*

Profil

Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan sætter fokus på religion, Iran og politik igennem kunsten.

Baggrund:

Firoozeh Bazrafkan er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Hun er foredragsholder og udøvende kunstner og sidder i bestyrelsen for Trykkefrihedsselskabet.

Andet:

Udstillinger omfatter blandt andet:

2009 Gloria biograf ( Future Shorts )
2009 World Out Games
2009 Dronninglund Kunstcenter
2009" Kvindemuseet"
2008 Center for Contemporary Art Århus
2005 Randers Kunstmuseum
2004 Minority Report

Sted:

Århus

Website:

Besøg

Emneord:

Firoozeh

Politiet har ringet til mig angående paragraf 266b

Dato: 24. januar, 2012

Emner: , ,

342 kommentarer

 

 

Politiet har ringet til mig angående paragraf 266b. Jeg skal forhøres i morgen kl 17:00 i Århus

Mit tidligere blogindlæg skrev jeg at:

“For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur - hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen”

Mit blogindlæg er alene en happening for at udstille det vikårlige i bestemmelsen af paragraf 266b.

Men jeg mener det jeg har skrevet på mit tidligere blogindlæg her på JP bloggen.

Hvis man vil kritiserere den politiske del af islam og andre islamiske love, (eller noget andet) Så mener jeg at det er nødvendigt at man kan forholde sig generaliserende til det. For hvordan skal man ellers forholde sig til en politisk ideologi? Som selv er generaliserende..

Jeg mener at man bliver nødt til at forholde sig til ideologien på et ideologisk plan. Altså den bliver generaliserende.
Som er det modsatte af et personligt plan. Jeg er ikke ude på at lave personangreb på muslimere.

Jeg har et problem med en lov som vi har her i Danmark som vil begrænse ytringsfriheden i at tale frit om de problemer som vi har verden over.

I Iran findes der en lov der giver fædre og bedstefædre lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn uden at de bliver straffet for mord. Tjek den selv - den islamiske lov paragraf som hedder paragraf 220.

Hvis jeg og alle jer derude. Hvis vi ikke må tale om æresdrab verden over, ja så har Danmark et problem. Et meget stort problem.

Æresdrab - ære prisen for en kvindes liv

28112010176

Venlig Hilsen
Firoozeh Bazrafkan

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Jørgen Christensen, Odense | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:30

Der er vel intet nyt i dette, sådan er det – (uden at genere ænderne) - i andedammen Danmark. Det bliver værre endnu, bare vent.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Mejlstrøm, Kalundborg | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:32

Det er altid dejligt at læse dine kommentarer,Firoozeh…Nu mærker du de etablerede multikultier og politietatens fortolkning af §266 B..
Glæder mig til at høre hvilket resultat,som kommer ud af ovennævntes forsøg på atter at censurere vores ret til at udtale os frit i Danmark?!?

“De binder os på hånd og mund…”

Tak fordi du tager denne vigtige sag op..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Wied, Kbh Ø | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:44

Loven er et juridisk misk-mask. I dag blev nazisten Daniel Carlsen frikendt for 266b for at have citeret Helmuth Nyborg og lignendes iagtttagelser om IWQ og etnicitet.

Hizb ut-Tahrirs talsmand Fadi Abdullatif blev flere gange dømt for at have citeret en ellers lovlig bog, Koranen.

Lars Kragh Andersen blev dømt for at have citeret og strammet på¨Lars hedegaards udsagn.

Hedegaard er både dømt og endnu ikke dømt færdig.

Bliver Firozeeh dømt for at citere Lars Kragh Andersen, eller hvad?

Er der nogen der kan få hoved og hale i anvendelsen af den lov, og er der ikke snart en modig jurist der opløfter sin røst imod den og blasfemiparagrafffen, der har været brugt én gang siden 1938.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erik Knudsen, København | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:44

Når du bliver dømt for at have en mening Firoozeh, så tag det som et hæderstegn. Totalitære regimer har aldrig brudt sig om mennesker der har en mening og tør udtrykke den.

Jens Hansen, jeg tror du tager ret meget fejl hvis du placerer Firoozeh på det du med et forældet udtryk kalder højrefløj.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jette Plesner Dali, Frederiksberg | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:45

I Tyrkiet - som Det Muslimske Broderskab har forlangt bliver optaget i EU øjeblikkeligt - har man på skrømt gjort det muligt at strafffe “æresdrab” med fængsel på livstid. Samtidig har man givet dommerne en kattelem: Hvis det kan bevises, at manden handlede, som han gjorde, fordi han “følte sig provokeret”, så kan han slippe ..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Wied, Kbh Ø | Skrevet: 24. jan 12 kl. 21:48

Hare speech lovgivningen blev iøvrigt vedtaget af diktaturerne i FN imod demokratiernes vilje. Hvorfor ? Fordi den kunne bruges til at lukke munden på deres egne beflkninger. Det bør man vide om 266b.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, Årslev | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:21

Når jeg har ringet til politiet ved relevante sager bliver jeg altid afvist med alverdens fjollede svar.

Men selvfølgelig finder de resurcer til at forfølge dig,he,he,ho,ho

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:25

@ Firoozeh Bazrafkan

I dette land er du uskyldig, indtil du bliver dømt.

Og i værste fald risikerer du kun en bøde, som dine proselytter betaler for dig, og til gengæld kan du få en masse opmærksomhed på sagen.

Så fortvivl ikke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rolf Skat Nielsen, Århus | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:33

Jeg stødte første gang på islams vanvid i mine yngre dage, hvor jeg arbejdede 2 år på et såkaldt integrationsprojekt i nordsjælland, og havde flere voldsomme konflikter med muslimske mænd.
Islam gør mennesker åndeligt forkrøblede, er kvindeundertrykkende og voldelig, står på alle måder i et misforhold til guds skaberværk, og afføder en syg ødelæggende og destruktiv kultur.

Tak for, at du siger din mening åbent og ærligt, Firoozeh Bazrafkan.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Steengaard, København . | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:34

Til Firoozeh Bazrafkan kan man sige , at kan du bevise din påstand er der intet forkert i at udtrykke denne . Det er ytringsfrihed og ærlighed på et bevist grundlag .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Wied, Kbh Ø | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:38

@Peter Steengaard: Forkert! Skyldighed i 266b-forstand har intet at gøre med, om ens påstande er sande eller falsk. Det der betyder noget, er om nogen er krænket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esther Dalgaard, Hvidovre | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:51

Hele denne sag med 266b lugter fælt!!
Jeg kunne forstå det hvis du havde opfordret til vold og andre slemme ting, men det har du jo ikke.
Det er jo kun din mening du giver udtryk for, og så kan man enten være enig eller uenig med dig, længere er den ikke.
Det er misbrug af paragraffen, og det kan føre til at når den bliver brugt på den måde at den så må vi kræve at de bliver revideret eller helt fjernet!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Kleinbæk, skive | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:07

Jo men Danmark er et Stasi samfund, det er indført over de senste 10 år og desværre primært af en “liberal regering”. Det samme sker i USA, de har efterhånden de mest regler du kan finde i verden og det hele er i tråd med “big brother watching you”.

Det er sygt, men som mange skriver - det er bare Danmark - et kamufleret diktatur og bananstat, der har et ensidigt fokus i magtudøvelsen. Flyt du hellere til Tyskland, de ved stadig hvad demokrati er og respekterer det, de har nemlig en anden historie end vores.

Hvilken idiot kan lave en lov der for marmelade til at stige fra 19 til 44 kroner, det kan det offentlige Danmark. Hvilken idiot kan finde på at vedtage en logningslov og en lov om administrativ tilbageholdelse, der sender den dømmende og udøvende magt i hænderne på poltiet - det kan det offentlige Danmark.

Til afhøring hos “politiet”. I det kommunistiske Rusland kaldte man det, “at stå ret på det røde tæppe” og redegøre for, hvorfor man ikke havde den rette tankegang - måske var hjerneskallen asymmetrisk eller bar præg af ariske træk ? Mon politiet har et instrument der kan måle asymmetrien på din hjerneskal - det her er fuldstændig vanvittigt - det er “big brother” og det er stasi.

Nu henter de vel også mig for at åbne munden, jeg er godt nok ikke fed, men jeg ryger og så skriver jeg på bloggen, så jeg skal vel lige checkes - de kan formentlig finde mig via logningsloven og så bruge de muligheder terrorlovgivningen har givet dem, for at fratage mig forsvar.

Det er simpelthen sygt og vanvittigt, velkommen til det kamuflerede elitediktatur i Danmark - og var endelig din mund, så du undgår lovens lange arm, for det er forbudt at have mening og følelser.

Den værste synder i det hele er Pia Kjærsgaard, hun har trukket hele den borgerlige regering ned i et søle, hvor debatniveauet var som gadeparlamentet og lemfældigheden i lovgivningen ligeså og nu har vi resultatet af hjemmehjælperes indblanding i ting de ikke har forstand på - hils de kære politifolk og sig til dem, at deres afhøringsteknikker også skal ændres “så de følger med tiden”. De kan bare hyre et par gamle KGB drenge, de kan det hele forfra og bagfra.

Vanvid - 2012 i Danmark, det lille kongerige der fostrede HC Andersen og Niels Bohr, det lille kongerige der før var foregangsmænd for frihed og demokrati !!!! - en svunden tid.

Det er godt vi er så små ellers ville vi vil også selvstændigt gå i krig for at vinde Skåne tilbage eller måske dele af det Nordlige Tyskland.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren Rasmussen, 2860 | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:15

Firoozeh,

det kan ikke udtrykkes mere præcist - islam er en ideologi formuleret af en psykopatisk kriminel løgner og med vold udbredt til en gruppe af nomadefolk og andre “civilisationer”, der lige siden 800 tallet har måtte betale prisen for denne onde ideologi - det værste plagiat af jøde og kristendom.

Du skal ikke undskylde dine synspunkter - og sørg nu for at få en advokat som bisidder i dit møde med politiet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:18

…”at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel”…

Firoozeh Bazrafkan; dét er da i overdreven grad generaliserende og dybt krænkende for de mænd i gruppen, der - ikke gør sig skyldige i de nævnte overgreb. Skal de nægtes beskyttelse af loven mod æreskrænkende angreb? Du ville vel ikke selv finde dig i noget lignende?

Hvis du kan dokumentere med blot nogenlunde sikkerhed, hvor mange, “i meget stort omfang” omfatter, så kan du ikke retsforfølges. Kan du ikke det, må du stå til ansvar. For i et civiliseret samfund skal ingen tåle, at blive hånet og krænket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København Ø | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:24

Tillykke med det. Din undersøgelse var en succes. Der er altså ikke forskel på folk. Gad vide om du så vil skrive om det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:29

Mange tror at §266b bruges for at forhindre diskrimination, men virkeligheden er stik modsat.

Paragraffen tager tværtimod udgangspunkt i at bestemte grupper har krav på en særbehandling ved at straffe kritik mod dem. Hvis man på tilsvarende måde havde en regel som sagde at minoritetspartier som nazisterne og kommunisterne havde krav på at blive fritaget for kritik, ville de fleste kunne se det var diskriminerende.

Selve ordlyden af §266b kunne tyde på at også danskere og kristne er omfattet, men instruks fra Rigsadvokaten og domspraksis viser at der kun er tale om en såkaldt minoritetsbeskyttelse, altså en groft diskriminerende praksis.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Rasmussen, Hørsholm | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:35

“…For i et civiliseret samfund skal ingen tåle, at blive hånet og krænket.”

Civiliseret… betyder det, ligesom det civiliserede liv i Rosengården, Malmö ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren Rasmussen, 2860 | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:35

Islam er en befængt ideologi på linie med kommunisme og nazisme - som skal bekæmpes med alle midler - i tid og rum.

Mennesker importeret til Danmark af selvgode undermålere - mange af disse menneskelige afskum der er fortalere for forsat import af “kulturberigere” - finder vi jo netop iblandt det radigale venstre og andre såkaldte kulturradigale low people (de bedste/værste eksempler af racen kan findes hos det radigale venstre).

Hele dette sammenrend af mentale undermålere med deres sociale mindreværdskomplekser - denne åndelige inferiøritet - dette sammenrend af små ånder der kæfter op i det offentlige rum - er så tidstypiske for Danmark og Europa.

Jeg håber og tror på at Holger Danske snart vil vågne op.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Abdullah M Ali, odense sø | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:49

Du skal nok kunne snore dig uden om paragraf 266b
Firoozeh Bazrafkan det gør alle Islam hader/Kufar/ ellers gør du bare det du bedst til, smide dine klude ik så får du nok højst en påtal eller en politi date og opmærksomhed som du så ivrigt leder efter

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 00:03

Meyersahm:
“I meget stor omfang”
Hvor generaliserende er det 20% 40% 60% 80% 100% ?
Har du patent på det? Klovn!
Kender du det eksakte tal?
Men det er jo underordnet .266B gælder bare een muslim bliver krænket i statsadvokatens optik efter direktiv fra tosserne i EU.
Pøj-pøj Firoozeh . Behøver du hjælp til bøde eller advokat , skal du bare sige til.
Kampen imod 266B er ekstrem vigtig.
Det er ytringsfriheden det gælder!

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 00:07

Abdullah Ali
Hvilket forsvar har du for din sindsyge religion og tåbelige gud?
Dit kvindesyn er tydeligvis udsprunget af din vranglære.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Rickfors, 4873 Væggerløse | Skrevet: 25. jan 12 kl. 00:19

Jeg skal forhøres i morgen kl 17:00 i Århus……

Pas på hvis de tilbyder kaffe - det er noget giftig stads der kommer ud af automaten hen på eftermiddagen.

Der vil komme to tilbagemeldinger, og den ene er fra dig til os så snart det lader sig gøre. Held og lykke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
J.P. Frandsen, Sørreisa | Skrevet: 25. jan 12 kl. 00:23

Det er sådan i Danmark politikerne har mere til fælles og større forståelse for forbrydere.
Politikere og forbrydere har ikke empati for ofrene.
Måske fordi politikere i sjæl og sind er psykopater
som mange forbrydere.
En voldtægtsmand er forbryder alle steder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 00:51

I tirsdagens BT var der en meget læseværdig artikel om hvordan tilstandene nu er i Vollsmose i Odense, hvor danskere nu udsættes for hundredvis af indbrud, trusler og overfald mv. Tilstande som risikerer at blive udbredt til hele Danmark.

Paragraf 266 og den praksis der er opstået omkring den, er et resultat af de verdensfrelsende “humanisters” virksomhed gennem mange år. Den tænkning som de radikale og skabsradikale har stået for, er endt i det modsatte af humanisme. Hvortil kommer en udhuling/undergravning af demokratiet, ytringsfriheden og retssikkerheden.

Men sådan er det når “humanisme” uden fornuft kommer til magten. Så ender det i landskadelig politik og lovgivning. Og foragt for landets egne borgere og de betalende klasser.

At få klarlagt hvordan pladderhumanisterne snigløber alt med vores økonomi, kultur, sikkerhed og fremtid, alt med sandhed og retfærdighed, er vigtigere end nogensinde.

De røde feminister er ikke åndelige fyrtårne, men udsendere af mørkt lys og hy k le ri ske/ be drager iske/ menneske fje ndske budskaber.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ulrik Haagen Nielsen, København K | Skrevet: 25. jan 12 kl. 01:20

Att. Peter Steengaard:

Så man skal kunne bevise alle påstande (dvs. sandheden i alle ytringer) i et (ytrings)frit og ærligt samfund? I så fald bliver det svært overhovedet at åbne munden.

Med venlig hilsen
Ulrik Haagen Nielsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helge Nørager, Højbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 02:53

Tjaa, god vind, med sagen.

Jeg er vist selv ofte trådt over grænsen, men er heldigvis ikke i myndigheders søgelys.

Indtil vidre tak for dine indlæg, og håber de forsat vil skrive på JP.

Mvh Helge Nørager

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 04:37

Spørgsmålet er, om politiet, i dette tilfælde, ikke gør sig skyldig i forsøg på at dække over en forbrydelse. Det er jo et bevist faktum at muslimer i meget høj grad gør sig skyldige i seksualforbrydelser. Herunder også voldtægt af familiemedlemmer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 04:49

Fortællingen om syndebukken fra Det Gamle Testamente:

“På en særlig dag om året, blev en uskyldig gedebuk udvalgt til at bære folkets synder. Man kan sige, at folkets synder blev overført til bukken. Så blev bukken – og med den folkets synder - jaget ud i ørkenen. Idéen var, at folket blev renset, fordi deres synder nu - sammen med bukken - var sendt væk fra gruppen.”

Verdens fattige og nødlidende udgør mindst en milliard mennesker.
Men vi kan ikke være socialkontor for hele verden, som man siger.

Selv Sverige, der er meget åben for indvandring, lukker kun ca 100.000 (tallet er skønnet) ind om året.
Også Sverige svigter altså 99,999 % af den fattige milliard af egoistiske grunde.

Det er svært at leve med, når man som svenskerne og de indvandringsvenlige danskere hylder en ideologi, hvor medfølelse med andre er grundliggende, og alle mennesker er ligeværdige ifølge Menneskerettighederne.
Når de indvandringsvenlige ikke magter at efterleve deres egen ideologi, er de jo ikke sande idealister men blot umoralske hyklere.

De griber til ekstreme metoder for at undvige den stempling.

I desperation sætter de et anklagende spotlight på DF, der måske foretrækker at vise 100% væk i stedet for kun 99,999%.
DF’erne dæmoniseres på grund af de ekstra 0,001%, som de også vil jage væk foruden de 99,999%, som alle vil af med.

De indvandringsvenlige og medfølende danskere lægger al skyld - inklusive og især deres egen - på DF’erne, ligesom jøderne længe før vor tidsregning overførte deres synder til en gedebuk.
Så bliver DF’erne – og med dem de gode og selvretfærdiges skyld - jaget ud i ørkenen – DF’erne er ikke stuerene.
Idéen er som i oldtiden, at de selvretfærdige bliver renset, fordi deres ondskab nu - sammen med DF-syndebukken - er sendt væk.

Selvbedraget er forbløffende primitivt, men det virker jo stadigt, når det vedligeholdes med tilpas tyranni overfor kritikere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels-Erik Beyer, 1159 K | Skrevet: 25. jan 12 kl. 05:07

Per Hagemann, Rudkøbing skriver:
“”Selve ordlyden af §266b kunne tyde på at også danskere og kristne er omfattet, men instruks fra Rigsadvokaten og domspraksis viser at der kun er tale om en såkaldt minoritetsbeskyttelse, altså en groft diskriminerende praksis. “”

Det er også min opfattelse, at §266b anvendes diskriminerende mod etniske danskere.
Dette er en tilstand, hvor den udøvende magt samarbejder med den dømmende magt, om i fællesskab at krænke den lovgivende magt. Med formålet at udøve racistiske overgreb mod etniske danskere.

Dette er en sag der burde dækkes af vores “public service” medier, rejses i folketinget, for højesteret og via til diverse menneskerets domstole! ;-(
Er der nogen der ved noget, om der er nogen der har forsøgt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Unna, Højbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 05:24

Islam er en fordummende diktatorreligion-, bygget op omkring en såkaldt diktatorprofet kaldet Muhammed. Som religion undertrykker den mennesker der hvor den kommer frem og får magt. Derfor undertrykker mandlige muslimer i stort omfang kvinder generalt. Skal det være kriminelt at sige det? Så gi fanden tage den paragraf! Hvis virkeligheden ikke må udtrykkes, og vi bare skal omskrive omstændigheden med sort humor om at muslimske kvinder nok generalt er Mascokister, så gi fanden tage den paragraf en gang til. Godt gået FB. Du bliver anklaget for at kritisere det du er flygtet fra. Jeg græmmes over den paragraf.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 06:43

Firoozeh
Lidt mærkeligt at politiet ringer og ikke skriver.
Du må sørge for at få alle akter skriftligt , ellers kan du ikke regne med at kunne dokumentere noget sidenhen.
Husk en advokat.
Håber der kan etableres en demostration hvis din sag skal i retten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 06:50

Og åbenbart er der også masser af ikke-muslimske danske mænd der voldtager og mishandler deres døtre…

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 06:55

Firoozeh har nok opdaget at Danmark er et lille hyggeligt dobbeltmoralsk demokratur.For at dække over svagheden i det ,skal man nødvendigvis puste sig op- og på mirakel vis er der resurser til en opringning !
Men folk der bliver slået til lirekassemand er der ikke tid til at tage sig af…!?
Godt at du viser svagheden ved fjolserne,men ikke sundt at den ses så tydeligt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
M Holmlund, Tyrkiet | Skrevet: 25. jan 12 kl. 07:10

Jette Plesner Dali, vil du være rar at give en henvisning til fakta, der underbygger din påstand om den tyrkiske strafferet? Jeg har gennemlæst den tyrkiske straffelov og kan ikke finde nogen paragraf, der gør en mand straffri fordi han “følte sig provokeret”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 07:15

Firoozeh
Jeg synes du skulle ringe og sige at du vil have en skriftlig indkaldelse.
De skal ikke have det for let.
Så har du også et navn at forholde dig til!
Enhver kan ringe og sige at de hedder betjent ditten og datten.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 25. jan 12 kl. 07:27

Abdullah M Ali

Hvad mener du med “Kufar”? Hvem er kuffar?

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 07:41

I Italien har der altid været en mildere straf til hanrejen grundet “følelsernes vold” det er lidt implicit (uskreven lov) i loven.
Sådan er det også i Tyrkiet -ikke at det gør det mere rigtigt, og desværre er det også en vej nedad afgrunden -se bare hvor dygtige de danske myndigheder er til at tage ved lære!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Petersen, Estland | Skrevet: 25. jan 12 kl. 07:51

I et civiliseret samfund, skal ALLE og alt kunne tåle at blive kritiseret og hånet!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Thiessen, Aalborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:03

Situationen understreger vel blot at paragraffen er utidssvarende og bør enten afskaffes eller omformuleres. Hvis man fokuserer på kritikpunktet i Firoozehs udtalelse så drejer det sig om mishandling som udspringer af en religiøs ide. Tilsvarende barbari kan man se som konsekvens af politiske ideer, og her er det uproblematisk at kritisere det ned til sokkeholderne, så der er noget som ikke hænger sammen. En religion er - uanset at de ortodikse pendulsvingere måtte mene noget andet - en ideologi, og derfor er der ingen principiel forskel på at kritisere kommunismen eller katolicismen. At der i forbindelse med islam er nogen som har et meget frøkenagtigt forhold til kritik understreger blot at det er nogle stupide svagpissere vi har med at gøre. Religion er ikke racebetinget så derfor bedes alle der vil trække racismekortet venligst holde kæft og komme tilage til virkeligheden. Enhver form for ortodoks religiøsitet er totalitær og vil i sidste ende føre til fascistisk diktatur, islam er blot særlig ondartet fordi den er så eksplicit voldelig og så plump og latterlig i sit reaktionære syn på verden, men desværre ikke ene om at være tåbelig.
Frisk mod Firoozeh - du bliver næppe dømt for at være fornuftig og retsindig, og skulle det imod enhver rimelighed ske vil det blive værst for den omtalte paragraf, nedtællingen er begyndt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Falk, Tastrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:15

Vi lever ikke i et frit land - det må vi erkende. Glem alle disse små detaljer om hvorvidt man må ryge hash, eller stikke sig i armen med junk, regulering er nødvendig. Men når vi ikke længere kan sige hvad vi mener, eller tror - så er vi i en eller anden grand, en undertrykt befolkning.
Vi er i den henseende ikke et hak bedre en Kina!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:28

…………..og imens kunne den lille Akhari helt omkostningsfrit rejse rundt i mellemøsten under Muhammed-krisen og fortælle bevidste løgnhistorier, som kostede det danske samfund mio. af kr. og i værste fald.

Det er en løjerlig verden vi lever i….

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Madsen, 2920 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:28

Jeg håber, Du tager en båndoptager (evt. skjult) med til mødet med inkvisitionsdomstolen. Vi andre vil gerne høre, hvordan domstolen fungerer anno 2012, og gerne kende navnene på anklagere og dommere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:29

“og i værste fald menneskeliv” skulle der stå.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erik Skifter, Ringe | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:31

Kære Firoozeh Bazrafkan !

Efter afhøringen hos politiet, kan de sigte dig og derefter kan anklagemyndigheden rejse tiltale imod dig og dermed rejse sagen for vort lands domstole. Vi har i vort land byretten, landsretten og højesteret - alt i alt tre instanser.
Hvis din sag kommer så langt som til, at du bliver dømt i byretten ( hvor din sag hører hjemme ), kan du anke den til landsretten. Hvis du også dømmes her, kan du få mulighed for at anke den til højesteret - og så endelig kan denne din sag som en sidste mulighed ankes til DEN EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL.

Hvis dette scenarie skulle ske, at din sag ender hos DEN EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL - ja så må alle guderne ( dem alle sammen ) forbyde det. Der vil du på ingen måde finde nåde i en sag som denne, hvor man har ytret sig negativt om islam, den muslimske kultur eller deres hellige bog, nemlig koranen.

Hvem i Danmark har overhovedet beskæftiget sig med de vanvittige domme denne EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL har afsagt i sager hvor der har været ytret kritik imod islam ? Ingen - ja ingen.
Ingen af vore mange eksperter i EU - ingen af vores talrige politikere i EU. Ingen danske journalister overhovedet. Skam over jer - fordi det er vores ret til at ytre os, som denne EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL har hindret os i.

Hvem i Danmark ved, at denne umenneskelige EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL i september 1995 dømte et lille tyrkisk bogforlag for at have udgivet en roman af Abdullah Riza Ergüvens, som hed “Yasak Tümceler” (”Forbudte ord”).
Denne forfatter, Ergüvens, har læst historie ved Istanbul Universitet, hvorefter han emigrerede til Sverige. Der studerede han historie og blev senere lektor. Han passede dog ved siden af sit forfatterskab, hvor han bla. i romanen “Forbudte ord” beskrev profeten Muhamed som en historisk person, hvis hellige ord i koranen i nogle tilfælle havde været inspireret af den berusende jubel, han følte i armene på sin yngste brud Aisha ( 9 år )
“Guds sendebud brød fasten med samleje efter middagen og før bønnen. Muhammed forbød ikke samleje med et dødt menneske eller et levende dyr, ” skrev Ergüven.
Han blev anklaget og dømt i Tyrkiet, efter deres straffelov, som forbyder offentliggørelse af krænkeler mod ” Gud, religionen (Islam), profeten og den hellige bog” nemlig koranen.
Bogforlæggeren, blev senere idømt 2 års fængsel for at have udgivet bogen ved en tyrkisk domstol. Denne dom blev dog meget senere reduceret til en bøde.
Men denne dom blev altså appelleret til DEN EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL.

Denne umenneskelige EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL gav den tyrkiske domstol ret i, at der var tale om ” et groft angreb på islams profet”, og udgjorde et krænkede angreb på islam. På denne baggrund konkluderede denne EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL, at romanen ikke havde krav på beskyttelse af ytttringsfriheden, som menneskeretskonventionens artikel 10 jo egentlig foreskriver.

Denne kendelse af denne umenneskelige EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL i september 1995 - er det største angreb mod yttringsfriheden her i Europa. Hvordan kan denne domstol komme til en så grotesk kendelse ? Det er stadig mig helt ubegribeligt. Ja mere uforståeligt er det, at ingen - absolut ingen her i Danmark har beskæftiget sig med denne groteske kendelse.
Jo - journalisten Flemming Rose - beskrivet dommen i sin bog “Tavshedens Tyranni” - ellers ingen.

Så kære Firoozeh, hvis du i Danmark vil blive dømt for det som du skrev her på bloggen, så undlad for for alt i himlen at appellere en mulig højesteretsdom til DEN EUROPÆISKE MENNESKERETSDOMSTOL.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Dan Petersen, Ballerup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:40

Kære Firoozeh, jeg støtter dig fuldt ud. Der er desværre kulturer, hvor kvinder og piger nægtes de mest grundlæggende menneskerettigheder og styres med psykisk og fysisk vold gennem hele livet. De, der insisterer på at ville bestemme over deres eget liv, må mange tilfælde betale med deres liv. Den slags kulturer burde alle humanistiske mennesker tage afstand fra. Hvis du bliver sigtet og anklaget, håber jeg, du også bliver frifundet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:43

Hej Firoozeh!
Jeg glæder mig til vi ses i retten. Jeg har lige anmeldt mig selv til Politidirektøren i Århus for at fremsætte flg.Påstand: ““For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Andersen, Philippinerne | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:45

Firoozeh,

Jeg vil håbe at JP vil sende en advokat med dig. Stå fast på dit. Jeg håber du vil fortælle her hvordan det gik, og hvordan du oplevede det Danske “retfærdighedssystem”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Andersen, Philippinerne | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:51

Til C. Andersen:

Du må have skrevet dit seneste mens jeg skrev mit! :)

Vi har brug for flere af Firoozehs og din slags, lidt ærgerligt at jeg ikke er i DK og kan slå følge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Aage Christensen, Ry | Skrevet: 25. jan 12 kl. 08:55

Hørte en journalist i radioen i går tale om ‘de hvide blegfede danskere’.
Spændt på om hun også skal afhøres af politiet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:01

Hej Jørgen! Pump kanoen og kom hjem. Vi har brug for alle gode kræfter.
Spøg til side. Selv anmeldelser fra Philipinerne kan virke.
Føler du dig i øvrigt helt sikret mod en international arrestordre.
Nå men du skal nu alligevel se hvad jeg har skrevet til Politiet: “Foranlediget af den forestående afhøring af Firoozeh ønsker jeg, i tilknytning til denne sag, at anmelde mig selv for flg. udtalelse fremsat på Jyllands Postens hjemmeside d.d.: “For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. “. Denne udtalelse kan jeg helt og fuldt stå inde for.”
Kunne blot rigtig mange finde på det samme kunne vi hurtigt få afskaffet den grundlovsstridige paragraf. Som det er nu må vi jo blot gøre retten opmærksom på at den dømmer grundlovsstridigt.

Med venlig hilsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gérard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:04

C. Andersen, Braband
Det er yderst vigtigt at din opfordring ikke står alene men følges af hundreder, tusinder af lignende anmeldelser.Det vil være en beskyttelse for Firoozeh, en beskyttelse for dig at vi alle der mener det samme eller noget lignende står sammen.
Det er min opfordring.Der bør startes en intens kampagne i denne retning. Spørgsmålet er bare hvordan man når det bedst og hurtigst.
Kommer der en sigtelse mod dig, kære Firoozeh, så bør indlede en kæmpe debat om islamisering af de vestlige samfund, om islamismens grønne pest, ikke kun i Danmark men i helle den vestlige verden.
Hvordan kan vi bedst starte en bevægelse til gavn for Firoozeh???
Og tak til JP som en gang til står frem i frihedens navn.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:06

…Jamen dommerne er også korrupte!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Hansen, Åbenrå | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:07

Nazisten Daniel Carlsen er lige blevet frifundet så der er vist bevægelse i tolkningen at §266b. Forhåbentlig afskaffes den snart.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:10

Paragraf 266b bør ganske enkelt afskaffes. Den bruges udelukkende til at forfølge systemkritikere af det multikulturelle projekt, (læs: islamisering), og hører ganske enkelt ikke hjemme i et demokrati som vores. Jeg håber at en eventuel sag mod Firoozeh Bazrafkan kan åbne flere menneskers øjne for at denne paragraf skal afskaffes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Andersen, Philippinerne | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:14

Daniel Carlsens forsvarsadvokat sagde iflg. JP at paragraffen er forældet og bør afskaffes. Derefter kan eventuelle fornærmede personer anlægge personlige injuriesager i stedet for.

Det virker da mere fornuftigt, staten/politiet skal da ikke blive fornærmede på andres vegne - det smager vist for meget af Big Brother.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:17

Fonden til forsvar af ytringsfriheden.
Var det ikke noget? Her kunne vi samle ind til alle de som bliver uretmæssigt dømt. Selve oprettelsen af en sådan fond vil være et vægtigt signal om at vi nu har fået nok!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ida -sajdet.dk- Norrild, Sakskøbing | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:19

@Steffen Nielsen

“Kufar”?
Det er en Disneyaraber - kæmpe næse, spytdrivende botoxmund, flapreører, korte hjulben, natkjole og kolonihavedug.

Sådan en figur hedder noget - på latin.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Daniel Christiansen, Helsingør | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:24

Firoozeh Bazrafkan er jo ekspert; så hun må jo vide det. Men kan en muslim anklages for racisme mod muslimer - Øeh?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:24

@Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 24. jan 12 kl. 23:18

Er du en tøs? Hvis ikke hvorfor så blive tøsefornærmet over noget som du ved ikke er sandt eller gælder for dig? Hvis jeg siger alle svenskere er savlende zombier som gør alt hvad der bliver sagt, i frygt for at skille sig ud, er der vel ingen grund til at tage det personligt og blive tøsefornærmet over det………….med mindre det er sandt. Og hvis det er sandt skal det vel ikke forties, vel?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, Årslev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:25

kuffar er arabisk. Betyder ikke troende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
lars jacobsen, kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:28

Vores højt besungne ytringsfrihed bliver åbenbart overtrumfet 266b. trist at vi skal ligge under for meningspoliti her i dk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:29

@Daniel Christiansen
Sagtens, sagtens. Begrebet racisme har jo - oven i købet ved Højesteretsdom - mistet enhver fornuftig betydning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:30

@C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:25

Hvad er du for et menneske? Du bliver forarget over nogle uskyldige udtalelser, men undlader at kommmenter på den vanvittige lov som giver bedstefædre og fædre ret til at dræbe deres børn.
Du er sgu ikke normal.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:45

Til alle Jer der ikke mener, at prædikatet:

“…at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel”…

er falskt og krænkende. Udskift ordet “muslimske” med f.eks. evnesvage, sorte eller jøder? Får i så et andet syn på sagen? Går i også ind for al anden anden mopning, f.eks. i skolegården og på arbejdspladser? Af dem man ikke mener hører til “gruppen”, den gruppe der har samme opfattelse som man selv har?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:54

§ 266b bør snarest muligt afskaffes. Som man kan se på denne blog, giver den fanatikere som Firoozeh lejlighed til at fremsætte latterlige og løgnagtige påstande for derefter at kunne sole sig i offerrollen som martyr. Det kan vi ikke være tjent med.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:59

Meyersahm bor tydeligvis i den rige ende af Malmø.
Nu er det jo ikke fordi det er muslimer ,men fordi det er en kultur hvori der er muslimer,der efterlever ovenstående.Det er jo en kendsgerning på lige fod med kvinder der blev/bliver lemlæstet i Indien pga. brudeafgiften!

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:00

Carsten Hansen

Jeg er tydeligvis mere normal end dig.

Hvad er det for en lov, som giver bedstefædre og fædre ret til at dræbe deres børn?

Har du ikke hørt om straffelovens § 237?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gérard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:02

Islamisme er en menneskefjendsk og pervers kuturbaseret og politisk engageret ideologi på lige fod med nazisme og kommunisme. Denne ideologi fordømmer alt som jeg vi forsvarer: menneskrettigheder, lighed, frihed, demokrati mm.
Disse ideologier samles under et navn: totalitarisme.
Virker disse ord krænkende for dig, kære Krister, så betyder det vist nok at du nærer en vis forkærlighed for underkastelse (islam betyder underkastelse).
Albert Camus talte i sin tid om frihed over for smag for at være slave…(”le goût de la servitude”)
Vil du erstate islamisme med andre ord? Du kan frit vælge mellem alle ekstremistiske totalitærere forestillinger (der er mange af dem) bl. andet kommunisme.
Et interessant træk er at disse ideologier at et fælles mål: at skabe et nyt perfekt menneske….
Og tiul sidst et godt råd, kære Krister: prøv at læse Qoran og hadditerne…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ida -sajdet.dk- Norrild, Sakskøbing | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:13

Som en fra dengang en senere professor savede en hest i syltetøjsglasvenlige stykker og kaldte det en happening vil jeg advare mod begrebet!Det opfattes stadig af menigmand som tom trang til at blive set og opdaget.
I øvrigt bliver det interessandt, at se hvad myndighederne vil stille op med de hundrede af andre, som i aviser og på websider har citeret betjenten i solidaritet MOD en lov, der håner et lands egne borgere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:13

@ Gérard Lehmann: Nu er der faktisk ingen ideologi, der hedder islamisme. Islamisme er en betgenelse for den fanatiske opfattelse og udøvelse af Islam, der er en religion helt på linie med alverdens andre religioner, der kan danne grobund for fanatikere og fanatisme med udgangspunkt i, at de der mener noget andet end man selv gør, er fjender af “gud”. Tænk blot på kristendommens inkvisition, heksebrændinger, forfølgelser af anderledestænkende, undertrykkelse af videnskab og oplysning osv.
Dermed siger jeg ikke, at alle kristne er nederdrægtige fanatikere, lige så lidt som alle muslimer eller jøder, eller hinduer eller…. er det.
Men igen: Enhver religion eller for den sags skyld radikal politisk opfattelse rummer kimen til totalitære bevægelser og/eller samfund.
Derfor er det også vigtigt, at man har lov til at kalde tingene ved deres rette navn.
Det er imidlertid ikke ensbetydende med, at man skal kaste sig ud i frådende, unuancerede og generaliserende nedgørelser af andre mennesker, for derved gør man jo sig selv til fanatiker ligesom Firoozeh, der fanatisk hader muslimer over en bank.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:19

En generalisering er “alle” og ikke “i meget stort omfang” Hans Lembøl.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Thunø, Kastrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:22

“For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur - hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen”

Undskyld mig….som Lyveren siger, men hvor er PÅSTANDEN!? Jeg ser en ‘mening’, en ‘tro på’, en ‘overbevisning’.
Det er svært at få øje på en PÅSTAND. Meninger, tro og overbevisning, har man vel stadig lov at have her i landet. Eller hvad?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Larsen, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:29

@Krister Meyersahm:

Venligst forklar mig meningen med din “udskift muslim med xx”-øvelsen?

Det er jo netop hverken evnesvage, jøder eller andre, som Firoozeh her kritiserer, som er i så stort tal i Danmark, som har - bevidst eller ubevidst - store vanskeligheder med at integrere sig, og for hvem familiestrukturen, ofte afledt af hjemlandets stammestrukturer og understøttet af islam, er af en sådan middelalderlig lukket og total karakter, at normer som vi kender dem er ukendte eller vendt på hovedet.

Har du nogensinde hørt om voldtægtsproblematikken, hvor den voldtagne kvinde, som ikke kan bevise sin sag, bliver voldtaget af landsbyens mænd, udpeget af de ældste. Det er sket i pakistanske landsbyer, tror du det var en engangsforestilling? Tror du skikken kan tænkes udført i andre landsbyer eller andre (muslimske) lande?

Jeg ville ikke være overrasket, hvis der kan findes lignende eksempler i andre totalitære samfund, styret af lovreligioner som islam, men hvorfor skal det forhindre kritik af islam? Hvis “en er en for meget” gælder i trafikken, hvorfor så ikke på dette område?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Jørgensen, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:30

Den tidligere nynazist og nu formand for Danskernes Parti, Daniel Carstensen, er lige blevet frikendt i en lignende sag, så mon ikke også der er håb for dig.

Forøvrigt pudsigt at JP kun omtaler denne “martyr” som nationalist, og ikke holocaustbenægter og antisemit som han jo reelt er.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Larsen, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:34

@Krister Meyersahm:

Medens jeg venter på dit svar, så prøv at tag nogle af dine egne indlæg, som du har skrevet om f.eks. DF´ere - eller borgerlige i det hele taget - og skift det ud med “socialister”, “muslimer” eller andet godt, og se om det så giver mening?

De har vel også været i skolegården?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:37

@ Casper Nielsen: Du har ret. Men “I meget stort omfang” er tæt på at være generaliserende.
Hvis jeg nu fremsatte udsagnet “Danskerne misbruger i meget stort omfang børn seksuelt”, ville det efter min mening være et udsagn, som uretfærdigt ville ramme gruppen “danskerne”, idet det trods alt må antages at være undtagelsen, at danskere misbruger deres børn seksuelt.
Udsagnet ville dermed være nedsættende i al almindelighed og man kan sige, at det ville ramnme i flæng, da det er upræcist og udokumenteret.
Derimod kunne man fremsætte denne meningsytring på baggrund af de seneste meldinger “børn misbruges i alt for stort omfang i vort samfund”, og dermed udtrykke at det desværre er alt for hyppigt, man hører om et sådant misbrug.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Louise W. Sørensen, 4600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:45

“Forøvrigt pudsigt at JP kun omtaler denne “martyr” som nationalist, og ikke holocaustbenægter og antisemit som han jo reelt er.”

Nej nej, kære Jonas, de rigtige antisemitter og holocaustbenægtere finder man som bekendt på venstrefløjen, sådan har det altid været.

Radio24syv’s Michael Jeppesen, kan smide om sig med racistiske og nedsættende bemærkninger om jøderne. Sjovt nok har det tilsyneladende ikke, affødt nogen reaktion eller politianmeldelse fra stampisterne.

Jødehaderen skriver bl.a.:

“I begyndelsen sagde den store jødefar, at alle skulle bære hat. Desværre var hårvæksten det eneste, de fik med gennem evolutionen uden varige men, så man indgik et kompromis med Vorherre og opfandt kalotten.”

“Og helt ærligt, et jødisk plejehjem. Hvordan hænger det sammen i et folkefærd, hvor de ligner oldinge, når de er fyldt 13?”

“Nu ved jeg, hvorfor de går med kalot! Det er for at kunne kende forskel på mænd og damer, når de evigt groende ører og næser til sidst får kønnene til at flyde sammen. Hvor er det smart! De er bare lidt kvikkere end os andre.”

Det ligner klokkeklare overtrædelser af §266b

religion.dk/artikel/440729:Synspunkt–Michael-Jeppesen—taabe-eller-antisemit

P.S. Regner med, at C. Halvorsen sporenstregs anmelder radioværten til politiet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:49

Hans Lembøl…..

Mon ikke fem millioner danskere er så stærk en gruppe, at den godt kan tåle og overleve at en eller anden skriver eller siger noget om danskerne, der ikke ubetinget udtrykker beundring for alle danskere?

Og mon ikke over en milliard muslimer tilsammen kan overleve at en eller anden i en lille afkrog af verden er lidt kritisk overfor islamistisk ideologi?

Par. 266 er overflødig, eller ihvertfald en indskrænkning af y-friheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ulrik Jensen, Espergærde | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:49

-> Peter Kleinbæk,
“Den værste synder i det hele er Pia Kjærsgaard, hun har trukket hele den borgerlige regering ned i et søle, hvor debatniveauet var som gadeparlamentet…”

Så synes jeg lige du skulle læse bøgerne om ondskabens ikon, hvor det til fulde påvises hvordan selv veluddannede mennesker mener de kan tillade sig et ekstremt lavt rendestenssprog og de værste metaforer man kan grave op, i tilsviningen af en politisk modstander. Vel at mærke uden nogen løfter et øjenbryn over det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Jensen, Odense | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:50

Jeg ville egentlig ikke have noget imod mindretals beskyttelse. hvis bare det var hvad det gav sig ud for!!

Vi får hele tiden at vide, at vi lever i en fri verden, hvor lande konstant skal blande sig i hinandens anliggender

Og vi kan jo se at der ikke bliver holdt tilbage når det gælder vores!!

Så må vi jo også kigge på hvem der reelt er i mindretal.

Jeg har blondt hår og blå øjne, hvilket er MEGET sjældent hvis du kigger på verdensplan!!!

Hvor blver vi egentlig beskyttet mod overgreb på vores rettigheder??

FN har udviklet sig til en forsamling af diktatorer, der bruger det til deres tyrani, og berigelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:51

I øvrigt ville det faktisk være meget interessant, hvis nogen, der vidste noget om religion og kultur kunne oplyse, om den barbariske behandling af kvinder, der forekommer i nogle muslimske lande (for det er jo ikke i alle), skyldes de pågældende samfunds kultur, eller om det er noget, der er kommet med islam.
Altså, når man har fænomener som æresdrab eller det perverterede syn på voldtagne kvinder, man har i bl.a. Pakistan, er det så indført med islam, eller var skikkene der allerede? Hvorefter de eventuelt er blevet cementeret med udgangspunkt i islam, på samme vis som man i andre religioner har brugt religionen til at underbygge bestemte handlingsmønstre som f.eks. forfølgelse af homoseksuelle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:56

I modsætning til visse andre blogs, er der en vis y-frihed her på Firoozehs blog. Det er jo fint. Men trist er det at censuren på nogle blogs er nærmest massiv. På KMMs blog, præsten der skriver debatbøger og oplæg til debat, kan selv de korteste, uskyldigste og mest saglige kommentarer blive tilbageholdt. Det er jo nærmest latter ligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:57

Pia Christensen, Århus C og Gérard Lehmann, Faaborg.

Det er jo ikke fordi i har uret i jeres opfattelse af islam som noget modbydeligt eller hvordan i nu opfatter det. Der er masser af dokumentation for denne iagttagelse og - det fornægter jeg ikke.

Men - fordi der er nogle og sikkert mange, blandt milliarder af islam-troende, betyder det jo ikke at alle er umennesker. Det er da en helt urimelig og usand påstand.

Det er helt i orden, at tæske verbalt på alle “umennesker” men man skal være sikker i sin sag og have dokumentationen i orden.

Har vi ikke haft progromer nok? Og som afslutning og tak for mig - jeg er vel så antireligiøs som man kan være.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:58

@ Preben Jensen: Ganske enig! Alle bør kunne tåle kritik - men man behøver jo ikke af den grund at fremsætte udokumenterede og nedgørende påstande.
Eksemplet med kristendomme igen: Jeg vil mene, at det er helt OK at kritisere handlinger begået af den kristne kirke, og at kritisere handlinger begået af enkelte kristne (grupper). Men jeg ville ikke finde det OK at påstå, at “et meget stort antal” kristne havde de og de dårlige egenskaber.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 10:58

Hans Lembøl…..

Mon ikke fem millioner danskere er så stærk en gruppe, at den godt kan tåle og overleve at en eller anden skriver eller siger noget om danskerne, der ikke ubetinget udtrykker beundring for alle danskere?

Og mon ikke over en milliard muslimer tilsammen kan overleve at en eller anden i en lille afkrog af verden er lidt kritisk overfor islamistisk ideologi?

Par. 266 er overflødig, eller ihvertfald en indskrænkning af y-friheden.

****************************

(gensendt da afsnit faldt ud)

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:01

“Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 06:50

Og åbenbart er der også masser af ikke-muslimske danske mænd der voldtager og mishandler deres døtre… ”

Ja, og når vi opdager det, bliver de buret inde i ret lang tid, og de værste på ubestemt tid. Det er det folkedybet kalder at de skal bures inde og nøglen smides væk.
De kan heller ikke finde støtte til deres gerninger i et et religiøst skrift, som misdæderne kan i et af de mere end 50 af FN’s medlemslande hvor det religiøse skrift er lov. I arabiske lande straffer man kvinder der voldtages for hor, ved at smide sten i passende størrelse i hovedet på dem indtil de dør. Der findes detaljerede forskrifter i Hadit for størrelsen af stenene og hvordar de skal kastes og ramme.

Kvindemishandling sanktioneres i det såkaldt hellige skrift, i vores lovgivning straffer vi for det.

Der har du forskellen Lembøl.

Det er ulideligt at man skal sætte sig ind i det religiøse bavl, for at forstå hvordan vores Danmark anno 2012 fungerer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:02

Henrik Larsen, Søborg.

Se venligst indlæg af; 25. jan 12 kl. 10:57.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:02

Esther Dalgaard skriver:
“Det er jo kun din mening du giver udtryk for, og så kan man enten være enig eller uenig med dig, længere er den ikke.”

Forkert. Hvis jeg skriver i avisen at du er p*dofil og narkohandler, og du derefter har ret til at erklære dig uenig, er det tilfredsstillende? Nej, det er derfor at vi har injurielovgivningen og 266b.

Jeg tvivler på at blogholderen bliver dømt. Hvis hun havde sagt “alle muslimer v*ldtager” så ville hun blive dømt, men hun er en kylling og har bevidsr valgt en formulering hun kan løbe væk fra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Louise W. Sørensen, 4600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:07

“Jeg tvivler på at blogholderen bliver dømt. Hvis hun havde sagt “alle muslimer v*ldtager” så ville hun blive dømt, men hun er en kylling og har bevidsr valgt en formulering hun kan løbe væk fra.”

Tom Romdal fatter jo ikke bjælde af problematikken.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:09

John Jensen skriver:
“I arabiske lande straffer man kvinder der voldtages for hor, ved at smide sten i passende størrelse i hovedet på dem indtil de dør. ”

Nævn venligst hvilke arabiske lande det foregår i. Nævn feks. hvilke arabiske landes domstole som har henrettet en kvinde ved stening det sidste halve år.

Hverken Iran, Nigeria eller Somalia er arabiske lande - men mig bekendt er der vist heller ikke stenet nogen kvinder i de lande det sidste stykke tid.

Men kom nu med dokumentationen, vi venter spændt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Holger Overgaard Andersen, Vedbæk | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:13

Krister mfl .Jura er en oftest præcis disciplin .Når man udtaler sig skal man ikke udtale sig på vegne af følelser men på vegne af fornuft som juraen er baseret på.Derfor er “i meget stort omfang verden over” at forstå som flertallet rent talmæssigt.Dette er en generalisering og dermed angribelses muligt i henhold til nævnte paragraf. Brug udtryk visse og dokumenter disse.Alså rådet er visse/disse! Så er sagen væk som hår på en bar isse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:14

Louise W. Sørensen skriver:
“Tom Romdal fatter jo ikke bjælde af problematikken”

Hvilken problematik taler du om? Mener du injurieloven skal afskaffes, så du feks. frit kan overdænge mig med falske beskyldninger? Hvis ikke du mener det, hvorfor så afskaffe 266b som har nøjagtig samme funktion for unangivne personer.

Vi har ytringsfrihed under ansvar her i landet. Hvad er der galt i det?

Men når Firoozeh bevidst har skrevet så tåget som “jeg mener” og “i stort omfang”, så er der som en anden skrev næppe tale om en påstand i juridisk forstand, og hun bliver ikke dømt. Men det er bare mit gæt, jeg er ikke jurist.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Holger Overgaard Andersen, Vedbæk | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:18

Til Firoozeh .Kæmp for det der ligger dig på sinde.Mit råd er at “i meget stort omfang verden over” er at forstå som flertallet rent talmæssigt.Dette er en generalisering og dermed angribelses muligt i henhold til nævnte paragraf. Brug udtryk visse og dokumenter disse.Alså rådet er visse/disse! Så er sagen væk som hår på en bar isse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:19

Holger Overgaard Andersen, Vedbæk.

Helt enig - det er jo det jeg skriver.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:19

@ Krister Meyersahm, Malmö

Jeg er selv indvandrer, og hvis mine landsmænd teede sig, som mange muslimer gør i Danmark, så ville jeg protestere både overfor den pågældende og i pressen.

Men kan du nævne eksempler på at muslimer protesterer imod islamisk vanvid i både Sverige og i Danmark?

Ja kan du nævne blot et land hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:22

I øvrigt ville jeg som politimand være nødt til at grine af det sludder som blogholderen har fået skruet sammen.

“…jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over…..slår deres døtre ihjel.”
Hvordan kan man være overbevist om at nogen er blevet slået ihjel, hvis de rent faktisk ikke er slået ihjel? Så skulle der altså være tusinder af dræbte piger i Danmark, titusinder i Europa osv, som vi tilfældigvis bare aldrig har hørt om levede og blev dræbt?

Sikke dog et afmægtigt vås som politiet skal tvinges til at bruge resourcer på, for at visse personer kan sole sig i noget opmærksomhed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:27

Kors i min bare hvor du svømmer rundt i den klumpede grød Romdal.

At nogen udfordrer ytringsfriheden - det at den ikke kan og må knægtes - vender du til at sole sig i opmærksomhed. Det er sgu godt nok manisk….

Hvis du endelig skal grine af nogen Romdal, må det da i høj grad være anmelderen, som kan anmelde dette, ifølge dig, sludder.

Det må være anmelderen du og “din” politimand, bør grine af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esther Dalgaard, Hvidovre | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:27

Tom Romdal.
Hvis jeg skriver i avisen at du er pædofil og narkohandler….
Hvis jeg gad og hidse mig op over det, ville det helt klart være injurier fordi det er den sorteste løgn.
Det Firoozeh skriver om behøver man jo kun at læse aviser for at få bekræftet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Louise W. Sørensen, 4600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:33

Tom Rodal:
“Men når Firoozeh bevidst har skrevet så tåget som “jeg mener” og “i stort omfang”, så er der som en anden skrev næppe tale om en påstand i juridisk forstand, og hun bliver ikke dømt. Men det er bare mit gæt, jeg er ikke jurist. ”

Du er simpelthen dum at høre på, eller også er du ekstremt uviden, den tidligere politibetjent Lars Kragh Andersen, er netop blevet dømt på denne holdningstilkendegivelse.

Du vrøvler i et væk, men det er jo ikke så mærkeligt, du skal jo forsvare dit kultur-marxistisk projekt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:34

Casper Nielsen skriver:
“Hvis du endelig skal grine af nogen Romdal, må det da i høj grad være anmelderen, som kan anmelde dette, ifølge dig, sludder.”
Firoozeeh har jo netop gjort det for at blive anmeldt, det er stuntet. Anmelderen kan udmærket have samme motiv - at sole sig i opmærksomhed.

Esther Dalgaard skriver:
“Det Firoozeh skriver om behøver man jo kun at læse aviser for at få bekræftet.”
Kors hvor er jeg træt af alle de her løse påstande i fyrer af. Kan du ikke for søren give et link de “aviser” som dokumenterer at muslimske fædre i stort tal har myrdet deres døtre i DK det sidste halve års tid.

Please, hvor mange myrdede døtre har du læst om i aviserne? Husk det skal være mord i “stort omfang”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gérard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:38

Hans Lembøl
Islamisme er udøvelse af islam i sin fuld udstrækning, som man kan se i samtlige muslimske lande hvor sharia er lovgivende i forskellige grader. Det som fremgår af Koran og haditerne vedkommer muslminernes dagligt liv. Det som kommer ud af det både i den muslimiske doxa og dens praksis, både i Vesten og i de muslimske lande er en ideologi i bredt perspektiv, som omfatter politik moral og religion og som fordømmer alle andre former for tro og adfærd, som således et de vantros (Kufar).
At fornægte ilam for en muslim fortjener dødsstraf. I muslimskt perspektivt er demokrati en nonsense: Guds loven går frem for menneskets lov.Teokrati frem for demokrati.
Så du kan fortælle at islamisme er en ekstremt forståelse af islam: det en del vi er konfronteret til i dag nder forskellige former alt efter om det er tale om dar al islam ekler dar al harb (Områder hvor islam er dominerende overfor områder hvor islam fører krig for at opnå herredømme).
Vi er krig, kære ven. Og denne krig gælder vores værdier. Vores fælles værdier. I et muslimsk land får har du status som dhimmi (tolereret som kristen eller jøde), andens rangs menneske, ligesom kopterne i Ægypten.Indtil de bliver jaget ud af landet ligesom det sker i andre lande i Mellemøsten.
Ingen ordkløveri: vi taler om den grønne pest.Rene totalitarisme. Ligemeget hvordan du kalder den.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Louise W. Sørensen, 4600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:38

“Kors hvor er jeg træt af alle de her løse påstande i fyrer af. Kan du ikke for søren give et link de “aviser” som dokumenterer at muslimske fædre i stort tal har myrdet deres døtre i DK det sidste halve års tid.”

I DK???

Nu vrøvler og snyder Romdal igen!

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:39

Meyersahm.Ja du har ret og det er det trælse ved det ,at også uskyldige bliver trukket ind i alt det her ,men det er jo også derfor politikere er valgt til at forbygge og lytte til befolkningen ,men det er jo præcis det der ikke sker, sikkert grundet deres egen magtoverlegenhed og andet spil for galleriet,og så får vi disse ulykkelige brydninger- og det der er værre.
Jeg tror nu nok at folk kan skelne ,og dem der er “gode” nok føler sig nok ikke særlig ramt, omend de også bliver kede af det-men altså hvis ret skal være ret- tror jeg de er godt med når det kommer til stykket som fx. Firoozeh…!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Kristensen, Trige | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:42

Tænk om man under den kolde krig havde forsøgt via lovgivningen at begrænse kritik af kommunismen?

“For jeg mener også, jeg er meget overbevist om, at kommunistiske regimer i meget stort omfang verden over både torturerer, mishandler og slår deres systemkritikere ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-russer, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk filosofi - hvis det overhovedet er filosofi? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk ideologi, hvis Centralkommité’s “hellige skrifter” om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre store politiske ideologier tilsammen”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:43

Hans Lembøl…..

Du har sådan set ret. Men problemet er jo, det viser erfaringer fra andre lande, at selvom de fleste muslimer af natur nok er moderate, rimelige og flinke, så bliver de af små fanatiske kliker presset ind i en kultur og nogle tankesæt som får flertallet til at ende med at agere som det fanatiske og voldelige mindretal ønsker.

De fleste tyskere er jo lige så moderate, rimelige og flinke som de fleste danskere, men blev jo i tiden 1930-45 lokket og især presset til at deltage i angrebskrige mod Holland, Belgien, Frankrig, Grækenland, Danmark, Norge, Grækenland og Jugoslavien samt Rusland mv. på grund af een lillebitte forrykt klike med det firkantede overskæg i spidsen.

De radikale og skabsradikale kliker i Danmark spiller hasard og russisk roulette med det danske folks økonomi, velfærd og fremtid, ved at tillade og aktivt fremme storstilet indvandring ind i vores land. For det vil uvægerligt ende med voldsomme konflikter og omvæltninger. Blot se hvad BT skrev igår om tilstandene i Vollsmose, hvor danskere udsættes for massevis af ubehageligheder.

En anden ting er at de mest skyldige i den truende udvikling, det er først og fremmest de medier og politikere som ikke er loyale overfor danskerne og deres eget land.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:44

Hvis jeg nu skriver “@£$££££${€$$€€” - hvem er så dummest, hvem griner man mest af, undertegnede eller den som skulle anmelde mig?

Du ville grine mest af mig Romdal, men jeg tror helt ærligt, at de fleste ville grine af anmelderen.

Jeg prøver her bare at forfølge din pointe!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:44

Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:22

I Tyrkiet sker der et drab per dag af kvinder, som ikke efterlever Ialams krav til kvinder.

Tyrkiet er helt uden for europæisk kultur, og har da også i konsekvens af sit islamistiske styre sluttet sig til islamiske Organisation OIC. Erdogan har da også fået kultstatus i de nye islamistiske lande i Nordafrika.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:47

Det er ikke fordi jeg er enig med Faroozeh. Jeg mener fx at det er meget svært at godtgøre at det første er sandt, for ikke at tale om at fastslå hvad der menes med “meget stort omfang”.

Men hvis man nu skrev at muslimske drenge i meget stort omfang får lemlæstet deres kønsorganer i et primitivt, smertefuldt og ondt ritual, ville der så også være anledning til en racismeanmeldelse? Og hvis der var, hvordan ville vi så kunne diskutere omskæring af små drenge?

Hvad angår defekt og menneskefjendsk kultur - så er det selvfølgelig ikke pænt sagt. Men i mine øjne er det ret harmløst. I øvrigt er det ikke kultur men nationalitet og etnicitet der er dækket af paragraf 266b.
Og det er ikke personer der rettes skyts mod, men derimod en kultur.

Så jeg kan kun se at der er et potentielt problem i det med defekt og menneskefjendsk religion.

Faroozeh skriver: “Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen”.

Paragraffen lyder:§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

Der skal altså være tale om at en gruppe PERSONER trues, forhånes eller nedværdiges.

I Faroozehs tekst er det ikke personer, men en religion der diskuteres. Det er med andre ord religionskritik.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:48

Louise W. Sørensen skriver:
“eller også er du ekstremt uviden, den tidligere politibetjent Lars Kragh Andersen, er netop blevet dømt på denne holdningstilkendegivelse”

RIGTIGT! Jeg havde faktisk glemt at det var forhistorien, at Firoozeh havde kopieret ordene.

Hvad juristerne i dommen har lagt vægt på må jeg hellere lade være med at gætte på pt da jeg ikke har læst dommen endu, men der står jo i udtalelsen meget andet (evt. forhånende) end det jeg havde fremhævet før.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:59

Lars Kragh Andersen hmmm - jeg kan ikke finde dommens ordlyd, er den ikke offentliggjort?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:04

@Tom Romdal

Pointen ved hele denne diskussion er jo netop at der ikke er nogen fra politi eller anklagemyndighed der læser Firoozeh blogindlæg med den hensigt at vurdere om det har nogen sandhedsværdi. Det er irellevant om det er sandt eller ej, alt der betyder noget er om der er nogen der føler sig forhånet.

Hvor læser du at drabene forgår i Europa? Der vil klart være en overvægt af drab i de lande/regioner hvor det at slå sin egen datter ihjel mere eller mindre svarer til at dræbe sit æsel.
Drab på europæiske indvandrepiger vil formodenligt også fortrindsvis forgå i oprindelseslandene f.eks. når det viser sig at besøget hos bedstemor i realiteten var et ’shotgun weeding’.
Når du nu er så sikker på at der ikke forsvinder piger i stort tal, har du nogen ide om hvor mange indvandrerpiger der sëndes hjem til genopdragelse? og hvor mange af dem der vender hjem? Mig bekendt er det yderst sjældent en dansk myndighed efterforsker om indvandrerpiger der flytter til hjemlandet er i live.

Jeg må personeligt glæde mig over at du ikke er politimand.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Lembøl, Gørlev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:13

@ Gérard Lehmann: Det er muligt at du er krig - jeg er ikke i krig med nogen.
Jeg synes, at man skal passe meget på ikke at forfalde til en krigsretorik, fordi nogle tilhængere af en eller anden religion bærer sig idiotisk ad.
Der har til alle tider eksisteret (og vil desværre nok eksistere) fanatiske og totalitære bevægelser, som man bør imødegå med oplysning og argumenter - og undertiden som med nazismen med regulær krig. Efter, vel at mærke, at det nazistiske diktatur havde angrebet.
Men at sige, at vi er i krig med halvanden milliard muslimer - skulle vi ikke lige klappe hesten?
Nogle fanatiske muslimer har erklæret vesten krig. De udgør formentlig få promille af det samlede antal muslimer i verden. Og ikke så lidt af deres krig består af verbale angreb.
Personligt er jeg lige så utilpas ved fanatiske muslimer som ved de højrekræfter, der også manifesterer sig på denne blog.
Slige fanatikere er to alen ud af ét stykke, og den ene part har ikke noget at lade den anden høre.
Aggressiv fanatisme har som regel altid sit udspring i menneskelige frustrationer som f.eks fattigdom, undertrykkkelse eller følelsen af af blive uretfærdigt behandlet.
Jo mere retfærdigt og velstående et samfund er, jo større social retfærdighed og lighed, jo mindre fanatisme og radikalisering.
Og omvendt.
Oplysning er vejen frem. Ikke krigerisk adfærd. Den store udfordring er, i lande som Pakistan f.eks. at få skabt en retfærdigt fordelt velstand og få udbredt en ordentlig oplysning til de tilbagestående landområder.
Uvidende mennekser kan man bilde hvad som helt ind; at jorden er flad, at menneskeofringer giver god høst osv.
Præcis om man for få hundrede år siden med baggrund i relgionen kunne bilde europæere ind, at der fandtes hekse, og at de skulle brændes offentligt.
Indtil for få årtier siden rasede et forfærdeligt barbari i Europa, hvor millioner blev myrdet på grund af afstamning, politiske holdninger osv.
Faktisk har vi europæere ikke grund til at bryste os alt for meget overfor resten af verden.
Men så meget mere grund til at prøve at lære af historien, at fanatisme og had mod dem, der er anderledes, blot fører til menneskelige katastrofer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:15

@Gunnar Langemark, Frederikssund

“Men hvis man nu skrev at muslimske drenge i meget stort omfang får lemlæstet deres kønsorganer i et primitivt, smertefuldt og ondt ritual, ville der så også være anledning til en racismeanmeldelse? Og hvis der var, hvordan ville vi så kunne diskutere omskæring af små drenge?”

Det er en kendt sag, ja, faktisk en kendsgerning, at både jøder, muslimer og en stor del af amerikanske drengebørn bliver omskåret, hvorfor det næppe kan give anledning til en anmeldelse efter § 266 b, hvis man tager det emne op til debat.

http://www.youtube.com/watch?v=iTslmQGxE60

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Kristensen, Trige | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:20

Romdal, prøv at søge på 180grader.dk. Mener der var en eller flere artikler om emnet der.

Til andre, som eftersøger kvantitative undersøgelser: søg på google efter “altanpiger” og “selvmord indvandrerkvinder” og lignende. Det ser ud som toppen af isbjerget, men det finder vi snart ud af med mere forskning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:26

Niels Jørgensen, Bedarieux.

..”Men kan du nævne eksempler på at muslimer protesterer imod islamisk vanvid i både Sverige og i Danmark? Ja kan du nævne blot et land hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer”.

Nej, desværre ikke - men det er ikke det debatten er om her. Vi taler om ret eller ikke ret til generaliserende nedgøring af en betsemt gruppe.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Kristensen, Trige | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:28

Hans Lembøl, du har for så vidt ret, men det undskylder ikke den nuværende version af islam og bør ikke isolere den fra kritik.

Det, du peger på fra europæisk middelalder, er alene en følge af den tids religioner. Uanset det nominelle navn, så fungerer det sådan, at når en religion eller ideologi har et miks af absolut sandhed, blind tro, skarp afstandtagen fra ikke-troende/kritikere og en ofte barbarisk indstilling til den rette straf for dem, man er uenige med, så leder det til de samme resultater ude i verden.

Kommunisme eller religion, Nordkorea eller Iran, KGB eller Inkvisitionen … same show, different channel.

“Religion poisons everything” (Christopher Hitchens)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:29

@Karin Bennedsen. Du er formodentlig klar over at racismeparagraffen overhovedet ikke beskæftiger sig med sandhedsværdien af hvad man siger. Det er komplet irrelevant i forhold til paragraffen - om det er sandt og om man kan føre sandhedsbevis.
Det var sådan set det der var min pointe.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:39

Tom Romdal: Du skriver - “Forkert. Hvis jeg skriver i avisen at du er p*dofil og narkohandler, og du derefter har ret til at erklære dig uenig, er det tilfredsstillende? Nej, det er derfor at vi har injurielovgivningen og 266b.”

Faktisk har det du nævner der intet med paragraf 266b at gøre. Det er injurielovgivningen der dækker der. Og den er jo ikke til diskussion her.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Gérard Lehmann, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:57

Hans Lembøl
Je deler en del af dine synspunkter. Dog vil jeg gerne gøre dig opmærksom på at jeg ikke opfordrer til krig men til at være opmærksom på at vi er under angreb - vi jeg mener vi som deler de samme værdier svarende til den internationale erklæring om menneskerettighederne -.
Vi stor i et ansvarstilling. Der er forskellige former for krig: den som foregår åbent i Nigeria og andre lande (i Østafrika) mod religiøse minoriteter (som i Ægypten ) Den som består af en snigende indtag, kort sagt i dette tilfælde islamisering af Vesten.
Et retfærdig og velstående samfund forhindrer fanatisme, skriver du. Men du har for eks. Saudi Arabien som er et skrækkeligt eksempel på islamismen dvs islam udøvet i sin fuld udstrækning.
Dèr hvor kvinder bliver stenet, eller Koweit eller Iran hvor kvinder som bliver tager i at køre bil bliver stenet. Velstående og totalt uretfærdigt.
Radikalisering og fanatisme er de bedste kendetegn ved disse samfund.
Der er en forskel mellem dig og mig. Jeg har en praktisk erfaring med Islam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ivan Broe, 132 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:02

For en gangs skyld, Firoozeh. Er jeg slet ikke enig med dig. Jeg husker godt Lars Hedegaard’s udfald mod muslimer’s påståede misbrug af døtre, niecer, kusiner.

Men jeg påpegede også overfor Lars H, at vi her i Danmark har særdeles væmmelige mørketal, som slet, slet ikke er belyst.

Mellem danskere.

Jeg vil ikke erindre om de mange misbrugssager af børn, som der har været på avisernes forsider de sidste par uger. Begået af danskere mod danskere.

Men jeg vil gerne fremhæve min indvending mod Lars Hedegaards påstand med følgende link, der er det eneste jeg har kunnet finde om misbrug mod børn i Danmark.

Den er ikke særligt videnskabelig. Den stammer fra 1988; men jeg synes, at den rummer nogle tal, der gør at vi hellere burde feje foran egen dør, før vi dømmer andre.

Citat: “…En spørgeskemaundersøgelse fra 1988 viste at:

Ca. 10 % af gruppen børn og unge op til 18 år bliver seksuelt misbrugt / krænket.
Misbruget foregår i alle socialgrupper, dog med en svag overvægt på de mest belastede grupper.
Der bliver misbrugt to piger for hver dreng.
Krænkerne er hovedsagelig mænd over for piger.
26 % af drengene misbruges af kvindelige krænkere.
Halvdelen af overgrebene foregår, inden børnene er 12 år.
42 % foregår indenfor familien (hvis ofret er pige/kvinde)…

Jeg synes at det er skræmmende tal. Jeg går ud fra, at du er enig.

Venligste hilsner

Ivan Broe

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid Holm, Faaborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:11

De indvandringsvenlige danskere hylder en menneskelighedens ideologi, hvor medfølelse med andre er grundliggende, og alle mennesker er ligeværdige ifølge Menneskerettighederne.
Men de kan/vil ikke være socialkontor for hele verden.

I en verden, hvor en milliard sulter, kan de ikke bevare egen levestandard, hvis de skal dele.
Så de fravælger at følge menneskelighedens ideologi, som de hyklerisk påstår at gå ind for, medens de i virkeligheden er egoister som næsten alle andre.

Menneskelighedens ideologi er ligesom Kristendommen så krævende at efterleve, at tilhængere uundgåeligt forsynder sig.
Som kristen må man derfor acceptere en status som ydmyg synder.

Menneskelighedens ideologi prædiker imidlertid menneskers ord, hvor Kristendommen prædiker Guds ord.
Og en ydmyg attitude som mislykket idealist passer bare ikke til Guds arvtagere.

Menneskelighedens idealister er ikke det mindste ydmyge og nægter at blive det.
Så de må finde en anden måde at leve med det uundgåelige syndefald end realistisk ydmyghed.

De afleder opmærksomheden ved at kaste sig hysterisk frådende over andre, der ofte forsynder sig mindre end egoisten, der lader de fattige dø af sult af hensyn til egen velfærd og bekvemmelighed.

De udpeger syndebukke, der males så kulsorte, at deres egne smudsiggrå personer fremtræder som kridhvide engle ved siden af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:19

Lars Kragh Andersen er efter min mening lidt af en nar, der har gjort det til sin opgave at protestere med ulovligheder imod de love han synes er uretfærdige. Han har aldrig betalt TV-licens, fordi han er imod DR. Han er narkohandler fra sin bopæl og bliver pigefornærmet, når hans tidligere kollegaer bryder ind i han lejlighed og ransager den for at finde beviser på hashhandelen. Han nægter også at betale moms af sin hashhandel.

Sidst men ikke mindst har han overtrådt § 266 b og fået en stor bøde, hvilket jeg finder helt i orden, da han som tidligere politimand er fuldt ud klar over, at racistiske udtalelser, der alene har til formål at provokere i det offentlige rum selvfølgelig straffes hårdere, end når en “almindelig” racist lukker nogle platte forhånelser ud i æteren.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:24

@Gunnar Langemark, Frederikssund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:29

Hvad får dig til at tro, at man ikke må føre bevis for sine påstande i sager efter § 266 b?

Prøv at læse Lars Hedegaards sag, der vist strakte sig over flere dage med vidner o.s.v.

Hvis det ikke handler om, at Hedegaard havde mulighed for at føre bevis for sine påstande, så ved jeg ikke, hvad du vil kalde det.

Vh. K. Bennedsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:32

Er det ikke lidt af et paradoks, at Firoozeh ‘kæmper’ imod § 266 b i ytringsfrihedens navn, samtidig med at hun undertrykker de debattører, hvis meninger hun ikke kan lide.

Ingen af mine kommentarer overskrider JP’s debatregler, og alligevel har Firoozeh gjort det umuligt for mig at skrive i mit eget navn.

Ytringsfriheden længe leve - eller hvad, Firoozeh?

Vh. K. Bennedsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Dennis Isaksen, Warszawa | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:42

Mern, Tønder, Brønderslev…

Ja, det er da muslimer der står bag det hele.

I øvrigt så burde indvandrere der overtræder dansk lovgivning smides ud af landet. Enten tilpasser de sig eller så er det ud.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:45

Gunnar Langemark skriver:
“Faktisk har det du nævner der intet med paragraf 266b at gøre. Det er injurielovgivningen der dækker der. Og den er jo ikke til diskussion her.”

Det er den ikke, men for mig at se supplerer de to love hinanden fint.
Hvis en fra min boligblok bliver dømt for p*dofili, og Ekstrabladet så skriver en artikel om at hele boligblokken er kendt som et samlingssted for p*dofile, altså at jeg er involveret, så kan jeg jo evt prøve injurielovgivningen, som burde dække (?).

På samme måde: hvis nogle muslimer bliver dømt for p*dofili, og Lars Hedegaard så prædiker for hele nationen at alle msulimer v*ldtager deres døtre, så forstår jeg sq godt at man som familiefar med små døtre gerne vil have renset sin ære. Derfor har vi 266b for injurieloven dækker ikke her.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:53

Martin Smith skriver:
“…læser Firoozeh blogindlæg med den hensigt at vurdere om det har nogen sandhedsværdi. Det er irellevant om det er sandt eller ej, alt der betyder noget er om der er nogen der føler sig forhånet.”

Det er jo ikke rigtigt. Her i landet er det domstolene som afgør om der er sket en forbrydelse. Det er ikke anmelderen lol.

Hvis Lars Hedegaard havde sagt “der er NOGLE muslimer som voldtager deres børn” og nogle så havde anmeldt ham fordi de følte sig krænkede, så var han ikke blevet dømt. Ligesom stribevis af andre er blevet frifundne. Og ligesom JP feks. ikke blev dømt for muhammedtegningerne, selv om nogen muslimer var krænkede nok til at anlægge sag.

Så om igen Martin :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:57

@K. Holm also known as K. Bennedsen

‘Prøv at læse Lars Hedegaards sag, der vist strakte sig over flere dage med vidner o.s.v’

Prøv dog selv at læse om hvad de vidner vidnede om.
Det blev ikke tilladt at fører videudsagn om påstanden var sand. De 2 vidner fortalte kun om de omstændigheder under hvilket interviewet på snaphanen var forgået.

Bliver du aldrig træt af tage fejl? Af at skrive om ting du er for doven til at nærstudere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:04

@Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 13:57

Lars Hedegaard blev da ikke forhindret i at føre de vidner og bevisligheder, han ønskede, tværtimod fik han tilbudt en ekstra retsdag, fordi hans advokat havde lavet en fejl, der betød, at et vidne ikke mødte op i retten, men Hedegaard afslog tilbudet.

Jeg gad forøvrigt vide, hvilke vidner Hedegaard kunne stille med, som kunne komme med beviser for hans generaliserende påstande.

Mon ikke det vad der, sagen haltede for Trykkefrihedsselskabets formand?

Vh. K. Bennedsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:04

@Tom Romdal
‘Det er jo ikke rigtigt. Her i landet er det domstolene som afgør om der er sket en forbrydelse. Det er ikke anmelderen lol.’

Jo det er rigtigt!
Domstolenes kriterie for om paragraf 266b er overtrådt er om nogen vil føle sig forhånet af udsagnet, ikke om påstanden er sand eller ej.

Jeg ved ikke hvad du blander anmelderen ind i sagen for ??? Jeg har da ikke skrevet noget om han skulle have indflydelse på domsafsigelsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:13

@K. Holm also known as K. Bennedsen

‘Jeg gad forøvrigt vide, hvilke vidner Hedegaard kunne stille med, som kunne komme med beviser for hans generaliserende påstande.’

Sociologer, religionsforskere og stort set alle der arbejder på et krisecenter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:23

@ Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 12:26

Desværre ser jeg en sammenhæng imellem mennesker, som bliver så bekymrede over at “eliten” ikke vil tage deres bekymring over den muslimske indvandring til evig forsørgelse alvorligt.

Derfor er der flere, som kan se lighedspunkter med Yugoslavien, hvor det også var konflikten imellem muslimer og ikke muslimer, som udløste borgerkrigen.

Med dit udgangspunkt i Malmö burde du kunne følge udviklingen på første række.

Men er det ikke tankevækkende at ingen nogensinde har kunnet anvise et land hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer, og samtidig kan man blive dømt efter paragraf 266b for at påvise de mest rebiate dele af Islam.

Og så mit store spørgsmål: Hvorfor protesterer så få muslimer? For hvis det ikke var Vestens frihed, som fik dem til at forlade deres muslimske lande, hvad var det så?

Evig forsøgelse af Dhimnierne?

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:26

@Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:13

Hvor mange millioner kroner synes du, at samfundet skulle bruge på en retssag, som efter alt at dømme højst kunne give Hedegaard en bøde?

“Sociologer, religionsforskere og stort set alle der arbejder på et krisecenter.”

De nævnte mennesker, kunne under alle omstændigheder kun udtale sig om et stærkt begrænset område, som langt fra ville være dækkende for Hedegaards påstande, som var så generaliserende, at de stort set omfattede alle muslimske mænd i hele verden.

Den slags bevisligheder ville Hedegaard ikke kunne føre af den simple grund, at det er lige så løgnagtige som at påstå, at alle danske mænd er pædofile og misbruger deres børn, fordi vi desværre har haft en række forfærdelige sager om incest.

Vh. K. Bennedsen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Søren Hansen, københavn | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:39

at MENE, SYNTES og FØLE noget er ikke ulovligt ifølge loven.

Ytringsfriheden er netop til for at stille spørgsmål ved generelle ting i SAMfundet. Den må ikke bruges til personlige angreb.

Du udtrykker dig netop om en “politisk systematisk problematik” ikke om Muslimer generelt.

Jeg håber du bliver “renset”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 25. jan 12 kl. 14:48

@K. Holm also known as K. Bennedsen

‘De nævnte mennesker, kunne under alle omstændigheder kun udtale sig om et stærkt begrænset område ……..’

De ser mange sager og en voldsom overrepræsentation af muslimeske kvinder. De kunne have vidnet om mørketal, om sager der aldrig bliver anmeldt og derfor ikke optræder i officielle statestikker.

Din argumentationsrække:
At prøver at føre empirisk beviser for Hedegaars påstande svarer til at overfører påstanden på alle muslimske mænd i verden som så igen svarer til at påstå at alle danske mænd er pædofile på baggrund af incestsager, er ren Eramus Montanus.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:08

Man kan ikke føre sandhedsbevis i en sag om 266b.

Retten tager *udelukkende* stilling til, om det sagte/skrevne er forhånende eller nedsættende over for en af de af 266b omfattede minoriteter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:31

Thomas, det er ikke engang minoriteter, for der står absolut intet om gruppernes størrelser.
Jeg ved godt at en masse menneskerm, også mange der burde være klogere, prøver at fortolke en minoritetsbeskyttelse ind i paragraffen, men det er der altså ikke belæg for.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:32

Man må godt sige sandheden om den røde ideologi i Sovjetunionen under sta lin, og om den sortbrune ideologi i Tyskland under hit ler. Hvorfor må man så ikke sige sandheden om den islamistiske ideologi?

Upassende ? Klag over indlæg

 
John Jensen, Kolding | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:39

@ Tom Romdal Men kom nu med dokumentationen, vi venter spændt.

Ja det gør jeg også, men nu har det hængt i det famøse f..ter i 5 timer, selvom der ikke står et eneste ord eller mening, der kan virke anstødelig for nogen som helst.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:42

Martin Smith:
“At føle sig forhånet” og “være blevet forhånet” er ikke det samme.
Prøv at finde en domsafsigelse som anvender ordet “føler” sig forhånet.

Hvis en muslim “føler” sig forhånet over at jeg skriver at der er problemer med feks. vold i mange muslimske familier i Danmark, så kan han anmelde mig så mange gange han vil, det vil selvfølgelig aldrig føre til nogen dom mod mig.

Du sludrer ganske enkelt om det der “føleri”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:47

PS

Påstanden “nogle muslimer i Danmark udøver vold mod deres døtre” er åbenlyst sand.
Påstanden “alle muslimer i Danmark udøver vold mod deres døtre” er åbenlyst USAND. Dermed er den forhånende.

Det er derfor ikke rigtigt at der ikke indgår prøvning af sandt eller falskt i nogle af disse sager.
Forhånende bemærkninger indeholder ofte åbnetlyse løgne, det er ikke noget som kræver en efterforskning at bevise.

Andre former for forhånelse, som også falder ind under 266b, er ikke relateret til om noget er sandt eller falskt. Feks. er folk dømt for at have sagt til jøder at Hitler skulle have fuldendt udryddelsen el.lign. Det er alene forhånelsen som manden blev dømt for.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 15:53

@ John Jensen
Jeg kan da hjælpe dig lidt :)

h(t)tp://www.rawa.org/temp/runews/2011/01/27/woman-stoned-to-death-in-north-afghanistan.html
(dette var et område som taleban havde besat, altså ikke under afghansk lov)

h(t)tp://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/06/lawyer-woman-iran-stoning-case
Iran - hvor der er enorm opmærksomhed om hver enkelt sag og så vidt jeg ved blev ingen stenet i 2011.

Jeg tvivler på du kan finde ret meget andet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Frandsen, Charlottenlund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:09

§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Prøv lige at læs den her lov en gang til og forestil dig så at jeg står og laver flere jokes i stil med ” der var en svensker, en nordmand og en dansker i en flyvemaskine….” og i denne joke udstiller svenskerne som tumber - Så har jeg i princippet hånet svenskerne og hermed brudt denne paragraf. Den er håbløst formuleret - De skulle havet holdt fast i den gamle som jeg læser den på wiki. Den er meget mere skarp og nem at tolke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Krister Meyersahm, Malmö | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:17

Niels Jørgensen, Bedarieux.

Jeg er stort set enig med dig i dit sidste indlæg og - nu taler vi ikke om det, der er debattens emne her, men om vor opfattelse af indvandring.

Jeg skrev disse linier for længe siden og jeg tror vi har stort set samme opfattelse af problemstillingen. Værs´go:

Indvandring og blanding af forskellige kulturer, er ikke i sig selv fundamentet for social urolighed og splid mellem forskellige grupper - omend der findes erklærede fremmedhadere og racister.

Det er frygten for, som “indfødt” borger, at skulle bidrage med skat til indvandrere, som ikke forsørger sig selv. Og, det er frygten for, at miste sit job til indvandrede konkurrenter.

Det mener jeg er en helt legitim frygt at have og noget politikerne skal respektere og derfor sørge for - ikke er et problem.

Indvandring i “gamle” dage var funderet på det fornuftige grundlag, at lykkedes man som indvandrer og blev selvforsørgende, så blev man i landet og blev også stille og roligt accepteret. Klarede man sig derimod ikke - ja så rejste man hjem. Hvad kunne man dog ellers, når der ikke var hjælp at hente fra “velfærdssamfundet”.

Men, en sådan orden tåler politikerne ikke i dag. Derfor udstyrer vi, de ikke selvforsørgende, med bolig og nødvendig pengehjælp. Noget der var helt utænkeligt i “gamle dage” og derfor, rejser de der mislykkes - ikke tilbage til hjemlandet, sådan som de var nødt til, før i tiden.

Derfor skal man på det mest bestemte; afvise enhver indvandring af arbejdskraft, der ikke kan forsørge sig selv og ikke rejser tilbage. Så bliver der så at sige, ro i lejren.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Frandsen, Charlottenlund | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:30

Det er er super vigtigt er at paragrafen og loven skal tolkes i Danmark af en Dansker, med Danske værdier!
Den skal ikke tolkes af en udefra kommende med andre værdier - Muhammedtegningerne var et glimrende eksempel på, at vi Danskere ikke så noget æreskrænkende i dem - At nogle andre følte noget andet er en anden sag, og selvfølgelig ærgerligt for dem - og for tegnerne, da de med sikkerhed ikke haft det som intention.
Hvis vi skal gebærde os således at vi ALDRIG støder nogle i hele værdenen….så kan vi jo ikke leve - så skal vi alle have nøjagtig samme opdragelse, værdier og holdninger - vi skal alle være klonet af én…..Det er godt nok uhyggeligt at tænke sig, for hvem er det der skal klones og taler vi ikke nettop der race diskrimination?

Hvordan forholder Koranen og Biblen sig til andre trosretninger, eller seksuel orientering - diskrimineres der der? Det mener jeg bestemt, og sålænge en står med en af de bøger over hovedet og tuder - er det jo hykleri efter min personlige mening. Det er fint at have sin tro - vær glad for den og dyrk den til din egen glæde, men lad være med at pådutte den andre…..pres avler modpres! Hvis en dal af sin tror går ud på at få flere til at være med så sælg varen - vis og fortæl hvad der er fantastisk ved den….i stedet for at tvinge den ned over andre - det bliver aldrig godt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:38

Meyersahm
Igen tænker du kun på penge.
Livsopfattelse (kultur om du vil) er mindst ligeså vigtigt.
Vi kan sgu ikke have en flok menneskeædere boende selvom de kan sørge for egen kost - for at udtrykke det firkantet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:43

Burde ikke Oxfams ferske rapport om fysiskt og seksuelt vold mod afghanske piger og unge kvinder kvalifisere til påtale efter §266b - eller slipper et forskningsresultat for straf, uagtet hvor meget det stigmatiserer en gruppe mennesker?

Ifølge Oxfam bliver hele 87% af de afghanske piger og unge kvinder fysiskt og seksuelt mishandlet af mandlige familjemedlemmer.

De tilsvarende tal for de nordiske lande er dramatisk mindre. Den årlige udsathed i Norge var i 2010 kun 2%.

Kommentarer efterlyses fra trådens notoriske kulturrelativister.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 16:51

K.Bennedsen kl 13.32

Dagens joke!
Ja det er da højst besynderligt!
Hvem kan have noget imod en uskyldighed som dig?
Du må da have bemærket at alle knuselsker dig og dine skriverier.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 17:08

Hanna Egedius…..

Det tal Oxfam oplyser, lyder umiddelbart ret fantastisk 87%!!?? Hvad skal man tro? Omfatter tallet alt fra bagateller til gr ov on ds kab og mi sh an dl ing, eller er bagatellerne ikke med?

Men tallet burde da få de femini sti ske kvindesag s kvinder og indvandring s begejstrede til at tænke sig om nogle ekstra gange. Især hvis det norske tal er 2%.

Og så er der jo også tallene for over fald på kvinder i Oslo og andre byer.

Bortset fra det, så hedder det altså fysisk vo ld og seksuel vo ld, altså uden t’er. Men jeg gætter på at din stavning er påvirket af visse journal is ter der dårligt nok kan tale rent, og som er begyndt at klæbe -t fast til en masse ord hvor det ikke hører hjemme. Selv sproget ned bry des jo i disse år.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Iversen, Hørning | Skrevet: 25. jan 12 kl. 18:57

Tænk at man kan blive straffet for at ytre sig på en måde som ikke er en brøkdel så diskriminerende, som det der står i Biblen, Toraen eller koranen, og blive straffet for det.

Alle passager i religiøse skrifter som opfodrer, til had, og diskrimination skal da straks forbydes ved lov og fjernes. Hvor svært kan det være ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:05

Rolf Skat Nielsen, Århus | Skrevet: 24. jan 12 kl. 22:33

“Jeg stødte første gang på islams vanvid i mine yngre dage, hvor jeg arbejdede 2 år på et såkaldt integrationsprojekt i nordsjælland, og havde flere voldsomme konflikter med muslimske mænd.
Islam gør mennesker åndeligt forkrøblede, er kvindeundertrykkende og voldelig, står på alle måder i et misforhold til guds skaberværk, og afføder en syg ødelæggende og destruktiv kultur.

Tak for, at du siger din mening åbent og ærligt, Firoozeh Bazrafkan.”

@ Rolf … det er desværre også min erfaring. Koranen opdeler mennesker i overmennesker (muslimer) og undermennesker (vantro). Det skulle efter sigende være en fascistisk tankemåde. Denne opdeling er ensbetydende med parallelsamfund. Koranen er en grusom bog. Prøv at læse Kaare Bluitgens bog om muslimernes store idol Muhammed. Man får kvalme efter ganske kort tid. Det er ikke for sarte sjæle.

I stedet for at rende Islams ærinde gang på gang burde staten Danmark starte en grundig undersøgelse og diskussion af Koranen og Islams væsen. Almindelige mennesker bør oplyses om bogens tekster på landsdækkende TV… uden fløjlshandsker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jihad Taha, Hellerup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:26

Trist at I bliver ved og ved og ved og ved med at generalisere - det er næsten ikke til at holde ud!!!
Kultur er IKKE det samme som religion! Æresdrab er ikke tilladt i islam! Fat det nu!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:33

Ja, der er jo kun halvanden milliard muslimer, så denne lillebitte minoritet bør naturligvis fredes og beskyttes på alle mulige måder, så det ikke ender med at de slemme danskere ud ryd der dem allesammen, bare ved at sige noget om dem der udtrykker en vis skepsis eller kritik.

Så lad os endelig spare på ordene, så at de halvanden milliard ikke ender med at være lige så sjældne som pandaer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:34

Er æresdrab ikke tilladt i islam??

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Andersen, Brabrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:40

LIGHED FOR LOVEN?
Måske, men ikke i Danmark.
I formiddags anmeldte jeg mig selv til Århus Politi for at udtale og mene det samme som Firoozeh. Jeg fik følgende pæne og søde e-mail tilbage: “Jeg takker for din henvendelse, og har med fornøjelse læst dit indlæg. Nu virker systemet ikke helt som du nok ville ønske, så udover, at vi har modtaget din mail, og at du har fået dette retursvar, så sker der ikke meget mere ved det.

Hvad angår den forestående afhøring af Firoozeh, som du kun kan have hørt om via hende selv, så er det et anliggende imellem Firoozeh og politiet, og ingen andre.”
Altså jeg slipper, men hun dømmes sikkert uden for enhver tvivl. Det kan ikke gøres mere tydeligt, at det nu er kendisserne man går efter for at få statueret nogle eksempler.
I sandhed en sørgelig dag i dansk retshistorie.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 19:49

Efter alt hvad der er skrevet og kommet frem, burde samtlige kvinder i Danmark jo gøre fælles sag og danne en samlet front mod yderligere islamistisk indvandring mv., eftersom kvinderne bliver de første ofre for den kvindeundertrykkelse som helt sikkert vil blive slutresultatet.

Alle fornuftige kvinder burde let kunne forstå, at den radikale og feministiske politik er en blindgyde eller en marchretning der er på vej til at ødelægge alt for dem selv og deres land.

Upassende ? Klag over indlæg

 
g kaiser, midrand | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:08

Du skal have retten til at sige hvad du vil. Saa let er det.
Det er det der kaldes ytringsfrihed.
Man kan ikke vaere for den paa nogle omraader og imod den paa andre. Enten har man den eller osse har man den ikke. Den er nok vaerd at kaempe for.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:14

C.Andersen
Tak for din orientering.
“så er det et anliggende imellem Firoozeh og politiet , og ingen anden”.
Sikke en afstumpet arrogance!
Fik du navnet på den person?
Nej - det er et anliggende for alle danskere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:36

Hanna Egidius skriver.
“Ifølge Oxfam bliver hele 87% af de afghanske piger og unge kvinder fysiskt og seksuelt mishandlet af mandlige familjemedlemmer.”

Fint nok, men har svært ved at se hvorfor det notorisk vanvittige Talebanistan har betydning for en debat hvorvidt hr Ümerfar i et villakvarter i Greve skal finde sig i at Trykkefrihedsselskabet udskriger ham til at være voldtægtsforbryder hver aften i den bedste sendetid.

Det ville jo være konsekvensen hvis ikke vi havde paragraffen, så ville guerillakrigeren Hedegaard og kompagni jo gå fuldstændig grassat med race-propaganda på nationalt TV. Har du ikke set hans videoer? Så tak til 266b.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:40

g kaiser skriver:
“Du skal have retten til at sige hvad du vil. Saa let er det.
Det er det der kaldes ytringsfrihed.”

Tja, du kan sige hvad du vil, men under ansvar. Hvis du skriver læserbreve i BT eller på facebook om at jeg er narkohandler, så har du sandelig benyttet dig af din ytringsfrihed, men du kommer altså også til at betale for det.
Så ytringsfriheden er begrænset.
Hvorfor er det så svært at forstå?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Hansen, Valby | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:47

Problemet i Danmark er vel at man kan blive dømt for racisme selv om det man udtaler er FAKTA.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Th. Pedersen, Højbjerg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:52

Ikke i Aarhus, Karsten Hansen. Firozeeh har i den grad fået baghjul af en vis Daniel.

http://jp.dk/aarhus/politik/article2674069.ece

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:54

Kære Firoozeh,

Tja, i et land hvor højesteret sidst jeg gik forbi var ved at smuldre og hvor grundloven ikke længere kan hænge sammen (i bogstaveligste forstand) burde ingen vel undre sig over, at dommerne tolker loven som fanden læser Bibelen.

Mit (indrømmet særdeles beskedne) kendskab til det danske politi er, at det består af både ansvarlige og korrekte embedsmænd, så der er næppe grund til bekymring. Så medmindre, at det er gået tilbage for den danske politistand i samme grad som med danske politikere, har De ingen grund til at være urolig.
Personligt har jeg fortsat tillid til politiet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 25. jan 12 kl. 21:00

Er det en fascistisk tankegang at opdele verden i overmennesker (muslimer) og undermennensker (vantro).

Er det en dansk grundværdi at mennesker er ligeværdige?

Upassende ? Klag over indlæg

 
flemming frober, berlin | Skrevet: 25. jan 12 kl. 21:51

Hvor ved du det fra?

Vil du være så venlig lige at dokumentere din påstand!

Upassende ? Klag over indlæg

 
flemming frober, berlin | Skrevet: 25. jan 12 kl. 21:52

Tom Romdal, Søborg.

Hvor ved du det fra?

Vil du være så venlig lige at dokumentere din påstand!

Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 11:09

John Jensen skriver:
“I arabiske lande straffer man kvinder der voldtages for hor, ved at smide sten i passende størrelse i hovedet på dem indtil de dør. ”

Nævn venligst hvilke arabiske lande det foregår i. Nævn feks. hvilke arabiske landes domstole som har henrettet en kvinde ved stening det sidste halve år.

Hverken Iran, Nigeria eller Somalia er arabiske lande - men mig bekendt er der vist heller ikke stenet nogen kvinder i de lande det sidste stykke tid.

Men kom nu med dokumentationen, vi venter spændt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 25. jan 12 kl. 21:57

Nielsen. Det skal du nu ikke have.Desværre går det i den forkerte retning mhs. til politimyndighedernes ageren,men nu da Firoozeh er en eksotisk pige er hun implicit garanteret en reel behandling,så der behøver vi ikke frygte for hende-det tror jeg hun er klar over-jeg tror hun er en klog pige…!

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 25. jan 12 kl. 22:19

flemming frober
På denne blog drejer det sig om et udsagn om muslimske mænds ,i meget stor omfang , uciviliserede optræden overfor deres døtre..
Et udsagn der er ligeså generaliserende som at skrive , at danske mænd , i meget stor omfang , kan lide leverpåsteg.
Stop nu med dit forsøg på at afspore debatten med arabere og andre nationaliteter.
Oxfam undersøgelsen viser så tydeligt at islam har et stort problem.
Selvom islam ikke skriver at du må voldtage kvinder , så skrives der at kvinder er det halve værd i forhold til mænd.
Det i sig selv betyder at mænd er i deres gode ret til at bestemme over kvinder og dermed bruge dem efter forgodtbefindende .Det betyder selvfølgelig også at bruge dem til sexuel tilfredsstillelse.
Sådan fungerer livet , om man tør indse det eller ej.
Islam er en kulturform der ikke er forenelig med andre kulturer her på jorden og derfor har de ingen berettigelse , men bør forbydes i civiliserede lande.Det tilsiger både teori og praksis.Alt andet er at fornægte virkeligheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 25. jan 12 kl. 22:21

I både BT og JP idag er der interessante artikler. I BT om hvordan danskere hetzes og tyranniseres i en del af Odense, i JP en kronik om hvordan der gives fejlagtige og vildledende oplysninger til danskerne, selv i fagbøger, leksika og på nettet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 25. jan 12 kl. 22:35

Danskerne vil komme til at indse, at der skal nogle kraftige ændringer til i det politiske system, og det kommer næppe som udgangspunkt til at handle om muslimer.

Hvorfra udgår diktaturet? Hvordan er det kommet der til, at landsskadelige kræfter sidder på magten, og hvad er målet for dem? Hele Europa trues i dag på flere fronter.

Begynd her. Endnu bliver folk ikke antastet for at kritisere den store stygge, fordi den kan nævnes ved så mange navne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
I. Olsen, Silkeborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 22:42

Du lyder sørme interessant og jeg vil gerne følge din Blog. Du er en klog kvinde og dem er der visse samfundsgrupper der ikke kan lide. Den paragraf kan du godt glemme, den kommer bestemt ikke i brug bare pga. at du gør opmærksom på nogle af verdens uretfærdigheder og overgreb. Held og lykke og fortsæt endelig med dine meningers mod.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Jensen., Hillerød. | Skrevet: 25. jan 12 kl. 22:48

Firoozeh Bazrakan.
C. Andersen. Bradbrand.

Lov er lov og lov skal holdes; men det betyder jo ikke noget for jer, idet i begge to naturligvis kan dokumentere jeres udtalelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, århus | Skrevet: 26. jan 12 kl. 00:28

Kære Firoozeh Bazrafkan.

Tak for dit demokratiske mod.

Problemet er Journalistisk Venstreparti som i den journalistiske vinkling entydigt tager muslimers (og venstrefløjens parti). F.eks. kaldes racistiske Arabiske bander for neutrale ord som “bande/de unge” i journalisternes nyhedsartikler, mens ikkemuslimer som f.eks. Østeuropæiske bander ikke neutraliseres men kaldes “Østeuropæiske bander”. Se dette er virjelig rød racisme!

Med denne indoktrinering har Journalistisk Venstreparti i EU/VEsten fået skabt et samfund hvor paragraf 266b bruges til at angribe dem der ønsker frihed, fred og demokrati, mens racistiske og menneskerettighedskrænkende Arabiske bander (kriminelle muslimer) gøres til ofre… hvilket de bestemt ikke er.

Hvorfor oplever man på den måde at Vesten gør skurke til ofre og ofre til skurke? SVAR: Pga. den røde indoktrinering fra Journalistisk VEnstreparti. Da flertallet af journalister stemmer R,S,SF,Ø er det et demokratisk problem da den journalistiske vinkling (hvor KUN muslimer og røde beskyttes under neutrale ord i krimi-nyheder) i høj grad bestemmer hvor mange vælgere sætter deres kryds ved vaægene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 26. jan 12 kl. 00:53

Jeg håber, at du vælger at forklare overfor politiet, at du ikke ønsker at udtale dig i sagen men henviser til hvad du måtte have skrevet derom.

Politiet kan så tiltale dig og vælge at afprøve sagen for retten i dit bopælsområde. Kun på det tidspunkt bør du naturligvis via advokat forsvare dig med næb og klør.

Mit råd skal ses i sammenhæng med, at politiet vælger hvad de vil føre til protokol og det er ikke dine ord ordret, og de vil endda bede dig om at underskrive rapporten. Gør det endelig ikke, for alene derved svækker du din sag, da politiet er din dårligste forsvarer og derfor fører pennen ikke for dig men nok nærmere mod dig.

Problemer med §266b er, at de politikere, der indførte bestemmerlsen burde anmeldes for groft brud på Grundloven.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jørgen Frederiksen, Kbh. | Skrevet: 26. jan 12 kl. 00:56

Sara Sajadin, Aarhus N
“At fjerne racismeparagraffen er at sætte demokrati før menneskerettigheder, hvilket er langt ude og fuldstændig barbarisk”.

@Sjovt nok finder mange danske, at en hel del muslimer, fører sig frem som rendyrkede barbarer, hedninge og forbrydere. Uoplyste, kværulerede og usamarbejdsvillige nasserøve, som stort set ikke bidrager positivt til det land de udnytter.
Enhver “demokrati-tale” fra muslimer, er løgn fra ende til anden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 26. jan 12 kl. 00:57

Efter min overbevisning har du ikke begået noget strafbart.

Du har fortalt sandheden som du ser den, og du har tydeligt tilkendegivet på hvilket grundlag at du er nået dertil.

Det er alt for forfærdeligt hvad der stadigvæk sker i ekstreme muslimske kredse af kvindeundertrykkelse, voldtægt udstødelse af familie og eventuelt mord på de stakkels kvinder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Kreiberg, 2800 Lyngby | Skrevet: 26. jan 12 kl. 04:08

Salman Rusdie blev nærmest hyldet som en helt, da han skrev noget, som fornærmede mange muslimer. Firozee, der ligesom Rusdie også synes at være en frafalden muslim, står til en dummebøde for at have gjort noget lignende.

Et af problemerne med paragraf 266b er, at domstolene forhindrer en debat om bestemte emner, som om en debat ville føre til noget farligt. I Nazityskland var det kun regimets officielle propaganda, der kom til orde uden mulighed for modsigelse. Det var en helt anden situation end i dagens Danmark.

F.eks. påstanden om, at det er almindeligt, at muslimske mænd voldtager deres døtre kan nemt modsiges med, at det er almindeligt, at muslimske kvinder går ind i ægteskabet med intakt mødom. Derudover skulle det efter sigende være krænkende for familiens ære, hvis mødommen alligevel er brudt inden ægteskabet. Alt dette ville være meningsløst, hvis det var almindeligt at fædrene voldtog døtrene. Har man en fri debat, vil våset blive modsagt og landsbytosserne marginaliseret. Hvad skal vi dog med domstolenes indblanding?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 26. jan 12 kl. 04:33

“Nævn venligst hvilke arabiske lande det foregår i. Nævn feks. hvilke arabiske landes domstole som har henrettet en kvinde ved stening det sidste halve år.”

Straffen i SaudiArabien og andre lande med sharialov er stening for utroskab. Det findes der næppe en eneste retslærd i islamisk lov som vil benægte. Dog bliver ingen dømt, fordi beviskravet er 4 gode vidner, og det er aldrig muligt at finde 4 sådanne vidner i utroskabssager.

Selv en så oplagt sag som den gravide kvinde i Nigeria, hvis mand boede et helt andet sted i undfangelsesperioden, afvises af fundamentalistiske regelrytterne blandt de retslærde, fordi de 4 vidner mangler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 08:49

Hvordan gik forhøret?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 26. jan 12 kl. 09:12

@Tom Romdal, Søborg.
“At føle sig forhånet” og “være blevet forhånet” er ikke det samme.

Du har helt ret jeg brugte en forkert formulering, beklager.

At du ud for denne fejl konkluderede at jeg mente at det var anmelderen der afgjore hvornår § 266 b er overtrådt, tager jeg dog ingen ansvar for. Min pointe er, at om en påstand er sand ikke har nogen betydning for rettens vurdering om paragraffen er overtrådt eller ej.

Derfor pointerede jeg at din holdning til hvorvidt Firoozeh’s udsagn var noget ‘afmægtigt vås’ er ligegyldig. Sandhedsværdien af påstanden skal ikke vurderes af dig, retten eller nogensomhelst, vi må end ikke hører påstanden, for den er jo farlig og fornærmene. Det er ånden i § 266 b, retsvæsnet må stoppe/begrænse diskutioner uanset om de omhandler samfundsrelevante problemstillinger,uanset om de holder vand eller er noget vås, bare retten vurderer at en gruppe bliver forhånet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle Baldersbæk, Høng | Skrevet: 26. jan 12 kl. 09:41

Inden vi helgenkårer Firozeeh Bazrafkan, er det måske værd at huske, at Bazrafkans heltegerning består i at kopiere det, som Lars Kragh Andersen netop er dømt for.

Det er der ikke noget originalt i, for flere hundrede har skrevet det samme i debatindlæg og på blogs.

Heller ikke Bazrafkans happening med at tage tøjet af var originalt.

Hun har selvfølgelig lavet nogle billeder, der er originale. Dem kan man lide eller lade være med at lide.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Frandsen, Charlottenlund | Skrevet: 26. jan 12 kl. 09:43

Firozeeh, Jeg kan godt følge hvad det er du gerne vil forhindre og ændre. I forhold til racismeparagrafen er der dog en vigtig vinkel at bide mærke i. Lad mig se om jeg kan forklare….

Der stilles lighedstegn mellem det nogle her i Danmark oplever som en barbarisk tankegang og adfærd, med Muslimer. Det er forkert!

Barbarisk tankegang, kultur og adfærd i Danskeres øjne er hvad det er, og det er klart at der tages afstand fra det! MEN det har intet at gøre med det at være muslim!

Der er intet i vejen for at du og vi andre kan give udtryk for, at vi ikke bryder os om andre der bryder sig imod de værdier og love vi har her i Danmark. Der er intet i vejen for at du kan mene at alle andre også burde følge disse værdier og love.
At de værdier og love du gerne ser hyldet, ofte brydes i visse dele af verdenen med en over-repræssentation af visse religioner, enda med billigelse fra ledere i disse dele af værdenden er sekundært!

Men vi må også være klar til at disse mennesker (som jo føler at de er OK og helt klart er dem der er på ret spor og vi andre der er på galt spor) vil forsøge at påvirke os til at ændre holdninger, værdier og adfærd således at vi lever som de, lige som at vi gør det modsatte.

Sålænge dette foregår på en civiliseret måde - og hvad er så det ? Jo i forhold til vores værdier er vi ikke i tvivl - men i forhold værdierne for dem vi søger at påvirke er det måske anderledes.

Det nemmeste ville være hvis vi blot kunne lade hinanden være - men så længe der er nogle der vil have at andre skal ændre holdninger, værdier og adfærd vil der også være ballade.

Konklussion:
Lad dem der vil leve efter vores holdninger, værdier og udvise en passende adfærd der efter - komme til os!
Alle andre bør finde sig et dejligt sted med ligesindede og skabe deres eget herlige sted!

Hvis man på den måde kunne passe sig selv men også frit rejse til det sted der passer bedst til ens egne holdninger og værdier - så ville det jo flyde perfekt. Problemet bliver jo når noge grupper oparbejder en “rigdom” som har andres interesse - og omvendt - nogle grupper ikke formå at skabe velstand.Så skabes der misundelse og der vækkes uafdækkede behov og efterhånden en negativ stemning - som i alle tider har været årsag til krig.

På den front har menneskets børn aldrig forandre sig - og vi kommer heller ikke til det.

Min opfordring til dig - brug din energi på at bakke op om det gode du finder i Danmark i stedet for at rakke ned på nogle andre - det får du absolut mest ud af - dem der kan se forskellen skal nok komme hertil.
Brug din energi til at sikre dig at andre med andre og ekstremt anderledes værdier ikke får lov til at skabe splid i vores land.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hasse gårde-askmose, Helsingør | Skrevet: 26. jan 12 kl. 10:03

En randbemærkning.
Har I egentlig tænkt på, at Islam - når vi “taler om, kvinder skal være tildækkede” faktisk bunder i en dyb selverkendelse fra mændenes side???

Vi tænker med det forkerte hoved, så snart vi ser en kvinde/pige.

Og det vil vi ikke…tænke med det “forkerte” hoved. :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 10:43

Det mest foruroligende aspekt ved § 266 b er nok, at man kan blive dømt, selv om det kan bevises eller sandsynliggøres at udtalelsen er sand.

En sådan bevisførelse, sandhedsbevis, som tillades i injurielovgivningen, hvorefter der sker frifindelse hvis der føres sandhedsbevis, er udtrykkeligt ikke tilladt efter § 266 b, således som Højesteret fortolker bestemmelsen.

I sin vejledning om myndighedernes anvendelse af § 266 b skriver Rigsadvokaten:

“Det bemærkes, at anklagemyndigheden under straffesagens behandling i retten bør modsætte sig et eventuelt krav fra tiltalte om at føre bevis for rigtigheden af f.eks. beskyldninger om grov kriminalitet. Der vil i den forbindelse kunne henvises til U2000.2234H, hvor Højesteret tilkendegav, at der ikke havde været grundlag for at give tiltalte adgang til den ønskede bevisførelse, der bl.a. havde til formål at godtgøre, at tiltaltes udtalelser hvilede på videnskabelige undersøgelser.”

Det er således fuldstændig uden betydning for vurderingen af skyldsspørgsmålet hvad der står i Koranen eller fremgår af sharia loven i islamiske lande.

Firoozeh Bazrafkan vil således i en eventuel sag blive afskåret fra at fremlægge videnskabeligt materiale der dokumenterer, at muslimske mænd er stærkt overrepræsenteret når det gælder voldtægter, mishandling og drab på døtre (’æresdrab’). Ifølge en undersøgelse begås 91% af alle æresdrab på globalt plan af muslimer.

Min vurdering er, at udtalelserne ikke er grove nok til at føre til sigtelse, men da § 266 b er en ‘gummiparagraf’ er det umuligt at sige noget med sikkerhed.

Hvis vi ikke kan afskaffe § 266 b helt, så burde lovgiverne overveje om ikke den skulle ændres så det klart fremgik, at det er muligt at føre sandhedsbevis, således som det var tilfældet i den oprindelige version af bestemmelsen fra 15/3-1939. Samtidig burde ‘tro’ tages ud af bestemmelsen, da FN konventionen fra 1965 ikke kræver beskyttelse af religiøs tro. Tro er jo allerede beskyttet efter blasfemiparagraffen. Ingen er dog blevet domfældt herhjemme for blasfemi siden 1938. Det samme gælder ‘trusler’ der jo allerede er kriminaliseret efter andre straffelovsbestemmelser.

Efter den oprindelige version af § 266 b fra 15/3-39 ramte bestemmelsen “den, der ved udspredelse af falske rygter eller beskyldninger forfølger eller ophidser til had mod en gruppe af den danske befolkning på grund af dens tro, afstamning eller statsborgerforhold.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 10:51

Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 25. jan 12 kl. 20:36

Jeg skrev:

“Ifølge Oxfam bliver hele 87% af de afghanske piger og unge kvinder fysiskt og seksuelt mishandlet af mandlige familjemedlemmer.”

Du skrev:

“Fint nok, men har svært ved at se hvorfor det notorisk vanvittige Talebanistan har betydning for en debat hvorvidt hr Ümerfar i et villakvarter i Greve skal finde sig i at Trykkefrihedsselskabet udskriger ham til at være voldtægtsforbryder hver aften i den bedste sendetid.”

Din omtanke for hr Ümerfar i villakvarteret i Greve er storartet, Tom Romdal. Du er i sandhed et godt menneske og en genuin kulturrelativist. De grovt fysiskt og seksuelt mishandlede i kvindehelvete Afghanistan er dig stor tak skyldig. Nu er fokus flyttet på den invandrede muslimske herre i Greve. Denne mand behøver al vor sympati og støtte.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:01

@Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 10:51

I din kommentar til Tom Romdal overser du, ligesom han selv gør, at beskyldningerne i citatet ikke er omfattet af § 266 b, men af injurielovgivningen, da der er tale om en sigtelse rettet mod en navngiven person og ikke mod en gruppe som er beskyttet af § 266 b.

Kan der føres sandhedsbevis for sigtelsen om voldtægt mod hr Ümerfar, så sker der frifindelse for injurier.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hasse gårde-askmose, Helsingør | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:12

Helt ærligt:
Der er da ikke nogen, der tager “Trykkefrihedsselskabet” alvorlig.
Bortset fra dem selv. Og det tvivler jeg egentlig også på, er tilfældet

Og til jer, der kommenterer diverse æreskrænkelses-, bagvaskelsesparagraffer i straffeloven herunder 226 b, bør I sætte jer ind i de bagvedliggende procesuelle regler, før I ryger i blækhuset.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hasse gårde-askmose, Helsingør | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:15

Ad Trykkefrihedsselskabet:
I må også tage i betragtning, at deres formand jo også gerne vil have noget beskæftigelse. Bortset fra i december måned.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karen Jensen, 7700 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:29

Tusinder af danske børn mishandles!

“Danske forskere har nu påvist, at mishandlede børn som hovedregel enten udsættes for sexmisbrug eller anden fysisk/psykisk mishandling.
……..

Det drejer sig om i alt cirka 2500 børn og heraf er omkring 1200 udsat for seksuel mishandling.”

Det oplyser tv2!

Hvorfor så lige kaste sig over muslimske fædre?
Nåh jo, det passer så godt i de idiosynkratiske hjerner, som mener, at integration og assimilation bedst opnås ved generaliserende nedgørelse, forhånelse og stigmatisering.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:33

@Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:01

“I din kommentar til Tom Romdal overser du, ligesom han selv gør, at beskyldningerne i citatet ikke er omfattet af § 266 b, men af injurielovgivningen, da der er tale om en sigtelse rettet mod en navngiven person og ikke mod en gruppe som er beskyttet af § 266 b.

Kan der føres sandhedsbevis for sigtelsen om voldtægt mod hr Ümerfar, så sker der frifindelse for injurier.”

Jovisst, Jeppesen. Jeg overser. En pludselig apati indfinder sig i møtet med al denne relativisering og ligegyldighed.

Mens jeg har dig i tale - hvorledes bedømmer du Oxfams ferske rapport, publiceret oktober 2011 og omtalt her i JP i december. Går forskningen fri for påtale efter §266b, og også de medier der omtaler hvad forskningen konstaterer, uagtet hvor uhyrligt og stigmatiserende det man finder er? I dette tilfelle, at 87% af de afghanske piger og unge kvinder er blevet udsat for fysisk og seksuel vold af mandlige familjemedlemmer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:14

Per Hagemann skriver:
“Straffen i SaudiArabien og andre lande med sharialov er stening for utroskab.”

Men som du selv skriver så foregår det ikke. Et hurtigt opslag på wiki siger:
“The 345 reported executions between 2007 and 2010 were all carried out by public beheading.”

Uanset hvad folk siger her på bloggen så er der stort set ingen retssystemer i verden som udfører stening, untagelserne er de lommer som taleban kontrollerer og måske nogle lokal-domstole i Nigeria (Sudan? Somalia?). Samt indtil nu Iran og Saudi-Arabien, som begge er midt i et juridisk opgør med straffen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:22

Til Egedius og Jeppesen.

Bloggen handler om 266b. Hvad jeg mener om kvinder i Afghanistan er ligegyldigt.

Mit eksempel med hr Ümerfar var IKKE ment som navngiven chikane. Eksemplet var netop ment med henblik på propaganda såsom Trykkefrihedsselskabets, hvor hr Ümerfars børn hver aften skulle sidde og se Lars Hedegaard fortælle at alle muslimske børn før eller senere voldtager deres børn. Så kunne de sidde og gætte på hvor meget senere det ville blive.

Men det behøver hr Ümerfar og hans børn ikke blive udsat for, fordi vi har 266b, og det er jeg glad for.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:23

grrrr, ups, der skulle slfølgelig stå “alle muslimske fædre”, undskylder :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:27

@Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 11:33

“Går forskningen fri for påtale efter §266b, og også de medier der omtaler hvad forskningen konstaterer, uagtet hvor uhyrligt og stigmatiserende det man finder er?”

Der er meget ‘fortolkningsgummi’ i § 266 b, men svaret er sandsynligvis et JA - forskning og saglig debat går sandsynligvis fri.

Det fremgår af forarbejderne til straffelovens § 266 b (FT 1970-71, Tillæg A, sp. 1187-88 og betænkning nr. 553/1969, s. 34), ”at forhold af mindre grovhed holdes uden for det strafbare område”. Det fremgår endvidere, at videnskabeligt fremsatte teorier om racemæssige, nationale eller etniske forskelligheder falder uden for bestemmelsen, og at der formentlig også med hensyn til udtalelser, der ikke falder i egentlig videnskabelig sammenhæng, men på anden måde som led i en saglig debat, kan være anledning til at regne med et område af straffrihed.

Videnskabelige teorier og fakta og saglig reference til sådanne forskningsresultater i medierne kan nok ikke straffes efter § 266 b.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:49

Til: Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 10:43: I sin vejledning om myndighedernes anvendelse af § 266 b skriver Rigsadvokaten:

“Det bemærkes, at anklagemyndigheden under straffesagens behandling i retten bør modsætte sig et eventuelt krav fra tiltalte om at føre bevis for rigtigheden af f.eks. beskyldninger om grov kriminalitet. Der vil i den forbindelse kunne henvises til U2000.2234H, hvor Højesteret tilkendegav, at der ikke havde været grundlag for at give tiltalte adgang til den ønskede bevisførelse, der bl.a. havde til formål at godtgøre, at tiltaltes udtalelser hvilede på videnskabelige undersøgelser.”

Kan De henvise til et sted, hvor dette er muligt at kontrollere? På Rigsadvokatens hjemmeside kunne jeg ikke finde det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:50

Hammah,

De udtalelser Firoozeh Bazrafkan er fremkommet med er udtryk for en personlig ‘overbevisning’ samt nogle etiske vurderinger (value judgements) af islam og islamisk kultur. Sådanne vurderinger falder uden for videnskabens område, der alene er en beskrivelse af faktuelle forhold og en teoridannelse på dette grundlag.

Etiske vurderinger hører således ikke under videnskabens område, men under filosofiens. Det kan således aldrig videnskabeligt påvises, at det er forkert at slå børn ihjel eller voldtage dem. For nu at skære det ud i pap.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:51

Besyndeligt at deltage på en af JP-blokkene!

Årsag:

2/3 af indlæggene er (berettiget) skeptiske overfor islam - og alt hvad det indebærer,
mens
1/3 hårdnakket bagateliserer mega-problemerne i deres osteklokke, f.eks.
K.Holm alias: Karin Bennedsen, C, Halvorsen,
Holmskov, Niels Hansen m.fl.

-Sidstnævnte indlæg er nærmest grinagtigt at læse!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:09

Tænkningens essens er at generalisere og diskriminere. Når det højstærede danske Folketing, de endnu mere ophøjede danske domstole og det Galaktisk Overophøjede EU nu forbyder os at generalisere og diskriminere, forbyder de os samtidig at tænke.
Og det er jo klart det, det er alle magthaveres mål: at have undersåtter, som ikke tænker.
Vi skal have en meget meget mere radikal bevægelse væk fra hele den sindssyge undertrykkelse, verden/samfundet maser os under på alle ledder og kanter, f.eks. i form af abort, kommunefascisme, landbrugsforgiftning af grundvandet samt islam. Den traditionalle venstrefløj med Enhedslisten i spidsen kræver hele tiden mere og mere undertrykkelse ved at forherlige islam, abort og kommunefascisme. Denne fløj er stadig Stalins sande arvtagere. Den straffer os for at nævne muslimske pigers og kvinders faktiske lidelser. For den ønsker åbenbart ikke, at disse lidelser hører op.
Vi skal begynde at opbygge kristne kollektiver a la oldkirken. Kun sådan kan verden igen se, at vi mennesker kan leve på en anden måde end under velfærdsstatens og islams menneskefjendske og gudsbespottelige regimer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:17

@Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:49

Her er et link til Rigsadvokatens vejledning. Se under punkt 2.1.1.4 øverst og i tredjesidste afsnit:

http://www.rigsadvokaten.dk/media/RM_2-2011.pdf

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:30

Frans Mikkelsen
Godt tankevækkende indlæg!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:37

Til: Jan Aage Jeppesen, Almunecar,

Tak for henvisningen. Jeg fandt det. Det virker på mig helt tåbeligt, at en anklaget ikke har ret til at forsvare sig. Det må da være i strid med såvel dansk retspraksis som menneskerettighederne. Men det er vel så den nye norm i Dannevang.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:51

@Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:37

Det eneste mulige forsvar er, at man ikke havde forsæt til at begå en strafbar handling, eller at udtalelsen ikke er fremsat offentligt, men i en lukket kreds. Eller at man ikke vidste, at udtalelsen ville blive offentliggjort. Dette argument førte til frifindelse i byretten af Lars Hedegaard, men til domfældelse i landsretten. Sagen finder sin endelige afgørelse i Højesteret.

Forsvareren kan selvfølgelig også forsøge at overbevise dommen om, at udtalelsen ikke har den fornødne grovhed og derfor ikke er strafbar. Sidste mulighed er nok at påstå straffrihed som følge af sindssygdom i gerningsøjeblikket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 14:19

@Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 12:27

Dit svar vedrørende Oxfams nedslående rapport om pigers og unge kvinders livsvilkår i Afghanistan, om sådan forskning kan straffes efter §266b, afslutter du således:

“Videnskabelige teorier og fakta og saglig reference til sådanne forskningsresultater i medierne kan nok ikke straffes efter § 266 b.”

Men hevder jeg som en sølle privatperson i et læserbrev eller på et blogforum, at nærmere ni af ti afghanske piger og unge kvinder mishandles fysisk og seksuelt af mandlige familjemedlemmer, så vises der ingen nåde? Da har jeg forhånet en hel gruppe mennesker, med felles etnisitet og religion?Og at foran en dommer henvise til Oxfams rapport vil heller ikke nytte, eftersom sandheten nu pludselig er irrelevant.

Så er det forsker man skal være, om man bryder sig om sandheten, men mindre om bødestraf og fængelse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 14:34

@Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 14:19

Jeg er ret sikker på, at hvis du i en offentlig kommentar skriver, “at i henhold til en videnskabelig rapport fra Oxfam er 87% af de afghanske piger og unge kvinder blevet udsat for fysisk og seksuel vold af mandlige familjemedlemmer” så vil du ikke blive tiltalt efter § 266 b.

Men hvis du til disse videnskabelige fakta tilføjer nogle vurderende normative udsagn: “dette beviser, at de fleste muslimske mænd er nogle perverse syge svin og at islam producerer en dybt kriminel og dysfunktionel kultur”, så er du nok i farezonen.

Er det svar nok?

Upassende ? Klag over indlæg

 
morten christensen, silkeborg | Skrevet: 26. jan 12 kl. 14:38

Alle love er jo som regel noget misk-mask, der absolut ikke er den store visdom, men er en opstilling af den gældende politiske holdning
blandet med moral og rettelser.
Hvorfor er det nødvendig med 30000 love eller hvor mange der nu er(altså bortset fra advokaternes levebrød), hvis vi alle overholdt de 10 BUD ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 15:29

Hallo, Firoozeh.

Følg nu op. Du startede, bliver indkaldt til forhør. Meddeler os det og kom nu hvordan gik det ????

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 26. jan 12 kl. 16:17

Ja Hallo Firoozeh;

Lad os høre hvad politiet fandt på?
Udtalte du dig? og underskrev du det, som politiet fik ud af afhøringen?( Forhåbentligt ikke - for din skyld)

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 26. jan 12 kl. 17:13

Egedius.Ovenstående viser hvorfor det er svært at have en sandfærdig mening i Danmark-og hvorfor eliten hygger sig med at spide borgerne ,de misbruger deres insider viden.Tag nu fx,.politidirektøren i Århus …!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 17:26

Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:51 (@Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 13:37): “Det eneste mulige forsvar er, at man ikke havde forsæt til at begå en strafbar handling, eller at udtalelsen ikke er fremsat offentligt, men i en lukket kreds. Eller at man ikke vidste, at udtalelsen ville blive offentliggjort. Dette argument førte til frifindelse i byretten af Lars Hedegaard, men til domfældelse i landsretten. Sagen finder sin endelige afgørelse i Højesteret.”

De tillader sikkert mig at være uenig med Dem heri. Jeg er ganske enkelt rystet. Ikke siden Erik Menved åbenlyst begik justitsmord tilbage i 1287 med sin dom i Nyborg har retstilstanden i Danmark i den grad været krænket. Hvis man som anklaget ikke kan fremsætte beviser for, at en udtalelse ikke skyldes en fordom men hviler på foretagne undersøgelser og/eller andres fundne kendsgerninger (hvis faglige lødighed naturligvis kan diskuteres), så er Danmark ganske enkelt ikke mere en retsstat. At dette skyldes Højesteret og en Rigsadvokat er så meget desto mere en skandale af rang.

Efter min opfattelse burde justitsministeren med omgående virkning få afskediget samtlige berørte personer i unåde og få sat dem for en rigsret med påstand om både samfundsundergravende virksomhed og embedsmisbrug. Hvis Danmark skal være en retsstat kan man ganske enkelt ikke have embedsmænd, der i den grad misbruger tildelt magt til at bedrive personforfølgelse med anderledes tænkende og tilmed krænker den anklagedes mest grundlæggende ret: den at kunne forsvare sig med beviser.

Det er galt nok, at man har frataget danskerne ret til at stemme om grundlovsbrydende tiltag (som det skete med EU-forfatningen) og krænker danskernes ytringsfrihed, men at krænke retssikkerheden er ganske enkelt bunden af bunden.

Hvor er Valdemar Atterdag? Der er hårdt brug for ham til at stoppe de kullede grever, der selvrådigt har taget magten. Ingen nævnt, ingen glemt.

For min skyld kan både medlemmerne af Højesteret (i hvert fald dem, der stod bag afgørelsen i nævnte sag) og Rigsadvokaten godt føle sig ramte af ovenstående udsagn. De har al mulig grund til at gøre det. Retstilstanden i Danmark er uanstændig! Det er ufatteligt, at det er kommet dertil.

Upassende ? Klag over indlæg

 
T.T. Hammerlund, 2300 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 17:55

Du er stærk og modig, jeg støtter dig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hanna Egedius, Praha | Skrevet: 26. jan 12 kl. 18:33

@pia christensen, Århus C | Skrevet: 26. jan 12 kl. 17:13

Det er nu den samme elendighed overalt. Selv ikke i det ellers fornuftige Finland klarer man sig uden en såkaldt racismeparagraf. Gud hjelpe os alle, nu når man straffes med bøder eller fængelse for at sige sandheden. Også den sandhed som alt af seriøs forskning understøtter. Hvorfor gav vi efter for løgnens klakkører?

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:06

Nielsen.Det var det jeg sagde…!
Tro ikke, at det er politikerne der styrer samfundet,de er kun marionetter,Ta nu fx….i Århus.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:23

Hej alle

Det gik rigtig, rigtig godt :-) Politimanden var så sød ved mig. Han fortalte mig alle mine rettigheder og jeg fik lov til at bestemme hvad der skulle skrives i rapporten :-) Med mine egne ord :-)
politimanden hvade også lavet hans hjemmeopgave grundigt for han havde set næsten alle mine videoer og læst mine blogindlægs…

(han kunne godt se hvor jeg vil hen med mine værker og med mit 266b stunt)

Vi sad og han fortalte om nogle episoder som han var blevet udsat for som politimand.. Og vi snakkede også om æresdrab og islamiske love…

Til sidst sagde han at de normalt tager mugshot,DNA og fingeraftryk. Men det synes han ikke var så vigtigt han så mig ikke som en forbryder :-)
Men jeg spurget om det ikke var en rutinesag? Jo svarede han, “hvis du har tid og ikke synes at det er ubehageligt så kan vi da godt gøre det” :-)
Så nu er jeg i politiets arkiver :-)

Jeg får først et svar om ca. 4 uger. Tiden vil vise sig om det bliver en tur i retten, en bøde.. eller begge dele…

Go’ aften

Firoozeh

Upassende ? Klag over indlæg

 
Seker Gün, København Ø | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:30

Tillykke med det. Du har nu konstateret at der ikke bliver gjort forskel på folk, hvad racismeparagraffen angår. Glædeligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:31

Kære pia christensen, Århus C: Modsat Dem mener jeg, at enhver må stilles til ansvar for hvad vedkommende gør. Hvis statsadvokaten optræder som et råddent æg og embedsmisbruger, så må vedkommende naturligvis stilles til ansvar herfor personligt. På samme måde kan og må politikere stilles til ansvar for det, de har sagt og gjort. Jeg kender som indfødt forstads-københavner ikke meget til forholdene i Smilets By og kan derfor ikke udtale mig om forholdene i denne. Det, jeg hæfter mig ved, er, at jurister optræder som storforbrydere og som krænkere af den lov, de er sat til at forsvare.

PS: denne udtalelse gælder naturligvis kun i det omfang nogen (sikkert med god grund) måtte føle sig ramt. Men jeg har ikke noget ønske om at krænke de jurister, der ikke har gået i lære hos Højesteret.

PSS: mine vurderinger har jeg hentet hos juristen Stig Jørgensen og artiklen “Norden for lands lov og ret” (Skalk 1992 nr. 3, s. 22ff). Selv efter 20 år er den værd at læse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:34

Seker Gün, København Ø

Sagen er først lige gået igang - der er også en chance for at jeg slipper for det hele…Men det vides ikke endnu……

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:42

Kære Firoozeh Bazrafkan, det hedder på korrekt dansk: “politimanden havde også lavet sit hjemmearbejde…” (sit er et tilbagevisende stedord, hans er ejefald. Og hjemmearbejde er sprogligt bedre end hjemmeopgave). Ja, dansk er svært, min vi er mange, der gerne hjælper dig til at gøre det bedre.

Det glæder mig, at politietaten endnu lever op til sit gode ry. Men det overrasker mig egentlig ikke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:52

Haha! Sven

Tak for kaffe - jeg kommer både fra Randers og Århus :D
Der - hvor jeg, kommer fra, siger vi altså

“politimanden hvade også lavet hans hjemmeopgave grundigt”

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:05

Firoozeh

Håber du har læst Danes kommentar ovenfor.Jeg vil tro han er advokat.
Danske betjente er altid høflige og jo flinkere de synes , jo mere luskede er de.
Han skal bare have så mange oplysninger ud af dig som muligt til sin rapport , men det er ikke ham men politiadvokaten , der blot helt upersonligt opfatter dig som en sag , der afgør om du skal sigtes.
Helt unødvendigt at du gav dna og fingeraftryk og lidt for “flinkt”.
Læs nu hvad Dane skrev!
At betjenten var flink , er ikke ensbetydende med at systemet er flinkt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:10

Haha! Sven

Tak for kaffe - jeg kommer både fra Randers og Århus :D

Der - hvor jeg, kommer fra, siger vi altså

“politimanden hvade også lavet hans hjemmeopgave grundigt”

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:15

PS Og at du er en “flink” pige er heller ikke ensbetydende med , at du får en flink behandling af systemet.
Det er systemets kyniske forsøg på at undertrykke ytringsfriheden - husk det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:33

Velbekomme, jeg har såmænd haft familie i både Risskov (Århus) og Vestergrave (Randers), men det er snart en del år siden.

Min lille sprogrettelse var forøvrigt ikke ment på en nedladende måde. Vi lærer alle ved at blive rettede af velmenende mennesker. Og det skal man ikke kimse af. Jeg er forøvrigt vel vidende, at mit sprog bliver mere “gammeldags” med tiden efter de mange år i udlændighed, men jeg er altså årgang 1958 og har ikke boet i Danmark i snart 19 år.

Men det er med mit sprog lige som det er med min retsbevidsthed: den er fast og uforgængelig som det bornholmske grundfjeld.

“Skam få den, der tænker ilde derom”. Forøvrigt er jeg imponeret over, at De har lært dansk så godt, som tilfældet er. I den henseende er De uden tvivl et forbillede for alle med udenlandsk baggrund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:38

Kære Sven

Der skal meget, rigitg meget til før jeg bliver fornærmet :D

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:41

R Engholm, 8600

Jeg har fortalt politimanden det som i har læst - altså det samme som - jeg har skrevet her på bloggen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:51

Kære Firoozeh Bazrafkan, det sidste, jeg har ønske om, er at fornærme Dem. jeg er bare opdraget til at høflighed ikke koster noget og venlighed ikke mere, end man er villig til at ofre.

Høfligheden er vist nu på plads, venligheden kan vi tage op hvis og når jeg kommer til Smilets By igen. Men der går desværre nok en rum tid.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 20:55

@Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 19:23

Sagen befinder sig på efterforskningsstadiet. Du er blevet afhørt med en sigtes rettigheder, men om der rejses sigtelse afgøres af anklagemyndigheden (en politiadvokat) og ikke af den “søde” politimand.

Når du ikke fik taget fingeraftryk og DNA-prøve så skyldes det ikke ‘venlighed’ fra politimandens side, men at loven ganske enkelt ikke giver hjemmel til dette før der er rejst en sigtelse.

Du må nok regne med at være registreret i Politiets Efterforskningsregister, hvor registrering kan finde sted alene på mistanke. Registret er hemmeligt og du kan end ikke få oplyst om du står registreret der. Sletning af oplysningerne sker først når du fylder 70 år.

Min vurdering af sagen er, at den er lige på grænsen til, at der rejses sigtelse. Udtalelserne om Koranen og islam hører ikke under § 266 b, men under § 140 - blasfemiparagraffen, der handler om forhånelse af et her i landet godkendt trossamfund.

Med venlig hilsen

Jan Aage Jeppesen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:00

Andrè Kjær, Årslev | Skrevet: 25. jan 12 kl. 09:25

“kuffar er arabisk. Betyder ikke troende.”

kuffar eller shirk. jeg kender godt begreberne. Jeg ville bare have Abdullah til at forklare sig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:02

Firoozeh

Man kommer let til at rode sig ud i forklaringer man fortryder , når man afhøres.
Håber du har undgået det.
Jeg synes Hans Danes råd om kun at henvise til det , du har skrevet og nægte at skrive under på betjentens rapport , var et rigtigt godt råd.
Du bliver hængt op på alt du siger og skriver.
Alt vil blive vendt og drejet , så ikke grund til at sige mere end nødvendigt.
Helst med en kvik advokat som vejleder.
Har ytringsfriheds selskabet ikke en?

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:07

Hvis “din” sag kommer for retten , mener jeg det kan danne grundlag for en landsdækkende aktion imod 266B.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:09

@ Firoozeh

Det er så befriende, at en iransk herboende kvinde
kan, tør og vil udtale sig kritisk om islam,
iøvrigt parrallelt med skuespilleren F. Kholgi!

Dette er ret enestående, når man samtidig tænker på de ørige herboende muslimer (249.998), der aldrig ytrer sig om islam -
og samtidig får fuld opbakning af hele kavalariet af muslim-elskere, lige fra socialister, radigale, kulturradigale, DR, Politiken, Information,
Bjørn Elmquist, Eva Smith, Georg Metz ………..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:19

R Engholm, 8600

Jeg har gjort det som jeg har “fået besked på”
fra de 4 advokater Som gerne tager mig i varetage. Hvis den kommer så langt..

Jeg køre det uden om TFS - da det er mit værk mit kunst-stunt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:31

@Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:09

Dit antal af muslimer i DK er alt for lille. Tallet er mindst 3 x så stort. Det er et meget stort problem vi har her.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 26. jan 12 kl. 21:39

Firoozeh

Det lyder godt :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 22:14

Firoozeh!

Du er blevet afhørt med en sigtes rettigheder, men om der rejses sigtelse afgøres ikke af ‘den søde politimand’, men af anklagemyndigheden, der i princippet er uafhængigt af politiet.

Da der ikke hersker nogen tvivl om hvad du har sagt og skrevet og offentliggjort har den vigtigste opgave for politimanden været at få undersøgt om der forelå et hadmotiv som motivation for udtalelserne.

Det er faktisk et meget afgørende punkt, hvilket Rigsadvokaten indskærper politiet at efterforske særdeles grundigt i hans vejledning om sager efter § 266 b. Et hadmotiv kan nok udelukkes i din sag bl.a. fordi du selv tilhører den gruppe som kan være krænket.

Dit motiv har tydeligvis været at gøre opmærksom på et konkret problem om overgreb begået af muslimske mænd mod børn, samt at loven begrænser ytringsfriheden på en helt urimelig måde. Men uanset hvad motivet måtte være, er det anklagemyndighedens pligt at rejse sigtelse, hvis de vurderer, at dine udtalelser forhåner og nedværdiger en af de grupper som loven beskytter herimod, og tillige vurderer, at der er rimelig udsigt til at få dig dømt.

Når der ikke blev krævet mugshot, DNA og fingeraftryk skyldes det ikke, at politimanden var flink, men at loven ikke hjemler mulighed herfor, da du ikke er sigtet. Oplyste den ”søde” politimand dig ikke om din ret til at afslå?

Din sag ligger nok lige på grænsen af, hvor man rejser sigtelse, da dine udtalelser ikke er så generelle som de var i Lars Hedegaards sag.

Udtalelserne om Koranen og islamisk kultur falder efter min vurdering ikke ind under § 266 b, men i givet fald under § 140 – blasfemiparagraffen, som ingen er blevet dømt efter herhjemme siden 1938, så her har du intet at frygte.

Jeg tror ikke, at myndighederne har lyst til at føre en sag mod dig med din baggrund, så du slipper nok med skrækken.

Vil du iøvrigt acceptere et bødeforlæg eller ønsker du at få sagen for retten af principielle grunde for på den måde at demonstrere lovens urimelighed?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Hansen, Leverkusen | Skrevet: 26. jan 12 kl. 22:31

At Islam er ren gak-gak, erfarede jeg selv under 5år jeg boede i tre muslimske lande.

Dem er er for den etniske udrensning af danskerne til fordel for et muslimsk samfund er godt dumme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 26. jan 12 kl. 22:36

Nielsen.Vi kan ikke blive mere enige, problemet er bare at den der modtager anmeldelsen er kammerat med den der bliver anmeldt og er gode venner med dommer og anklager .Så der er i virkeligheden ikke rigtig nogen til at køre sager mod de magtmisbrugende ,og ja det er ikke godt for demokratiet, og en skønne dag går det også galt.Selv vores højt besungne ombudsmand er bare en tam løve der er bundet på hænder og fødder ,så hans funktion er i virkeligheden en grov hån mod dem der lider overlast.
Vi hører ikke meget til det ,men ser du, også pressen har et afhængigheds forhold til de implicerede ,pressen er jo blevet en forretning -det er ikke længere den lille mand mod systemet i retfærdighedens navn- det er kold beregning.
Så der foregår studehandler i kulissen,og der er skabt en spiral som de involverede indtil videre føler sig urørlig i,men de er også klar over at stilstanden er skrøbelig ,så derfor er de nødt til at knuge sig sammen i et ubrydeligt korruptionsforhold-de har alle noget på hinanden.
Så trods fine lovord og smukke regler er bagsiden ligeså grim ,kriminel og fuld af løgn ,som forsiden er smuk. Ta.fx. her i Århus…!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 26. jan 12 kl. 23:00

Efter min mening er der tale om et groft overgreb mod Firoozeh, når man i en sag som denne tager mugshot(?), DNA-prøver og fingeraftryk. Det er da dybt krænkende.

Hvad bliver det næste? Vævsprøver hvis man har glemt cykellygten, kørekortet eller parkerings-skiven?

Politimanden burde skamme sig. Han har misbrugt Firoozehs naivitet på dette punkt.

Systemet bliver da også mere og mere DDR-agtigt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jan Aage Jeppesen, Almunecar | Skrevet: 26. jan 12 kl. 23:10

Preben,

Politimanden burde have oplyst Firoozh om, at hun efter loven ikke har pligt til at disse registreringer da hun ikke er sigtet. Han lokkede hende til frivilligt at lade ‘overgrebet* ske.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 26. jan 12 kl. 23:27

Kl. 11.29, den 26. januar, skriver Karen Jensen, med en fremhævet overskrift, at tusinder af danske børn mishandles.

Det er sådan set rigtig nok. Men Karen Jensen overser nok at den hyppigste mishandling ikke foregår hos forældrene, men i “systemet”. I familiebureaukratiet, i skilsmisse-systemet, i børneværns- og anbringelses-systemet.

Danmarks familie- og børneværnspolitik er totalitær, beton-bureaukratisk og præget af kassetænkning og særinteresser. Barnets tarv er en by i Rusland, dets velfærd er sidst i rækken, og systemets velfærd er i første række. Og forældrene spilles ud mod hinanden eller gøres retsløse.

Langt de fleste forældre har kærlighed til deres børn, og ønsker kun det bedste for dem. Systemet derimod er bureaukratisk og gennemsyret af feministisk ideologi, kulde og kynisme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Firoozeh Bazrafkan , | Skrevet: 27. jan 12 kl. 00:04

Der er problemer med wordpress….

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bodil Frederiksen, Århus | Skrevet: 27. jan 12 kl. 00:41

Man HAR nedskæringer og mandskabsmangel hos politiet

- hvis der er tale om indbrud og biltyverier og folk, der går rundt og truer andre…… og den slags hverdagssmåting

De krænkede skal derimod værnes på linje med kongefamilien og kronjuvelerne, så her kan der ikke spares på etatens energi og indsats.

Og vi kan jo ikke få det hele,- siger både Helle og Villy, som sandelig begge går forrest og viser os eksemplets gode magt med stor sparsommelighed, god karma og store ord
Ord er MEGET farligere end handlinger, og derfor er det MEGET farligere at bruge grimme ord om muslimer end at slå folk ned, stjæle deres biler eller bryde ind i huse og stjæle ting og sager
Derfor hører du fra politiet,
-og så ka du lære det, ka du !!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 27. jan 12 kl. 01:16

Hvad har redaktionen gang i? Min kommentar kom først på og er siden slettet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 27. jan 12 kl. 01:19

Jeg prøver igen:

Kære Firoozeh Bazrafkan!

Du er blevet afhørt med en sigtes rettigheder, men om der rejses sigtelse afgøres ikke af ‘den søde politimand’, men af anklagemyndigheden, der i princippet er uafhængigt af politiet.

Da der ikke hersker nogen tvivl om hvad du har sagt og skrevet og offentliggjort har den vigtigste opgave for politimanden været at få undersøgt om der forelå et hadmotiv som motivation for udtalelserne.
Det er faktisk et meget afgørende punkt, hvilket Rigsadvokaten indskærper politiet at efterforske særdeles grundigt i hans vejledning om sager efter § 266 b. Et hadmotiv kan nok udelukkes i din sag bl.a. fordi du selv tilhører den gruppe som kan være krænket.

Dit motiv har tydeligvis været at gøre opmærksom på et konkret problem om overgreb begået af muslimske mænd mod børn, samt at loven begrænser ytringsfriheden på en helt urimelig måde. Men uanset hvad motivet måtte være, er det anklagemyndighedens pligt at rejse sigtelse, hvis de vurderer, at dine udtalelser forhåner og nedværdiger en af de grupper som loven beskytter herimod, og tillige vurderer, at der er rimelig udsigt til at få dig dømt.

Når der ikke blev krævet mugshot, DNA og fingeraftryk skyldes det ikke, at politimanden var flink, men at loven ikke hjemler mulighed herfor, da du ikke er sigtet. Oplyste den ”søde” politimand dig ikke om din ret til at afslå?

Din sag ligger nok lige på grænsen af, hvor man rejser sigtelse, da dine udtalelser ikke er så generelle som de var i Lars Hedegaards sag. Udtalelserne om Koranen og islamisk kultur falder efter min vurdering ikke ind under § 266 b, men i givet fald under § 140 – blasfemiparagraffen, som ingen er blevet dømt efter herhjemme siden 1938, så her har du intet at frygte.

Jeg tror ikke, at myndighederne har lyst til at føre en sag mod dig med din baggrund, så du slipper nok med skrækken.

Vil du iøvrigt acceptere et bødeforlæg eller ønsker du at få sagen for retten af principielle grunde for på den måde at demonstrere lovens urimelighed?

Upassende ? Klag over indlæg

 
torben plesberg, grevinge | Skrevet: 27. jan 12 kl. 05:00

§ 266 b er en skændsel for ytringsfriheden og dermed demokratiet. Denne bestemmelse burde slet ikke findes. Men hvem var det lige, der fik den indført i straffeloven? Og med hvilken begrundelse?

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 06:46

Hartling

Kan anmelderen være ikke muslim. Dvs en der ikke bliver krænket?
Som jeg husker det var det en dansker (måske muslim?) der skrev her på bloggen , at han anmeldte Firoozeh.

Upassende ? Klag over indlæg

 
R Engholm, 8600 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 06:56

Hartling
Hvis man siger “jeg elsker muslimer” det er derfor jeg siger det og det.Jeg gør det for at de kan indse deres misgerninger og rette dem.
Så kan man uden problem fortælle om alle islams vanvittige ideer!
Hvor skørt kan det blive.
Det er had der straffes.
Had er en menneskelig følelse , men den skal altså nu afskaffes i EUs hellige navn.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karen Jensen, 7700 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 08:23

@ torben plesberg, grevinge | Skrevet: 27. jan 12 kl. 05:00

“§ 266 b er . . . . .. Men hvem var det lige, der fik den indført i straffeloven?”

Forslag om ophævelse af Straffelovens § 266b blev den 01.06. 2011 forkastet af Folketinget.
For lovforslaget stemte kun DF (18) og 1 fra LA.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 27. jan 12 kl. 08:34

@R Engholm, 8600 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 06:46

Det er fuldstændig ligegyldigt om anmelderen var etnisk dansker, muslim eller hottentot. Faktisk behøver der slet ikke foreligge nogen anmeldelse for § 266 b er undergivet offentlig påtale. Politiet læser jo også aviser og blogs og hvis de støder på udtalelser som kan indebære en lovovertrædelse, har de pligt til at efterforske sagen nærmere.

Dette til forskel fra sager efter injurielovgivningen der er private straffesager, som indledes ved, at den krænkede part udtager stævning mod gerningsmanden. Sagerne køres i strafferettens regi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 08:59

Karen Jensen og øvrige.

Konklusion: Stem DF.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 27. jan 12 kl. 09:05

@torben plesberg, grevinge | Skrevet: 27. jan 12 kl. 05:00

“§ 266 b er en skændsel for ytringsfriheden og dermed demokratiet. Denne bestemmelse burde slet ikke findes. Men hvem var det lige, der fik den indført i straffeloven? Og med hvilken begrundelse?”

Den første konstatering bliver vi ikke uenige om. Det korte svar på spørgsmålet om hvem der fik § 266 b indført i straffeloven, er, at det gjorde SR-regeringen den 15. marts 1939, for at lægge en dæmper på danske nazisters løgnagtige propaganda, hetz og ophidselse til had mod danske jøder.

Den oprindelige racismelov havde følgende ordlyd:

Den, der ved Udspredelse af falske Rygter eller Beskyldninger forfølger eller ophidser til Had mod en Gruppe af den danske Befolkning paa Grund af dens
Tro, Afstamning eller Statsborgerforhold, straffes med Hæfte eller under formildende Omstændigheder med Bøde. Er Rygterne eller Beskyldningerne fremsat i trykt Skrift eller paa anden Maade, hvorved de er naaet ud til en større Kreds, er Straffen Hæfte eller under skærpende Omstændigheder Fængsel
indtil 1 Aar.”

Indsættelsen af bestemmelsen skete som led i en række lovforslag affødt af bekymring over de politiske tendenser i Nazi-Tyskland, og i bemærkningerne til lovforslaget henvistes således til “de i den nyeste Tid opdukkende Foreteelser som Forfølgelser af Racer, Troessamfund m.fl.”

I forbindelse med en sag fra 1936 udtalte justitsministeren, at generelle beskyldninger mod jøder desværre ikke var dækket af dansk lovgivning, hvorfor man indsatte § 266 b. Bestemmelsens
primære formål var således at udvide injurielovgivningen med en kollektiv beskyttelse af grupper af den danske befolkning, i praksis jøderne.

Efter bestemmelsen var det et krav, at de fremsatte oplysninger var usande, og den blev kun yderst sjældent benyttet. Så vidt ses findes
alene én trykt dom (U 1947.267 H).

Hvis du er interesseret i den fulde historie om hvordan vi er havnet dér hvor vi er i dag kan jeg anbefale en artikel i Ugeskrift for Retsvæsen fra 2011 af chefjurist Jacob Mchangama, CEPOS: “Racismeparagraffen og hate speech i den internationale menneskeret”.

Artiklen er frit tilgængelig via Internettet og har følgende overskrift:

“I de senere år har straffelovens § 266 b været stærkt omdiskuteret. Artiklen søger at klargøre, om det ud fra hensynet til ytringsfriheden er ønskeligt
at ophæve eller væsentligt ændre § 266 b, og om dette vil være foreneligt med Danmarks folke- og EU-retlige forpligtelser. Artiklen behandler både tilblivelsen af § 266 b i 1939, ændringen i 1971 og tilblivelsen af de konventioner, der indførte hate speech-forbud i den internationale menneskeret. Desuden belyses EU’s rammeafgørelse om bekæmpelse af racisme og fremmedhad. Afslutningsvis foreslås et alternativ til straffelovens § 266 b.”

Link:

http://www.cepos.dk/fileadmin/user_upload/billeder/JUNI_JULI_2011/Ugeskrift_for_Retsvaesen_26__juni_2011_Artikel_om_Racismeparagraffen.pdf

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 27. jan 12 kl. 09:22

Jeg kan bare stadig ikke lade være med at hygge mig over denne her klumme af Tom Jensen, hvor alle Carsten Jensens hadefulde udfald i den grad bliver udstillet:

http://tomjensen.blogs.berlingske.dk/2011/09/19/det-er-dig-der-er-blevet-radikaliseret-carsten-jensen/

Jeg går i den grad ind for ytringsfrihed, men kan til stadighed undre mig over, at selvsamme personer som har haft travlt med at melde Lars Hedegaard, Firozeeh, Lars Politiman m.fl. ikke også anmelder dette rabiate menneske.

Det er ikke et håb, at han skal anmeldes, så kunne jeg gøre det selv, jeg ville endda protestere kraftigt hvis han blev, men jeg undrer mig over, hvad der foregår inde i sådanne “anmelderes” hoveder, når de anmelder den ene men ikke den anden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 27. jan 12 kl. 10:13

Det er nærmest sygeligt dobbeltmoralsk at personer med mørk hud nyder godt af rascismeparagrafen,mens personer med lys hud ,der oplever grovere krænkelser og ytringer, bare har at indrette sig og må affinde sig med svigt og overfald og krænkelser de lovmæssigt har krav på at blive beskyttet imod.Men de er naturligvis heller ikke muslimer og kan ikke henregnes til en minoritet ,ja man undres!.??!.?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 27. jan 12 kl. 10:17

Stemmer man Dansk Folkeparti, kan man kaldes hvad som helst. Jeg har endnu ikke været til en privat sammenkomst, hvor nogle har fortalt, de har stemt DF, når talen er faldet på politik.

Det er lidt ligesom Se & Hør, som ingen læser trods et oplagstal på mange hundrede tusinder.

Det er pænt uhyggeligt, er det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, 2800 Kgs. Lyngby | Skrevet: 27. jan 12 kl. 10:20

@pia christensen, Århus C

Er Firoozeh Bazrafkan lyshudet eller mørkhudet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 11:13

Ole Hartling skriver:
“Hvis du er interesseret i den fulde historie om hvordan vi er havnet dér hvor vi er i dag”

Tak for den historiske gennemgang!
Der hvor vi er havnet i dag er sådan set der hvor vi var i 1939: paragraffen beskytter befolkningsgrupper mod organiseret forfølgelse i offentligheden. Og det virker sq :)

Der er intet andet end 266b der afholder folk som guerillakrigeren Hedegaard osv fra at foranstalte offentlig hetz og forfølgelse af danske borgere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Sørensen, Århus | Skrevet: 27. jan 12 kl. 11:20

Det at FB bliver indkaldt at politiet til forhør, blot fordi hun har en mening om et politisk emne, er jo i sig selv langt ude. Og hun har vist ikke sagt noget som er i strid med sandheden? Ihvertfald er det ikke grunden til at hun skulle i forhør.

At man så også udtager vævsprøver, er da så gro tesk som noget kan blive. Ja, man kunne bruge stærkere ord. Det er virkelig gro ft.

Hvordan kan noget så uhyggeligt og per verst foregå i en demokratisk velfærdsstat?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Flemming Sørensen, Århus | Skrevet: 27. jan 12 kl. 11:23

af politiet til forhør

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 11:31

Det er strafbart at spilde politiets tid i egen interesse, så når Firoozeh laver, hvad hun selv kalder et kunstnerisk stunt for at blive anklaget efter § 266 b, burde hun i virkeligheden have en bøde.

Hvorfor i alverden skal politiet bruge af de sparsomme ressourcer for at tilfredsstille Firoozehs narcissistiske tilbøjeligheder og hendes rygklapperes sensationslyst?

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:04

Firoozeh Bazrafkan, hvordan gik det forresten med din anmeldelse af Thomas Blackman for overtrædelse af § 266 b, fordi han kaldte nogle danskere for blegnæb?

Udover 15 minutes of fame, fik du så noget ud af at spilde politiets tid?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:28

K. Holm - du spilder vores tid, bare for at gøre dig bemærket.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:31

JP hævder at slette anonyme indlæg!

Hvordan kan Karin Bennedsen så optræde samtidig som en K. Holm, Esbjerg??!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:33

Det er en yderst underlig blog, den her! Men psykologisk ikke uinteressant. Deltagerne i dette show er nok ikke selv klar over det, men de er efterhånden lokket helt ned på knæ, for fortsat at være i øjenhøjde med Jyllands-Postens udvalgte blogholder, Firoozeh Bazrafkan.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:39

Censurmaskinen på disse blogdebatter sletter indlæg helt virkårligt. Jeg havde et interessant og morsomt indlæg, der overhovedet ikke fornærmede nogen som helst, men fordi maskinen åbenbart er programmeret til at standse indlæg indeholdende bestemte ord, må ingen læse mit værdifulde bidrag.
Tænk at blive bortcensureret af en maskine, ikke er menneske - kan man tænke sig nogen større ydmygelse?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:43

Hun optræder som mange rundt omkring Henning F. Jensen.

“Fame” i ét navn er vel ikke nok

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:44

@Tom Romdal, Søborg.

Hvad du ihærdigt og stædigt overser er, at mens jøder i 1939 ikke udgjorde nogen form for trussel mod vort - skrøbelige - demokrati, så er situationen i 2012 en ganske anden, hvor man ikke med 266b må beskytte velassimilerede jøder, men med 266b i overvejende grad beskytter muslimer, der qua det religiøse påbud i islam ikke kan integreres og slet ikke assimileres i et demokratisk samfund. Hvad der er brug for er i virkeligheden beskyttelsesforanstaltninger til gavn for europæere/danskere mod det islamiske “idégrundlag”, nemlig at muslimer kun kan leve sammen med ikke-muslimer, hvis disse underkaster sig og lever som dhimmier, dvs. som andenrangsborgere i et samfund, hvor muslimer indgår. Når du kalder Hedegaard for “guillakriger”, må jeg tilstå, at jeg finder Hedegaards lidt voldsomme udfald nødvendige for at gøre opmærksom på, at islam udgør en reel fare for demokratiet.
Man vil - og gør - kunne hævde, at vi har religionsfrihed i Danmark, og sådan skal det være. Det er en menneskeret, der oven i købet er nedfældet i Konventionerne herom. Vi kender alle sagerne om tørklæderne i det offentlige rum. Forsvarerne for tørklædet hævder på sin side, at tørklædet blot er et religiøst symbol, men sjovt nok er disse forsvarere ikke muslimer. Muslimerne selv ved godt, at det ikke er sandt, eller i hvert fald ikke hele sandheden. Tørklædet symboliserer tillige et politrisk standpunkt, shariaen, der er fuldstændig i modstrid med de demokratiske principper, men i overensstemmelse med Koranen, hvorefter kristne og jøder har en lavere status end muslimer. De er disse holdninger, vi ikke-muslimer med ethvert tænkeligt middel må forsvare, om ikke for andet, så for at bevare vort - som jeg skrev - skrøbelige demokrati. Dine og dine “medløberes” holdninger er mere vendt imod demokrater til forsvar for islams fascistoidde tilhængere, og for den slags findes et unævneligt ord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:50

Rettelse. “Det er disse holdninge, vi ikke-muslimer med ethver tænkeligt middel må forsvare os imod, om ikke for andet, så…”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:56

Jeg ville bare gerne være Nr. 266 kommentar. Håber at jeg vandt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Holm, Esbjerg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:59

@Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:31

Jeg lægger ikke skjul på, hvem jeg er og har ALTID skrevet under eget navn, men når en blogger, der hævder at kæmpe for ytringsfriheden ved at ville fjerne § 266 b, samtidig censurerer kommentatorer alene ud fra uenighed om meninger, så er det rent hykleri.

Enten må man som kommentator ytre en mening, der ovenikøbet ikke går imod lovens eller JP’s debatregler, uden at blive chikaneret ud af debatten på forskellig vis, eller også må blogholderen indrømme sin hykleriske uærlighed i forhold til sin kamp for den ytringsfri, som hun ikke tillader andre at have på sin blog.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 13:04

@ Andreas
Der er jo intet som helst der forhindrer dig i at komme med dine synspunkter i debatten. Hvorfor så optaget af at nedlægge en lov som forhindrer forfølgelse?

Hvad mad i stedet at bruge kræfterne på at debattere de problemer vi har med at integrere folk fra muslimsk og mellemøstlig kultur. De problemer løses ikke af krigsliderlige typer som Hedegaard.

Muslimske danskere kan sagtens være lige så integrerede som jødiske danskere. Jøder har da stadig deres synagoger hvor mænd og kvinder er adskilte, og deres egne jødiske plejehjem osv. Det er der ingen som har noget imod.

Vi skal sørge for at presse muslimerne på dere danske samfundssind. At være dansk muslim er allerede idag helt anderledes end at være udenlandsk. Det kan du bare spørge flere af de rebiate længere oppe i tråden om. Da jeg bad om dokumentation om mord osv så var svaret at nånej det var da selvfølgelig ikke de danske muslimer der blev talt om :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 13:11

Her var svaret fra Louise W:
“myrdet deres døtre i DK det sidste halve års tid.”
” I DK??? Nu vrøvler og snyder Romdal igen!”

Louise mener altså selv at der er kæmpe forskel på danske muslimer og muslimer “fra de varme lande”, og det er da en god start.

I øvrigt venter jeg stadig spændt på dokumentation af hvor mange kvinder som er blevet henrettet ved stening i arabiske lande i feks. 2011.
Ja, vi kan jo også sige i hvilke som helst lande i 2011, da det jo kniber gevaldigt med at fremskaffe de fakta som ellers blev voldsomt udbasunerede på bloggen længere oppe.

Kedeligt med al den propaganda…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 13:30

Tom Romdal - Du glemmer, at den eneste grund til, at der ikke er mange flere kvinder, der bliver “æresdrabt” i og uden for Danmark, er at de stort set alle sammen holder sig på måtten af frygt for at blive æresdræbt. Eller holder deres overtrædelser skjult.
Truslen om æresdrab, hvis du som kvinde træder ved siden af Sharias umenneskelige krav, er særdeles reel. Det vil du opdage, hvis du prøver at blive kæreste eller ægtemand til en muslimsk kvinde.
Du får utroligt meget menneskelig lidelse på din samvittighed ved at optræde som nyttig idiot for Sharia, Tom Romdal.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 27. jan 12 kl. 13:31

@Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 11:13

“Der hvor vi er havnet i dag er sådan set der hvor vi var i 1939: paragraffen beskytter befolkningsgrupper mod organiseret forfølgelse i offentligheden. Og det virker sq ;-)

1939-versionen af § 266 b beskyttede alene folkegrupper mod LØGNAGTIG hetz og propaganda der opfordrer til had mod gruppen.

Sande beskyldninger var således ikke omfattet af bestemmelsen. Det gør en væsentlig forskel i forhold til ændringen i 1971 hvor anvendelsesområdet blev væsentligt udvidet ligesom sandhedsbevis ikke tillades ført.

Hvis stramningen af § 266 b i 1971, og 1987 hvor beskyttelse af seksuel orientering blev tilføjet og endelig den seneste ændring i 1995 med forhøjelse af strafferammen til 2 års fængsel for propagandavirksomhed, havde virket som du påstår, skulle vi så ikke se et fald i domfældelser efter § 266 b?

I perioden 1939 - 1971 kendes kun en trykt dom og den er fra 1947. Jeg mener dog at have læst et sted, at der inden besættelsen skete domfældelse i yderligere to sager mod danske nazister.

Der foreligger så vidt ses ti trykte domme vedrørende § 266 b fra perioden 1971 til juni 2000. Fra juni 2000 og frem til 6. april 2011 er
der ifølge Rigsadvokatens opgørelse afsagt 32 byretsdomme, otte landsretsdomme og en højesteretsdom, hvor tiltalte er blevet dømt efter
§ 266 b, stk. 1, mens tiltalte er blevet frifundet i fire landsretsdomme og 2 byretsdomme.

Det kan således fastslås, at § 266 b siden 1971
har givet anledning til væsentligt flere domfældelser, end det var tilfældet under den tidligere version. En række af disse domme vedrører
endvidere personer og politikere, der har ytret sig i samfundsdebatten om emner af stor offentlig interesse.

Ud fra antallet af domme er der således intet der tyder på ‘at det virker’.

Endvidere bevæger du dig selv ud på et farligt skråplan med følgende udtalelse:

“Der er intet andet end 266b der afholder folk som guerillakrigeren Hedegaard osv fra at foranstalte offentlig hetz og forfølgelse af danske borgere.”

At kalde formanden for Trykkefrihedsselskabet, der hverken er dømt efter § 266 b eller anden lovgivning, for en “guerillakriger”, er efter min opfattelse en sigtelse på grænsen til injurier.

Man skal således passe på, at kaste med sten, hvis man selv bor i et glashus. Det er vist noget talsmanden for HuT kan tale med om, hvis han altså ikke var fjernet fra jobbet efter to domme for racistisk propagandavirksomhed med forhånelse og trusler mod danske jøder samt opfordring til drab.

Jeg mener § 266 burde afskaffes og derfor også, at det var forkert at straffe HuT talsmandens nedværdigende og forhånende udtalelser om jøder, men korrekt at dømme ham for trusler og opfordring til forbrydelse, som allerede er strafbare efter andre straffelovsbestemmelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 14:51

@ Ole Hartling
At jeg kalder Hedegaard for guerillakriger skyldes at jeg på video har set ham forudsige borgerkrig og at folk bør bevæbne sig til kampen. Det synes jeg da er rimeligt nok?

“Sande beskyldninger var således ikke omfattet af bestemmelsen. ”
Sådan er det jo stadig? Så vidt jeg ved blev Hedegaard dømt fordi han indikerede at ALLE muslimer voldtager deres børn, hvilket selvfølgelig er idioti og løgnagtig propaganda.
Nu siger jeg feks: “Der er mange muslimer som i Danmark har begået vold mod deres døtre”.

Det kan da godt være nogen vil føle sig forhånet af min udtalelse, men den er uomtvistelig sand. Du kan jo bare prøve at anmelde mig for den, men jeg vil aldrig blive dømt after 266b for en sand udtalelse, det kan jeg garantere dig.

Så hvad er dit problem?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 14:58

Frans Mikkelsen skriver:
“Truslen om æresdrab, hvis du som kvinde træder ved siden af Sharias umenneskelige krav, er særdeles reel. Det vil du opdage, hvis du prøver at blive kæreste eller ægtemand til en muslimsk kvinde.”

Vi bor altså ikke i Afghanistan du. Det er da ganske rigtigt at det er et problem at der er mange som ikke må være kærester med danskere for deres familie, og sådan er det hvis man hænger fast i sin religions påbud. Og de piger har ofte brug for hjælp udefra.
Men man skal ikke generalisere for alle indvandrere, jeg har da selv været kæreste med en pige af muslimsk herkomst, og det var helt problemløst.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 15:11

Jeg har endnu aldrig mødt en muslimsk kvinde i Danmark, man kunne være kæreste med helt problemløst og åbent. Var hun fra Balkan? Jeg har hørt, at nogle muslimer med bosnisk o.l. oprindelse er frie mennesker også på dette punkt.
Det ændrer desværre ikke ved, at det aldominerende billede for den muslimske verden som helhed, er at deres kvinder ikke må kæreste med en ikke-muslim og ikke må gifte sig med ham, medmindre han bliver muslim. Og det er ikke bare et teoretisk, gammelt religiøst forbud - det forhindres i praksis af de omgivende muslimer.
På dette punkt bor vi faktisk “i Afghanistan”, du, med undtagelse af nogle balkanmuslimer og muligvis andre særtilfælde. Lad os håbe, der bliver flere af dem!

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 27. jan 12 kl. 15:54

@Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 27. jan 12 kl. 12:44

Tak for et godt, klart og oplysende indlæg.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 27. jan 12 kl. 15:56

@Tom Romdal. Du skriver, at “muslimske danskere kan være lige så godt integreret som jødiske danskere”, men nej, det kan de ikke.
Forskellen mellem jøder og kristne på den ene side og muslimer på den anden er, at mens jøder og kristne anerkender de demokratisk vedtagne love i et sekulært system, så kan muslimer ikke forestille sig love, der ikke er legitimeret i Koranen. En muslim kan simpelthen ikke være demokrat i vestlig forstand og er derfor ikke integrer- eller assimilerbar. Hvis en “dansk muslim” er det, er han ikke længere muslim, og i så fald kan du have “ret”, men hvor mange frafaldne muslimer kender du?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 27. jan 12 kl. 15:58

@Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 15:11

“..Det ændrer desværre ikke ved, at det aldominerende billede for den muslimske verden som helhed, er at deres kvinder ikke må kæreste med en ikke-muslim og ikke må gifte sig med ham, medmindre han bliver muslim. Og det er ikke bare et teoretisk, gammelt religiøst forbud - det forhindres i praksis af de omgivende muslimer.”

ja, sådan ser virkeligheden desværre ud. Tom Romdal er enten muslim eller stueren (hjernevasket) virkelighedsfornægter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 27. jan 12 kl. 16:18

Tom Romdal er fornuftig at diskutere med - slap nu af!
Vi er nødt til at gøre os umage, når vi skriver her, så vi ikke skræmmer de kloge væk.
Man kan godt være klog - god til at ræsonnere og diskutere - selvom man tager fejl på grundlæggende punkter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 16:21

Andreas skriver:
“En muslim kan simpelthen ikke være demokrat i vestlig forstand og er derfor ikke integrer- eller assimilerbar. Hvis en “dansk muslim” er det, er han ikke længere muslim, og i så fald kan du have “ret””

Ja, der er ingen forskel på en “frafalden” kristen, som ikke mener at Danmark skal regeres efter de 10 bud, og en “frafalden” muslim som sætter det danske folkestyre, frihed og lighed højere end koranens bud.
I Jerusalem er der gader hvor mænd og kvinder går adskilt af et hegn, og hvis påklædningen ikke er passende kan en kvinde risikere at få en sten efter sig. Sådanne ortodokse jøder ville være piv-umulige at integrere i DK, ligesom de også er helt uintegrerede i Israel (de får feks. penge for at lade være med at arbejde).

Alle de muslimer jeg har haft personligt kendskab til (og det er ikke så forfærdeligt mange) sætter selvfølgelig folkestyret højest.

Der hvor PROBLEMET er i DK er at vi har den store “besværlige” gruppe af muslimske /mellemøstlige indvandrere som hænger fast i deres traditionelle familiemønstre i overensstemmelse med deres tro. Der skal skubbes til disse forstokkede familier, som ikke deltager i nogle dele af det offentlige liv. Det kan gøres på mange måder, feks ved påtvungne sociale arrangementer for familier på offentlig støtte. Der skal også være mere støtte parat til unge som er mønsterbrydere - det ved jeg regeringen arbejder med tiltag på.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henning F. Jensen, 6100 H. | Skrevet: 27. jan 12 kl. 16:35

@ Karin Bennedsen, Esbjerg eller
@ K. Holm, Esbjerg

Vil du hermed påstå, at ovennævnte er 2 forskellige personer??!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 16:38

PS ang. “Hvis en “dansk muslim” er det, er han ikke længere muslim,”

Det kan man jo sådan set være enig i - for koranen er jo “loven” for ortodokse muslimer. Er personen muslim eller ej? Det er jo et spørgsmål om at det er ligegyldigt om katten er sort eller hvid, bare den fanger mus. Altså i dette tilfælde om personen KALDER sig muslim eller ej er ligegyldigt, bare personen sætter det danske folkestyre højest.

Det danske samfund er sekulært. Alligevel kalder mange mennesker sig kristne, hvilket jo egentlig burde være en modsigelse af det sekulære samfund, fordi bibelen har klare regler for hvordan samfundet skal indrettes. Det er det bare ikke.
Til gengæld findes der dog mere bibeltro kristne, som Jehovas Vidner og Faderhuset, som holder sig ude af samfundet og ikke er godt integrerede.

Det samme med jøder. De danske jøder som vi roser for at være velintegrerede, de er ganske enkelt generelt ikke særligt troende, eller de er helt sekulære (som de jøder jeg kender). Er de så jøder? Det må de da selv bestemme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 27. jan 12 kl. 17:37

Romdal.Hvorfra har du at Jehovas Vidner ikke er godt integrerede?Mærkeligt nok hører man ikke meget fra dem selvom de var mere berettiget til at få oprejsning gennem rascismeparagraffen end mange af de påståede krænkede man støder på for tit,men der er nok ikke så meget prestige i at støtte dem blandt eliten!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 27. jan 12 kl. 20:16

Firoozeh.
Nå, hvad sagde politiet så?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 20:57

@ Pia
Du har ikke hørt om Jehovas vidner? De er kristne som hellere lader deres børn dø end at lade danske læger redde dem med blodtransfusion.

h(t)tp://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/278401:Kirke—tro–Taet-paa-virkeligheden-som-udstoedt

“– Jeg blev opsøgt på den husholdningsskole, hvor jeg gik. Tre voksne mænd tog mig med ind i en bil og forhørte mig i to timer om mit forhold til den fyr, jeg var blevet forelsket i. De stillede mig en masse intime spørgsmål og troede fuldt og fast på, at jeg havde været i seng med ham”

Hvordan denne kultur adskiller sig væsentligt fra forstokkede muslimske miljøer er det svært for mig at se.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Abdullah M Ali, odense sø | Skrevet: 27. jan 12 kl. 23:53

Firoozeh er som sin medspiler Farshad Kholgi altid klar med at finde på gode historier der somregl altid vise sig at være en and. Men alt for at være ugens nyhed. Skulle din karriere gå helt ned i vasken hos JP, er jeg sikker på EB kan bruge dig som side 9 pige

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 28. jan 12 kl. 01:56

Abdullah M Ali, odense sø:

I stedet for at antyde, at indlægget er opdigtet, så dokumenter det, som du har på hjertet.

Kan du ikke lide, at læse om nogen, der angiveligt hives ind af ordensmagten beskyldt / i hvert fald anmeldt/ for overtrædelse af §266b?

Hvis ikke du har prøvet at blive kaldt til/hentet til afhøring om et eventuelt strafbart forhold, så kan jeg fortælle dig, at det er en ganske belastende og ubehagelig oplevelse. Dette selv om det foregår under det danske retssystem.

Jeg kunne nævne mange eksempler på, at det har skades de formodede strafferetsovertrædende endda betydeligt både på krop og sjæl, efter at det måske efter mange måneders boren eftere noget viser sig, at der intet er i sagen (at anmeldelsen faktisk var falsk eller byggede på falske formodninger).

Den anmeldende bliver normalt ikke straffet for at have bragt en uskyldig under ordensmagtens efterforskning.

Disse forhold burde man nok tænke på en ekstra gang inden man eventuelt anmelder en anden for noget som man måtte formode, men ikke har konkret viden om.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 28. jan 12 kl. 02:05

pia christensen, Århus C,

Med hensyn til Jehovas Vidner og andre lovregligioner/lovsekter, så nyder de naturligvis friheden her i landet til at udleve deres religion.

Det er imidlertid ikke ensbetydende med, at deres tro og af den afledede handlinger dermed ikke kan afdækkes/udstilles i det offentlige rum.

Personligt finder jeg, at lige netop Jehovas Vidner som lovsekt rummer elementer, der til tider virker som psykisk tortur, og deres afvisende holdning til også at andre Jehovas vidner skal afholde sig fra at modtage blod kan til tider virke som opfordring til selvmord ( for at behage menigheden).

Jehovas vidner er absolut ikke den eneste sekt, der efter min mening med rette burde kritiseres for nedbrydende virksomhed af deres medlemmer,

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hans Dane, Karise | Skrevet: 28. jan 12 kl. 02:18

Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde

Det er heldigvis med muslimer som med både jøder og kristne, at der er dem, der populært sagt giver “fanden” i hvad de forskellige hellige bøger foreskriver, men som alligevel deltager i begrænset grad i hvad de pågældende trossamfund har af specielle aktiviteter, så som bryllupper og begravelser m.m..

Det at ca 80% af den danske befolkning er medlemmer af folkekirken og betaler kirkeskat, kan ikke tages til indtægt for, at de alle har medleven i det trosmæssige.

En troende muslim for hvem koranen er den eneste sandhed, vil sikkert aldrig kunne assimilere sig til en tilværelse i Danmark, hvor denne i et og alt virker som de øvrige danskere gør flest.

Integration vil derfor være noget denne sikkert godt kan, men på grund af trosholdning ikke vil.

Sådan er det og det burde politikerne medtænke når de tager stilling til fra hvilke lande de vil bidrage til løsning af flygtningeproblemerne.

Det er næppe noget sundhedstegn for Danmark, at der er kommet så mange muslimer til landet gennem de seneste 30 år. Det ses blandt andet ud af strafferetslige statistikker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 28. jan 12 kl. 02:20

@Tom Romdal, Søborg | Skrevet: 27. jan 12 kl. 16:38

“Det danske samfund er sekulært. Alligevel kalder mange mennesker sig kristne, hvilket jo egentlig burde være en modsigelse af det sekulære samfund, fordi bibelen har klare regler for hvordan samfundet skal indrettes. Det er det bare ikke.”

Den demokratiske bestræbelse bør forstås som et forsøg på at opbygge en rationel samfundsorden. Den vokser ud af et rationelt spørgsmål om, hvem der skal bestemme, hvorledes samfundets love skal være. Det er fordi det ikke er muligt på en rationelt uangribelig måde at begrunde, at nogen har en særlig ret til at bestemme lovene, at man i stedet kan slutte, at så bør alle have lige ret. Demokratiet må derfor bygge på en fordring om politisk ligeværdighed. Dette medfører, at den demokratiske bestræbelse ikke selv må karakteriseres som udtryk for en særlig religion.

Hvordan skal man fra demokratisk hold forholde sig til religionen?

Eftersom demokratiet forudsætter, at den enkelte må have frihed til selv at tænke de politiske spørgsmål igennem, så forudsætter det også, at alle kan få den nødvendige baggrundsviden. Det kræver som minimum, at der er frihed til at debattere og til at argumentere for forskellige politiske holdninger.

Demokratiet kan ikke leve uden en almindelig respekt for den enkeltes ret til at gøre sig sine egne tanker om tilværelsens mening og til at diskutere disse tanker med andre. Det kan ikke leve uden åndsfrihed, og til den hører også religionsfrihed.

Fordringen om demokrati er altså knyttet sammen med en fordring om religionsfrihed. Men spørgsmålet er så, om disse fordringer aldrig kan støde sammen. Hvad siger deres konsekvenser?

Hvad angår fordringen om demokrati, så giver den mig ret til en politisk indflydelse, som på et basalt plan skal være ligeværdig med andres, og som har sit udtryk i den demokratiske afstemning.

Men denne ret modsvares så også af en forpligtelse til at bruge retten på en sådan måde, at demokratiet opretholdes og ikke undergraves. Det vil sige, at jeg moralsk er forpligtet til at bruge min politiske indflydelse til at stemme for en lovgivning, som sikrer, at demokratiet ikke svækkes.

Hvad angår fordringen om religionsfrihed, så giver den mig ret til at “dyrke” min egen religion uden indblanding fra statsmagten, og derfor også uden indblanding fra fra lovgivningsmagten. Men i et demokrati er jeg selv en del af lovgivningsmagten, i og med at jeg har ret til at deltage i valget af den lovgivende forsamling. Derfor modsvares min ret til religionsfrihed af en pligt til i mit politiske valg at bøje mig for andres tilsvarende ret. Det indebærer, at jeg ikke politisk må tvinge dem ind under min egen religion, og at jeg derfor heller ikke må kræve gennemførelse af en lovgivning, som jeg begrunder på gyldigheden (sandheden) af min egen religion.

I et demokrati er retten til religionsfrihed altså direkte forbundet med en fordring om, at den enkelte skal kunne adskille sin politiske forpligtelse fra sin religiøse overbevisning. Den enkelte “betaler” sin religionsfrihed med en pligt til ikke at bruge sin religion som politisk platform. Ligesom han “betaler” sin demokratiske ret til politiske ligeværdighed med en moralsk pligt til at bruge sin politiske indflydelse på demokratiets opretholdelse.

I demokratiet er religionsfriheden knyttet sammen med forpligtelsen til IKKE at begrunde sin politiske holdning i sin religion, men ALENE at begrunde holdningen i de nødvendige forudsætninger for demokratiets opretholdelse.

Et velfungerende demokrati kræver derfor, at borgerne kan adskille deres demokratiske forpligtelse fra den forpligtelse, som deres religiøse overbevisning indeholder.

Således kan man rent principielt begrunde kravet om adskillelse mellem religion og politik - at samfundet bør være sekulært.

I den virkelige verden, sådan som menneskene nu engang er, er det næppe troværdigt, at folk, som alvorligt bekender sig til en religion, der per definition går ud over, hvad der kan begrundes rationelt, også vil have rationalitet til SELV at adskille politik og religion. Men hvis det ikke er troværdigt, hvorledes kan man så få den krævede adskillelse mellem politik og religion ind i den enkelte borgers hoved?

Den enkelste mulighed er, hvis religionen selv bringer adskillelsen med sig. Hvis altså religionen selv afstår fra at ville være politik og derfor ikke har nogen politisk lovgivning - ingen politiske budskaber - med sin sin forkyndelse. Men der er naivt at tro, at alle religioner opfylder den betingelse. Den rent principielle gennemtænkning af forholdet mellem demokrati og religion må acceptere, at religioner kan være forskellige med hensyn til, i hvilken grad de indeholder en politisk lovgivning, og derfor hvor vanskeligt de har ved at bøje sig for det demokratiske krav om adskillelse mellem politik og religion. Det vil være lettere for en religion, jo mindre den selv kræver af politisk lovgivning; og lettest, hvis den ud af sin egen forkyndelse - og ikke som følge af ydre krav - helt afstår fra at ville være politik.

Med denne begrebslogiske konklusion i baghovedet kan vi så se nærmere på de historiske religioner, og dermed til spørgsmålet om henholdsvis kristendommens og islams plads i forklaringen på den åbenbare forskel mellem demokratiets udvikling i Vesten og i den islamiske verden.

Den indsigt vi har vundet qua den begrebslogiske analyse fortæller os, at vi primært skal koncentrere os om, hvorvidt de to religioner er forskellige med hensyn til, hvor let eller svært de har ved at acceptere kravet om adskillelse mellem religion og politik.

Lad os til det formål se på de to religioners centrale lærdomme, som de kommer til udtryk i henholdsvis Jesu og Muhammads liv og forkyndelse. Lad mig for god ordens skyld bemærke at når jeg taler om de to religionsstiftere, så er det religionerne og ikke den historiske kildekritik, der er grundlaget. Det er, som de fremtræder for troen og ikke i videnskaben, at de skal ses.

Og for det blik er der en afgrundsdyb forskel mellem deres liv og forkyndelse. Jesu liv blev levet i fuldkommen afkald på politisk magt. Han gjorde intet forsøg på at samle folk til kamp mod de herskende magthavere i samfundet. Det modsatte var tilfældet med Muhammad. Jesu forkyndelse kan ikke bruges til at retfærdiggøre en politisk magt. Hans radikale etiske fordringer, som gør op med den traditionelle jødedoms pragmatiske fordringer, kan ikke udmøntes i en politisk lovgivning. En hær eller et politikorps kan ikke bygges på fordringen om at elske sine fjender og vende den anden kind til. Ingen domstol på fordringen om ikke at dømme. Muhammads forkyndelse er derimod direkte indrettet på at skille være politisk lovgivning. For ham findes der ingen adskillelse mellem religion og politik. Han var også selv den politiske magt i det samfund han skabte. Jesus stiller den enkelte under en fordring, som ikke kan gøres til politik. En fordring som den troende skal opfylde på egne vegne, ikke på andres eller samfundets. Muhammad stiller den enkelte under en konkret politisk lovgivning.

Samlet kan det konkluderes, at mens kristendommen blev statsreligion og politisk magtfaktor PÅ TRODS AF Jesu forkyndelse, så blev islam statsreligion i fuld overensstemmelse med Muhammads forkyndelse. Derfor lå der også i Jesu forkyndelse et indbygget opgør med, at kristendommen var blevet institutionaliseret som en politisk magtfaktor. Et opgør mod ethvert forsøg på at guddommeliggøre politiske institutioner og magter, og mod at guddommeliggøre en særlig politisk lovgivning. Et sådant indbygget opgør findes ikke i Muhammads forkyndelse. Her bliver opgøret ikke mod dem, der tror at kunne guddommeliggøre den politiske lovgivning, men mod dem, der ikke er ihærdige nok i at gennemføre den islamiske sharia lovgivning.

Det blev i første omgang Martin Luther, der kom til at manifestere kristendommens indbyggede opgør med religionen som politisk magtfaktor. Det var med Reformationen, at kimen blev lagt til sekulariseringen af politikken i den vestlige verden. Fordi man havde en religion, som når den tog sig selv alvorligt, også måtte sekularisere politikken. Deri er kristendommen forskellig fra islam. Selve islams centrale idé om en altomfattende guddommelig lovgivning for menneskelivet og samfundet, giver den ikke nogen indre vej til sekulariseringen af det politiske. Her fører den indre vej langt snarere i den modsatte retning: til en fornyet forening af politik og religion i en genoplivning af den islamiske lovgivning. (De demokratiske valg i Egypten for nylig viser tydeligt styrken i kravet om en islamisk lovgivning).

Således er der en afgørende forskel mellem de to religioners forhold til politik. I den kristne verden kommer kritikken af ethvert forsøg på at ville sanktionere en bestemt politik religiøst ikke mindst fra religionen selv. I den muslimske verden er det en central del af selve den politiske opgave at skulle gennemføre en religiøst sanktioneret lovgivning. Hvor kristendommen i sig selv gør det suspekt at ville tage religionen til indtægt for en politisk lovgivning, så gør islam det suspekt at ville gennemføre en lovgivning, som ikke har sin grund i islam.

Derfor er det næppe nogen tilfældighed, at det moderne demokrati med dets implicitte krav om adskillelse mellem religion og politik er groet frem indefra og vokset op i den kristne kulturkreds og ikke i den islamiske. For nu har vi qua analysen både den principielle og den specifikke (historiske) baggrund for et fornuftigt svar.

Så er svaret ikke det opponenten giver udtryk for, at der skulle bestå en modsigelse eller konflikt mellem kristendommen og det sekulære demokrati, fordi religionen fordrer af de troende, at de gennemfører en politisk lovgivning som de begrunder på den kristne tro og læres sandhed.

Dette betyder selvfølgelig ikke, at der ikke findes kristne som ikke magter at adskille fordringen om adskillelse i deres eget hoved og derfor etablerer kristne partier eller bevægelser som søger politisk indflydelse.

Groft sagt kan man adskille disse politiserende kristne i to hovedgrupper: De protestantiske som taler om en politik grundet på kristne VÆRDIER, og de fundamentalistiske der grunder deres politiske holdninger på de jødiske moselove i Gammel Testamente som de i et vist omfang kræver gennemført politik.

Men det er jo ikke disse minoritetsgrupper der har tegnet udviklingen hen imod en sekulær demokratisk samfundsorden. Den store majoritet af kristne har ikke haft særlige problemer med en sekulær demokratisk stat, vel nok fordi de har erkendt, at kun en sådan stat kan garantere både religionsfriheden og den politiske ligeværdighed. Når de kristne i verdens første moderne demokrati - USA - accepterede sekulariseringen uden at det førte til social uro og voldsomme konflikter så skyldtes det utvivlsomt, at hovedparten af nybyggerne tilhørte forskellige protestantiske sekter der havde været forfulgt i Europa og havde fundet et fristed i Den Nye Verden, samt at deres religion selv krævede en adskillelse mellem religion og politik.

Anderledes blodigt gik det til i det katolske Frankrig hvor kirken var infiltreret i den politiske magt, og hvor kravet om sekularisering ikke fandtes med samme klarhed som i den Protestantiske kristendom, der er fælles om Luthers lære om de to regimenter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Tommy Jensen, Gentofte | Skrevet: 28. jan 12 kl. 08:33

Jamen provokér du dig bare tilbage til Holocost Firoozeh.
§266 er lavet for at undgå offentlig politisk propagandavirksomhed der skal opildne til racehad og manipulere en befolkning til diktatur.

Når du offentligt propaganderer usande påstande generelt om muslimer der kun er gældende for en lille procentdel af en stor befolkningsgruppe, er paragraffen på sin plads.

Folk der ikke forstår dette, er enten for dumme eller også er de bevidste om deres hensigt. Vælg selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 28. jan 12 kl. 11:00

Romdal og Dane.Jehovas vidner er en retning som har sine egne fortolkniger i kristendommen ligesom forskellige valgmenigheder har det.Ja der er nok et strengt syn på reglerne men de adskiller sig ikke fra hvad der står i biblen -det er kun fordi nutidens præster gerne vil være moderne og omfortolker reglerne at man bliver lidt forvirret over hvad der er hvad.Så når en anden hovedreligion har et helt andet regelsæt ville det aldrig helt kunne “fusioneres” og derfor har vi alt det ævl om racismeytringer som underligt nok ikke gælder fx.Jehovas Vidner selvom de er udsat for akkurat samme krænkelser-eller?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 28. jan 12 kl. 11:25

Nu udtaler Romdal alligevel noget, som er direkte vrøvl. Nemlig, at Jehovas Vidner skulle være kristne. De er absolut ikke kristne, for de benægter Den Treenige Gud, de benægter, at Jesus skulle være Gud.
Det er lige præcis dette punkt, der er den mest afgørende forskel mellem Kristendommen og Islam også, og mellem Kristendommen og jødedommen. Og det er lige præcis derfor, Jehovas Vidner og Islam og Jødedommen bliver umenneskelige, for derved umenneskeliggør de Gud.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 28. jan 12 kl. 11:57

Par 266 er nu vendt på hovedet. Den blev oprindelig vedtaget for at beskytte jøderne. Nu bruges den til at beskytte jødernes fjender. Ganske tankevækkende, ikke sandt?

Bortset fra det, så er det dog utroligt som agenterne fra godheds- og indvandringsindustrien fylder op på denne og andre blogs.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Hartling, Almunecar | Skrevet: 28. jan 12 kl. 13:15

@Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 28. jan 12 kl. 11:25

“Nu udtaler Romdal alligevel noget, som er direkte vrøvl. Nemlig, at Jehovas Vidner skulle være kristne. De er absolut ikke kristne, for de benægter Den Treenige Gud, de benægter, at Jesus skulle være Gud.”

At Romdal vrøvler fremgår også af, at Jehovas Vidner officielt er klassificeret som en trosretning der er inspireret af kristendommen.

Strengt taget har kristendommen sin oprindelse i judaismen og islam sin oprindelse i en arabisk sekt af monofysistiske kristne.

Det tyder den nyeste islamforskning i hvert fald på:

http://inif.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=197:den-nye-islam-forskning&catid=29:boganmeldelser&Itemid=81

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 28. jan 12 kl. 18:39

Og han sagde: Jeg er guds søn og i er mine brødre( skide være med søstrene) Altså kære ven DU er også guds søn!!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andrè Kjær, 8220 | Skrevet: 28. jan 12 kl. 18:40

Og så bliver det jo`da`meget lettere at gå på arbejdet på mandag,ik.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Albert Hansen, København | Skrevet: 28. jan 12 kl. 19:14

Det Gamle Testamente er Djævelens Bibel

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 28. jan 12 kl. 19:22

Tommy Jensen, Gentofte | Skrevet: 28. jan 12 kl. 08:33

“§266 er lavet for at undgå offentlig politisk propagandavirksomhed der skal opildne til racehad og manipulere en befolkning til diktatur.”

Jeg ved ikke hvorledes, De definerer begrebet “diktatur”, men:
- hvis folk fratages retten til at stemme om forfatningsændringer,
- hvis bureaukrati har overtaget al magten og står over domstolene,
- hvis ytringsfriheden systematisk krænkes,
- hvis en anklaget i en retssag end ikke har så meget retssikkerhed at han eller hun må fremlægge bevismateriale for sin uskyldighed,
- hvis racehad frit udøves af indvandrere mod den hjemmehørende befolkning i bedste imperialiststil,
- hvis kriminelle frit kan husere i større eller mindre dele af samfundet uden fare for at blive retsforfulgt,
- hvis folkets “valgte” repræsentanter målbevidst handler imod folkeviljen så vidt, den overhovedet får lov at komme til udtryk,
- hvis der i praksis eksisterer et et-partisystem (lad os kalde det EU-partiet),

hvilken statsform taler vi da om?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 28. jan 12 kl. 20:07

@Sven Nielsen, Parnu, Estland.

Som De beskriver det, er det netop den situation “folkestyret” befinder sig i. Det er ubegribeligt, at så få indser, hvor tæt vi er kommet et regulært diktatur, der bortset fra den fysiske vold mod “vrangvillige” borgere - endnu - ikke adskiller sig synderligt fra sovjetstatens demokratiopfattelse.

Volden kommer, vær sikker på det. Allerede i 1990 sagde Europaparlamentet om europahærens nødvendighed, at “den ikke alene var rettet mod ydre, men mod indre fjender”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 28. jan 12 kl. 21:38

Sven Nielsen, Estland og A-R-Hansen, Skovlunde…..

I har jo begge ret. Og det er let at se at I har ret. Det behøver man ikke at være professor for at forstå.

Men det hele er alligevel utrolig mærkeligt. For hvorfor har demokratiet, sandheden, fornuften, selvopholdelsen og civilisationen så få venner, og så mange fj en de r?

Hvordan kan det være at danskerne som, trods ugunstige omstændigheder, klarede sig flot gennem hundreder af år, siden 1965-70 har været på en nærmest uafbrudt nedtur, både hvad angår moral, kultur, velfærd, tryghed, frihed og intellektuel kapacitet?

Er det for meget sagt at vi er havnet i en o nd cirkel af idi o ti, mis-infor mation og folkelig apati?

Er det store flertal af politikere, journalister og borgere virkelig fuldstændig irrationelle og selvdestruktive, og fuldstændig uden realitetssans? Og helt ligeglade med deres egen ære og værdighed og familiens/børnenes og landets fremtid?

Har flertallet intet lært af Sovjetunionens og Nooaoozooi-Tysklands udskejelser? Eller af Europas og Danmarks dyrekøbte erfaringer med undertrykkende og totalitær politik?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 28. jan 12 kl. 21:44

Sven nielsen, estland og a-r-hansen, skovlunde…..

I har jo begge ret. Og det er let at se at I har ret. Det behøver man ikke at være professor for at forstå.

Men det hele er alligevel utrolig mærkeligt. For hvorfor har demokratiet, sandheden, fornuften, selvopholdelsen og civilisationen så få venner, og så mange fojoeonodoeor?

Hvordan kan det være at danskerne som, trods ugunstige omstændigheder, klarede sig flot gennem hundreder af år, siden 1965-70 har været på en nærmest uafbrudt ned tur, både hvad angår moral, kultur, velfærd, tryghed, frihed og intellektuel kapacitet?

Er det for meget sagt at vi er havnet i en o..n.. d cirkel af i..di..o.. ti, mi s-infor mation og folkelig ap..a..ti?

Er det store flertal af politikere, journalister og borgere virkelig fuldstændig irrationelle og selv..destruk..tive, og fuldstændig uden realitetssans? Og helt ligeglade med deres egen ære og værdighed og familiens/børnenes og landets fremtid?

Har flertallet intet lært af Sov..jet..uni..onens og Nooaoozooi-Tysklands udskejelser? Eller af Europas og Danmarks dyrekøbte erfaringer med undertrykkende og totalitær politik?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bergner Frederiksen, Boynton Beach, Florida | Skrevet: 28. jan 12 kl. 23:01

Den saakaldte ret til fri ytringsfrihed er gaaet floejten, idet den hvide race er gaaet fuldstaendig agurk med hvad man maa og kan sige om andre. Vi kan stadigvaek taenke hvad vi vil, men udstrykke vor mening kan man naesten ikke. Men det aendre ikke paa det faktum, at Islam/muhammedanisme er og bliver en uhyggelig religion der nedvurdere enhver menneskeret (isaer kvinder) og giver udtryk for en middelalderkultur der burde stoppes haard og brutalt af den Vestlige Verden, istedetfor at ligge paa maven for disse umennesker. Men til dette kraeves der nogle Ledere og desvaerre er der ingen i den Vestlige Verden der er gode nok. Der er en masse Champerlains, men ingen Churchills.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 28. jan 12 kl. 23:12

Den statsform Sven Nielsen beskriver i sit seneste indlæg er ikke diktatur. Tværtimod. Det er Kaos.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Tingleff, Næstved | Skrevet: 29. jan 12 kl. 04:22

Der skal nu kun et par linier til helt at lukke ned for ytringsfriheden.

266C - Den eneste forskel på religion og politik er at i politik er guderne levende. Hvorfor straffen fordobles i tilfælde at det et levende eller grupper af levende religiøse ikoner, der føler sig angrebet eller forhånet offentligt, uanset det måtte være under debatagtige forhold.
———-
Min lov - Logikken - siger:
Den gruppe der ikke kan forsvare sig mod “angreb” med ord, men må ty til brug af andre “våben” (f.eks §266), indrømmer implicit sin skyld i det givne spørgsmål som “angrebet” rettes imod.
———-
Islamisme er ikke en religion, med en politik.
§266 er i sin nuværende form et politisk våben til angreb på demokratiet, og bør derfor omskrives.

Som minimum skal der tillæges ret til at forsvare sig, f.eks ved at dokumentere sine opfattelser og påstandes generelle grundlag. (Fjerne U2000.2234H som del af gældende ret)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Tingleff, Næstved | Skrevet: 29. jan 12 kl. 04:51

Udenfor emnet Kommentar vedr kristne / jehova etc..

Logisk set er kristne ikke kristne, fordi vi i vores “lov” tilsidesætter 1.lovs 1.bud ved at ophøje Jesus til gud. (=afgudsdyrkelse)

Islamisterne begår samme fejl når de mistolker Muhammeds ordre om ikke at lave billeder af ham. Det er det samme 1.bud om afgudsdyrkelse han refererer til.
Et billede forestillende en mand med en bombe i turbannen, kan ikke gøres til genstand for afgudsdyrkelse, og billedet er derfor ikke en overtrædelse af meningen med Muhammeds ordre.

Jøder kan heller ikke sige sig fri, de har godt nok ikke givet Jesus eller Muhammed gudestatus, men Messias har en så fremtrædende rolle at det “smager af fisk”

Katolikkerne har så (for at sikre en jævn tilgang af mammon) tilføjet Maria og et utal af helgener til genstand for afgudsdyrkelse og er dermed også forbrydere i henhold til 1.lovs 1.bud.

1.lovs 1.bud (2.mosebog 20,3-5):
v3 Du må ikke have andre guder end mig.

v4 Du må ikke lave dig noget gudebillede i form af noget som helst oppe i himlen eller nede på jorden eller i vandet under jorden.

v5 Du må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren din Gud, er en lidenskabelig Gud. Jeg straffer fædres skyld på børn, børnebørn og oldebørn af dem, der hader mig;
———————

Når alt det så er sagt, så skal man også lige huske på at loven er UDLØBET, idet 1000 slægtsled forlængst er datid(2.mosebog 20,6):
v6 men dem, der elsker mig og holder mine befalinger, vil jeg vise godhed i tusind slægtled.
…………..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Tingleff, Næstved | Skrevet: 29. jan 12 kl. 04:54

OK OK Måske er de ikke helt udløbet, men der er udløbsdato på, så de er ikke evigtgyldige ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Tingleff, Næstved | Skrevet: 29. jan 12 kl. 05:01

@Tommy Jensen, Gentofte
- Tak for at du slår fast at hendes påstande er usande - Har du et link eller sagsnummer til den dom?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Tingleff, Næstved | Skrevet: 29. jan 12 kl. 05:11

@Albert Hansen, København | Skrevet: 28. jan 12 kl. 19:14 Det Gamle Testamente er Djævelens Bibel
——-
Det er ikke godt.. det er jo grund-grundlaget for alle folkene af bogen - Jøder, Kristne og Muslimer.
& 266 ;-)

Det vil jeg ikke være med til - På med et kainsmærke og afsted til Indien, godt der er andre love og religioner man kan slutte sig til, uanset hvor de kom fra ;-)

- LAD DET LEVE MEDENS DET KAN -

Upassende ? Klag over indlæg

 
pia christensen, Århus C | Skrevet: 29. jan 12 kl. 09:18

Det er fordi kun de objektive har ordet ,ikke os andre subjektive pladderhoveder.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 29. jan 12 kl. 13:19

@Pia Christensen. Meget morsom, men sikkert om ikke længe en beklageligt relevant kommentar. De, der ikke mener noget, har ordet, mens de, der har fattet bare lidt, udelukkes. Det er nu heldigvis ikke helt sandt - endnu.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 29. jan 12 kl. 13:28

@Preben Jensen. Ja, det kan undre, at Danmark er havnet i en situation, hvor “Oplysning til Borgerne om Samfundet” stort set er blevet til misinformation. Hvilken kolonne med navn i talrækken har mon ansvaret, og hvad er formålet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Parnu, Estland | Skrevet: 29. jan 12 kl. 17:51

Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 28. jan 12 kl. 21:38 “Hvordan kan det være at danskerne som, trods ugunstige omstændigheder, klarede sig flot gennem hundreder af år, siden 1965-70 har været på en nærmest uafbrudt nedtur, både hvad angår moral, kultur, velfærd, tryghed, frihed og intellektuel kapacitet?”

En del af svaret er, at de totalitære grupper, der i 1968 erklærede sig som frontsoldater, nu langt om længe har fået og taget magten. Og de bruger den på netop den måde, de havde lovet: til at undertrykke anderledes tænkende. Det var sådan, man gjorde både i det fascistiske Italien, det nazistiske Tyskland og det kommunistiske Sovjetunionen (listen kan efter behag udvides med andre kommunistiske og med fx muslimske lande). Følgerne er da også blevet de samme, som man oplevede her: al begavelse trues til tavshed, magtgruppen bedriver åbenlyst sine egne interesser og enhver opposition spærres inde eller bringes til at forlade landet. I værste fald bliver oppositionens talsmænd simpelthen myrdet i bedste Pol-Pot-stil. Så langt er det dog ikke (åbenlyst) kommet i Dannevang, men det er vel et spørgsmål om tid.

Virkningerne heraf er ligeledes til at forudse: når al fornuft og begavelse enten fordrives eller undertrykkes, bliver det tåbeligheden, som ene får lov at føre ordet og køre samfundet stadig mere ud i sumpen - indtil den dag, opløsningen er total og/eller folk har fået nok (det sker før eller siden, bare rolig).

Men når De i stedet stiller spørgsmålet: hvorfor? så bliver svaret herpå kortere og enklere: de “folkevalgte” politikere (og den dømmende magt) respekterer ikke demokratiets grundregler mere. Som De selv antyder det i spørgsmålet: disse kræfter er i bund og grund netop IKKE civiliserede. Og så kan det kun gå ad helvede til.

Det er det Firoozeh Bazrafkan har demonstreret med sin uskyldige udtalelse, der gav anledning til, at hun blev afhørt. Den minder ikke så lidt om Martin Luthers teser, der førte til Reformationen. For som et begavet hoved engang har sagt det: når ens egne meninger bliver for usle, så ønsker man censur mod andres.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Kbh | Skrevet: 29. jan 12 kl. 18:24

Preben Jensen, Kjøbenhavnstrup | Skrevet: 28. jan 12 kl. 21:38
Preben, du stiller mange spørgsmål, men fortvivl ikke, med lidt baggrunds viden og lidt hjælp her
har du svarene.

http://spingola.com/

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 29. jan 12 kl. 21:12

Der er noget galt med mekanikken. Intet slipper igennem i de senere timer. Vi er nødt til at mødes i en stor sal i stedet for. Er der nogen, der har sådan en?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Andreas Røsting-Hansen, Skovlunde | Skrevet: 29. jan 12 kl. 23:14

@Preben Jensen. “Er det meningen at afskaffe folkestyret og Danmark”, siger du. Folkestyret, ja da, sådan har det længe været. Danmark? Som region kan det vel bevares.
Nej, sådan kommer det ikke til at gå. Nok er ganske mange folk sløve og infantile, men en dag er nok, nok.
@Frans Mikkelsen.
Hvor stor?
Når Hisb-ut-Tahrir kan leje Diamanten til muslimtræf, må en dansk folkebevægelse vel kunne leje salen, eller mon det vil være for kontroversielt for “staten”?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Nielsen, Pärnu, Estland | Skrevet: 30. jan 12 kl. 11:08

C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 28. jan 12 kl. 23:12:
“Den statsform Sven Nielsen beskriver i sit seneste indlæg er ikke diktatur. Tværtimod. Det er Kaos.”

Jeg kan ikke være enig heri. Kaos er hvis der ikke er styr på noget mere. Men tilstanden i Dannevang og Europa er en SELEKTERET begrænsning af ytringsfrihed og andre menneskerettigheder. Og den slags har mig bekendt kun været knyttet til een styreform (dette uanset hvad disse statsformer kar kaldt sig selv).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Carstensen, København | Skrevet: 30. jan 12 kl. 20:50

Jeg vil ønske dig held og lykke med at blive dømt efter paragraf 266b. I dagens Danmark er det et symbol, der ligner det armbind frihedskæmperne gik med efter befrielsen. Derudover er det ærligt talt det mindste man kan gøre, i en tid hvor der er mennesker der kæmper og dør, for at forsvare deres frihed mod denne ondskabsfulde og undertrykkende ideologi. Husk Neda Soltani og hvad hun ofrede.

Til politiets stormtropper der forfølger og truer Firoozeh Bazrafkan, vil jeg sige følgende. Jeg elsker frihed og islam kan gå ad helvedes til.

Det overstående er ikke en happening for at udstille det vikårlige i bestemmelsen af paragraf 266b. Ring til mig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 31. jan 12 kl. 13:58

Andreas Røsting-Hansen - Det er godt, at danske mænd og alle andre frihedselskende skabninger mødes for at snakke om, hvordan vi forhindrer vort gamle land i at gå under på grund af politikernes og embedsmændenes ligegladhed med alt, hvad der var og er godt i Danmark.
Eventuelt vil vi tvinges til at konkludere, at Danmark ikke kan reddes og har udtjent sin rolle som gudvelbehagelig samfundsdannelse på jorden. Måske er der ikke andet at gøre end overlade denne stat til Guds modstandere og derefter se den gå til i elendighed.
Vi skal i så fald primært samles i Kirker, mine damer og herrer, der lever i kærlighed, tro og håb. For Kristi kongerige er det eneste, der ikke er nogen ende på.
Men det bliver hårdt uden en stat til at passe på os - og dog langt bedre end det nuværende tvesind og limbo. For den, der vandrer med Gud, er altid glad.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hugo Pieterse, Odense | Skrevet: 1. feb 12 kl. 10:21

@Flemming Hansen, Åbenrå kl. 09:07

“Nazisten Daniel Carlsen er lige blevet frifundet så der er vist bevægelse i tolkningen at §266b. [..].”

Jeg vil lige gøre opmærksom på at der her er tale om to meget forskellige sager.

I Daniel Carlsens sag, er det forstemmende først og fremmest at han overhoved er blevet sigtet. Han udtalelser kunne ikke på nogen måde tolkes som forhånende; det var en gengivelse af videnskabelige resultater og Carlsens mening om deres konsekvenser, holdt i et sobert sprog.

I Firozeehs tilfælde generaliseres der i et vist omfang, og udtalelsen bærer præg af at være provokerende. Udtalelsen indeholder en del ting der i sammenhængen kunne tænkes at være ment nedsættende.

Selvfølgelig står jeg helt bag Firozees ret til at sige disse ting, også som provokation. Man kunne faktisk sige, at fordi det så tydeligt er en provokation, behøver Muslimerne ikke tage det alvorligt. Sådan er kulturen i vesten, grov og plat humor er tilladt, og populær.

Men det er vigtigt at holde de to sager for sig.

Som sagt før, i Carlsens tilfælde er anklagen formentlig kommet i stand på grund af Carlsens fortid som DNSB-Garder. Hvis Carlsen var blevet dømt, ville det være en hel vild stramning af knebelparagraffen, der ville kriminalisere alt fra Lone Frank og Helmuth Nyborg, og en masse andre forskere og debattører. Det ville formentlig blive kriminelt at citere statistikker.

Hvad med tilfældet Firoozeh? På den ene side vil anklagemyndighederne nok tage hendes stilling som “dansk-iraner” i betragtning for en vis tilladt overskridelse af grænserne; i hvert fald i sammenligning med Daniel Carlsen. På den anden side ville det være en god lejlighed til at vise deres antiracistiske uafhængighed, og give Firoozeh en passende mild dom.

Her er vi i en kategori, hvor retten har talt før. Og det må være en skærpende omstændighed og foragt for de danske overdommere, at Firoozeh ulejliger deres af tidsmangel prægede kalendere med alt det der artistpjat. Så Firoozeh må nok se i øjnene at det bliver sidste advarsel i denne omgang!

Hvorfor vores herskere ikke vil afskaffe denne underlødige knebelparagraf? Blandt andet fordi de ville få samme tur som Ungarns Viktor Orban af de røde og blå EUSSR-robotter i EU-parlamentet. Disse kampagner Ungarn / Østrig, mm. tjener ikke kun til at tvinge genstridige lande til at adlyde direktiverne fra solkongerne med kors og bånd og stjerner på, men også til at vise andre mulige dissidenter hvad der kan overgå dem hvis de lægger sig ud med EU-mafiaen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Erik Søndergård, Odense | Skrevet: 1. feb 12 kl. 13:15

Paragraf 266 b er til for at stoppe kritik af islam.

Se link til Dansk Kultur Debat: http://www.danskkulturdebat.dk

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ellen Ewers, 6400 Sønderborg | Skrevet: 1. feb 12 kl. 14:56

Vore politikere har tvunget en dødsens farlig muslimsk indvandring ned over danskerne, uden at spørge, om befolkningen kunne/ville acceptere det. Arrogant/hånligt har de - indtil videre afvist alle vore protester gennem mere end 25 år. Først den dag, hvor vi virkelig står sammem, og smider dem på porten og stiller dem til ansvar for deres ugerninger, vil der være håb for danskernes eksistens og overlevelse; i modsat fald er vi fortabte, og det vil gå os som alle andre kristne på denne jord, hvor man har været så naive at række fanden lillefingeren, uden at indse, at han ville ende med, at tage hele hånden. Så altså: uden sammenhold mellem danskerne: intet håb! Hvor længe vil det mon vare endnu???? Hurra for modige mennesker som Firooseh Basrafkan, som tør tale Roma midt imod! Der mangles mod!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ellen Ewers, 6400 Sønderborg | Skrevet: 1. feb 12 kl. 15:50

Vi har lige haft valg, og var desværre så torskedumme at give adgang til, at en rød regering, med enhedslisten som støtteparti, kunne fortsætte deres dødssejlerkurs. Allerede fra start, har de været ude med dyre gaver til invandrerne, for at sikre sig deres stemmer ved næste valg. Pengene til dette tager de fra svage danskere, som enten ikke orker eller kan forsvare sig mod dem.
Men desværre er det jo også en kendsgerning, at op til et folketingsvalg, hvor alle partierne kappes om at fuppe danskerne, ved at love guld og grønne skove og hjælp til de svage, da er danskerne mest optaget af deres egen lille private andedam, og hvad, der gavner lige netop en selv!! At Taitanic altså går ned med både mus og mænd, synes ikke at være gået op for de fleste!! Det værste er, at vores hjernevaskede børn og unge nok en dag vil have svært ved at forstå, hvorfor vi af bekvemmelighed, naivitet og konfliktskyhed blot lod stå til, og ikke fik ødelæggelsen af Danmark stoppet, medens tid var? Vi er dem svar skyldig, synes du ikke?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Babar Amin, albertslund | Skrevet: 2. feb 12 kl. 02:41

jeg ved ærligt talt ikke hvad man får ud af at generalisere,men hvis det kan give folk ro i sindet så lad dem det hehe. Nogle gange kan had jo give folk lidt sindsro, selvom det lyder underligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 2. feb 12 kl. 12:43

Babar Amin - Had giver ikke sindsro. Sindsro får vi den dag, muslimske mænd over 18 år holder op med at holde alle muslimske kvinder som slaver og med vold bestemme over alle ikke-muslimske mænds familieforhold.
Men det sker først, når muslimske mænd over 18 begynder at turde være mennesker i stedet for robotter styret af en kæmpestor løgnemaskine, der går under betegnelsen Islam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Jensen, Lyngby | Skrevet: 3. feb 12 kl. 00:03

De burde snarere indkalde dig til en afhøring om Ordensbekendtgørelsens § 3, stk.2, som bekendtgør, at det er det forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.

At se dig nøgen er både forulempende og foragerligt, for du ligner en hungerslidende fra Etiopien.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Nielsen, 2450 SV | Skrevet: 3. feb 12 kl. 09:52

Du vil gerne forholde dig til en ideologi. Fint nok. desværre rammer du hele islam i din udtalelse, da du ikke specificerer hvilken ideologi det er du forholder dig til. Ang. æresdrab er det en kulturel nærmere end en religiøs ting. Du ser også kristne eller tilhængere af andre religioner begå æresdrab i visse af de regioner, hvor dette forekommer. Det er ikke et træk ved islam, men transcenderer islam og forekommer nærmere i visse kulturer. Nogle muslimer bringer islam i spil når de skal retfærdiggøre denne slags adfærd,men det betyder ikke nødvendigvis at det er en del af islam.
Det virker ærligt talt som om du ikke sætter dig ind i de her ting fordi du fokuserer så stærkt på islam. Der er også ting udenfor islam, og blot fordi noget forekommer blandt tilhængere af en religion betyder det ikke nødvendigvis at der er en kausativ sammenhæng.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 3. feb 12 kl. 11:44

Ikke “nogle muslimer”, Peter Nielsen, men stort set alle muslimer, svarer “det må vi ikke for vores religon, og den kan vi ikke lave om på”, når man spørger dem, hvorfor deres kvinder ikke bare kan gifte sig med hvem de vil.
Det er selve Islam som sådan, der tillader mænd at gifte sig med ikke-muslimske kvinder og forbyder kvinder at gifte sig med ikke-muslimske mænd. Og der er også Islam, der giver autoritet til straffen: æresdrab eller æresvold.
Og det sådan nogle blinde og tungnemme løgnere som dig, der gør livet så let for denne menneskefjendske og ødelæggende ideologi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Gün, København Ø | Skrevet: 3. feb 12 kl. 14:51

Frans Mikkelsen@ skriver:Ikke “nogle muslimer”, Peter Nielsen, men stort set alle muslimer, svarer “det må vi ikke for vores religon, og den kan vi ikke lave om på”, når man spørger dem, hvorfor deres kvinder ikke bare kan gifte sig med hvem de vil.
Det er selve Islam som sådan, der tillader mænd at gifte sig med ikke-muslimske kvinder og forbyder kvinder at gifte sig med ikke-muslimske mænd. Og der er også Islam, der giver autoritet til straffen: æresdrab eller æresvold.
Og det sådan nogle blinde og tungnemme løgnere som dig, der gør livet så let for denne menneskefjendske og ødelæggende ideologi.

Frans, Hvor ved du det fra?

Hvis ikke du kan svare, er det dig der er tungnem og løgnerisk

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 3. feb 12 kl. 20:22

S Gün - Du ved det også, hvis du ikke selv går sovende gennem tilværelsen.
Jeg ved det, fordi jeg har spurgt mange muslimer og aldrig mødt en eneste muslimsk kvinde, der turde gifte sig med en ikke-muslim, medmindre han konverterede til islam. Som minimum skulle han gå med til at bilde hendes familie ind, han var muslim. Og et sådant dobbeltspil kan en kristen ikke deltage i, hvis han vil forblive kristen.
Jeg har hørt om undtagelser blandt balkan-muslimer og kurdere. Men resten af ummaen anser så ikke længere sådanne kvinder for at være muslimer.
Du ved også godt selv, at det er en regel i Islam. Ved du ikke?

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Gün, København Ø | Skrevet: 3. feb 12 kl. 21:45

Frans@
Hor mange kskal man spørge før man kan konkludere som du gør?
3? 30? 300?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 3. feb 12 kl. 22:11

S Gün - Hvor mange gange skal man spørge dig, om ikke denne regel dig bekendt findes i Islam og generelt håndhæves, før du svarer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Gün, København Ø | Skrevet: 3. feb 12 kl. 23:21

Hvad Islam angår er jeg dig svar skyldig. Jeg har aldrig beskæftiget mig med det. Jeg har læst det på disse sider omkring 10000 gange, men om din koranskole er bedre end andre skal jeg ikke udtale mig om.
Min anke går på dit udsagn om at stort set alle muslimer tænker og handler som du påstår. Jeg mener det ikke og jeg regnes af mange som tilhørende foreningen.
Hvor mange har du spurgt? 3? 30? 300?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 4. feb 12 kl. 12:42

S Gün - Jeg ved ikke, hvor mange jeg har spurgt. Mener du, jeg skal spørge hver eneste muslim i hele verden, før jeg siger sådan noget?
Det bliver svært at diskutere tro og etik med hinanden, hvis vi ikke må sige noget - hvis alle udsagn om hinandens tro og praksis afvises alene af den grund, at de indeholder en eller anden form for generalisering.
Men jeg er bange for, at islam som sådan og flertallet af muslimer slet ikke ønsker diskussion. Den, der frygter sandheden, frygter dialog. Det synes dog ikke at gælde for dig - tak for det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Gün, København Ø | Skrevet: 4. feb 12 kl. 14:10

Frans@
Du taler skråsikkert og må derfor kunne begrunde med hvor stor vægt du taler. Når du udtaler dig som du gør, uden andet end ” jeg kan ikke lige huske hvor mange jeg har spurgt” synes du selv du lever op til den etik du efterspørger?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 4. feb 12 kl. 14:22

S Gün - Ja, det synes jeg i høj grad, jeg gør på dette punkt. Intet kunne være mere etisk end at afsløre løgne om Gud. Det er en vanvittig tanke, at kun socialanalytiske forskningsinstitutter med store statistiske maskiner skulle have lov til at udtale sig om religioner.
Men det er åbenbart langtfra den eneste vanvittige tanke, du har vænnet dig til at leve med i dit hoved, hvis du er medlem af den islamiske klub.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ingolf Nikolajsen, Esbjerg | Skrevet: 4. feb 12 kl. 19:58

Jesus sagde da de kom med en kvinde der skulle stenes fordi hun havde bedrevet hor(sex). Den der er ren kaste den første sten de gik bort skam fulde. Jesus sagde også at de rigtige kristne skal drikke den kalk han drak. Han mente dermed at de kristne ville blive for fult og dræbt lige som han blev på korset.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Gün, København Ø | Skrevet: 4. feb 12 kl. 20:54

Frans@
Du er temmelig inkonsekvent i din omgang med etik.

Mht mine eventuelle vanvittige tanker, forekommer det mig at du har svært ved at forstå det du læser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 4. feb 12 kl. 22:55

S Gün - Det er dig, der ikke forstår, hvad du læser. Men hvis det, du opfatter som hellig skrift, er dårligt skrevet vrøvl, er det jo ikke så mærkeligt.

Ingolf Nikolajsen - Ja, men grunden til, Han og de rigtige kristne bliver forfulgt og dræbt, er, at de aktivt siger løgnerne og undertrykkerne imod. Hvis de snakkede dem efter munden, blev de ikke forfulgt og dræbt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S. Gün, København ø | Skrevet: 4. feb 12 kl. 23:15

Frans@
Man kan stille spørgsmål ved om du læser med udbytte.
Jeg har ikke en hellig skrift, jeg lever efter dansk lov og ret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Frans Mikkelsen, 2300 København S | Skrevet: 5. feb 12 kl. 22:16

S. Gün - Hvad er det, jeg ikke har læst rigtigt her? Dette er jo ikke en bog, men en blog, altså en dialog. Så du kan bare fortælle mig, hvad det er, jeg har misforstået. Ingen grund til at mystificere noget.

Upassende ? Klag over indlæg

 

Seneste kommentarer

Dennis Sørensen skriver
02.11.12 19:40
Martin Axel Rasmussen Du har ret - fortæl - Læs mere
Dennis Sørensen skriver
02.11.12 19:18
Martin Axel Rasmussen - fortæl - Læs mere
Dennis Sørensen Den der ikke ved hvad de 3 Verdensreligioner er, er godt nok Læs mere
Johnny Knox Mazza skriver
02.11.12 17:19
du har da fuldstaendig ret "udviddenhed" det lyder sgu da direkte ubehageligt... og nej selvfølgelig er alle 1.6 milliarder muzzier ikke Læs mere
Johnny Knox Mazza skriver
02.11.12 17:06
hahaha siger manden der er opkaldt efter en "profet" og tror på en "magisk" bog og trylle trylle allah.....hallo i kunne ligesågodt tro på harry Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her