*

Profil

Mikael Jalving dyrker politiske skandaler fortrinsvis i Danmark og Sverige og retter skytset mod både genier og fjolser. Indimellem læser han tilmed en bog og roser regelmæssigt de forkerte. Bestyrer Jalvings Historietime på Radio24syv og bruger fritiden på sin familie og sin racercykel

Baggrund:

Historiker og kommunikationsrådgiver

Andet:

Forfatter til bl.a. Absolut Sverige (2011/svensk 2012), Mig og Muhammed (2010) og Magt og ret (2007)

Sted:

Bag en Dell Vostro på Rådhuspladsen

Website:

Besøg

Mikael Jalving

Fri os fra Homo-OL

Dato: 2. juni, 2009

Emner: , ,

270 kommentarer

 

 

Skulle du have glemt det i farten, så husk, at Homo-OL nærmer sig med kæmpeskridt. Om små to måneder lægger København krop til denne begivenhed, der ret beset hedder World Outgames med det erklærede formål at synliggøre det globale miljø af lesbian, gay, bisexual og transgender.

Er du stadig ikke på sporet, så vid, at Københavns Kommune har støttet arrangementet med 30 millioner kroner. Jeg gentager: 30 millioner kroner. Hjælper det på hukommelsen?

Nå, heller ikke.

Så kan arrangørerne oplyse, at næsten 6000 deltagere forventes at deltage fra mere end 80 lande. Det fremgår af et interview i Politiken med arrangementets chef Uffe Elbæk, som selv regner med at deltage i motionsløbet “Run for Love”, der er tænkt som en hyldest til kærligheden. Eller som journalist Ditte Giese skriver i det komplet ukritiske interview:

“Kærligheden mellem mænd, kvinder, mandlige kvinder, kvindelige mænd, fimsede bøsser, bestemte lesbiske, machomænd, tøsede tøser, dem, der har skiftet køn, dem, der gerne vil skifte køn, dem, der identificerer sig som et andet køn, dem, der tænder på begge køn.”

Man forstår straks, at det er en ægte radikal verdensforbedrer, der taler i Uffe Elbæks skikkelse. Da han blev tilbudt jobbet som chef, så han straks muligheden for at brande Danmark som lyserød foregangsnation:

“Jeg så Outgames som en mulighed for at sende en positiv, progressiv historie ud i verden om Danmark i en tid, hvor udlandet kun hører om os i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset, Muhammedkrisen og truslen mod Christiania.”

Progressivt? Nu må du have mig undskyldt, Uffe Elbæk.

Skulle det være progressivt, at homo-, bi- og transseksuelle ikke kan konkurrere på lige vilkår med andre? Siger du, at de løber langsommere eller ikke kan svømme? At de er biologisk svagere? At de ikke kan score mål? At de ikke kan sidde på en racercykel? At de ikke kan tåle at tabe til heteroseksuelle? At de har nemt til gråd?

I så fald: Skulle det være progressivt?

Var jeg var homoseksuel, ville jeg protestere over denne eklatante nedvurdering. Som sportsmand finder jeg arrangementet latterligt. Nej værre: Det er en hån mod al sport.

Hvorfor skal der være en særlig kategori eller et specielt kommunalt finansieret arrangement for dem, der ikke går i seng med medlemmer af det andet køn? Hvorfor denne apartheid og særbehandling? Hvorfor dette fokus på noget, der absolut ikke vedrører sporten eller disciplinen selv?

Hvad rager det mig, at min konkurrent er homoseksuel? Jeg er sgu da 300 pct. ligeglad. Jeg vil bare gerne slå ham, tvære ham ud, på sportens betingelser. Ikke fordi han er homoseksuel, men fordi jeg gerne vil vinde.

Og henvendt til Borgerrepræsentationen: Hvorfor har I valgt at bruge 30 mio. kr. på det? Er I blevet splitterravende sindssyge? Er det mon Klaus Bondam igen-igen?

Hvis der går 30 mio. kr. til Homo-OL, hvad så med alt det andet, der skriger på kommunalt tilskud. Jeg tænker ikke på nedslidte børnehaver, skoler uden skolebøger, eller at politiet knap nok har råd til at fylde benzin på deres biler. Jeg tænker såmænd på verdensmesterskabet i skak for svagt begavede, maraton for folk på bistandshjælp, sprint for beboere i husstande uden flexlån, golf for nylige konvertitter, 100 meter fri for analfabeter, petanque for kristne nymfomaner eller moderate muslimer? Fortsæt selv listen. Verden skriger på minoritetsidræt.

Hvorfor skal disse minoriteter ikke have penge, hvis de trans-, bi- og homoseksuelle skal have 30 mil? Hvad retfærdiggør denne falden på halen for folk, blot fordi de ikke er heteroseksuelle? Hvad har seksualitet med sport at gøre?

I psykologiens verden taler man om, at børn kan have en anal fiksering eller periode. Det samme gør sig gældende her. En gruppe af mennesker, der oplever deres egen seksualitet som vanvittigt rasende interessant – for os alle – har planlagt at indtage byen med et arrangement, der handler om dem selv og deres seksualitet – mens vi andre forventes at spytte i kassen. Det er da anal fiksering; hovedet oppe i egen og så videre.

Tænk hvis Uffe Elbæk og andre homoseksuelle så det som deres opgave at være individer og borgere i stedet for ofre eller helte? Tænk hvis Uffe Elbæk og andre homoseksuelle gav pokker i al den seksualitet og kvalificerede sig til de rigtige Olympiske Lege eller de rigtige verdensmesterskaber – eller blot tonsede igennem Grejsdalsløbet uden at skilte med, hvilket køn de går i seng med lørdag aften eller søndag morgen?

Korrekt: Det er utænkeligt i en verden fuld af Uffe Elbækker, fuldkommen utænkeligt! Uffe Elbæk er ligeglad med sportsånd og konkurrencens natur; han aner sikkert ikke engang, hvad jeg hentyder til. Uffe Elbæk vil i virkeligheden bare gerne gøre Muhammedkrisen god igen, genopføre Ungdomshuset eller frede Christiania.

Jeg har læst mig til, at World Outgames blev opfundet for et par år siden, men opfindelsen må forstås som en rest fra de ubekymrede 1990’ere, hvor enhver minoritet skulle have et frimærke at stå på, en parcel, de kunne kalde deres. Der var her, i uskyldens årti mellem afslutningen på Den Kolde Krig og Civilisationernes Sammenstød, at der var tid til at tænke som Uffe Elbæk - og kaste om sig med kollektive rettigheder til enhver minoritet, der var talstærk nok til at fylde en telefonboks.

Uanset hvad: Homo-OL er i København fra den 25. juli til den 2. august. Kære læser: Kom ikke og sig, at du ikke blev advaret.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Hans Nielsen, København | Skrevet: 2. jun 09 kl. 14:39

Enig. Mig bekendt er det ikke forbudt for homoseksuelle at deltage i det ordinære OL. En del af “ulriks” håndboldpiger i 1996 var jo homoseksuelle og mig bekendt konkurrerede de homoseksuelle blandt håndboldpigerne på lige vilkår med de heteroseksuelle.

World Outgames er vist for homoseksuelle idrætsudøvere, der har set en mulighed for at opnå “5 min. of fame” for et meget begrænset publikum, og som ikke har tilstrækkelig talent til at opnå berømmelse på sportens vilkår.

kor sagt: Se mig, se mig, se mig

Per H. Hansen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 14:46

Ha ha ha ha… pragtfuldt indlæg. Det er tiltrængt med sådant et “noss-los” fra en gammel sur mand.

Så er vi ihvertfald 2 .. kan vi måske også få et kommunalt tilskud ?

Thomas Andersen, Odense | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:12

Fuldstændig enig! Jeg oplevede på egen krop - nej, det var lidt problematisk metafor i denne forbindelse - jeg oplevede på nært hold arrangementet for nogle år siden i Sydney. Det var en fantastisk fest, de holdt, alle de homo- og bi- og andet-seksuelle, men det havde intet med sport at gøre. Husker mest en masse hollandske bøsser i uklædeligt orange, der var anmasende i metroen, og min kæreste, der var tilfreds, da vi efter legene gik i byen, og det igen var hende, som de mandlige clubbere kiggede efter. Det her er en overdimensioneret gay parade, og også den finder jeg lettere irrelevant: Som du skriver, Mikael, så er det temmelig uinteressant med offentlige arrangementer baseret på seksualitet… Og de 30 mio kunne uden tvivl have været bedre anvendt

william jansen, nivå | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:13

Arrangementet støttes med 5.000 kroner pr. deltager. WOW!

De bedste homo-atleter har (som Hans Nielsen også påpeger) allerede et OL de kan deltage i. Det sidste foregik sidste sommer i Beijing.

Niels Gjern, København SV | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:19

Til daglig er alle de, der ikke heteroseksuelle jo i mindretal, de er anderledes, og nogle oplever diskrimination. Så derfor er det vel meget forståeligt, at de engang imellem gerne vil være i flertal og være de normale. Det må I give dem, uden at vælte en spand brok i hovedet af dem.

Om så Klaus Bondam er en fæl bøsselobbyist, der dræner kommunens kasse, er en anden sag.

dan christensen, kastrup | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:27

Homo-Ol fra d.25/7-2/8,tak for advarslen.
Jeg vil sørge for at opholde mig langt væk fra Kbh. i den periode.

Kurt Dejgaard, Montreal | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:48

@ Michael Jalving

Citat:
“Hvad rager det mig, at min konkurrent er homoseksuel? Jeg er sgu da 300 pct. ligeglad. Jeg vil bare gerne slå ham, tvære ham ud, på sportens betingelser. Ikke fordi han er homoseksuel, men fordi jeg gerne vil vinde.”

Kommentar:
Det er faktisk osse min egen indstilling til sport.

Hvor jeg nok adskiller mig fra dig, er at jeg ikke proklamerer at mit syn på sport er den eneste rigtige!

Sådan er jeg, generelt.

Jeg er heller ikke bøsse og forstår derfor i bund og grund heller ikke bøsser eller lesbiske.
Det har jeg det fint med. Jeg behøver ikke forstå dem.
Hvad du reelt siger, er: De skal sgu være lissom mig, de skal tænke lissom mig og de skal handle lissom mig. Andet, er noget svineri.

Det er reelt totalitært.

Alverdens jøder afholder osse jøde-OL. Forstår jeg den sportslige værdi i det? Nix!
Men for min skyld må de gerne afholde det i København eller Montreal.
-Whatever makes your day…

“OK, men jeg vil fanme ikke betale til det!”

Fint nok. Jeg er jyde og træt af at betale til København, hele tiden.
Kan jeg blive fri og få lovning om at ikke en krone fra min skattebillet skal gå til at betale til et kongeligt teater jeg aldrig nogensinde kommer i? En DR koncertsal jeg aldrig nogensinde kommer i? En Øresundsbro jeg intet har at bruge til?

Naturligvis ikke. Så populistisk kan man nemlig ikke stille det op!
Ja, det vil sige - nogen kan. Men det bliver det ikke mere fornuftigt eller meningsfuldt af.

Mikkel Christensen, København K | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:54

Det forekommer mig ganske usagligt at sammenligne OL med World Outgames. På sidstnævntes hjemmeside står eksempelvis at: sport is one of the main attractions at World Outgames 2009. Det er altså ikke kun sport i den romantiske næsten hemingwayske mano-a-mano udgave, Jalving forestiller sig, der her er tale om. Det er en kulturel begivenhed af en helt anden karakter end OL. Det fremgår af Outgames’ materiale, der slet ikke er vanskeligt at tyde.
Det begivenheden har til fælles med OL er, at byer ofte gerne vil huse Outgames. Som by giver man derefter et tilskud i håbet om festlighederne vil generere et overskud. Dette overskud kunne være økonomisk i form af turisme eller kulturelt i form af en understregning af Københavns ry som en by med plads til lidt af hvert.
Det er faktisk slet ikke så mærkelig eller konspiratorisk en konstruktion.

Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 15:56

30 millioner kroner. Så er det jo rart, at Københavns kommune er så rige, at de har råd til det. Og ALDRIG beklager sig over, at de har for få ressourcer.

Nå ja, næsten aldrig.

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:08

“Hvad retfærdiggør denne falden på halen for folk, blot fordi de ikke er heteroseksuelle?” spørger en forarget Mikael Jalving. Det kunne jo være at denne “falden på halen” er en høj og klar accept af homoseksuelle og deres rettigheder. At Københavns politikere har lyst til at vise at København er en åben, tryg og tolerant by. Der er stadig folk i Danmark der mister kontakt med familien fordi de springer ud, homoer der bliver overfaldet fordi de er anderledes og nogle steder i verden ender man i galgen hvis man erklærer sin kærlighed til en af samme køn. Det er stadig IKKE en selvfølge at man som homoseksuel har samme rettigheder som heteroseksuelle og det vil sådan et arrangement blandt andet sætte fokus på. Og forhåbentlig være en god fest der giver en positiv omtale af Danmark. Og så tjener de 30. mio. sig nok ind…

Per N, 2980 | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:10

Usmageligt, og det har jeg også ment når der er bøsse parade, denne navle pillen, se jeg har altså også ret til at være her på mine principper altså, hvilket de her i Danmark i forvejen har på de samme betingelser som hetro mennesker, det er en sygelig selvfiksering, hvad de foretager sig i privaten rager mig en høstblomst. Jeg har kendt en del homo mennesker igennem tiden arbejde og privat, ingen af dem har skiltet med at de var til samme køn, jeg tror at de laver en negativ holdning i store dele af hetro mennesker der førhen var ligeglade om de var hetro eller homo.

Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:25

@Lars B. Andersen

Du formindsker ikke stigmatiseringen af homoseksuelle ved at arrangere begivenheder, hvor kriteriet for at deltage er netop at være homoseksuel.

Snarere omvendt - for med Outdoor Games bliver jo kun mindet om, at homoseksuelle er så specielle, at de kræver et særligt OL.

Karl Erik jensen, Silkeborg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:27

Endnu engang et fremragende indlæg fra Jalving - tak! Men det bliver desværre nok ikke sidste gang to hinanden uvedkommende størrelser bliver blandet sammen for at tilgodese hensynet til en eller anden minoritet. Og hvorfor mon Københavns kommune yder et så stort tilskud til forestillingen? Er man mon bange for ikke at være tilstrækkelig “politisk korrekt” ? Og er det overhovedet en offentlig opgave at understøtte et sådant arrangement, der vel ret beset er privat? Det er efterhånden sådan at er man en eller anden minoritet, der ønsker et eller andet synes pengene at sidde meget løst i de offentlige kasser.

Per N, 2980 | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:33

Lars B. Andersen, København.

“Der er stadig folk i Danmark der mister kontakt med familien fordi de springer ud,”

Godt gået L.B.A, det er der sandelig også i andre miljøer, sikken en argumentation du kommer med, den er helt nede i bjørne højden.

Et andet eks.

“homoer der bliver overfaldet fordi de er anderledes og nogle steder i verden ender man i galgen”

Skal vi ikke lige se på realiteterne, hvem tror du at den slags mennesker overbeviser gennem en sådan aktion, igen børnehøjde, hvis jeg skal give et bud, så kan det tænkes at den lige for en tak mere hos dem der slår dem ned, nej de gør sig selv en bjørne tjeneste.

Stefan Dohn, Horsens | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:52

Synes det er trist at se, hvordan “homoerne” ødelægger det hele for sig selv ved at stille sig op og nærmest trygle om at blive accepteret. Ja, gu accepterer vi dem - men jeg kan ikke accepterer hverken specielle sportsbegivenheder eller gaypride uanset, at jeg kunne komme der selv som “fuldgyldigt medlem”.
Jeg synes at det virker lige så hysterisk, som da kvindesagsforeninger i 70′erne manifesterede sig.
Vi har i Danmark inden for sporten erklærede “homoer”, som gør det skide godt - og hvorfor skal man til at bedømme folk efter om de er “homoer” eller ej? Det er jo det, de beder om!

Elise Sørensen, Frederiksberg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:58

HORRIBELT!!!!!
Hvordan i himlens navn kan Borgerrepræsentationen i København forsvare at støtte et arrangement som det beskrevne? Det er ikke mindre end horribelt og stærkt kritisabelt!!! 30 millioner kroner!?! Jeg er virkelig forarget!!!
Hvorfor i al verden kan de omtalte personer ikke deltage på lige fod med alle andre mennesker i dette samfund? Tilbudene er da mange, og der er ingen begrænsninger overhovedet. Mig bekendt bliver der ikke spurgt ind til seksualitet i forbindelse med optagelser til de forskellige sportsgrene, og i øvrigt er det jo helt og aldeles en privatsag, hvad man foretager sig i private gemakker. Jeg forstår ganske enkelt ikke Borgerrepræsentationens disposition vedr. denne sag.
Havde det ikke været mere forstandigt, om Borgerrepræsentationen havde betænkt det forebyggende socale arbejde i København med et beløb i den størrelsesorden? Det ville sikkert ha´ betydet en hel del for Københavns bakkde image udadtil:

Per H. Hansen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:00

@Kurt Dejgaard

Du skriver : “Hvad du reelt siger, er: De skal sgu være lissom mig, de skal tænke lissom mig og de skal handle lissom mig. Andet, er noget svineri.”

Hvor skriver Jalving det ?

william jansen, nivå | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:04

@ Per N, du skriver: Usmageligt, og det har jeg også ment når der er bøsse parade, denne navle pillen

WJ: Hvis du opfatter den parade som navle-pilleri, så har du aldrig set den. Den kigger overhovedet ikke indad, men den udbasunerer så det er helt ekstremt. Og det synes jeg personligt er fornøjeligt, men der snakker vi æstetik.

Per N: …hvilket de her i Danmark i forvejen har på de samme betingelser som hetro mennesker

WJ: Dette er ikke korrekt. Vi har en homo-diskriminerende statskirke, en homo-diskriminerende adoptions-lovgivning og alle landets folkekirke-præster har aktivt tilvalgt at diskriminere homoer uden at det har kostet dem på status-kontoen. De er her IKKE på de samme betingelser.

Det kan så diskurere rimeligheden, eller man kan som dig benægte det forhold og iøvrigt smide ordet ’sygelig’ ind i ens diskurs.

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:10

I København lever 6000 børn under fattigdomsgrænsen.

william jansen, nivå | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:10

…og det kunne være klædeligt om Jalving turde snakke Rom midt imod, og f.eks. anrgibe den homo-diskriminerende vielses-politik som alle folkekirke-præsterne personligt har tilvalgt og som de hver især står som individer med et udeleligt ene-ansvar for. Der er der en erhvers-gruppe som har fortjent et frontal-angreb.

Uanset Jalvings intentioner, så virker han i praksis meget som en pleaser overfor sit publikum. Det kunne være spændende at se en Jalving der smider de sikre kort ud af vinduet, og prøver sig frem med en kontrær holdning eller to.

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:14

Karl Erik jensen, Silkeborg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 16:27.

Det er Ritt B og Bondam.

Spørg en psykiater hvad det handler om.

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:15

william jansen, nivå | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:10

Vielse?? Bøsser?
Må jeg være fri!

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:18

Jeg er også dødtræt af at læse om bøsser og lesbiske, hvad de foretager sig rager mig nemlig en papand. Man bliver jo ikke automatisk interessant, fordi man er homoseksuel, smider det i hovedet på andre og evt. klæder sig ud; det er heller ikke automatisk ÅH SÅ MORSOMT. Der skal meget mere til.

Jeg er også træt af alle de heterogene, der smider deres sex i hovedet på mig, og jeg var fuld af væmmelse, da jeg i den norske debat så, at en tråd om zoofili slog alle rekorder.

For et års tid siden gik jeg bagved et bøssepar på gaden, de kyssede hinanden, og jeg så den anden vej. Det ville være løgn at påstå, at det kun var af ren blufærdighed, for selv om jeg nok ville have gjort det i alle tilfælde, var sandheden i denne forbindelse, at det virkede unaturligt på mig, og at jeg gerne ville være fri for være tvangsindlagt som publikum.

Men i politisk korrekte kredse er det besluttet, at mine følelser er fordomsfulde, og det er netop min pointe. For homoseksuelle har nemlig fortalt mig, at de heller ikke kan lide at se kvinder og mænd kysse hinanden. Der er bare den forskel, at hvor deres følelser er fuldt respektable og forståelige, er mine det ikke.

Dvs. var deres følelser nu helt så reelle i ovenstående tilfælde? Det tror jeg faktisk ikke, for det lignede mest af alt et show. Ind i mellem kysseriet var der nemlig ivrig spejden rundt til omgivelserne: Har I set os!!!! Den slags børnehaveoptræden kan jeg godt undvære.

Sammen med nogle gamle studenterkammerater sad jeg en søndag eftermiddag og drak kaffe i den enes præstegård. I sådant selskab kan man sige mere end i mange andre, jeg kan i hvert fald, for vi kender hinanden ud og ind og har gjort det, siden vi var børn.

Så ingen af os fik moralske opstød, da der pludselig lød et dybt suk fra venstremanden, som fortalte, at han sad og samlede sig sammen til, at han et par timer senere igen skulle ind på rådhuset og vi et homopar. “Jeg vænner mig aldrig til det”, sagde han. Han er far til en stor børneflok.

Derefter lød der et tilsvarende suk fra præsten, der fortalte, at han gik og gruede sig for, at han måske en dag ville blive tvangsindlagt til at gøre det samme. Men han skyndte sig at tilføje, at han havde haft lange samtaler med homoseksuelle, hvis følelser for hinanden han ikke havde grund til at betvivle. De tilhørte vist ikke den udadagerende type, men at sidestille med ægteskab mellem mand og kvinde syntes han dog ikke, at han kunne. Flere suk fra de to herrer.

Ligegyldigt hvor meget de og jeg bliver bombarderet med, at vi er “fordomsfulde” kommer vi aldrig til at ændre os. Sådan er det bare og det har for mit vedkommende intet at gøre med mit generelle syn på homoseksuelle. Før i tiden var jeg endda langt forud for almenheden i min forståelse for deres forhold, men i disse år tilhører jeg absolut bagtroppen, hvis jeg bedømmes af dem med de rigtige meninger. Jeg måler fx stadig de homoseksuelle med samme alen som alle andre mennesker og finder nogle af dem meget sympatiske og andre ikke. At tildele dem en særlig olympiade er også show og som sådant smagløst. De er allerede velrepræsenterede ved de rigtige olympiader, det behøver vi vist ikke at være i tvivl om.

I øvrigt får man nemt den tanke, at de homoseksuelles olympiade skal sidestilles med de handicappedes, og det var vel ikke meningen?

Det sidste nye er, at de er powershoppere med et ualmindeligt stort privatforbrug, skriver JP.

http://epn.dk/brancher/markedsforing/article1631447.ece

Nå. Mon det aldrig falder disse “fordomsfrie” journalister og andre ind, at der er homoseksuelle, som ikke tramper i takt? Som hverken har lyst eller råd til det, og som heller ikke har behov for at dulme angst ved at købe vildt ind?

Per N, 2980 | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:19

william jansen, nivå.

Uhadada, du er vist lidt pirrelig idag, og ja jeg mener at det er en sygelig navle beskuelse.

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 2. jun 09 kl. 17:28

Jeg har også den indstilling at homoer er for synlige og vil pådutte alle og enhver indtrykket af at de er noget så naturlige.

Det er de ikke. De er så unaturlige som noget kan være.

De må inderligt gerne dyrke deres kærlighed sammen for min skyld. Men fri mig helst for at få det smidt i ansigtet ved enhver tænkelig lejlighed.

Og ingen skal beskylde mig for at være fordomsfuld på det område. Jeg har i S/M-sammenhænge ofte været i selskab med homoseksuelle, som rent menneskeligt ofte er hyggelige mennesker.

Ian Kristensen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 18:25

Jeg ser to fordele i Outgames:
For det første kan det være med til at profilere Danmark positivt som turistnation. Lidt underligt, at de ikke holder det i Århus, though, da den århusianske turisme svigter, og da der her satses på at blive Kulturby i 2017.
Andet og vigtigere er det måske, at det kan sende et signal mod øst om, at homoseksuelle rent faktisk accepteres her i Danmark og Vesten. Det er problematisk, at det bogstaveligt talt er livsfarligt at være homoseksuel i adskillige EU-lande.

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:17

Ian Kristensen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 18:25

Du kan være ret sikker på, at turismen er gået ned siden København blev opreklameret som bøssernes hovedstad, netop derfor.

Jens Jensen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:20

100% enig Jarlov. Mon ikke det er Pia Allerslev, der har uddelt pengene. Hun gav også jeg-ved-ikke-hvor-mange millioner til en eller anden bøsseparade her for noget tid siden.

Stefan Dohn, Horsens | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:29

Vi har ikke, som William Jansen skriver,en homo-diskriminerende statskirke. Vi har en kirke, som er bygget på en bog, som stammer fra en semitisk beduinreligion. Og i denne bog - bibelen - beskrives homosexualitet som vederstykkelig. Hvorfor så gå til kirken, hvis tro tager afstand fra bøsser og lesbiske for at blive gift? Hvad har de at gøre der - lige så lidt, som de har i en moske, hvor de heller ikke kan blive gift?
De kan gå på rådhuset, hvor ritualet ikke er baseret på forældet overtro.

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:37

Her i Århus er borgmesteren strålende, tindrende nyforelsket i en konservativ kvindelig politiker, og jeg synes ikke, at man kan klandre ham, hvis han ikke sætter sig i spidsen for et homotræf og påstår, at det er kultur.

Nej, her i byen satser vi på snarest at gentage den kæmpestore succes med værtsskabet for Tall Ships Race. Det var for os alle, og det var flot og frisk.

Det lumre overlader vi til København, der lissom har understreget ånden i den farve, der er anvendt i det nye koncerthus, som vi aldrig kommer i.

Bondams beskrivelser af sine 100 forhold på en weekend med homotræf får mig i øvrigt ikke til at tænke på kultur. Hvorlænge tog det mon, førend han kunne gå igen?

william jansen, nivå | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:42

@ Stefan Dohn: Hvorfor så gå til kirken, hvis tro tager afstand fra bøsser og lesbiske for at blive gift?

WJ: Det fatter jeg heller ikke. Men folk har ret til at gøre ting som du og jeg ikke fatter.

Kirken er en offentlig insitution og præsterne er offentligt ansat og aflønnet. Derfor mener jeg ikke at kirken har ret til at diskriminere homoer.

Frikirker må for min skyld i ekstremt vidt omfang gøre hvad der passer dem, inkl. at diskriminere de der vederstyggelige homoer.

Jeg vil gerne strække tanke-friheden til også at inkludere homofobi, men statskirken mener jeg at staten har al mulig ret til at blande sig i.

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 19:56

jenni christensen

For nogle år siden var der en international bøsseparade i Oslo. Den var lidet morsom, faktisk dødkedelig at dømme ud fra det store osloblad Aftenpostens billedserie. Et af billederne viste en halvnøgen mand af den type, der i gamle dage optrådte på markeder. Han havde tre brystvorter. Alligevel var journalisterne vildt begejstrede.

Endnu mere tankevækkende var det, at der langs fortovskanten stod 80.000 (firstusinde) mennesker og gloede i tavshed. Oslo har mellem 500.000 og 600.00 indbyggere fordelt over så stort et område, at ordet landskab er mere betegnende end ordet by.
Dvs. at en stor del af byens indbyggere stod der eller at tilskuerne var rejst langt for at komme til at stå der.

Hvad stod de der efter?

For at glo.

Jeg skrev med en vis stolthed, at dette aldrig ville være sket i Danmark. Så interessant er det da heller ikke, at en flok homoseksuelle marcherer gennem byen. Så bornerte eller interesserede er vi ikke.

Crass Børsting, Holstebro | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:02

Hovedproblemet er selvfølgelig de 30 millioner i offentlig støtte. Det er brølende vanvid. Men med en professionel sugerørsartist som Uffe Elbæk i spidsen for homo-arrangementet kunne det altså lade sig gøre.

Ih, hvor er vi rige og flinke. En kort tid endnu.

Ian Kristensen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:11

Jenni Christensen:
Jeg er ikke sikker på, at det er korrekt. Der er tilsyneladende mange turister, der forbinder homoseksuelles ret til fri udfoldelse med demokrati og andre positive, vestlige værdier. Nedgangen i turisme skyldes nærmere manglende profilering og generel økonomisk afmatning, hvis den forekommer.
Maria Due:
Hvor sympatisk, det end forekommer letsindigt at droppe alle forpligtelser og glemme alt om tid og sted, når man er “strålende, tindrende nyforelsket”, er det ikke en opførsel, jeg vil applaudere fra folkevalgte politikere.
Outgames kan potentielt blive en økonomisk og kulturel gevinst uanset hvor “lummer”, den måtte virke for nogle, og hvis vi begynder at fordømme ting ud fra et æstetisk standpunkt, er vi ovre i en helt anden boldgade end den økonomiske, hvor Århus’ ønske om at blive kulturby er forankret.
Der er iøvrigt ingen af de damer, der forholder sig til signalværdien i event’en: Man har lov til at have sine holdninger, men i min optik er det vigtigere at sende en besked til homofobiske politiske ledere i Midt- og Østeuropa, der tavst billiger brutale overgreb på demokratiske medborgere, end til en flok demokratiske medborgere, der muligvis tillader sig at udvise tvivlsom smag i deres påklædning og opførsel et par dage om året.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:19

genial artikel, Jalving

Sikke et spild af ressourcer!

B Nielsen, Kjellerup | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:34

Bravo Jalving.

Dine bemærkninger dækker fuldstændig, hvad jeg har gået og tænkt på, men blot ikke kunnet formulere så præcist og skarpt, som Du gør.

Politikerne burde skamme sig, at de kaster penge i det projekt.

Hans Pedersen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:43

Ingen skal bilde mig ind at det er normal at være homo (eller unormal om man vil).
Man kan vist rolig sige, at det (heldigvis) er en uddøende race.
Men der er i tiden en mærkværdig tendens til, at alt det unormale med vold og magt skal ophøjes til at være normal.
Hvad det bunder i har jeg absolut ingen bud på.
Mindreværdskompleks kunne være en mulighed.
Flovhed kunne også være en mulighed - jeg skal ikke kunne afgøre det.
Jeg afventer kun den dag, en homo erklærer det for normal at være homo.
Jeg synes, at de skyder sig selv i foden ved at kører frem på denne måde.
Det er jo ganske korrekt, som tidligere skrevet. Håndboldkvinderne var/er jo næsten lesbiske alle. Og det havde i alt fald jeg ingen problemer med.

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:51

Ian Kristensen

I betragtning af at mange enten vil anse Outgames for at være et arrangement på linie med handicap OL eller noget, der ikke har det fjerneste med kultur at gøre men er ren propaganda og udskejelser, så kan jeg godt forstå, at Århus ikke vi påtage sig den byrde.

Din vrængen af min beskrivelse af vores forelskede socialdemokratiske borgmester, der i denne tid ser ud, som om han svæver på lyserøde skyer, kan nemt opfattes som afslørende. Jeg synes, at det er dejligt at se og glæder mig, selv om jeg ikke er socialdemokrat.

Men jeg er ikke i stand til at glæde mig over sådanne som Bondam, hvis beskrivelser af egne udfoldelser, jeg anser for at være perverse og blottet for kultur. Jeg tænkte på at skrive dyriske, men det ville være uretfæridigt mod dyrene. Jeg ved også, at mange homoseksuelle meget vil have sag frabedt at blive sammenlignet med Bomdam og hans kampfæller.

Danmark har allerede udsendt mange signaler om, at homoseksuelle skal behandles ordentligt, og det ved man i andre europæiske lande. Mere er ikke nødvendigt.

Det, som du ikke synes at ville forstå, er at den imødekommenhed, som homoseksuelle længe har nydt her i landet, er blevet misbrugt. Og så længe man ikke vil indse misbruget, bidrager man blot til at flere vender ryggen til.

Jeg blev fx irriteret, da jeg i dag i JP, Indland side fire, læste en artikel fra ritzau om, at de lesbiskes børn har færre psykiatriske lidelser end andre børn, og at det er resultatet af ny forskning. Den artikel er virkelig manipulerende. Man kan dårlig få andet indtryk, end at lesbiske er de bedste mødre.

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:58

der skulle have stået, at nyere forskning har vist, at lesbiske mødres børn har færre psykiatriske lidelser. Det er fantastisk, hvad forskning kan bruges til i vore dage.

Frank Facit, Kbh. F | Skrevet: 2. jun 09 kl. 21:00

Ved du hvad, hr. Javing? Det der ældgamle argument mod positiv særbehandling du så flittigt genbruger havde været langt mere virkningsfuldt hvis du havde næret dig for at krydre det med homofobiske floskler. Dit påståede åbensind er ligeså falsk som det er skinhelligt, og selv hvis det ikke var så er det et faktum at hr. og fru Persillesovs stadig i år 2009 er skræmt fra vid og sans ved tanken om at deres nabo, postbud, bagerjomfru, eller børns skolekammerater skulle være homoer. Det er absolut et emne som vi i Danmark har behov for at sætte på dagsordenen og en positiv begivenhed som Outgames er absolut en bedre anledning end at vente på den næste sag om hadmotiveret vold mod bøsser. Eller der er vi måske uenige? Du ser helst at det er usynligt?

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 21:20

Kære venner, sikke fordomme. Detr er da nogle, der vil noget.

Frank Facit, hvor har du holdt til de sidste 50 år eller mere?

Du trænger sandeligt til at blive opdateret.

Ian Kristensen, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 21:52

Maria Due:
For lige at gentage mig selv til at starte med: Jeg hverken vrænger af eller klandrer nogen! mindst af alt for at være forelsket! Jeg påpeger bare, at det er et ikke-argument, som du der smider ind i debatten, idet det ikke bidrager med noget som helst udover en indsigt i, hvad der glæder dig. Jeg er da glad for, at det gør dig glad, men det er ikke det, vi diskuterer!:-)Hvis jeg dermed “afslører” mig selv som værende forholdsvist indifferent overfor dette, er det en smerte, jeg må bide i mig.
1) Du hævder, at “mange vil se det som det som et arrangement på linie med Handicap-OL”?
- betyder det, at du betragter Handicap-OL som irrelevant, underlødigt og “lummert”?
2)…eller at mange kan betragte det som “…noget, der ikke har det fjerneste med kultur at gøre men er ren propaganda og udskejelser…”?
- En ting er, at “mange” ikke er en statistisk anerkendt størrelse.
- En anden ting er, at mange andre måske ser det som det ypperste udtryk for kultur og civilisation. Lad være med at forsøge på at tale på borgernes vegne! Spørg dem istedet!
- En tredje ting er, hvad du betragter Outgames som propaganda for? Jeg tvivler på, at der er nogen letpåvirkelige, unge mennesker, der lader sig omvende til homoseksualitet på baggrund af at have set en flok mennesker i spraglede gevandter vælte rundt i byens gader et par dage. Hvis Outgames derimod bliver til propaganda i den forstand, at samme letpåvirkelige, unge mennesker opdager, at det er legitimt at være anderledes i et demokrati, er det vel kun positivt?
3)Hvad har Klaus Bondams seksuelle adfærd med noget at gøre?
- Du finder ham vulgær, og derved bliver arrangementet vulgært? Betyder det også, at når dine politiske modstandere f.eks. støtter en forbedret ældrepleje, så bliver sagen “en forbedret ældrepleje” nødvendigvist også til en dårlig sag i din optik?
4) “Danmark har allerede udsendt mange signaler om, at homoseksuelle skal behandles ordentligt, og det ved man i andre europæiske lande. Mere er ikke nødvendigt”?
- Danmark har udsendt mange signaler om, at homoseksuelle skal behandles ordentligt, men at dømme ud fra de seneste måneders rapporter fra steder som Rusland, Polen og de baltiske nationer - for ikke at nævne den hjemlige beslutning om fremover at registrere såkaldte hatecrimes -virker det, som om der er nogen, der ikke har forstået signalerne? Måske er mere nødvendigt? Måske er det vigtigt at yde et vedvarende pres for at ændre noget som helst? JP har bragt Muhammedtegningerne. Nu ved den arabiske verden, hvor Danmark står på området “ytringsfrihed”. Mere er vel ikke nødvendigt?
5) “Det, som jeg ikke synes at ville forstå er at den imødekommenhed, som homoseksuelle længe har nydt her i landet, er blevet misbrugt”?
- I dette tilfælde er det at “forstå” og at godtage dine påstande som værende fakta den samme ting, så heri har du faktisk ret: Nej, jeg ønsker ikke at forstå dig, hvis jeg derved giver dig ret i dit udsagn. “misbrugt” er et stærkt ord, og det ville klæde dig at uddybe det med nogle argumenter.
6)Du er irriteret over en artikel i JP om en ny rapport, der er offentliggjort, fordi den er “virkelig manipulerende”?
- Jeg læser dagligt ting i aviser, der irriterer mig, men samtidigt er jeg åben overfor, at der muligvis kan være et sandshedsindhold deri, og at jeg kan tage fejl. Så istedet for på stedet at konkludere, at der er tale om bevidst manipulation som et led i en konspiration, vælger jeg istedet at sætte mig ind i sagen for derefter at se, om jeg kan angribe den irriterende konklusion sagligt.

kaj villy villadsen, 760 struer | Skrevet: 2. jun 09 kl. 21:52

Der er forskel på folk. Hvofor bøsser skal havde særbehandling, forstår jeg ikke. Her i vestjylland virker deres smagsløse parader komiske. Deres navlebeskuende og ego centreret virke, virker modsat,flere og flere væmmes ved dem. Hvis det er deres plan, så tillykke det er lykkes til overflod.

Elise Sørensen, Frederiksberg | Skrevet: 2. jun 09 kl. 22:31

Det er da latterligt, at de der egocentrerede personer endnu engang skal fjolle rundt i Københavns gader og stræder med det ene formål at latterliggøre sig selv. Hvad fanden rager det alle andre mennesker, hvad de har af lyster? Det er dybt forargeligt, men hvad værre er, de får angiveligt udbetalt 30 millioner kroner af Københavns Kommune til deres bøssearrangement. Det er endnu mere latterligt og forargeligt!!!

Michael Homsen, København | Skrevet: 2. jun 09 kl. 22:41

@Elise: Jeg synes de 30 mio er givet godt ud. Jeg har i hvert fald fået mig en god griner over dine forargede kommentarer.

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 22:45

Michael Homsen, København | Skrevet: 2. jun 09 kl. 22:41.

Skovl. :-(

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 2. jun 09 kl. 22:58

@ Maria Due

der skulle have stået, at nyere forskning har vist, at lesbiske mødres børn har færre psykiatriske lidelser. Det er fantastisk, hvad forskning kan bruges til i vore dage.

Man kunne godt få den strejftanke at det er en ‘omvendt’ forskning, hvor resultatet er givet på forhånd og man derefter graver efter data indtil resultatet passer…

@ Frank Facit

Jeg tror ikke der er ret mange der er ’skræmt fra vid og sans’ ved synet af homoer. Det virker bare ulækkert.

Men derfor kan man da godt have den indstilling at de skal have lov til at more sig. De behøver blot ikke gøre det offentligt i et overvejende heterosexuelt samfund.

Det har noget at gøre med at tage hensyn til andre mennesker…

raapil unblogged » Jalving og Homo-OL , | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:03

[...] Der skal snart være Homo-OL i København, og det er noget som får den gode hr. Michael Jalving helt op i det røde felt. [...]

Jens Hansen, Dyssegård | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:04

Det er da vist kun i Københavns Kommune man kan finde på at give 30 mio. kr. af skatteborgernes penge noget så latterligt som til Homo-OL. Hvorofr kan homoseksuelle sportfolk ikke bare delrage i det rigtige OL på linje med alle andre?? Har de et specilet forfængeligt behow for at udstille sig selv i offentligheden?? At Uffe Elbæk så samtidig er så provensiel, at han tror der findes ret mange mennesker uden for landets grænser, der interesser sig for ‘ungdoms’-huset og Christinia bringer bare endnu mere latterlighedens skær over arrangementet.

Helle Kay, Udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:11

Føj, her er godt nok skingert!

Ganske humoristisk indlæg, Jalving, og se, som det ku’ få hyænerne op at ringe! ;-)

Jeg ender da vist med også at mene, at de 30 mill. er en ganske god investering. Der er tydeligvis stadig brug for lidt homo-kamp her i 2009! Utroligt!

Et enkelt råd til Hr. og Fru Gimpe: Lev og lad leve!

Maria Due, Århus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:16

Ian Kristensen, Århus |skrev 2. jun 09 kl. 21:52

”Maria Due:
For lige at gentage mig selv til at starte med: Jeg hverken vrænger af eller klandrer nogen! mindst af alt for at være forelsket! Jeg påpeger bare, at det er et ikke-argument, som du der smider ind i debatten, idet det ikke bidrager med noget som helst udover en indsigt i, hvad der glæder dig.”

Der tager du helt fejl. Du røg i en fælde med begge ben.

————-

”1) Du hævder, at “mange vil se det som det som et arrangement på linie med Handicap-OL”?
- betyder det, at du betragter Handicap-OL som irrelevant, underlødigt og “lummert”?

Nuvel, i betragtning af at det tidligere var en del af min profession (som jeg siden udskiftede med en anden) at hjælpe handicappede til et bedre liv, giver svaret sig selv. Forleden kritiserede jeg her på blogs nogle forslag om racehygiejne, bare spørg Jannik Thorsen, der fandt mig meget hård. Jeg og nævnede selv som et eksempel på noget godt hos handicappede, at mennesker med Downs syndrom pga. deres ægthed og mangel på forstillelse kan være et hjertevarmt bekendtskab.

MEN. Nu hvor Jalving har fået os ind på tabuområdet vil jeg gerne tilføje, at der findes handicappede, som er rene monstre af selvoptagethed. Den værste, jeg mødte, var den 30 årige mand med det medfødte handicap, der hele sit liv havde sovet i midten af ægtesengen hos sine efterhånden nedslidte og udpinte forældre, og som stadig svang pisken over dem. De havde gjort alt for ”barnet”, og nu havde de bar behov for at have deres seng for sig selv en gang imellem. Det ville han ikke tillade og blev derefter meget ”syg”.

Jeg har også arbejdet på psykiatriske afdelinger og har derfor set det ”glamourøse” homolivs bagside, og det er til gengæld fuld af forstillelse og livsløgne. Det var i den forbindelse, at jeg opdagede, at selv om det hele tiden var omgivelserne, der blev pålagt alt ansvar for ikke at ville acceptere homoseksualiteten, var det ikke det, der var disse patienters egentlige problem. Problemet bestod i, at de ikke kunne acceptere sig selv eller havde svært ved det, og den kamp hverken kan eller skal andre vinde for dem.

Dette ser jeg ingen grund til at hemmeligholde. Tværtimod burde det langt mere frem i debatten ikke mindst i forbindelse med diskussionen om adoptioner. At homoparader skal demonstrere, hvor lykkeligt glade deltagerne er for deres liv, give mig altid kuldegysninger, fordi jeg ved, hvor mange løgne det kan dække over, og hvor perseverende homoseksuelle kan være på det punkt.

———————–

”2)…eller at mange kan betragte det som “…noget, der ikke har det fjerneste med kultur at gøre men er ren propaganda og udskejelser…”?
- En ting er, at “mange” ikke er en statistisk anerkendt størrelse.
- En anden ting er, at mange andre måske ser det som det ypperste udtryk for kultur og civilisation. Lad være med at forsøge på at tale på borgernes vegne! Spørg dem istedet!”

Ja, spørg du borgerne, men sørg for, at de kan være anonyme, for så skal du nok få at vide, at de ikke de ikke ser nogen grund til at finansiere homoseksuelles bunkebryllupper og ej heller betragter dem som kultur.

Som de fleste her sikkert er klar over, ligger problemet i, at den generelle danske indstilling i mange år har været, at vi alle skal være her og behandles ordentligt. Så langt, så godt. Men vi er blevet misbrugt af en tyraniserende homolobby, der sært nok i mange tilfælde har været identisk med den islambegejstrede lobby og formået at lukke øjnene for det selvmodsigende i det.

—————————-

” Jeg tvivler på, at der er nogen letpåvirkelige, unge mennesker, der lader sig omvende til homoseksualitet på baggrund af at have set en flok mennesker i spraglede gevandter vælte rundt i byens gader et par dage. Hvis Outgames derimod bliver til propaganda i den forstand, at samme letpåvirkelige, unge mennesker opdager, at det er legitimt at være anderledes i et demokrati, er det vel kun positivt?”

Du skal se, at langt de flest unge kan finde ud af dette, uden promiskuøse homoseksuelles hjælp.

Derimod er der en - vist oven i købet stadigt voksende flok - der af ren og skær tomhed, dumhed, mangel på livsindhold, usikkerhed, uvidenhed - you name it - ”eksperimenterer, fordi de vil prøve det hele”.

Har du prøvet at sidde overfor et ungt menneske, der mener at vide alt, som er træt af livet, har forsøgt at begå selvmord, og som ingenting vidste? Næppe. At fortælle dem, at de er blevet forført og misbrugt er ikke nemt, det må de selv finde ud af, og inden da er mange af dem kommet langt ud i misbrug af forskellig art eller på anden måde ødelagt. At forføre umodne og tåbelige unge kan efter min mening være at ligne med pædofili.

————————

3)Hvad har Klaus Bondams seksuelle adfærd med noget at gøre?
- Du finder ham vulgær, og derved bliver arrangementet vulgært? Betyder det også, at når dine politiske modstandere f.eks. støtter en forbedret ældrepleje, så bliver sagen “en forbedret ældrepleje” nødvendigvist også til en dårlig sag i din optik?

Bondam har udnævnt sig selv til bannerfører for de homoseksuelle og er efter min mening kun valgt til politikerjobbet af den grund. Han er den perfekte stråmand. Få tør angribe ham, og hans ”berømmelse” stammer fra diverse fiaskoer som skuespiller og teaterdirektør samt ”Vild med dans”. Han må være uendelig nem at manipulere, for hvilke fremtid har han udenfor homolobby og politik, den dag københavnerne smider ham på porten?

————————-

4) Danmark har udsendt mange signaler om, at homoseksuelle skal behandles ordentligt, men at dømme ud fra de seneste måneders rapporter fra steder som Rusland, Polen og de baltiske nationer - for ikke at nævne den hjemlige beslutning om fremover at registrere såkaldte hatecrimes -virker det, som om der er nogen, der ikke har forstået signalerne? Måske er mere nødvendigt? Måske er det vigtigt at yde et vedvarende pres for at ændre noget som helst? JP har bragt Muhammedtegningerne. Nu ved den arabiske verden, hvor Danmark står på området “ytringsfrihed”.

Nej, den arabiske verden ved ikke mere så sikkert, hvor Danmark står i forhold til ytringsfrihed, det sørgede Per Stig Møller for på Durban II.

Rusland og Polen er store stater, der er forrygende ligeglade med danske signaler. Det synes også at være tilfældet i Uffe Ellemans lydstater.

Ang. hatecrimes mod homoseksuelle har de fleste vist forstået, hvem der står for hovedparten. Det er nemlig de allierede, som de homoseksuelle valgte sig ud af egen fri vilje. Som en debattør en gang skrev på Uriasposten: begiv dig ud på Nørrebro iklædt lyserød t-shirt og se, hvad der sker.

—————————-

5) : Nej, jeg ønsker ikke at forstå dig, hvis jeg derved giver dig ret i dit udsagn. “misbrugt” er et stærkt ord, og det ville klæde dig at uddybe det med nogle argumenter.

Det er meget nemt. Denne tråd handler om et groft misbrug på hele 30 mio. kroner.

—————–
.
6) Du er irriteret over en artikel i JP om en ny rapport, der er offentliggjort, fordi den er “virkelig manipulerende”?
- Jeg læser dagligt ting i aviser, der irriterer mig, men samtidigt er jeg åben overfor, at der muligvis kan være et sandshedsindhold deri, og at jeg kan tage fejl. Så istedet for på stedet at konkludere, at der er tale om bevidst manipulation som et led i en konspiration, vælger jeg istedet at sætte mig ind i sagen for derefter at se, om jeg kan angribe den irriterende konklusion sagligt.

Jeg tvivler ikke om, at du er åben. Osse i den grad. Og det er klart, at homoseksuelle er langt bedre forældre end os andre, Det kan slet ikke sammenlignes, de alene står for det humane, det forstående, empatien, det gode, det farverige osv. osv. med alle plusordene. Vi andre bør højst indgå som et nødvendigt onde i børneavlen samt diverse finasieringer, der kan stive homoseksuelles selvfølelse af som et led i KAMPEN.

————————–

Til slut.

Hermed fremsættes det forslag, at homoseksuelle fra nu af kan afholde deres egne olympiader, men at der implicit i dette ligger, at de af samme grund udelukkes fra at deltage i de traditionelle olympiske lege, idet der bør herske en demokratisk lighed.

I virkeligheden er det urkomisk, at homoseksuelle vil have adgang til to olympiader, mens vi andre kun har en, som vi skal dele med dem. Eller hur?

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:39

Maria Due : ..”En ting er, at “mange” ikke er en statistisk anerkendt størrelse.”

:-) :-)
Jeg æælsker dine indlæg.

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:47

TIL: Mikael Jalving.

Klart et af dine bedste indlæg igennem længere tid..

Jeg tør godt vædde en anal-plug, & 1 X glidecreme på,
at når vi nærmer os d. 25 juli, så henviser de tone
angivende medier, blot til de snarlige homo lege,
uden man gør bare antrit til at stille spørgsmål
mht. HVORFOR fælleskassen skal punge hele 30 mio. kr.
ud til en sådan ikke eksisterende samfundsrelevant..
.. ja hvad, for sag kan det end ikke kaldes.

Jeg tør også godt stille 10 X nattelige sightseeing
ture i HC ørstedsparken på højkant, mht. at du d.
25 juli, ikke angriber pressen for dens uduelighed.

Alene det du henviser til budgettet allerede er lagt,
kombineret med din egen korrekte ide om, at læseren
formentligt intet ved om nævnte homo lege, så under-
streger du selv pointen mht. pressens uduelighed.

Jamen så byg det da ind i dine indlæg for fanden..

jenni christensen, udland | Skrevet: 2. jun 09 kl. 23:47

Ai Maria Due.

Bondam er ikke stråmand for bøsser.
Han ER selv bøsse.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 00:13

Jo, jo, men han sidder kun til pynt, det er Ritt, der styrer. At være teknisk borgmester er en magtfuld position. Ikke så sjældent den mest magtfulde på et rådhus.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 08:08

Simon Karlsen, Viborg | Skrevet: 3. jun 09 kl. 08:05.

Ja ja. Det var firkantet sagt.
Du giver mig kredit for mere, end jeg er berettiget til.

Børn er børn.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 08:11

Maria Due, i mange år har jeg haft mistanke om, at Ritt B også er.

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:10

De fleste indlæg her, skrevet af Hr. og Fru Hakkebøf fra Jylland (hvis skattepenge ikke betaler for festen) viser med alt tydelighed hvor meget brug der er for sådan et arrangement!

Hvor er det pinligt at danskerne bliver mere og mere indskrænkede. For det er jo ikke pengene der er problemet. De 30 mio. er hurtigt tjent hjem i igen igennem øget omsætning i KBH og postiv omtale (i udenlandske medier, næppe JP).

Øv hvor er folk småtskårne!!

@ Frank Facit
Jeg synes det er kvalmende at se heteroseksuelle par fra Herning gå hånd i hånd op af Strøget iført ens joggingtøj - behøver de gøre det i et offentligt rum!

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:23

Det slulle have været
@ Niels B Larsen, Svenstrup

Marianne Mogensen, 2500 Valby | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:36

Hvis ikke det var fordi, at World Outgames ikke bare nationalt er et ualmindeligt vigtigt og essentielt arrangement, så kunne man blot grine håneligt at blog indlægget.

Men nu er det desværre sådan, at mennesker i 1/3 af alle verdens lande bliver straffet fordi de er forelsket - forelsket i en af samme køn. Og syv lande har dødsstraf for denne kærlighed.

Jeg er stolt, rigtig stolt, over at at MIN by MIT land OGSÅ kan rumme et arrangement som World Outgames. På linje med at vi rummer mange andre arrangementer der sætter fokus på vigtig emner. I World Outgames tilfælde er det kultur, sport og menneskerettigheder. Mens Cop15 handler om klimaet etc.

Alene den øgende omsætning i København gør World Outgames til en rigtig god investering. Og i den sammenhæng er de 30 millioner små penge.

Og jeg tror der er mange jyske provinsbyer der hellere end gerne ville give 30 millioner kroner den ene vej, for at få 5.000-6.000 deltagere (som betaler for at være med) samt yderligere 5.000-10.000 turister den anden vej, men alt hvad det fører med sig af indtægter og markedsføring af byen.

I øvrigt er hetroseksuelle mere end velkommen til at deltage i World Outgames, det fremgår tydeligt på deres hjemmeside. Og OL begrebet er mediernes måde at “indramme” begivenheden.

Har man ikke lyst til at deltage som publikum, ja så kan man jo bare blive væk, og så lade alle os andre nyde at København kommer på verdenskortet og trækker tusindvis af mennesker til landet. På samme måde som jeg ikke jubler over “tall ship race” eller “traktortræk i Herning”.

Denne hetz og forargelse, siger mere om den angst og småborgerlighed der er tilstede i afsenderne, end det gør om et på alle måde sympatisk, festligt, seriøst og inkluderende arrangement som World Outgames.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:36

Lars B. Andersen, København

Hvorfor er der “brug for” sådan et arrangement? Tror du det vil ændre en tøddel for dem du kalder hr. og fru Hakkebøf?

Det er da et tåbeligt argument!

For min skyld kunne i holde homo-festival hver eneste dag, hele året. Jeg kan bare ikke se hvorfor det offentlige skal blandes ind i det. Er det en eller anden særlig regel at homoseksuelle skal have tilskud til alt muligt mærkeligt?

Hans Nielsen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:37

@ Lars B. Andersen

Hvis de er så hurtigt tjent hjem, så var der vel ingen grund til, at borgerrepræsentationen skulle bevillige 30 mio. Private investorer eller sponsorer skal være mere end velkommen til at betale for et sådan arrangements afvikling i Kbh. I det hele taget har jeg ikke noget mod selve arrangementet. Jeg giver bare ikke selv at være tilskuer, men det er fordi atleterne er elendige sammenlignet med dem der f.eks. deltager i det ordinære OL.

Det jeg derimod er imod er, at offentlige midler skal bruges på at rene b-atleter kan få lov til at promovere deres seksualitet. Mit synspunkt ville være det samme på et OL forbeholdt heteroseksuelle.

Hans Nielsen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:45

kor: der skulle stå “gider” i stedet for for “giver” i ovenstående indlæg

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:51

Marianne Mogensen, 2500 Valby | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:36

Hvis ikke det var fordi, at World Outgames ikke bare nationalt er et ualmindeligt vigtigt og essentielt arrangement,.”

@

Hvad fanden vigtigt - endog essencielt - er der i dét!?

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:54

@ Henrik Kristensen

Det “offentlige” betaler også til foreninger af alle mulige slags og “monoriteter” bliver i den forbindelse ofte forfordelt. Det kan man selvfølgelig godt have ondt i røven over, men det er vel ikke værre end at man bruger millioner af kroner på politi, rengøring reperationer efter hærværk ved store fodboldkampe..?
Men der er åbenbart ikke så forargeligt som at smide 30 mio. efter et arrangement der udover sport byder på en menneskerettigheds konference med deltagere fra hele verden.

Og ja, jeg tror at Hr. og Fru Hakkebøf har godt af at se at der er mange forskellige homoseksuelle og at de måske får lyst til at feste med dem når de overværer paraden igennem Københaven. Det kunne jo være at deres søn, kollega eller tidligere klassekammerat var med…

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:55

@ Lars B. Andersen

Det er muligt at du finder det kvalmende at heteroseksuelle par går hånd i hånd op af Strøget iført ens joggingtøj.

Det ændrer ikke en tøddel på at det par er naturligt, mens I er unaturlige - defineret som ikke optrædende i henhold til naturens fastsatte normer. Og det gør jer til en mærkværdighed på linie med eksempelvis albinoer. I er ganske enkelt fejltagelser fra naturens side.

Men I skal da ha’ lov til at udfolde jer - bare I sparer mig for synet. For det giver mig kvalme.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 10:18

Lars B. Andersen, København

Ja du har helt ret i at jeg har ondt i r…. over at det offentlige bruger så mange penge på den slags arrangementer. Retfærdigvis vil jeg dog understrege at det har jeg med en stor del af de “minoritetsarrangementer” som det offentlige opfattes som “pligtige” til at støtte med, i mine øjne, temmelig store summer.

Et andet eksempel du nævner er oprydning efter fodboldkampe og der kan jeg da fortælle dig at jeg synes Don Ø og hans latterlige idrætsklub skulle se at betale for oprydningen og politiassistancen selv! En hvilken som helst anden privat virksomhed der genererede så meget vold og ballade på fast månedlig basis, ville for længst være blevet kendt ulovlig og lukket.

Jeg har ikke spor i mod jeres OL. Jeg er bare i mod at det efterhånden er blevet en selvfølge at alle typer arrangementer kan få kæmpe tilskud (30 mill. ER mange penge!), alene fordi ordet minoritet klæbes fast i halen på det. Det er ikke en kvalifikation i sig selv at være en minoritet eller homoseksuel.

Thomas Madsen, Frederiksberg | Skrevet: 3. jun 09 kl. 10:21

Det er sq det mest groteske arrangement jeg længe har hørt om… Må give Mikael Jalvig absolut ret.
Hvordan kan det være at denne samfundsgruppe (nogle af dem) har brug for at markere sig som SÅ anderledes end resten af os, med et OL KUN for homoseksuelle?
Komplet latterligt. Men dem om det. Det er blot min mening.

Men det værste er dog de splittergale politikere i Københavns kommune. Ikke at de 30 mio. kunne have gået til de svage, ældre og nedslidte skoler. Sådan kan man ikke argumentere, for så kan alt der ikke lige går til den slags jo angribes - “hvorfor bruge millioner af kroner på cykelstier, når skolerne forfalder og de ældre lider”. Der skal være plads til andre ting end ældre, skoler og svage, på en kommunes budget.
Men man kan godt diskutere om de 30 mio. i kulturpenge, ikke kunne være givet bedre ud end på selvliderlig fremhævelse fra de homoseksuelle.

Ja, de er en minoritet, men det er saftsuseme en højtråbende og temmelig stærk minoritet. Forekommer mig at snart hver anden bar i Kbh. har regnbueflaget på døren. Og så er der Gay pride parade osv. osv. Jeg har altid undret mig over det overmåde store behov i denne gruppe for at promovere sig, provokere og blive set. Jeg forstår det ikke.

Brug de penge på noget bredere kultur end så noget smalsporspolitik. Jeg synes efterhånden at DK drukner i særlove, særhensyn og milimeterretfærdighed. Men det er jo nok Bondam der fik tiltusket sig denne check…

Mikael Jalving , | Skrevet: 3. jun 09 kl. 10:39

Tak for kommentarer.
Må jeg ikke bare tilføje, at jeg naturligvis havde forventet at få den reaktion, at jeg blot lider af homofobi. Det er klart. Kritik af minoriteter udløser altid fobi-stemplet. Kritiserer man homoseksuelle for at have snablen nede i kommunekassen, må det være homofobi, naturligvis. Kritiserer man radikale muslimer, lider man følgelig af islamofobi; går man i flæsket på kristne, f.eks. paven og hans håndlangere, har vi nu også FN’s ord for, at det må skylde ”christianofobi”, og spiser man ikke ost, lider man af ostofobi. Fobierne flyver rundt i luften. De er nyttige. For de tjener til at afvæbne kritik.
Kære Frank Facit. Hvis du synes, jeg er homofob, jamen, så vær så god. Selv har jeg det sådan, at homoseksuelle bare kan komme an – på sportsbanen eller på landevejen! Så får vi at se, hvem der løber stærkest, og hvem der sætter hvem ude på bakkerne. Det er sådan set meget objektivt og nemt at finde ud af. Jeg kører som regel ad stien langs Hillerødmotorvejen og videre op mod Værløse, Ganløse, Farum, Hillerød og videre. Jeg kører på en sort Look 386-ramme i carbon med Easton-hjul, så den er til at genkende.
Til William Jansen, som mener, at jeg blot er ude på at please et publikum, kan jeg kun sige ok, den har jeg ikke hørt før. Det må i så fald være et latent behov meget, meget, meget langt nede i min dybeste, sorte sjæl, for det er normalt ikke det, jeg mødes med, endsige er bevidst om at tænde på. Jeg tænder på emner og anledninger og på at sige tingene så klart, jeg kan. At jeg ikke tør skrive om folkekirken? Selvfølgelig tør jeg det. Jeg mener, den er en uhyrlighed i et frit samfund. Jeg er ikke meget for kirker til at begynde med, men hvis folk tror, så tror de, og det skal de have lov til i al frivillighed, men jeg er modstander af statskirker, fordi de blander religion og politik sammen, ligesom jeg afskyer de politiserende ny-katolske socialistpræster i den danske Folkekirke. Jeg kan heller ikke fordrage kongehuse. Men det er jo andre sager end emnet for ovenstående postering, og jeg tager tingene, som de falder mig ind. Ustrategisk, utaktisk. Idiosynkratisk, hedder det vist. Så bare rolig. Jeg skal nok vende tilbage til kirken og kongeriget.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 10:53

JP har netop haft en stor artikelserie skrevet af den erfarne og sobre journalist Orla Borg, som ingen kan beskylde for at være letbenet. Artiklerne handlede om, at Københavns kommune har givet 600.000 kr. i kulturtilskud til en yogaskole, der er en rumænskbaseret sex-sekt, som hedder MISA.

Københavns bystyre virker efterhånden lallende depraveret, og da vi provinsboere betaler så uforholdsmæssigt meget til hovedstadens kulturliv, må man finde sig i, at vi undertiden forlader persillesovsen - undskyld såsen - og traktortrekket for at fremsætte kritik. Jeg har i øvrigt ikke smagt persillesauce siden for ca. ti år siden, da jeg besøgte en københavnsk restaurant i Bredgadekvarteret, hvor specialiteten er stegt flæsk.

Men der findes jo også andr løsninger, og dem har jeg og mange andre jyder anvendt i. Go West. London lokker med alt, hvad hjertet kan begære, og det tager ikke meget længere tid at komme dertil. Syd og øst er også en mulighed, som mange jyder benytter sig af, når vi går efter kultur. Hamborg har tidligere fungeret som jydernes metropol, og Berlin ligeså. Københavns kulturliv kan nemt virke noget snobbet og flobbet provinsielt i den sammenhæng.

Ang. den luftede småborgerlige forargelse over bl.a. mine indlæg. Jeg føler mig overbevist om - eller rettere sagt jeg ved - at det er en udbredt holdning i nogle homoseksuelle kredse, at man er helt uenig i den hysterisk selvoptagede homolobbys midler og metoder, og at man synes, at man lever et liv med de ønskede rettigheder og føler det anstødeligt hele tiden at blive udskreget som en særlig forfulgt og diskrimineret befolkningruppe.

Men ve den der lufter disse holdninger højt. Kritik er ikke tilladt, nogen ønsker særbehandling. Selv i krisetider, hvor 30 mio. kunne gøre meget godt,øser Københavns kommune penge ud til højre og venstre på sex-tamtam. Det er virkelig for dumt at tro, at udlandet falder i begejstret svime over denne “farverige frigjorthed”, og jeg tror, at den aggressive homolobbys velmagtsdage er ved at ebbe ud. Smilene er stivnede.

http://jp.dk/arkiv/?id=1702383&eceExpr=yogaskole københavn” />&eceArchive=o

http://jp.dk/arkiv/?id=1701380&eceExpr=yogaskole københavn” />&eceArchive=o

http://jp.dk/arkiv/?id=1709967&eceExpr=yogaskole københavn” />&eceArchive=o

jette L.True, København N | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:16

Homoparade/homosport …bevar mig vel ! At de vil være sig selv bekendt at modtage 30 mill kr !!
At der er bevilliget denne sum er uacceptabelt. Lad de homoseksuelle passe deres egne interesser.Jeg behøver ikke ha kastet i hovedet,hvad de “føler”,gør,laver af parader,ect. Lad disse folk passe arbejde,sport,dans,familieliv privat. Det kommer ikke mig ved ! Og pengetilskud : Nej,for F…..

Per N, 2980 | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:24

Et lille eks. På overdreven hyldest til bøsser og lesbiske. USA har en lang tradition for at sætte fokus på homo segmentet, i underholdningen (tv serier) det er ind at være homo, Californien havde for nogle uger siden en folke afstemning om difinationen af ægteskab, det er 2 gang at de stemte om det og begge gange var resultatet ens.

Denne gang hed forslaget prob. 8, og så blev helved sluppet løs da det ikke gik homo folkets vej, de og sammen med venstrefløjen, lavede smædekampanjer, demonstrerede foran de butikker og restauranter som de viste der havde givet penge til dem der havde bragt forslaget op, terror på folks e-mail et. Nogen brød sammen og lukkede shop, det var et helved for dem der holdt på at difinationen af ægteskab var en mand og en kvinde.

Et andet eks. Kort tid efter afholdt Californien en skønheds konkurangse om at blive Mis. Californien, der var til sidst var der 2 og de fik forskellige spørgsmål fra dommerpanelet på 3 dommere hvoraf den ene var super bøsse, han stillede et spørgsmål til den som var en vinder i manges øjne, og spørgsmålet var om den nylig afholdte folke afstemning Prop. 8 altså om difinationen af ægteskab, og hun svarede at det var mellem en mand og en kvinde, hun vandt ikke kronen.

Efter showet var færdig, styrtet han hjem og lavede en hade og smæde kampanje video som han lagde ud på utube, hvor han rasede ud over hende der havde været så led i svaret, der blev brugt ord som bitch eksetera.

Der er nogle skrive fejl i min komentar, så bær venligst over det, jeg er lidt ordblind.

Abel Andersen, Kbh | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:32

——–Kurt fra Montreal skrev:
“Fint nok. Jeg er jyde og træt af at betale til København, hele tiden.
Kan jeg blive fri og få lovning om at ikke en krone fra min skattebillet skal gå til at betale til et kongeligt teater jeg aldrig nogensinde kommer i? En DR koncertsal jeg aldrig nogensinde kommer i? En Øresundsbro jeg intet har at bruge til?”——–
Kurt, vi er dybt rørte over at du betaler så meget til København og Amager hvert år. Vi takker dig inderligt. Faktisk har vi fået en snedker til at fræse riller i bordkanten til at opfange vore tårer, som ellers løber i en bred strøm ned på gulvet hver gang, vi kommer til at tænke på jer opofrende jyder, som giver så meget og får så lidt igen. I, der har så kort afstand mellem jeres store hjerter og jeres endnu større tegnebøger.
Tak, Kurt.

Marianne Mogensen, 2500 Valby | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:33

Håber det er gået op for de fleste at der ikke er tale om et OL KUN for homoseksuelle.

Kan vi ikke lige blive enige om, at World Outgames er et arrangement både for homoseksuelle og alle mulige andre - også hetroseksuelle. Og iøvrigt er ligeså meget kultur og menneskerettigheder som det er sport.

Hvad er forskellen iøvrigt på offentlig støtte til det store Landstævne, støtte til Tall Ship Race og så World Outgames.

Hver for sig, udfylder de en funktion og en opgave i forhold til nogle definerede målgrupper. På samme måde som man kan gå i det ene teater eller det andet teater, dyrke den ene sportsgren eller den anden sportsgren, se DR eller TV2 etc.

Sporten under World Outgames handler som jeg ser det om, at være sammen omkring sin idræt i et socialt fællesskab.

De studerende har også arrangementer der primært er for studerende, ligesom der findes firmaidræt og lignende. Der høre vi ingen brokke sig over, at de har deres “egne” konkurrencer.

Men når mennesker fra hele verden, der oplever at blive forfulgt for dem de er, kommer til Danmark og ligger masser af penge i København og Statskassen, ja så er det er problem?? Hvordan i alverden kan det være det??

Jeg synes Mikael Jalving, tager en lille del af arrangementet, gradbøjer det i forhold til virkeligheden og vupti: Så er det uhhh og ihhh så farligt og urimeligt.

I forhold til de milliarder af kroner der hvert år bruges på kultur i Danmark, er World Outgames trods alt en begivenhen der sætter Danmark på verdenskortet for noget positivt (hvis man ellers mener at tolerance og mangfoldighed er positivt). Ligesom arrangementet spytter i omegnen af 100 millioner kroner ud i samfundet (i følge tal fra WoCo, VisitDenmark og SportEvent Danmark)

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:59

@ Niels B Larsen

Du refererer til hvad der er “naturligt” og ikke naturligt…hvem definerer det? Dyr kan også udvise homoseksuel adfærd, er de så unaturlige dyr?

Det handler dybest set om at nogle mennesker ikke ejer fantasi og indlevelsesevne til at forstå at andre tænker og føler andreldes end dem selv. Et arrangement som Outgamses hylder mangfoldigheden og retten til at være sig selv uanset om man er homo, bi, trans - eller heteroseksuel! Og den ret er desværre ikke en selvfølgelighed i dag - heller ikke i Danmark!

Og jeg tror ikke du behøver være bange for at et sådant arrangement kommer til Svenstrup, (hvor det så end er)… Så bliv du hjemme i hjørnesofaen og glæd dig over at dine skattekroner forhåbentlig går til sunde og naturlige aktiviteter som håndboldklubber og bingoarrangementer…

Jacob Willumsen, Hørning | Skrevet: 3. jun 09 kl. 12:13

Hvis homoseksuelle føler sig set ned på og betragtet som værende underlige er de så sandelig selv ude om det.
Med et sådan arrangement, sørger de selv for at vi andre betragte dem som homoseksuelle frem for mennesker på lige fod med alle andre.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 12:20

Marianne Mogensen

Man kan meget nemt få det indtryk, at du mener, at outgames kan sammenlignes med de der integrations-get-together-arrangementer, hvor man skal smage hinandens mad og komme hinanden ved. Hvilken fordomsfuldhed du lægger for dagen!

Det er fuldstændig unødvendigt. Vi omgås jo bøsser og lesbiske i det daglige både på arbejde og socialt, og det har vi altid gjort. Nogen af os har dem endda i familien og synes ikke, at der er noget særligt med dem. De klarer sig jo udmærket uden den aggressive homolobby, for de er på ingen måde stakler, der behøver at understøttes, og de vil meget have sig frabedt at blive omklamret og opfattet som et socialt problem. Det er dig, der har et problem, hvis du ikke kan eller vil forstå det.

Jeg ved ikke, hvad Århus kommune investerede i Tall Ships Race, det var næppe meget, bortset fra at det måske kostede noget at have de mange sejlbåde liggende i havnen.

Men det var et enormt tilløbsstykke for alle aldre og en stor del af landet, og da flåden forlod byen for fulde sejl i sol og kraftig brive var strandene og skrænterne langs kysten besat med glade mennesker.

De homoseksuelles parringsvaner tilhører en helt anden kategori og interesserer næppe mange ud over dem selv. Prøv dog at forstå, at I ikke bliver interessante, fordi I er bøsser og lesbiske.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 12:27

Abel Andersen, Kbh

Ja, Kurt Dejgaard har vist ikke hørt om udligningsordningen, som betyder at hundreder millioner kr. hvert år bliver sendt fra hovedstaden til provinsen hvor de går til at bygge svømmehaller i byer som består af seks huse, måske med en tilhørende motorvej lige til døren.

Tilskudsdanmark er til at kaste op over!

Jacob Hedegaard, Århus C | Skrevet: 3. jun 09 kl. 12:52

Det vigtigste er nok, at det her skader homoseksuelle og deslige mere end det gavner, fordi det - som Jalving rigtigt skriver - ekskluderer dem fra det omgivende samfund.

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 3. jun 09 kl. 12:59

@ Lars B. Andersen

Du refererer til hvad der er “naturligt” og ikke naturligt…hvem definerer det? Dyr kan også udvise homoseksuel adfærd, er de så unaturlige dyr?

Nej. De er dyr, som opfører sig naturstridigt.

Det handler dybest set om at nogle mennesker ikke ejer fantasi og indlevelsesevne til at forstå at andre tænker og føler andreldes end dem selv.

Det forstår jeg såmænd godt. Men det ændrer ikke ved at det er og bliver naturstridigt eller at jeg væmmes over synet af det.

Jeg har selv venner, som er homoer, lebbere og til begge sider (gennem min S/M-tilværelse). Men vi har en stiltiende aftale om ikke at kommentere deres unaturlige tilbøjeligheder - og det går ganske glimrende.

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 3. jun 09 kl. 13:01

@ Henrik Kristensen

Til gengæld betaler vi jyder så via statsskatterne så rigeligt til københavnske motorveje, metroprojektet, Ørestad og Øresundsbro.

I kjøwenhawnersnuder har vist ikke noger at jamre over.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 13:11

Ret skal være ret Niels B, vi har bedre veje end københavnerne. Takket være den jyske mafia og almindelig jordforbindelse. :-)

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 13:42

Niels B. Larsen, Svenstrup J

Helt i orden, Niels. Det var nu også mere ment som en replik til Kurt Dejgaards evige brok. :-)

Dog vil jeg lige indvende:

Mht. motorveje står vi vist lige i mellem Jylland og Hovedstaden.

Øresundsbroen er jo brugerbetalt, ligesom Storebæltsbroen, så den koster ikke noget for staten i det lange løb.

Ørestad er altså bygget af private byggefirmaer, som i øvrigt har købt grundene af det offentlige.

Metroprojektet er, så vidt jeg ved, også ment til at være selvfinansierende i det lange løb, omend de vist har svært ved at få enderne til at nå sammen.

Det kongelige teater er vi helt enige om burde have fjernet sit tilskud. De mennesker som kommer der, har ofte rigeligt råd til at betale dét en billet reelt koster. For os andre fattigrøve kunne vi jo nok skrabe sammen til en billet de få gange man ville komme der alligevel.

Hvis vi nu droppede alt det tilskudsgas kunne det jo være at alle kunne slippe lidt billigere i skat og derved kunne afholde deres udgifter selv. Større byggerier kunne staten jo stadig stå for i solidaritetens navn, men fri mig for lokalt kultur-, eller homo-, eller etnisk plattenslageri, tak.

william jansen, nivå | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:05

@ Jalving: Tak for din respons.

Jeg synes at det er brandærgeligt at du har rykket din blog over til et formodet kernepublikum som flugter mere med dine overbevisninger i mange spørgsmål end Berlingeren. Jeg havde hellere set dig i Politiken, da de trænger til en blogger der sætter sig på tværs. Så kunne JP få Rune Engelbrecht i bytte. Se det havde været frodigt for debatten.

Det virker ikke som om at du endnu har sat dig på tværs af dit segment her på JP, som du ofte formåede at gøre hos Berlingeren. Jeg havde egentlig håbet at dit ryk til JP havde givet anledning til at se andre sider af Jalving, alt afhængigt af dine idéer om hvordan JP-segmentet skulle udfordres.

Jeg kan ikke se den store idé i at udtrykke denne del af dine holdninger her frem for Berlingeren. Med den blog du p.t. skriver, så burde du i min optik have kæmpet for at blive på Berlingeren.

Anyway; det er dit liv, din blog, din lønseddel, din fornøjelse, din arbejdslyst som er involveret.

Så lad bundlinien være at jeg siger tak for en god blog.

Abel Andersen, Kbh. | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:11

—Niels B. Larsen skrev: “Til gengæld betaler vi jyder så via statsskatterne så rigeligt til københavnske motorveje, metroprojektet, Ørestad og Øresundsbro.”—
Det er stadigvæk vanvittigt pænt af jer, og vi takker jer endnu engang for jeres forbilledlige altruisme. Men jeg tror, I jyder bliver snydt, så vandet driver. Der står nemlig ingenting i regnskaberne om jeres enorme tilskud hverken til Metroen eller til Öresundsbron. Tværtimod. De er finansieret ved obligationslån, som tilbagebetales af de rejsende, især københavnere, amagerkanere og svenskere, og begge selskaber giver overskud.
Der sidder altså nogen og tager alle jydernes penge og skjuler dem. Hvor er det dog frækt. Det kan de ikke være bekendt, nej de kan ej.

Allan Christiansen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:13

@ Niels B. Larsen

Der er sikkert også mange mennesker, som betragter S/M som en unaturlig tilbøjelighed og som væmmes ved tanken om det.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:18

Allan Christiansen, København

Der bliver sgu da heller ikke brugt 30 mill. på et sado-Ol, vel?

Det kunne dog måske være ret underholdende ved nærmere eftertanke….

:-)

Claus Olesen, Frederiksberg | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:34

Outgames er også for heteroseksuelle. Så dem der føler sig holdt udenfor, skal da endelig melde sig til. Det er en event for alle. Hvor imod events som Bikecity og VM i takewondo, som Københavns kommune støtter med samlet 5 mio. - må siges at være for de få. Hvor er det retfærdige i det?

http://www.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/OekonomiOgBudget/Budgetter/2009/~/media/Files/PolitikOgIndflydelse/OekonomiOgBudget/BudgetterOgRegnskaber/Budget2009/Budget_handouts/Handout_Kultur.ashx

http://www.copenhagen2009.org/Outgames/FAQ.aspx

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 14:59

Underholdende at se andre blive ydmyget eller ydmyge nogen?

Jeg nøjes med væmmelsen.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:06

Maria Due, Århus

Jeg var nu mere ovre i en Monty Python-agtig tankegang omkring disciplinerne i et sådant OL.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:21

Henrik Kristensen, Kbh. Ø

Jeg kan kun komme på den med de gakkede gangarter. :-)

Uha, jeg er midt i noget meget ubehageligt arbejde, reen overspringshandling. Disciplinen må strammes op, men ikke i Niels’ retning.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:37

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 09:54

@ Henrik Kristensen

Det “offentlige” betaler også til foreninger af alle mulige slags og “monoriteter” bliver i den forbindelse ofte forfordelt. Det kan man selvfølgelig godt have ondt i røven over,..”

@

Mener du “forfordelt” - ELLER mener du, “får ekstra fordele.”
?

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:40

@ Henrik Kristensen

Vi er slet ikke uenige om at tilskudsjunglen trænger til en nysleben machete og en velproportioneret kuli til at svinge den.

@ Maria Due

Schyyyyy! Nu må du ikke gøre kjøwenhawnerne kede a’ ‘et (men du har da ret).

@ william jansen

Du har ret i at det ville være gavnligt for debatten med det bytte af blogskrivere. Men det fordrede så også at Politiken gik ind for ytringsfrihed.

@ Abel Andersen

Vi spytter i kassen nu og det er jo ikke os alle som har en alder der gør at vi får glæde af tilbagebetalingen. :-) :-(

@ Allan Christiansen

Der er sikkert også mange mennesker, som betragter S/M som en unaturlig tilbøjelighed og som væmmes ved tanken om det

Det er der givetvis. Det er bl. a. derfor vi nøjes med at dyrke lidenskaben i privaten eller i klubber. Vi er nemlig hensynsfulde.

@ Henrik Kristensen

Der bliver sgu da heller ikke brugt 30 mill. på et sado-Ol, vel? Det kunne dog måske være ret underholdende ved nærmere eftertanke….

Det kan du bande stygt på at det ville. :-)

@ Maria Due

Jeg tror du som så mange andre har et lidt forvrænget billede af S/M-verdenen. :-)

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:50

@ Jenni Christensen
Jeg mener at “minoriteter” i nogle tilfælde får ekstra fordele og det kan jeg forøvrigt ikke se at der er noget galt i det. Et land behøver ikke skamme sig over at tage ekstra hånd om minoriterne. Tværtimod!
Et eller andet sted tilhører vi nok alle en minoritet, så mon ikke alle får en bid af kagen når det store regnskab gøres op.

Men jeg synes det er ærgeligt med de bitre, næsten hadske indlæg fra jyder, der da ikke kommer til at punge ud til Outgames…er vi danskere virkelig blevet så smålige og bange for noget der er anderledes!? Og i forhold til tilskuddet opfordres jyderne til at læse Richard Florida - der er nemlig masser at penge at tjene på homoerne! Snup ideen, Herning :-)

Peter Holm Andersen, 2300 København S | Skrevet: 3. jun 09 kl. 16:21

Jeg forstår ikke vreden.

World Outgames er jo en kultur-event for alle.
Alle kan deltage - hetero som homo.

Faktisk synes jeg, at nogle af kommentarerne på denne blok bekræfter, hvorfor der er behov for arrangementer, der står støtter op om homoseksuelle.

En tanke: Havde man fået samme vrede kommentarer på denne blok, hvis det eksempelvis havde handlet om jøder?

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 16:40

Peter Holm Andersen, 2300 København S

Alle kan da også deltage i det almindelige OL. Hvad er pointen i at fremhæve at alle kan deltage og så kalde det Homo-OL?

Og ja, jeg tror bestemt der havde rejst sig et ramaskrig fra en masse kanter hvis der var blevet brugt 30 mill. på et jødisk OL i København.

Kurt Dejgaard, Montreal | Skrevet: 3. jun 09 kl. 16:42

Abel Andersen, Lars B. Andersen & Henrik Kristensen

Kan man ikke finde andet at blive sur over, kan man jo altid citere ud af sammenhæng, så noget kommer til at fremstå som det modsatte at hvad der menes.

Således har i forholdt jer til det retoriske spørgsmål i min kommentar, om jyder kan blive fri for at betale til et kongeligt teater og en DR koncertsal som de aldrig får nogen fornøjelse af, selv. -Og derefter omhyggeligt fjernet mit svar til spørgsmålet:

“Naturligvis ikke. Så populistisk kan man nemlig ikke stille det op!”

Det - DET - var faktisk pointen!:
-At det nu engang er sådan at vi ikke selv kan vælge detaljerne i hvad vi betaler skat til og nogen gange betaler for noget vi ikke selv har eller får nogen glæde af (eller for den sags skyld kan se nogen mening i).

Men jeg kan naturligvis godt se at det ødelægger en oplagt mulighed for at brokke sig, hvis man skulle forholde sig til HELE citatet. Så det, lader man skyndsomst være med.

Og ved at plukke ud af citatet og vende historien 180 grader, har man nu fået hvad? 10-12 kommentarer ud af det?
Så går dagen jo med eet eller andet, når man nu ikke har bedre at tage sig til…

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 16:54

“Og ja, jeg tror bestemt der havde rejst sig et ramaskrig fra en masse kanter hvis der var blevet brugt 30 mill. på et jødisk OL i København.”

Det er ret sikkert i en tid, hvor fx flere tusinde gamle i Københavns kommune efter skat kun har omkring 5.000 kr. eller lidt mere at leve og bo for om måneden. Jvnf. JP’s artikel forleden om mange folkepensionisters små kår.

Dette handler nemlig ikke om had, bitterhed eller frygt for “det anderledes”, vi får hver eneste dag en masse idiotiske anderledes ting kastet i hovedet, og man bliver helt immun over for det.

Denne tråd handler om rimelighed og en pressionsgruppes misbrug af offentlige midler.

dan christensen, kastrup | Skrevet: 3. jun 09 kl. 16:55

.@ Lars B Andersen
der er nemmelig masser af penge at tjene på homoerne.

Hvis det er korrekt kunne det være spændende at få at vide hvorfor verdens største homo-fabrik;Californien er bankerot.
Eller det er måske fabrikanterne af AIDS-medicin der tænkes må?

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 17:43

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 15:50

@ Jenni Christensen
Jeg mener at “minoriteter” i nogle tilfælde får ekstra fordele ..”

@

Så skulle du ikke skrive “forfordelt”, for det betyder nemlig det modsatte.

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:37

@ jenni christensen

Hvis indlæggene her primært er udtryk for det “normale” er jeg efterhånden glad for at “have en karakterafvigende personlighed”!

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:39

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 13:11.

Og hele livet betaler jyder mindre i stempelafgifter, når I køber hus.
Mindre i ejendomsskat.
Mindre i ejendomsværdiskat, end Københavnerne.

Men I får samme tarif i førtidspension, kontanthjælp og folkepension etc.
Hvor kommer de penge mon så - mest - fra?

Peer Dahlin, Frederiksberg | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:43

Hvem har tisset på din sukkermad, Jalving?

Du undlader behændigt at nævne, at Outgames også er en menneskerettighedskonference i DR-byen med 800 delegerede, som kommer for bl.a. at høre Europarådets menneskerettighedskommissær og adskillige andre fagfolk.

Du nævner heller ikke de tusindvis af hotelovernatninger, dette kulturelle arrangement vil tilføre København, eller de mange millioner i ekstra turist-indtægter fra de tilrejsende.

Og måske værst af alt: du tier om de hundredvis af voldelige overfald på homoseksuelle, der findes sted hvert år i København. Du tier om den markante homofobi, som stadig gennemsyrer store dele af vores samfundet. Du tier om den manglende lovmæssige ligestilling af homoseksuelle, som stadig er et faktum i Danmark i 2009. Du tier homoseksuelles overhyppighed af selvmord. Du tier om de henrettelser af homoseksuelle, som er hverdag i mellemøsten.

Hvorfor så selvfed? Du har intet af have det i.

Jyllands-Posten fik sidste år 19,1 mio. kr i distributionsstøtte fra staten, d.v.s. skatteborgerne, skønt den er Danmarks største avis med et oplag på 125.096.

Outgames får 30 millioner, men gavner direkte eller indirekte hundredtusindvis af homoseksuelle i ind- og udland og vil på bundlinjen give tre gange tilskuddet til igen i form af øget indtjening til Københavns hoteller og forretninger.

Du, Jalving, gør dig her til de homofobes talsmand og leverer dermed også selv svaret på, hvorfor Outgames er en nødvendighed. Du skulle skamme dig.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:46

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:37.

Hvis du er bøsse, kan det ikke komme bag på mig.
Part of that syndrome, at ikke erkende egen tilstand og ikke have forståelse for omgivelsernes ulemper af den.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:49

Peer Dahlin, Frederiksberg | Skrevet: 3. jun 09 kl. 18:43.

Jamen, det er da bindegalt dekadent, samfundsnedbrydende, at støtte en perversionsgruppe.

Mary-Kate Hansen, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 19:31

Kære alle I frisindede mennesker. Tillykke med de fuldstændigt korrekte samfundsøkonomiske analyser, hvad angår homoer. Der er dog kun to problemer, når I diskuterer Outgames. For det første; jeg ved ikke om I har hørt, om oplevelseøkonomi? Og for det andet, om en amerikansk økonom ved navn Richard Florida. Sidstnævnte har lavet et homo-index, der viser procentdelen af homoseksuelle i storbyer. konklusionen er at jo flere homoseksuelle, desto flere kulturelle tilbud, jo højere vækst skabes i byen, flere penge til byen samt højere tolerence.

Så når intolerente mennesker bitscher over at Københavns Kommune har givet 30 mio. kr til sådan en begivenhen, kan jeg kun bitsche over ikke selv at bo i København, og derved få del i det økonomiske opsving, der vil kunne komme.

Herudover fungerer København, da vi lever i et videnssamfund, med storbykonkurrence, som vækstdynamo, hvilket bevirker at hver gang der kommer penge i kassen i hovedstadsområdet, får vi snævertsynede jyder, en del af kagen jf. udligningsreformen.

Her spiller oplevelsesøkonomi også en rolle, da denne, bl.a. i form af Outgames, Copenhagen Karneval og andre vederstyggeligheder, genererer vækst, arbejdspladser, turisme til København og dermed penge til resten af landet.

dan christensen, kastrup | Skrevet: 3. jun 09 kl. 19:51

@jenni christensen,jammen,det er da bindegalt,dekadent,samfundsnedbrydende at støtte en perversionsgruppe.

Jammen, det er da også hele IDEEN med forentagendet.
Globalister som “menneskerettighedskommissæren” fra Europarådet arbejder dag og nat for at afvikle europæisk kultur.Den sygelige promovering af homoseksualismen er blot en af måderne at nå målet på.

jenni christensen, udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 20:32

Mary-Kate Hansen, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 19:31 “…og derved få del i det økonomiske opsving, der vil kunne komme. ”

@

Orv, hvor er du naiv.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 20:46

Mary-Kate Hansen, Århus

Jeg synes godt man kan bitsche over at det offentlige bruger 30 mill. på en sportsbegivenhed for folk med en særlig seksuel orientering, uden at være intolerant.

Jeg synes det er kultur-plattenslageri. Det har ikke en dyt at gøre med i er homoer. Hold alle de begivenheder i vil, men betal dem dog selv.

Økonomien i sådanne projekter kan man diskutere fra nu af og til juleaften, men lad være med at fornærme vores begge tos intelligens ved at hævde at Homo-OL vil have nogen voldsom effekt på Københavns økonomi.

Rikke Dahl Nielsen, 1307 København K | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:05

Kære Michael Jalving
Jeg håber, at du er blevet klogere af at læse kommentarerne til dit indlæg. Det fremgår nu heldigvis soleklart, hvorfor det er det nødvendigt at afholde et Outgames - også i 2009. Den skjulte homofobi, som bliver tydelig her, er det som gør det nødvendigt en gang imellem at stå sammen for at være stærke og være i fred. Livet i DK som homoseksuel er blevet mærkbart bedre, men det afhænger meget af geografi, branche og familierelationer i øvrigt. Hvis ikke bøsser og lesbiske havde været synlige, ville vi ikke have opnået de rettigheder, vi har idag. Desværre!

Helle Kay, Udland | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:13

Hvad sker der med dig, Henrik?
Du plejer da ellers at være relativt fornuftig!

Vi taler her slet ikke om et Homo-OL….det er noget Jalving selv har navngivet arrangementet for effektens skyld.

World Outgames er et kulturelt arrangement, som så mange andre, hvor de “fede, usunde”, ikke-elitesports-kandidater kan være sammen om bl.a. det, som sundhedsklogskaben nu udsteder på nærmest “tvungen” recept, og samtidigt ha’ det sjovt og desuden, ja, sende signaler til fundamentalistiske regimer verden over og promovere DK.

Det tidligere så frisindede, lille idylliske kongerige mod nord, hvor man (igen tidligere) respekterede hinanden som mennesker uanset sexuelle og andre forskelligheder.

Man forventer iøvrigt en “turist”-omsætning i Kbh. på små 100 mill. i forbindelse med arrangementet. Det er da meget godt, eller?

Jeg bliver så olm…, når jeg læser hyænernes perfide og menneskefjendske indlæg.
I er nogen væmmelige nogen, er I!!

Og derfor er det, i al sin gru, gået op for mig, at der fortsat er en mening med et sådant “egoistisk” arrangement.
Shame on you!

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:14

Jeg vil gerne understrege, at da jeg begyndte at kommentere på denne tråd i går kl. 17:18 var det med en bemærkning om, at jeg er træt af at få andre menneskers sexliv smidt i hovedet UANSET deres orientering.

Det er jeg næppe ene om.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:36

Helle Kay, Udland

Jamen Helle, hvad har jeg nu gjort? Jeg synes jo bare at vi er nået der til hvor det offentlige yder tilskud til alt hvad der kan kravle og gå. Jeg er lidt træt af at skatteyderpenge skal betale for alt muligt mærkeligt. Dette gælder navnligt kulturelle arrangementer hvor jeg ofte synes at hensigten med arrangementet er temmelig diffus.

Hvis det er Jennis indlæg hvor hun kopierer mit navn med, selvom det er en anden som har skrevet det, så kig lige efter en gang til. Det vil jeg ikke tages til indtægt for. Jeg har hele tiden sagt at det IKKE handler om hvorvidt folk er bøsser og lesbiske, men derimod om hele tilskudsproblematikken. Det gælder for alle mine indlæg.

Hvis min brug af ordet Homo-OL generer dig, så holder jeg op med at bruge det, og så kalder jeg det World Outgames fra nu af. :-)

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:43

Hvor er det dog livsbekræftende og skønt, at der findes så pragtfulde, åbne og favnende og vidende supermennesker som Helle Kay og andre.

Men hvor er det synd, at hun altid nøjes med at skyde nogle skidne spredehagl ud over forsamlingen, og straks forsvinder, når hun har meddelt, hvor god hun selv er.

Tak, Helle Kay, jeg har forstået, at jeg i din optik er et undermennske, fordi jeg er politisk ukorrekt og ikke begejstres over, at sexatleterne pludselig er blevet til delegerede, der skal have 30 mio for at boltre sig på lagnerne og powershoppe, indimellem de morer sig, drøfter deres lidelser og taler ondt om os andre.

Maria Due, Århus | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:49

Krise..

http://epn.dk/samfund/arbmarked/article1713467.ece

Jesper bjork, København | Skrevet: 3. jun 09 kl. 23:22

@ Maria Due, Århus

Du er bare go’ stort knus.

Vivi Andersen, 5500 Middelfart | Skrevet: 3. jun 09 kl. 23:49

Henrik Kristensen, Kbh.

Jeg er enig med dig angående de økonomiske tilskud der gives snart sagt til alle der ansøger om dem, uanset hvad det drejer sig om.

På en måde er det et sympatisk træk hos det offenlige at disse ofte bevilges.

Og det er da vist også et tegn på, at vort samfund økonomisk må køre glimrende siden der kan bevilges f.eks. de 30 mill. til Homo OL.

Angående nogle af de homoseksuelle og deres adfærd, så er min afstandstagen til dem fremkommet ved, at disse ofte er komplet ligeglade med at deres medmennesker f.eks. også anvender de områder, hvor de dyrker sex helt åbenlyst.

Bortset fra det så er Homo OL´en realitet og de 30 mill. brugt.

Lad os så anskue dette OL ud fra det synspunkt at den sender et signal til bl.a. den islamiske verden om, at vi hverken stener eller hænger folk fra f.eks. kraner, fordi de seksuelt er anderledes orienterede.

Fred !

sådan som Pat Condell plejer at afslutte sine videoindslag med at sige.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 4. jun 09 kl. 03:43

Ak. Jeg er er homo og plejer ellers at være træt af diverse homo-neurotiske manifesteringer. Men når jeg læser denne debat, så er der åbenbart lang vej igen til vi alle kan acceptere hinanden fordomsfrit.

Eller med andre ord: de reaktionære heteroseksuelle der skriver her er MINDST lige så forskruede som de værste homoer i fjerboa. Og så er der noget der er langt værre, nemlig at I ikke engang skammer jer over jeres fordomme og påstår at de er “naturlige”.

Jeg så egentlig ikke frem til det her Outgames, men det vil jeg gøre fra nu af. For der er åbenbart brug for det.

Da der var Eurogames (samme som Outgames, men kun for Europa) i København i 2003 gik jeg af høflighed ind i DGI-byen og kiggede på konkurrencedans. Jeg var ikke specielt interesseret og synes de mandlige par virkede alt for meget som om de var med for at vinde, hvorimod de lesbiske dansede for at have det sjovt. Jeg var træt af homoerne og gik over til pølsevognen på Tietgensbro. Her var der kun heteroseksuelle og lidt usoignerede mænd i hængerøvsbukser, som stod og åd pølser på en sært aggressiv måde. De anede intet om hvad der foregik 50 m derfra.

Pointen er at homoer og heteroer er forskellige, men man kan bestemt ikke sige at heteroerne er mindre neurotiske eller mere naturlige. Der er også lang vej igen for jer. Men gør man sig umage for at være sig selv og udfolde sig frit, så vil det også lykkes.

Outgames er et kulturelt arrangement, og man kan altid diskutere hvor stor støtte man bør give den slags. Men faktum er at det offentlige hænger masser af støttekroner i halen på diverse projekter. Man kan vel også holde en festival for kvinder, for orpindelige folk, for fiskere, bønder eller hvad ved jeg.

Når flere skribenter her sammenligner handicap-OL med “homo-OL” (Outgames), så afslører det en stor fordomsfuldhed også over for handicappede. Nutidens handicapppede ser sig selv som en gruppe der ikke er ringere end andre, men bare anderledes. Når de holder handicap-OL er det absolut også en kulturel manifestation og sammenkomst.

Maria Due >> Når du ser bøssepar på gaden, som kysser hinanden og derefter “spejder ivrigt rundt på omgivelserne”, så betyder det nok ikke “Har I set os!”, men er snarere udtryk for forsigtighed og en vis skamfølelse. Det er enormt svært at lægge skammen over at være anderledes fra sig. Skam er jo ikke rationel, men noget man føler fordi man påføres det fra omgivelserne. Måske siden barndommen. I øvrigt er vold mod homoseksuelle meget udbredt, så derfor er det meget fornuftigt af homoseksuelle at kigge sig lidt omkring og være på vagt. Dette er noget som heteroseksuelle slet ikke forstår. I er vant til at være så privilegerede at I kan udfolde jer overalt uden problemer.

(Inden for rimelighedens grænser naturligvis. Jeg har prøvet at sidde ved siden af et tæt omslynget heteropar i rutebil 888 fra Århus til København, og det var ikke så behageligt. Og det skyldtes ikke deres seksualitet).

Jeg tror ikke udmeldingerne her er repræsentative, men hvis der er mange som tænker sådan som jer, så kan jeg kun sige: Fuld knald på offentlige og private initiativer der fremmer accept af homoseksualitet! Det kan kun gå for langsomt, og det er pengene værd. Til sammenligning med f.eks. konkurrencesport, så tror jeg dog ikke vi bøsser har snabelen særlig dybt nede i statskassen.

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 04:40

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 4. jun 09 kl. 03:43 ..” Her var der kun heteroseksuelle og lidt usoignerede mænd i hængerøvsbukser, som stod og åd pølser på en sært aggressiv måde.”

:-) :-)

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 04:42

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 22:36.

Orv. Har jeg lavet en Kildefejl. :-(
Det må ikke ske.
Jeg kikker på det og dementerer.

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 04:49

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 4. jun 09 kl. 03:43
“Maria Due >> Når du ser bøssepar på gaden, som kysser hinanden og derefter “spejder ivrigt rundt på omgivelserne”, så betyder det nok ikke “Har I set os!”, men er snarere udtryk for forsigtighed og en vis skamfølelse. Det er enormt svært at lægge skammen over at være anderledes fra sig. Skam er jo ikke rationel, men noget man føler fordi man påføres det fra omgivelserne. ”

@

Hvor ER jeg glad for, at du skrev det.

For der ser man klart, klart, hvor manipulerende, det/du/i er.
Ingen tvinger jer til at gå og kysse hinanden på gaden lige op i snuden på andre. Vel!
VEL!

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 4. jun 09 kl. 06:58

jenni christensen, udland

Helt i orden, Jenni. Det er dit indlæg skrevet: 3. jun 09 kl. 15:37 som ser ud som om det er mig ved første øjekast. Shit happens.

;-)

Lars B. Andersen, København | Skrevet: 4. jun 09 kl. 09:16

@ jenni christensen, udland (eller skulle der stå “uland?)

Jeg har forlængst accepteret min egen “tilstand” og har det fint med at jeg elsker en af mit eget køn. Jeg er ikke “stolt” af min seksualitet, sådan er det jo bare - engang var jeg stolt af at være dansker, sådan er det desværre ikke mere. Det progressive lille land mod nord er blevet bagstræberisk og selvfikseret og det kommer, på sigt, til at blive dyrt for os.
Personligt har jeg ikke behov for at stå på en blokvogn iført fjerboa. Men jeg vil forsvare retten til at andre kan gøre det! Uanset om det er med eller uden kommunal inverstering - for det er jo inverstering, de penge kommer mange gange igen i kommunekassen!
Til sidst, søde Jenni, så vrøvler du om et eller andet med “ulempe”…jeg forstår det ikke helt. Men jeg er dog overbevist om at jeg bidrager mere til statskassen end dig, så jeg ligger absolut ikke samfundet til byrde, uanset min seksualitet!

Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 4. jun 09 kl. 09:40

Der er faktisk intet unaturligt ved homoseksualitet, tværtimod! Homoseksualitet er almindeligt forekommende blandt et utal af dyrearter - alle har vel set, hvad f.eks. køerne har gang i ude på markerne, eller andrikkernes gruppevoldtægter mod hinanden.

Den senere tids forskning har vist, at homosekualitet snarere er normen end undtagelsen. Bag det hele ligger som sædvanlig, at der er en eller anden evolutionær fordel ved homoseksualitet - ellers ville den ikke forekomme.

Så lad nu de homoseksuelle gøre hvad de har lyst til med hinanden, men lad være med at give dem nogen som helst statslig subventionering.

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:11

Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 4. jun 09 kl. 09:40

Bag det hele ligger som sædvanlig, at der er en eller anden evolutionær fordel ved homoseksualitet - ellers ville den ikke forekomme. ”

@

Nåh, sådan noget i stil med lemmingerne. ;-)

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:16

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 4. jun 09 kl. 06:58.

Dit navn står med et @ foran - altså, at teksten er henvendt TIL dig.

Jeg kunne have exet det.

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:42

Et lille pudsigt eksempel bla utallige:

“Simon Emil Ammitzbøll fra Borgerligt Centrum var en af de første til at anbefale folk at stemme blankt.

- Jeg synes man gør lidt grin med folk ved at holde en folkeafstemning om noget, der først bliver aktuelt om mange år, når prins Christian bliver kønsmoden. Han er jo kun fire år i dag, siger han.”

http://www.bt.dk/article/20090603/royalt/706030004/

Hvad dén hjerneform cirkler om: Kønsmoden.

Myndig, er det.

Fri os fra selvoptagede heteroseksuelle « Karen M. Larsens Urbanblog , | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:48

[...] ” Same procedure as every year James”, denne berømmelige sætning fra “Dinner for One” kom mig spontant in mente da jeg læste Mikael Jalvigs blogindlæg ”Fri os fra Homo-OL” på http://blogs.jp.dk/frontalt/2009/06/02/fri-os-fra-homo-ol/ [...]

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:49

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 10:16

Fint nok, ingen problemer.

Per N, 2980 | Skrevet: 4. jun 09 kl. 11:54

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 4. jun 09 kl. 03:43

“Jeg tror ikke udmeldingerne her er repræsentative, men hvis der er mange som tænker sådan som jer, så kan jeg kun sige: Fuld knald på offentlige og private initiativer der fremmer accept af homoseksualitet! Det kan kun gå for langsomt,”

Nu må du lige se at få virkeligheden på plads, der er så mange her som har udtrykt at de ikke har noget imod homo folket inkl. mig selv, det (som jeg skrev højt oppe i tråden) er denne selvoptaget hed, at der i høj grad grad er anstødsstenen, jeg bryder mig ikke om at se hetro folk have tungen langt nede i den anden, aldrig brudt mig om det, men her kommer så homo folket og siger at vi vil gå endnu længere, vi vil udstille os i stor skala så folk kan se at vi er lige så normale som hetro folk, her begynder kæden at hoppe af, nej det er ikke naturligt at være homo, uanset hvem eller hvad der har skabt mennesket, så er det hetro der er det naturlige og normale, de får børn så mennesket kan forsætte her på denne jord, at der så er et segment der skiller sig ud, må vi så bare akseptere at der er, uden at stigmatisere dem som værende unormale.

Der altid nogen som ikke kan akseptere homo file, men jeg vil vove den påstand at 90 % af det Danske folk ikke har noget specielt imod dem så længe at de holder deres seksualitet i privaten og ikke tvinger alle andre at være vidner til deres seksualitet, og for mit vedkommende gælder det samme for hetro.

Men at homo segmentet vil gøre deres livsstil ved at promover (provokere) til at akseptere dem, gør sig selv en bjørne tjeneste, de får ingen til at skifte holdning tværtom, et hetro menneske som mig, får man aldrig overbevist at det er naturligt, men jeg har aldrig haft negative følelser over for dem, de er mennesker som alle andre, værket mere eller mindre.

Men hvis du ikke har læst mit indlæg om Californien, så bør du læse det, det er når man vil tvinge andre til at sige og føle at det er naturligt, negativ selvpromovering.

Per N, 2980 | Skrevet: 4. jun 09 kl. 12:04

PS. de 90 % jeg skriver om er indfødt gammel Dansker, ikke muslimer, de har et vikeligt forvrænget syn på menneskeheden.

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 4. jun 09 kl. 12:29

@ Janni Pedersen

Der er da vist ikke meget evolution i forbindelse med homoseksuelle par?

Mig bekendt stoppe al evolution i de tilfælde. :-)

Maria Due, Århus | Skrevet: 4. jun 09 kl. 12:57

Niels B. Larsen

Det første, der dukker op om din hobby, når man googler, er denne allerhelvedes ulækre side, som svarer ganske godt til, hvad jeg forstillede mig.

http://www.slavinde.dk/hvad.html

Men du skal se, efterhånden som samfundet smuldrer, og i øjeblikket går det jo vældig hurtigt, bliver den slags ophøjet til den eneste rigtige kultur ved siden af islamisme.

Jeres lede stjerne er for opadgående, og I kommer til at få millioner i støtte til at nedgøre dem, der ikke finder det normalt og vil løbe skrigende i den modsatte retning, når I nærmer jer med nykulturen, pisken og urinen. For det nytter jo åbenbart ikke at give jer den sædvanlige på skrinet og et knæ i skridtet, det ville I bare nyde.

Jeg blev engang påduttet at læse O’s historie men nåede ikke ret langt, før den røg tilbage til biblioteket, fordi den ikke alene var ulækker men også var fabelagtig kedelig med alle dens fiaskomænd og -kvinder. Og nej, jeg er ikke indremissionsk eller pebermø, men LIBERAL med grundtvigianske rødder.

Det er lige før, jeg bliver drevet mod Tidehverv af det her, og det er I selv ude om. Det er jeres skyld, at jeg higer mod karsk, frisk luft, en novemberstorm ved Højen, ret og vrang og no nonsense og råber om hjælp til de sorte fætre.

Per N, 2980 | Skrevet: 4. jun 09 kl. 12:57

Casper.

Min henvisning til Calafornien indlæg, kan være lidt af et arbejde da der er så mange indlæg at læse.
Hvis det kan gøre det lidt nemmere, så er her dato og tid.

Per N, 2980 | Skrevet: 3. jun 09 kl. 11:24

Maria Due, Århus | Skrevet: 4. jun 09 kl. 13:37

Jesper Bjork, København

Tak, det hjalp. Et retur. :-)

———–

Per N

Jeg synes, at du har skrevet meget rigtigt i denne tråd og tusind tak for det, jeg tror, at du har gjort det ud af et ærligt hjerte. Din ordblindhed kan sommetider forvirre, men det skal du ikke tage dig af, vi finder ud af det.

Der er ingen af os, der er gode nok i dette tilfælde. Vi er no nada, der kan vælge mellem at smide os i støvet eller blive udråbt til den ondes stedfortræder eller i bedste fald umodne og uvidende idioter.

Sådan er det at være oppe imod de hellige køer, og det vidste Jalving alt om, da han startede tråden. Jeg vidste det også, og det eneste, der har undret mig er - som sædvanlig - at der dog ikke findes så objektive homoseksuelle i debatten, at de kan læse, hvad folk rent faktisk skriver i stedet for straks at smide alle deres egne fordomme i hovedet på dem, der ikke stryger dem med hårene og udråber dem til udstødte og forfulgte m.m., der skal have særbehandling og lyves for. For løgn er det, der afkræves, ærlighed er ikke nok. Løgn om de følelser, der måske mest af alle er kernen i ethvert menneskes identitet.

Det ender hver gang med, at de homoseksuelle og deres supportere triumferende meddeler, at de er blevet bekræftet i deres værste anelser, og nu skal den sateme have hele armen og lirumlarum og tjudelihej.

At man rent faktisk fortæller, at man har og har haft højt værdsatte homoseksuelle familiemedlemmer, der er velfungerende, samt at man fuldstændig uproblematisk omgås homoseksuelle på sit arbejde og socialt er overhovedet ikke nok. Nej, man skal ned i skidtet, kapitulere og sige, at homoseksualitet er lige så normalt som heteroseksualitet, faktisk langt mere farverigt og rigt på nuancer etc. etc. etc. I dette tilfælde er det også blevet luftet, at lesbiske er de bedste mødre, og at homoseksuelle udgør hovedstatens økonomiske dynamo.

Dvs. at vi skal forstille os for at behage, og den slags vil jeg virkelig ikke nedlade mig til.

Jeg bliver pålagt at respektere andres følelser, hvilket jeg mener, at har gjort i praksis hele mit liv og også udover, hvad jeg undertiden burde have gjort. Men hvis folk ikke vil respektere mine følelser, og de i stedet bruges til at cementere nogle destruktive fordomme, er den slags “dialog” lige så gold som den påståede islamdialog.

Her kunne jeg passende komme med et af mine mottoer, der stammer fra først akt i Hamlet, og som er Polonius’ ord til sin søn Laertes, da denne drager ud i verden. Sønnen bliver som det vigtigste af alt pålagt at være tro mod sig selv og får at vide, at hvis han er det, vil han ikke kunne være falsk overfor andre, fordi: “it must follow, as the night the day (…)

Farewell; my blessing season this in thee!

Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 4. jun 09 kl. 14:05

En debattør skrev “Der er da vist ikke meget evolution i forbindelse med homoseksuelle par?
Mig bekendt stoppe al evolution i de tilfælde”.

Debattøren tager fejl. Homoseksualitet betyder ikke, at der ingen forplantning finder sted. Tag f.eks. bonoboerne (en chimpanseart), som konstant kopulerer til højre og venstre og med alt og alle. Gråænder holder sig heller ikke tilbage i så henseende, og de er heller ikke ved at uddø. Homoseksualitet er vidt udbredt blandt et utal af dyrearter. Homoseksualitet er meget udbredt i f.eks. fængsler, hvor de indsatte mænd og kvinder er berøvede det modsatte køns selskab.

Debattøren bør forstå, at sex ikke alene foregår med forplantning for øje.

Nikoline Larsen, København | Skrevet: 4. jun 09 kl. 14:35

@ Janni Pedersen

Niels B Larsen mente vist, at siden homoseksuelle sjældent reproducerer sig selv, så videreføres den homoseksuelles gener ikke.

Hvis der skulle være gener, der disponerer for homoseksualitet, kunne de i lighed med blødersygdommen, sidde på X-kromosomet.

Dermed videreføres det gen, der disponerer for homseksualitet af kvinder i slægten, selv hvis kun ikke-reproducerende mænd bliver “ramt”.

Tonny Hertz, Købenahvn V | Skrevet: 4. jun 09 kl. 19:39

Fuck for en usmagelig omgang uvidende ævl. Du ved jo ganske enkelt ikke, hvad du taler om. Det er rigtigt at i en ideel verden var det ikke nødvendigt med denne slags event, men virkeligheden er desværre stadig en anden. Mange bøsser og lesbiske kan jo ikke dyrke sport på lige vilkår… De bliver moppet ud af klubberne og ikke mindst moppet tilbage i skabet… Derfo og kun derfor må vi fastholde at hvis vi skal mødes og dyrke sporrt (som ikke har noget med sex at gøre men fordi der er fyldt med diskrimination i denne verden) så må vi lave vores helt egne arrangementer!

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 4. jun 09 kl. 19:53

@ Tonny Hertz

I kunne jo prøve at holde lav profil i sportsklubberne… så blev I ikke mobbet.

Det vedkommer egentlig ikke andre mennesker, hvilken seksualitet, andre har eller dyrker og der er ingen grund til at udbasunere det - det kan faktisk være krænkende for andre at høre om.

At jeg selv gjorde det i denne tråd skyldes alene at den nu engang handler om seksualitet. Jeg ville aldrig stille op på Strøget med et skilt med teksten ‘S/M er skønt!’. Det har jeg for meget respekt for andre mennesker til.

Måske I skulle lære også at tage hensyn?

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 4. jun 09 kl. 19:56

@ Maria Due

S/M er langt mere end den nævnte hjemmeside giver udtryk for - og der er også dele af den hjemmeside, som jeg ikke går ind for. Bl. a. holder jeg mig til konen og i privaten. Det var i øvrigt hende der lokkede mig, selvom jeg er den dominante. :-)

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 20:03

Nikoline Larsen, København | Skrevet: 4. jun 09 kl. 14:35.

@
Njah, bøsserne har jo xy.
Så vidt jeg har forstået, er det i høj grad bøsser, der er sæddonorer i sædbanker.

jenni christensen, udland | Skrevet: 4. jun 09 kl. 20:16

Tonny Hertz, Købenahvn V | Skrevet: 4. jun 09 kl. 19:39.

Hvis I ter jer normalt, er jeg sikker på, at I ikke moppes ud.

Meeen hvis I svanser - stikker tungen langt ud af munden - slikker jer liderligt om munden - klæder mændene af med øjnene - gnider og gnubber jer op ad folk - og laver samlejebevægelser - stønner og siger sjofelheder - altså kort sagt: bøsseadfærd, er det jo helt på sin plads, at normale folk tage skarpt afstand fra jer.

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 00:04

Personligt kan jeg også sagtens undvære homoseksuelle manifestationer, lige som jeg kan undvære karneval i København, HuT-møder på Nørrebro og Bedsteforældre for asyl (ups, glemte Forældre mod politibrutalitet). Jeg kunne også sagtens undvære Livgardens evindelige blokering af trafikken i indre by. Og de konstante åndssvage fodboldhooligans, som hærger gennem Østerbro, hvor jeg tilfældigvis bor, på deres vej til Parken.

Men, jeg er i stand til at se den anden vej, i stedet for at lade mig forarge.

Og homoseksuelle m.v. har min fulde opbakning til ligestilling og ligeberettigelse.

Det er mildest talt ikke homoseksuelle, der truer, slås eller skyder i København. Tværtimod.
Økonomisk bør de dog kunne klare sig selv i stedet for kommunens tilskud.
Men i betragtning af, hvad makkerparret Bjerregård&Bondam ellers hælder ud af penge til bizarre foretagender, er det trods alt en dråbe i havet.
Og for en ordens skyld: Det er Københavns kommune, og ikke alle mulige andre, der betaler gildet!

Så til alle de forargede og de, der mener, at der er tale om en “underliggende karakterafvigende personlighed.” er blot at sige, at I jo kan kigge den anden vej.
Det må da i øvrigt være ret nemt, når man bor i “udland” eller i provinsen.

Så hold I jer blot til sangriaen, traktortræk, dækafbrænding, DM i pløjning og halbal, som I plejer.
Vi københavnere skal såmænd nok klare et homo-ol også.

Lone Bruun, København | Skrevet: 5. jun 09 kl. 08:54

Undskyld mig !

I er sku da nogle værre brok hoveder .. hvad tænker I mon med .det kan da ikke være hoved ,det må da sidde et andet sted ..Pengene kommer da ind igen - prøv nu at bruge hoved ,hvis i kan …hvordan kommer de ind igen ?- ? til jer ….længere er den ikke ,men er I missundelige - så find på noget selv ..men prøv at være lidt mere medmenneskelige - bare et håb fra mig…!

Mette Haahr, København | Skrevet: 5. jun 09 kl. 08:56

Hold da op - sikke dog en masse sure jyder - jeg er heldigvis stukket af til et lidt mere åbent landskab. Jalvings artikel er da det mest stupide, jeg har læst længe, men den virker åbenbart derovre i mulden og ih hvor kan man så få kaffen dejligt galt i halsen og åh så dejligt ondt i røven. Tak skæbne for København og politikere, som støtter visionære arrangementer.

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 09:32

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 00:04.

@
Det er for “billigt”, henrik petersen, uforsvarligt.

Og det er der, pointen er. Det er ikke en ligegyldighed, at den gruppe, gør sig mere og mere provokerende synlig, træder mere og og ud over andres grænser.
Det er akkurat, som islamisterne - samme taktik, samme bagtanke - samme formål.

Hvor vil du vende hovedet hen, når du er omringet?

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 09:37

Mette Haahr, København | Skrevet: 5. jun 09 kl. 08:56.

@
Visionære?

dan christensen, kastrup | Skrevet: 5. jun 09 kl. 11:34

Endnu et lavpunkt fra den sygelige homo-promovering:
DR-online,udland 5/6,overskrift:

BØSSE PINGVINER OPFOSTRER UNGE

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 15:45

Vivi Andersen, Middelfart

Gjort er selvfølgelig gjort, men derfor bliver emnet ikke uaktuelt, som du synes at mene. Meld hellere ud hvorfor du med held har jordet den seriøse del af diskussionen.

Det er modigt af Jalving at tage emnet op, og flere har givet ham nogle ærlige kommentarer, der er faldet på hård stengrund. Dem skulle de homofile deltagere ellers sætte pris på i stedet for småtskåret at forlange de sædvanlige salvelsesfulde udmeldinger, som de jo alligevel ikke tror på.

At påstå at de ikke er ligeberettiget til samfundets goder, anser jeg for ren gøgl. Hvad er det, de homofile mangler? En vielsesattest fra den danske folkekirke? Det er det næppe for størstedelens vedkommende, og det er ikke den danske befolkning som flest, der har forhindret uddeling af folkekirkelige vielsesattester, det beror på biskoppernes vurdering.

Det er min tese, som jeg har fra andre, at hvis folkekirken bøjer sig, vil der opstå et krav fra de heterofile om, at der anvendes et nyt og specielt ritual for homofile. Retter kirken sig ikke efter det krav, de homofile kræver nemlig brug af samme ritual som de heterofile, vil det blive et startskud til oprør blandt folkekirkens heterofile medlemmer. De vil kræve at blive viet efter et særligt ritiual og evt. udvandre til frimenigheder af forskellig slags, som man før har set det i Danmark. Folkekirken taber i forvejen medlemmer (og kirkeskat).

For de fleste mennesker et et ægteskab stadig en alliance mellem mand og kvinde. Men at mene og skrive det er ikke ensbetydende med at se ned på de borgelige partnerskaber, der indgås mange af i Danmark. Jeg betragter dem som et naturligt ønske, fordi man indenfor stabile partnerskaber sikrer hinanden juridisk og overfor hinanden indgår en pagt, der symboliserer et fastere forhold, som mange heterofile par jo også gør det. Men lad dog ordet ægteskab beholde sin oprindelige betydning i kirkelig forstand, vis hensynsfuldhed i det mindste på det punkt!

I øjeblikket tromler nogle af jer homofile henover andre menneskers følelser ved at stille krav til, at andre skal føle på en bestemt måde. Det kan der aldrig komme noget godt ud af, for folk føler nu engang det, de føler. De homofile må som alle andre kunne tåle kritik af deres handlemåde.

Jeg er helt uenig med Henrik Petersens overfladiske synsvinkel, for det er ikke nogen undskyldning, at landets hovedstad smider penge i grams til al verdens underlige arrangementer, som skydes ind under kulturområdet. København er på deroute, og jeg lægger mærke til det, hver gang jeg er i Danmark.

Det er ikke så lidt modigt af Jalving at tage emnet op, for den faste standardbemærkning overfor mænd, når dette sker, plejer at være at et kor sætter i med: “Nå, du har nok noget i klemme, men det ved du måske ikke selv?”. På den ene side politisk korrekt support til de homofile og i næste øjeblik trusler om at udråbe andre til homofile, fordi de kritiserer homofile. Kan man ønske sig et tydeligere eksempel på uærlighed og forstillelse?

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 16:13

@ Thordsen
Det kniber åbenbart med evnen til at læse, idet jeg skrev: “Økonomisk bør de dog kunne klare sig selv i stedet for kommunens tilskud.”.
Jeg gjorde også opmærksom på, at jeg ikke er begejstret for Københavns bystyre. Jeg må blot acceptere, at sådan vil et flertal altså have det. Kaldes demokrati…

Som jeg også nævnte, er der masser af foretagender, der træder ud over mine grænser. Men hvis de i øvrigt er harmløse, vælger jeg at se den anden vej.
At jeg samtidig mener, man skal kunne se proportionerne i det, er vel næppe overfladisk?

I øvrigt er det forbløffende, som beboere i ‘udland’ føler sig kaldet til at blande sig i enhver debat, uagtet emne.
Den ene endda som regel i én, max. to sætninger, der oftest er hadefulde over for enhver med anden mening.
For ikke at tale om argumentationen eller mangel på samme: Fx at islam og homoseksualitet er to sider af samme sag. Det skal man vist være usædvanlig verdensfjern for at mene.
Og WTF har islam dog med denne debat at gøre?

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 16:37

Undtagelsesvist delvis enig med Kurt Dejgaard: “Kan jeg blive fri og få lovning om at ikke en krone fra min skattebillet skal gå til at betale til et kongeligt teater jeg aldrig nogensinde kommer i? En DR koncertsal jeg aldrig nogensinde kommer i? En Øresundsbro jeg intet har at bruge til?

Naturligvis ikke. Så populistisk kan man nemlig ikke stille det op!
Ja, det vil sige - nogen kan. Men det bliver det ikke mere fornuftigt eller meningsfuldt af.”

Jeg bruger heller ikke fx koncerthuset, Det kgl. Teater eller Operaen (spar mig for billige bemærkninger om A.P.Møller, driften betales af - især - københavnske skatteydere).

Jeg bruger heller ikke det såkaldte ‘Ungdomshus’, ikke på grund af min alder, men på grund af anderledes politisk ståsted. Og synes, det er hul i hovedet i det hele taget at ofre små 200 mil på ca. 40 miniterrorister.

Bruger heller ikke Folkekirken (igen, spar kommentarer om kirkeskat eller ej, størstedelen af udgifterne til Folkekirken betales via den almindelige skat).

For ikke at tale om Danmarks formidable ulands-bistand, som formentlig gør mere skade end gavn.

Men der er altså ikke tale om en smørrebrødsseddel, når det handler om brug af skattemidler. Vælg nogle andre politikere!

Gider Jalving heller ikke medfinansiere, hvis Danmark ved lejlighed lægger plads og penge til Paralympics? (Uden sammenligning mellem handicappede og homoseksuelle i øvrigt!).

God Grundlovsdag
mvh Henrik

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:09

Henrik Petersen. det kniber ikke med at læse, hvad du skriver, det er dig, der prvøver at sno dig som en ål. Fortsæt du bare med det, enhver kan se det.

Førend jeg skrev havde jeg taget mig tid til at læse hele tråden, og jeg stødte ikke ind i påstande om, at der skulle være sammenhæng mellem islam og homofili, det er noget du selv digter. Begge dele befinder sig i en zone, hvor man helst ikke må kommentere tæt på, hvis der er tale om kritik, og det er noget helt andet, end det du skriver. Har nogen skrevet noget andet, må du henvise direkte, ellers kan jeg ikke tage stilling til det.

Jeg er hjemme på ferie og plejer ikke at følge med i jeres debat. Har du en særlig bemyndigelse til at være her og at kritisere, at andre deltager?

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:14

Efterskrift til Petersen. Det er ikke sandt, at folkekirken hovedsageligt finansieres over skatten, det ved jeg fra min svoger, der er præst og lønnes af staten. Udgifterne til kirkernes vedligeholdelse og meget andet betales via kirkeskatten, og den pulje udgør mere end 80 procent.

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:21

@ Thordsen: Nyd ferien, men øv dig lidt på læseevnen.
Jeg citerer:
“Og det er der, pointen er. Det er ikke en ligegyldighed, at den gruppe, gør sig mere og mere provokerende synlig, træder mere og og ud over andres grænser.
Det er akkurat, som islamisterne - samme taktik, samme bagtanke - samme formål.”
Hvad synes du selv, det ligner?
Nej, det var ikke dig, der skrev det, men en anden fra nationen ‘udland’.

Dejgaard skriver i det mindste, hvilket land og i hvilken by, han har bopæl.

Dernæst, jeg har ikke kritiseret andres deltagere i debatten, blot udtrykt en vis undren.

Fortsat god ferie (hov, kodeordet er ’skole’) ;)

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:32

At islamister og homofile indgår i samme forening i Norge er da ikke ensbetydende med, at der er sammenhæng mellem homofili og islamisme. At de bruger samme taktik er heller ikke ensbetydende med det. Der er mange, der bruger den taktik i politik. Noget helt andet er, at der er masser af homofili i den arabiske verden, og alle ved det.

Oplysningen Henrik Petersen, Kbh. er mere anomym end mit navn. Hvad Dejgaard gør og ikke gør, kender jeg ikke noget til, men han er nok mere korrekt end jeg er set i det mikroskopiske perspektiv, som jeg har kritiserte her på sitet. Nu har jeg tænkt mig at hjælpe med græsslåningen, og dette fører jo ingen vej. Ingen har gidet at kommentere mine oplæg om vielser. Slut. Selv god ferie.

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:45

Thordsen.

Præsterne, kordegne og organister, ansættes af og lønnes af, menighedsrådene. Mig bekendt.

Kirkeskatteprocenten, til financieringen af deres løn, er skandaløs høj, synes jeg.
Prøv at regne skatteprovenuet ud i kr og ører.

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:48

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:21

@

Det, du citerer, er mit indlæg.

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:55

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 17:32.

@
Vielsen er foreningen af mand og kvinde, som hinandens og samfundets anerkendelse, at de 2 udgør en enhed, som er forpligtede overfor hinanden og samfundet, at betale hinandens underhold og de børns underhold, som hustruen føder i deres ægteskab.

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 18:07

Præster er statsansatte embedsmænd og kan derfor pålægges at føre kirkebøger. Det er de fleste helst fri for. Deres løn er ussel, hvis man regner med den reelle arbejdstid, og at der er arbejde på helligdage. Folk suser ud og ind hos dem og kommer prasende på alle døgnets tider og forventer service. Det er ikke alle præstegårde, der er rare at bo i, og det er tvangsboliger. Mange menighedsråd forventer, at præstekonen indgår som gratis medhjælp.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 5. jun 09 kl. 18:12

Sjovt som samtlige indlæg fra de formodede interessenter bag dette “World Outgames”, allesammen er ude i det samme ærinde: Fordi nogle ikke kan lide os, er der “brug for” et arrangement som World Outgames.

Tror i selv på at det vil flytte noget som helst? Tror i på at disse mennesker vil komme på grund af smarte klicheer som “Det kunne være du mødte nogle af dine venner, arbejdskolleger eller familie?

En stor del af indlæggende forholder sig positivt til jer og udtrykker tolerance og accept, men de indlæg bliver ignoreret, for der er kun penge i at være et offer. Så det er hvad i gør jer til.

I øvrigt kan ingen dokumentere om pengene kommer ind igen. Det er ren spekulation og typisk offer-argumentation.

For mig må i godt få pengene, men derfor kan jeg sgu da stadig have en holdning om at det offentlige poster penge ud til alt muligt som jeg, med rette, kan betvivle nytten af, uden at skulle kaldes intolerant. Sorry, men jeg er pisseirriteret over de indlæg jeg har læst fra fortalerne for dette arrangement. I er nogle pivehoveder!

Hvad med næste gang der sker en hate-crime? Er der så “brug for” en rockkoncert? Eller næste gang der sker diskrimination af en homoseksuel, er der så “brug for” et Homo-VM i bordtennis?

Lad mig så lige understrege: Det er IKKE jeres seksuelle præferencer, det er jeres tilgang til tolerance og accept, jeg kritiserer. Så spar mig venligst for mere offer-piveri!

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 18:26

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 18:07.

@
Arbejdstid: 1 times tid om søndagen.
Og lidt om lørdagen, hvis nogen skal giftes eller begraves.
Og konfirmation 2 gange om året.
Og byens bedst bolig. Billigt.

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:10

Kære Henrik Kristensen (18:12):

Vi kan ikke blive spor uenige om, at deltagerne selv burde betale gildet. Men det samme kan altså siges om alle mulige andre åndssvage events, som Københavns Kommune støtter.

I det mindste går jeg dog ud fra, at arrangementet forløber fredeligt (medmindre indvandrerunge føler sig kaldet til at kaste med sten og flasker mod deltagerne).

Hvilket ikke just kan siges om en masse andre arrangementer, fx fodboldkampe i Parken, hvor politiet må yde stor indsats (næppe gratis) for ca. 2 timers underholdning for berusede ungersvende, og hvor rengøringen i området bagefter er hundedyr.

Det sidste kan pisse mig af, og det pisser mig også af (excuse my French), at vi skal betale for en flok utilpassede ‘unge’, som mener, at byen skal smadres.
De er noget dyrere i drift, og bidrager ikke en millimeter til noget som helst. Måske bortset fra graffitifjernerfirmaer.

Same goes for ‘1-maj festlighederne’ i Fælledparken, hvor det efterfølgende ikke er muligt at få øje på græsset på grund af de knæhøje dynger af affald. Smidt af multi-kulti-øko-tilhængere….

Nå, gætter på, at du heller ikke har stemt på S, SF, Ø eller R ved kommunalvalget. Ellers er du selv ude om det ;)

Så, i lyset af ovenstående kan det ikke hidse mig op, at der bruges 30 mio københavner-skatteyderkroner på arrangementet. Jeg nøjes bare med at holde mig på lang afstand fra løjerne. Lige som jeg gør, når der er karneval, jazzfestival eller andre p….irriterende arrangementer i byen. Ellers kunne jeg jo blot flytte på landet.

mvh Henrik, også Ø

Per N, 2980 | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:20

Kære Maria, min windows brød sammen, så jeg kunne ikke svare dig, du skal have mange tak for dine pæne ord, og at du selv udtrykte en opfølgelse.

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:20

“Deres løn er ussel, hvis man regner med den reelle arbejdstid, og at der er arbejde på helligdage. Folk suser ud og ind hos dem og kommer prasende på alle døgnets tider og forventer service.”

Dagens quiz: Handler ovenstående om
a. Sygehuspersonale
b. Buschauffører, taxi- og togpersonale
c. 7/11 ansatte mv.
d. Præster

Hvis du gætter rigtigt, har du vundet en oblat og en slurk udrikkelig vin.

Sorry, kunne ikke nære mig.

jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:30

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:10.

@

Jamen, lad os gøre noget ved det.
Starte med at stille de ansvarlige til regnskab.
Sagsbehandlere, politikeren, advokater, dommere, etc til ansvar - og betaling af erstatning.

Det er dém, der lever fedt på svineriet.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:34

Henrik Petersen, Kbh

Hej Henrik (Det er lidt morsomt, det her)

Du har helt ret i at jeg ikke stemmer på de partier du nævner der. :-)

Sjovt du nævner det, men længere oppe på tråden kommenterer jeg faktisk Don Ø’s fodboldhelvede.

Her:

“Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 3. jun 09 kl. 10:18

Lars B. Andersen, København

Ja du har helt ret i at jeg har ondt i r…. over at det offentlige bruger så mange penge på den slags arrangementer. Retfærdigvis vil jeg dog understrege at det har jeg med en stor del af de “minoritetsarrangementer” som det offentlige opfattes som “pligtige” til at støtte med, i mine øjne, temmelig store summer.

Et andet eksempel du nævner er oprydning efter fodboldkampe og der kan jeg da fortælle dig at jeg synes Don Ø og hans latterlige idrætsklub skulle se at betale for oprydningen og politiassistancen selv! En hvilken som helst anden privat virksomhed der genererede så meget vold og ballade på fast månedlig basis, ville for længst være blevet kendt ulovlig og lukket.

Jeg har ikke spor i mod jeres OL. Jeg er bare i mod at det efterhånden er blevet en selvfølge at alle typer arrangementer kan få kæmpe tilskud (30 mill. ER mange penge!), alene fordi ordet minoritet klæbes fast i halen på det. Det er ikke en kvalifikation i sig selv at være en minoritet eller homoseksuel.”

Henrik, Jeg tror vi er enige om det meste i denne sag.

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 20:31

@ jenni christensen, udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 19:30

Tak for meldingen. Altid rart med lidt medvind :)

Faktisk mener jeg, som i andre sammenhænge: Let the polluter pay.

Dvs. at fodboldentusiaster, 1.Maj-deltagere, karnevalister, World Outgames-deltagere, klimatopmøde-deltagere og andre selv må betale regningen.
I stedet for, som nu, at bl.a. politiet må holde orden og rydde op, hvorfor etaten ikke har ressourcer til almindelig lov og orden.

Nå, vi er jo nok enige, når det kommer til ovennævnte. Også en OT hilsen til Henrik K.

mvh og god weekend, Henrik (sikkerhedsordet er hejsa!)

Th. Thordsen, Udland | Skrevet: 5. jun 09 kl. 20:44

Det her er blevet en tråd for dummies, som ikke har andet at give sig til. I bor her øjensynligt.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 6. jun 09 kl. 00:43

Henrik Petersen, Kbh

God weekend til dig også.

Th. Thordsen, Udland

Godnat og sov godt!

jenni christensen, udland | Skrevet: 6. jun 09 kl. 01:17

Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 5. jun 09 kl. 20:31

@ :-)
Godnat.

Jesper Rasmussen, Åbyhøj | Skrevet: 6. jun 09 kl. 12:02

Homo-OL?
min første tanke var; nååe ligesom Handikap OL.

Kender en homoseksuel som bliver både flov og vred når emmnet kommer op. Han mener at det er et skadeligt og stigmatiserende arrangement.

Min egen mening er at det vel er ok? og de skal ikke klandres for at have søgt og fået bevilget kommunal støtte.

Det er et frit land og hvis det kan provokere religiøse mørkemænd og visse førmoderne kulture, kan det vel på samme måde som muhammedtegningerne være med til slå fast at Danmark er et frit land. Hmmm… jeg er ikke sikker på at analogien til tegningerne holder, men pyt.
De skal under alle omstændigheder være velkommen som jeg ser det.

Jesper Rasmussen, Åbyhøj | Skrevet: 6. jun 09 kl. 12:18

Nå… min kone har lige gjort mig opmærksom på at ovenstående kan læses som om jeg automatisk forbinder homoseksualit med handikap, det er ingenlunde tilfældet. :)
Går ud fra at det ved vores homoseksuelle venner nok, men for en sikkerheds skyld: havde der stået Socialrådgiver-OL ville jeg også tænke Nååe… lige som Handikap OL

jenni christensen, udland | Skrevet: 6. jun 09 kl. 12:34

Jesper Rasmussen, Åbyhøj | Skrevet: 6. jun 09 kl. 12:18.

Prøv, at spørge Københavns kommune, hvor meget kommunen bevilliger til krisecentrene for voldsramte kvinder og børn?
“Den anden side af sagen.”

Thorkild Dahlberg, Horsens | Skrevet: 7. jun 09 kl. 09:40

Det skulle ikke undre mig, om Jesper Rasmussen er en af de der laissez faire socialrådgivere, der har et stort del af ansvaret for mængden af sociale nassere. Hans sorgløshed minder om typen, der har leveret stakkevis af “klienter” til forsørgelse og landets forestående undergang, fordi de aldrig fatter, at nogen skal tjene pengene, førend de kan give dem ud.

Til Thordsen. Den dag kirken ophører med at respektere vielsesritualet som en pagt mellem mand og kvinde, kan den forvente en syndflod af udmeldelser, og det kan man så mene om, hvad man vil. Du har ret i, at sognepræster er statslige embedsmænd, men her er et af de områder, hvor politikerne stadig ikke kan blande sig. Det skulle ikke undre mig, om EF-domstolen forsøger en dag.

Peter Christiansen, København V | Skrevet: 8. jun 09 kl. 14:46

Det interessante er, at de debattører, der her argumenterer for at homoseksualitet er unaturligt, eller i hvert fald burde holdes i privaten, for en stor dels vedkommende samtidig råber og skriger om islamistisk intolerance - også over for homoer.

Altså, når det gavner korstoget mod muslimer, er homosagen brugbar, men egentlig afskyer man homoerne.

Man kunne ønske, at folk i det mindste ville debattere ærligt. Hvis det stod til flere herinde, burde udviklingen i Danmark rulles tilbage til før oplysningstiden - som Langballe vil.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 8. jun 09 kl. 17:30

Jenni: Du skriver: “Hvis I ter jer normalt, er jeg sikker på, at I ikke moppes ud. Meeen hvis I svanser - stikker tungen langt ud af munden - slikker jer liderligt om munden - klæder mændene af med øjnene - gnider og gnubber jer op ad folk - og laver samlejebevægelser - stønner og siger sjofelheder - altså kort sagt: bøsseadfærd, er det jo helt på sin plads, at normale folk tage skarpt afstand fra jer.”

Det er jo helt vildt. Hvor får du den idé fra at bøsser gnider og gnubber sig op ad fremmede folk, siger sjofelheder og stønner? Din fantasi er sygelig.

Jon Rostgaard Boiesen, 8200 Århus | Skrevet: 9. jun 09 kl. 01:08

Kære Mikael Jalving

Det var - som altid - underholdende at se dig på tv her til aften, selvom jeg må sige at du var usædvanligt argumentresistent her til aften, selv efter din standard.

Du starter med din præmis om, at Outgames gør homoseksuelle til ofre, og at det var at kræve særrettigheder. Uffe Elbæk påpeger, at homoseksuelle ER ofre mange steder i verden, hvor homoseksualitet visse steder straffes med døden, samt at de ikke kræver særheder, men at blive behandlet lige med heteroseksuelle.

Da din hovedargument således er røget, prøver du med økonomien, bl.a. med rørende historier om forfaldne skoler. Da Elbæk påpeger, at beregninger siger, at arrangementet vil tjene sig ind en 2-3 gange, spørger du desparat: Hvor har du de tal fra?! Da Elbæk svarer Turistrådet og Wonderful Copenhagen, må du malet op i en krog ty til det sidste midler: “Jeg tror ikke på de tal!”

Jeg takker - som altid - for underholdningen! Der er jo en grund til at tv og radio inviterer dig igen og igen!

Kim Wyon, København | Skrevet: 9. jun 09 kl. 16:58

Outgames er en slags Dansk imagepleje, og derfor kommer en god del af pengene også fra staten og ikke kommunen.

Men de fleste deltagere i Outgames (herunder den tilknyttede menneskerettighedkonference) er udlændinge, så derfor dækkes udgifterne delvist hvis ikke overvejende ind af turistindtægter.

Endelig skal man jo også se begivenheden i en større verdensperspektiv (det hedder jo World Outgames), hvor homoseksuelle er udelukket fra store dele af samfundslivet.

Det handler altså om menneskerettigheder og fællesskab, men sådanne ting er jo alt for luftige for en sølle blogger fra JP.

Men han kan jo glæde sig over, at vi jo snart kan se danske bud på rigtige store begivenheder som EXPO 2020 - SÅ bliver der rigtigt noget at blogge om.

Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 9. jun 09 kl. 17:23

@Jon Rostgaard

Der er rigtig mange steder, særligt i den vestlige del af verden, hvor folk frit kan lufte deres homotendenser.
Hvis man derimod vil være seriøs sportsudøver, og ikke blot ønsker en undskyldning for et seksuelt masse homotræf, ja så syntes jeg at man værsgo har at konkurrere på ligefod med os andre heteroer.

Hvad angår de økonomiske tal som fremlagt, ja så er det skøn som er meget svære at eftervise empirisk. Tager man i betragtning at deltagerne delvist får finansieret deres kost og logi, må vi alt andt lige gå ud fra at deres skønnede forbrug på 1500 kr pr.døgn er noget optimistisk.
Man må heller ikke se bort fra at det er visse segmenter i erhverslivet som nyder godt af den ekstra omsætning, de betaler så efterfølgende skat, og den ekstra omsætning ryger tilbage til skatteborgerne i form af offentlige ydelser.

Men det er selvfølgelig kun en mindre andel.
Det er primært skatteborgerne der betaler og erhverslivet der nyder frugterne sammen med de homoseksuelle.

Jalvings kritik er derfor helt på sin plads.

C. Friis, KBH V. | Skrevet: 9. jun 09 kl. 19:21

Der betales i Københavns kommune hvert år(!) 40 mio. kr. i aktivitetsstøtte til børn der er aktive i idrætsforeninger, så velbjergede heteroseksuelle familiefædre og -mødre kan slippe billigere i foreningskontingentet! Det kan være det undrer, men homoer betaler også skat! Flere af os slipper rigtigt mange slanter, så heterodanmark kan fryde sig til deres yngels gymnastikopvisninger og stå på sidelinjen og skrige sig hæse når ungerne spiller miniput fodbold… Det gør vi gerne!

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 9. jun 09 kl. 21:03

Jannik: Får deltagerne delvis finansieret deres kost og logi? Det tror jeg nu ikke. Hvor ser du det henne?

Også pudsigt at de reaktionære gerne argumenterer med at kongehuset er en god forretning (en påstand som i øvrigt er helt udokumenteret) - mens de åbenbart ikke synes Outgames skal forsvares fordi det er en god forretning.

Jeg kan godt se det problematiske i at smide 30 mio. i et kultur- og sportsarrangement, men det er nu engang ikke et vanvittigt beløb, taget i betragtning hvor meget man ellers smider i sport og kultur af alle slags.

Når Jalving siger man hellere skal bruge pengene på plejehjem og skoler, så er det jo rent hykleri, da det er en anden konto man tager pengene af, og han går vel i øvrigt ikke ind for de socialdemokratiske minimumskrav på plejehjem og skoler, vel? Det er så nemt at afvise enhver offentlig udgift med påstanden om at pengene hellere skulle gå til de gamle.

Jalvings argument om borgerlig, økonomisk nøjsomhed er papirstyndt, for det er tydeligt at han ikke bryder sig om bøsser i det offentlige rum, det er den egentlige årsag.

Man kan mene om Mermaid Pride hvad man vil - jeg synes selv det virker lidt fjollet. Men det er jo kun en gang om året. Pride svarer til karneval (som er en festlig opvisning af heteroseksualitet). Dette er Outgames, som er noget andet - så vidt jeg ved er der ikke planlagt noget optog. Der var Eurogames i Kbh. for få år siden, som svarer til Outgames. Det har I nok ikke engang opdaget, da deltagerne var ret almindelige at se på.

Det minder mig om en kommentar i Studenterhuset fra nogle internationale studerende, som var derinde om tirsdagen, som ellers er homoaften. De sagde: “Er det homoaften? Jamen hvor er de homoseksuelle? Jeg kan ikke se nogen.”

De lignede jo alle andre unge studerende. Det var den fordomsfulde amerikaner ikke klar over.

At sige: “Jeg har ikke noget imod bøsser, bare de gemmer deres seksualitet væk” svarer til at sige: “Jeg støtter kvinders værdighed, bare de går med slør.”

Jenni: Luk fissen og pak dig væk.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 9. jun 09 kl. 21:07

Peter Christiansen > Ja, det er en tydelig forskel fra Holland, hvor det meget store flertal bakker op om ligeværd og frigørelse for homoseksuelle.

Jeg tror imidlertid de fleste folk i for eksempel DF er meget liberale over for homoseksuelle, inderst inde. Langballe og Krarups syn er ikke repræsentativt.

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 10. jun 09 kl. 00:22

Jenni: “Det er nogle mere eller mindre HIV-befængte homofile fra udlandet ikke.”

Så du er en kikset anakronistisk homofob OG xenofob på samme tid. Det er vist, hvad man kalder en sand “afviger” i vor tids samfund. Hvis du gerne vil vide det så er størstedelen af verdens HIV-tilfælde forårsaget af HETEROSEKSUEL SEX. AIDS er absolut ikke en sygdom at spøge med. Dine kommentarer omkring finansiering af medicin for HIV-smittede grænser sig det nazistiske/fascistiske.

Men du har jo tydeligvis intet talent for debattering, når alle dine argumenter består i at kalde folk navne såsom “demagog”/”manipulator”/”afviger”…

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N | Skrevet: 10. jun 09 kl. 11:51

Det er interessant, at så få kan se, at der er tale om investering både på den korte og den lange bane. Turisterne bliver væk i år. Med World OutGames er der tale om en saltvandsindsprøjtning og en turistinvestering, der inddrives igen efter blot få dage. På længere sigt, giver det god symbolværdi for København at være en homovenlig by, der vil tiltrække flere turister i en nær fremtid. Hvis Danmark er fyldt med så mange ufagdygtige forretningsfolk, der ikke tænker langsigtede resultater, så kan jeg sørma godt forstå at Danmark bevæger sig rundt i en kæmpe økonomisk krise. Ingen tænker jo med hovedet her!

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 10. jun 09 kl. 13:29

jenni: “Det passer ikke, hvad du skriver om HIV smittede. Det er en decideret bøssesygdom.”

Selvfølgelig passer det, se f.eks http://www.healthsquare.com/aids_stats.htm: “Worldwide, more than 75 percent of all adult HIV infections result from heterosexual transmission”; Deres reference er en artikel i det ultrahøjt ansete lægevidenskabelige tidsskrift The Lancet. Desuden er ca. halvdelen af alle HIV-smittede på verdensplan KVINDER og jeg kan godt fortælle dig at risikoen for HIV-smitte ved lesbisk sex er aldeles lille.

Selvfølgelig er det dyrt med HIV-medicin, men ligeledes koster kræftmedicin i samme størrelsesorden (80.000-100.000 kr. per patient). Dertil kommer omkostninger til diabetikere, knoglesygdomme, hjerte- og karsygdomme (f.eks. blodfortyndere!), etc. alle kroniske problemer, der kræver adskillige ressourcer fra samfundet. Så din heterogene (mente du heteroseksuel?) folkepensionist får skam ganske meget støtte fra samfundet om året.

Og det er selvfølgelig ikke kun bøsser men også kvinder og heteroseksuelle mænd smittet med HIV, der får tilskud til HIV-medicin, og det uanset om de bliver smittet på grund af seksuel kontakt, dårlige blodtransfusioner eller urene narkotikanåle. Men hvis du rent faktisk satte dig ned og kiggede på et diagram over sundhedsvæsenets omkostninger vil du se at HIV/AIDS-medicin fylder utrolig lidt (f.eks. så nævner denne rapport om sundshedsomkostninger i Danmark slet ikke ordet HIV/AIDS een eneste gang: http://www.sdu.dk/~/media/Files/Om_SDU/Centre/c_ist_sundoke/Forskningsdokumenter/publications/Working%20papers/20092.ashx - formodentlig rubriceret under “andre omkostninger”, dvs. mindre en 2%). Hvis du virkelig er så interesseret i at spare Sundhedsvæsenet penge, så skulle du opfordre folk til at vaske hænder, spise sundt, dyrke motion, drikke moderat og holde op med at ryge!

Jeg kalder din retorik for grænsende på det nazistiske/fascistiske fordi den afspejler samme opfattelse af et skel mellem “normale mennesker”, der fortjener at leve, og “biologiske afvigere”, der ikke har samme ret til livet.

Nu har du kaldt mig usaglig og flabet (hvis du ikke mærker ironien har du virkelig et tykt kranie), er det på tide du kommer med rigtige argumenter? F.eks. ville det være rart at vide, hvor du får dit 100.000 kroners tal fra?

Maria Due, Århus | Skrevet: 10. jun 09 kl. 13:46

“Ingen tænker jo med hovedet her!”

Nogen vægter andre ting højere end penge, men det er åbenbart ikke muligt at indse for Charlotte Jørgensen, der end ikke studser over misforholdet i størrelse mellem bevillingen til homotræf og bevillingerne til børneidræt. Skønt børnenes sundhed dog betyder virkelig meget, og mange danske børn er overvægtige og alt for lidt fysisk aktive.

Og nu hvor vi er ved moral og mangel på sådan læste jeg en artikel i JP forleden, hvis indhold jeg også tit har overvejet. Alle disse sæddonorer og ægdononer til andre folks børn, hvor langt tænker de, og tænker de overhovedet?

Så vidt jeg har forstået, kan en typisk sæddonor være en medicinstuderende først i tyverne, og han tænker formodentlig anderledes, en han vil gøre som nybagt far, når han er - lad os sige - 35 år. Tænker han mon på, når han står der med verdens mest videunderlige baby, at han har 50-100 andre børn rundt omkring i verden, der for de flestes vedkommende sandsynligvis en dag af hele deres hjerte vil ønske at vide noget om ham og årsagen til, at han blot distribuerede børn en masse til ukendte forældre og ukendte levevilkår? Vordende “vikingesønner” med lyse farver er i disse år i højeste kurs på sædmarkedet ikke mindst i USA.

I det hele har jeg stærkt på fornemmelsen, at der mangler noget moralsk rådgivning og lovgivning. Jeg har fx i en del år vidst, at en lægestuderende selv har udtalt, at han var sæddonor til en bestemt kendt dame, der pga. en bestemt fundats om en kæmpearv, som kun kunne overgå til arvinger “af blodet”, skulle nedkomme med en arving. Grunden til, at jeg ved det, skyldes, at en af hans venner blev lidt fuld til en julefrokost. Så nu sidder jeg og griner lidt, når jeg ser de kulørte blade svømme over med billeder og tekst om resultatet af denne donering af en arving (med ægtemandens samtykke, formoder jeg, men sikker kan jeg ikke være). Moderen er - om jeg så må sige - “god nok”, og afkommet er der heller ikke noget i vejen med, tværtimod, men juraen blev ført bag lyset, muligvis også “faderen”, og staten blev snydt for kolossalt mange penge. Skulle Billed Bladet eller Se & Hør ønske nærmere, kan jeg på forhånd oplyse, at de ville elske historien, men at den ikke er til salg, skønt vi er ganske mange, der har kendskab til den.

Hvad har sæddonering og donering af 30 mio. kroner til homotræf for forskelsmarkering med hinanden at gøre, vil nogen så spørge? Mit svar er, at det i begge tilfælde et spørgsmål om etik, moral og ansvar.

Maria Due, Århus | Skrevet: 10. jun 09 kl. 18:49

Gode argumenter, Jenni

En nær slægtning af mig hørte til de første læger i DK, der konstaterede, at en kvinde var blevet smittet med HIV. Det skete, da vedkommende blev tilkaldt til en særlig svær fødsel.

Mor og barn var langt ude, og forfærdelsen bredte sig på hospitalet, da resultatet af nogle nye blodprøver forelå, for ingen havde indtil da anet nogen om, at kvinden var smittet. Den vordende far var sendt udenfor og løb forstyrret rundt på gangen og måtte jo have besked. “Hvad så med mig?”, spurgte han, og det kunne ingen svare på.

I løbet få timer blev tre mennesker, hvoraf de to var et ungt, vordende forældrepar, der troede, at det stod overfor et af livets lykkeligste begivenheder, kastet ud i en tragedie, og det var ikke alle, der overlevede.

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N | Skrevet: 10. jun 09 kl. 23:45

Marie Due helt over fra Århus… Når Wonderful Copenhagen og Københavns borgerrepræsentation, private sponsorater, private- og ministerielle fonde, EU (og endog deltagerne selv) betaler for et arrangement som dette, så er det fordi man forventer, at der er tale om investering, hvor penge hurtigt kommer igen og over en årrække giver et to- eller tre-cifret mio beløb til Danmarks statskasse. Nogle af disse penge, bliver så igen brugt til kulturelle arrangementer og andre til andre blokpolitiske områder, som for eksempel overvægtige børn, sundhed osv. som du helt selv blander sammen med kulturelle arrangementer. Så vidt jeg kan forstå på dig, har du ikke noget imod at penge netop geninvesteres på blandt andet børn og sundhed. Så i virkeligheden, ud fra det jeg læser, er dit eneste problem homoseksuelle, - du har måske ligefrem et seriøst problem med homoseksuelle?!
Jeg kan i øvrigt ikke se hvad sæd- og ægdonorer har med en sportsbegivenhed at gøre – du skriver etik, moral og ansvar, måske skulle du rive i egen barm først!?

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N | Skrevet: 10. jun 09 kl. 23:55

Jenni måske er det dig selv der søger noget erkendelse, siden du har en så enorm stor trang til at nedgøre en hel menneskegruppe.
Der er ikke nogen homoseksuelle, der har en anden, eller som du selv skriver ”parallelforskudt” opfattelse, af det liv de lever, i det samfund, de også betaler skat til.
Homoseksuelle har ikke en afvigende adfærd, homoseksualitet er blot ikke normen.
Hvad er det dog for noget forkvaklet fis du skriver, at homoseksuelle sætter ”folk i ubehagelige situationer”, det lyder ærlig talt på mig, som at du selv iscenesætter et problem muligvis fordi du lider af homofobi, - gør du det, så kan jeg godt se det fra din vinkel. Hvor er det dog frygteligt for dig – dit liv er jo i fare! Skynd dig indendørs, man kan jo aldrig vide hvem der reelt er ho-mo-sek-su-el-le derude. Arrrrgh!

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. jun 09 kl. 00:40

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N

“Homoseksuelle har ikke en afvigende adfærd, homoseksualitet er blot ikke normen.”

Det samme “normalisering” må så også gøre sig gældende for de pædofile?

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N | Skrevet: 11. jun 09 kl. 01:03

Bjørn, jeg tror du får det bedste svar ved at slå pædofili op. Måske Wiki kan gøre tricket!?

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. jun 09 kl. 02:09

Charlotte Jørgensen, 2200 Kbh N

Er du svar skyldig?

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 11. jun 09 kl. 02:44

@jenni

Du har stadig ikke svaret på mine ovennævnte indvendinger: Ofte er kræft 100% dødelig, koster det samme som AIDS-behandling og har brug for behandling resten af livet. Betyder det, patientier der er diagnosticeret med dødelig kræft ikke skal få behandling? Og vil du virkelig sige at de godt 22 millioner mennesker syd fra Sahara, de fleste af dem heteroseksuelle, der lever med HIV/AIDS skal efterlades til døden. Eller du synes måske kun homoseksuelle mennesker skal formenes adgang til AIDS-medicin? Eller måske kun homoseksuelle mennesker, der blev smittet på grund af sex, ikke på grund af en fejlslået blodtransfusion? Desuden er AIDS-medicin blevet billigere, ikke dyrere med tiden.

Jeg er vel bekendt med arbejdet med at kortlægge bevægelsen af HIV. Faktisk står der i den artikel, som du selv refererer til: “[HIV/AIDS] entered Europe mainly as a result of homosexual contacts and needle sharing activity in or from the USA, as well as heterosexual contact with people from Central Africa. Africa is where the virus originated, in chimpanzees.” Altså hovedkilden til AIDS i Europa skyldtes OPRINDELIGT kun TIL DELS homosekuel sex, resten skyldtes urene nåle og heteroseksuel sex med mennesker fra Afrika. Den “til dels”-del er endnu mindre idag, hvor for eksempel homoseksuel sex og heteroseksuel sex forsårsager lige mange tilfælde af HIV i England i dag http://www.avert.org/uk-transmission-route.htm. Og i Ukraine, der har en større HIV-epidemi igang, skyldes epidemien hovedsagelig heteroseksuel overførsel koblet med urene nåle.

Derudover, betyder det så vi skal forbyde afrikanere i at tage til Danmark, fordi de er en potentiel smittekilde for AIDS? (prævalensen i Botswana f.eks. er helt oppe på 25% for folk under 40, for ikke at tale om tuberkulose og malaria og alle mulige andre sygdomme, uha!) For eksempel ville et almindeligt heteronormativt OL i Danmark tiltrække ualmindeligt mange potentielle smittekilder fra hele verden….

Desuden stammer AIDS ikke fra bøsserne oprindeligt. Som artiklen påpeger, og som alle mennesker ved nu, stammer HIV-virussen fra chimpanzerne. Den mest sandsynlige transmissionsrute fra chimpanze til menneske har ikke noget med homoseksuelle at gøre, snarere er der nok tale om en (heteroseksuel) afrikansk jæger, der blev bidt eller såret under jagt og derfor kom til at blande sit blod. Se f.eks. http://en.wikipedia.org/wiki/Origin_of_AIDS#Spread_from_animal_to_human_populations.

“Men bøssers promiskuøsitet, og sex til “allehånde”- også med kvinder og børn.” - Ja, det er nemt at føre en debat, hvis man kan opfinde sine fakta uden at opgive noget som helst belæg for dem…..

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 11. jun 09 kl. 05:58

@ Charlotte Jørgensen

Homoseksuelle har en i forhold til naturens normgivende heteroseksuelle adfærd en stærkt afvigende adfærd, som ligger helt udenfor normen.

At påstå andet er at stikke blår i øjnene på sig selv.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 11. jun 09 kl. 16:00

Maria/Jenni: Jeg forstår ikke hvorfor det er bøssernes skyld at nogle af jeres bekendte er smittet med hiv? I den gravide kvindes tilfælde må det vel have været selvforskyldt, med mindre hun har fået det via blodtransfusion. I så fald var det blodbankens skyld (eller ingens skyld, hvis det skete dengang man ikke kendte til risikoen). Hvad angår kirurgen, så er det en erhvervsrisiko. Jeg tvivler dog stærkt på at hun døde efter at have haft hiv i kun 6 måneder, så hurtigt får man altså næppe aids.

Er det også alle mænds skyld at kvinder får livmoderhalskræft? Som bekendt kan jomfruer ikke have den sygdom. Hvis man bruger kondom, får man den heller ikke.

Og hvis et barn får mæslinger, skal man så opsøge det smittende barns forældre og skælde dem ud?

Flertallet af bøsser har kun sikker sex, hvorimod flertallet af heteroseksuelle ikke har sikker sex. Man kan altså konkludere at heteroerne er mere uansvarlige, men de er også heldigere.

Jeg mener bestemt man er uansvarlig hvis man har usikker sex - ikke kun over for sig selv, men over for sin omverden. Men i stedet for at stigmatisere bøsser, så skulle I lære at skelne mellem ansvarlige og uansvarlige mennesker.

Den første der døde af aids i Danmark var i øvrigt en kvinde. Hun var også den første vestlige kvinde der fik sygdommen: lægen Grethe Rask fra Thisted, der arbejdede i Afrika. Hun burde have en vej opkaldt efter sig, men det er desværre ikke sket endnu.

Hun var i øvrigt lesbisk. Mon det var en del af sammensværgelsen…?

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 11. jun 09 kl. 17:39

Jenni: Nu er jeg ikke med. Døde din læge-bekendte efter seks måneder eller seks år?

Hiv-smittede uden behandling forventes at få aids efter gennemsnitlig ti år og derefter dø inden for 1-2 år. (http://www.ssi.dk/sw670.asp ).

Man regner med at hiv har udviklet sig i Afrika inden for de seneste århundreder, men været meget isoleret. En hypotese siger at da belgierne koloniserede Congo, flyttede de en stor del af befolkningen ind tul byerne, med den virkning at hiv spredte sig.

Hvorom alting er, så var de første vestlige aids-syge smittet i Afrika ved heteroseksuel adfærd i 1950′erne og 60′erne. Det tog dog først for alvor fart da sygdommen kom fra Afrika til Haiti, og fra Haiti til USA. Bøsser i hundredevis døde af aids fra 1980 og frem, hvorfor man forbandt sygdommen særlig med dem. I øvrigt ventede man længe med at gøre noget - den amerikanske regering forhindrede kampagner for kondombrug, fordi de ikke ville opfordre til noget så umoralsk som homosex, og sundhedsvæsenets reaktion blev år forsinket. Så det var altså ikke kun bøssernes skyld at HIV tog så hårdt fat, men også fordi øvrigheden var ligeglad med en bøssesygdom.

Men billedet er mere broget end som så. I dag er det vist nok halvdelen af nye hiv-smittede der er bøsser, resten er afrikanere, stiknarkomaner og prostituerede, og en lille del er gode, hvide, heteroseksuelle samfundsborgere.

Hvorfor mener I at bøsserne har fortjent det / at det er deres skyld, mens I kun har medlidenhed med de gode, hvide, uskyldige heteroseksuelle borgere?

Der findes mange andre former for adfærd der fremmer bestemte sygdomme, f.eks. er fiskere mere udsat for druknedød, hudkræft (pga. solbestrålingen), ulykker osv. Hvad med rygere, der koster samfundet masser af penge hvert år og forårsager lidelser for sig selv og de pårørende? Man kan beskytte sig mod hiv, men ikke mod passiv rygning.

Det er fuldstændig rigtigt at der har været psykopater som spredte deres hiv til så mange som muligt, men jeg kan ikke se hvorfor det skal føre til kollektiv skyld for millioner af andre bøsser. Det forekommer også hyppigt i Afrika at hiv-smittede mænd opsøger en ung jomfru, da overtroen siger man kan blive helbredt ved at smitte en jomfru.

I øvrigt er det da ikke bøssens skyld, hvis han smitter en hetero/biseksuel med hiv. Det er deres begges skyld.

Her er lidt at blive klog på:
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_AIDS

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 11. jun 09 kl. 19:56

Nu er jeg slet ikke med. Hvorfor svarer du ikke på det jeg spørger dig om?

hilda petersen, glostrup | Skrevet: 11. jun 09 kl. 23:45

@jenni

homoseksualitet er udbredt hos dyr, naesten en tredjedel af nogle gaasearter er homoseksuelle, derudover f.eks. de meget beroemte homo-pingviner i Berlins zoo, saa det er absolut ganske naturligt

men selvfoelgelig er det normale og naturlige ikke det samme som det gode heller - f.eks. er det normalt og naturligt at hedde jenni og vaere et taberroevhul, der spilder sit liv paa at skrive blogindlaeg hver anden time, men det goer det jo ikke til noget saerlig rosvaerdigt….

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 12. jun 09 kl. 19:05

@jenni
Ofte er kræft 100% dødelig, koster det samme som AIDS-behandling og har brug for behandling resten af livet. Betyder det, patientier der er diagnosticeret med dødelig kræft ikke skal få behandling? Og vil du virkelig sige at de godt 22 millioner mennesker syd fra Sahara, de fleste af dem heteroseksuelle, der lever med HIV/AIDS skal efterlades til døden. Eller du synes måske kun homoseksuelle mennesker skal formenes adgang til AIDS-medicin? Eller måske kun homoseksuelle mennesker, der blev smittet på grund af sex, ikke på grund af en fejlslået blodtransfusion? Desuden er AIDS-medicin blevet billigere, ikke dyrere med tiden.

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 12. jun 09 kl. 19:08

I den artikel, som du selv refererer til, står der: “[HIV/AIDS] entered Europe mainly as a result of homosexual contacts and needle sharing activity in or from the USA, as well as heterosexual contact with people from Central Africa. Africa is where the virus originated, in chimpanzees.” Altså hovedkilden til AIDS i Europa skyldtes OPRINDELIGT kun TIL DELS homosekuel sex, resten skyldtes urene nåle og heteroseksuel sex med mennesker fra Afrika. Den “til dels”-del er endnu mindre idag, hvor for eksempel homoseksuel sex og heteroseksuel sex forsårsager lige mange tilfælde af HIV i England i dag http://www.avert.org/uk-transmission-route.htm.

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 12. jun 09 kl. 19:14

AIDS i Sydafrika udviklede sig eksplosivt i 1980′erne blandt andet fordi HETEROSEKSUELLE mænd der arbejde i guldminer langt væk fra deres koner i langt perioder regelmæssigt opsøgte prostituerede kvinder. Derefter tog de hjem til de lande/regioner de kom fra og smittede deres koner og kærester. I dag ser vi det samme i Ukraine, der har en større HIV-epidemi igang, hvor en stor del skyldes opsøgning af fattige prostituerede kvinder af heteroseksuelle mænd.

Og mener du VIRKELIG at BØSSER har haft sex med alle 15 millioner kvinder med AIDS i dag? Det er da nogle ualmindeligt heteroseksuelle bøsser i så fald…

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 13. jun 09 kl. 04:29

Hvis man havde indført internering af hiv-smittede, så ville den naturlige konsekvens være at ingen turde få foretaget en hiv-test. Smittebekæmpelsen ville altså overhovedet ikke fremmes, tværtimod.

Desuden er der andre sygdomme man lige så godt kunne internere folk for. Og hele idéen om at fratage folk rettigheder for “det fælles bedste” fører jo logisk til at man så kan lave medlidenhedsdrab på alle og enhver som falder uden for normerne.

Da man ophævede oplysningspligt ved kønssygdomme, var det fordi det ikke havde nogen effekt. Man bruger, så vidt jeg ved, frivillig smitteopsporing, som virker lige så godt. Jeg er dog ikke sikker på om der ikke stadig er oplysningspligt i visse tilfælde.

Desuden er det en straffelovsovertrædelse hvis man bevidst og uforsvarligt smitter en anden med hiv eller lignende alvorlige sygdomme.

Jenni: Hiv smitter ikke ved alle kropsvæsker. Det smitter via blod og sæd (muligvis også skedesekret). Og det skal ikke bare ramme et øje eller huden, men helt ind i blodbanen, før det smitter. Hiv er ikke en af de mest smitsomme sygdomme. Risikoen ved ubeskyttet analsex med en hiv-smittet er vist 1-5 %.

Da de fleste hiv-smittede er i behandling, er deres virus-tal ofte så lavt at det ikke kan måles, og de smitter ikke. På grund af den nuværende behandling kan man også leve i mange år, med gener der svarer til dem hos en sukkersygepatient.

Du har åbenbart ikke lært de mest basale ting om hiv, som man ellers lavede informationskampagner om allerede i 1980′erne. Hvor mange årtier har du boet i “udlandet”?

Det lyder meget usædvanligt at din læge-veninde kunne dø af aids efter kun seks måneder med hiv. Jeg skal ikke kunne udelukke at det kan være sandt, men det lyder som en sensation. Min kondolence hvis det er rigtigt. Men hvorfor var det bøssernes skyld?

Sille N. Bæk, Aistrup | Skrevet: 13. jun 09 kl. 11:16

jenni christensen

Nu er du så tæt på, at jeg følger dig et skridt videre.

Der ligger nemlig en oplagt og tungtlastet historie og venter på at blive skrevet. Hvor er den dygtige og ubestikkelig skribent, der tør?

Den skal handle om den fejde, der fandt sted, da vor dejlige og desværre alt for tidligt afdøde dekan, århusianeren og overlægen Palle Juul-Jensen blev udsat for en mafialignende behandling efter sin tiltrædelse som medicinaldirektør i København.

Jylllands-Posten har tidligere bragt dele af historien, der er en af de mange, der blev begravet dybt for at skjule, at dette lille land ikke er så uskyldigt og ukorrupt, som det gerne fremstilles.

Det er en meget ond historie om hensynsløshed og magt.

http://www.denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Sundhedsvidenskab/L%C3%A6ger/Palle_Juul-Jensen

Mvh.

Maria Due, Århus | Skrevet: 13. jun 09 kl. 14:28

Hvis man ruller et godt stykke ned på linket nedenfor, kommer man til beretningen om “bøssemafiaen”, hvor de tidligere ministre den socialdemokratiske bøsse Torben Lund og den lesbiske centrumdemokrat Yvonne Herløw Andersen spiller særlige roller ifm. fastsættelsen af AIDS-politkken. Det er ganske rigtigt en grusom historie, og den politiske korrekthed vandt den første omgang. Gad vide, hvor mange lidelser og liv det kostedede.

http://books.google.dk/books?id=PMYv95LsBksC&pg=PA80&lpg=PA80&dq=yvonne+herl%C3%B8v+andersen+palle+juul-jensen&source=bl&ots=kFBKpb2bCS&sig=OjdWRB-NAGYxAha0ncGewIMHaEs&hl=da&ei=TpgzSuurIaKZjAep5fGfCg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2#PPA81,M1

Maria Due, Århus | Skrevet: 13. jun 09 kl. 14:35

http://www.tidsskrift.dk/print.jsp?id=92643

En yderst alvorlig reminder fra Juridisk Institut og afdøde Palle Juul-Jensen

Denne gang passer sikkerhedsordet ikke, for hvem vil betegne dette som uskyldigt “funny”?

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 14. jun 09 kl. 02:00

Jenni: Kan du forklare lidt om forskellen på den danske og svenske politik og redegøre for forskellen i antallet af hiv-smittede?

Så vidt jeg ved internerede Sverige nogle ganske få hiv-smittede, bl.a. en prostitueret kvinde som nægtede at droppe sit “erhverv”. Der var vel tale om en håndfuld personer. Det kan ikke have påvirket antallet ret meget. Som jeg har nævnt, er det også strafbart i Danmark at sprede hiv tilsigtet. De værste sager har været med nogle udlændinge som havde sex med snesevis af villige kvinder. Egentlig ret tåbeligt af dem at de ikke beskyttede sig. Men det bør naturligvis være strafbart, selv om strafbarheden næppe virker forebyggende.

Palle Juul-Jensen sagde op fordi han var uenig med resten af sundhedsstyrelsenmedarbejderne, organisationerne og med ministrene.

Han beskyldte ministrene for at kanalisere penge over hiv-forebyggelse, fordi ministrene selv var homoseksuelle. Det er en meget ufin beskyldning. Det svarer til at en sukkersyg minister ikke må bevilge penge til diabetes, eller til at en fødevareminister fra Hirtshals beskyldes for at snakke for meget om fisk. Det var en typisk mistænkeliggørelse af homoseksuelle, som viser at man regnes for skyldig indtil andet er bevist. I snakker om bøssemafia, men er der også en psykiatrimafia, en diabetes-mafia, en kræftmafia? I øvrigt er hiv ikke kun en bøssesygdom, selv om de er særligt udsatte.

Jeg har ikke læst Palle Juul-Jensens bog, men måske kan nogen forklare hvilken alternativ hiv-politik han ønskede at gennemføre? Hvis han havde et bud på noget sådant?

Uden penge til hiv-oplysning og -forebyggelse havde der sandsynligvis været mange flere hivsmittede. Vi ser jo netop at antallet af smittede begyndte at stige omkring 2000, især blandt de helt unge, som aldrig har haft den grundige oplysning i skolerne. Der findes faktisk unge i dag som ikke ved hvad hiv er eller hvordan det smitter. Det fandtes ikke i 1980′erne, da jeg gik i folkeskolen, for vi fik banket budskabet grundigt ind.

Jenni: Du skriver at hiv er dit fagområde. Det håber jeg sandelig ikke. Så burde du på efteruddannelse. Hvem er du egentlig? Der findes en dansk embedskvinde i EU ved navn Jenni Christensen, har du taget hendes navn som din internet-identitet? Er du overhovedet en kvinde?

Jeg kunne udmærket forestille mig at du er en eller anden med forskruet seksuel identitet. Når folk er sygeligt optaget af at hade bøsser, så er det som oftest fordi de har noget i klemme. Jeg siger ikke at alle der ikke bryder sig om bøsser er “skabsbøsser” - bestemt ikke - for man har jo lov til at have sin mening. Men den sygelige optagethed, korstoget, hvor bøsser beskyldes for alt ondt i verden, det tyder på et eller andet. De politikere og præster rundt om i verden der har gjort det til deres adelsmærke at bekæmpe homoseksualitet bliver altid afsløret før eller siden når de er en tur på sauna eller bøssebar. (De forekommer særlig i de engelsktalende lande, som jo har hang til moralisme).

Maria Due, Århus | Skrevet: 14. jun 09 kl. 11:23

Nå, så bragte Casper omsider debatten ned på det sædvanlige niveau: folk der kritiserer de homoseksuelle er selv skabshomoseksuelle.

Det er måden, man i mange år og med diktatoriske stød i mellemgulvet har haft stor succes med at få folk til at holde mund, hvis de dristede sig til at kritisere de homoseksuelles lobby, og derfor er det formodentlig også to kvinder, der holder ud på denne tråd., skønt den er meget læst. Mændene vil ikke risikere noget.

Dette havde jeg ikke ventet mig fra Caspers side, men er som sagt heller ikke overrasket, for så snart han ikke blev strøget med hårene, tiltog urimelighederne, det ses ovenfor. Fernissen var meget tynd, viste det sig, og det relaterer jeg til mindreværdskomplekser, som han selv må arbejde med.

Jeg har ikke beskyldt homoseksuelle for al verdens ondt, Casper, for det har jeg ikke grund til. Men jeg nærer foragt for nogle homoseksuelle og deres lobby, og jeg kan kun håbe på, at de læsere, der hænger på, gider at kikke lidt på de artikler, jeg linkede til i går. Det har Casper tydeligt nok ikke gjort, eller også undertrykker han indholdet.

Medicinaldirektør Palle Juul-Jensen var i mange år en agtet mand i sin hjemby og en dreven dekan, der forstod at manøvrere i minefelter. Han søgte og fik stillingen som medicinaldirektør i hovedstaden men forlod den igen af egen fri vilje, fordi han ikke ville lægge navn til, at en københavnsk bøsselobby kaldet bøssemafiaen tilsidesatte de retningslinier for behandling af kønssygdomme, som Danmark tidligere havde fulgt, og som man havde gode erfaringer med.

Bøssemafiaen ønskede i stedet at prioritere sin egen politisk linie, der allerede var fastlagt, og hvor diskretion om bøssernes privatliv blev vægtet højere end hensynet til den almene befolknings beskyttelse og sundhed. Mafiaen fik sin vilje, og bøsserne kunne fejre en stor sejr over ikke alene Juul-Jensen men også resten af befolkningen, der var for politisk korrekt eller sløv til at reagere, bl.a. fordi pressen holdt lav profil.

Dette var en væsentlig landvinding i det, de homoseksuelle kalder “kampen” for ligeberettigelse, men som ikke har noget med ligeberettigelse at gøre, da der i bund og runde var tale om fortrinsret og hensynsløs, egoistisk adfærd promoveret af homoseksuelle med Socialdemokratiet og CD i førertrøjen.

For Palle Juul-Jensen var det bærende princip derimod, at det burde være den medicinske ekspertise og ikke de på forskellige tidspunkter mest magtfulde politikere og deres lobby, der skulle have det afgørende ord i sundhedsspørgsmål vedr. hele befolkningen og fx tacklingen af den store morder AIDS. Der døde jo mange i de første år. Juul-Jensen ønskede ikke at give bøssernes ønsker fortrinsret i forhold til resten af befolkningen, men han tabte slaget, og hans modstandere sidder stadig fast i sadlen.

Et kik på AIDS-fondets hjemmeside kan hurtigt forsikre om, at problemet med “legemsvæskerne” stadig underspilles. I Danmark kan en sygeplejerske fx være hiv-smittet og beholde sit arbejde. For skidt pyt, man er vel fordomsfrie, og smittefaren er vel ikke så stor, så man løber risikoen med patienterne og lader hensyntagen til dem kommer i anden række., der dør sikkert flere, fordi man heller ikke vasker hænderne ordentligt osv. osv. osv. Bøsser og lesbiske først, resten af befolkningen må rette ind, og det var det princip Palle Juul-Jensen ikke ville være med til at knæsætte, og som fik ham til at forlade København og vende tilbage til Århus. Han ville ikke forlige sig med hovedstadens politiske snobberi og magtens hensynsløse overfladiskhed.

Nøjagtigt det samme “københavnske princip” er blevet håndhævet under debatten om lesbiskes ret til kunstig befrugtning på skatteborgernes regning (og i diskussionen om de homoseksuelles adoptioner). Som bekendt hersker der et borgerligt flertal imod, men Jens Rohde stemte for, og selv om han ikke vil se det, var dette givetvis med til at give ham et dårligere valg end forventet, fordi han allerede havde stødt vælgere fra sig.

Der er nemlig rigtig mange indenfor Rohdes eget parti og dets vælgere, der har fundet det bundegoistisk og ulogisk, at bøsser og lesbiske på den ene side ustandselig pukker på, hvordan de kæmper imod samfundet og går fra modgang til lidelse, og på den anden side ønsker at involvere sagesløse børn i det af dem ofte beskrevne helvede i et indskrænket samfund, der er behersket af fordomme. Børnene skal bruges som alibi i kampen, og at få børnene eller sæd udleveret er ikke alene et krav men en ret, får vi at vide.

Det er vi imidlertid mange, der et helt uenige i. Børn er ikke en ret men en gave, og det er ikke noget bæredygtigt argument i den diskussion, at så mange heteroseksuelle også behandler deres børn som statussymboler, der iklædes mærkevare tøj og hurtigst muligt parkeres i børneinstitutioner, så at de ikke kolliderer med forældrenes “liv“, som det hele tiden “skal videre med“.

Det er i øvrigt oplagt at se paralleller til de muslimer, der det ene øjeblik fremstiller sig som en minoritet af ofre, og det næste truer med, at de er 1,5 mia. i ummaen, der vil hævne med tidens fylde.

Der er ingen hensigt i, at jeg skriver flere indlæg om dette emne. Dansk politik er blevet så idiotisk useriøs og ligegyldig, at den gennemgående ikke er værd at bruge tid på. Jeg synes, at Sven Ove Gade rammer trenden helt fint i dagen JP-klumme om nyhedsoplæseren, der sysler med konspirationsteorier om 11. september og ellers ikke interesserer sig for politik, men gerne vil være med til at gøre EU mere “lækkert” for danskerne. Manden må jo være dum, men det er ingen hindring i danske politik, Løkkegaard fik flere end 57.000 personlige stemmer fra andre dummies, og så er det, at man nemt kan forfalde til vende tommelfingeren nedad for demokratiet. For hvis danskerne er i færd med at blive så politisk umodne og imbecile kendis-junkier, at de vender og drejer sig merd vinden, efter dem med mest gele i håret og de fladeste floskler på skærmen, er det jo til grin at være demokrater. I grunden er vi det heller ikke mere, for vi er nu i atl væsentligt underlagt et ukendt og ikke-folkevalgt embedsmandsstyre i Bruxelles. Men det har de fleste danskere ikke været interesseret i at sætte sig ind i, for det går i torskedum retning med et snotforkælet klientel af voksne børn, der vælger politikere af samme type og med samme “horisont”.

Hvad de homoseksuelle angår, risikerer de, at folk tænker, at de selv er ude om det, hvis hjælpen ikke indtræffer, når den kulturberigelse, som deres lobby selv er gået hånd i hånd med, overgår til forfølgelser. Der er for mig uforståeligt, at man har været så opsat på at bekæmpe de påståede fordomme hos almindelige mennesker, at man har valgt en sådan alliance.

Jeg kan ikke huske, om det også var Casper, der skrev noget om, at når de homoseksuelles rettigheder er blevet forsvaret mod muslimer af os andre, var det bare et skuespil. Det er en infam beskyldning, og den gælder i hvert fald ikke for mit vedkommende, jeg har virkelig ment, at der var grund til et forsvar, men fortsætter lobbyen som nu, forudser jeg, at man skyder sig selv i foden, og et kik på både danske og udenlandske netdebatter tyder på, at det allerede er sket. Denne tråd er ikke atypisk, Jalving har i sit oplæg sat fingeren på en puls, der allerede slår ret hårdt. Oplægget er på flere måder frontalt aktuelt.

Hans Mogensen, København S | Skrevet: 14. jun 09 kl. 12:37

@jenni

Her er der en hjemmeside, der viser AIDS-statistikker fra hele verden: http://www.avert.org/worldstats.htm. Men det er temmelig ukontroversielt, at 14-17 millioner kvinder er smittet med AIDS på verdensplan. AIDS-forskere har i stigende grad advaret mod en feminisering af AIDS, hvor en større og større andel af HIV-smittede er kvinder. Det hænger nøje samme med undertrykkelse af kvinder og fattigdom, fordi kvinder, der er økonomisk afhængige af deres mænd og som er socialiserede ind i en undertrykt rolle fra fødslen af, ikke tør sige fra, når manden nægter at bruge kondom. Faktisk er der nogle områder af det sydlige Afrika, hvor ægteskab er signifikant associeret med øget risiko for HIV-smitte - dels fordi kvinderne ønsker at få børn og derfor selvfølgelig ikke kan bruge kondom, dels fordi de viser større tillid til deres mænd og derfor dropper kondomet, dels fordi mændene føler de har “ret” til kvindens sex, fordi de nu er gift.

Maria Due, Århus | Skrevet: 14. jun 09 kl. 13:36

jenni christensen, udland | Skrevet: 14. jun 09 kl. 11:42

“Det lyder helt surrealistisk i mine ører.”

Også i mine, men det har desværre vist sig at være en effektiv metode til at afværge berettiget kritik. Ingen er mere ondskabsfulde i deres lobbyvirksomhed. I øvrigt også tit i indbyrdes sladder. Angst og dens fornægtelse er magtfulde faktorer.

Torben Lund spiller en fremtrædende rolle i det forløb, som jeg ovenfor har været inde på. Samme Lund, der har anglet efter tolerance, og hvis forsøg på at skjule sin egen homoseksualitet for offentligheden spillede ind i den valgte AIDS-politik. Siden beviste Lund, at han ikke selv kunne udvise tolerance overfor noget så uskyldigt som en sangglad og lidt overrislet ung mand en forårsdag i Grøften. Magen til ondskabsfuld sladder og småtskåren forargelse skal man da lede længe efter.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 14. jun 09 kl. 14:34

Jenni: du mener jeg benægter “bøssesygdommen HIV faktuelle forløb og personerne omkring den” - men jeg har jo netop bedt dig om at komme frem din viden. Du har tydeligvis en indsigt som jeg ikke har. Jeg var for ung til at følge med i emnet i 1980′erne. Så værsågod at forklare dig.

Jeg har klart og tydeligt skrevet at man gerne må have sin mening om homoseksualitet og alt andet. Citat: “Jeg siger ikke at alle der ikke bryder sig om bøsser er “skabsbøsser” - bestemt ikke - for man har jo lov til at have sin mening.”

Men jeg har set masser af eksempler på at bøssehadere også er skabsbøsser. Det er når interessen går ud over det normale og bliver til en besættelse, at der er grund til mistænksomhed. Der er to gode danske ordsprog: “Tyv tror hver mand stjæler” og “Den som fjærten lugte kan…”

Det er ikke mig, men jer, der dyrker en offerrolle med “projektion og modoverføring”. Jeg prøver jo faktisk at diskutere og få jer til at argumentere i dybden, men det lykkes ikke.

Maria: Jeg har læst alle de artikler om Palle Juul-Jensen, som du angav, og flere til. Men du har åbenbart ikke selv læst dem. For indholdet i f.eks. denne artikel:

http://www.tidsskrift.dk/print.jsp?id=92643

- er ikke specielt positivt om Palle Juul-Jensen. Der er både for og imod. Alle er enige om hans faglighed, men hans personlige fremtræden og hans insisteren på politiske holdninger spændte ben for ham selv. Nu er vi tilbage i en del af danmarkshistorien, som jeg ikke husker af egne erfaringer, og derfor bad jeg jer om at redegøre for den, men det gad I ikke. Så vidt jeg har kunnet orientere mig, så var der mange aspekter i sagerne om Palle J-J og sundhedsministeriet. Folketinget afskaffede lov om kønssygdomme i 1987, før Palle J-J, Torben Lund og Yvonne Herløv Andersen havde sat deres ben i sundhedsministeriet. Der var manglende kontrol og personsammenfald i nogle af hiv-kampagnerne - da man havde ansat centrale personer fra LBL i ministeriet. Men der blev også begået svindel (dobbeltbetaling) af en vistnok heteroseksuel person i et reklamebureau. Jeg forstår ikke hvor “mafiaen” kommer ind? Ud over de sager, så kludrede Palle J-J også i noget med levertransplantationer i Århus. Generelt virker det ikke som om Sundshedsstyrelsen er en dejlig arbejdsplads. Så mange læger på et sted kan vist kun give arrogance. Vi så jo også for nylig hvor dårligt de håndterede svineinfluenzaen.

Maria: Du kaster dig ud i en længere svada om “lobby”, “mafia” og dansk politik generelt, men det er jo ikke emnet.

Jeg kan forsikre jer om at ikke alle bøsser mener det er en “ret” at adoptere. Tværtimod er det de færreste som fremfører synspunktet så simpelt. Barnets tarv har været diskuteret både frem og tilbage. Adoption betyder under alle omstændigheder at man fjerner et barn fra de biologiske forældre og giver det til nogle andre. Men i øvrigt forstår jeg ikke hvorfor adoption skal blandes ind i denne debat.

Den store fejl er at I ser alle homoseksuelle som én samlet blok, en lobby, en mafia, en hiv-smittet pædofile, uansvarlig sammensværgelse, der alle sammen er enige om alt. Og som har lavet en sammensværgelse med venstrefløjen. Bør homofile få en tatovering i panden, så normale mennesker nemmere kan se at de taler med en psykopatisk løgner?

Hvad angår Torben Lund, så handlede denne debat jo ikke om ham og hans vidneudsagn fra Grøften i Tivoli. Jeg kan dog oplyse at bøsser er lige så uenige om den sag som alle andre.

Det var faktisk mig der nævnte ovenfor: “Det forekommer også hyppigt i Afrika at hiv-smittede mænd opsøger en ung jomfru, da overtroen siger man kan blive helbredt ved at smitte en jomfru.”

Tak for at du bruger min oplysning, Jenni, men husk en kildeangivelse. Hvor kommer dun splatter-agtige beskrivelse af voldtægten ind i billedet? Hvad har det med homoseksuelle i Danmark at gøre?

Der er nok ikke nogen der har “bildt de AIDS-syge i Afrika ind” at det er sådan, det er en overtro som må være opstået i området.

Maria Due, Århus | Skrevet: 14. jun 09 kl. 15:47

Casper løber an på, at folk ikke gider at sætte sig ind i tingene og heller ikke gennemskuer de vanskeligheder, skribenter har haft med et emne, som var og fortsat er politisk ukorrekt, og hvor der er stor risiko for, at de ville blive udsat for de trick, som Casper også bruger mod jenni og mig. De trick er alle fortærskede.

Han manipulerer, forsøger at pådutte mig noget, som jeg aldrig kunne finde på at skrive og mene og dyrker i øvrigt sine fordomme, fordi han ikke har andet at byde på og selv ligger under for dem.

Tror han virkelig, at han gavner de homoseksuelles sag i det lange løb med det? De moderate er i øvrigt meget tavse, når det gælder at kritisere andre med samme seksuelle orientering. Men jeg ved faktisk, at de findes, for jeg har under private omstændigheder hørt homoseksuelle rase over den lobby, der altid lader, som om den taler på alles vegne.

Casper bilder sig desuden ind, at det er ham, der sætter normerne for diskussionen, og hvad der er relevant og ikke relevant. Ergo er et bredt udvalg af de primitve debattrick taget i brug.

Ingen grund til at bruge mere tid på ham, jeg er sikker på, at de, der vil, gennemskuer Caspers og andres kun tilsyneladende objektive indstilling. Det store trumfkort, om færten rammer ham selv som en boomerang.

Personlig synes jeg ikke, at den afrikanske del af debatten er så relevant, men den er jeg ikke fulgt med i, og jeg har i det hele taget slet ikke læst alle indlæg, da jeg har været bortrejst.

Jannik Tindholm, 2450 Kbh Sv | Skrevet: 14. jun 09 kl. 16:20

Jeg citerer lige fra reglerne: Det er ikke tilladt, at

*Chikanere eller diskriminere personer for køn, handicap, SEKSUEL ORIENTERING, race eller religion.

Tjah, ud fra dette kan jeg anmelde størsteparten af jer her.

Jeg er selv bøsse, og ja, de 30 mio. kunne godt være brugt bedre.
MEN det giver ikke jer homofobiske individer ret til at himle op om hvor unaturligt og ulækkert det er. Jeg er SÅ tæt på at sagsøge jer alle, jvf. antidiskriminationsloven.
Til kvinderne: Tænk på hvordan I selv er blevet undertrykt i årtusinder. Tænk på alle de “videnskabelige” undersøgelser om at kvinder er dummere. Synes I det er fedt? Nej, vel? Så forestil jer hvordan det vil være at høre på det hver evig eneste dag fra læserbrevsskribenter, politikere, o.l. Og lad være med at tage kirken ind i argumenterne, den er da noget af det mest kvindeundertrykkende overhovedet.
Til mændene: Bare rolig, bare fordi vi er bøsser, så kaster vi os ikke over jer. Langt de fleste bøsser synes at langt de fleste heteromænd er platte og usmagelige. Og tænk f.eks. på hvis I var overvægtige eller havde et andet fysisk handicap der altid blev gjort til grin eller lagt for had. hvordan ville I have det? Ville det være fedt??
Heteroseksuelle kan ikke udtale sig om homoseksuelle, da verden er TIL for heteroer, der ikke har den fjerneste anelse om hvordan det er at være en minoritet.

I skulle fandeme skamme jer!

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 14. jun 09 kl. 16:46

Jenni: Jeg refererer ikke til den specifikke voldtægt af et nimåneders spædbarn. Jeg skrev bare at der findes en generel myte om at man kan blive helbredt for hiv ved at overføre smitten til ung jomfru.

Det er ikke lykkedes mig at få jer til at uddybe noget eller svare direkte på det jeg skriver.

Jannik Tindholm, 2450 Kbh Sv | Skrevet: 14. jun 09 kl. 17:28

Jenni, du er eddermandeme i et spind af selvbedrag, hvis du ikke kan se, at DU - og mange andre - OGSÅ er hamrende homofobiske. Hvor blind har man lov at være?

Morten Grølsted, Farum | Skrevet: 14. jun 09 kl. 17:47

Homoseksuelle mennesker er lige så naturlige som homoseksuelle ænder og pingviner.

I den klassiske helenistiske oldtid var det normalt at være bi-seksuel. Det var mainstream! De heteroseksuelle var den gang en lille kontrær minoritet der gik under navnet “kristne.”

Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 14. jun 09 kl. 18:31

@Jannik Tindholm

“Jeg er selv bøsse, og ja, de 30 mio. kunne godt være brugt bedre.
MEN det giver ikke jer homofobiske individer ret til at himle op om hvor unaturligt og ulækkert det er. Jeg er SÅ tæt på at sagsøge jer alle, jvf. antidiskriminationsloven.”

Syntes du ikke liiige du skulle tage en slapper?

Fordi man ikke er pjattet med homoer betyder altså ikke at man er homofob. I den forstand at man har en angst for homoseksuelle.

Nej, Som hetero ved man ikke hvordan det er at være homo. Men det betyder sådan set ikke at man ikke har en mening om alt mellem himmel og jord hvor homoseksuelle indgår.

Og vil du ikke nok spare os andre for al den offerdyrkelse? Den er ærlig talt lidt trættende at høre på hvergang en homoseksuel føler sig krænket.

Du må bare lære at leve med at nogen mennesker ikke er så vilde med homoseksuel kultur. Personligt syntes jeg at mange homoseksuelle opfører sig utroligt påtagede, og konstant skal minde omverdenen om deres eksistens. Men nu har vi altså efterhånden hørt om denne gruppe til hudløshed.

Så skal vi ikke hellere kommme tilbage til sagens kerne? Kunne de 30 mill. af skatteborgernes penge være blevet brugt mere fornuftigt? Det mener jeg selv.
Personligt ønsker jeg sådan set heller ikke at KBH skal omdannes til en homo metropolis som fx. San Francisco. Det er en personlig præference hvilke typer mennesker man ønsker at byen skal indeholde, og jeg må ærlig indrømme at homoseksuelle står langt nede på min liste.
Men sådan er vi jo så forskellige.

Maria Due, Århus | Skrevet: 14. jun 09 kl. 18:52

Før i tiden var det også den naturligste ting af verden, at sommertid var krigstid. Man tog afsted, når man havde sået og vendte hjem til høsten.

Ligeså var det vældig naturligt at aflive sine fjender på de mest bestialske måder, man kunne finde på, så havde man noget at fortælle hinanden om i vintertiden. Jo flere døde, jo bedre blev historierne, det var helt naturligt.

Men bortset fra det staves Hellenismen med to l’er og var alsluttet inden Kristi fødsel, så det var småt med kristne på den tid. Det var en periode, der sært nok ofte fremhæves i nutiden af de såkaldte globalister, fordi det var de århundreder, der fulgte efter Alexander d. Stores kolossale erobringer, hvor folk blev tvunget sammen i et uønsket multikulti, og kunsten sine steder nåede et højt stade. Det, som man altid glemmer at fortælle, er at det var en tid med megen indre uro og angst blandt mennesker.

Morten Grølsted, Farum | Skrevet: 14. jun 09 kl. 20:33

@ Maria Due,
Min professor i religionshistorie mener, at vi stadig lever i Hellenismen (uanset hvordan det nu staves), men i hvertfald var det den samme biseksuelle kultur der eksisterede ind til kristendommens indførelse som statsreligion i Romerriget.
I de fleste kulturer og religioner er LGBT personer blevet accepteret som en del af den meneskelige mangfoldighed.

Det er kun religioner som Jødedom, Kristendom, Islam og beslægtede der betragter det som en “vederstyggelighed” der skal udryddes. Ja hele opdelingen i de “rigtige” og de “forkerte” som har ført så mange ulykker med sig, ikke mindst i det forrige århundrede, kan føres tilbage til disse religioners monoteisme!

Morten Grølsted, Farum | Skrevet: 15. jun 09 kl. 09:16

@ jenni christensen (eller hvem du nu er)
Naturlighedsargumentet (først fremført af Platon, siden af kirkefaderen Augustin) postulerer, at når dyr ikke har samkønnet sex, så måtte det være i mod naturen.
I dag ved vi, at ret så mange dyrearter rent faktisk har samkønnet sex. Der er endda dyrearter der har flere end to køn. Derfor er naturlighedsargumentet faldet til jorden med et brag.

Sex har tydeligvis ikke kun betydning for forplantningen. Sex udfylder også sociale funktioner, sådan som man fks. ser det hos Bonobo aberne.
Det burde heller ikke være svært at få øje på, at homoseksuel pardannelse blandt pingviner har en direkte fordel for overlevelsen af de pingvinkyllinger, der har mistet deres forældre i det arktiske klima.

Maria Due, Århus | Skrevet: 15. jun 09 kl. 12:51

Tak til Lena Heller, der på så udmærket vis demonstrerer, at nogle fanatikere mener, at homoseksuelle modsat andre mennesker er hævet over almindelig kritik, og som tyer til sladder og kvasipsykologi, hvis folk nægter at lade sig koste på plads.

“Forargelse er korrupt velyst og fortjener foragt” (Ovid).

……..

Morten Grølsted

Jeg vil anbefale dig at høre bedre efter i timerne eller finde dig en bedre læreanstalt. Dit forrige indlæg er af en så uvidenskabelig karakter, at jeg ikke vil bruge tid på det. Desuden skriver du:

“Det burde heller ikke være svært at få øje på, at homoseksuel pardannelse blandt pingviner har en direkte fordel for overlevelsen af de pingvinkyllinger, der har mistet deres forældre i det arktiske klima.”

Nej, og det er heller ikke sjældent hørt, at homoseksuelle mænd er umodne og trænger til en faderlig støttefigur.

Men så enkel er forklaringen nu næppe i sin helhed, og de mange analoger til dyr kan ikke bruges til noget, hvis man som jeg og mange andre mener, at mennesket i modsætning til dyrene består af både legeme og ånd. Skønt det undertiden kan være svært at få øje på.

Herfra endeligt slut.

Michael Schmidt, København | Skrevet: 15. jun 09 kl. 13:51

Problemet er jo, at det i mange lande netop IKKE er ok at være homoseksuel og i mange sportsgrene bliver homoseksuelle direkte chikaneret - f.eks. er det næsten umuligt at være åben homoseksuel og professionel fodboldspiller på samme tid.

Dette er faktorer, som denne blog-skribent helt overser. Homo OL har da netop sin berettigelse af ovenstående grunde: fordi der er lande og sportsgrene, hvor homoer netop IKKE kan deltage på lige fod med andre atleter.

At jeg så sagtens kunne ønske, at Homo OL var helt overflødigt, er en anden sag, og jeg er da helt enig med skribenten i, at det, at der er behov for Homo OL netop er et bevis på manglende integration.

Jeg kan også godt se, at 30 mio. kr. er mange penge at bruge. Men omvendt giver arrangementet mange turister og der bliver helt sikket lagt mange penge rundt omkring i København i den uge, hvor arrangementet løber af stablen. Men det nærmere økonomiske regnstykke har jeg dog ikke helt styr på ;o)

Morten Grølsted, Farum | Skrevet: 15. jun 09 kl. 18:21

Det ville ikke forbavse mig hvis den eller de skribent(er) der anvender identiteterne “jenni christensen” og “Maria Due” udelukkende deltager i denne debat for at provokere. Her er tale om en såkaldt “Troll,” hvis mål kun er at skabe mudder og flamewars.

Jeg har også klaget over vedkommende.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 15. jun 09 kl. 19:42

Er det mon muligt, at Grølsted kan være mere specifik?

Klager han over, at andre gennemskuer hans historiske vrøvlerier, eller klager han mon over, at den ene af damerne ikke vil nøjes med, at mennesker er dyr men tillægger dem ånd?

For mig at se, at er der et svælg mellem de to damers skriverier, og de er blevet svinet gevaldigt til af homoseksuelle, der synes at mene, at de har alle rettigheder og sorger på deres side. Det virker referender talt meget barnligt.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 15. jun 09 kl. 19:44

reverenter

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 03:13

Endnu en debattør fra “udlandet”, der skriver sit navn med små forbogstaver og beskylder andre for vrøvl og manipulation. Det var da pudsigt.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 16. jun 09 kl. 07:24

Det har han gjort i mere end ti år, når han er hjemme i Danmark fra et muslimsk land, og han er helt uenig med fr. christensen. Det er åbenbart for meget forlangt, at en angivelig borgerlig Casper på den præcise adresse Kbh. K skal forstå det. Jeg nøjes med at kosntatere, at der skal meget lidt til at føre “bevis” i bumsens verden, og at der nok er sammenhæng mellem, at han skriver om natten og er ude af balance. Vores arbejdsløshedsprocent er stadig under fire. Hvad med at søge et job og bidrage til samfundet? Eller er min “bevisførelse” ikke god nok?

Til os, der skal i gang med jobbet ønsker jeg en god arbejdsdag.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 16. jun 09 kl. 10:47

Jeg har tidligere optrådt som Niels Andersen, Århus, når jeg var i Danmark, men her på Blogs fik jeg en uønsket “tvilling” og gik derefter over til de små bogstaver m.m. Man vil finde mig med de samme holdninger og den samme e-mailadresse på JP’s debat fra først i dette årti.

William Jansen, Nivå | Skrevet: 16. jun 09 kl. 13:57

Andersen Niels, kl. 07.24: Til os, der skal i gang med jobbet ønsker jeg en god arbejdsdag.

Andersen Niels, kl. 10.47 - så kommenterer han løs igen. Det er vist i sandhed en god arbejdsdag du har dig.

;-)

M.h.t. spørgsmålet om identitet, så er det vist JP der er ansvarlig for at muliggøre identitets-fusk. På mange blogs kan man smide en hjemmeside i signaturet, og der sørger seriøse kommentatorer for at smide en hjemmeside med klar og tydelig adresse (i mit tilfælde i form af et link til min Facebook-profil) så identiteten er uomtvistelig.

Desværre giver JP ikke den mulighed for os der ønsker at dokumentere at vi fægter med åben pande.

Det skal hverken jenni, niels eller niels/jenni (skulle de være en person) klandres for. Den falder tilbage på JP.

Martin jensen, udlandet | Skrevet: 16. jun 09 kl. 17:49

Dette forum, viser helt klart hvorfor, der skal bruges penge af den offentlige kasse til dette homo arrengement. for det er da klart at der er mange mennesker som ikke ved hvad hele denne sag drejer sig om.

For det første så er homo ol og homo priden to forskellige ting.

Priden har eksisteret i mange år i dk. og er til for at vise at mennesker i dk, at der faktisk stadigvæk på mange områder, bliver diskrimineret i forhold til deres sexualitet. Og derfor er det måske ikke så dårlig en ide, at bruge nogle skatte kroner til at støtte et arengement som dette.
Man kan så diskutere om beløbet skulle være så stort, eller også skulle man se på hvad pengene faktisk bliver brugt til. for ud af de mange mange mange penge, hvor meget går så egentligt til det de er øremærkede til?

Jeg mener helt klart at man i danmark, selv tror at vi som danskere er åh så tolerente og åbne…. Når faktum er, at danmark mere og mere bliver opfattet som racistisk og diskriminerende. Er det sådan vi som danskere vil opfattes i udlandet?
Når vi faktisk i mange år som nation har være forgangs land, i forhold til homo rettigheder.

Jeg mener ikke at man skal speciel behandle homoer, men mener at der er et problem i opfattelsen af hvad homosexuallitet faktisk er …..

Spørgsmålet er vel om det er os homer der fremmed gør os selv, eller om det er de hetero sexuelle der fremmed gør os som homoer?

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 18:02

Ja, det er vel nok synd for jer. Hele 5 personer har noget i mod jer. Værsgod her er 30.000.000 kr.

Kunne i for helvede ikke holde op med at offergøre jer selv? For 30 millioner kunne i allesammen få et karatekursus og så kunne i jo vise 2.g’erne og alle andre hvor skabet skal stå.

Jeg har sgu da også prøvet at blive overfaldet. Får jeg så mit eget fodbold-VM?

Det er latterligt, og i ved det!

Martin jensen, udlandet | Skrevet: 16. jun 09 kl. 18:44

Det handler ikke om at offergøre nogen.!
Bare det, at du tror det er det, det handler om viser hvor lidt du ved om emnet.

Jeg har ondt af dig, på grund af din uvidenhed.

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 16. jun 09 kl. 19:14

Hold da op, her er der rigtignok gået sport i hvor meget man kan lægge en minoritetsgruppe for had. Offentlige midler bliver brugt på en meget bred vifte af kulturelle formål, og denne diskussion handler tydeligvis ikke om pengene (som jo tjenes hjem i kassen igen) - det er bare en bekvemmelig undskyldning for at kunne lufte den indre svinehund.

Stod det til “Jenni” (med den åbenlyst sygelige fascination af homoseksualitet) og resten af hendes meningsfæller så blev der igen oprettet KZ lejre hvor de kunne internere alle dem der ikke passer ind i Morten Korch glansbilledet.

Det er sandelig charmerende selskab Jalving holder sig.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 19:25

Jeg har ikke forsøgt at gøre mig til offer eller argumenteret for at jeg skulle have de 30 mio. Faktisk agter jeg ikke selv at deltage i Outgames, så jeg nyder ikke godt af pengene.

Ovenfor har jeg møjsommeligt forsøgt at argumentere (da jeg stadig havde tålmodigheden i behold), men alle forsøg på at få en dybtgående debat i gang blev afvist af de damer Jenni C. og Maria Due. De har heller ikke besvaret mine spørgsmål, men betragter dem som provokationer.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 19:31

I øvrigt forstår jeg stadig ikke hvor betegnelsen “Homo-OL” kommer ind i billedet. Er der andre end Mikael Jalving der har brugt det udtryk? Outgames er IKKE et forsøg på at efterligne de olympiske lege, men en amatørsportsfestival. Derfor er det meningsløst at sammenligne med handicap-OL osv. Jalving mener at der er tale om sportslig apartheid, men det har han helt misforstået. I så fald er det også apartheid når Danske Bank holder medarbejdersportsstævne, eller når kristne holder rockfestival, eller når rockere eller ungdomspolitikere holder til på bestemte værtshuse, ligesom bøsser holder til på andre værtshuse.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 19:39

Martin jensen, udlandet

Så vidt jeg kan se er det her ikke så svært. I føler jer diskriminerede og forfulgte, og derfor er der “brug for” et homo-OL.

Tror du og jer andre at det vil have nogen som helst effekt? Vil det mon ændre jeres traditionelle fjenders syn på jer, at der bliver kåret en vinder i homo-hundredemeterløb? Personligt tror jeg det ikke. Jeg tror til gengæld at Uffe Elbæk er en nasserøv, hvis projekt “kaospiloter” nu er ved at være en konstateret fiasko, hvorfor han skynder sig videre med et lignenede evnesvagt projekt.

Jalving har ret i at det er tåbeligt at skulle støtte alt muligt fordi man lige kan finde en minoritetsgruppe at hæfte det op på.

Kenneth H, Frederiksberg

Det er ikke relevant om arrangementet tjener sig hjem igen. Det handler om hvad det offentlige bør involvere sig i. Det har intet med homofile at gøre.

Og så lige for at præcisere:

Jeg har intet imod jer og jeres seksualitet. I må gøre det midt på rådhuspladsen, for min skyld! Jeg har bare et andet syn på hvad der er “brug for” i det offentlige støtteunivers. Her taler jeg ikke om renovering af lokummer o.l., men om det offentliges rolle generelt.

Og Jenni med al respekt: Luk nu sylten. Vi HAR efterhånden forstået det allesammen. De første 25 indlæg var ikke til at misforstå.

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 16. jun 09 kl. 20:48

Henrik Kristensen:

Omend jeg ikke er enig, så forstår jeg din bredere pointe om brug af offentlige midler. Jeg hæfter mig dog ved at din kritik kun synes møntet på støtte til aktiviteter der henvender sig til minoritetsgrupper. Man kan derfor tvivle på om Jalving og din harme er at finde når offentlige midler bliver brugt på alle mulige andre mere ‘generelle’ kulturelle tilbud - mange af dem med en meget lille brugerskare i forhold til den støtte de får.

Minoritetsgrupper betaler faktisk også skat - jeg kan derfor ikke se noget odiøst i at de også får del i den fælles kage med offentlig støtte til kulturtilbud der er mere på deres egne præmisser.

At det omgivende samfund så også kan lære et eller andet af at overvære eller deltage i de tilbud, ja, det er jeg ihvertfald ikke i tvivl om efter at have læst denne side..

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 16. jun 09 kl. 21:12

Jeg burde nok præcisere; jeg er helt enig i at skattetrykket i Danmark er alt for højt. Men at stirre sig blind på kulturområdet er, efter min mening, i den grad at ramme ved siden af problemets kerne.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 16. jun 09 kl. 21:25

“Det omgivende samfund” lærer intet af de homofiles sextræf, for vi er ligeglade med det og synes blot, at det er uanstændigt at smide så mange penge ud på et arrangement af den art midt i en krisetid. At nogle forretningsfolk tjener på det, er ikke ensbetydende med, at pengene falder det rette sted.

Et vue over denne tråd efterlader en med en sær fornemmelse af, at I homofile, William Jansen og en stor håndfuld af andre, mener at være berettiget til at spille ofre og behandle andre tølperagtigt som en stor fælles fjende. Det er det, jeg vil huske fra denne blog.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 21:52

Andersen: Hvem kalder du tølper? Prøv at læse hvad der er blevet sagt i ovenstående.

Outgames er ikke et sextræf, men et sportstræf. Her tog dine fantasier magten over realiteterne. Naturligvis vil nogle af sportsmændene og -kvinderne gå til fester og møde folk, de har seksuelt samkvem med. Fuldstændig som andre sociale sammenhænge kan ende med at folk har sex med hinanden uden for ægteskabets rammer, om det så er heteroseksuellem biseksuelle eller homoseksuelle. Sex betyder ganske meget i menneskets liv, sådan har det altid været. Jenni Christensen er også et seksuelt væsen, men hun kanaliserer sit seksualliv ind i nogle vanvittige fantasier. Man kan ikke tvinge sig selv til at være aseksuel, men man kan fordreje og fortrænge det seksuelle behov, så det bliver til en forkrøblet drift.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 22:27

Kenneth H, Frederiksberg

Hej Kenneth

Min er kritik er bestemt ikke kun møntet på støtte til minoritetsgrupper. Jeg er faktisk også modstander af støtten til det Kgl. teater f.eks. Det skriver jeg også om længere oppe på tråden.

Jeg er mere af den opfattelse at man med rette kunne bede mange af deltagerne i de kulturelle tilbud om at betale gildet selv. Ligeledes vil jeg selvfølgelig også selv acceptere at skulle betale mere for de kulturelle tilbud jeg måtte ønske.

Min protest bunder dybest set i, at der efterhånden ligger en selvfølgelighed i at arrangementer med etiketten “minoritets-et-eller-andet”, skal støttes med temmelig store beløb, uanset om det har nogen anden sandsynlig funktion end at skabe lidt social komsammen for medlemmerne af denne minoritet. I dette tilfælde har flere af debattørerne forklaret at der samtidigt skal afholdes en eller anden slags menneskerettighedskonference, som undskyldning for at vi allesammen skulle synes at 30.000.000 da var et yderst rimeligt beløb at fyre af. Undskyld mig, men sikke en gang pladder!

Når man så samtidig hører Martin Jensens grådkvalte piveri over at ingen forstår homofiles behov, og derfor har han “ondt af mig”, det er sgu for offeragtigt.

I er mænd. I er homoseksuelle. Vær stolte af det, for helvede! Frigør jer selv fra plattenslager-eventmagere som bilder jer ind at i har “brug for” en masse nonsens. De tager røven på jer!

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 22:39

Henrik Kristensen > Du giver udtryk for et gennemført hæderligt synspunkt.

Hvis man kan tjene så mange penge ind på en festival som f.eks. Outgames, så burde det også være muligt at skaffe private sponsorer. Men den gældende kulturpolitik i DK fører som regel frem til store offentlige tilskud.

I så fald må princippet naturligvis gælde på alle områder, også andre sportsbegivenheder. Og mig bekendt betalte Københavns Kommune m.fl. for et par år siden for at opføre den fine promenade med butikker ved Langelinie, hvor krydstogtskibene lægger til. Det er uden tvivl en overskudsforretning, set i den store sammenhæng, men det offentlige har skudt penge i det.

Selv om jeg er sympatisk indstillet over for idéen om et frit kulturliv, så tror jeg alting er så sammenfiltret i dag at det er svært at gennemføre. Der har været kulturstøtte til alle tider, tidligere var det bare konger og mæcener der støttede (uden nogen demokratisk beslutning, og med de skatter/profitter de stjal sig til via deres status).

Et rigtig godt argument for at afskaffe kulturstøtte ville faktisk være at man kan undgå debatter som denne her. Det vil uundgåeligt give en del vrede, når man bruger skattepenge på noget som folk er meget uenige om. Men alligevel tror jeg en afskaffelse er svær at gennemføre. Det ville være godt med nogle mere konstruktive bud på alternativerne. Desværre har det hidtil kun været rindalisterne der kom med argumenter.

Hvis organisationer som Wonderful Copenhagen stadig skal eksistere, så vil de jo i sidste ende leve af skattepenge, der kanaliseres ind i ting som f.eks. Outgames, til krydstogtturister, osv. Med mindre man finansierer det på anden måde?

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 16. jun 09 kl. 22:47

Hej Henrik

Okay, det er så ihvertfald konsekvent, og det kan jeg respektere. Jeg er dog ikke enig - kulturtilbud er, efter min mening, vigtige for at sikre et velfungerende, harmonisk og intellektuelt rigt samfund. Uden nogen som helst støtte ville der være en gevaldig social slagside i hvem der så ville gøre brug af kulturlivet. Så jeg synes de - set i det større perspektiv - relativt få penge der investeres i dette område er givet godt ud.

Dermed ikke være sagt at der ikke er rig mulighed for at skære i den offentlige sektor - og vel og mærke uden at det behøver at gå ud over velfærden. Der er rig mulighed for øget effektivitet.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 22:50

I forlængelse af ovenstående: Folkekirken betales for størstedelens vedkommende af kirkeskat, som er frivillig. Men ca. 12 % finansieres direkte af staten, altså via de øvrige skatter. Dette tilskud udgør 704 mio. kr. årligt (2004). Oven i det kommer biskoppernes løn og udgifterne til drift af bispekontorer, kirkeministeriet, folketingets kirkeudvalg m.v.

Her burde man kræve rene linjer og indføre fuld finansiering via kirkeskatten. Det kan i øvrigt godt ske uden at afskaffe folkekirken. Alle politiske partier burde støtte op om dette, da det vil fjerne et argument fra dem der ønsker adskillelse af kirke og stat - og derved styrker man faktisk folkekirken.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:19

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K

Principielt er jeg enig med dig i at folkekirken skulle separeres fra staten, men jeg synes at sporerne fra f.eks. USA skræmmer.

Når først kirken er skilt fra staten er den reelt set udenfor kontrol, og kan derfor uhæmmet gå efter indflydelse, som man jo netop ser “over there” hvor de forskellige kirkelige bevægelser har stor politisk indflydelse og magt, uanset at deres ledere ofte må betegnes som bindegale.

Jeg tror at ved en separation vil man se en opblomstring af private kirker og sekter, hvis eneste formål vil være at berige sig selv. Det undgår vi dog et langt stykke af vejen nu.

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:23

Jeg skriver jo netop ikke at folkekirken skal adskilles fra staten. Kun økonomisk.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:40

Kenneth H, Frederiksberg

Kulturstøtten bliver nok ikke afskaffet, men spørgsmålet er om ikke Casper har ret i at debatten som følger med støttede arrangementer som World Outgames, faktisk gør mere skade end gavn?

Masser af mennesker får derved en anledning til at kritisere jer som minoritet, og derved yderligere forøge det negative fokus. I kommer til at fremstå som yderligere aparte, fordi i kvalificerer jer til at blive støttet som minoritet. Det lyder da ikke som vejen frem mod accept og frigørelse.

I øvrigt er jeg ikke i tvivl om, at visse af jeres talsmænd har stor personlig økonomisk interesse i at fremstille jer som ofre, af den simple grund at det giver tilskudskroner. Det er bare for lavt!

Men som tingene er, vil jeg uden sure miner i øvrigt ønske alle deltagere et godt World Outgames.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:41

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K

Det gjorde du også, sorry.

Det er nok fordi det er sent, så jeg må hellere ramme dynerne.

Godnat til alle. :-)

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:43

Henrik Kristensen, København Ø

Nu er det jo sådan, at den danske folkekirke i forvejen kryber og tilbeder pengeguden. Hvorfor det er ligemeget om de er underlagt staten eller fri af den. De vil i begge tilfælde forblive tro mod pengeguden. Ingen tvivl om den ting!

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 16. jun 09 kl. 23:48

Bjørn Holmskjold, Skanderborg

Det kan du sagtens have ret i.

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 17. jun 09 kl. 00:32

Henrik Kristensen, København Ø

“Masser af mennesker får derved en anledning til at kritisere jer som minoritet, og derved yderligere forøge det negative fokus. I kommer til at fremstå som yderligere aparte, fordi i kvalificerer jer til at blive støttet som minoritet. Det lyder da ikke som vejen frem mod accept og frigørelse.”

Tro mig, et mindretal skal nok finde en anledning alligevel (den bizarre Jenni er blot et af de mere rabiate eksempler derpå). Masser af grupperinger kvalificerer sig til støtte, det er der ikke, for mig at se, noget synderligt aparte i.

Konsekvensen af det du siger må vel så være at homoseksuelle nok skal yde men ikke må nyde. Ikke ses eller høres for så provokerer de jo bare? Og hvis de endelig vover halsen så må de indstille sig på at gøre det på de heteroseksuelles præmisser?

For mig lyder det ikke som hverken accept eller frigørelse, men snarere - i bedste fald - som en papirtynd “tolerance”. Den slags der kan rives i stykker og tages tilbage hvad øjeblik det skal være.

Jeg vil da meget gerne høre hvordan du egentlig mener vejen mod accept og frigørelse tager sig ud?

William Jansen, Nivå | Skrevet: 17. jun 09 kl. 07:00

@ Jenni, du skriver fejt, usselt og krybende: Er det her en blå bog - eller en avisside til udveksling af viden, fakta, data, synspunkter, holdninger, opfattelser, meninger, tanker…

WJ: Du vil bare undgå emnet, eller hva`?

Den her side er til udveksling af tanker, og info om hvem der står bag ville jeg lige netop placere på et eksternt link. Så det bliver ikke en blå bog, og du kan ikke spæne væk fra debatten som en fej og bange hund.

Problemet er at vi ofte ser at det er overgivelsesaber som fifler med deres identitet eller skriver anonymt.

Du har markante holdninger om homoseksualitet. Hvis du ikke står ved de holdninger offentligt, så sender du et signal om at du er homo-mafiaens lille kælne dhimmi, ikke sandt? Hvis du ikke står ved de holdninger, så sender du et signal om at du lader homo-mafiaens diktater styre en af dine handlinger? Du lader homo-mafiaen styre den handling som er din underskrift; da du ikke tør gå mod den med åben pande?

Din eventuelle anonymitet bliver et signal om at homo-mafiaen har så meget magt at den dikterer om du ønsker at stå ved kritiske holdninger offentligt. Dine homo-skeptiske holdninger vil derfor være pakket ind i et overordnet der hedder ‘Overgivelse’.

Men hvad hvis JP ikke giver dig en reel mulighed for at kæmpe med åben pande? Jamen, så ender vi med et forum fyldt med dhimmier (folk der ikke konfronterer deres modstandere med åben pande).

Det vil selvfølgelig stadigt være en ‘avisside til udveksling af viden, fakta, data, synspunkter, holdninger, opfattelser, meninger, tanker’. Vi vil bare ikke vide om der er et oprejst menneske med stålfaste øjne bag tankerne, eller om det er en lille dhimmi som er krøbet sammen i fosterstillingen.

Det har du da også en interesse i at rette op på. Du har også en interesse i at uomtivisteligt at bevise at du står frem med åben pande og sætter din identitet ind bag din homo-skepsis?

Eller er du i virkeligheden bare en fej, ussel dhimmi?

http://www.facebook.com/williamjansen

William Jansen, Nivå | Skrevet: 17. jun 09 kl. 07:08

Der skulle stå: Dine homo-skeptiske holdninger vil derfor være pakket ind i et overordnet ramme der hedder ‘Overgivelse’.

http://www.facebook.com/williamjansen

William Jansen, Nivå | Skrevet: 17. jun 09 kl. 07:59

@ jenni, du spørger: Hvad er der så interesant ved HVEM, JEG er?

WJ: Jeg er ikke interesseret i hvem du er. Intet kunne være mig mere uinteressant. Men som den feje, usle dhimmi du er, så opfører du dig som en fejl, ussel dhimmi og prøver at snakke udenom.

Det her handler IKKE om hvem du er, eller hvem jeg er. Det handler om hvorvidt dine tanker er pakket ind i en overordnet ramme der hedder overgivelse overfor dem du foregiver at kritisere.

Sikkerhedsordet er blogs, og derfor henviser jeg til et indlæg som handler om dhimmier:

http://bohemianrhapsody.dk/2009/05/14/attention-blogland-m%c3%b8d-orken-uhrukhaderislam/

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 17. jun 09 kl. 08:21

Kenneth H, Frederiksberg

Vi er helt enige om at et rabiat mindretal nok skal finde en anledning til kritik, uanset hvad.

Jeg siger ikke at homoseksuelle nok skal yde men ikke må nyde. Jeg tror bare ikke altid det er til jeres fordel at i kvalificerer jer til støtte.

Jeg har selvfølgelig heller ingen mirakelopskrift på vejen frem mod fuld accept og frigørelse, men tror du ikke at et lovgivningsmæssigt tiltag som sidestiller homoseksuelle fuldstændigt med heteroseksuelle, ville hjælpe? Rent faktisk skulle der ikke i lovteksten stå homoseksuelle og heteroseksuelle. Der skulle ganske simpelt stå “ALLE”, ud for hver enkelt lovgivningsmæssig rettighed. Sondringen skulle ganske enkelt ikke være der. Derved ville i måske få frataget en eller anden støtteberettiget minoritetsstatus, men er vi ikke enige om at det er ligestillingens pris?

På den hårde side kunne vi jo så ti-doble straffen for voldsforbrydelser. På den måde behøvede vi ikke sondre mellem almindelige voldsforbrydelser og hate-crimes, da forbryderen alligevel ville ryge i spjældet til vedkommende havde glemt hvad han/hun hedder.

Jeg er klar over at intet af ovenstående er politisk gennemførbart, men du spurgte jo til min mening, og her er den så. Jeg mener vejen frem er at udviske forskellene, og ikke styrke dem.

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 17. jun 09 kl. 09:05

William Jansen, Nivå

Nu er du vel nok klar over, at det psykisk afvigende også finder frem til JPs blogs, hvor de kan finde en slags opmærksomhed om deres person og give dem en oplevelse af, at de er ligeværdige med det intellektuelle højere niveau? De er netop kendetegnet ved at falde igennem i debatterne, hvor deres overfladiske forståelse af tingene ingen større dybde har. Når de får kritik er reaktionen talrige bortforklaringer, stadig mere hjælpeløse modangreb og til tider den infantile reaktion: “Klap i” eller “Lad mig være”

WWW: William, Wilders og World Outgames « Bohemian Rhapsody , | Skrevet: 17. jun 09 kl. 10:08

[...] er en homo-kulturfestival og en konference om homo-rettigheder. Uanset hvor meget Danmarks Radio og Trykkefrihedsselskabets medlemmer måtte insistere så er det IKKE et [...]

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 17. jun 09 kl. 10:21

jenni christensen, udland

Beklager, Jenni. Jeg tror på basale friheds- og lighedsprincipper, hvorfor jeg aldrig kan fordømme nogen ud fra deres seksualitet.

Min holdning til krænkere af alle slags er selvfølgelig at de skulle spærres inde og nøglen smides væk, men at diskriminere en hel gruppe fordi enkelte individer begår overtrædelser, bliver aldrig med min støtte. Love skal slå hårdt ned, men aldrig generalisere.

William Jansen, Nivå | Skrevet: 17. jun 09 kl. 10:23

@ Bjørn, du skriver: Når de får kritik er reaktionen talrige bortforklaringer, stadig mere hjælpeløse modangreb og til tider den infantile reaktion: “Klap i” eller “Lad mig være”

WJ: Jeg takker ærbødigst for at du har skrevet dette indlæg, så vi andre slipper.

:-)

Vær lykkelig!

andersen niels, udlandet | Skrevet: 17. jun 09 kl. 11:29

jenni christensen, du står dig ved at se i øjnene, at bøsserne kan blive enige om at kvase dig, og at de har lang øvelse. Holmskjold og Jansen er legendariske, og det nytter ikke, at du skruer tonen op, det elsker de dig for.

Så hvorfor ikke se lidt på fakts og glæde dig over udsigterne:

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Outgames

Outgames havde første gang 12.000 tilmeldte og er allerede anden gang nede på en tredjedel.

Første gang gav Outgames et stort undeskud, og mange leverandører blev efterladt med ubetalte tilgodehavender, fordi de stakkels homofile løb fra regningerne.

Der findes åbenbart også forskellige “games” for dette klientel, så underforsynede er de homofile ikke. Jeg vil fortsat holde på, at fællesmængden er sex og i øvrigt glæde mig til, at København høster dårlige erfaringer og står tilbage med en masse udækkede gældsposter og “farverige og glade” personer, som de ikke kan få smidt af landet bagefter. Bare kom hid alle transer fra Africa og Asien, på med parykkerne og de kunstige atributter, og I er sikret ophold og forsørgelse resten af jeres liv i enfoldige lille Danmark.

Det skal Manu Sareen nok sørge for, og tænk videre frem fru jenni, Outgames kan blive de radikales dødstød, så at vi fremover slipper for trætte Margalatte Vestager, hvis parti på få år er blevet kørt ned til en brakmark.

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 17. jun 09 kl. 12:30

Henrik Kristensen, København Ø

Tak for dit svar. Lovgivningsmæssig ligestilling burde absolut være en selvfølge i et moderne, oplyst samfund. Vi er der sådan næsten, men desværre endnu ikke helt.

Men betingelsen for ligestilling kan ikke være at alle forskelle skal udviskes. For på hvis præmisser er det så disse forskelle udviskes? Vi er enige om at på mange områder er der ingen reelle forskelle, men der er stadig områder hvor homokultur bare ER forskellig fra ‘almindelig’ (læs: heteroseksuel) kultur. Og gudskelov for det. At vi ikke allesammen er ens gør da livet mere interessant. Det er, for mig at se, præcis det reel accept handler om.

Ligesom der ER forskel på et tilfældigt, umotiveret og fordrukkent overfald i byen lørdag aften og så overlagt at udse sig og overfalde mennesker alene motiveret af had for den minoritetsgruppe de tilhører. Jeg undskylder bestemt ikke vold af nogen slags men hate-crime bør absolut være en skærpende omstændighed, hvor samfundet signalerer sin klare afstandtagen.

Som bekendt skal et civiliseret samfund måles på hvordan det tager vare på sine minoriteter. Det indbefatter, for mig at se, også nogen gange aktivt af støtte disse minoritetsgrupper, så vi kan må det fælles mål om at udviske diskrimination - hvad enten den er bundet i lov eller gerning. Der er måske nok lys forude, men der er dog et stykke vej endnu.

Henrik, jeg fornemmer bestemt at du er et anstændigt menneske og selvom vi ikke er helt enige så dog et godt stykke hen af vejen..

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 17. jun 09 kl. 14:39

Den snak om asyl til deltagerne er vist et mediestunt fra SF’s side. Intet tyder på at kravet kommer fra Outgames eller fra deltagerne. Deltagere fra problematiske lande kan deltage under fiktivt navn, så der er intet problem.

Det kan næppe gavne deltagerne at SF og de radikale råber op om sagen nu. Hvis der virkelig var tale om at man ville hjælpe nogen, så gjorde man det diskret.

Der er sat navn på to lande: Nigeria og de Forenede Arabiske Emiarater. Hvis de to landes ambassader følger med i dansk presse, vil de nu kunne udforske sagen nærmere, takket være SF, som måske har bragt de pågældende deltageres sikkerhed i fare.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 17. jun 09 kl. 17:10

Du provokerer hårdt, fru jenni, og hvis jeg var dig, ville jeg i stedet linke. Om du bor i Vojens eller på Mallorca er mig uden forskel, JP må have en anelse om det.

Hvordan det end forholder sig med indholdet af dine indlæg, vil jeg ikke undlade at gøre opmærksom på, og her supplerer kvinden i mit liv mig ivrigt, at vi alle kan nyde godt af, hvad de homofile kunstnere har beriget verden med, og at det ikke er småting. Leonardo og Michelangelo er blot to af de oplagte eksempler.

Vi skal alle være her, og tænk hvis et af dine børn var blevet født med de hjernekarakteristika, som du skriver om, du ville vel have elsket det alligevel, går jeg ud fra.

Jeg har ikke yderligere kommentarer.

Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 17. jun 09 kl. 18:11

Kenneth H, Frederiksberg og Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K

Jeg tror jeg vil forlade denne tråd inden min computer (og jeg selv) får virus.

Selvom vi ikke er 100% enige, har I begge leveret gode pointer og det er altid en gevinst i en god diskussion.

Tak for snakken, og god vind hvad enten i skal til Outgames eller ej.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 17. jun 09 kl. 18:50

http://www.litteratursiden.dk/anbefalinger/det-bliver-sagt-af-kristian-ditlev-jensen

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 17. jun 09 kl. 19:12

Jenni, du skrev: “Jeg lytter! Casper! SIG HVAD DU HAR AT SIGE! HER!!!”

Jeg tænkte på en sag der har været dækket i Sygeplejersken og Ekstra Bladet fra 1997 til 2002.

Jeg skal dog understrege at jeg ikke har fundet sikre tegn på hvem der havde ret i den sag. Hvis du virkelig har været udsat for det der hævdes, så må det have været en barsk pg traumatisk oplevelse.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 17. jun 09 kl. 19:36

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K:

“Jeg tænkte på en sag”

“jeg ikke har fundet sikre tegn på hvem der havde ret i den sag. Hvis du virkelig har været udsat for det”

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 17. jun 09 kl. 20:12

Andersen > Jeg har sikre beviser på at det er samme person. Jeg siger bare, for ordens skyld, at der er to versioner af sagen/konflikten, og jeg kan ikke sige med sikkerhed hvem der havde ret.

Kenneth H, Frederiksberg | Skrevet: 17. jun 09 kl. 20:17

Henrik Kristensen - selv tak - det er rart at se at der stadig er nogen der er i stand til at føre en saglig og sober diskussion.

andersen niels, udlandet | Skrevet: 17. jun 09 kl. 20:34

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K:

“Jeg har sikre beviser på at det er samme person”

Svigtende sikkerhed hos JP i kombination med en falsk dommerkendelse til internetudbyder?

Casper | Borgerligbums.wordpress.com, Kbh K | Skrevet: 17. jun 09 kl. 20:44

Andersen: Beskylder du mig for at fabrikere falske dommerkendelser?

Seneste kommentarer

Sami Sami skriver
06.05.14 04:19
Vrøvl. Slesvigerne ville netop ikke løsrives fra Danmark, de ville vedblive at være danskere, som de havde været siden 6-700 tallet med grænse Læs mere
Peter Krogsten skriver
21.04.14 14:08
Kristina Jessen Hansen Næh, eneste forskel er at i en diktaturstat ved du at du ikke kan vælge hvem du vil have. Her stemmer du på dem partierne Læs mere
Kristina Hansen skriver
20.04.14 13:16
Så flyt til en diktaturstat. Så slipper du for Læs mere
D Marcelino skriver
17.04.14 20:18
Jeg har altid sagt, at ingen poltikere bør bestride et embede uden forudgående undersøgelse af seks uafhængige psykiatrikere og seks uafhængige Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her