*

Profil

Mikael Jalving dyrker politiske skandaler fortrinsvis i Danmark og Sverige og retter skytset mod både genier og fjolser. Indimellem læser han tilmed en bog og roser regelmæssigt de forkerte. Bestyrer Jalvings Historietime på Radio24syv og bruger fritiden på sin familie og sin racercykel

Baggrund:

Historiker og kommunikationsrådgiver

Andet:

Forfatter til bl.a. Absolut Sverige (2011/svensk 2012), Mig og Muhammed (2010) og Magt og ret (2007)

Sted:

Bag en Dell Vostro på Rådhuspladsen

Website:

Besøg

Mikael Jalving

Er manden saudisk agent?

Dato: 27. februar, 2010

Emner: , ,

80 kommentarer

 

 

Nyheden om at Herbert Pundik, tidligere chefredaktør for Politiken, som journalist gennem flere årtier frem til 1970 arbejdede som agent for den israelske sikkerhedstjeneste Mossad, rejser det oplagte spørgsmål, hvis interesser bladets nuværende chefredaktør så arbejder for?

Er Tøger Seidenfaden virkelig saudisk agent?

Tænk, jeg havde ikke troet det muligt, han ser jo så kernedansk og bleg ud, men det er efterhånden den eneste forklaring på mandens totale kollaps.

Et kollaps, der da også med rette er blevet kommenteret vidt og bredt. Jeg har ikke stort at tilføje til kritikken, thi at udsende en undskyldning, som den, avisen udsendte i går til Muhammeds såkaldte efterkommere er alt, hvad det er blevet kaldt: et knæfald for teokratisk pres, et forræderi i forhold til bladets ægte radikale grundlæggere, en provinsiel og latterlig gestus, en tilbagerulning til tiden før Grundloven af 1849 osv. osv.

Der er ingen ende på elendigheden, når chefredaktøren træder i karakter – ligesom under hans Asylcirkus, der skulle profilere avisen som et nyt politisk parti – og de to eneste defensorer for elendigheden, jeg har hørt og set, er Uffe Ellemann-Jensen og Rune Engelbreth. Need I say more?

Ja. Lidt.

For hvad skal vi fremover kalde avisen?

Som Netavisen 180 grader så rigtigt skriver i en leder, har Politiken undskyldt, at den er en avis. Dvs. det er den hermed ikke længere, hvilket – hvis man skal rose chefredaktøren for noget – tyder på en vis selverkendelse.

Men hvad er Politiken så?

Et PR-bureau? Nej, sådan nogle er ikke bange for at provokere, krænke eller latterliggøre, hvis bare beløbet er stort nok.

Et navneskifte til Dansk Kirketidende kan heller ikke anbefales. Sådan et blad findes allerede i Grundtvigs ånd, og da Grundtvig selv var en solid forsvarer for trykkefrihed og idømt livsvarig censur i 1826, så går det slet ikke an for Politiken.

Vent et øjeblik, jeg får en idé. Politikens chefredaktør vil gerne signalere internationalt niveau, ikke sandt? Men samtidig skal det ikke gøre for ondt, jeg mener, der skal tages hensyn til folk, eller rettere, visse folk. Det handler som bekendt om dialog.

Hvad så med Apolotiken?

Et grimt navn, indrømmet, men det lyder lidt som undskyldning på engelsk, og så véd læserne, fra nær og især fjern – såvel som potentielle klagere – hvad de får – måske med et nyt motto sat lidt lækkert op grafisk på forsiden lige ved side af lederen: Sorry, we didn’t mean to hurt you!

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Erik Jørgensen, Slagelse | Skrevet: 27. feb 10 kl. 13:37

Hæhæ - endnu et pletskud fra Jalving, yderligere kommentar er unødvendigt!

W. Lübke, Herlev | Skrevet: 27. feb 10 kl. 13:43

“Apolotiken”, den er lige i øjet.
Hmm.., gad vide om Sei den Faden har en bankkonto i SA.

Jan Jensen, København | Skrevet: 27. feb 10 kl. 13:51

:-)

Apologeten -hvis vi skal ud i en forslagskonkurrence.

Godt at jp nåede at komme med sin undskyldning, mens det var commes il faut, hva’ ba’?

Ulf Punell, Sorø | Skrevet: 27. feb 10 kl. 13:57

@Jalving

Vidste du ikke at imam Seidenfaden konverterede for flere år siden?

Ulf Punell, Sorø | Skrevet: 27. feb 10 kl. 14:01

Se hvor fede kinderne er på imam Seidenfaden.

http://www.metroxpress.dk/dk/article/ritzau/2010/02/26/jbrg83227q241336/index.xml

Ansigtet er ved at sprænges af de oppustede kinder.

Asger Manø, Århus C | Skrevet: 27. feb 10 kl. 14:11

Husk Jalving at JP og Anders Fogh sagde præcis det samme, da de gav en undskyldning. Det er som om det glemmes på JP, og jeg melder mig da gerne sammen med Uffe Ellemann og Rune Engelbrecht som defensor for elendigheden. Du glemte forøvrigt Margrethe Vestager, som dig og dine normalt er hurtige til at give kniven.
Lad os nu se hvad der kommer ud af undskyldningen. Jeg er sikker på, at man i JP´s chefredaktion beder til alle guder inclusive Allah med et stille håb om, at dette måske kan løse op for en fastlåst situation. Kunne det lokke nogle i begge lejre ud af hjørnerne, hvor de har malet sig op, vil meget være vundet. Jeg ved da godt, at islamisterne og de som kæmper for at værdidebatten, skal føres dag og nat, ikke opgiver deres positioner, men lad så de andre som har respekt for forskelligheden forsøge med forsoning.
Stor tak til Tøger Seidenfaden. Kunne du ikke Jalving indstille ham til Nobels Fredspris? Jeg ved ikke, hvordan man gør det.

Vagn Jakobsen, 2800 | Skrevet: 27. feb 10 kl. 14:11

Blændende kommentar til/om Apolotikens mærkværdige selvforståelse. Det er befriende at læse Jalvings, med glimt i øjet, spiddende kommentarer. Emnet er dog dybt alvorlig. Med så mange der sympatiserer med Tøger Seidenfaden, må der afgørende at tilbagevise deres samfundsundergravende virksomhed. Godt at der findes folk af Jalvings karat.

Aksel Maack, 7000 Fredericia | Skrevet: 27. feb 10 kl. 14:37

Hvis man giver en undskyldning er det, fordi man indrømmer at have gjort noget forkert. JP og andre aviser, som har trykt tegningen har ikke gjort noget forkert. Hvis det skal være korrekt, så er det da beklageligt at nogen har følt sig krænket, men det er der altid nogen der vil. Hvis vi skulle sige undskyld, hver gang noger følte sig krænket af det vi gør eller siger. Kunne vi ikke lave andet end at undskylde. Sagde Imamerne undskyld eller udtrykte deres beklagelse over at de havde oppisket en hadsk stemning i mellemøsten mod Danmark. Nej, de henviste til ytringsfriheden. Den frihed, som når de føler sig krænket, nægter andre, men selv påberåber sig, når de krænker. At Politikken giver en undskyldning er forkasteligt, men forståeligt, da Politiken er den største fortaler for et multietnisk samfund.

Aksel Maack, 7000 Fredericia | Skrevet: 27. feb 10 kl. 14:42

Jeg ved ikke hvorfor jeg følte trang til at skrive det foranstående indlæg. Jeg betragter Tøger Seidenfaden, Politiken og Margrethe Vestager, som ligegyldige. De er ikke værd at bruge mere tid på.

J D, Esbjerg Ø | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:05

Hvad med al-Polizeera?
I øvrigt. Han ER konverteret. Hans arabiske navn er Said en-Fahden.

Maria Due, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:14

PLITIKEN er foreslået af JP’s tegner Niels Bo Bojesen.

Superman superman, Odense | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:28

Sjovt indlæg.

Iøvrigt er historien om Herbert Pundik ganske morsom. Den er nemlig flere år gammel. Han “afslørede” det i sin egen selvbiografi for fire år siden.
Ja, selv Politiken har i dagens anledning blæst historien op på sin netavis som noget nyt og noget der skal diskuteres og som noget hvor der afkræves Seidenfaden et synspunkt.
Åbenbart er der ingen på den avis der har gidet ulejlige sig med at læse Pundiks bog. Det er fuldt forståelig, for den er ganske ulidelig, men det kan de vel ikke vide på forhånd.

Sjovt er det i hvertfald, at dansk presse kan koge suppe på “Pundik som spion” i dag, til trods for at det kom frem for flere år siden.

Ulf Punell, Sorø | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:35

@Jalving

Hvad ellers havde du forventet af imam Said en-Fahden?

Leif Sørensen, Valby | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:43

I avisen kunne jeg læse, at forliget var indgået af en advokat, der handlede på vegne af ‘anonyme krænkede muslimer’.

Nu er mit spørgsmål: Holder ‘Anonyme Krænkede Muslimer’ møder hver mandag, og deler de lokaler med ‘Anonyme Alkoholikere’?

Starter de mødet med at sige: ‘Mit navn er Muhammed og jeg har været krænket i 5 år’?

Kan man blive passivt medlem, og hvad er frynsegoderne?

Harry Agerbo, Frederiksberg | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:46

Har tidligere abboneret på Politiken og har tidligere kigget i Politikens netavis. Det gør jeg ikke mere, og har ikke gjort længe, men nærer nu den største foragt for avisen og Thøgers usmagelige mediestunts.

C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 27. feb 10 kl. 15:58

Jeg elsker Thøger Seidenfaden og hans kloge blik.

asger balvig, sverige | Skrevet: 27. feb 10 kl. 16:16

Godt gået Jalving!
Den oppustede vejrhane Seidenfaden, den naive spejderpige Vestager, det politiske ringvrag Ellemann og den verbale møgspreder Carsten Jensen. - Alle trækkker de på samme hammel. Deres fælles selvforståelse er, at de er omstillingsparate fremsynede globalister, men virkeligheden ser ganske anderledes ud. De er omskæringsparate, parate til at lemlæste ytringsfriheden i selvgodhedens ulideligt klare lys.
Historiens dom bliver hård. - Revyforfatterne får det let i det Profetens År 2010!

Leon Frandsen, Gørlev | Skrevet: 27. feb 10 kl. 16:27

Hvad med:

Dhimmi tidende
Appeasement times
“Ude og Glemme”
Chamberlain daily

Morten Lintrup, Frederikssund | Skrevet: 27. feb 10 kl. 16:31

Nej, Politiken er for længst ophørt som avis. Selv har jeg længe konsekvent benævnt den som blot “et dagblad” - for det må man vel sige, den er.

Niels Andersen, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 17:22

Yderst morsomt at multikulturalisten Herbert Pundik er tihænger af masseindvandring til Europa på samme tid med at han støtter ideen om Israel som en etnisk jødisk stat!! Zionismen er antikristen og antieuropæisk fordi den ligesom de kulturradikale mener at det var den europæiske kultur og kristendommen som skabte holocaust. Mon ikke det kunne tænkes at nogle af de kulturradikale mutikulturalister måske i virkeligheden er ultranationalistiske zionister som anser masseindvandringen som et middel til at tilintetgøre den europæiske kultur ?

C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 27. feb 10 kl. 17:28

@ Niels Andersen
Spændende tanke…

Jan Jensen, København | Skrevet: 27. feb 10 kl. 17:51

Niels Andersen

Et islamiseret Europa gør truslen meget større.

Det er en tåbelig strategi. Desuden er der nok at gøre i nærområdet

Det bliver derfor nok også zionisterne der bringer den islamiske stat Iran deres fredelige anvendelse af atomenergi til ophør.

B. Mofoe, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 17:53

Hej Leif Sørensen.

God lir!

Det er vist passende med en genudsendelse:

Krænket Muslim Syndrom & Selvhjælpsstøttegrupper

I kølvandet på den ulykke, islam blev påført af en tøjbamse – der førte til krav om henrettelse af en engelsk kvinde – træder flere muslimer frem med historier om længe undertrykte emotionelle traumer, de er blevet påtvunget af den såkaldte virkelighed.

Dette har ført til dannelsen af støttegrupper og sociale netværk, der hjælper tilhængere af Profeten Muhammad til at overkomme smerten ved at lære om livet uden for deres umiddelbare nærmiljø med tilbud om assistance med hensyn til tekniske ressourcer, praktisk vejledning og strategier med henblik på tidlig indgriben og straf til dem, der krænker islam.

“Jeg er altid blevet krænket over gummiænder”, siger Mahmud Said fra Portland, Oregon.

“I lang tid følte jeg mig stigmatiseret og utilstrækkelig, indtil jeg en dag besluttede at skrive om det på et internet-forum. Jeg modtog hundredvis af dybfølte emails – fra Marokko til Indonesien.
Det viser sig, at tusindvis af muslimske mænd mellem 18 og 35 har haft traumatiske oplevelser med gummiænder.
Vi etablerede en støttegruppe, der er vokset til 10.000 medlemmer.
Ikke alene har vi oprørende gummiandshistorier til fælles, vi forsøger også at øge den offentlige opmærksomhed ved at sabotere verdensbeholdningen af gummiænder, vi sætter ild til fabrikker, vi bortfører gummiandsdistributører, og vi intimiderer sælgere.
De mennesker er en trussel mod vores fremtidige sundhed. Allah er mit vidne, vores offentlige opmærksomhedskampagne vil snart resultere i en fuldstændig gummiandsfri verden.”

Abdullah Sharif var lige blevet 35, da Muhammed-tegningsballaden pludselig opstod. Den gav ham så mange ar på sjælen, at han udviklede en aversion mod billedkunst af enhver art. Han oplevede ofte sig selv skrige, når han gik forbi tegneseriebøger i et udstillingsvindue, eller når han så tegneserier i den lokale avis.

Men hvor Abdullah tidligere bare blev anset for at være endnu en galning, så er han nu – takket være det sociale netværksarbejde – fremgangsrig leder af en international velgørenhedsorganisation, der arbejder på at forbedre menneskeheden ved at påtvinge de vantro Sharia-lov.

Hans gruppe dækker en bred vifte af aktiviteter fra tilfældige optøjer, bombninger og gennemtævning af avisredaktører til udfærdigelse af truende breve til ’Cartoon Network’.

“En enkelt sand troende er måske en tosse, men sammen er vi den hurtigstvoksende religion på jorden, der indfører det vigtige kulturelle skifte til et mere islam-domineret samfund, der er til gavn både for de sande troende og de usle vantro”, praler Abdullah.
For nylig flyttede han til et nyt hjem i Malibu og rejser over hele verden i sit private jetfly.

Studier udført af professionelle psykologer har vist, at muslimske mænd og kvinder ofte bliver krænket af de mest uventede ting, herunder baby-rangler, humlebier, husholdningsapparater eller geografiske kort med polare iskapper.
På top-ti-listen over de mest krænkende ting er rektale termometre og ordet ”allometrisk”, som mange anser for at være en skjult fornærmelse mod Allah.

Enhver sådan lidelse bliver omhyggeligt dokumenteret og fulgt op af støttegrupper og psykologer, såsom CAIR, der hjælper ofre med at komme over deres stress og ængstelse ved at anlægge kostbare retssager mod private institutioner og regeringsorganer.

En typisk sag involverede en besøgende fra Egypten i Brooklyn, New York, der blev krænket over synet af en kumulus-sky over Atlantic Avenue med form som det arabiske bogstav ”A”.

Ved at organisere protester og ved at lægge pres på massemedierne lykkedes det et netværk af muslimske velgørenhedsgrupper at tvinge en Brooklyn-dommer til at tilkende den krænkede mand $150.000 i skadeserstatning fra Meteorologisk Institut.

De muslimske grupper anså M.I. som hovedansvarlig for at regulere fordelingen af vandmolekyler over New York-området.

Blandt de mest bizarre sager er en retssag anlagt af religiøse ledere, der hævder, at de uretfærdigt er mål for gammastråler, neutrinoer og andre former for kosmisk stråling.

I følge sagsøgerne startede problemet umiddelbart efter, at de havde klaget til myndighederne over det galaktiske magnetfelts uforholdsmæssigt sammenfiltrede form.

Myndighederne skyndte sig at give udtryk for chok og sympati med ofrene, men ingen var villige til at påtage sig ansvaret, og meget tyder på, at de spiller et kynisk, administrativt spil med neutrino-ofrene.

World Health Organization (WHO) har anmodet nationale regeringer om at sørge for finansiel støtte til netværket af muslimske selvhjælpsgrupper, et tolv-trins helbredelsesprogram og træningslejre, hvor der kan skabes et miljø, der giver mere støtte og bemyndigelse til ofre for Krænket Muslim Syndrom (KMS).

“At være muslim i dag betyder altid at skulle være på vagt over for noget, der et eller andet sted eventuelt kan være krænkende over for islam,” står der i en rapport udsendt af WHO, en specialiseret organisation under FN, der optræder som koordinerende autoritet, hvad angår international sundhed.

”Det er en skam at opleve den nærighed, verdens rigeste nationer udviser, her hvor vi står over for den største epidemi af realitetspåført psykologisk forstyrrelse i menneskets historie.”

WHO-rapporten leverer en liste over symptomer på Krænket Muslim Syndrom og anbefaler, at tilstanden officielt anerkendes som et handicap - med de tilhørende udgifter dækket af vestlige regeringer.
Rapporten indeholder også råd og anbefalinger af førende FN-tilknyttede professionelle sundhedsrådgivere:

Symptomer på Krænket Muslim Syndrom (KMS)

Irritabilitet, sindsbevægelse, ophidselse over synet af kvinder, der ikke er fuldt tildækkede

Langvarige raserianfald eller uforklarlige drabsorgier

Signifikante ændringer i indvandringsmønstre

Rugen over Kalifatets tidligere herlighed

Nedsat effektivitet og minimal arbejdsproduktivitet

Vanskeligheder ved at forstå ny information uden bistand af en advokat

Følelse af fortvivlelse og håbløshed over Israels eksistens

Tilbagevendende tanker om død over de vantro

Med henblik på at beskytte sig imod KMS advarer sundhedseksperter individer i risikogruppen om at sørge for, at den objektive virkelighed, de er udsat for:

Ikke gør dem bevidste om den omliggende verden

Ikke udløser nysgerrighed om de vestlige begreber “logik” og “rationalitet”

Ikke gør sig livet mere muntert

Ikke får dem til at sætte spørgsmålstegn ved nødvendigheden af martyrium

Ikke har sideeffekter såsom selvstændig tænkning og længsel efter at leve som et produktivt individ

Ikke skaber illusioner om, at kommunikation med vantro er mulig uden gidseltagning

Spontant udviklede metoder og teknikker er allerede tilvejebragt til at hjælpe KMS-ofre:

Den Parisiske Ungdomsgruppe, Gaza-systemet, Beirut-proceduren og selvfølgelig Zawahiri-metoden – en-let-at-lære-gør-det-selv-måde at eliminere ængstelse, når som helst man støder på noget krænkende ved at fjerne ehver negativ tanke eller følelse under halsen på krænkeren.

Denne metode har vist sig særligt velegnet til at bryde tanke- og adfærdsmønstrene hos ikke-muslimer, hvis blotte eksistens mistænkes for at være hovedårsagen til den smerte og ængstelse, den muslimske verden er hjemsøgt af.

anders jensen, andeby | Skrevet: 27. feb 10 kl. 17:56

Endnu en omgang (psykopatologisk?) vredladent nonsens ;-)

med sit følge…

Niels Munk, Tersløse | Skrevet: 27. feb 10 kl. 18:19

En fin vinkling på den hele misére.
Men den der har læst Pundiks “Hvis du kan, Hvis du tør” fra 2006, s 51 må nok erkende, at visheden om hans tjenester for det israelse efterretningsvæsen nok ikke er “Breaking News”.
Det må formodes at Informations “forfærdelse” er det rene hykleri og man kunne i dag ønske sig en Mossad-agent i chefredaktørstolen på Politiken.

Jan Jensen, København | Skrevet: 27. feb 10 kl. 18:36

Mofoe, tak for et godt grin. :-) Er det dig der er forfatteren?

KB Nielsen, Risskov | Skrevet: 27. feb 10 kl. 18:40

Du godeste for en stupid klumme. I bedste skolebladsstil med pueril hån mod alle, der tilfældigvis ikke mener det samme som dig, Jalving.

I din utilfredshed med velsagtens først og fremmest Seidenfaden og Politiken mner du det ganske overflødigt at forsøge argumenter - det er højst noget med “guilt by association”. Om Uffe Ellemann-Jensen og Rune Engelbreth kan du nøjes med et “need I say more”. Og hele bodegakoret jubler.

Der er ikke andet at sige til det, end at din stil hverken er skarp eller vittig. Den er blot hånende, nedgørende over for dem, du er uenige med. Mht. til de nævnte kunne man tilføje: ja, du behøver i høj grad at sige mere. Der er tale om personer, der offentligt ytrer sig mere sobert, mere substantielt og argumenterende end din frist-fyr agtige og letbenede facon.

Mht. debatform kunne du jo overveje at læse dette indlæg fra - jeg beklager - din yndlingsaversion, Politiken: http://politiken.dk/debat/article912257.ece
Jeg er enig med Hildebrandt i, at der hersker et forpestet debatklima i lille Dannevang. Det er afløst af hjernetomt skrigeri - og du bidrager ivrigt hertil.

Jeg vil helt undlade at gennemgå dit cv. Imponerende er det ikke.

Niels Andersen, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 18:50

@ Jan Jensen

Der er to slags zionister. De kulturradikale zionister er tilhængere af masseindvandring til Europa fordi de anser den europæiske kultur som “ond” og ” antisemitisk” og tror derfor at masseindvandring og multikulturalitet vil tilintetgøre den ” antisemitiske ” europæiske kultur.
De neokonservative zionister taler med to tunger. De er også tilhængere af masseindvandring til Europa men er på samme tid stærkt anti-muslimske. De ønsker istedet masseindvandring fra ikke-muslimske lande. De er ligeså anti-kristne og anti-europæiske som de kulturradikale zionister.
De kulturradikale og de neokonservative zionister har samme mål, som er at tilintetgøre kristendommen og den europæiske kultur samt at skabe en etnisk jødisk stat i Israel/ Palæstina, men de er uenige om midlerne til at nå disse mål.
Det kan ikke undre at nogle af ashkenazi jøderne blev radikaliserede zionister p.g.a nazisternes forbrydelser mod ashkenazi jøderne. Men det er racistisk at give europæerne og den europæiske kultur skylden for holocaust.Vi danskere havde intet med holocaust at gøre. Zionismen er en racistisk ideologi.

Zionisterne ved udmærket godt at muslimsk masseindvandring til Europa vil skabe konflikt imellem europæere og muslimer, og denne konflikt udnytter zionisterne til at få europæerne til at blive prozionistiske og tro på løgnen om at den europæiske kultur er ” judeo-christian”

Hvis man vil afsløre om en kuturradikal multikulturalist i virkeligheden er en ultranationalistisk zionist som arbejder for zionistiske interesser på bekostning af danske interesser, skal man blot spørge om de er tilhængere af multikulturalitet i Danmark på samme tid med at de støtter ideen om Israel som en etnisk jødisk stat. Så simpelt er det.

peter kocsis, holte | Skrevet: 27. feb 10 kl. 19:58

HURRA FOR POLITIKKEN!!!

Tilbage står så Berlingeren og Jyllandpesten ,som vi må håbe kommer til at tabe retssagen i London mod de 100000 efterfølgere af profeten, aviserne har krænket.

Og så skal der betales erstatning.

Mindst en million til hver af de krænkede må være rimeligt, når man tager krænkelsernes grovhed i betragtning.

Jeg tror de to avisers aktionærer bittert kommer til at fortryde den heltemodig kamp for ytringsfriheden

Rasmus Birch, Nykøbing F | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:01

Som altid er hukommelsen uhyggelig sparsom og selektiv på det yderste højre… JP har jo allerede selv givet en undskyldning for de krænkelser som muhammedtegningerne har medført… så det var måske et tema du kunne tage op i din blog..(men det er nok ikke så interessant, når det ikke passer ind i ideologien)…

Omkring Pundiks funktion som agent, samtidig med han var rapporter for Politiken… kunne man spørge sig selv om det samme kunne ske for en JP rapporter ??? Det er jo næppe sandsynligt, da der for nuværende ikke er fascistiske stater, som har brug for agenter…

B. Mofoe, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:09

Jan Jensen skrev:

“Mofoe, tak for et godt grin. Er det dig der er forfatteren?”

Svar:

Desværre, nej. Jeg faldt over den for et par år siden på en amerikansk blog.

Men jeg har oversat den, så jeg føler en smule ejerskab til den.

Far Jensen, 6100 | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:31

Man kan sagtens få indtryk af at Tøger S. er helt til grin, når man læser denne blog og dens kommentarer. Men inden man fejrer den endelige sejr og triumf over mandens selvudlevering til offentlig spanking og spidsrod, bør man måske lige huske på at bagved TS står der en hærskare af meningsfæller som betragter ham som deres store helt og åndelige vejleder. Først og fremmest er der jo de mange DR journalister, som nærmest udgør en hel falanks i sig selv. Hertil kommer så et panserkorps af folk som Elsebeth Gerner Nielsen, Marianne Helved, Elisabeth Arnold, Mimi Jacobsen og Margrethe Vestager osv. Ja, man kunne blive ved længe, hundredvis af navne kunne jo oplistes som eksempler på politiske aktivister der med tyk jernbeton har pansret sig mod enhver form for sund fornuft, og som har febersyner om et blodrødt samfunds-system, og savler af begejstring over alle de ideologiske og utopiske korrektheder der fylder Politiken og vælter ud af Tøgers store mund.

Og netop på grund af denne omfattende og massive opbakning fra utopisternes side sidder den gode Tøger faktisk ret fast i sadlen.

Men antagelig spiller Tøgers person ikke den store rolle, når det kommer til stykket. Mest af alt er han et symptom. På en samfunds-sygdom skabt af pseudo-intellektuelle, krypto-kommunister og uvidende, historieløse folk der elsker det inter-nationale og hader det nationale.

Michael Larsen, Regstrup | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:44

Comedian Jalving

Du er da for morsom, not

Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:54

Det er altid pinligt, når højrefløjen, som f.eks. Farshad Kholghi med sin ‘Stikpillen’ og her Jalving, forsøger at være morsomme.

Ikke så sært, at mange på den fløj undrer sig over, at de fleste humorister er at finde på venstrefløjen.

Man kan ikke på samme tid være en selvhøjtidelig nationalkonservativ og humorist.

Erik Bramsen, 1622 | Skrevet: 27. feb 10 kl. 20:58

For hvad skal vi fremover kalde avisen?

Jeg formoder at ‘Dhimmiposten’ allerede er foreslået?

Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:10

“Avisen” kan i hvert fald ikke hedde det samme, som den avis, som blev stiftet af Edward Brandes, der hadede kristendommen intenst, og som mente, at EHVER form for religion var menneskehedens største ulykke, og Viggo Hørup, der skrev, “når al hån og spot bleiver fordrevet fra sporget, hvilket middel bliver vda tilbage mod dumheden?”

Den avis ER død.

C. Kjøller, 2000 Frederiksberg | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:15

@ KB Nielsen, Risskov
Du har skrevet en meget fin kommentar. Man må håbe at Jalving læser den og reflekterer over sin retorik, selvom det nok er tvivlsomt. Det lader ikke til, at tonen kan blive for skinger på højrefløjen, det skingre er snarere et kvalitetsstempel og ensbetydende med high five fra Trykkefrihedsselskabet.
For hvad er forskellen på undskyld og undskyld? Politikens er ynkelig og et knæfald, hvorimod JPs er stærk og rigtig? Har Politiken ikke blot benyttet deres ytringsfrihed?

WilliamJansen bohemianrhapsody.dk, Nivå | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:24

Der er faktisk en konspirations-teori om at hele Europa styres af pro-Islamiske kræfter, som siden 70′erne har arbejdet målrettet mod at gøre Europa til en islamisk republik.

Teorien får bl.a. positiv omtale [læs: regnes for fact] i Bruce Bawers ‘While Europe Slept’, som i Danmark er udgivet af Trykkefrihedsselskabets forlag. Der er folk, som tror på de teorier, som Jalving satiriserende fremfører.

[url]http://bohemianrhapsody.dk/2009/01/09/why-i-gave-up-on-while-europe-slept/[/url]

Ole Iversen, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:36

@Karin Bennedsen
Imponerende at du lige der fik gjort Farshad Kholghi og Jalving til nationalkonservativ.
Men alle som ikke bekender sig til den rette kommunistiske tro er vel fra faldne som skal i gulag. Bare bliv ved ! Du udstiller kun din egen fascistiske ekstremisme.

Men noget der undre mig, var at den genoptrykte Pundik historie kom lige da Seidenfaden havde mest brug for den, er det tilfældigt ?

I min profession siger vi “at den mest åbenlyse forklaring oftest er den rigtige.”

Dette var en bestilt dæk historie!
Og efter de danske medier i bedste dr. Goebbels har fortalt os igen og igen hvor onde de der jøder er, Er der virkelig pustet til antisemitismen.

Carsten Simonsen, Holte | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:38

Hr. Pundik er en sej mand. Tak for det. Du har vist at der også er gode dansker i Danmark som kan finde ud af at respektere andre. Godt gået. Godt gået Pilitiken.

Leif Sørensen, Valby | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:44

@KB Nielsen

Meld dig ind i ‘Anonyme Krænkede Muslimer’ - du har det i dig.!

Du kan alternativt melde dig ind i Det Radikale Venstre - same shit.

Ole Iversen, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:45

@Carsten Simonsen eller hvad du nu hedder i virkeligheden !
du mener nok Seidenfaden

Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 27. feb 10 kl. 21:59

Karin Bennedsen

Det er en sjov teori, du har med, at kun venstreorienterede kan være morsomme. Men du strækker vel ikke din din teori så langt, at du mener, alle venstreorienterede er morsomme. For det er du vel egentlig et dementi på. Du er da om nogen selvhøjtidelig og bestemt ikke morsom.

Ole Iversen, Århus | Skrevet: 27. feb 10 kl. 22:28

@Steffen Nielsen
Da jeg var ung for 20-30 år siden sagde vi rød pionerer altid at det var meget sjove af være rød. Men murensfald blev nok en øjenåbner for mange af os, men de rigtig forstokkede holdt fast ved deres ungdoms fejltagelser. Et eksempel her på er Karin Bennedsen.

Fri oversat fra mit hovedet fra en bog om det amerikanske militær, jeg har læst.
“rigtige troende lader ikke virkeligheden komme i vejen for deres overbevisning”.
Dette er også sandt for rigtig mange både politisk og religiøst troende.

Jørgen Zilmer, Kastrup | Skrevet: 27. feb 10 kl. 22:32

Utallige er de blogindlæg efterhånden, som mener, at JyllandsPosten allerede har givet en undskyldning. År 2006 ved Carsten Juste.
Hvis det nu var tilfældet, hvorfor truer den arabiske advokat så nu JP med en retssag?? For ikke at give en undskylning??

Politiken har indgået et forlig!!
Et forlig plejer at koste noget, hvad har Politiken betalt for dette forlig?
Mange spørgsmål, men svarene flagre i luften i denne sag.

a Rasmussen, 8300 | Skrevet: 27. feb 10 kl. 22:42

Asger Manø den store rorgænger fra Århus glimrer endnu engang med et indlæg, der strider mod sagens kærne. Hvorfor tror AM, at JP har fået en sag på halsen, hvis man, som Politiken har givet den muslimske advokat for 92.000 direkte efterkommere af den pædofile profet en undskyldning i 2006. Prøv venligst at bruge tænkeren, hvis du har nogen.

peter kocsis, holte | Skrevet: 27. feb 10 kl. 22:53

a rasmussen

“Hvorfor tror AM, at JP har fået en sag på halsen, hvis man, som Politiken har givet den muslimske advokat for 92.000 direkte efterkommere af den pædofile profet en undskyldning i 2006. Prøv venligst at bruge tænkeren, hvis du har nogen. ”

Måske have sagfører Yamani opsagt sit JP- abonnement inden undskyldningenblev bragt?

Jan Jensen, København | Skrevet: 27. feb 10 kl. 23:40

Jørgen Zilmer

Kan forklaringen på din gode pointe, simpelthen skyldes manglende rationalitet blandt neutrino-ofrene, (sagsøgerne) kombineret med lavt selvværd?

Jeg har fået den opfattelse, at hverken jp eller politiken har undskyldt at de bragte tegningerne, men alene for de sårede følelser.

Mofoe, Godt “faldet” og sk… godt oversat, tak for anstrengelserne.

Ole Frank, Suldrup | Skrevet: 27. feb 10 kl. 23:45

Sådan kan man jo fabulere over så meget og bruge navne til så meget, Mika-el Jihadving. Du har da lige bevist, at du må være spion for Døde Poeters Klub med det her indlæg. Det er IKKE morsomt.

Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 27. feb 10 kl. 23:51

Ole Iversen

I halvfjerserne, hvor jeg var VS’er, da kan jeg huske en diskussion, hvor vi undrede os over, at det var svært at være progressivt morsom.

Jeg synes da stadig, at Hans Scherfig var morsom, når han spiddede samfundet, skolen. Men teorien om, at man kun kan være “progressivt” morsom (Karin Bennedsen), er det rene ævl.

Farshad Kholghe har faktisk lavet nogle hylende morsomme indslag under sidste valg om en viking, som kommer igennem en tidsmaskine og skal integreres i dagens Danmark. Den findes på youtube. Det kan så godt være, at det ikke er “progressivt” “statsautoriseret” morsomt. Så den falder nok ikke i Bennedsens smag. For pr definition kan man kun være venstreorienteret morsom. For nationalkonservative er jo naturligvis “selvhøjtidelige”. Men det er Karin Bennedsen jo også. Hun er dog ikke nationalkonservativ.

Jørgen Hansen, Sønderborg | Skrevet: 27. feb 10 kl. 23:58

@KB Nielsen, Risskov

Nævnte herrer er selv ude om kritikken, Overenglen Seidenfaden og hans lakaj, har kvajet sig. Det skal der laves satire over ellers er vi på vej mod svenske tilstande hvor ingen INGEN, tør åbne munden/fatte pennen af selvcensurlige grunde. Tag dog selv fat i substansen og forhold dig til hvilke konsekvenser det har at Politiken har indordnet sig!

Kenneth Hansen, otterup | Skrevet: 28. feb 10 kl. 00:54

@Karin Bennedsen og Co.:

Hvorfor undrer det jer ikke, at denne farce skal finde sted i år 2010 ? Kan i slet ikke se det komiske i at små 95.000 efterkommere af Muhammed truer danske aviser med injurieretsag ? Altså, det er helt hen i vejret. Det er hylende morsom og grinagtigt.
Søg sandheden: Gud og julemanden findes ikke.

axel duch, West Vancouver | Skrevet: 28. feb 10 kl. 02:42

Selv langt borte i Canada tager man sig til hovedet naar man hoerer om ‘Politikens’ undskyldning til de stakkels kraenkede, selvoptagne muslimer. Den eneste kommentar er simpelthen VOR HERRE BEVARES. Hvor naiv kan man vaere !

Asger Manø, Århus C | Skrevet: 28. feb 10 kl. 06:53

Der er nogle der blander Pundiks agent virksomhed ind i denne sag, og det er vel så for at fortælle, hvilken forfærdelig avis Politiken er. Husk så også at JP i mange år havde en korrespondent i Bonn (Flemming Sørensen), som var agent for Sovjetunionen, og skal vi blive ved at punke aviserne, så læs JP´s ledere op gennem 30´erne, som var en anelse venlige overfor det regime, som herskede syd for grænsen.
Det gør dog ikke JP til en forfærdelig avis.Jeg er uenig i avisens holdninger på lederplads, og jeg er generelt uenig i avisens valg af kommentatorer, da den vælger dem, der matcher avisens holdninger. Det kunne da være modigt, hvis avisen valgte en enkelt blogger, som stødte kernelæseren, men det mod er der ingen aviser, der har. Jeg læser JP med stor fornøjelse, for at få afprøvet egne holdninger, og bloder ruller så dejligt i årerne, når jeg ryger helt op i det røde felt over holdninger, som jeg synes er notorisk vanvittige, og dem er der mange af i JP i min optik. Sådan noget hedder demokrati og demokratisk debat.

Jette Plesner Dali, Frederiksberg | Skrevet: 28. feb 10 kl. 08:01

Nu har jeg set det med: den radikale Monika S. Hansen / Karin Bennedsen taler om humor. Verden er virkelig af lave. Og islamisten Peter Kocsis råber hurra for Sharia-Posten. Det sidste undrer til gengæld ingen. Den avis kan herefterdags kun bruges til at tørre fødder i …

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 28. feb 10 kl. 08:23

@ Steffen Nielsen

Bennedsen har ret i at venstresnoede tit er morsomme. Oftest er det dog ufrivilligt.

Islamister er der derimod intet morsomt ved. Se blot det totalt virkelighedsfjerne skvat Kocsis.

Asger Manø, Århus C | Skrevet: 28. feb 10 kl. 08:25

Nu er Jette Plesner Dali kandidat til folketinget for DF og med i Trykkefrihedsselskabet. Begge dele består mest af sure mænd og koner, som er utrolig selvhøjtidelige og tror, at de har opfundet krudtet.
Vil du se humor så læs Politiken. Ingen når ATS til sokkeholderne, og det er da vist den eneste avis,hvor de også gør tykt grin med egen redaktør, chefredaktøger Zeitungsfaden.
Jeg ved godt, at brandalarmen går i gang på denne avis, når jeg roser Politiken,fordi den har holdninger, som skaber debat og den er aldrig ligegyldig, hvilket kan ses af, at samtlige bloggere og kommentatorer i JP nu har fået ødelagt nattesøvnen.
Jette Plesner Dali: Læs du nu trykt de aviser, som bekræfter dit verdensbillede. Det er langt det nemmeste. Så bliver dine holdninger ikke udfordret, og du kan hver aften gå til ro i bevidstheden om, at du har ret. Det stod der nemlig i Jyllands-Posten.

Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 28. feb 10 kl. 08:27

@Jette Plesner Dali, Frederiksberg

Lige som din debatven på Uriasposten, Ivan Broe, er blevet belært af andre debattører fra højrefløjen, så lad mig oplyse dig om, at jeg intet har at gøre med Monika S. Hansen.

Så lad være med at dumme dig mere end du behøver, med sådanne forsøg på intimidering.

asger balvig, sverige | Skrevet: 28. feb 10 kl. 08:56

@Karin Bennedsen. - Opfatter du dig selv som venstreorienteret?? - Apropos humor, så er det vel de kulturradikale forfattere, som har førertrøjen på, når det gælder humor. Politisk har en kulturradikal et ben i den progressivt borgerlige lejr og et ben i den frisindede socialistiske lejr. Det hele krydret med sund fornuft og musikalitet.
Jalving har noget af den der fanden i voldskhed, som næppe kan betegnes som nationalkonservativ. Karin Bennedsens “humor” er knastør som en hengemt hundekiks, sådan som man også ser det hos profetfornærmede og radikale.
DF humor er på niveau med en pruttepude på stolen.

Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 28. feb 10 kl. 10:34

test

Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 28. feb 10 kl. 10:35

asger balvig

Kan egentlige godt tilslutte mig dine betragtninger om humor i diverse grupperinger. Jeg vil dog trods alt sige, at jeg foretrækker pruttepuden frem for den hengemte hundekiks.

Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 28. feb 10 kl. 10:45

@ Asger Manø

Jeg tror de fleste fornuftige mennesker nøjes med at ynke dig når du af uforklarlige årsager roser den kulturradigale københavnersprøjte.

Heldigvis tager de fleste i såvel ind- som udland stærk afstand fra uslingen Seidenfadens seneste stunt.

Asger Manø, Århus C | Skrevet: 28. feb 10 kl. 11:00

@Niels B.Larsen

“Der er nu en ting det kunne være rart at have vidst
Om de fleste er de bedste eller bare de fleste”.

Citat: Niels Hausgaard

Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 28. feb 10 kl. 11:09

Asger Manø

Det her er da humor ?

http://www.youtube.com/watch?v=0TulmdDeBxk

Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup J | Skrevet: 28. feb 10 kl. 11:19

@ Asger Manø

I dette tilfælde er det let at besvare. De er både de bedste og de fleste.

Sikkerhedsord: uddannelse

B. Jensen., 3400 Hillerød. | Skrevet: 28. feb 10 kl. 11:55

Mika-el Jehadving.

Har du en kommentar til Jyllands Posten og statsminister Anders Foghs UNDSKYLDNINGER - eller søger du ligesom chefredaktørn at ændre disse udtalelser til noget, som vi slet ikke kendte på daværende tidspunkt - statsministerens udtalelse tør chefredaktøren ikke røre ved endnu - men det kommer nok.
Jeg tror ikke på Jyllands Posten mere - nu siger jeg mit abonnement op, og går over til Politiken.

W. Lübke, Herlev | Skrevet: 28. feb 10 kl. 12:19

Apolitikens Said en Fadens strategi er den helt rigtige. Islamisterne er ved at dø af grin over så meget ynkelig selvfornedrelse.

W. Lübke, Herlev | Skrevet: 28. feb 10 kl. 12:38

“Begge dele består mest af sure mænd og koner, som er utrolig selvhøjtidelige og tror, at de har opfundet krudtet.”
Så forstår jeg da slet ikke hvorfor du ikke har meldt dig ind endnu, Asger Styrmand.

kim hansen, tilsted | Skrevet: 28. feb 10 kl. 13:04

En sjælden stupid klumme. Jalving overgår sig selv. Tillykke med det.
Jalving har ikke flere argumenter tilbage - kun hadet, vreden og hysteriet.

Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 28. feb 10 kl. 14:01

En mægtig fin klumme med tilpas humor og vid - gerne mere! Man kan virkelig undre sig i tiden, for den sker så mange sære ting… Jo, jeg `tror´ også, at Tøger Seidenfaden er konverteret til islam - hans aviser sælger måske godt i Saudi-arabien nu, det jo er ganske nemt at lave en arabisk oversættelse med tryk på en knap - vupti!

Dan Christensen, Snekkersten | Skrevet: 28. feb 10 kl. 14:23

Hvad med “Konvertiken” ? “Mekkatiken” ?

Jan Jensen, København | Skrevet: 28. feb 10 kl. 16:07

Niels Andersen

Beklager meget at jeg ikke før nu så dit svar, som ikke ændrer min opfattelse af strategien som værende tåbelig.

Du skriver:
“Men det er racistisk at give europæerne og den europæiske kultur skylden for holocaust. Vi danskere havde intet med holocaust at gøre. Zionismen er en racistisk ideologi”

Så fordi danskerne intet havde med holocaust at gøre, så går europæerne fri? Sig mig, er du revisionist?

Så skriver du at Zionismen er racistisk. Du vender tingene på hovedet. Zionismen opstår på grund af den racisme jøderne udsættes for. I dit sidste afsnit definerer du selv omstændighederne i det øverste afsnit for det svar du gerne vil have.

I forlængelse heraf, vil du altid kunne identificere en muslimsk terrorist. Du spørger blot om han tror på koranen.

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 28. feb 10 kl. 19:26

HVORFOR SÅ OVERRÆSKET OVER SEIDENFADEN ?.

Omkring den Irakiske tolk, & dennes fler-koneri,
var Seidenfaden også på banen, i forsvar herfor.

Denne gang står den så på knæ-falds-undskyldning,
i morgen noget femte, sådan har denne altid ageret.

Det virker derfor en kende ejendommeligt på mig, at
SÅ MANGE, (og hver gang), overhovedet gider reagere
på disse evige provokationer, og selviscenesættende
setup´s dette rabiate menneske formår at stille op.

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 28. feb 10 kl. 19:27

Overrasket

Jan Jensen, København | Skrevet: 28. feb 10 kl. 23:39

Christian Toffini

Sandt nok, jeg falder selv i fælden. Han er dygtig.

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 1. mar 10 kl. 01:39

til. Jan jensen.

Var ikke min mening at forsøge lægge låg på debatten.

Mente blot, at Seidenfaden, for længst, må siges at
have overskredet rabiat-grænsen, og i en så fuldendt
grad, at han i bred forstand, (ej heller på sin egen
præmis), ikke bør tolkes med harme, men ligegyldighed

Morten Dreyer, Dragør | Skrevet: 1. mar 10 kl. 08:22

Er det ikke lidt ejendommeligt.

Hvis man tror på Allah og muhammed så må man jo tro at Allah er altvidende og altskabende.
Intet sker på Jord, som ikke forlods er sanktioneret af samme Allah.

Men når nu Allah er så stor og mægtig, hvordan det så være at hans tilhængere skal forsvare ham i tide og utide.

Kan en mægtig gud ikke selv klare det ?

Niels Henriksen, København | Skrevet: 2. mar 10 kl. 20:48

Var det noget med et “skam-tekrus” ? ;-)

http://i46.tinypic.com/wvu61j.jpg

http://i45.tinypic.com/egbokp.jpg

til evigt minde om den skammens dag da Tøger-tossen
endelig lagde sig helt fladt på maven for islamisternes vanvittige krav og evindelige krænkethed.

Nu er der da en VIRKELIG grund til at være flov over at være dansker, i modsætning til med de løgnehistorier om DK som Tøger & co. selv sidder og spreder til udlandet, for bagefter triumferende at kunne fortælle os, at nu har vi altså bare at være flove, for se dog hvor de skriver grimt om os henne i udlandet.

Men har han, TS, mon nogensinde set de ekstremt grove og racistiske tegninger, der DAGLIGT forekommer i mange arabiske aviser?

Hvorfor må man ikke bygge en kirke i SA eller bare medbringe en bibel til EGET brug?

Hvorfor er der nu kun knapt 1 % kristne i Tyrkiet, når der for omkring 100 år siden var 25-30 %?

Ved han mon, at det ikke er tilladt at vedligeholde kirker i mange muslimske lande, herunder Tyrkiet (!) , som han af bare multi-kulti-lalle-begejstring ikke kan få ind i EU hurtigt nok?

Orker han overhovedet at sætte sig ind i tingene, eller er frelste, gloriepudsende PK-holdninger nok for ham, og så har verden altså bare at rette sig efter det?

Peter Wandmose, København | Skrevet: 9. mar 10 kl. 23:56

Var Herbert Pundik en skrivekugle til salg for Demokratisk kulturalliance og efter en VIP tur til Taiwan en ivrig propagandist for Taiwans synspunkter som tak for turen - jeg respekterer Taiwans rettigheder til uafhængihed fra Kina - men
indsmigrende synspunkter fra en journalist er og bliver propaganda!

Lone Tholstrup, Kolding | Skrevet: 14. mar 10 kl. 11:36

Jalving.
Tak for have reddet min søndag med dit, og især med B. Mofoes vittige indlæg.
Minder mig om tiden under besættelsen.
Her i hovedlandet, Vestjylland- ikke Esbjerg - kalder vi da avisen fra Djævleøen for aPolitiken og redaktøren SøjdenFaden. Undskyld, jeg kom til at bytte om på et par bogstaver.
Sine Obligo.

Seneste kommentarer

Sami Sami skriver
06.05.14 04:19
Vrøvl. Slesvigerne ville netop ikke løsrives fra Danmark, de ville vedblive at være danskere, som de havde været siden 6-700 tallet med grænse Læs mere
Peter Krogsten skriver
21.04.14 14:08
Kristina Jessen Hansen Næh, eneste forskel er at i en diktaturstat ved du at du ikke kan vælge hvem du vil have. Her stemmer du på dem partierne Læs mere
Kristina Hansen skriver
20.04.14 13:16
Så flyt til en diktaturstat. Så slipper du for Læs mere
D Marcelino skriver
17.04.14 20:18
Jeg har altid sagt, at ingen poltikere bør bestride et embede uden forudgående undersøgelse af seks uafhængige psykiatrikere og seks uafhængige Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her