jeg husker
det, for man kan jo ikke her i Berlin købe engelske bøger at slå op i
- hvad Carlyle har at sige derom i sin bog: “Heroes and
Hero-Workship”, som for resten i det hele taget har meget af Det
tredje Riges tankegang. “Med sværdet,” skriver han. “Javel, men
hvorfra fik profeten sværdene? Enhver ny religion begynder med en
minoritet på én eneste mand - på den ene side han, på den anden side
alle de andre. - Det ville ikke nytte ham at forsøge at udbrede sin
tro med sværdet. Lad ham skaffe sig sine sværd.”
Selve Islams forestilling om paradis er skabt af en krigerfantasi, det
er et ideal for en hær på march. - “Så længe I marcherer, må I
underkaste eder alle savn og bevare eder afholdende, prøvede, rede til
kamp. Men når staden er indtaget, og vi er gået i lejr, så bliver det
hele noget helt andet.” Det er en femårsplan i en overnaturlig
dimension.
Islam bærer præg af sin ørken-oprindelse, der er sandstorme i den og
store luftspejlinger. Til gengæld, synes jeg, har Det tredje Rige en
rent ekstatisk respektabilitet, honnet ambition på liv og død, i
himlen og på jorden. Hvilken af de to mentaliteter, der er den
farligste, er ikke godt at vide.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 19:52

@Seker Gün

Det er ikke foruroligende. Det er en konsekvens af min generelle holdning om ligeværd, lige behandling og lighed for loven.

For når man synes, at specielt de ase-troende skal beskyttes af loven, så må man jo synes, at netop de ase-troende er små skrøbelige mennesker, der ikke kan tåle at blive forhånet som f.eks. Brøndbyfans.

Og hvis det ikke er “racisme”, så ved jeg ganske enkelt ikke, hvad det begreb dækker over.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 20:31

Vi er ikke specielt uenige. Også jeg går ind for lighed for loven, af enhver art.
For min skyld kunne vi godt ophæve racismeparagraffen. Det er hyklerisk hvis mørke ikke kan dømmes for at udøve racisme mod hvide.
Det tror jeg godt kan lade sig gøre. Fornærmelsen skal bare have den “rette” kulturelle proportion.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 7. dec 11 kl. 21:09

Arvid Holm
Stillede et godt spørgsmål : Hvilke forandringer i vores kultur er nødvendige for at undgå et europæisk demografisk kollaps , og den sandsynligvis deraf følgende masseimmigration sydfra ? Er det overhovedet muligt at undgå kollapset uden DRASTISKE og måske brutale forandringer i kønsrollemønstret ?
Svaret er , at i lande som har TILPASSET at være immigrant samfund over længere perioder ( USA , Canada, Australien , Israel) er der i mange tilfælde opstået en blandingskultur som tilsyneladende er “resistent” over for den demografiske kollaps-virus…I Israel har en sociologisk analyse vist at specielt blandede aegteskaber hvor manden er af europæisk- og kvinden af mellemøstlig afstamning , er en forbavsende stabil kombination ,hvor også antallet af børn er højt , og hvor børnenes generelle tilpasningsevne i problemsituationer er højt.
Problemet i Danmark er selvfolgelig , at det er praktisk taget umuligt for muslimske kvinder at gifte sig med en vantro , men hvis dette problem på en eller anden måde kan løses , så er der her en af de meget få “happy end” løsninger på det demografiske kollaps .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 21:19

@Seker & Thomas Larsen: FYI så ER Hizb ut-Tahrirs talsmand i DK dømt efter 266b. 266b er en principiel paragraf, der ikke fremhæver een befolkningsgruppe frem for andre. Ordet “minoritet” indgår ikke engang i paragraffen:

“§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”

Desuden falder det let fjollede argument, som er blevet fremført om, at man ikke må diskriminere mod pædofili også til jorden - “seksuel orientering” er i en dansk juridisk kontekst superbredt og dækker over homoseksuelle, transseksuelle m.v., men der er det forbehold, at den “seksuelle handling” godt kan diskrimineres imod, hvis denne handling i sig selv er ulovlig. Der er dermed intet til hinder for at sige, at pædofili er modbydeligt/vederstyggeligt osv.

Et andet fjollet argument er det med, at det kun er muslimer, der dækkes af 266b, og ikke f.eks. Brøndbyfans. Det er korrekt, men til gengæld har Brøndbyfans på individuelt basis paragraf 267.

Generelt er hele debatten og dens afsæt fjollet - det er en saglig diskussion om principperne bag paragrafferne 115, 266b, 267 m.fl. derimod ikke. Det kunne godt være, at disse paragraffer skulle tages op til genovervejelse, men ikke på basis af een gruppes kulturkrig mod en anden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 7. dec 11 kl. 21:47

Ahmadinjads personlige åndelige vejleder Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammad-Taqi_Mesbah-Yazdi har udtalt sig vedr. voldtægt;

“Den, som følger islam, for ham er voldtægt, tortur og salg af stoffer tilladt, hvis det er vendt mod islams fjender (all opponents of Islam).”-”voldtægt er tilladt i en hvilken som helst situation overfor en person, som er imod muslimsk juras lederskab. For at holde sig ren, skal den, som udøver voldtægten, fortage rituel vask og bede til Allah under voldtægten. er personen kvinde, er det tilladt at voldtage hende via anus. Det kan være godt med et muslimsk vidne, som er mand”

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 22:12

Bazrafkan@

Ahmedinijads åndelige vejleder, ja så!
En motivanalyse kunne forklare en del.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 7. dec 11 kl. 22:32

Se lige optoget - startede -ved israels plads. Hvorfor mon :D Tja - tjek historien

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1670136.ece?refimg=735172

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 22:42

@Firoozeh: Hvis du gjorde dig den ulejlighed at drøne en tur over på “Djævleøen” ville du vide, at Israels Plads er mere eller mindre centrum af byen - pladsen ligger lige ved Nørreport, Danmarks største station målt i antal rejsende. Derfor starter stort set alle optog i København på Israels Plads og ender omkring Rådhuspladsen - og det om det er karneval eller juleoptog. De mere hardcore venstreorienterede starter naturligvis deres optog længere ude på Nørrebro, men samler 9 ud af 10 gange større grupper demonstrerende op ved Israels Plads.

Det ville ikke ændre sig, selv hvis pladsen fik nyt navn.

Og altså det der med at finde tilfældige uhyrlige citater fra forskellige galningen er ingen kunst. Du kan finde sindssyge fundamentalistiske kristne, socialistiske, kapitalistiske, nationalistiske, muslimske, jødiske osv. statements uden problemer - og hvad beviser det? At der er nogle mennesker, som er fuldstændig afsporede, men hvad har det med den her debat at gøre, andet end muligvis at svække din pointe om, at vi ikke skal moderere ytringer på nogen måde?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 7. dec 11 kl. 22:55

Karsten Sørensen, Kbh.

Tak for info :D man kan ikke altid vinde :D

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 7. dec 11 kl. 22:56

Jo det kan man, det handler bare om research:-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 7. dec 11 kl. 23:10

Karsten Sørensen
Hvorfor hænge sig i detaljer når man kan ….feks læse Ayan Hirsi Ali,og et par hundrede andre som på lignende måde er VÅGNET OP !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 7. dec 11 kl. 23:25

Karsten Sørensen, Kbh

Men hvis du ser på det link…igen, så er det jo det optog på Nørrbro. — Shiamuslimer fejrer Muharram ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jess Christensen, USA | Skrevet: 7. dec 11 kl. 23:39

@ P.Larsen,
Ja bliv bare personlig med din bedrevidenhed….A’he den jantelov, husk det dog er dig det skal leve midt i suppedasen…ikke mig.
Hold op hvor er situationen i lille DK, gaet hen og blevet trist hva’

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 7. dec 11 kl. 23:45

Firoozeh Bazrafkan@
Israels Plads ligger mest praktisk, hvis man skal gå af Nørrebrogade. Hvorfor er det et emne?
Var der nogen børn der blev snittet?
Blev der råbt slagord?( gisp, i en demonstration??, de burde jo udvises!!)

Burde@
Jeg har læst Hirsi Ali, og sikke da en skidt historie. Hun har ikke haft det let. Jeg kan godt forstå hun er vågnet op.
Normalt bliver man her på bloggen overfuset, hvis man refererer til private oplevelser. Det gælder så ikke for Hirsi Ali, hun er derimod udnævnt til oversandhedsbærer. Meget mærkeligt, at hendes oplevelser gælder mere end andres. Hvorfor?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 7. dec 11 kl. 23:54

@Karsten Sørensen

Ordet “minoritet” indgår ikke engang i paragraffen

Nej - men det er ikke desto mindre sådan, at paragraffen håndhæves. Ellers vil jeg da opfordre dig til at finde en dom, hvor en person fra en minoritet er blevet fundet skyldig efter 266b for udtalelser vendt mod en majoritet.

Det kan man så undre sig lidt over. Som om hadefuld tale om hvide er mindre smertelig for de hvide, end hadefuld tale om sorte er for de sorte.

Men så igen - der er så mange mærkværdigheder ved 266b, at man ikke bør blive forundret over endnu en mærkværdighed.

Et andet fjollet argument er det med, at det kun er muslimer, der dækkes af 266b, og ikke f.eks. Brøndbyfans. Det er korrekt, men til gengæld har Brøndbyfans på individuelt basis paragraf 267.

Også muslimer er som beskyttet individuelt af 267 - det er kun som gruppe, at man åbenbart synes, at eksempelvis de ase-troende skal beskyttes mod hadefuld tale, mens man bare kan give den max gas om f.eks. tykke mennesker.

Så nej - det er bestemt ikke “et fjollet argument”. Det er et godt argument, hvis man ellers tror på “fjolletheder” som “lighed for loven”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 8. dec 11 kl. 00:07

SÅ ER DET JUL IGEN - og tjuhej hvor det går, der ud af.
Inden for de sidste 48 timer har muslimske selvmordsbomber
dræbt ca. 100 muslimer i Afghanistan,,,,,,,,,,,,,.

God Jul allesammen!!!

Mvh. Allan Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kan en iraner være racist? & 8211; SAJDET, | Skrevet: 8. dec 11 kl. 00:19

[...] sin blog i Jyllands Posten i dag skriver Firoozeh Bazrafkan med rene ord, at hun er enig med Lars Andersen, og hun spørger, om [...]

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 00:31

@Ole B.: Du spørger mig, hvorfor jeg hæfter mig ved detaljer, når hele kommentarsporet er præget af flyvske citater fra alverdens bøger om islam… Det ville måske være mere relevant at rette dit spørgsmål mod en anden…

@Firoozeh: Hvad er pointen med billedet? Nu har jeg klikket på det - hvad vil du fortælle med det? Jeg er lost…

@Thomas Larsen: Ovenfor har jeg nævnt talsmanden for Hizb ut-Tahrir, som heldigvis må siges at tilhøre en minoritet. Det var dog en dom for en udtalelse rettet mod jøder. Jeg har ikke fuldstændigt kendskab til antallet af anmeldelser af overtrædelser af 266b rettet mod “pæredanske”, samt hvilke domme, der er blevet fældet - og det tror jeg ærligt talt heller ikke du har. Har der ingen anmeldelser været er der jo af gode grunde ikke fældet domme. Har du mere info på området må du gerne poste et link - det er da en interessant vinkel, som bør indgå i debatten (men lad os nu lige først være sikre på, at det forholder sig således som du antager).

Nu forholder det sig desuden således, at paragraf 266b efter behov er blevet udvidet til bl.a. også at rumme seksuel orientering. Man skal tænke på hvilken kontekst loven er skrevet i (kølvandet på 2. verdenskrig, hvor man havde lært en vigtig ting eller to), samt at den ikke er uforanderlig.

At tale om at inkludere grupper som Brøndbyfans ER fjollet, det er det derimod ikke at inkludere tykke mennesker, da det er en gruppe, der i de senere år er blevet gjort genstand for en god portion social stigma møntet alene på deres fysiske fremtoning.

Pointen er bare, at så længe diskussionen handler om 266b og 266b alene, så undergraver det argumentet om, at man er imod 266b af principielle (og ikke kulturelt forskrækkede) årsager - for hvorfor er der så ikke et problem i 115 og 267?

Jeg har f.eks. svært ved at gøre op med mig selv hvor jeg står ift. 115, 266b, 267 m.fl., men når jeg ved, at 99,9% af kritikerne har et slet skjult motiv om at åbne en dør for øget hetz mod Islam, så kan jeg som person på ingen måde støtte op om idéen om at afskaffe paragraffen.

Altså endnu engang står “det islamkritiske segment” fuldstændig i vejen for enhver form for rationel udvikling.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 00:48

@Karsten Sørensen

Rigsadvokaten kommer hvert år med en opgørelse. Den dækker de seneste 10 års domme:

http://www. rigsadvokaten.dk/page178.aspx?recordid178=1380

Fjern mellemrummet.

Men det korte resume er: der findes ingen domme, hvor en minoritet er blevet dømt for at forhåne en majoritet. Men kig endelig selv efter.

Nu begynder du så en diskussion om, hvilke grupper, som du synes, det er synd for. Men tror du ikke, at forhånende tale om Brøndbyfans er lige så smertelig for en Brøndbyfan som forhånende tale om tykke mennesker er for et tykt menneske?

Så du havner egentlig blot i den samme suppedas, som de mennesker, der har siddet og sammensat 266b, nemlig at man umuligt kan definere bare nogenlunde objektive kriterier for de grupper, som man gerne vil beskytte.

Og når man ikke kan det, så råder vilkårligheden. Og vilkårlighed er for retspleje, hvad en banan-skræl er for en 100 meter løber.

Hvad angår dine sidste bemærkninger, så bør det aldrig nogensinde have afgørende indflydelse på éns holdning til et givet spørgsmål, hvem det er, som man er enig med.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 01:01

Jeg tjekker lige info, men antallet af domme siger i selv ganske lidt uden info om antallet af anmeldelser. Og ovenikøbet siger de to ting tilsammen heller ikke særlig meget uden en juridisk vurdering af indholdet af de forskellige eventuelle anmeldelser.

Og nej, jeg ved at Brøndbyfans på ingen måde “bliver ligeså kede af det” som tykke mennesker når man sviner “Vestegnens Stolthed” - de er sådan set selv de bedste til det.

Og man kan da sagtens lave objektive kriterier, så som diskrimination på baggrund af “fysisk fremtoning” ligeså vel som “seksuel orientering”. De er naturligvis ikke 100% uddybende, for det lader sig ikke gøre at fuldstændig nedfælde virkelighedens utrolige kompleksitet på papir. Og at sige, at vilkårlighed ikke generelt råder i retsplejen synes jeg er en delvis fejlslutning. Der vil alt andet lige altid være en afstand mellem model (loven) og virkeligheden, og i det rum råder vilkårligheden til dels, afgrænset af præcedens, naturligvis - altså områder, hvor man opløfter vilkårlighed til regelmæssighed. Det er umuligt at nedfælde en fuldstændig dækkende lov, der kan indfange alle eventualiteter - så ville der jo heller ikke være noget formål med dommere, for en computer ville så kunne træffe enhver afgørelse efter bogen.

Og jo, det har da afgørende betydning om man kommer til at agere nyttig idiot for et segment, man på ingen måde deler holdninger med. Jeg ville for eksempel være ked af at se 266b afskaffet, hvis det bevirker en regulær opblomstring af landsskadelig virksomhed á la Lars Hedegaards - så bliver det et valg mellem to onder, hvor 266b er det mindste.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 01:16

Hey FYI er jeg ingen spammer, Jydepot! Så meget for ytringsfrihed eller hvordan?

Nå, nu har jeg læst dommene, men de giver jo - som jeg har anført i det af JP blokerede indlæg - ikke megen mening uden statistik over antallet af anmeldelser samt juridisk stikprøvekontrol af indholdet af eventuelle anmeldelser. Det ved du også godt, så jeg behøver ikke bruge masser af plads på at skrive hvorfor.

Men har du selv læst dommene? Det er godt nok hård kost - jeg bliver ærligt talt en smule flov, såvel som en smule skræmt i forhold til mine med-danskere. Der er godt nok nogle mennesker, som virkelig har tabt bolden (i stil med tidligere nævnte Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi). Synes du, at de ytringer, man finder i teksten, er rimelige?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ida Norrild www.sajdet.dk, Sakskøbing | Skrevet: 8. dec 11 kl. 01:55

Islam fejrer altså sit nytår på Nørrebro med at hakke hul i babyhoveder med barberknive. Og hvad så?

Får de arme tilvandrede da aldrig fred til at dyrke deres kulturstyrende traditioner og hvad vedkommer det os fremmede, at der skal blod til, når humøre er højt og der rigtig skal festes?

Hvordan skal der nogensinde kunne blive tale om integration med al den negative uro?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 02:13

Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 7. dec 11 kl. 21:09

>>Arvid Holm
Stillede et godt spørgsmål : Hvilke forandringer i vores kultur er nødvendige for at undgå et europæisk demografisk kollaps , og den sandsynligvis deraf følgende masseimmigration sydfra ? Er det overhovedet muligt at undgå kollapset uden DRASTISKE og måske brutale forandringer i kønsrollemønstret ?
I Israel har en sociologisk analyse vist at specielt blandede aegteskaber hvor manden er af europæisk- og kvinden af mellemøstlig afstamning , er en forbavsende stabil kombination ,hvor også antallet af børn er højt , og hvor børnenes generelle tilpasningsevne i problemsituationer er højt.<<

Lad mig gætte på, at kvinder af mellemøstlig afstamning er tilbøjelige til at opføre sig i overensstemmelse med den mellemøstlige kønsrolle for kvinder, som de er opdraget til?
Jeg tror ikke på en genetisk tilbøjelighed hos kvinder fra Mellemøsten.
Det er der vist ingen, der gør.
Opdrager de så også deres døtre til at give afkald på deres selvbestemmelsesret?
Kvinders rettigheder er naturligvis kun et problem, hvis kvinder udnytter/efterlever dem.

Men under alle omstændigheder er sådanne vage gætterier ikke fornuftig begrundelse for at risikere kulturel og etnisk udslettelse.
Hvis den vestlige kultur, der er stærkt præget af Menneskerettighederne inklusive kvinders rettigheder, ikke med sikkerhed reproducerer sig selv, skal den modificeres.
Hvilken modifikation, der er nødvendig, er endnu ukendt.

Det forekommer i hvert fald utroligt egoistisk, hvis de mennesker, der eksisterer nu, afviser enhver anfægtelse af deres individuelle rettigheder, selvom det med stor sandsynlighed medfører, at deres umiddelbare efterkommere kommer under islamisk herredømme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 07:07

Når den europæiske kultur er selvdestruktiv og således ikke fungerer, kan debatten forekomme tåbelig.
Europæerne rakker ned på den islamiske kultur som en mavesur og smådum borger, der arrogant fremhæver sin egen bil som fortræffelig med henvisning til naboens bil som under al kritik.

Undertrykkelsen af kvinder kunne svare til en støjende bil med ujævn motorgang.
Den europæiske nabos egen bil er ganske lydløs hele tiden.

Muslimen griner i skægget og betragter den sure nabos bil med hævede øjenbryn.
Den er klodset op og motoren er fjernet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jess Christensen, USA | Skrevet: 8. dec 11 kl. 08:13

Simpel losning for DK. Ulovliggor islam! Alle som ikke vil efterleve denne lov udvises.
Alle af muslimsk bagrund som koster DK nogen form for udgifter udvises.
Alle herboende som ikke er danske statsborgere, der overtrader loven med op til 1 ars straf udvises.
Pa tide at tage ske’en i den anden hand for DK’s overlevelses skyld.
For sent… maske men det forlanger DK’s eksistens lidt langere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 08:24

@Karsten Sørensen

Mange af udtalelserne er da hård kost må jeg også indrømme. Men der er også nogle stykker, som jeg har særdeles svært ved at se, at det skulle være racisme, ligesom der er også nogle stykker, som jeg mistænker for at være taget ud af en kontekst, som ikke fremgår af domsteksten. Det kunne f.eks. være et skænderi mellem to personer eller to grupper.

En kontekst kender jeg dog. Dom 1.2.9 drejer sig om en kvindelig politibetjent, der fik frataget sin efterårsferie pga. uroligheder blandt 2g’ere. Det fik hende til - i frustration - på hendes private blog at skrive nogle nedladende ting om “p*rkere”. Dagen efter fortrød hun og fjernede indlægget. Efter dommen blev hun fyret fra politiet.

Det kan da kaldes en straf for noget, som jeg vil kalde en naturlig reaktion, når man lige har fået fjernet en uges ferie.

Nu udgiver politiet ingen detaljeret anmeldelsesstatistik over 266b, så reelt ved jeg ikke, om der er få eller mange anmeldelser, der går på, at en person fra en minoritet kommer med racistiske udtalelser om en majoritetsgruppe.

Jeg ved kun, at jeg i en del blogs har set indlæg fra folk, der påstår, at de har anmeldt en person fra en minoritet - f.eks. da en tyrker i Ekstrabladet sagde, at danskerne var en nation af pædofile.

Men der er ingen præcedens for at dømme den slags - der er ikke et eneste tilfælde i 10 år, og jeg har særdeles svært ved at tro på, at der i en 10-årig periode har været nul anmeldelser om minoritets-racisme vendt mod majoriteten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 8. dec 11 kl. 08:46

@Thomas Larsen

Det er korrekt, at en del af dem, der er blevet dømt har fortrudt deres udtalelser (bl.a. Lars Hedegaard).

Problemet med det er naturligvis, som andre også har påpeget, at det er lidt sent at fortryde, når man er noteret for at køre over for rødt lys.

Alle argumenter for og imod 266b findes i nedenstående:

http://rudar.ruc.dk/bitstream/1800/6123/1/Racismeparagraffen.pdf

Jeg er selv tilhænger af paragraffen, da jeg har et ‘fromt’ håb om, at det kan få nogle til at tænke sig om en ekstra gang, inden de hælder møgspande af generaliseringer ud over andre (apropos ovennævnte, der fortrød - dog for sent).

Jeg erkender også, at paragraffen rammer ’skævt’.

”Sagen er jo den, at langt de fleste, især de veluddannede, de kvikke, de åndsfriske kan
formulere sig ud af straffelovens racismeparagraf. Vi mener faktisk, at der ligger en
social skævhed i racismeparagraffen, fordi det ofte vil være den, som ikke har en lang
uddannelse, som ikke har de sproglige finesser, som ikke helt er der, hvor
vedkommende var tidligere, som vil blive ramt af en sigtelse efter straffelovens § 266 B,
mens den intellektuelle, friske, begavede, spidsfindige altid vil kunne komme uden om
problemet. Dermed ligger der faktisk en social skævhed i, at dem, som ikke har samme
uddannelse og samme evner, vil kunne blive straffet, mens andre i virkeligheden vil
kunne sige fuldstændig det samme budskab lidt mere forfinet og derfor balancere uden
om lovens ord.” (Simon Emil Ammitzbøll citeret i Folketinget 2010)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Jørgensen, Kbh | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:00

Jess Christensen, USA.

Føj hvor er du dog usmagelig at høre på. Udsæt din egen tekst for “jøde testen”, og du befinder dig pludselig i Weimarrepublikken iført brunt tøj.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Jørgensen, Kbh | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:08

@Firoozeh Bazrafkan

Din bøf mht Israels plads glider du for let af på. Pladsens navn kan rettelig diskuteres, men du gik pr. definition ud fra, at det var en hetz mod Israel. Er det en rygradsreaktion du har?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:29

@Niels Hansen

Du kan hælde alle de skidtspande du vil ud over tykke, rødhårede mennesker med briller. Her behøver du ikke tænke dig om eller veje dine ord. Du behøver end ikke fortryde. Du kan bare give den max. gas.

Men alligevel så ser vi ikke så mange af den slags skidtspande. Hvorfor mon ikke, Niels Hansen?

Måske fordi at den offentlige debat egentlig er i stand til at moderere sig selv - og altså udstiller og isolerer de mennesker, der udtrykker sig på en hadefuld måde om andre mennesker?

Hvorfor har du brug for staten til at hjælpe dig i den offentlige debat, når det lige præcis handler om enten homoseksuelle, ikke-hvide eller ase-troende?

Det giver altså ikke megen mening. Det er en inkonsekvent holdning, hvis jeg nogensinde har set én. Enten må du forlange, at al hate-speech bliver gjort ulovlig, uanset hvem den er vendt imod, eller også må du gå den anden vej. Det plankeværk, som du forsøger at sidde på, hælder og er pil-råddent.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, 3230 | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:48

@Jonas Jørgensen,Den eneste forskal Jøderne i visse dele af Kbh. samt HELE Malmø kan se er at deres nuværende forfølgere er muhammedanere og ikke brunskjorter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:52

@Thomas Larsen: Jeg kan godt se, hvad du mener, men alt andet lige er der jo i øjeblikket en langt større hetz mod muslimer end mod tykke. Hvis man ser på bloggen her og læser kommentarsporet igennem, så er det jo langt fra unikt, at folk taler sådan her om muslimer. Alle de større dagblade har en lang række personer, som konsekvent går efter muslimer uanset om artiklerne handler om Islam eller ej.

Jeg har i mit liv ikke set én eneste blog, og ét eneste kommentarspor, der er ligeså groft over for tykke mennesker.

Så på det principielle plan kan jeg godt se, hvad du mener, men på det faktiske plan forholder det sig jo således, at muslimer har større behov for beskyttelse end tykke mennesker, qua 1/5 af den danske befolknings Islam-besættelse.

Har du set en blog om tykke mennesker, som taler i nogenlunde ligeså skarpe vendinger som kommentarspor om Islam på Jydepottens sider?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 09:55

Og så vil jeg gerne lige sige til Jydepotten, at I gerne må u-censurere mit tidligere indlæg - det lever til fulde op til retningslinierne for debat på de her sider, så jeg har svært ved at forstå, hvorfor det skal blokeres. Skulle ‘Potten ikke forestiller at være bannerfører for ytringsfrihed (host, host hvordan var det nu lige med Jens Jørgen Thorsens såvel som Surrends malerier…)

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:00

@Thomas Larsen

Jeg deler Karsten Sørensens holdning (også at han kan se din pointe).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:03

Nu er der så nok også flere kriminelle muslimer end der er tykke, flere muslimer som påkalder sig særbehandling end tykke(ingen svinekød i de Københavnsle skoler - ej heller for kristne, ateister, hinduer mv.) tolkebistand(folk som har levet her i 25 år, som ikke kan 1 ord dansk), opdeling i svømmehaller, ingen kirkegang for folkeskolebørn op til jul etc. etc. etc.

Hvor mange domme er der mon faldet, hvor homosexuelle er blevet hetzet af eksempelvis muslimer/muslimske sites? 0?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:43

@Casper: Det er jo totalt underordnet, om det, du siger, er korrekt eller ej.

Faktum er, at antallet af skarpheden af andelen af blogindlæg, såvel som kommentarer, rettet mod Islam og muslimer er fantastisk meget større og mere skarpe end andelen af blogindlæg og kommentarer rettet mod tykke.

At du så synes, at det er en fuldt berettiget hetz gør hverken fra eller til. Kæden er hoppet helt af for 1/5 af den danske befolkning, som oven i købet fylder langt mere i mediebilledet end deres antal retfærdiggør.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:51

@Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:43

De tykke påberåber sig ikke nogen særlige privilegier, eller genere andre folk med baggrund i deres kultur.
Der er ingen hetz og intet der overhovedet ligner, men folk forholder sig kritisk til islam, og religion generelt og det med god grund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 8. dec 11 kl. 10:58

Jeg sat i går eftermiddag, fordybet i Mail Online.

Normalt hurtiglæser jeg net-aviser, men følgende lækkerbisken om ulighed for loven på øriget gjorde, at jeg denne gang standset op:

“A gang of Muslim woman who attacked a passer-by in a city center walked free from court after a judge heard they were ‘not used to being drunk’ because of their religion. The group - three sisters and a cousin - allegedly screamed ‘kill the white slag’ as they set upon Rhea Page as she waited for a taxi with her boyfriend.”

Altså - kill the white slag! Hvorefter de fire unge kvinder af muslimsk herkomst attakerer hvide Rhea Page, og i den grad at hun ‘was left black and blue after suffering a flurry of kicks to the head, back, arms and legs while motionless on the pavement’.

Artikelen efterlater læseren tankefuld. Fire fordrukne muslimske kvinder i 20-årene angriper en anden ung kvinde i et købecenter, alene fordi denne Rhea var hvid. Fem års fængelse ventet forøverne, men de gik alle fri, eftersom de var af muslimsk herkomst og lite erfarne med drukkenskabens edle kunst.

Det tankevækkende i sagen er, at på de britiske øer har nu også unge muslimske kvinder begyndt at tage efter de etniske pigers og kvinders drikkevaner. Det bedrøvelige i sagen er, at den politisk korrekte dommer dømte som han gjorde.

“Kill the white slag!” og den efterfølgende grove voldsbrug var altså ikke tilstrækkkelig for en dom, grundet forøvernes religiøse baggrund og manglende erfaring hvad brug af alkohol angår. Sverige er et politisk korrekt galehus. Det står ikke meget bedre til på det britiske øriget.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:04

Kære redaktion

En relevant kommentar er igen blevet stoppet af det famøse filter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:18

Nej Karsten Sørensen, det er på ingen måde underordnet, om det jeg siger(skriver) er korrekt eller ej.

Hverken tykke, homosexuelle eller andre nyder samme beskyttelse som omtalte, og det er vel egentlig også bloggerens hovedpointe, nemlig at ikke alle er lige for loven.

Mon hun eller Farshad Kholgi får en straf for at sige det samme som Lars Andersen? Gør grønthandleren henne om hjørnet? Får selvsamme grønthandler henne om hjørnet en straf for at sige, at alle danskere er pædofile?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:19

Og helt enig med Carsten Hansen, Odense.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:21

Religion er folks forfængelige håb om evigt liv.

Da de ikke selv er helt sikker på at man kan få evigt liv, slår de sig sammen med andre for at bekræfte hinanden.

Da deres forfængelighed er enorm, indfører de straffe, uhyrlige straffe, som anvendes mod dem der siger at det hele er en kæmpe løgn.

Igennem flere tusinde år folk blevet slagtet, brændt, hængt, druknet på de mest bestialske måder, for bare at tvivle at det med evigt liv er rigtigt.

Man er nu kommet så langt at alle burde kunne se at evigt liv ikke findes….MEN

…forfængeligheden er enorm, så enorm at de allestedsnærværende politiks korrekte har lavet en lov…

§266B

…som skal beskytte disse mennesker mod at nogen siger sandheden højt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:21

@Carsten Hansen

“Der er ingen hetz og intet der overhovedet ligner, men folk forholder sig kritisk til islam, og religion generelt og det med god grund.”

Og så længe det forholder sig sådan, så er der ingen, der kommer i nærheden af 266b.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, tånning/ skan. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:34

de værste racister er muslimer.

se bare hvordan der er renset ud i ghettoerne

der bor ikke flere grønlændere, og det er danskernes biler der sættes i brand. jo hvad racisme angår har vi vantro danskere meget at lære af kulturberigerne fra de muslimske lande.
i deres hjemlande er det ikke bedre, der brændes kristne kirker stadig, og kristne myrdes alene pga. tro. DET ER IKKE OS DER ER RACISTER, DET ER ISLAM.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, tånning/ skan. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:37

PS. VIL GODT ANMELDES TIL POLITIET FOR OVENSTÅENDE

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 8. dec 11 kl. 11:46

@finn rasmussen, tånning/ skan.

“PS. VIL GODT ANMELDES TIL POLITIET FOR OVENSTÅENDE”.

Kan du ikke selv gøre det?

“de værste racister er muslimer.”

Hvem kommer så på anden, tredje og fjerdepladsen på din ‘hitliste’?

Hvilken placering har du givet racismedømte DF’
ere?

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, tånning/ skan. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 12:06

nils hansen
de dømte DF` har skam en plads på listen, men hvis politi og retsvæsen ikke havde berørings angst vedrørende den racisme der udøves mod danskere i danmark af islam/muhammedanere ville de aldrig være blevet dømt. den racisme de har udøvet er bagatelagtig i forhold til det der udøves imod danskere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 8. dec 11 kl. 12:53

@Karsten Sørensen

Jeg synes al religion er noget l*rt - menneskehedens ubetinget største svøbe. Hvorfor må jeg ikke sige min uforbeholdne mening om eksempelvis ase-troen - eller islam for den sags skyld?

Og ja - hvis du læser retskendelserne igennem, så er der nogle enkelte skyldig-kendelser, hvor den tiltalte blot har ytret sig kritisk om religionen islam. Hvordan det kan være “racisme” aner jeg ganske enkelt ikke. Prøv at tænke på, hvis den samme slags beskyttelse var blevet tildelt kristendommen i slutningen af 1800-tallet?!?!? Så var Darwin og Georg Brandes rådnet op i et fængsel.

Jeg finder beskyttelsen af især religion i 266b for særdeles farlig. Og når nu EU’s ramme-direktiv om racisme bliver os påtvunget, så kan vi forvente os endnu strammere regler, endnu strengere straffe for at ytre os.

Jeg ved ikke, om det er det, som du vil opnå?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Matias Jensen, Amagerbro | Skrevet: 8. dec 11 kl. 13:23

Pudsigt at man kan rapporterer indlæg i kommentarsporet for at være upassende, men ikke din blog, da den ærligt talt er det mest tænkelige anstød mod både al anstændighed og intelligens i debatten.

Bemærk at den betjent du nævner skrev en sætning han bevidst formulerede ‘fjollet og overdrevet’ i et forsøg på at udfordre lovens paragraf 266b - her er altså ikke tale om en konkret racistisk ytring, men et mediestunt.

Du, derimod, har INGEN sådan undskyldning for din ækle og intellektuelt dovne racisme, og jeg håber da at vores samfund en dag når et punkt hvor man ikke giver mennesker som dig spalteplads - Censur er ikke vejen frem, men det er tydeligt at Jyllandsposten ikke har andre interesser med sit virke end at fordumme debatten, noget du er ekspert i.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 8. dec 11 kl. 14:03

Matias Jensen, Amagerbro

Mit er også et mediestunt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bergner Frederiksen, Boynton Beach, Florida | Skrevet: 8. dec 11 kl. 15:13

Vi er mange der er helt enige med Lars betjent i hans meninger. Mange Mange flere end folk tror, men langt de fleste toer blot ikke sige det offentligt. Faa alle disse personer smidt ud af landet hurtigst muligt, de hoerer ikke til i Vesten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 8. dec 11 kl. 15:31

Hanna Ægedius, den slags går der 13 på dusinet af.

For et par år siden havde vi en sag her i Kolding, hvor en polsk og kapverdisk sømænd blev overfaldet af en flok fra den lokale ghetto Skovparken på vej hjem til deres skib ved 2-tiden om natten. De 5-6 angribere lå på lur bevæbnet med jernrør, og angrebet startede med at kapverderens korsformede øresmykke blev revet af. Derefter gennembankedes de så begge fik knoglebrud, hjernerystelse og kraniebrud, begge kom på hospitalet og den ene overførtes til traumecenteret i Odense hvor han blev lagt i koma.

Kolding politi udtalte ved grundlovsforhøret at der var tale om et klart racistisk overfald, at der ikke havde været skærmydsler i byen tidligere på aftenen, og at ingen af de implicerede var berusede. Aviserne refererede politiets udtalelser og hændelsesforløbet korrekt. Ved domsafsigelsen slap misdæderne billigt fordi - hold nu fast - de havde overfaldet de forkerte, de lå på lur efter nogle andre!. Det stod der ikke noget om i aviserne.

Al snak om racisme var forsvundet undervejs, og sagen fremgår heller ikke af hverken rapporterne fra “Dokumentationscenteret”, eller PET’s racismerapport.

Vi fyldes med løgn og propaganda.

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 8. dec 11 kl. 15:38

Matthias, du kan da rapportere Firozeehs oplæg som upassende alt det du vil i kommentarerne. Du vil helst have JP til at slette det, fordi du ikke bryder dig om det. Altså censur, selvom du benægter det.

Du vil vinde lidt ved at argumentere for hvorfor Firozeeh skal cencureres bort og hvorfor vi skal have censur og hvem der skal administrere den, i stedet for bare at lukke et læs skældsord ud.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 8. dec 11 kl. 16:56

@John Jensen, Kolding | Skrevet: 8. dec 11 kl. 15:31

“Hanna Ægedius, den slags går der 13 på dusinet af.”

Den sag Mail Online publicerede i går var dog unik i sit slag, eftersom forøverne var berusede muslimske piger i et købecenter, der pludselig går amok og slår Rhea Page halvt ihjæl, alene fordi hun er hvid. Skal vi nu på gader og torv i vestverden også se en eskalering av vold mod hvide og vantro ikke-muslimer, forøvet af muslimske piger og unge kvinder? Sverige har i øvrigt haft nogle sådanne episoder, med muslimske piger i grupper, der giver sig på sagesløse svensk-etniske piger, blandt andet i Angered i Göteborg.

Tankevækkende er det også, at Rheas kæreste ikke kunne gripe ind. For det første var det kvinder som angreb hans kæreste, for det andet var det muslimske kvinder. Altså individer med dobbel offerstatus og urørlige for en hvid ung mand.

Den flade og politisk korrekte dommer er en skam for standen, men desværre altfor typisk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 8. dec 11 kl. 17:03

Der var et læserbrev i Jyllands-Posten 7 okt 2005, som påviser at §266b ikke just kan siges at blive tolket farveblindt:

Hvad må man sige?

Af ROLF SLOT-HENRIKSEN formand for Grundlovsforeningen Dansk Kultur

HVOR GÅR grænsen for, hvad man må sige, hvis man skal følge racismeparagraffen?

Vi er i en underlig situation i Danmark, for dels siger grundloven klart, at der »aldrig må indføres nogen form for censur igen,« på den anden side er der ting, man ikke må sige. Og mange har svært ved at finde ud af det, lægfolk og folketingsmedlemmer.

Udsagn anmeldt

Som formand for en forening, hvis formål det er at beskytte grundloven, har jeg prøvet at få en afklaring ved at anmelde en række udsagn, ikke for at få nogen i fedtefadet, men for at se, om grundloven efterleves: Resultatet af disse anmeldelser er, at det er tilladt at skrive næsten hvad som helst:

F. eks. kan man sige om andre: »Vi har altid betragtet dem som vildledte, beskidte, usle, værre end dyr og som de værste blandt alle skabningerne. Der skal ikke være respekt, kompromis eller tolerance på dagsordenen over for dem, som vi kalder de værste dyr.« Eller »At følge dansk lov er ikke tilladt, da den er lavet af vantro, mennesker af en lavere kategori.«

Eller om jøder: »Det er udelukkende sådan, vores forhold til de jødiske voldsforbrydere skal være, fjendskab, ufred, unormalitet, bekæmpelse og drab af dem, indtil vi har udslettet deres rødder.«

»Danskere er selv ude om voldtægt af deres piger, fordi de ikke beskytter deres piger, og urene piger er ikke beskyttet.«

Islam »har en kæmpemæssig frigivende styrke og vil udskifte de skamfulde regeringer af hedensk romersk lov (grundloven), revideret og korrumperet af sadistiske kristne præster og af judeosækulære modernister.« »Vor forpligtelse er bl.a. at erklære hellig krig når og hvor mod de vantro.«

Det er endvidere tilladt at kalde jøder og danskere for aber, hunde og svin og kvinder, som ikke bærer tørklæde, for ludere.

Det er også tilladt at skrive følgende instruktion: »Der er ingen trosfrihed i islam. Derfor, den som forlader islam, ham skal I dræbe.« Sidstnævnte politianmeldelse blev også afvist.

Konklusionen må være, at der i Danmark er en enorm ytringsfrihed. Mere underligt er det, at man må opfordre til drab, da det entydigt er imod grundlovens § 67.

Efter denne paragraf kunne vi endog forbyde disse muslimske organisationer.

Den brede vifte af danske muslimske organisationer, som her er citeret, nyder grundlovens frihedsrettigheder, men den frihed nyder bestemt ikke alle i Danmark.

Du må godt kalde til hellig krig eller sige, at kvinder uden tørklæde ikke skal være beskyttet mod voldtægt. Men du må ikke sige: »Muslimerne kalder til hellig krig.« Eller »muslimer kalder kvinder uden tørklæde for ludere og jøder for svin.« Så dømmes du efter racismelovens § 266b, som siger, at man ikke må diskriminere.

Diskriminerende

Her går altså grænsen. Som dansker må du ikke nyde grundlovens frihedsrettigheder. I stedet er du underkastet racismeparagraffen, der strafferetligt fører en grov form for diskriminering med sig, nemlig at én gruppe straffes for at sige det, andre har fuld frihed til at sige.

Racismeloven er ikke blot groft diskriminerende, den er entydigt mod grundloven.

Hvorfor er den der så? Den er der for at stoppe en forbudt debat.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 8. dec 11 kl. 18:07

Måske skulle dommeren have ros for at se bort fra alle mulige racemæssige konspirationsteorier, og dømt efter hvad sagen var. Et fuldebøttesammenstød!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 8. dec 11 kl. 18:49

@Per Hageman , Rudkøbing
Tak et godt indlæg ,en virkelig velopbygget og rigtigt prioriteret gennemgang af problemstillingen omkring 266B . Har arkiveret det til senere brug i andre sammenhænge ,hvis du tillader ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 8. dec 11 kl. 19:00

@seker Gün, København Ø | Skrevet: 8. dec 11 kl. 18:07

“Måske skulle dommeren have ros for at se bort fra alle mulige racemæssige konspirationsteorier, og dømt efter hvad sagen var. Et fuldebøttesammenstød!!”

Dine læsefærdigheder synes begrensede, Gün. Den britiske dommer så netop ikke bort fra dette med race eller religion. Han gjorde det modsatte, begrundet sin frifindelse med de voldelige unge kvinders muslimske baggrund. Og det var slet ikke noget “fuldebøttesammenstød”. Rhea Page var ikke alkoholpåvirket, men på vej hjem med sin kæreste, da disse fire kvinder af muslimsk herkomst slog hende halvt i hjæl.

Som læsende analfabet burde du begrense din deltagelse i blogdebatter, seker Gün. Det skylder du de øvrige debattører og trådenes læsere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Sørensen, Kbh. | Skrevet: 8. dec 11 kl. 19:11

Så er der vist gået børnehave i den - der var ellers et par timer med en nogenlunde anstændig og interessant debat. Adios, Jydepot! Der er simpelthen for mange crazies på denne side.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 8. dec 11 kl. 19:48

” Hvis en mand - hvilket Gud forbyder - skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig”

” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt”

” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er seksuelt umoden”

” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”

Citat: Ayatollah Khomeine, Principes, Paris 1979.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Hansen, København | Skrevet: 8. dec 11 kl. 20:39

“Fyldebøttesammenstød”

Unskyld mig, men er der ikke noget med at muslimer ikke drikker alkohol??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mehdi Abashi, Odense | Skrevet: 8. dec 11 kl. 21:28

JEWISH LEGAL CHILD MOLESTATION

Babylonian Talmud Kethubot 11b: “If a GROWN-UP MAN has intercourse WITH A LITTLE GIRL IT IS NOTHING, for having intercourse with a girl LESS THAN 3 years old is like putting a finger in the eye”

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 00:20

Egedius@
Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke gad læse retsudskriftet, gad du?

Hvis pigerne blev frikendt pga deres tro, må dommeren være åndsvag.

Læste du udskriftet, eller nøjedes du med omtalen?

Jeg spørger fordi jeg har prøvet at være i byen i Leicester.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 9. dec 11 kl. 07:28

@seker Gün, København Ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 00:20

“Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke gad læse retsudskriftet, gad du?

Hvis pigerne blev frikendt pga deres tro, må dommeren være åndsvag.”

Hvorfor skulle det være nødvendigt at læse retsudskriftet? Det har da journalisten gjort, og vedkommende sammenfatter dommen således:

“Muslim girl gang who kicked young woman in the head while yelling ‘kill the white slag’ escape jail after judge hears ‘they weren’t used to drinking because of their religion’”.

Er denne dommer åndsvag? Han er politisk korrekt, det vil sige flad og bange. Og indirekte er hans dom racistisk. Han mener på fuldt alvor, at når muslimer konsumerer alkohol attakeres derefter verbalt og fysisk det nærmeste offer.

Og offeret, 22 år gamle Rhea Page, hvad tænker hun om denne dom og frifindelse? Hun udtaler til The Mail, at hun finder dommen “disgusting”, hvilket ikke er svært at forstå.

Om vi nu bytter ud de fire unge kvinder med muslimsk baggrund, med fire unge nordiske kvinder fra et frikirkemiljø, der man også ser med ublide øjne på brug af alkohol, så ser vi måske bedre det håbløse i denne frifindende dom.

I øvrigt - finder du ikke verbalt vold som “kill the white slag” lige racistisk, som “kill the black slag”? Gør man ikke det, så har man ikke kun et forklaringsproblem, men er en fuldblods hykler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Mejlstrøm, Kalundborg | Skrevet: 9. dec 11 kl. 09:43

@Claus Hansen…

Iflg. deres middelalderlove nedfældet i Koranen må der ikke drikkes spiritus!

En lov, som muslimer bosiddende i Europa dog ser stort på!
Ligeledes forholder det sig mht sex udenfor ægteskab med ikke-muslimer!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Alfred Larsen, Odense | Skrevet: 9. dec 11 kl. 10:04

@ Hanna Egedius, Praha

Du glemmer at pigerne var Somaliere

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 9. dec 11 kl. 11:27

Mariann ben abdallah - Du siger, du som muslim er et fredeligt menneske, der ikke vil gøre nogen fortræd. Vil det sige, pigerne og kvinderne i din familie må gifte sig med hvem de vil, f.eks. en ikke-muslim? Vil det sige, du og dine kære ikke på nogen måde vil genere dem, selvom manden beholder sin ikke-muslimske religion, som han selvfølgelig har ret til ifølge al anstændig, menneskelig tænkning, men ikke ifølge Islam? Hvis du ikke svarer på dette spørgsmål, kan jeg kun konkludere, at du er bange enten for de andre muslimer eller for sandheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 9. dec 11 kl. 12:09

@Alfred Larsen, Odense | Skrevet: 9. dec 11 kl. 10:04

“Du glemmer at pigerne var Somaliere.”

Det har du ret i. Og at pigerne var somaliere gør sagen extra pikant, om man interesserer sig for muslimske pigers og unge kvinders endrede adferd, når de har levet en tid i vesten.

De somaliske miljøer udøver en særdeles hård kontrol med sine piger og unge kvinder - så hvorledes blev denne “gang of Muslim women” frigjorte nok til, at fordrukne gå amok i Leicester city centre, som det refereres til?

Og skal vi opfatte “frigørelsen” som positiv, om vi nu ser bort fra Rhea Page og den verbale og fysiske vold hun blev udsat for?

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 9. dec 11 kl. 12:50

Kære læsere. Hold venligst en god tone og undgå personangreb. Vi minder om at anonyme indlæg slettes. Angiv både for- og efternavn. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Alfred Larsen, Odense | Skrevet: 9. dec 11 kl. 14:02

@ Hanna Egedius, Praha

Sorte kan være ekstremt racistiske, især overfor hvide. Det har intet med religion at gøre. Sorte kristne i Amerika er lige så racistiske overfor hvide amerikanere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 15:20

Egidius@

Jo, jeg finder det lige så racistisk at sige white, som black.
At du på baggrund af artiklen kan konkludere at dommeren er politisk korrekt, er morsomt. I dine øjne er alle der har en anden holdning til muslimer, end din, ramt af politisk korrekthed og bevidst blindhed og det er både unuanceret og dumt.

At de unge kvinder, i fuldskab, har råbt racistiske skældsord, ligger jeg slet ikke det samme i som dig. Min grønlandske kammerat, råbte i fuldskab, “Babymorder” efter dame i sælskinspels. Kan vi så på den baggrund konkludere at grønlændere er modstandere af sælfangst,eller at han har måttet være usædvanlig fuld? ( Damen havde iøvrigt også en nedladende attitude, og det var den han reagerede på)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bédarieux | Skrevet: 9. dec 11 kl. 19:25

@ seker Gün, København Ø

Jeg vil så gerne beroliges, så kan du nævne mig blot et land hvor den muslimske indvandring ikke har givet ufred og problemer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bédarieux | Skrevet: 9. dec 11 kl. 19:28

Og til den, som sagde at der IKKE var problemer i Finland, læs venligst her:

As in other European countries (here and here), the politically correct guardians of Finnish multiculturalism have tried to silence public discussion about the escalating problem of Muslim immigration.

In March 2009, for example, Jussi Kristian Halla-aho, a politician and well-known political commentator, was taken to court on charges of “incitement against an ethnic group” and “breach of the sanctity of religion” for writing that Islam is a religion of paedophilia. He was referring to the Islamic prophet Mohammed, who is believed to have married a six year old girl and consummated the marriage when she was nine.

A Helsinki court later dropped the charges of blasphemy but ordered Halla-aho to pay a fine of €330 ($450) for disturbing religious worship. The Finnish public prosecutor, incensed at the lower court’s dismissal of the blasphemy charges, appealed the case to the Finnish Supreme Court, where it is now being reviewed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 19:53

Niels Jørgensen@

Ja da. Danmark

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 9. dec 11 kl. 20:50

Seker, det var ikke engang i nærheden af at være morsomt, for det var da ment som en vits??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 9. dec 11 kl. 22:07

Kære venner
Meget stolt taler vi om frihed, vores rettigheder, vores ytringsfrihed. Når vi dømmer muslimer er vi endnu mere stolte, for de har jo ingen frihed, idet muslimer er mennesker der bliver styret af “radikale imamer, som vil smadre vore dejlige land”.
Kære venner, hvis I tror at vi er “frie” så er i godt nok naive. Religion hedder EU, og guden er Merkozy.
Danmark har grundloven ja, men det er EU-loven der lægges vægt på. Hvis vi ikke spiller efter EU regler risikerer vi sanktioner. Det så vi i sommers med DF’s grænse-forsøg. Når Merkozy vil have penge går der ikke lang tid før Danmark sender 40.milliarder af sted. Hvordan kan det være at vi ikke har 15 milliarder til efterlønnen (som kommer danskerne tilgode), men har 40.milliarder til sydeuropæernes after-party?
Hvordan kan det være at vi skader vore egne, men spytter penge af sted på dem som SELV er skyld i deres krise? Og hvorfor? Hvordan kan vi kalde os frie når vi er tvunget til at gøre hvad andre siger til os? Come on ;)

PS. Dit had til Islam forstår jeg ikke. Det du skal hade er din kultur. Det billede du viser os har intet med Islam at gøre. Det er en shia-muslimsk kulturel-tradition (igen kultur). Uvidenhed er en grim ting. De fleste på denne blog har begrænset viden om religionen, og derfor tror de på alt det en “ex-muslim” har at sige. Men det Firoozeh glemmer at sige til jer er, at det er den arabisk/persiske kultur den er gal med. Araberne/persere har også før i tiden været vildfolk, beduiner, mennesker med meget klamme vaner. Da Islam kom til blev alle jeres vaner afskaffet, og i gik fra at neandertaler til mennesker med den første velfærdsstat. I dag har i vendt Islam ryggen og gået tilbage til jeres neandertalistiske kultur dvs. i forblev muslimer, men kastede Islam langt bag jer. Resultatet på denne udvikling ser vi i dag - en hel masse “muslimske” lande, men ingen Islam.
Uvidenhed er en grim ting!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 22:44

Peter Larsen@
Ikke vits, nej

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. dec 11 kl. 02:27

@Hanna Egedius

Jeg tror ikke, at du skal bruge disse piger som eksempel på muslimske pigers integration i vestlige lande.

Herhjemme er langt de fleste muslimske piger velintegrerede i erhvevslivet og i uddannelsessystemet.

Til gengæld tror jeg, det vil tage flere generationer (hvis nogensinde) før de overtager unge danske pigers drikkevaner og sexvaner (er ofte sammenfaldende).

Mange unge danske pigers sexdebut er foregået i en brandert.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 10. dec 11 kl. 08:53

@Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 9. dec 11 kl. 22:07

EU er ikke en religon der tvinger mig til at tvinge mine døtre til at gå i noget bestemt tøj, for at tilfredsstille resten af min forfængelige familie. EU er ikke er religion som forhindre mine børn i at spise svindekød. EU er ikke religion som siger at jeg skal se ned på folk pga. de lever på en anderledes måde ned jeg gør.

Jeg skal ikke hade min kultur, min kultur har givet mig frihed, til at gøre jeg vil, komme sammen med den jeg vil komme sammen med, gifte mig med den jeg vil uden at skele til religiøse forhold, tage den uddannelse jeg har lyst/evner til, drikke, spise have sex med de mennesker jeg vil. Hvis jeg bliver syg, tager mit land/samfundet sig af mig og sikre at jeg ikke ender på gaden. Hvis jeg bliver kørt ned, komme jeg gratis på sygehuset og det giver den også dig ret til.

Det er trakomisk at du siger jeg skal hade min kultur, når du og din familie selv nyder godt af de goder, min kultur og mit samfund giver dig og din famile, så som tag over hovedet, mad på bordet, tøj på kroppen, mulighed for at tage en uddannelse gratis, og endda få penge for det.

Det er dig der burde skamme dig over, du ikke sætter mere pris på det, for vi, som befolkning, skylder INTET til dig og din familie, du og din familie skylder derimod os en masse. At du ikke kan se det, vil jeg tro er pga. din kultur og religion. Og det er NETOP derfor mange danskere og folk i vesten generelt ikke bryder sig om muslimer.

I har ingen form for æresbegreber, ingen taknemmelighed, I føler ikke i skylder det samfund og den befolkning som har taget jer ind og beskytter jer noget og I opfører jer rent ud sagt som en flok køtere.
I siger så I har nogle andre æresbegreber, så som om din datter opfører sig ordentlig og er dydig, kommer hjem til tiden, klæder sig korrekt osv. Men det som I kalder ære, kalder vi forfængelighed. Det er forfængelighed der forhindre jer i at lade jeres døtre leve deres liv som de vil.

Så vidt jeg husker har den før islamiske kultur i Iran, stået for både det tal system vi har i dag i vesten og flere andre intelligente ting. Det er mere end man kan sige et eneste muslimsk land har bidraget de seneste 700 år. Jeg har 1000 gange mere respekt for den kultur som var i de tidligere persiske lande, end den nuværende muslimske kultur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 10. dec 11 kl. 08:55

@Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 9. dec 11 kl. 22:07

EU er ikke en religon der tvinger mig til at tvinge mine døtre til at gå i noget bestemt tøj, for at tilfredsstille resten af min forfængelige familie. EU er ikke er religion som forhindre mine børn i at spise svindekød. EU er ikke religion som siger at jeg skal se ned på folk pga. de lever på en anderledes måde ned jeg gør.

Jeg skal ikke hade min kultur, min kultur har givet mig frihed, til at gøre jeg vil, komme sammen med den jeg vil komme sammen med, gifte mig med den jeg vil uden at skele til religiøse forhold, tage den uddannelse jeg har lyst/evner til, drikke, spise have sex med de mennesker jeg vil. Hvis jeg bliver syg, tager mit land/samfundet sig af mig og sikre at jeg ikke ender på gaden. Hvis jeg bliver kørt ned, komme jeg gratis på sygehuset og det giver den også dig ret til.

Det er trakomisk at du siger jeg skal hade min kultur, når du og din familie selv nyder godt af de goder, min kultur og mit samfund giver dig og din famile, så som tag over hovedet, mad på bordet, tøj på kroppen, mulighed for at tage en uddannelse gratis, og endda få penge for det.

Det er dig der burde skamme dig over, du ikke sætter mere pris på det, for vi, som befolkning, skylder INTET til dig og din familie, du og din familie skylder derimod os en masse. At du ikke kan se det, vil jeg tro er pga. din kultur og religion. Og det er NETOP derfor mange danskere og folk i vesten generelt ikke bryder sig om muslimer.

I har ingen form for æresbegreber, ingen taknemmelighed, I føler ikke i skylder det samfund og den befolkning som har taget jer ind og beskytter jer noget.
I siger så I har nogle andre æresbegreber, så som om din datter opfører sig ordentlig og er dydig, kommer hjem til tiden, klæder sig korrekt osv. Men det som I kalder ære, kalder vi forfængelighed. Det er forfængelighed der forhindre jer i at lade jeres døtre leve deres liv som de vil.

Så vidt jeg husker har den før islamiske kultur i Iran, stået for både det tal system vi har i dag i vesten og flere andre intelligente ting. Det er mere end man kan sige et eneste muslimsk land har bidraget de seneste 700 år. Jeg har 1000 gange mere respekt for den kultur som var i de tidligere persiske lande, end den nuværende muslimske kultur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 10. dec 11 kl. 08:55

For helvede, hvor er jeg træt af jeres filter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 10. dec 11 kl. 10:50

@niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 10. dec 11 kl. 02:27

“Jeg tror ikke, at du skal bruge disse piger som eksempel på muslimske pigers integration i vestlige lande.”

Det er lige fuldt tankevækkende, da piger og unge kvinder på det britiske øriget er berygtede for sin såkaldte “binge drinking”. I særdeleshed var det en tankevækker at de unge berusede kvinder i Leicester var af somalisk herkomst, eftersom den sociale kontrol med pigerne i dette miljø er særlig hård.

Men givetvis tilhører ikke overfaldet på Rhea Page regelen. Det jeg i øvrigt fandt mest interessant, var at dommeren frikjendte med en begrundelse i de berusede og aggressive unge kvinders muslimske baggrund. Det ville han ingenlunde ha gjort, om pigerne kom fra et kristent frikirkemiljø, med et udtalet negativt syn på brug af alkohol.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Haas, København Ø | Skrevet: 10. dec 11 kl. 11:42

Kære Firoozeh
Dit kort indlæg har kastet en sand syndflod af kommatarer af sig, de fleste støtter din aktion. I den forstand har du jo succes. Men har du helt gennemtænkt de mulige konsekvenser heraf? Lad mig forklare.

I Danmark er det folketinget der giver lovene. Det er stadfæstet i Grundloven. Grundloven i dens nuværende form blev acceptere af den danske befolkning ved en demokratisk afstemning i 1953. Heri indgi §77, hvoraf det fremgår, at enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Det er en bestemmelse, der er modelleret over en tilsvarende bestemmelse i den fransk menneskerettighedserklæring fra 1789. Den demokratisk valgte repræsentative forsamlig i Danmark - folketinget - er altså bemyndiget til at sætte grænser for ytringsfriheden, hvis den finder det fornødent.

Det har den gjort flere gange. Man skal ikke tåle enhver form for æreskrænkelse i det offentlige rum - man kan slæbe krænkeren i retten for det. Vi må ikke tilsvine en offentlig embedsmand, og vi må ikke ytre os imod politiforretning i aktion. Vi må ikke fornærme majestæten - heller ikke Prins Henrik - det kan koste ekstra staf. Vi må heller ikke agere blasfemisk.

Med andre ord - den demokraitsk valgte forsamling har flere gange begrænset befolkningens ytringsfrihed. Herunder også indbygget sådan en begrænsning ved hjælp af §266b i straffeloven - indført i 1939 for at beskytte danske jøder mod overgreb.

Ophvæver man denne paragraf, så åbner man for glidebane uden stopklodser. jeg spøeger dig stille og roligt - er det du du gerne vil bidrage til??

Prøv at genopfriske din historiebevidstehde. Skal det være mulgigt at forhåne jøder på samme måde som i Nazityskland eller Sovjetunionen?

Skal jeg kunne komme med allehånde sexistiske offetlige ytringe om kvinder, uden at risikere at blive slæbt i retten?

Skal jeg offentligt kunne tilsvine folk for deres sexuelle preferencer, uden at de er bekyttet af loven?

Skal jeg offetligt kunne tilsvine de handicappede børn, der går i min børns skole, uden at jeg riskere at blive slæbt i retten og blive straffet herfor?

Skal jeg offetnligt kunne forhåne, krænke og tilsvine folk med anden hudfarve uden at de er beskyttet af loven?

Du kan selv fortsætte rækken af eksempler på at krænke den menneskelige værdighed - en glidebane uden stopklodser. Er det det du vil? Og tager du ansvar, når den offentlige orden bliver nedbrudt som følge heraf? Stiller du dig immellem hvis folks gensidige tilsvininger og forhånelser udarter til vold? Har du tænkt konsekvenserne igennem? Det er helt legitimt, at du og dine venner i Trykkefrihedssleskabet ønsker loven ændret. Men det bør ikke ske ved at undergrave retsstatens bestemmelser. Gør du / i i det går I de anti-demokratiske kræfters ærinde, som du hævder at ville bekæmpe. Er det det du vil?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 10. dec 11 kl. 12:58

Uvidenhed er en grim ting.
Ja,Mensur Fific det fremgår da klart af dit indlæg, at du ikke ved en skid om islam!
Det er fuldstændig grotesk, at kalde 1400 års had, vold, blod og terror for
en slags religion.
Som bekendt er stort set alle muslimer blevet muslimer ved vold og voldtægt!
Uden vold og voldtægt ville islam være utænkelig. Se mit klip ovenfor.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 10. dec 11 kl. 13:53

Claus Haas, i samtlige de opridsede tilfælde vil du kunne lægge sag an med henvisning til straffelovens paragraffer om injurier og bagvaskelse. Hvis påstandene er falske straffes man, hvis de er sande frifindes man. Netop sådan som det skal være i et retssamfund.

266B handler om følelser. Man straffes hvis modparten føler sig krænket, også selvom det man sagde var faktuelt korrekt, og retspraksis er meget skæv. Udøverne af den religion der som oftest er stridens æble, har langt større spillerum end enhver anden. Der er skrevet bøger om det, og fremhævet eksempler på klokkeklare sager der er blevet afvist.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 10. dec 11 kl. 14:22

@ Seker Gün, København ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 19:53

Når du ikke mener at den muslimske indvandring - til evig forsørgelse - ikke har givet problemer i Danmark, så har du på bedste vis illustreret min pointe:

Kulturfjerne og udddannelsesfjerne muslimske indvandrere kan kun køre Danmark i sænk.

Hvis etniske danskere var lige så kriminelle, lige så lidt på arbejdsmarkedet, lige så meget på kvinde /mande-krisecentre, genererede lige så mange multiretarderede børn, så var Danmark jo lige som Tyrkiet og Mellemøsten.

Og hvor skulle vi så allesammen flygte hen?

Måtte jeg foreslå dig et elementært kursus i Nationaløkonomi. Du vil blive forbavset!

Hver muslimske indvandrer koster Danbmark 2 millioner kroner!

Den dag hvor en muslimsk indvandrer siger: “Nu skal jeg som rettroende muslim vise de vantro danskere, at jeg kan klare mig selv, at jeg vil betale skat, at jeg ikke vil være kriminel, at jeg vil give de musllimske kvinder ligeberettigelse, ja vi vil sige som John F. Kennedy: Don’t ask what your country can do for you, ask what you can do for your country og mene Danmark og ikke Tyrkiet eller et depraveret mellemøstligt land, så tror jeg på en fredelig sameksistens. Men ikke før!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 10. dec 11 kl. 14:33

@ Seker Gün, København ø | Skrevet: 9. dec 11 kl. 1
9:53

Sarazin den tidligere tyske nationalbankdirektør nævnser intelligenstest i de tyske skoler, som en del af begrundelsen hvorfor han mener at Deutchland Schaft Sich Ab, fordi den største befolkningstilvækst i Tyskland kommer fra tyrkere og arabere, som klarer sig væsentligt dårligere end de etniske tyskere i Intelligensteste i de tyske skoler.

Kunne det være derfor at de muslimske skoleelevber i Danmark har så svært ved at bestå endda den danske folkeskoles afgangseksamen?

Kun en tåbe frygtrer ikke effekten af den muslimske holden fast ved en 1.400 år gammel kultur fra den arabiske ørken.

Prøv at se det klart: Somaliere med nomadebaggrund vandrer igennem flere muslimske lande for at slå sig ned i et kristent bondesamfund med et ubehagelig klima. Hvoirfor? Når de skal finde skibe på det åbne ocean kan de let finde vej.

Læs Koranen og bliv klogere! Det hedder Jihad eller udbredelsen af Islam.

P.S. At der så voldtages et par danske piger på vejen, det tilgiver Alah også ifølge Koranen, hvis man bare siger nogle Sura’er under akten! Hvor sygt!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Haas, København Ø | Skrevet: 10. dec 11 kl. 16:03

Peter Larsen
266b blev som bekendt indført i 1939 med det formål at beskytte danske jøder - jeg behøver næppe ridse den sociale og politiske baggrund herfor. Det initiativ var iblandet følelser, selvfølgeligt - den var et mennekseligt værk - men den handlede om meget mere end det. 266b kan naturligvis afskaffes, hvis der er politiske vilje til det. men det er fortsat ikke. Paragraffen er således fortsat en del straffeloven og den danske retsstats juridiske praksis. Hvis man vil have det omgjort det forhold, skal man påvirke de politiske processer, igennem hvilke det kan foregå på en ordentlig måde. Det er demokratiets vilkår. Ikke ved at gud og hver mand bruger en lejlighed som denne til at hælde gylde ud over en religiøs minoritet. Det har pågået i snart 15 år.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 10. dec 11 kl. 17:58

@ Allan Hansen / Carsten Hansen

Carsten:
Den danske krone er “fastklemt” til euroen, og skal indordne sig efter de regler der træffes inden for EU om finanspolitikken. Det kommer vi til at se og mærke i den nærmeste fremtid.

Hvordan kan Islam tvinge din datter til at gå med et bestemt sæt tøj? Hvordan kan det være at Islam ikke tvinger muslimer til at gå med noget bestemt tøj, men tvinger din datter? Kan du se hvor latterligt dit indlæg er? :) Igen forveksler du Islam med den arabiske kultur. “Man kan ikke tvinges til at tro”, står der i Islams bog.
Du husker forkert kære Carsten:)
Iranerne(før Islam) har ikke gjort noget som helst til at fremhæve matematikken. Dem du tænker på er folk som: Omer Khayyam, Kwarizmi, Karaji og mange andre, som ikke kun var matematikere men filosoffer,poeter,astronomer. De levede alle sammen efter 700 tallet, og var muslimer, og ikke en del af den “før-islamiske” kultur som du kalder det. Tjek dine kilder. Igen - uvidenhed er en grim ting!
“Den som ikke er taknemmelig overfor mennesker, kan hellere ikke være taknemmelig over for Gud.”
Kære Carsten, hvor står der at jeg ikke er taknemmelig? Og hvorfor snakker du ned til mig, som om jeg var en håbløs bistandsklient der sidder hjemme og nasser på det danske samfund? Du påstår at det er muslimerne der ser ned på folk, men er det ikke det du gør lige nu?

Allan:
Det du tænker på er korsridderne, samt den spanske inquasition som fandt sted helt frem til 1800 tallet. Det var dem der spredte deres tro med vold og undertrykkelse. Hvis Islam var spredt med “vold og voldtægt”, hvordan kan det være at der i dag bor 10.mil kristne i Egypten? Hvordan kan det være at de kristne egyptere beskyttere muslimerne på Tahrir pladsen mens de beder? Både du og jeg så billederne på diverse medier mens det arabiske forår fandt sted. Du kan ikke sige til mig, at Islam blev spredt med vold og voldtægt. Dette udsagn bekræfter din uvidenhed. Jeg er bosnier, et land på Balkan, som i de sidste 100 år har været plaget af stor uro. Den fredeligste periode i historien var de 500 år hvor Osmanerne var der. Tilbage i 14. tallet gjorde Paven alt det han kunne for at tvinge bosnierne til at blive kristne. Nogle blev dræbt, andre blev forfulgt, chikaneret. Det fandt sted helt frem til 1463, hvor osmanerne kom til Bosnien. Hvad tror du det første var den osmanske sultan gjorde? Dræbte han alle dem som ikke ville være muslimer? Nej! Han lavede et “friheds dokument” hvor der blandt andet stod følgende: “I, Sultan Mehmet Fatih,

hereby declare the whole world that,

The Bosnian Franciscans granted with this sultanate firman are under my protection. And I command that:

No one shall disturb or give harm to these people and their churches! They shall live in peace in my state. These people who have become emigrants, shall have security and liberty. They may return to their monasteries which are located in the borders of my state.
No one shall insult, put in danger or attack these lives, properties, and churches of these people!”

It is one of the oldest documents on religious freedom. Mehmed II’s oath was entered into force in the Ottoman Empire on May 28, 1463. In 1971, the United Nations published a translation of the document in all the official U.N. languages.

Ser du min ven. Mens jøderne og muslimerne blev forfulgt og udryddet i Spanien af kristne fanatikere, kom osmanerne til Bosnien og gav alle rettigheder til menneskerne som allerede levede der. Ikk døm Islam på baggrund af nutidens muslimer. Det eksempel overfor er Islam!
Uvidenhed er en grim ting!

Thomas Carlyle, George Bernhard Shaw, LaMartine,Ghandi, Edward Gibbon og mange andre store mennesker kan bekræfte dette.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 10. dec 11 kl. 18:36

Mensur Fific.
Nu vrøvler du igen!
Se mit indlæg hos Kasper Støvring (B.T)
i går ” islam for nybegynder,,
god fornøjelse.
Jeg tager lige en “morfar..
Sleep Well.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:13

Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 10. dec 11 kl. 17:58

“Hvordan kan Islam tvinge din datter til at gå med et bestemt sæt tøj? Hvordan kan det være at Islam ikke tvinger muslimer til at gå med noget bestemt tøj, men tvinger din datter? Kan du se hvor latterligt dit indlæg er?”

Lol, det her giver jo slet ingen mening.

“Iranerne(før Islam) har ikke gjort noget som helst til at fremhæve matematikken. Dem du tænker på er folk som: Omer Khayyam, Kwarizmi, Karaji og mange andre, som ikke kun var matematikere men filosoffer,poeter,astronomer. De levede alle sammen efter 700 tallet, og var muslimer, og ikke en del af den “før-islamiske” kultur som du kalder det. Tjek dine kilder. Igen - uvidenhed er en grim ting!”

Du aner jo ikke hvad du taler om. Du siger uvidenhed er en grim ting, men det er dig der er uviden. Skam dig for ikke at kende kulturen du kommer fra og hvis du gør, så for at sprede løgne.

http://da.wikipedia.org/wiki/Persien

“Kære Carsten, hvor står der at jeg ikke er taknemmelig? Og hvorfor snakker du ned til mig, som om jeg var en håbløs bistandsklient der sidder hjemme og nasser på det danske samfund? Du påstår at det er muslimerne der ser ned på folk, men er det ikke det du gør lige nu?”

Du siger jeg skal hade min kultur(se dit indlæg Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 9. dec 11 kl. 22:07,
linje 19) Jeg har ingen grund til at hade min kultur. Jeg er stolt af at vi i danmark tager os af hinanden i den grad vi gør.

Og ja, jeg ser ned på mennesker som kalder sig kulturelle og religiøse muslimer. Jeg synes de respræsenter alt hvad der er grimt og utiltalende ved menneskeheden. Forstå mig ret, jeg intet imod muslimer som individer, men som kultur og religion, er det nede på et enkelt stadige lige over aztekerne og deres menneske ofringer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:20

Mensur Fific!
Læs om islam grusomme forbrydelser på Balkan.

Jeg sender dig lige lidt kilder:

1).Vesten må vælge. Marius Baar. 1980.
2). I krigens hus. Helle Merete Brix, Torben Hansen og Lars Hedegaard.2003.
3). Storm over Europa. Islam-fred eller trussel. Lone Nørgaard og Tabita Wulff. 2006.
4). Jeg anklager. Ayaan Hirsi Ali. 2005.
Infidel. Ayaan Hirsi Ali 2006.
5). Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark. Rolf Slot-Henriksen. 2004. og Erobring og besættelse - muslimske originaldokumenter om kolonisering af Danmark. Rolf Slot- Henriksen 2005. *
6). Problemet med ISLAM. Irshad Manji. 2004.

Et udvidet kursus.

7). Derfor er jeg ikke muslim. 2004. af den pakistansk filosof og ex muslim Ibn Warraq.
8). Troens Fallit, religion, terror og fornuftens fremtid.2007. af den amerikanske filosof Sam Harris.
9). Vejen til Damaskus. Kim Møller. 2008.
10) Mod mørket. Helle Merete Brix. 2008.
11). Islamister og naivister - et anklageskrift. Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.2006.
12) 1400 års krigen. af Hedegaard & camre. 2009.
13) The myte of islamic tolerance - how islamic law treats non-mulims. Edited by Robert Spencer 2005.
14) The truth about Muhammad - founder of the World´s most intolerant Religiom. Robert Spencer 2006.
15) While Europe sleept - How radical islam is destroying the West from within. Bruce Bawer.2006.

16) Religion of Peace? - islam´s war against the world. Gregory M. Davis.2006.
17) Man må prøve at leve.Af den franske filosof Robert Redeker 2007.
18) Why we want to KILL YOU. Ex muslim Walid Shoebat.2007.
19) A God who hates. Ex muslim Wafa Sultan. 2009.
20) Al-Hijra. Modern day trojan horse. Ex muslim Sam Solomon. 2009.
21) Al-Qaeda - The true story of radical islam. Jason Burke. 2004.
22). Islam and the West. Bernard Lewis.1993.
23). The Crisis of islam - Holy war and Unholy Terror. Bernard Lewis. 2003.
24). Islamic Jihad. By Ex muslim M. A. Khan 2009. ( Bogen kan købes her http://www.islam-watche.org
25). Muhammad and his Quran: Blood and Lies at the Root of islam. 2010. By Ex muslim Mohammad Asghar. ( Bogen kan læses her http://www.islam-watche.org
26). Price of honor. Jan Goodwins 1994.
27). The Clossed circle. David Pryce-Jones London 1990.
28). Muhammeds Piger. Lars Hedegaard 2010.
29). The 9/11 Commission Report 2002.
30). Islam. Henny Harald Hansen 1964.
31). Danmarks fremtid dit land - dit valg… Dansk Folkeparti 2001.
32). The New islamic presence in Western Europe. Edited by Thomas Gerholm and Yngve Georg Lithman 1988.
33). Koranen. Af A. S Madsen. 1967.
34). Det bedste guld - en bod om frihed. David Gress 2005.
35). Islams magt - Europas ny virkelighed. Karen Jespersen & Ralf Pittelkow 2010.
36). Fra fatwa til jihad. Kenan Malik. 2010.
37). Den politiske forpligtelse - det filosofiske fundament for demokratisk stillingtagen.
Kai Sørlander 2011.
38). De nazistiske rødder til palæstinensisk nationalisme. David Meir-Levi.
Forlaget Rafael 2007.
39). Islam og Europa. Ingemar Karlsson 1994.
40). Towards understanding islam. Sayyid Abul Ala Mawdudi 1980.
41). Verdens historie. H. G Wells 1903.
42). Gads historie for gymnasier og seminarier 1965 ( tre bind).

* Rolf Slot-Henriksen er den dansker, som har skrevet flest fagbøger om islam.

Ex muslimske kilder:

Ibn Warraq. Why i am not a muslim 1995.

Ayaan Hirsi Ali. Jeg anklager. 2005.

Ayaan Hirsi Ali. Infidel.(vantro) 2006.

Wafa Sultan. A God who hates 2009.

Sam Solomon. Morden day Trojan horse 2009.
E Al Maqdisi. ,,,,,.

M. A Khan. Islamic jihad: A legacy of forced conversion, imperialism and slavery 2009. http://www.islam-watch.org

Nonie Darwish.Cruel and unusual punilshment: The Terrifying global implications of islamic law 2009. (Breaking free from islam http://www.islam-watch.org

Walid Shoebat. Why we wants to KILL YOU! 2007. http://www.shoebat.com

Irsha Manji. Problemet med islam. 2004.

Taslima Nasreen. Shame 1997.( one woman against islam)

Mohammad Asghar.Muhammad and his Quran: Blood and lies at the root of islam 2005.
and - stories not told before. http://www.islam-watch.org

http://www.thereligionofpeace.com/

Fra fatwa til Jihad. Kenan Malik 2010.

De sataniske vers. Salman Rushdie 1988.

Muhammed & islam. Ali Sina http://www.alisina.org

Upassende ? Klag over indlæg

 
john kristensen, bindslev | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:25

kristendommen i min bare prutmaskine.vi var vikinger da korshæren kom til danmark for mange mange år siden,og korshæren spurgte vikingerne vil i være kristne.dem der sage nej blev dræbt,dem der blev tvunget til at sige ja er vi efterkommer af i dag,og vi har betalt kirke skat lige siden så kirken er ikke andet end en penge maskine der tilbeder en arme starkel der blev turtereret af romernes folk og blev hængt på et kors fordi han troede på noget andet.men kristendommen har tabt deres slag over danskerne,en stor del af danskerne lever som hedninge uden at de faktisk ved det så det er gået mange mennesker tabt i kirkens navn vikinger,indianer,gamle europa og muslimer så hvis der er en gud hvorfor skal folk så tvinges til at tro på ham eller hende hvem siger at indianernes tro ikke er den rigtige de eksisterede jo længe før kristendomen nu hvor debaten aligevel var ved kristendommen så kunde det være rart at få den genopfrisket

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:40

Svar: Sludder pladder vrøvl og nonsens.

Al videnskab stammer fra det gamle Grækenland, Persien, Indien, Ægypten og Kina
mere end tusind år før verden så den første muslim.
Summerne (Persien) var de første, der anvendte skrifttegn for ca. 5.000 siden.
Det var også summerne, der med hjulets opfindelse skabte et kvante spring i menneskets
kulturhistoriske udvikling.

P. S muslimerne har aldrig kunne slå en pind i en lort uden, at ødelægge begge dele.
Så er den ikke længer!
Få dine skole penge tilbage - man har solgt dig en halv gris på krykker.
Islam har altid ernæret sig af plyndringstogter, røveri, slavehandel, sørøveri og pengeafpresning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:47

Niels Jørgensen@
Gad vide hvorfor du er i eksil?

Det er også ligegyldig, men noget tyder på du ikke rigtig har fingeren på pulsen i dit fædreland.
JF Kennedys ord har jeg gjort til mine, i en grad du helt sikkert ikke kan stikke. Men hvad spilder jeg mine ord for. Din hale er grundigt stukket i mellem benene, og du kan så sidde og råbe fra dit eksil. Kom ind i kampen, når du gider yde andet end golde ord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:55

@Seker Gün, København ø | Skrevet: 10. dec 11 kl. 19:47

Nu taler han jo generelt om muslimer i hans sidste indlæg, og det har jo intet med at gøre om man har fingeren på pulsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, ashkelon | Skrevet: 10. dec 11 kl. 20:50

Tilbage til 266B :for hvem som endnu ikke erkoblet paa ,saa foregaar der utallige steder i den vestlige verden den samme slags politiske retsager , som bliver muliggjort her i Danmark af 266b . Det de har tilfaelles er , at de tiltalte ikke har nogen mulighed for at vinde retsagen ved at bevise sandheden af den kritik de har bragt mod Islaam ,fordi det de staar anklaget for IKKE er at have bragt falsk vidnesbyrd . Det de staar anklaget for , er at have KRAENKET muslimers “stolthed” , hvilket helt klart er tilfaeldet . At kraenke denne absurde stoltheds-illusion er uhyre nemt ,naesten uundgaaeligt . Den kan stort set opfattes som en slags SAEBEBOBLE : Ligegyldig hvordan man kommer til at roere ved den , saa exploderer den bare !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 10. dec 11 kl. 21:26

Til Ole Burde:

Rolf Slot-Henriksens læserbrev i J-P, som jeg gengav højere oppe ved jeg ikke om er et brud på ophavsretten at bringe.

Der er jo en konflikt mellem ytringsfrihed og ophavsret, men citater med angivet kilde tolereres ofte af aviserne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Thomsen, Århus C | Skrevet: 10. dec 11 kl. 22:20

Rasmus Hochreuter;
Er rimelig vild med at anmelde andre. Fair nok. Det er hans ret (og i visse tilfælde pligt). Med min juridiske baggrund vil jeg imidlertid anbefale Hrr. Hochreuter at forny sit lille juridiske kørekort.

1. At tilskutte sig en allerede fremsat udtalelse er ikke nødvendigvis ulovlig. Personer som er enige med bloggens skribent har derfor ikke nødvendigvis gjort noget strafbart.

2. Fint nok at du kan brilliere med et journalnummer fra en anmeldelse. Det ser stort ud, og kunne måske
skræmme nogen til at lægge en brun bæ i bukserne.

Kendsgerningen er imidlertid, at alle henvendelser (som ikke umiddelbart kan klarlægges) til politiet, udløser et jorunalnummer. Går Hrr. Hochreuter ned med brunkager og påstår at der er gift i dem, vil politiet konfiskere dem, og give ham et journalnummer, fordi politiet ikke umiddelbart kan tjekke det. I Hrr. Hochreuters tilfælde vil det måske være lettest at bede ham selv spise en småkage for at teste påstanden?.
Det vil spare skatteyderne for mange udgifter. Frem for at spise giftige småkager kunne Hrr. Hochreuter selvfølgelig og bide sig selv i tungen - resultate vil formodentligt være det samme…..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 10. dec 11 kl. 22:41

@ Carsten
Selvfølgelig giver det ikke mening når du snakker om noget du ikke ved en pind om. Man kan ikke tvinge nogen til at tro, og det må man heller ikke ifl. Islam “THERE SHALL BE no coercion in matters of faith.”
Du giver mig et link der beskriver persien, men det du glemmer er at på daværende tidspunkt var Persien et muslimsk land, så ja det var muslimer der bidrog til matematikkens udvikling: http://da.wikipedia.org/wiki/Matematikkens_historie#Arabisk_matematik_.28ca._700.E2.80.931600.29

Derfor skal du ikke kalde mig for løgner, når du kan se at du løgneren. Se selv hvor og hvornår den matematiske udvikling fandt sted. Du skal ikke snakke om noget du ikke har forstand på. Og for at gøre det værre så forsvarer du din uvidenhed. SKAM DIG!
Jeg har aldrig sagt at du skal hade din kultur.

Carsten, nu ved jeg ikke hvad de lærte dig i folkeskolen, men Bosnien er ikke en del af Persien.
Min kultur er europæisk. Det bosniske folk er et af europas ældste lille ven ;)

Ja du har noget imod muslimer og andre kulturelle mennesker. Det siger noget om dig, samt din person. For kære Carsten, vi giver af det vi har i os. Hvis had er det eneste du har, så har jeg meget ondt af dig.
Om man er muslim, kristen, jøde, buddhist er i mine øjne fuldstændig ligegyldigt. Jeg har et ansvar over for mine medmennesker. Ansvar for dine medmennesker - det er Islam.

“All of Islam revolves around two things: Sincerity to your Creator and mercy to His creations.” Hamza Yusuf

@ Allan

Allan, alt det du siger om nutidens muslimer er jeg delvist enig med dig i. Mange af dem er dårlige ambassadører. Men det er pga. deres kultur og ikke religionen. Man har glemt den islamiske kultur og gået tilbage til deres kultur som de havde før. Mens muslimerne havde “Islams kultur” så vi en masse forandringer på den videnskabelige plan. Det du siger at de intet opfandt eller bidrog til videnskab er direkte løgn.

Kig blot inden for medicin. De første der begyndte at operere var muslimer. Dem der opfandt narkosen var også muslimer. Alle redskaberne til operation (dem vi bruger i dag) blev også opfundet af muslimer. Det kan du læse meget mere om her: http://en.wikipedia.org/wiki/Medicine_in_the_medieval_Islamic_world

Hvordan kan du påstå noget du ikke har undersøgt? Det er blot medicin. Astronomi, kemi, fysik, matematik og al det andet må du selv nærmere udforske :)

Islam har aldrig ernæret sig af plyndringstogter. Plyndringstogter og drab er noget der tilgengæld kan tilskrives korsridderne.

Glem alt det du ved om dagens muslimer, de er meget dårlige repræsentanter. Udforsk i stedet. Gør som en af verdens bedste forfattere gjorde. Han udforskede og kom frem til følgende resultat: “I have studied him - the wonderful man - and in my opinion far from being an anti-Christ he must be called the saviour of humanity. ” George Bernard Shaw in “The Genuine Islam”

I må have en rigtig dejlig lørdag aften :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 10. dec 11 kl. 22:54

Mensur Fific, Viborg

Islam har ikke opfundet noget som helst - det eneste islam har formået at gøre - er at stjæle fra arme og ben fra de 2 andre religioner og andre kulture. Det er fakta. Om du så vil have det eller ej

Go’ lørdag

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 10. dec 11 kl. 23:23

Mensur Fific
Det du beskriver som “Islam” har meget lidt at gøre med den fortolkning som normalt kommer fra de fem almindeligt kendte hovedcentre for islamisk autoritet og koranstudier . Betyder det , at du har oprettet din egen helt private skole for islaamfortolkning ? er du sikker på at de andre bliver glade for DET ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, Årslev | Skrevet: 11. dec 11 kl. 00:00

man kan altså ikke stjæle fra arme og ben men alene
med arme og ben.Ellers betyder det noget helt andet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
john kristensen, bindslev | Skrevet: 11. dec 11 kl. 00:19

jaaaa er det ikke noget med at kristendommen jødedommen og den muslimske tro er sprunget ud af budismen. det er da lidt sjovt at tænke på at i thailand (mener jeg at huske)er der et par fødder med mærker af søm nagl og sætter man den ene fod oven på den anden passer det med et nagl banket i genem fødderne var jesus en thailansk buda munk og vappet hjem med huller i fusserne.den dag i dag kan fødderne ses i et glas mumendt i thailand og de er dateret til jesus tiden og hvis jeg husker rigtigt er det de kineser asiater der står for medicin,læge kunst og aukopungtur og indianerne i brasilien står bag natur medicin i flere tussend år og egypter hade læge kunst til pymide byggerne der er også templer i asien og brasilien gad vide hvor gammel de er og hvor gammel er kristendommen muslimske tro og jødedommen gad vide hvordan menneskerne klarede sig inden de 3 tros retninger blev opfundet hvor de kun havde guder at tro på og §266B er udelukkende lavet for at politikerne skal have en måde at holde danskerne nede med og for at holde hånden over den anden tro så de kan slippe ustraffet fra ting vi andre ville få straf for

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 11. dec 11 kl. 00:34

Andrè Kjær, Årslev

Lol :D Jeg skriver fra telefoen og er lidt fuld :D Go’ lørdag :D

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 11. dec 11 kl. 00:47

@ Firoozeh

Nej. Det du kommer med er din mening (baseret på den iranske kultur, som er forfærdelig).
Fakta kan du finde i mit indlæg over for. :)

@ Ole,
Jeg har ikke oprettet min egen fortolkning af Islam. Jeg beskriver bare Islam i dens oprindelige form:
Love the creations for the sake of Creator! Rumi :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Unna, Højbjerg | Skrevet: 11. dec 11 kl. 11:30

Som jesus bliver dømt for blasfemi, skal man åbenbart dømmes for at sige sandheden om en fordummende undertrykkende diktatorreligion, og dens synlige konsekvneser verden over. Skam over den danske paragraf 266B.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 11. dec 11 kl. 14:29

@Mensur Fific, Viborg | Skrevet: 10. dec 11 kl. 22:41

“Selvfølgelig giver det ikke mening når du snakker om noget du ikke ved en pind om.”

Selvfølgelig giver det ikke mening når du ikke forstår at formulere dig, og bare ævler.

“Du giver mig et link der beskriver persien, men det du glemmer er at på daværende tidspunkt var Persien et muslimsk land, så ja det var muslimer der bidrog til matematikkens udvikling”

Nej, læs dit eget link igen.
“En af de mest kendte arabiske matematikere var Muḥammad ibn Mūsā al-Ḵwārizmī, som levede i 800-tallet i Persien. Han skrev flere vigtige bøger.”

Det var før nogen overhovedet havde hørt om den primitive religion. Han er ikke muslim.

Desuden kan du se her, at det går galt da muslimerne kommer til magte, i 1400 tallet.
“Mens den arabiske matematik blomstrede helt frem til slutningen af 1400-tallet,”

“Carsten, nu ved jeg ikke hvad de lærte dig i folkeskolen, men Bosnien er ikke en del af Persien.
Min kultur er europæisk.”

Summasumarum, muslimerne har ikke bidraget med en skid, set ift. hvad resten af verden har bidraget med.

“Om man er muslim, kristen, jøde, buddhist er i mine øjne fuldstændig ligegyldigt. Jeg har et ansvar over for mine medmennesker. Ansvar for dine medmennesker - det er Islam.”

Lol, nej Islam er ikke er ansvar for dine med mennesker. Hvis det var sandt var der ikke så mange som flygtede fra de muslimske lande. I har alle muligheder for at skabe gode samfund dernede, godt klima, olie mange steder, og andre naturlige resource, og alligevel findes der ikke et eneste reelt muslimsk demokrati. Islam er klaner, og ikke samfund. Egoisme og ikke ansvar, og lad være med at sige andet. Vi danskere ser dagligt hvorledes muslimer ikke ønsker at bidrage til samfundet eller integrere sig.

Jeg har bestemt ikke had, det er dig der siger det, nok fordi det er det du selv er fyldt af, men jeg har ondt af jer, og specielt jeres kvinder, fordi de skal tækkes med “mænd” som jer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 11. dec 11 kl. 15:02

Mensur Ficif.

Nu må du sgu tage dig lidt sammen.

Wikipedia kan man ikke bruge til noget - det er ikke troværdig!
Dette medie blev oprettet får ca. 10 år siden af en ordblind cykelsmed.
Enhver han gå ind og skrive det værsten sludder og vrøvl på dette medie.
Jeg har engang skrevet, at Hitler var en sort jøde fra Grønland - og hvis jeg ikke tager fejl så står det der nok i nu.
De gamle Græker var helt fortrolig med jordens omfang (diameter) og de kendte også afstanden mellem Jorden og månen mere end 1000 år før verden så den første
muslim og han var analfabet.( Eratosthenes græsk videnskabs mand ca 276 - ca. 195 f.v.t. og græsk matematik se Pythagoras - “The art of mathematical demonstration was, almost wholly, Greek in origin,,. Du tror vel ikke, at Farorne kunne bygge pyramider for 3500 år siden
uden kendskab til matematik og andet viden.
Det er rigtig, at nogle af disse videnskabs mænd kom under muslimsk fangeskab - men ingen af dem var muslimer.
Hvis jeg nu bryder ind hos en professor i fysik og matematik mens han sover - er jeg så professor i fysik og matematik?
Nej, vel!
De gamle græske skrifter blev oversat af jøder og kristne i Toledo.
I det gamle Indien havde man kendskab til medicin ,astrologi, matematik, filosofi m.m og de havde anvendt nullet i næsten 1000 år før verden så den første muslim. Meget af denne videnskab blev spoleret af Muhammeds røver og banditter, som alle var analfabeter desuden repræsenterer islam stadig den største gruppe af analfabeter ca. 300 millioner det svarer nogenlunde til den europæiske befolkning.
Så er den ikke længer.

Kilde: History of Western Philosophy. By Professor Bertrand Russell 1945.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 11. dec 11 kl. 23:12

En af de få naturvidenskabsmænd i den muhamedanske verden, som ikke bare havde gengivet oversættelser af opdagelser fra andre kulturer, var al-Ḵwārizmī.

Han var vist født i det nuværende Uzbekistan inden det blev muhamedansk, men han arbejdede jo for perserne efter at perserriget var blevet muhamedansk.

Det er svært at nævne navne på nytænkende videnskabsfolk opdraget af muhamedanske forældre. I 1979 fik Abdus Salam Nobelprisen i fysik, men han var opvokset i Ahmadija-bevægelsen, som regnes som kættere af mange i Pakistan. Han arbejdede og boede i Italien.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per J, København | Skrevet: 12. dec 11 kl. 15:27

“Eller er reglerne anderledes for mig?”

Naturligvis er reglerne anderledes for dig. Det er jo undertrykkelsen af etniske Danskere som gør dem sure.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Claus Haas, København Ø | Skrevet: 12. dec 11 kl. 16:03

Firoozeh’s lille artikel har kastet ganske få lødige kommentarer af sig - f.eks. nogle af Karsten Sørensens. Heller ikke Firoozeh bidrager til en ellers relevant og interessant diskussion med andet end platheder. Det hele stinker - hvad hun også tilkendegiver- at være et mediestunt - en forfængelig sjæls selviscenesættelse. Måske har hendes kunsteriske ambitioner ikke helt båret frugt, men det er et gæt.

Lad mig afslutte med to ironiske pointer. Mange har forhåbninger til blog universets demokratiske potentiale. Her bruger deltagerne - over en bred kam - imidlertid muligheden til at tilsvine muslimer - præcis det, som 266b er institutionaliseret i den danske retsstat for at imødegå. For det andet er det en ironisk pointe, at Firoozeh ønsker at undergrave en retsbeskyttelse,som den demokratisk valgte lovgivende forsamlig i Danmark har sikret hende, og som hun aldrig ville kunne finde i det Iran, som jeg formoder at hun er flygtet fra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 13. dec 11 kl. 11:36

@ Seker Gün, København ø

Hvorfor nævner du eksil? Ved du hvad det betyder? Jeg er ikke i eksil, som mange udviste muslimer på “tålt ophold” i Danmark.

Jeg har et fritidshus i Danmark, og deltager i
debatmøder og kulturelle aktiviteter i Danmark.

Men ikke mere om mig, tilbage til probelemer med den muslimske indvandring til evig forsørgelse:

Kan du nævne blot et land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer?

Og hvis du gerne vil leve efter Kennedys ord: “Don’t ask what your country can do for you, ask what you can do for your country”

Måtte jeg se dig opfordre de muslimske indvandrere til:
1) Få de muslimske kvinder ud på arbejdsmarkedet i samme omfang som de danske
2) Få muslimerne til at være mindre kriminelle
3) Få især somalierne til at komme i arbejde
4) Få muslimerne til at forfølde deres kvinder mindre, så at kvindekrisecentrene ikke har en overepræsentation af muslimske kvinder
5) Få muslimerne til ikke at gifte sig med nærtstående familiemedlemmer, så at de multiretarderede børn undgås
6) Få muslimerne til at deltage i den danske kultur (Hvornår har du set muslimer i teateret, til koncerter eller på kunstudstillinger? Alt det og m,ere til deltager jer i både her og i mit nye hjemland)
7) Få muslimerne til at flygte fra deres muslimske lande til andre muslimske lande hvor kulturen passer bedre
8) Få muslimerne til at blive familiesammenført i det muslimske land, som vi hele tiden er det bedste, og har de klogeste hoveder :)
Tja man kunne blive ved med muslimske forbedringsprojekter; men desværre blokerer den behagelige tilværelse på evig forsørgelse, hvor skaffedyrene endda bøjer for den muslimske kultur, Endnu

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 13. dec 11 kl. 12:58

Kære læsere. Vi minder om at anonyme indlæg slettes. Angiv både for- og efternavn. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 13. dec 11 kl. 14:49

For nyelig læste jeg i en spansk avis, at mere end 5.000 unge piger
er blevet kidnappet i Irak og solgt, som sexslaver i bl.a. Syrien og Iran.

Kilde: SUR.

Mvh. Allan Hansen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 13. dec 11 kl. 17:28

Niels Jørgensen@
Jeg har allerede svaret. Men tager den gerne igen for Prins Knud: Danmark.
At jeg aktivt arbejder for Danmarks ve og vel i ud og indland, kan du ikke diskutere.
Hvad gør du selv, der i dit eksil? Flygtet fra skat og forpligtelser?
Flot at du deltager i debatten, når du nu vægrer dig mod at bidrage økonomisk. At du ikke holder dig tilbage for at klandre andre for ikke at bidrage, er hykleri i højeste potens.
Dine mange punkter udstiller præcist dine fordomme og uvidenhed. Du går udfra at samtlige borgere i Danmark, af muslimsk oprindelse, er en ensartet masse, der tænker og handler ens. Intet er mere forkert. Hvor meget tilfælles tror du en sekulær, ikkereligiøs Istanbultyrker har med en tildækket somalisk kvinde?
Intet, udover at hvis begge besøger sit hjemland, ikke hører kirkeklokker, men kald til bøn, hvis man da kalder til bøn i Somalia.
At du yderligere gør dig selv til grin, ved at antyde at du skam kan se på folk, om de er muslimer, taler da vist for sig selv. CV Jørgensen lavede engang en temmelig satirisk sang om expats på den spanske solkyst. Du må virkelig føle dig truffet, når den spilles i radioen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 13. dec 11 kl. 19:28

Seker Gün, København.
Det er dig, der er til grin.
Jeg bor selv på Solkysten.
Som gammel musiker kender jeg selv
Carsten Valentin Jørgensen - og han har vist aldrig været på Solkysten.
P.S. jeg kan også se, om folk er muslimer
svin og hunde - for nu at blive i det koranske sprog
- øjne fyldt med had og vold!!!
Så er den ikke længer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 13. dec 11 kl. 23:00

@ Seker Gün, København ø

Imod tåber kæmper selv guderne forgæves; men du har bedste måde illustreret min pointe om de kultur- og uddannelsesfjerne indvandrere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 13. dec 11 kl. 23:36

Niels Jørgensen@

Et bragende ” I lige måde”, med den tilsnigelse, at der skal stå udvandrere og ikke indvandrere som sidste ord i dine ord, jeg så gjorde til mine.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Vestergård, Odense | Skrevet: 14. dec 11 kl. 02:12

Jeg mener det samme som Lars og Firoozeh.

Det håber jeg sandelig ikke, at jeg skal straffes for.

Men hvis Lars skal straffes, så skal vi andre vel også…

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 14. dec 11 kl. 11:25

Kære læsere. Hold venligst en god tone og undgå personangreb. Anonyme indlæg slettes. Angiv både for- og efternavn. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 14. dec 11 kl. 23:03

A.Hansen@
Svin og hunde må du gerne forklare.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Hansen, 2960 | Skrevet: 15. dec 11 kl. 14:12

Svar:

”Koranen lærer os at dræbe afgudsdyrkerne og de vantro, der afviser islam” Gholam-Reza Fada, 1980.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 16. dec 11 kl. 16:45

De fleste har sikkert set, at Seker Gün, og andre for den sags skyld, ikke har forstået de danske værdier.

Tænk at indvandrer, som ikke kan klare sig selv, og som misbruger den danske gæstfrihed, i den grad ser ned på “skaffedyrene” / dhimnierne.

Og især for tyrkere, som aldrig undlader at fremhæve Tyrkiet, som et lysende eksempel:

1) Kritiske journalister fængsles
2) Det kurdiske sprog annerkendes slet ikke.

Hvis tyrkere i Danmark behandledes som kurdere i Tyrkiet, så ville det udløse et ramaskrig.

Tyrkerne i Danmarki i resten af EU er blandt de mindst integrerede, som også Erdogan foreskriver.(Intregrer jer ikke)

Og derfor kan man også se, at jo flre tyrkere, som lever i et område, jo større er moodstanden imod optagelsen at landet i Lilleasien optages i EU.

Når ikke engang tyrkerne i EU kan integreres, når de bor midt i den europæiske kultur, hvordan skal et land, helt uden for Europa så blive integreret?

Og et lille P.S. til Seker Gün om min udvandring til et andet land (ikkes Spanien): Det sidste år hvor jeg boede i danmark betalte jeg 1.500.000 kroner i skat. den dag hvor 10 muslimske indvandrere, i gennemsnit, betaler det samme, så vil mange flere acceptere en indvandring, som bidrager til det dansske samfund.

Som det er nu, så koster den overvejende muslimske indvandring minimum 16. milliarder kroner om året. Tænk hvor meget velfærd man kunne få for de penge? Eller tænk hvis man sænkede skatten for de flittige og arbejdsomme, så at de ville arbejde endnu mere?

Både krisen med indvandringen til forsørgelse, og EU’s finanskrise bunder desværre i, at så forstå selv de mest elementære nationaløkonómiske begreber.

På denne blog er dee i hver fald flere som udstiller deres uvidenhed :(

Upassende ? Klag over indlæg

 
seker Gün, København Ø | Skrevet: 17. dec 11 kl. 01:19

Niels Jørgensen@
Nå da, det fik dig på af stolen.
Gode råd fra en landsfornægter??? Nej Tak!!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 18. dec 11 kl. 21:43

@seker Gün, København Ø | Skrevet: 17. dec 11 kl. 01:19

Det er du vel i bund og grund også selv, eftersom du ikke er etnisk dansk, men flygtet/rejst fra et andet land. Hvad med at forholde til det han skriver, eller kan du ikke bruge sandheden til noget i lalaland?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 19. dec 11 kl. 00:25

Carsten@
Født og opvokset i dette land, var der andet?

Niels er sjov, da han ikke tåler sin egen most.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jorgen Faxholm, London | Skrevet: 19. dec 11 kl. 19:41

Hvis alle, der kommenterer paa denne blog (undtagen faenomenet Halvorsen selvfoelgelig) ku ta sig sammen og anmelde hinanden vedr. 266b, saa var den sag snart loest.
I England kraeves der 100.000 underskrifter for at parlamentet optager en sag til diskussion. DK kunne laere heraf og komme med paa vognen ganske enkelt: via Facebook og Twitter. Bare se at komme i gang, Danskere

Upassende ? Klag over indlæg

 
anders nygaard, korsør | Skrevet: 20. dec 11 kl. 00:40

tja, den her diskusion har vi vel haft i danmark i over 20 år? Spørgsmålet er om vi er kommet tættere på hinanden? Jeg ved det sgu ikke, men historien har vist, at med tiden vil indvandrernes børn eller børnebørn blive danske, så mon ikke alle nuværende muslimer efter noget tid vil få samme kristne værdi som os.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hagar Kennemo, Roskilde | Skrevet: 20. dec 11 kl. 20:18

Jeg tilslutter mig. Jeg er overbevist om,at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt, menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt, menneskefjendsk religion, hvis lærebog, Koranen, om muligt er endnu mere umoralsk, forkastlig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.
I alle meget lukkede - altid stærkt patriarkale - samfund med en forkvaklet seksualopfattelse, bliver de de svageste - kvinder og børn - udnyttet på forskellige måder. Katolikkerne, Jehovas Vidner, en meget “progressiv” kostskole i Tyskland, visse muslimske familier. Ahmed, du siger at Brønderslevsagerne viser at danskere ikke er bedre end muslimer. Selvfølgelig kan du finde en masse rædselsfulde eksempler i gammeldanske familier. Men spørgsmålet er hvor mange? Hvor mange danske mænd per 10.000 ville man finde (hvis man opdagede dem alle)? Hvor mange muslimske per 10.000? Når den kvantitative forskel - mellem muslimske og danske mænds seksuelle vold mod kvinder og børn (og jeg TROR, at der er en forskel efter alle de bøger, undersøgelser og rapporter jeg har læst) overskrider et vist antal, så slår den kvantitative forskel over i en kvalitativ. Så må man begynde lede efter en forklaring. Og når man har læst Koranen og haditherne - for det har du vel, Ahmed? - så får man kvalme af synet på seksualitet og på kvinder i almindelighed. Og når man også kan læse om muslimsk børneopdragelse, at en synd kun er en synd, hvis den bliver opdaget, så begynder man at se et mønster. Psykologer og kvindekrisecentre oplever, at kvinder/unge piger fortæller, at onkelens (måske gentagne) voldtægt/er godt nok er skræklige, men de kunne ikke drømme om at fortælle det for forældrene: de ville give pigen hele skylden og sige at hun vel havde været for udfordrende klædt, ikke havde prøvet at undgå at være alene med onkel etc.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hagar Kennemo, Roskilde | Skrevet: 20. dec 11 kl. 21:30

Mensur Fific,
på hvilken måde er “det bosniske folk et af Europas ældste”? Kan du fortælle, hvordan du måler alderen på rommerne, grækerne, spaniolerne, danskerne som folk?
Vedr. plybdringstogter: hva med at købe en koran? Og haditherne? Vi ta’r lige sura 8, Al-Anfal, vers 2: De spørger dig om byttet (i krigen). Sig: Byttet tilhører Allah og Sendebudet … vers 42: Og vid, at hvad I end tager som bytte, er en femtedel af det til Allah og sendebudet og de nærtbeslægtede … vers 70: Nyd af det, som I har vundet som tilladt og godt bytte og frygt Allah.” Og man kan blive ved og ved.. Eller hadithernes beskrivelse af muslimernes erobring og plyndring af to jødiske byer med massedrab på mændene, tilfangetagelse af kvinder (med voldtægter) og børn som slavinder og slaver.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 26. dec 11 kl. 10:23

@Seker Gün, København ø | Skrevet: 19. dec 11 kl. 00:25

Det gør dig ikke dansk. Var der andet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 27. dec 11 kl. 20:37

Carsten Hansen@
Jo det gør!

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, tånning/ skan. | Skrevet: 28. dec 11 kl. 09:59

mensur fific

hvis den muslimske verden virkelig har opfundet alt det du påstår, hvorfor har de så aldrig tjent noget på det??.
de islamiske lande er jo blandt de fattigste i denne verden.
olien kunne have gjort alle rige, men den indtægt er der jo nogle der ikke vil dele med andre.
så skriver du et sted “om man er muslim, kristen, jøde eller budist er ligegyldigt”. der er du da ikke på linje med koranen, der foreskriver dig at slå jøder ihjel hvor du end møder dem. os andre skal du omvende, vil vi ikke det skal du også dræbe os.

god og venlig religion du har , hva!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 29. dec 11 kl. 14:41

@Seker Gün, København ø | Skrevet: 27. dec 11 kl. 20:37

Du er dansk den dag, du forstår alle uanset køn, har ret til at gøre lige hvad de vil, uden at blive slået i hovedet med nypuritanske værdier. Skåret ud i pap betyder det, at du lader din datter gå byen på lige vilkår med din søn, hviket betyder, hun drikke sig fuld, kneppe med dem hun har lyst til. Jeg tror den dag vi ser efterkommer af indvandre pigerne, gør det er ligestillingen langt om længe trådt i kraft.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 30. dec 11 kl. 18:08

Carsten@
Ok, at kneppe igennem, til højre og venstre, i fuldskab, er det der gør en dansk, altså hvis man er pige?
Det tror jeg ikke min Jydske kone er enig med dig i.
I øvrigt er det sådan lidt slibrigt at gøre danskhed til et spørgsmål om udveksling af kropssekreter, men det er nok bare mig.
Mine bud havde været noget med vilje til forsvar af fædrelandet, demokratisk indstilling, åbenhed og at virke for samfundet i samfundet. Alt dette lever jeg selv op til, gør du?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 1. jan 12 kl. 13:31

@Seker Gün, København ø | Skrevet: 30. dec 11 kl. 18:08

Haha, jeg vidste du ville misforstå mig, du er jo ikke muslim for ingenting.

Du taler om integration på et andet plan. Jeg taler om det på det personlige plan, helt nede på familie niveau. Det er der forskellen skal gøres, inden du kan forvente forståelse for demokrati og ligeværdighed mellem kønnene og at tage ansvar, ikke kun for sig selv, men også for omgivelserne.

Det er det der har gjort danmark til et yndet sted at slå sig ned, fordi vi tager os af hinanden, og desværre også af folk som ikke vil bidrage på samme måde.

Men fint du lige for skudt ind du har en jysk kone, så du kan pudse glorien, så behøver du jo naturligvis slet ikke argymenter for dine argumenter, er det sådan du tænker?

Den første måde jeg forklarer det på er den officielle, den anden er den reele og den måde det funger på, i praksis. Jeg skærer det ud i pap for dig så du kan forstå det, men det var så tabt alligevel.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 1. jan 12 kl. 20:57

Carsten Hansen @
Tak for rigtig god forklaring.
Hvor er det du læser at jeg ikke kan gå ind for det?
En accept af dit stillede kriterie ville i mine øjne stride mod forældreansvar, og særlig muslimsk mener jeg ikke det er ville vejlede sine børn i retning af ansvarlig livsførelse.
Mine kriterier sprang du lettere (u)elegant hen over, var det for svært?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 1. jan 12 kl. 23:01

@Seker Gün, København ø | Skrevet: 1. jan 12 kl. 20:57

Her såmænd.
“Ok, at kneppe igennem, til højre og venstre, i fuldskab, er det der gør en dansk, altså hvis man er pige?
Det tror jeg ikke min Jydske kone er enig med dig i.
I øvrigt er det sådan lidt slibrigt at gøre danskhed til et spørgsmål om udveksling af kropssekreter, men det er nok bare mig.”

Pointen er at du skal lade din datter gøre hvad hun vil, præcis som du ville lade din søn gøre.
Den dag du der ikke er forskel i dit hoved, er det lykkedes for dig.

Dine kriterier er mig inderligt ligegyldige, eftersom det er ord og intet andet.
Bevis det, lev det, så kan vi tale om det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København ø | Skrevet: 2. jan 12 kl. 17:59

Siger ISAF dig noget?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Clausen, Brabrand | Skrevet: 13. jan 12 kl. 21:46

For en god ordens skyld må jeg lige citere det, der ikke må siges i Danmark:

jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?

Her er jeg dækket af citatretten og kan gentage det uden at blive dømt, for det kan ikke bevises, at det er min egen mening, jeg udtrykker - jeg henviser bare til Lars.

Men - og det generer mig ved det oprindelige citat - han forstår ikke jødedommens og Kristendommens dybe civilisationsbærende kraft, og deres evne til at skabe selvstændige og ansvarlige mennesker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Clausen, Brabrand | Skrevet: 13. jan 12 kl. 21:49

I øvrigt skrev Politiken for et stykke tid siden:

Danskerne er vilde med kokain

Det er ikke strafbart. Ikke fordi det ikke er nedsættende, men fordi danskere ikke er en minoritet…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Larsen, Kalundborg | Skrevet: 17. jan 12 kl. 02:22

Kære Firoozeh,
og til alles oplysnning:
MUSLIMER HAR INGEN RELIGION.
For “religion” er betegnelse i vores vestlige og s e k u l æ r e kultur for den “åndelige” del af vores 2.delte univers, hvor Gud menes at styrer i Himlen. Og på jorden er det menneskene, nu i form af demokratier.
Muslimer har således ingen religion i nogen som helst vestlig forstand, men muslimer lever efter en gammel forstokket OLDTIDSKULTUR, HVOR OVERTRO OG POLITIK ER SAMMENRODET - endnu ikke sekulariseret, som i vores vestlige tanke-univers.
Den islamiske-kultur er snarere det modsatte af religion, da kulturen er bygget op på Allah-underkastelse som det er tilfældet i andre oldtidskulturer. I romersk-jernalder og Vikingetid dyrkede vi Odin. Allah og Odin er krigs-guder fra samme tidsperiode!
Vores vestlige kultur har forandret sig, vores begreber og tankesæt er forandrede. Vi kan hverken læse eller forstå Odin-kulturen længere, men den fostrede de stadig vidt berømte ‘beserkere’ ligesom Allah-kulturen i dag fostrer jihad-krigere!. “Mohammed”s hellige skrifter (flere forfattere)læses derimod af muslimer som var de skrevet i går, har således “forstokket” kulturen i de samfund, islamkulturen har invaderet.
Islamisk “overtro” betyder underkastelse under Allahs diktatur, menings-terror og militarisering: Disciplinering af drenge til krigere og piger til supportere af sex og nye krigere. Dette barbariske handlings- og menings-diktatur har næsten helt sat al selvstæændig tankegang hos muslimer i stå i over 1000 år!
I Islam-kkulturen er der IKKE tale om religiøs “tro”, for “tro” forudsætter en grad af frivillighed og individuel overbevisning.
- Det er fuldstændig gak-gak, at en krigerisk oldtidskultur fra Mellemøsten er blevet inviteret til at kolonisere Vesten.
- Det er fuldstændig gak-gak, at islam-ideologerne har været i stand til at bilde så mange “nyttige idioter” i Vesten ind, at den islamiske kriger-kultur skulle have noget som helst med “religion” at gøre i moderne sekulær forstand, når kulturen er ganske som vor egen oldtidskultur og Vikingetid.
- Det er fuldstændig gak-gak, at islam som en krigerisk, mandschauvinistisk, voldsom racistisk oldtids-ideologi nyder beskyttelse under vestlig kulturs moderne (1648/1849) begreb “religionsfrihed”.
- Islams “race-hygiejniske” slå-alle-andre-folkestammer ihjel ideologi og målsætning har naturligvis ingenting med “religion” (som et “åndeligt” fænomen) at gøre. Nazisme blev heller ikke betegnet som “religion”.
Islam-kulturen breder sig i den vestlige verden under falske forudsætninger. Islam har fundet ud af at snige sig ind under EN FALSK VAREBETEGNELSE “religion”, og har så oplevet, at alle dumme mennesker i Vesten modtager denne forstokkede krigs-kulturen som en “religion” og deres kritiske sans lammes fuldstændig, når der blot siges trylle-ordet “religionsfrihed”. Vi kan også sige, at fordi de fleste vesterlænding er gjort snot-forvirrede begrebsmæssigt (af moderne kristen tankegang?), så inviterer vi selv røveren ind.
DEN ISLAMISKE INDTRÆNGENDE OG KOLONISERENDE KRIGS-KULTUR HAR INTET MED RELIGION (i vores vestlige forstand)AT GØRE - TVÆRTIMOD:

- ISLAM ER GAMMEL OLDTIDSKULTUR. ISLAM ER
HANDLINGS- OG MENINGSTYRANNI. ISLAM ER FORBUD MOD AT TÆNKE SELV. (Må man synke sit eget spyt under fasten?)
Og den forfærdelige totalitære ideologi skjuler sig fejt under dække af “religion”…..og har derved taget røven på alle dumme elsk-dine-fjender-ihjel-tosser i Vesten.
- Ingen kan være i tvivl om, at islam-kulturen er en mandschauvinistisk kriger-kultur. Kvinder er blot objekter for Allah-krigernes behov og lyster, ære og krigs-moral.
I det ISLAMISKE PARADIS, IRAN, er der LOV der klart siger, at mænd straffrit kan dræbe deres døtre!!!!!
ISLAM - RELIGION? - REND MIG…….OLDTIDSKULTUR!!!.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 17. jan 12 kl. 10:18

Kære læsere. Undgå venligst at skrive med store bogstaver, da det svarer til at råbe højt i en debat. Hold en god tone og undgå personangreb. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh skal afhøres af politiet | Denfri , | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:41

[...] http://blogs.jp.dk/firoozeh/2011/12/06/paragraf-266b/ [...]

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sara Sajadian, århus n | Skrevet: 25. jan 12 kl. 17:49

JPs debatregler:
Det er ikke tilladt, at

Tilskynde til racisme.

Hmme, sjovt I selv ikke overholder de regler JP.

Upassende ? Klag over indlæg

 

Seneste kommentarer

Dennis Sørensen skriver
02.11.12 19:40
Martin Axel Rasmussen Du har ret - fortæl - Læs mere
Dennis Sørensen skriver
02.11.12 19:18
Martin Axel Rasmussen - fortæl - Læs mere
Dennis Sørensen Den der ikke ved hvad de 3 Verdensreligioner er, er godt nok Læs mere
Johnny Knox Mazza skriver
02.11.12 17:19
du har da fuldstaendig ret "udviddenhed" det lyder sgu da direkte ubehageligt... og nej selvfølgelig er alle 1.6 milliarder muzzier ikke Læs mere
Johnny Knox Mazza skriver
02.11.12 17:06
hahaha siger manden der er opkaldt efter en "profet" og tror på en "magisk" bog og trylle trylle allah.....hallo i kunne ligesågodt tro på harry Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her