*

Profil

Jaleh Tavakoli er løsgænger i borgerrepræsentationen og talskvinde for foreningen Frit Iran. Jaleh går i kødet på berøringsangst og kulturrelativisme, når det gælder indvandring, islam og Mellemøsten. Hun interesserer sig derudover for feminisme og børns rettigheder.

Baggrund:

Jaleh er født i Iran i 1982, i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden fra hun blev født.
Faderen flygtede fra Iran og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel.

I dag er hun gift med en dansk- tyrkisk mand og de er sammen plejeforældre til en lille pige.

Andet:

Cand.scient.soc.

Sted:

København

Website:

Besøg

Jaleh Tavakoli

Lars skulle nok dø fordi han er blasfemiker

Dato: 6. februar, 2013

Emner: , , , , , , ,

 

 

Mange andre før og efter mig vil kritisere islam, islamisme eller islams historiske personligheder, og godt det samme. På torsdag i næste uge d. 14. februar er det årsdagen for den dødsfatwa Khomeini udsted imod, den nu verdens kendte Salman Rushdie.

Den fatwa var med til i et historisk perspektiv at åbne verdens øjne for islamismens grusomhed og manglende forståelse for og accept af demokratiets grundlæggende vilkår: Ytringsfriheden! Islamisme som politisk ideologi og demokrati er modsatrettede størrelser, og kan ikke forenes.  

Den 14. februar holder det nystiftede Lars Vilks Komite et arrangement til ære for terrortruede tegner Lars Vilks ytringsfrihed. I anledning af den forfærdelige hændelse vil dagen være til ære for Lars og Lars! 

Jeg er medlem af Komiteen og det er vigtigt for os at holde fast i, og gennemføre vores første arrangement uanset attentattet mod Lars Hedegaard. Hele meningen med komiteen er at værne om ytringsfriheden på trods af trusler og terrorattentater.  Og så skal vi selvfølgeligt ikke vakle nu.

Indlægget her tager forbehold for at vi endnu ikke med sikkerhed kender motivet bag attentattet mod Hedegaard.

Er jeg helt paf, skræmt fra vid og sans, nervøs og føler mig selv udsat fordi jeg har pisset islamister af? Ja!

Men bare for at ingen er og bliver i tvivl om min stillingtagen til islamisme som en alvorlig trussel for demokratiet, og min vilje til at fortsætte kritikken, vil jeg i dagens anledning skarpt og med en meget kontroversiel retorik kritisere det som islamister opfatter som helligt.

Blasfemi: Islams profet (Mohammad) var pædofil, og de muslimer som ukritisk vil følge hans sædvane har et problem, for han giftede sig med en i bedste fald niårig (6-9), pige ved navn Aicha.

Hans sædvane er et kæmpe problem stadig den dag i dag og retfærdiggør barnebrude i mange muslimske lande, heriblandt mit eget moderland, Iran. Nogle islamister mener endda at selv pigespædbørn kan indgå i et ægteskab, dog uden fuldbyrdet samleje, indtil de er lidt ældre. Kæleri er tilladt.

Og så vil jeg afsluttende slå en ting fast som er faktuelt forkert, og som desværre er blevet fremført gang på gang i medierne siden attentattet imod Hedegaard blev offentliggjort.

Det hander om en analyse der har sit udgangspunkt i at Lars Hedegaards hårde tone og særlig skarpe retorik har været kontroversiel og vakt vrede iblandt muslimer og islamister, som så har forårsaget jihadisterne / terroristernes fokus på ham og andre som ham.

Det er ikke kun en halv undskyldende forklaring, men også en hel forkert analyse, for grunden til at islamister terroriserer og angriber enkelt personer som Lars Hedegaard, skyldes deres holdning til straffen for blasfemi som forbrydelse, som de mener Hedegaard har begået, og derfor skal han dø.

Alle islamister går ind for dødsstraf for blasfemi.

 Det burde være forbudt at udbrede forkerte analyser i medierne, nåh nej, vi har jo ytringsfrihed!

 Så længe leve ytringer - dem alle! Både de rigtige og  de forkerte! Keep them coming!

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
07.02.16 01:45
Alle ord er tomme indtil handling bakker deres postulater el. udsagn op. Folk er fulde af løgn, hvilket er hvorfor, man altid skal se på hvad folk Læs mere
skriver
27.04.14 21:05
Som tingene udvikler sig , er det efterhånden lidt af et HÆDERSTEGN at blive kaldt ''Højreekstremist '' . Enhver som tør sige højt at Læs mere
skriver
27.04.14 20:47
Den herskende klasse slår til igen. Selv støtter hun Alternativet politisk. Det forklarer en hel del. Læs mere
skriver
25.04.14 10:00
" da vi ikke kan huse politiske organisationer eller personer der søger at påvirke den offentlige debat mod en bestemt holdning eller Læs mere
skriver
24.04.14 23:52
Bjarne Jakobsen: Halal-hippier er dog mere respektable end mytomaner med Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her