Profil

Psykolog og forfatter Nicolai Sennels undersøger på sin blog mødet mellem vestlig og muslimsk kultur og mulighederne for succesfuld integration i Danmark.

Baggrund:
Nicolai Sennels er uddannet cand. psyk. aut. Som psykolog har han i en årrække arbejdet med kriminelle muslimer på Sønderbro, en sikret institution for kriminelle unge i Københavns Kommune.

I 2008 delte han sine erfaringer fra sit terapeutiske arbejde på integrationskonferencen ”Mangfoldighed og tryghed i byen”. Han valgte at forlade sin stilling, da kommunen gav ham mundkurv på med begrundelsen, at hans konklusioner var i strid med kommunens værdigrundlag.

Andet:
Nicolai Sennels har efterfølgende udgivet bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune".

I bogen giver han et bud på en psykologisk profil for den muslimske kultur, og fremlægger på den baggrund en række behandlingsmetoder rettet mod klienter af muslimsk ophav.

Sted:
København

Website:
Besøg


Grøndalsvej 3
8260 Viby J
Tlf: 87 38 38 38

Blogchef
Agnete Stoffregen

Blogredaktør
Tage Clausen

Internetredaktør
Jørgen Schultz-Nielsen

Ansv. redaktør
Jørn Mikkelsen

Udgiver
JP/Politikens Hus A/S

Kontakt jp.dk
Tip os - send pressemeddelelse

Netannoncer
Tlf: 33 30 80 06 eller
Tlf: 33 30 80 07

Hvis du vil vide mere
Blog om Morgenavisen
Jyllands-Posten

Tip      Print    RSS    Del    

Kulturkløften (arkiv)

Skrevet af Nicolai Sennels

Tegningen der slog 150 mennesker ihjel

Dato: d. 21.11.09, 07:04
Af: Nicolai Sennels
Emner: ,

Psykopat-argumentet.

“Hun ved lige nøjagtig hvad hun skal gøre for at få mig til at flippe ud. Hun trykker på de samme knapper igen og igen, indtil jeg eksploderer. Hun ved udemærket hvad der sker, og alligevel fortsætter hun. Hun beder jo selv om, at jeg slår hende!” Typisk argumentation hos psykopatiske og voldelige ægtemænd.

Rimeligt langt ude, ikke?

Den omvendte logik, den totale fornægtelse af ansvar for egne handlinger - oven i købet som forsvar for at gøre et andet menneske ondt. Og selvfølgelig den komplette mangel på fortrydelse og medfølelse med offeret.

Kunstneren, der blev massemorder

Desværre er denne argument-form ganske udbredt i denne verden. Senest oplevede jeg den, da jeg læste et interview af Tarek Omar, som har talt med den dødstruede Muhammed-portratør, 74-årige Kurt Westergaard. Interviewet kommer vist nok fra Weekendavisen (men jeg er ikke helt sikker - jeg fik det tilsendt på mail).

Muslimen Tarek Omar, som takker nej til fru Westergaards hjemmebagte, fordi han holder ramadan, leverer et usædvanligt selvsmagende interview med den verdensberømte kunstner i dennes eget hjem. Westergaard fortæller åbent om, hvordan islamisters trusler har ændret hans liv til det ukendelige: Ligefra hans hemmelig bopæl til PET-folk i hælene konstant og den lurende paranoia over hele tiden at være overvåget.

Omar skriver om, hvordan han selv på snedig vis får stillet dette og hint spørgsmål og han får fremstillet KAs barndom på en måde, der giver indtryk af, at modstanden mod religion skyldes barndomstraumer og dermed irrationel. Den konstante dødstrussel, som Westergaard lever under, er desværre et tydeligt bevis på, at det ikke er spor irrationelt at bekymre sig om islams forhold til folk, som “selv beder om det”.

Omars selvglade og foruroligende interview slutter således:

“Midt under interviewet skifter jeg uventet vinkel. I løbet af de to timer, har vi næsten ikke berørt tegningerne. Men til sidst stiller jeg alligevel mit watergate spørgsmål, som gav mødet en hel anden drejning.
”Kurt, du har fortalt mig i dag, hvor helligt menneskeliv er. Vi er nået frem til den erkendelse, at der skal værnes om menneskelivet, og at drab er den værste form for forbrydelse. Hvis vi vender blikket mod Jyllandspostens tegninger af muslimernes profet Mohammed, som kostede 150 ”hellige” menneskeliv. Det er mennesker, som bløder som du og jeg, som har drømme, følelser og visioner, som du og jeg. Hvis du kunne - altså rent hypotetisk - gå tilbage i tiden og trække tegningerne tilbage og forhindre, at de 150 mennesker skulle dø, ville du så gøre det”, spørger jeg halvretorisk og provokerende og læner mig tilbage i træstolen.”

Og her er det så, man stopper op og tænker: “Hmm. Hvordan nåede han lige til den konklusion?”: Omar trækker en lige linje mellem at tegne profeten Muhammed med en bombe i hatten og 150 menneskers død. Hvor er mellemregningerne? Hvor er logikken? Hvor er det enkeltes ansvar for deres egne handlinger? Hvor er påpegningen af, at disse mennesker døde i deres frådende voldsorgie?

De er der ikke.

Rimeligt langt ude, ikke?

Desværre er denne argument-form ganske udbredt i verden. De mennesker, som fornærmer islam, er selv skyld i, at vrede muslimer hævner sig på dem: Så kan vi lære det.

Nej, så kan DE lære det.

Men… hvad nu, hvis ingen af os lærer det?Kommentarer
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 07:43

Der er andre, der også selv er ude om det, så argumentationsformen er ret indarbejdet:

”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”
(Mufti Shahid Medhi, mufti for tre moskeer i København og leder af ” Islamisk Kulturcenter” i Brønshøj, i DR2 Tal med Gud, 22.9.04)

”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes (som rene) og ikke forulempes”. (Koranen sura 33.60).

Upassende ? Klag over indlæg

 
idioter er der nok af .. i jp.., 4300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:35

Vi bliver nød til at tage drastiske midler i brug.. for vi ved godt hvad muslimer gerne vil.. og de bliver ved og ved med at gøre det. De trykker præcis på de knapper der viser den muslimske subkultur :O

FLOT Sennels.

Må jeg nok ikke få et skærmdump af dit eksamensbevis… du kan umuligt være akademiker..UMULIGT!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:36

Det er yderst tåbeligt at ville tillægge KW nogen som helst skyld i disse 150 dødes skæbne.

Det er mere korrekt at tillægge de forrædderiske, rejsende imamer skylden. Uden deres indsat, ingen farce i anledning af tegningen, hvis sandhedsværdi de afbrændingsgale muslimer iøvrigt leverede glimrende beviser på.

Visse muslimer har en sær forvrænget tankegang i forhold til normale mennesker

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Rasmussen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:40

Rigtigt. Og nu kommer alle marxisterne, gammelkommunisterne og de øvrige tosser fra Enhedslisten og SF som sædvanlig og forsvarer nogle totalitære styrer og diktatorer. Førhen forherligede de Stalin, Lenin, Mao, Castro m.fl. Nu har de efterhånden kun de islamiske diktaturer tilbage + selvfølgelig Nordkorea! Gad vide hvor meget Enhedslisten fik samlet ind til de terrororganisationer som de lagde hjemmeside til?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Nielsen, sdr felding | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:52

Det viser sygdommen i religion, om det så er Islam, kristendom, eller en helt andet - dog P.T. Er Islam og muslimer de værste.

Alt godt kommer per definition fra Religionen, og guderne, alt ondt kommer ude fra.

Derfor er det naturligt at sige at KW var grunden til det 150 døde, selvom deres død direkte kom fra den Muslimske delegation fra Danmark, der rejste mellemøsten rundt og viste tegningen til andre religøse overhoveder, men da tegningerne i sig selv ikke var nok, havde denne delegation opsuppleret med billeder som intet havde med muslimer at gøre, eller med mohammed at gøre, og fortalte direkte løgne om at disse billeder var brugt mod muslimer - feks var der et billede af en mand med gråt skæg, som lignede mange muslimske mænd, som konkurerede ved en grise kalde konkurance, og var kældt ud med grise ører, dette var solgt som et billede af mohammede, fordi tegningerne ikke var nok.

Så gik imamerne ud og piskede op en stemning, som medførte disse mange folk døde.

Der er ingen måde i verden at KW har noget som helst ansvar i døden af disse folk, delegationen fra Danmark bære den største del af skylde, og imamerne i mellemøsten resten.

Det ville havde klædt muslimerne i Danmark at tage dialogen da tegningerne var bragt, og få en debat igang, da disse tegninger vise mange fordomme mod muslimerne, men desværre valgt de Danske muslimske ledere at bekræfte samtlige fordomme om muslimer.

Bare en skam at vesten nu er blevet så bange for at krænke muslimerne, at nu skal det blive meget værre før det bliver bedre.

Lige som med terrorister har mange muslimer fået blod på tanden fordi vesten gav sig lidt ved denne sag, så vesten er nu selv skyld i at flere sådanne sager vil komme, og de vil stige i voldsomhed. Den eneste måde at forhandle i sådanne sager som dette er ved ikke at give en millimeter, fordi bare man giver sig en millimeter, så har man oprette gode vækst vilkår for sådanne sager.

Men nu vil vesten dialog, og vise hensyn, men rækker man lillefingeren, riskere man at armen ryger, i processen!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Elis Mogensen, 8300 Odder | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:53

-> idioter er der nok af - - -
Er det en kvalitet i sig selv at være akademiker.
Dit frådende indlæg får mig til at tvivle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 08:59

Jeg synes at Sennels skylder at citere Kurt Westergaards svar på Tarek Omars spørgsmål:

“Hvis du kunne - altså rent hypotetisk - gå tilbage i tiden og trække tegningerne tilbage og forhindre, at de 150 mennesker skulle dø, ville du så gøre det”, spørger jeg halvretorisk og provokerende og læner mig tilbage i træstolen.

”Det er jeg ikke blevet spurgt om før. Det sgu et godt spørgsmål,” konkluderer Kurt Westergaard og forsvinder fra samtalen og ind i sit eget univers.

Ventetiden er ubærlig og så pinlig og uønsket, at Danmarks mest omtalte karrikatur-tegner forbinder sårene på sine ord og kaster en sammenfattet ærlig indrømmelse ud i forummet.

”Hvis jeg havde vidst, at det vil ende sådan her, så ville jeg aldrig have tegnet tegningerne”, siger Kurt Westergaard, blodrød om kinderne og med et misfornøjet ansigtsudtryk.

Hele ‘interviewet’ kan læses her:

facebook.com/notes.php?subj=614051114

Sennels har naturligvis ret i, at man ikke kan være ansvarlig for andre menneskers handlinger - uanset hvor provokerende man selv har været - men man skal heller ikke lukke øjnene for, at provokationer kan få (uønskede) konsekvenser.

Da terrorister fløj ind i WTC og Pentagon udførte de den ultimative provokation og resultatet blev USA’s militære angreb på Afghanistan og Irak, hvor tusindvis af uskyldige blev slået ihjel og endnu flere drevet på flugt.

Hvornår er en provokation så tilstrækkelig kraftig, at det legaliserer handlinger, der fører til drab på uskyldige mennesker?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:11

@ Karin Bennedsen

Hvornår er en provokation så tilstrækkelig kraftig, at det legaliserer handlinger, der fører til drab på uskyldige mennesker?

9-11 er et glimrende eksempel på netop en sådan provokation.

Slår fjenden med en hammer så svar med en forhammer!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:27

@Niels B. Larsen

“Slår fjenden med en hammer så svar med en forhammer!”

Så du mener altså, at det er iorden at slå uskyldige kvinder og børn ihjel med en forhammer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense C | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:30

@Karin Bennedsen, Esbjerg

Der er INTET som helst argument som godtgøre de 150 døde. Men du kan jo passende spørge dig selv om hvor og i hvilken forbindelse disse mennesker døde. Mon ikke mange af dem døde under demonstrationerne, så på den vis har KW INTET som helst ansvar.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Hovesen, Rebild | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:31

Sådan er det hvis man betragter sig selv som et viljeløst siv, som blot svajer i hvilken som helst retning vinden blæser.

Så er vi nogen, der tror på mennesket som et dyr, med en erkendelse af sig selv som individ, og med en tro på at det er havregrøden mellem ørene, der dikterer hvad resten foretager sig. Men det skorter jo ikke på undskyldninger for at foretage sig “forkerte” ting alligevel, i småt og stort. Prøv lige dig selv af i trafikken :-)

Gad i øvrigt vide om danske muslimer (den specielle underart som ovenævnte “journalist” tilhører) også har den holdning at de selv er ude om hvad Dansk Folkeparti synes om dem? At det er deres egne gerninger, der er skyld i “rigtige danskeres” reaktioner?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:44

@ Karin Bennedsen

Så du mener altså, at det er iorden at slå uskyldige kvinder og børn ihjel med en forhammer?

Hvad jeg mener er, at hvis man bliver angrebet, forsvarer man sig. Og om muligt med større kraft end angriberens.

Desuden må skylden for følgerne helt åbenlyst tillægges angriberen - og angriberen alene.

I dette tilfælde islam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:53

@Carsten Hansen, Odense C

Kurt Westergaard er naturligvis ikke skyld i 150 menneskers død. Men konsekvensen af hans provokation var, at (uskyldige) blev slået ihjel.

Terroristernes angreb 11/9 kostede knap 3.000 døde og det var i sig selv forfærdeligt, men konsekvensen, nemlig USA’s overfald på Afghanistans og Iraks uskyldige befolkninger med titusinder af døde og millioner på flugt kan de ikke gøres ansvarlige for. Det kan alene USA og deres allierede, heriblandt Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Helle www.sajdet.dk Viking, Sorø | Skrevet: 21. nov 09 kl. 10:06

Jeg mener, at de tegninger skal på hver eneste mælkekarton, der forlader et dansk mejeri. Og på flødekartoner. Og på ymerkartoner.

Vi kunne jo også sætte dem på pengesedlerne. Det kunne måske spare de danske skatteydere for et to-cifret milliardbeløb om året til integrationsprojekter, ungdomsklubber til ballademagere og så videre. For ingen rettroende vil vel nedlade sig til at omgås sådanne pengesedler?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 10:13

@ Helle http://www.sajdet.dk

For ingen rettroende vil vel nedlade sig til at omgås sådanne pengesedler?

Du kan roligt regne med at griskheden hos nasserne vinder over nidkærheden til troen. Desværre.

Ellers var det en glimrende metode til at rydde op i befolkningen på.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 10:35

En ny runde venter…, med de samme ”jeg tro nok jeg mener at vide om islam” argumenter om en religion, om hvilken sætningen, at ”fordommene bliver bekræftet” er et fast element i argumentationen. Og det om en religion, der slet ikke kan forstås ud fra almindelig vestlige tænkning og forståelse. Hvorfor det i sagens natur kun kan bliver til fordomme i hobetal.

Fordomme gør jo, at man vil, at disse fordomme skal bekræftes uanset hvad. Så derfor ser du kun dét, du vil se, og forstår kun dét, du vil forstå!

Vil man forstå islam kræves fordomsfrihed på alle niveauer. For islam dækker alle niveauer i ét stort sammenhængende system.

Det er også det, som for vesterlændingene er det mest skræmmende. For de konfronteres på et andet plan, end det bevidste, med deres egne skyggesider, deres egen utilstrækkelighed, deres eget hykleri og ikke mindst med deres egen angst. Som derved fremmaner endnu flere fordomme, som derved fremmaner endnu mere angst. Der naturligvis blokerer for al anden forståelse, end lige netop forståelsen for egen angst.

Det, som på det ubevidste plan opleves skræmmende, er det forhold, at for at kunne forstå islam forudsættes, at man først forstå sig selv og sit eget samfund. Et forhold, som ligeså konsekvent kræves af psykologen i forhold til klienten. Islam har i 1400 år forstået den vestlige tænkning og selvforståelse som konsekvens af dybden i forståelsen af Guds vilje, med det han skabte. Det er så dyb en forståelse af helheden, at mange muslimske lærde forsat opdager nye dybder.

Debatten her på bloggen, og mange andre steder i den vestlige verden, bygger ikke på nogen dyb forståelse af noget som helst. Det ville være synd at sige, og vil i konsekvens heraf blive betragtet som en synd af dem, som har forstået, det der skal forstås. Hvorfor de, der intet forstår, kommer til at føle konsekvenserne af deres uforstand.

Helt samme forståelse kan de kristne for øvrigt udlede af 1. Mosebog i deres egen bibel, hvor Gud gør en ufravigelig sandhed gældende overfor Adam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 10:51

Selvfølgelig er Kurt Westergaard på INGEN måde ansvarlig for disse menneskers død.

Jeg mener at Kurt Westergaards tegninger ovenikøbet blev misbrugt af flere despoter som ‘afledemanøvre’ for befolkningens utilfredshed. Til at oppiske en stemning og finde en anden ’syndebuk’.

Westergaard blev efter min mening spurgt - på en urimelig følelsesladet måde -, om han fortrød sine tegninger. Og det svarede han på.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 10:53

Du er som søædvanligt komplet ære- og principløs Bennedsen…

For det er jo ikke kun ligegyldige satiretegninger, som radikale islamister går amok over;

De protesterer liges å kraftigt, når deres systematiske, religiøst “retfærdiggjorte” forbrydelser bliver afsløret og kritiseret.

OIC-landene forhindrede forrige sommer, at FN’s menneskerettighedsråd diskuterede de muslimske OIC-landes lovfæstede, religiøst “retfærdiggjorte” krænkelser af muslimske pigers og kvinders menneskerettigheder.

OIC-landene har deres egen “menneskerettighedserklæring”, kaldet Cairoerklæringen om menneskerettigheder i islam”, der systematisk krænker muslimske pigers og kvinders, samt ikkemuslimers menneskerettigheder.

Cairoerklæringen om menneskerettigheder i islam, er simpelthen racistisk ifølge EU’s og FN’s nye definition af begrebet racisme, fordi den systematisk forskelsbehandler individer på grund af deres køn, eller valg af religiøs overbevisning.

Den første muhammedkrise i de ikkemuslimske, vestlige demokratier blev som bekendt udløst af, at Irans teokratiske diktator Khomeini dødsdømte Salamn Rushdie for at have skrevet mesterværket De sataniske vers, der er en hyldest til multikulturelle samfunds frugtbare værdissammenstød.

Det kunne den ekstremt intolerante islamistiske teokrat Khomeini ikke tolerere, og derfor dødsdømte han kunstneren.

Den tids mest usle islamofober, Poul Nyrup-Rasmussen og Marianne Jelved, afvise at mødes med den fatwa-ramte forfatter; Nyrup-Rasmussen jokede endda med, at han selv skød forfatteren, af angst for at provokere Irans teokratiske despoter.

Der holdt S og R som bekendt op med at være stuerene partier.

Rushdie forsøgte at omvende sig til islam, for at få den teokratiske diktator til at trække dødsdommen tilbage; men det hjalp ikke - dødsdommen blev fastholdt. Og så droppede Rushdie at kalde sig muslim. Han kaldte det for et af sit livs mest pinlige episoder.

Alligevel er der mange af Danmarks totalt æreløse, islamofobiske dhimmier, som f.eks. Bennedsen og den anonyme kujon, der sviner Westergaard til ovenfor i denne debat, der mener, at modige kunstnere, som Rushdie, Hirsi Ali og Westergaard selv er ude om, det, hvis de bliver dødsdømt eller lige frem dræbt af sindssyge, intolerante islamister, der ikke respekterer andres trosfrihed, men vil tvinge ikke-muslimer til at underkaste sig deres dogmer, og fikse ideer i øvrigt.

Islamisterne kan begrunde deres vanvid med eres “medfødte”, dvs. påtvungne “tro”.

Islamofobiske dhimmier, der vil tvinge andre til at underkaste sig formørkede islamisters primitive og irrationelle dogmer og middelalderlige kosmologi, har derimod ingen undskyldning for deres æreløse principløshed, som de vil påtvinge mere etiske og modige individer.

De islamofobiske dhimmier svigter først og fremmest moderate muslimer, som f.eks. de mange muslimske politikere, der er blevet truet af radikale islamister, der ikke mener, at folk, der er “født som muslimer”, må være demokrater - da slet ikke, hvis de er kvinder…

Derfor er deres æreløse principløshed ikke en form for antiracisme, for de svigter som skrevet først og fremmest frihedsorienterede muslimer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:00

Tegninger slår ikke ihjel! Hypniserede hjerner hvis indehavere dyrker okultiske religioner/ideologier, er skyld i den slags hændelser!… Den dygtige JP tegner Kurt Westergaard udførte bare et arbejde som han var ansat til, dygtigt og indsigtsfuldt! Symbolikken i tegningen behøver vist ingen forklaring mere!

Indehaverne af de fanatiske hjerner - de rundrejsende imamer, var skyd i resten. Medbragte de falske `JP´tegninger `grisehovedet´og andre obskøniteter samt nogle ægte JP tegninger i et misk-mask. Fadæsen var, at disse imamer ikke blev straffet for deres forræderi, eller udvist af Danmark for bestandig - dette kunne have skabt den fornødne respekt tilbage om Danmark.

Hvad skal vi bruge islamiske dogmer til, i et vestligt demokratisk land? `Billedforbud´ har vi ikke noget der hedder - vi må tegne, skrive og sige alt - sikret gennem grundlovens frihedsrettigheder -kun begrænset af loven om injurier.

De mange muslimer der er flygtet fra deres totalitære hjemlande, bør nyde de friheder der serverers for dem i de vestlige lande - lade være at dyrke bagateller som `krænkelser´, det er der ingen fremtid i - kom videre! Vold og terror er de primitives virkemidler!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:03

@ Karin Bennedsen, Esbjerg

Du kan godt glemme alt om Tarek Omars ‘interview’ med Kurt Westergård, som bar mere præg af et essay end en endelig nedskrivning af KW’s talte ord. KW har ved andre lejligheder udtrykt, at han ikke har fortrudt sin tegning. En holdning jeg finder ret selvfølgelig, da han blot apssede sit arbejde, og IKKE brød ngen DANSK lovgivning.

At der dør 150 mennesker dør i.f.m. islamisternes skabagtige og barnlige reaktion på nogle harmløse tegninger, kan aldrig være KW’s ansvar. Jeg synes personlig, at disse tegninger var en virkelig øjen-åbner mht. den trussel det danske demokrati står overfor, ikke mindst p.g.a. din fløjs vanvittige udlændingepolitik.

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif sørensen, vallensbæk | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:11

Islam kontra vantro
Hvordan mon det vil se ud, hvis man udskiftede “VANTRO” med MUSLIMER i koranens egen tekst?

Det ville se sådan her ud.
Først nogle ændrede tekster, derefter den originale korantekst.

Surah 9: Repentance
Spred nyheden, Muhammad, om at der venter MUSLIMERNE en frygtelig straf. 3

Slagt hedningene, uanset hvor I finder dem. 5

Bekæmp MUSLIMERNE! Allah er på jeres side; han vil skænke jer sejren.14

Lad ikke hedningene søge beskyttelse. Det nytter intet, og de skal blive flammernes bytte.17

Vær ikke venner med MUSLIMSKE familiemedlemmer. De, der er, er på afveje. 23

Allah straffede MUSLIMERNE. 26

Kun MUSLIMERNE er urene. Hold dem væk fra jeres helligdomme. 28

Dem, der bliver tortureret i ilden, vil blive brændemærket i panden og på ryggen. 35

Allah retleder ikke MUSLIMERNE.37

Hvis I nægter at kæmpe, har Allah forberedt en frygtelig straf til jer.39

Kæmp for Allah med jeres rigdom og alle de våben, I måtte have. 41

MUSLIMER ryger i helvede.49

For dem, der irriterer Profeten, er der en frygtelig straf.61

De, der modsætter sig Allah og hans budbringer, skal brænde i helvedes flammer.63

Allah lover frafaldne og MUSLIMER helvedes ild.

Allah forbander dem. De skal pines i al evighed. 68

Bekæmp MUSLIMERNE og de frafaldne. Læg ikke fingre imellem. De skal alligevel allesammen i helvede.73

Allah vil plage MUSLIMERNE med en frygtelig straf i denne verden og i det hinsides. 74

Gud giver ikke tilgivelse til MUSLIMERNE, så lad være med at bede om det.80

Bed aldrig for vantro.84

For MUSLIMERNE er beredt en frygtelig straf.90

I må ikke bede for hedninge (ikke engang jeres egen familie), når det står klart, at de hører til i flammerne. 113

Bekæmp MUSLIMERNE, der bor i nærheden af jer, og læg ikke fingrene imellem. 123
——————————
Originalteksten til sammenligning:

Surah 9: Repentance
Spred nyheden, Muhammad, om at der venter de vantro en frygtelig straf. 3
Slagt hedningene, uanset hvor I finder dem. 5
Bekæmp de vantro! Allah er på jeres side; han vil skænke jer sejren. 14
Lad ikke hedningene søge beskyttelse. Det nytter intet, og de skal blive flammernes bytte. 17
Vær ikke venner med vantro familiemedlemmer. De, der er, er på afveje. 23
Allah straffede de vantro. 26
Kun de vantro er urene. Hold dem væk fra jeres helligdomme. 28

Dem, der bliver tortureret i ilden, vil blive brændemærket i panden og på ryggen. 35
Allah retleder ikke de vantro. 37
Hvis I nægter at kæmpe, har Allah forberedt en frygtelig straf til jer. 39
Kæmp for Allah med jeres rigdom og alle de våben, I måtte have. 41
Vantro ryger i helvede. 49
For dem, der irriterer Profeten, er der en frygtelig straf. 61
De, der modsætter sig Allah og hans budbringer, skal brænde i helvedes flammer. 63
Allah lover frafaldne og vantro helvedes ild. Allah forbander dem. De skal pines i al evighed. 68
Bekæmp de vantro og de frafaldne. Læg ikke fingre imellem. De skal alligevel allesammen i helvede. 73
Allah vil plage de vantro med en frygtelig straf i denne verden og i det hinsides. 74
Gud giver ikke tilgivelse til de vantro, så lad være med at bede om det. 80
Bed aldrig for vantro. 84
For de vantro er beredt en frygtelig straf. 90

Bekæmp de vantro, der bor i nærheden af jer, og læg ikke fingrene imellem. 123

———————————————————
Hvis den ændrede udlægning er racistisk, hvad er originaludgaven så?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kiremada P, Aalborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:16

Hvordan kan det være at vi stadigvæk diskuterer disse tegninger?
Er det fordi at vi læs: dansk har været så usikker på hvad ytringsfrihed egentlig betyder at vi nu bruger ytringsfriheden til at klemme, skræmme og skælde ud med i alle retning, altså vi elsker ytringsfriheden men normaliteten er ganske snævert
NB; og nej Kurt W. er ikke ansvarlig for 150 menneskers død

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:17

Niels Hansen

Jeg har været meget uenig med dig i mange blogdiskussioner. Undertiden har jeg dog også kunnet tilslutte mig nogle af dine synspunkter. Jeg synes, du benytter dig for meget af Df-kortet; men du viser en redelighed ved dit indlæg på denne blog. Hvis begge fløje var villige til en fordumsfri debat, vil det være til gavn i en afklaringsproces.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:17

@idioter er der nok af .. i jp.., 4300

IDiOTER er dem, der spytter på manden midt i fodboldkampen. IDIOTI i højeste potens.

og uhyggen breder sig… pssst.. der røg demokratiet.
FØJ for ….

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:21

@Jens Hansen, Gentofte

“Du kan godt glemme alt om Tarek Omars ‘interview’ med Kurt Westergård, som bar mere præg af et essay end en endelig nedskrivning af KW’s talte ord.”

Det samme må så også gøre sig gældende for Nicolai Sennels indlæg, som jo netop tager udgangspunkt i Tarek Omars Interview.

Men det har du måske ikke læst?

Vil du afvise det ene, må du nødvendigvis også afvise det andet, ikke?

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif sørensen, vallensbæk | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:23

Kristendommen er ene blandt religioner ikke i krig med fornuften, kun i kristendommen udviklede alkymi sig til kemi, kun i kristendommen blev astrologi til astronomi, og mens den kristne verden udviklede og opfandt, var den muslimske verden mest optaget af at diskutere om en bestemt opfindelse var tilladelig. Afrikanerne, araberne og asiaterne faldt alle bagud, fordi de abonnerede på mysticisme eller på religioner, der var bagstræberiske, irrationelle og absolutte, og mens nogle religioner ikke tror på udvikling, og andre direkte tror på baglæns evolution - Muhammed sagde, at »min generation er den bedste, derefter følger den næste og den næste« - har den kristne verden altid troet på en positiv evolution.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:24

@leif sørensen, vallensbæk, 11:11

Tak for tydeliggørelsen.

Kære journalister, hvad ville I stille op med den 180 grader vending??? Er det der vi skal hen før I forstår at I skal i gang med det hårde arbejde… fortæl den danske befolkning i de bedste sendetider, hvordan tingene ser ud og hvilken bog muslimerne er opfostret og hjernevasket med (Ayann Hirsi Ali: jeg anklager)

… og spørg så almindelige mennesker, hvad de synes om bogens budskab…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:27

@Niels Hansen

“Westergaard blev efter min mening spurgt - på en urimelig følelsesladet måde -, om han fortrød sine tegninger. Og det svarede han på.”

Vil du dermed sige, at Kurt Westergaard vist ikke var ved sine sansers fulde fem, da spørgsmålet blev stillet, og derfor sikkert ikke mente det, han svarede?

Hvis ja, er det da en særdeles grov bedømmelse af hans intellektuelle habitus.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:32

@ Helle http://www.sajdet.dk Viking, 10:06

Fed idé, godt set…. dagens gode grin

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:33

@ Karin Bennedsen, Esbjerg

“Vil du afvise det ene, må du nødvendigvis også afvise det andet, ikke?”

Du vrøvler, og forsøger at undgå det væsntlige emne, nemlig den, at islamister truer vores ytringsfrihed og demokrati. Eller mener du virkelig at KW har ansvaret for de 150 der døde i.f.m. de barnagtige optøjer som følge af bl.a. KW’s glimrende tegning??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:36

leif sørensen, vallensbæk

”Muhammed sagde, at »min generation er den bedste, derefter følger den næste og den næste« - har den kristne verden altid troet på en positiv evolution”.

Så de kristne har ganske enkelt opfundet en ny naturlovmæssighed, da den Gud skabte ikke var god nok? Er det så grunden til, at hele vestlige verden nu agerer, som befandt de sig i en ganske anden verden, end den virkelige?

Kan du beskrive den ”positiv evolution”? Så finder vi måske et af svarene på det vestlige vanvid der?

Upassende ? Klag over indlæg

 
leif sørensen, vallensbæk | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:38

Mellemøsten er gået i stå, fordi den er faldet i kløerne på en religion, hvor »Muhammed ikke kun er profet, men også statsoverhoved«, og fordi muslimerne skal følge en religiøs manual, Koranen, som i sit andet vers erklærer sig for en hellig »skrift, som er hævet over enhver tvivl«.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Burde, Ashkelon | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:39

KW har gjort os alle en tjeneste ved at bidrage til AFMASKERINGEN af Islaam. Det har kostet ham dyrt paa det personlige nivau,og det lader til at han ikke helt har vaeret i stand til bestaa den proeve som tilfaeldighedernes spil har nopedvendiggjort .
Det er naemt nok for os andre at se ham som lidt af en svag personlighed , men personligt foeler jeg at han foerst og fremmest har brug for stoette og hjaelp paa det personlige nivau.
Hvis han var min nabo ville jeg goere hans velfaerd til en personlig udfordring.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:42

Jens Hansen, Gentofte

Er den skiløber, der udløser lavinen, ansvarlig for de døde i landsbyen, som lavinen ramte?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:42

@ Bjørn Holmskjold, Skanderborg
Enhver er salig i sin tro, siges det.

Hvis man har som som udgangspunkt at islam er fredens religion, så lad os se på hvordan islam foreskriver man skal behandle enhver, der ikke uden forbehold accepterer den forudsætning:
kritik af Muhammed, gud eller koranen er forbudt. Apostasi (frafald) er forbudt og den foreskrevne straf er døden. Ikke-muslimer skal man ikke være venner med og nogle skal bekæmpes hvor end man møder dem.
Alt ialt dekreterer islam at enhver, som ikke ser islam som guds sande ord, skal generes på den ene eller den anden måde, helst indtil de “falder til patten” og overgiver sig til islam. Først da kan de føle fred i sindet.
Og når man først har overgivet sig til islam er der ingen vej ud igen, jf. dødsstraf for apostasi.
Så mange vælger at resignere og nyde den “fredelige” tilværelse som muslim, hvor man er holdt på plads af truslen om, hvor u-fredeligt ikke-muslimer skal behandles.

Således er antagelsen af islam som en fredens religion, en selvopfyldende forudsætning.

Jeg har selv boet i Saudi-Arabien, og det er da sandt, at der er meget fredeligt der, og ingen opponerer mod styret. Det tror da pokker når de har “chop-chop square” - byen torv, hvor halshugninger foregår, hvis man skulle få smarte ideer.

“May YOUR God be with you” som Dave Allen altid afsluttede sine TV-shows.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen plambech olsen, 2300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:49

@karin bennedsen, esbjerg:

men man skal heller ikke lukke øjnene for, at provokationer kan få (uønskede) konsekvenser–

det er så der jeg kunne finde på at stille spørgsmålet: hvad skal man så???

(ud over at stikke sig selv i halsen med en DF-gaffel på den mest bondamske måde)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:49

Den principløse islamofob Bennedsen, der fuldstændigt har underkastet sig de terroristiske islamisterm der vil myrde en ældre, kulturadikal satiretegner, magter som sædvanligt ikke, at forholde sig til det faktum, at intolerante, racistiske islamister ikke “kun” truer og myrder kunstnere, som Westergaard, Theo van Gogh og Hirsi Ali;

Islamisternes trusler rammer først og fremmest frihedsorienterede personer, der er “født som muslimer”, som f.eks. de efterhånden ret mange, danske politikere med muslimsk bagrund, som er blevet truet på livet af den totalt principløse islamofob, Bennedsens, ultraintolerante protegeer…

Derfor er det en syg joke, at den type islamofobiske dhimmier kalder sig for antiracister; intet kunne i praksis være mere forkert…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:57

“Er den skiløber, der udløser lavinen, ansvarlig for de døde i landsbyen, som lavinen ramte?”

Det er en falsk analogi: Der var stort set ingen reaktioner på JP’s tegninger.

Heller ikke, da en egyptisk avis publicerede tegningerne kort efter JP. Reaktionerne kom først for alvor efter, at en flok landsforræddriske, “danske” islamister havde turet verden rundt med en blanding af falske og ægte muhammedtegninger.

Men i vørigt nytter det ikke noget at give efter for psykopaternes urimelige krav; det fandt Salamn Rushdie ud af, da fatwaen mod ham ikke blev ophævet på trods af, at han en kort overgang underkastede sig truslerne og blev muslim.

Den stakkels Holmskjold har opgivet at tænke selv og har opgivet både sin samvittighed, sin forstand og sin frie vilje til fordel for middelalderligt mørke…

Upassende ? Klag over indlæg

 
William Jansen, Nivå | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:57

Hamrende godt indlæg.

At fokusere på Jyllands-Posten svarer til at fokusere på et voldtægtsoffers påklædning, eller et gaybashing-offers homoseksualitet.

Hvad svarede folkehelten Kurt egentlig på spørgsmålet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Petersen, Hornslet | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:01

Hele diskussionen her er lattervæklkende: Man kan velsagtens med lige så stor rimelighed spørge, om Ford-fabrikkerne er årsag til at idioter kører sig ihjel i trafikken, og om Ford ville have undladt at bygge biler, hvis man havde vidst, at nogle ville dø i trafikken.

Det produkt som Kurt Westergaard afleverer til sin redaktion, er et stykke tegnepapir med nogle streger der med al tydelighed viser, at islam og Muhammedklonerne er nøjagtigt så idiotiske nogle terrorsvælgende fjolser, som han allerede havde tilkendegivet med sine streger. Tarek Omar er en tvangsindrulleret koransoldat, hvis fornemste opgave er at udstille Kurt Westergaaard som ‘angrende’. At man allerede fra Tarek Omars trosfællers side har begravet KW levende, er Tarek Omar fuldkommen underordnet: Bare han personligt kan vade rundt og aftvinge KW ‘angrende undskyldninger’ til gengivelse i sit interwiev. Patetisk!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:13

Finn Boserup, Svenstrup

“Enhver er salig i sin tro”

Det er netop det du er med det du skriver!

“Hvis man har som udgangspunkt at islam er fredens religion”

Har jeg ret i, at det danske FORSVAR… ANGRIBER de muslimske lande? Kan jeg så som udgangspunkt tage for givet, at et forsvar ikke angriber?

”så lad os se på hvordan islam foreskriver man skal behandle enhver, der ikke uden forbehold accepterer den forudsætning: kritik af Muhammed, gud eller koranen er forbudt.”

Islam forbyder ikke saglig kritik og sund tænkning. Det skyldes, at islam bygger på sund tænkning, hvorfor der ikke kan forekomme saglig kritik… Men kun accept!

”Apostasi (frafald) er forbudt og den foreskrevne straf er døden. Ikke-muslimer skal man ikke være venner med og nogle skal bekæmpes hvor end man møder dem.”

Det er helt i overensstemmelse med evolutionens og psykologiens love! Den der omgås de psykisk syge og afvigende, bliver selv psykisk syge og afvigende.

”Alt i alt dekreterer islam at enhver, som ikke ser islam som guds sande ord, skal generes på den ene eller den anden måde, helst indtil de “falder til patten” og overgiver sig til islam. Først da kan de føle fred i sindet.”

Ja, det bliver konsekvensen.

”Og når man først har overgivet sig til islam er der ingen vej ud igen, jf. dødsstraf for apostasi.”

Den samme Fatwa kan du finde i biblen. Den er desuden brugt i Krigen mod terror. ”Enten er du med os, eller også er du imod os”!

”Så mange vælger at resignere og nyde den “fredelige” tilværelse som muslim, hvor man er holdt på plads af truslen om, hvor u-fredeligt ikke-muslimer skal behandles.”

Det er en religions fornemmeste opgave at retlede mennesket mod Gud, og påtvinge dem at forblive at være i overensstemmelse med Guds vilje. Helt samme grænsesætninger og konsekvenser gælder naturens love.

”Således er antagelsen af islam som en fredens religion, en selvopfyldende forudsætning.”

Freden indfinder sig der, hvor sharia omslutter mennesket.

”Jeg har selv boet i Saudi-Arabien, og det er da sandt, at der er meget fredeligt der, og ingen opponerer mod styret. Det tror da pokker når de har “chop-chop square” - byen torv, hvor halshugninger foregår, hvis man skulle få smarte ideer.

Det er altid en læring at se konsekvenserne. Samme belærende effekt forsøges opnået med anti-ryge-kampagnerne, ”Tag 10 af toppen” kampagnerne og lignende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:21

@William Jansen, Nivå

Kurt Westergaards svar kan du læse i min kommentar kl. 8:59.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erik Bramsen, 1622 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:24

I min bog er man fanatiker, hvis man vil forbyde satire. Man er voldelig fanatiker, hvis man begynder at brænde ambassader af.

Og er vi måske ikke i krig med islamistiske terrorister? Kurt Westergaard burde have en medalje; jeg tvivler på at nogen Jens har ekspederet 150 terrorister til paradis.

Men i øvrigt har flere af de ovenstående debattører ret. Medaljen burde gives til Abu Laban og konsorter; det var jo hverken KW eller JP der udløste de voldelige reaktioner.

Hvad angår psykopat-analogien, har jeg ladet mig fortælle, at psykiatrien har måttet slå knuder på sine egne definitioner for at schizofreni-diagnosen ikke skal omfatte religiøse mennesker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:36

@ Bjørn Holmskjold, Skanderborg

Tak fordi du bekræfter hele pointen i mit indlæg.

Du lyder meget som en fra Hizb-ut-tahrir. Har jeg ret?
I den forening gør de meget i cirkel-slutninger á la: Allah er god; derfor er alt de onde vi gør i hans navn godt; derfor er Allah god.

Et punkt er dog værd at gøre indsigelse imod: din påstand om, at det danske Forsvar “angriber de muslimske lande”.

Du fremstiller det som om Danmark angriber lande blot fordi de er muslimske (forkert), eller at det i sig selv er en brøde at føre krig imod et land alene fordi det er muslimsk (også forkert).

M.h.t. Afghanistan, så er det danske forsvar engageret i en krig, der ganske rigtigt foregår der, men på ingen måde er rettet imod landet som helhed.
Derimod er indsatsen rettet imod de barbarer, der i en guds navn (din?) terroriserer hovedparten af lokalbefolkningen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj hansen, Horsens | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:43

Jakob Schmidt-Rasmussen - fremragende kommentar.

Skulle nogen have sprunget den over så gå op og læs den.

—–

150 døde!?
Den vandrehistorie er ikke nem at slippe af med.

Den svarer lidt til at Villy D.20 sagde at Irakkrigen havde kostet 200.000 livet, problemet var at han var kommet til at kigge på listen over dem der var døde naturligt i det pågældende år. Body Count var nået til ca. 3.400 -
- behøver jeg at sige at Villy D.20 aldrig beklagede.

Prøv at spørg i Pakistan om de ikke synes symbolikken i KW`s tegning passer meget fint i disse tider.

—-

Wahid Pedersen: Drab som hævn for et andet drab er iorden i henhold til islam.

Krænkelsesreligionen islam bliver som Nyrup aldrig stueren

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:44

Rettelse: `Hypnotiserede´ hjerner, selvfølgelig!

Islam er hypnose, som den praktiseres i koranskoler rundt om i de islamiske lande, hvor små børn (oftest drenge) sidder på hug, med nakken bøjet og hovedet rokkende frem og tilbage i rytmiske bevægelser mens koranvers terpes til de sidder på rygraden - næsten som en og anden lærte salmevers i `gamle´ dage! Indoktrinering, kaldes det vist!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:44

Karin Bennedsen

Det er mit indtryk, at Bjørn Holmskjold ærligt fremlægger, hvad han mener, islam går ud på. Hvad siger du til hans sidste indlæg ? Er du uenig med ham ? Har han misforstået islam ? Tilhører han en forsvindende lille minoritet ? Eller har han utallige meningsfæller ? Her er der da noget at forholde sig til.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Thunø, Kastrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 12:44

“Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 09:27

@Niels B. Larsen

“Slår fjenden med en hammer så svar med en forhammer!”

Så du mener altså, at det er iorden at slå uskyldige kvinder og børn ihjel med en forhammer? ”

@Mutter Bennedsen.

I Gaza, på Vestbredden og mange andre steder, sågar herhjemme, jublede dine “uskyldige”, ja, de holdt nærmest gadefest, mens 3000 mennesker, der ikke havde noget som helst med USA’s udenrigspolitik at gøre, blev knust eller brændte ihjel i WTC.

Ifølge muslimerne selv, elsker de døden mere end vi elsker livet. De ser frem til, og længes efter Paradiset. Lad os dog give dem en hånd. Vi kan jo kalde det en slags ulands-bistand.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:01

@ Bjørn Holmskjold, Skanderborg, 11:42

Er England ansvarlig for millioner af tabte liv i 2. Verdenskrig (England erklærede Tyskland krig)?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ted Nugent, Springfield | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:20

Fuldstændig absurd “logik” som denne islamist lægger for dagen. Man er ikke ansvarlig for at andre slår ihjel i vrede over det man har sagt. Dem som slår ihjel er fuldt ansvarlige for deres egne handlinger!

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen plambech olsen, 2300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:25

“Hvor er påpegningen af, at disse mennesker døde i deres frådende voldsorgie?”

den bliver slet og ret overset, af tarek omar, pro-bondam bennedsen og ligesindede.

det handler lige pludselig ikke om hvordan muslimerne opfører sig p.g.a. en tegning, men hvad vi (ikke muslimer), skal tage højde for i vores “nye hverdag,” og se at få lavet om på i en ruf, for ikke at komme til at virke stødende på “nogen!”

vi skal tage højde for en religion som kan få raserianfald med dødeligt udfald!!! (det, i sig slev, burde få selv den mest ekstrem-radikale til lige at løfte et øjenbryn). Men ak nej, så hellere sitille spørgsmålstegn ved ytringsfriheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:30

@ Torben Petersen

Ganske rigtigt. Muslimerne i Mellemøsten viste med slående tydelighed, at KW ramte lige i Solar Plexus med sin tegning.

De viste, at islam er en sygeligt voldelig ideologi, hvis lige ikke er set siden kommunismens og nazismens fald. Og en ideologi, som er mindst lige så farlig for menneskeheden.

På et tidspunkt må selv den mest sleske apologet nå frem til at der kun er én vej frem: at bekæmpe islam overalt, hvor ideologien stikker sit hæslige åsyn frem. I modsat fald bliver det samme apologets (efterfølgeres) undergang.

Dialog og kompromis er ikke muligt. Dertil er forskellene i livsopfattelse ganske enkelt for store.

Og bjørnebassen har ikke ret i at vi angriber muslimske lande. Vi svarer igen på et angreb fra de landes side. Udført pr. stedfortræder.

@ Erik Bramsen

At overdreven religiøsitet let fører til en form for sindsyge har vi da et glimrende eksempel på her på debatten… :-(

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:30

@Steffen Nielsen, Kbh NV

Det er altid en god debatskik, at før man stiller andre debattører spørgsmål om et emne, så gør man rede for sine egne meninger omkring de spørgsmål, man stiller, så det vil jeg foreslå, at du gør.

Så vil jeg bagefter overveje, om der er grundlag for videre debat imellem os.

Jeg vil dog imødekomme dig så meget om den sidste kommentar og andre tidligere, BH har skrevet, at han er meget velformulerende, hvilket desværre ikke kan siges om ret mange her på bloggen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, odense | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:40

Sennels manipulerer som sædvanlig med kendsgerningerne.

Jeg mener ikke, at nogen har bebrejdet K.W. for urolighederne efter tegningerne.

K.W. er vel også et offer. Hans tegninger er blevet misbrugt af de rabiate på begge sider.
I mellemøsten og i Danmark hos højrefløjen til at fortsætte hetzen mod muslimerne. og for at fremme fredhadet.

Sennels skriver at imanerne er skyld i dødsfaldene.
Fordi de gik videre med tegningerne.
Han må fuldstændig mangle realitetssans.

Når JP udgiver de elendige tegninger, må de da forvente at tegningerne når verden rundt.

Hvad havde de tænkt sig. Var det deres mening at tegningerne kun skulle ses i Århus?

Så skulle de have gjort opmærksom på det.

De skulle klart have sagt: Nu udgiver vi disse tegninger fordi vi har lov til det. Og for at håne og latterliggøre muslimerne. Men vi holder det for os selv, ikke også. I må love ikke gå med dørene med det.

Med tegninger nåede JP at fornærme forholdet til en stor del af den muslimske verden.

Men det er tydeligvis ikke nok for bloggere som Sennels og hans rabiate og racistiske diciple.
Står det til dem skulle vi helst i krig med hele den muslimske verden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Thunø, Kastrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:46

Jens Hansen, Mutter Bennedsen, Bjørn Holmskov m.fl. burde læse indlægget fra Jeanne her, og vågne…….

Indvandrerkatastrofen. Vil de ansvarlige politikere blive retsforfulgt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Rasmussen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:56

De hjernevaskede marxister og gammelkommunister - Jens Hansen, Karin bennedsen og Bjørn Holmskov fra Enhedslisten/SF - har virkeligt svært ved at trænge igennem med deres udemokratiske gylle! Måske de kunne forklare os demokratisk indstillede mennesker hvor meget Enhedslisten har samlet ind til de terrororganisationer som de lægger hjemmeside til?

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen plambech olsen, 2300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:01

Jens Hansen, odense | Skrevet: 21. nov 09 kl. 13:40

“Sennels manipulerer som sædvanlig med kendsgerningerne”

dit indlæg er ret imponerende! søg råd hos pro-bondam bennedsen. (vi andre kan ikke hjælpe dig).

http://da.wikipedia.org/wiki/Muhammed-tegningerne

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:06

Finn Boserup, Svenstrup

”Du lyder meget som en fra Hizb-ut-Tahrir. Har jeg ret?”

Hvis det er sådan du oplever det, så må sammenfaldene jo være påfaldende. Jeg ved Hizb-ut-Tahrir selv har bemærket sig disse sammenfald, som jeg på min side selv har bemærket mig dem. Men det skyldes ikke, at jeg er en Hizb-ut-Tahrir, eller at jeg i et umådeligt omfang har læst deres skrifter. For disse er jeg kun periodisk stødt på, og det med den samme følelse hver gang, at det kunne jeg selv have skrevet. Om ikke i ordlyd, så i høj grad i forståelse. Men det som adskiller er det forhold, at Hizb-ut-Tahrir ikke accepterer hverken Freud eller Darwin, hvis naturlovmæssige iagttagelser, jeg netop og i den grad er fortolkende alting udfra. Så det er jo på sin vis et besynderligt skisma, at Hizb-ut-Tahrir fornægter de helt grundlæggende forhold i skabelsen, som i den grad understøtter både profeten Muhammed og forståelsen af islam. Skismaet bliver jo ikke mindre af, at islam bygger på et naturlovmæssigt fundament, hvis forståelse først blev påvist videnskabeligt…. 1300 år senere!

Men så meget er naturligvis helt sikkert, og det er den kendsgerning, at hverken Freud eller Darwin er omtalte i koranen, hvorfor der ikke står skrevet noget sted, at de ikke skal tages til indtægt for deres observationer. Hvoraf kan udledes, at den tilkendegivet distancering til Freud og Darwin er senere fortolkninger. Der jo påviseligt er fejlfortolkninger. Så skismaet ligger derfor hos Hizb-ut-Tahrir at udrede. For jeg kan for min del let udrede sammenhængene i det Gud skabte. Hizb-ut-Tahrir ved i den forbindelse også godt… at bolden ligger hos dem!

”Et punkt er dog værd at gøre indsigelse imod: din påstand om, at det danske Forsvar “angriber de muslimske lande”. Du fremstiller det som om Danmark angriber lande blot fordi de er muslimske (forkert), eller at det i sig selv er en brøde at føre krig imod et land alene fordi det er muslimsk (også forkert).”

Det er ikke en påstand, men en realitet! Det, der er spørgsmålet her er ikke, at der føres krig mod de muslimske lande. For det ikke noget nyt! Spørgsmålet er, hvorfor Danmark fører krig mod de muslimske lande?

”M.h.t. Afghanistan, så er det danske forsvar engageret i en krig, der ganske rigtigt foregår der, men på ingen måde er rettet imod landet som helhed. Derimod er indsatsen rettet imod de barbarer, der i en guds navn (din?) terroriserer hovedparten af lokalbefolkningen.”

Det er den amerikanske udlægning af en manipuleret sandheden, som du her hviler dit hoved opad! Realiteten er, at USA i forbindelse med invasionen af først Afghanistan og senere Irak havde indledt et korstog mod muslimerne, jfr. George W. Bush.

Og et korstog er, hvad det er! Men det bliver også deres sidste. For de tabte det i samme sekund de påbegynde det!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:22

@ Bjørn Holmskjold, Skanderborg

Tak fordi du endnu engang bekræfter mit indlæg.

Om “korstoget” i Afghanistan og Irak er tabt?

På sin vis ja, idet begge lande har forfatninger, der fastslår at de er islamiske republikker. De har de “onde korsfarere” ikke set sit snit til at lave om på.
Da nazi-tyskland blev besejret var det første sejrherrerne gjorde naturligvis at annullere Nürnberg-lovene.
Irak og Afghanistan burde naturligvis have haft sekulære forfatninger, så kunne indbyggerne bekende sig til hvilken som helst religion de måtte ønske, men sådan blev det ikke - desværre. Jf. Abdul Rahman, der måtte flygte til Italien fra en dødsdom i Afghanistan for at konvertere til kristendom. Sådan går det når din nådige, barmhjertige gud får magt som han har agt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:23

Karin Bennedsen

Min holdning til det Bjørn Holmskjold er, at det, han udtrykker i sit blogindlæg, er i direkte modstrid med de værdier, jeg mener, vores samfund skal bygge på.

At en person er velformuleret, er for mig ikke formildende. Her tillægger du formen større vægt end indholdet.

Han skriver:

”Apostasi (frafald) er forbudt og den foreskrevne straf er døden. Ikke-muslimer skal man ikke være venner med og nogle skal bekæmpes hvor end man møder dem.”

Det er helt i overensstemmelse med evolutionens og psykologiens love! Den der omgås de psykisk syge og afvigende, bliver selv psykisk syge og afvigende.

”Alt i alt dekreterer islam at enhver, som ikke ser islam som guds sande ord, skal generes på den ene eller den anden måde, helst indtil de “falder til patten” og overgiver sig til islam. Først da kan de føle fred i sindet.”

Ja, det bliver konsekvensen.”

Kan de synspunkter forsvares ?

Du ville heller ikke forholde dig til Robert Redekers betragtninger om islamofobi, fordi han er helt, eller hvad du nu skrev, i Trykkefrihedsselskabet. En besynderlig debatkultur.

Vi andre argumenterer med vores modpart. Men du er selvfølgelig velkommen til at trække dig. Det er din beslutning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Karlsen, Spjaldtrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:34

@Karin Bennedesen

Du skal simpelthen have en “thumps up” herfra; at være direktør for en større virksomhed, baseret på klimaløsninger, har du alligevel overskud til at være på næsten samtlige blogs med indvandrer-relaterede emner i Danmark; og næsten døgnet rundt. Det kalder jeg dedikering, specielt taget i betragtning, det store arbejde for Enhedslistens fremme, der samtidigt arbejdes for. Du er en af de ildsjæle, som aldrig desværre belønnes og påskønnes af andre mennesker, politiske partier og arbejdsgivere. Dette hermed gjort og tag dig nu en yderst velfortjent pause.

God weekend og hi 5.

Og; pudsigt nok var kodeordet: blogs

Pas på med at tegne (gælder det forøvrigt også forsikringer?), du kan hurtigt slå folk ihjel.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Karlsen, Spjaldtrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:42

For de som måske er nyankomne; Karin Bennedsen føler ingen pligt til at “debattare” eller at kommentere de emner hun ikke bryder sig om at “debattere” - hun forbeholder sig retten til at undlade at kommentere sådanne indlæg “da de ikke bibringer debatten noget nyt, eller at de direkte er for dumme”. Derudover har hun en umanerlig tiltro til sin chef-ideolog; Bjørn Holmskjold; personen som kalder sig selv: “Fundamentalist” og det er ikke demokratisk fundamentalist, han mener.

Blot til info til evt. nyankomne. Mange er røget i fælden og har troet at de nævnte personer ville debattere.

God Weekend.

Upassende ? Klag over indlæg

 
S Karlsen, Spjaldtrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:43

debattare=debattere

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:48

@Steffen Nielsen, Kbh NV

Enhver kan jo definere de værdier, som de synes samfundet skal bygge på. Det gælder for både dig, Bjørn Holmskjold og alle andre, og sjovt nok så findes der omtrent lige så mange opfattelser, som der er mennesker, så intet er entydigt.

Jeg er bestemt ikke tilhænger af Bjørn Holmskjolds religiøse synspunkter, som jeg slet ikke kan følge, men på den anden side kommer han oftest med gode argumenter for sine synspunkter. Den kvalitet kunne jeg godt ønske, at flere var i besiddelse af. Det ville højne debatten.

En gang imellem er jeg enig med ham omkring menneskelige værdier, som efterhånden er en mangelvare i dagens Danmark, hvor alt er blevet et spørgsmål om materialisme og egocentrisme.

Hvis den vestlige verdens kultur er truet, er det ikke fordi islam truer os, men fordi vores egen levevis og mangel på værdinormer og dekadence ikke er holdbare i længden. Det er ikke materielle værdier, der skaber gode samfund, men derimod de menneskelige. Og dem er vi ved godt og grundigt at skrotte.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:54

@Karin Bennedsen

“Vil du dermed sige, at Kurt Westergaard vist ikke var ved sine sansers fulde fem, da spørgsmålet blev stillet, og derfor sikkert ikke mente det, han svarede?”

Jeg er sikker på, at Kurt Westergaard var ved sine sansers fulde fem, både da han lavede tegningen OG da han svarede.

Intervieweren skrev, at hans spørgsmål var retorisk og provokerende. Det er jeg enig i.

Du får som sædvanlig hele slænget på nakken.

Hvis du skrev, at ‘i Østen stiger solen op’, så ville de fortælle, at det viste, hvor venstresnoet du er. :-).

Hvis interviewet havde været med journalisten Lars Tyndskid fra Holdningsløse Tidende, så havde Sennels nok ikke fundet det så interessant.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:55

@ Karin Bennedsen, Esbjerg

“…Bjørn Holmskjolds religiøse synspunkter, som jeg slet ikke kan følge, men på den anden side kommer han oftest med gode argumenter for sine synspunkter.”

Indtil videre har jeg ikke set argumenter fra BH´s side, der er bedre end dette:

Det jeg siger er sandt, fordi det er sandt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:56

Ofte glemmes Flemming Roses bergrundelse for at få tegningerne lavet:

Tate Gallery, London måtte fjerne et maleri efter muslimske trusler. Få uger det samme i Göteborg. Så da Blütgens tegnere i hans bog om Mohammed ikke ville stå frem, så spurgte Flemming Rose:

Har muslimerne tvunget ikke muslimer til selvcencur.

Og i denne uge gentager selvcencuren sig:

Rektor Finn Bønsdorff fra Frederiksberg HF Kursus var så nervøs for sin skoles sikkerhed og reaktionen fra forældre til skolens muslimske elever, at han nedlagde forbud mod et kunstværk, der forholdt sig kritisk til stening. Værket skulle i første omgang have været udstillet i aulaen på Frederiksberg HF Kursus og siden på kunstmuseet Arken i Ishøj, men inden det kom så vidt, blev værket standset af rektor Finn Bønsdorff.Kilde: Sapphos

Som de daværende chefredaktør for JP udtalte under stormen:

Man kan jo godt sige at muslimerne har sejret!

Men så melder problemet sig for nogle af os: Hvordan får man demokrati uden yttringsfrihed? Men det er måske derfor at nogle her på blogghen gerne vil begrænse yttringsfriheden?

Det er i hvert fald svært at komme med eksempler på en blog, som denne, i et muslimsk land. I Tyrkiet var vi nogle stykker, som allerede var fængslet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Finn Boserup, Svenstrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 14:59

@ Karin Bennedsen, Esbjerg

“…Bjørn Holmskjolds religiøse synspunkter, som jeg slet ikke kan følge, men på den anden side kommer han oftest med gode argumenter for sine synspunkter.”

Indtil videre har jeg ikke set bedre argumenter fra BH´s side end dette:

Det jeg siger er sandt, fordi det er sandt.
Fordi alt hvad jeg siger, stemmer med det gud siger, og alt hvad gud siger er sandt. Derfor er alt hvad jeg siger sandt.

Det er altså svært at hamle op med. Farvel og tak.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:17

@Niels Hansen

“Intervieweren skrev, at hans spørgsmål var retorisk og provokerende. Det er jeg enig i.”

OK, men Tarek Omar tvang vel ikke KW til at komme med sin indrømmelse, og KW’s lange, indadvendte pause, der beskrives at han holdt, før han svarede, må man vel gå ud fra, at han brugte til at reflektere over sit svar.

Jeg har læst et sted, at selv den tidligere chefredaktør for JP, Carsten Juste, heller ikke ville have trykt karikaturerne, hvis han havde kendt konsekvenserne, så der er vel ikke noget at sige til, at også Kurt Westergaard har fået moralske kvababbelser.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Sørensen, Silkeborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:20

Set i lyset af de særdeles voldelige terroraktioner, der har været siden ‘90′erne, udført af islamiske fanatikere (sindsyge psykopater) og med tusindvis af døde og lemlæstede ofre, er K.W.’s tegning af profeten alt for mild en karikatur. Man burde seriøst forsøge at få denne forbandede religion gjort ulovlig, da den tilsyneladende ikke rummer andet end ondskab.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:27

Karin Bennedsen, Esbjerg

Jeg har aldrig haft Kurt Wespergaard mistænkt for at sige andet, end det han mener. Heller ikke denne gang.

Det korte svar skyldes, at jeg mener, at hele sagen om JP og den famøse tegning er uddebatteret. Alle har efterhånden givet deres forskellige meninger til kende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:29

Undskyld, Westergaard…..

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:30

@Niels Hansen

Det er vist blevet A Never Ending Story :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:33

@Jens Hansen, odense, 13:40

Din holdning er lig dansk politik i 2. verdenskrig. Vi lader som ingenting… ikke provokere de hidsige… USA og Co. kommer nok og ordner det hele for os…

ja, ja… men den strategi duer måske ikke hver gang diktatur, had og hjernevask lufter sit grimme fjæs..

This time er diktaturets folk allerede inside… danske statsborgere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:36

@ Karin Bennedsen, Esbjerg, 15:17

Du har ret, der var ikke tale om tvang. Det var langt værre.

Det handlede om tillid … og misbrug.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:38

@Karin Bennedsen

“Det er vist blevet A Never Ending Story”.

Jeps, enig.

Go’ weekend :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:52

Finn Boserup, Svenstrup

” Det jeg siger er sandt, fordi det er sandt. Fordi alt hvad jeg siger, stemmer med det gud siger, og alt hvad gud siger er sandt. Derfor er alt hvad jeg siger sandt.”

Når du på den måde vælger at vende bøtten på hovedet, som jeg ser du gør, så vil sandet løbe i alle retninger. Men jeg drysser ikke rundt med sandet, og således heller ikke med sandheden. Men lader sandet forblive i bøtten til nogen kan påvise, at sandet løber ud noget sted. Sådan skal du også kunne påvise, at det system, som sandheden er bygget på, ikke holder tæt.

”Det er altså svært at hamle op med.”

Det har du i sandheden ret i… for det er jo også en sandhed!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:56

@P Larsen, Århus

Hvori bestod misbruget?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:58

Dette er bare en taknemmelig hilsen til Kurt Westergaard, som afspadserer overarbejde i de næste par måneder. Jeg glæder mig til, at hans tegninger igen dukker op i min avis som illustrationer og kloge og elegante kommentarer til verdens gang.

I det hele taget har Kurt Westergaard bidraget til, at jeg har fået øjnene mere op for, hvor meget dygtige bladtegnere kan tilføre den politiske debat, og hvordan et enkelt menneske i et fjernt lille land, som ingen regnede med, pludselig pga. sit mod og sin kloge og værdige optræden kan få en betydning, som hverken han selv eller andre drømte om.

De mennesker, der mistede livet, deltog i opgejlede hysteriske demonstrationer, som de kunne have holdt sig fra, og mange af deltagerne var betalt af politikere og andre for at være der. Dette kan Kurt Westergaard naturligvis ikke klandres for. Han har handlet, som flertallet finder det helt naturligt i dette land, og han har ikke brudt dansk lov. Det varede da også længe, førend nogen overhovedet gad at gøre noget særligt ud af hans tegning, den har blot været en af millioner af kommentarer til det, som islam påfører os. Ikke desto mindre må han nu døje med at have halsende køtere efter sig resten af sit liv, og den skæbne vil mange efterhånden komme til at dele med ham.

Det er slemt at leve under de forhold, som er blevet Kurt Westergaards, og jeg ser med stor væmmelse, hvordan I, der dagligt i denne debat postulerer at repræsenterer hensynsfuldhed og godhed, kaster jer over ham med et åbenlyst had.

Jeg ser også med stor væmmelse på de muslimer, der forsøger at skabe sig en karriere på denne sag. Det var muslimer, der dræbte muslimer, og hvor var det frastødende. Ansvaret er deres og kun deres.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Larsen, Vildbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:16

@B. Holmskjold. Dit indlæg 20 Nov 12:13 er en god udlægning af hvad islam går på.
Men når du, også i tidliger indlæg, udtrykker at vi der ikke accepterer dette som begyndelsen og enden på al visdom, ikke har fattet den, tar’ du derimod fejl.

Vi har fattet det, men voksede fra det da vi holdt op med at lege røvere og soldater og opdagede at pigerne ikke var ækle og dumme.

Samme med Darwin, din fortolkning at “den stærke overlever”, er falsk. Det hverken sagde eller mente han, og sådan er verden, heldigvis, ikke skruet sammen. Hvis den var var chancerne for at du og jeg kunne være her forsvindende små.

Og Freud, han havde ret i at undertrykt sexualitet er roden til meget skidt, og at samtale og selverkendelse kan løse mange “knuder”, og ikke i ret meget andt.

Og hvad har du egentlig mod Irak krigen? du burde vel logiskt, være for den? Den fjernede en halv/hel marxistisk despot til fordel for et bragende og blodigt, internt muslimsk skænderi hvor de “rettroende” har fået rig lejlighed til at slå de mindre “stærke”.
Jeg har iøvrigt lagt mærke til at de tabte, men fortsætter med at slå uskyldige ihjel.

Og Afganistan? Nej det er ikke et korstog, men et berettiget forsvar mod fanatiske mordere (alquida), og hjælp til et folk mod en lige så morderisk bande (taliban). At indsatsen er klodset og, desværre, nok vil mislykkedes er en anden sag.

I fald du, trods din høje IQ, skulle overse det er nøgleordene her: Freud og selverkendelse.

May your god be with you.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:19

Desværre -”Never Ending Story”:

Denne uge i Danmark:

Rektor Finn Bønsdorff fra Frederiksberg HF Kursus var så nervøs for sin skoles sikkerhed og reaktionen fra forældre til skolens muslimske elever, at han nedlagde forbud mod et kunstværk, der forholdt sig kritisk til stening. Værket skulle i første omgang have været udstillet i aulaen på Frederiksberg HF Kursus og siden på kunstmuseet Arken i Ishøj, men inden det kom så vidt, blev værket standset af rektor Finn Bønsdorff.Kilde: Sapphos

Hvor mange liv mon rektor reddede?

Tænk at det er nået dertil, at ikke engang stening kan diskuteres i Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj hansen, Horsens | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:23

Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 15:17

@Niels Hansen

“Intervieweren skrev, at hans spørgsmål var retorisk og provokerende. Det er jeg enig i.”

OK, men Tarek Omar tvang vel ikke KW til at komme med sin indrømmelse, og KW’s lange, indadvendte pause, der beskrives at han holdt, før han svarede, må man vel gå ud fra, at han brugte til at reflektere over sit svar.

Jeg har læst et sted, at selv den tidligere chefredaktør for JP, Carsten Juste, heller ikke ville have trykt karikaturerne, hvis han havde kendt konsekvenserne, så der er vel ikke noget at sige til, at også Kurt Westergaard har fået moralske kvababbelser.
———————–

Igen er styrmand Asger Manø ude i en af sine manipulationer.

Kurt Westergård har ikke fortrudt, fordi han har fået moralsk kvabbalse og det samme gælder Carsten Juste - grunden er at havde de kendt de menneskelige konsekvenser for KW og hans familie, grundet rablende gale muslimer der vil slå alt ihjel der kommer til at sige nogen ubekvemme sandheder om deres middelaldersorte lovreligion

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ms. Beaver, Stoney Creek | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:31

@Maria Due, Århus

Jeg kunne ikke have sagt det bedre. Jeg synes KW’s tegning simpelthen var SÅ rammende og ville ønske vi kunne få flere i samme stil, samtidig kunne det være en god ide hvis alm. mennesker greb blyant og papir, tegnede en tegning af hvad deres forståelse af Muhammed, islam og sharia er, kopierede dem og hængte dem op overalt. Muslimerne ville ikke ane hvem de skulle begynde at rette deres raseri imod; det kunne forhåbentligt få dem ud af deres religionsrus og indse hvor tåbeligt de opfører sig, og begynde at værdsætte HVOR godt de har det i deres nye lande som har gjort så meget for dem.

Pengeseddler med KW’s rendition af Muhammed, HERLIGT.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:44

@ Maria Due

Du har inderligt ret i alt, hvad du skriver.

Jeg vil deltage i din hilsen til Kurt Westergaard, som på sigt har gjort de europæiske befolkninger en uvurderlig tjeneste ved at åbne manges øjne for den ondeste ideologi, som er af betydelig størrelse i vor tid: islam.

Ideologien er ikke blot gennemsyret af ondskab, men er også den direkte opskrift på, hvordan velfungerende samfund hurtigst muligt kan bringes til tiggerstaven gennem trældom, fanatisme, had, barbari og fordummelse.

For fordummelse, barbari og had i lys lue er hvad vi så store skarer af muslimer udvise under festlighederne med ambassadeafbrændinger.

Lad aldrig disse barbarers usle handlinger blive glemt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
PG J, Gilleleje | Skrevet: 21. nov 09 kl. 16:45

Du har helt klart fremlagt problemet vi i Vesten og Oesten staar overfor. Alt drejer sig om Islam og Dem, intet om mennesket’s tagen ansvar for egne gerninger. Selvfoelgelig er tegneren IKKE skyldig i at nogle usympatiske/idiotiske muslimer draeber hinanden og andre fordi nogen har lavet en tegning. Det viser kun at ALLE muslimer som ikke taler op MOD islamisterne og deres ilk, er folk man ikke kan stole paa og disse skulle alle udvises fra vore vestlige og oestlige lande. Ja jeg tror selv Kina ville vaere glad hvis de kunne udvise deres muslimer. Saa behoever Kina ikke at retsforfoelge dem.

Vaek med det skidt!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 17:22

Pengesedler? Nej, jeg vil hellere have det som tapet i soveværelset.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 21. nov 09 kl. 17:29

Informationsforurening

Beklager Dybt - Jeg kunne se hvor meget jeg havde kopieret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 21. nov 09 kl. 17:58

Jeg så også det omtalte iterview med Kurt Westergaard, og den fornærmede muslim Tarek Omar i hjemmet hos KW. Nej, KW fortrød ikke sin tegning.

Hvorfor skulle han også det? Tegningen bekræftede og symboliserede jo bare, at der foregår masser af død og ødelæggelser i Allahs navn.

At selvmords-bombemænd er på evig jiihad færd verden over. Disse mørkemænd har altid noget at hævne! Ellers skal de nok selv finde et på eller andet i Vesten at blive forarget eller `vrede´ over.

For `krænkelserne´ stopper jo aldrig? Hvad skulle de ellers få tiden til at gå med, disse stakkels jiihadister? Hjælpe med børnepasning? Sørge for, at deres afkom får en uddannelse?

Mord og terror, på grund af en satiretegning!? Islam er den mest hævngerrige, fantasi og humor-forladte ideologi på jorden!..

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 17:58

@K Bennedsen

Misbruget består i at KW’s svar blev fejlfortolket. Som kaj hansen, Horsens, 16:23 skrev: Grunden til at KW fortryder er ikke de hjernevaskede muslimers hysteriske optræden verden over.

KW fortyder pga de personlige konsekvenser tegningern fik for ham og hans familie. Livvagter, gåen under jorden og mordforsøg er ikke dansk kost og slet ikke noget man tilstræber her i livet.

Tak til KW fordi han tegnede og han skal vide, at jeg er ham ydmygt taknemmelig. Han og andre der går forrest som spydspidser mod nutidens nazier og medløbere har åbnet alverdens øjne for den fare den frie tankes verden befinder sig i.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:01

Og JP’s blogge kører videre. Hvilken ventil for danskeres frustration, fortvivlelse, desperation og forvirring.

Men hvor er politikerne? Kommer denne ventil dem tilpas? Hvor længe vil man lade bloggene køre? Hvad forudses løsningen af blive i sidste ende? Er etableringen af et EU-politi under forberedelse? Er det, hvad der venter forude?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:08

@P. Larsen

Det er en besynderlig disrespekt, du og Kaj Hansen viser Kurt Westergaard, når du forsøger at bortforklare hans svar til Tarek Omar, fordi det ikke rigtig passer ind i din verdensopfattelse.

Der er INTET at misforstå eller fortolke i hverken det, KW svarer på, og hans svar.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:15

@ Ms. Beaver, Stoney Creek, 16:31

Helt enig. Og tusind tak til Maria Due og alle I andre her, som tydeligvis elsker den danske model: afslappet, humoristisk og frihedselskende.

Godt forslag med de tegninger…. Men modet…? De er mange… og slår i ihjel for et godt ord.. Vi må håbe amerikanerne vil redde os ud af kattepinen nok engang.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:31

Leon Frandsen

Så vil der være rigeligt med tilsvarende røgelse af hale frem fra den herre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:36

@Karin Bennedsen, 18:08

Naturligvis er du ikke i stand til at gennemskue, at KW’s svar ikke er en tilståelse for 150 mord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:36

Jeg er sikker på at PET holder godt øje med Sennels blog.

Nedenstående fra Politiken:

“Det højreekstreme miljø i Danmark er i stærk fremgang.

Særligt Muhammed-krisen i begyndelsen af 2006 har forstærket aktiviteten i miljøet, som også har vind i sejlene, når det gælder hvervning af nye medlemmer.

»Der er kræfter på den ekstreme højrefløj, som har benyttet den højspændte situation omkring Muhammed-sagen som platform til at fremme egne interesser, og hvor et af virkemidlerne er at medvirke til at skabe en øget polarisering i det danske samfund«, vurderer PET i deres årsrapport.

Grobund for terror
De højreekstreme grupper med Dansk Front i spidsen udgør en trussel, fordi man bevidst forsøger at øge spændingerne mellem grupper i samfundet, skriver PET.

Efterretningstjenesten vurderer derfor, at der er grobund for, at radikale kræfter i de muslimske miljøer kan vokse på grund af de højreekstreme påvirkninger, og at terrortruslen derfor bliver større.

PET vurderer desuden, at der er en øget kontakt mellem danske og internationale højreekstremister, ligesom de hjemlige grupper i højere og højere grad samarbejder med hinanden”.

Nicolai Sennels massive manipulerende antimuslimske propaganda er benzin på dette bål.

Gad vide om Pia Kjærsgaard er enig i hans metoder og hans tanker om retsforfølgning af demokratisk valgte politikere.

Jeg tvivler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, København Ø | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:42

Hvorfor i alverden skulle KW være ansvarlig for, at uoplyste og tilbagestående masser tramper hinanden ihjel?

Det samme sker jo hvert eneste år, når de samme mennesker (- sidste års ihjeltrampede ;-) vader rundt om en sten et eller andet sted i en gudsforladt ørken.

Og det behøver de ikke KW eller andre som anledning til, kun deres jammerlige middelaldertro og underfrankerede forestillingsverden, beklager!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:44

… en af de mest grovkornede elementer på bloggene, og jeg begriber ikke, at dette eksemplar ikke bliver piftet konsekvent.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:52

@P. Larsen

“Naturligvis er du ikke i stand til at gennemskue, at KW’s svar ikke er en tilståelse for 150 mord.”

Sig mig, er du læseresistent? Hvis ikke, må du godt dokumentere, hvor nogen, incl. mig, har udtalt, at KW’s svar skulle være en tilståelse for 150 mord.

Jeg gentager lige spørgsmålet til KW og hans svar:

“Hvis du kunne - altså rent hypotetisk - gå tilbage i tiden og trække tegningerne tilbage og forhindre, at de 150 mennesker skulle dø, ville du så gøre det”, spørger jeg halvretorisk og provokerende og læner mig tilbage i træstolen.

”Det er jeg ikke blevet spurgt om før. Det sgu et godt spørgsmål,” konkluderer Kurt Westergaard og forsvinder fra samtalen og ind i sit eget univers.

Ventetiden er ubærlig og så pinlig og uønsket, at Danmarks mest omtalte karrikatur-tegner forbinder sårene på sine ord og kaster en sammenfattet ærlig indrømmelse ud i forummet.

”Hvis jeg havde vidst, at det vil ende sådan her, så ville jeg aldrig have tegnet tegningerne”, siger Kurt Westergaard, blodrød om kinderne og med et misfornøjet ansigtsudtryk.

Hvad er det, du ikke forstår?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:57

Johannes Wachtman, Hellerup

“- Hansen, hvorfor bliver du VED med at frekventere Sennels blog, når du konstant forarges over den uanstændige tone?”

Det har jeg da også overvejet. At lade det være en ‘varmestue’ for de mest ekstreme antimuslimer, som så kunne slå hinanden på ryggen, og bekræfte hinandens fordomme.

Det er vel nok fordi JP (og undertegnede) betragter JP-blog som et debatforum, hvor modstridende synspunkter bliver fremlagt og debatteret.

Sennels parti har stadig kun opbakning fra 13-15% af den danske befolkning (lidt mindre lokalt), så han fortjener da lidt modspil.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:03

Kim Golterman

Nu er det vel sådan, at alskens revl og krat kan stemme til et kommunalvalg, hvilket forholder sig anderledes ved et folketingsvalg. Derfor kan resultatet af sidstnævnte meget vel falde ganske anderledes ud.

Deri ser jeg et håb.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:05

“Der er kræfter på den ekstreme højrefløj, som har benyttet den højspændte situation omkring Muhammed-sagen som platform til at fremme egne interesser”

Duhh, når Islams tilhængere ligefrem går til yderligheder for at bekræfte at Islam er en cocktail at vold, død og had - så er det vel kun naturligt at “den ekstreme højrefløj” bruger denne selvudstilling til at sige “Hvad sagde vi?”

Modsat den venstrefascistisjke ekstreme venstrefløj (såkladte ‘autonome’ + heilende muslimer på Rådhuspladsen) der konstant benytter sig af vold som politisk kampmiddel, så er der forsvindende få eksempler på at “den ekstrem højrefløj” i DK benytter sig af korporligheder endsige trusler derom.

“Efterretningstjenesten vurderer derfor, at der er grobund for, at radikale kræfter i de muslimske miljøer kan vokse på grund af de højreekstreme påvirkninger, og at terrortruslen derfor bliver større.”

Duhh igen igen! Den grobund er ikke at der eksisterer en såkaldt højreekstrem modstand mod Islams voksende indflydelse i DK - grobunden er såmend Islams voldsforherligelse. Hvorfor er der ikke en radikaliseret katolsk voldsbølge mod de medier der har afsløret pædofile katolske præsters ugerninger i hopetal? Svar? Katolicismen forherligerer ikke vold - Islam gør når det er i Islams interesse.

The agressor is always peaceloving insofar he would much rather advance, conquer and rule unopposed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:06

Jyllands Postens anti-muslimske bloggere, her især Nicolai Sennels, er afløsningen for de muhammed-tegninger, som avisen ikke tør trykke mere.

Fordelen ved de antimuslimske blogge er så også, at de sikkert ikke spredes til hele den muslimske verden, men alene tjener til at opflamme islamofoberne og håne, spotte og latterliggøre de muslimer, der eventuelt læser med.

På Jyllands Posten er det ikke ytringsfriheden man hylder. Det er retten til at mobbe og dæmonisere det muslimske mindretal.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:09

Kim Goltermann, Zizkov, Praha

Det er ikke mig du skal svare, Kim. Du må rette henvendelse til poliets efterretningstjeneste!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:13

“Sennels parti har stadig kun opbakning fra 13-15% af den danske befolkning (lidt mindre lokalt), så han fortjener da lidt modspil.”

Nu véd jeg ikke hvad Sennels stemmer, men din observation angående DF er da korrekt - kodeordet er - “”STADIG”"

Tryk avler som bekendt modtryk og hvis DF kan beholde anti-Islam agendaen nogenlunde for sig selv så vil vi en dag inden al for længe se DF som landets største parti. Men mon ikke andre partier springer med på vognen inden det når dertil (det er jo allerede en igangværende proces).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hugger Hansen, Horsen | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:14

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:42

“Jens Hansen, Gentofte

Er den skiløber, der udløser lavinen, ansvarlig for de døde i landsbyen, som lavinen ramte? ”

Bjørn, du er vist i bedste fald lommefilosofisk, måske snarere manisk :-) Tag en daddel og en kop the og slap helt af, du er virkeligt i det røde felt mht. intellektuel udfordring.
Faktuelt vil laviner udløses af skiløbere, dyr eller bare når forholdene er til det. Hvis en by rammes, så fordi den har forkert placering, har fældet alle træer, og vokset ind i områder hvor der er risiko. Men det står måske ordret anderledes i din koran? Den kan du i bedste fald tørre dig et hvist sted med.
Din tågede og modbydelige religion har fældet alle træer og vokser ind i områder hvor den kommer i fare.
Hvis man i vesten generelt skulle anvende de argumenter nogle af de værste islam-apologeter og islamister på bloggen her fremfører, så har islam provokeret så meget at et par endog meget kraftige bomber i hovedet på islam fra vesten kun ville være naturligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:21

niels hansen, gulag øhavet

Hvad får dig til at tro min kommentar er et svar til dig?

Er det ikke snarere end sørgelig konstatering af at den “psykopat-argumentation” som de politisk korrekte kolporterer til hudløshed også trænger sig på hos efteretningstjenestens ansatte?

Sørgeligt, men sandt - efterretningstjenesten mener åbenbart at det er “den ekstreme højrefløjs” skyld at muslimer tenderer mod at gå til korporligheder. Og de ansatte betaler vi (nå ja, ikke jeg - men bl.a. du) løn via skatten! Patetisk og hårrejsende!

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:23

Kim Goltermann, Zizkov, Praha

“hvis DF kan beholde anti-Islam agendaen nogenlunde for sig selv så vil vi en dag inden al for længe se DF som landets største parti.”

Det har du fuldstændig ret i kan ske.

Det har vi set før. Da havde man bare skiftet ordet islam ud med et andet.

Jeg har personligt tillid til, at flertallet af danskere har lært af historien.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj hansen, Horsens | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:35

Så nu er Styrmand Manø gået helt i selvsving, der sker gerne når han er kommet så meget i defensiven at han kun har den skingre retorik tilbage.

Hvem siger at KW var blodrød om hænderne?

Alle de billeder jeg har set af KW da er han rødmosset på kinderne.

Men smaskfornærmet muslim kan jo skrive hvad han vil, for han sender jo ikke sit manuskript til godkendelse hos KW, som anstændige journalister gør.

så den “moralske kvababbelse” som du tillage KW og Just den findes kun inde i din forskruede venstresnoede hjerne.

Hurtigruten er det den klimavirksomhed du er direktør for..nååå nej du er jo pensioneret og var med på 10 års jubilæumsturen så jeg i avisen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
kaj hansen, Horsens | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:36

EDIT: hænderne= kinderne

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:44

“Det har vi set før. Da havde man bare skiftet ordet islam ud med et andet.”

Så fik vi nazi-analogien klistret på DF. Det tog ikke længe og du var heller ikke særlig god til at kamouflere den. Flot! Men forudsigeligt!

DF er 100% demokratisk og bvenytter sig 100% af demokratiets værktøjer - ytringsfrihed, debat, valg, politisk indflydelse.

Din analogi er latterlig - alene af den grund at den jødiske tro ikke er og aldrig har været en ekspansionistisk politisk kraft, mens Islam i allerhøjeste grad er det og nu holder omkring 20% af klodens befolkning i en intellektuelt hjernevaskende skruestik.

Om igen, du gulag øhavets skatteslave! Prøv at “tænke udenfor boksen” så vi slipper for tåbelige nazi-analogier!

Apropos nazi-analogier; så er det vel i nogen grad sigende at der i nyere tid kun har været muslimer, der har praktiseret ægte nazi-hilsener på Rådhuspladsen/København/Danmark. Samme gruppe har vist efter sigende et alvorligt horn i siden på netop jøderne. Er der en klokke der ringer?

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:48

Kim Goltermann, Zizkov, Praha

Hvis du synes, at hatten passer, så skal du bare tage den på!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 19:54

“Hvis du synes, at hatten passer, så skal du bare tage den på!”

?? Kryptisk kommentar

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 20:13

@ niels hansen

Magen til perfidt indlæg skal man lede længe efter

Perfidt ja. Men med mere end blot ét gran af sandhed.

Efterretningstjenesten vurderer derfor, at der er grobund for, at radikale kræfter i de muslimske miljøer kan vokse på grund af de højreekstreme påvirkninger

Eller måske er det det omvendte? Who knows?

Når politikere og andre meningsdannere ikke vil sige sandheden er der andre, der vil. Og så bliver det ikke sagt på diplomatisk sprog, men råt for usødet.

Politikerne svigter i den sammenhæng totalt. Om det er berøringsangst eller diplomatsyge kommer ud på et. Resultatet er at deres troværdighed daler og tilliden forsvinder.

Første skridt mod borgerkrigen.

Mht. ‘det har vi set før’: det er ikke DF, men Enhedslisten, som har stormtropper i vore dage. Altså venstrefløjen. Nazisvinene kaldte dem for SA, nu kaldes de BZ.

Man da de har den rette politiske kulør er det vel ikke noget problem? :-(

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, København Ø | Skrevet: 21. nov 09 kl. 20:29

@ Bitten-Kirsti Nielsen, København | Skrevet: 21. nov 09 kl. 18:44

“… en af de mest grovkornede elementer på bloggene, og jeg begriber ikke, at dette eksemplar ikke bliver piftet konsekvent.”

Øh, hvem/hvad retter din ubehjælpsomt formulerede kommentar sig mod?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Zizkov, Praha | Skrevet: 21. nov 09 kl. 20:34

“Nazisvinene kaldte dem for SA, nu kaldes de BZ.”

Faktisk opererer de under navnet “ANTIFA” hvilket er fuldt ud logisk. Da fascismen i europæisk sammenhæng er fuldstændig miskreditteret (takket være både en vis hr. Hitler såvel som anonyme apparatjikker bag det hedengangne jerntæppe) må den nye tids fascister selvfølgelig skærme sig mod miskreditteringen gennem at kalde sig selv anti-fascister. Logik!

Fascisterne kalder sig ant-fascister, tilhængerne af institutionaliseret meningstyrrani kalder sig autonome, voldelige samfundiomstyrtere (læs: socialister) påberåber sig humanismen…..tja, den gode Orwell var ikke helt galt afmarcheret da han introducerede “Newspeak” konceptet i sin fascime-revsende roman “1984″.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen plambech olsen, 2300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 21:14

@karin bennedsen, esbjerg

“På Jyllands Posten er det ikke ytringsfriheden man hylder. Det er retten til at mobbe og dæmonisere det muslimske mindretal”

jeg vil da med glæde, hvis du taler sandt, pro bondam-bennedsen, fortsat købe JP dagligt.

nu kan man så ikke købe JP i kiosker med muslimske indehavere, (vist nok p.g.a. nogle tegninger)og vi må derfor ty til større indkøbskæder med ikke muslimsk baggrung.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ms. Beaver, Stoney Creek | Skrevet: 21. nov 09 kl. 21:41

jørgen plambech olsen, 2300 | Skrevet: 21. nov 09 kl. 21:14

“nu kan man så ikke købe JP i kiosker med muslimske indehavere, (vist nok p.g.a. nogle tegninger)og vi må derfor ty til større indkøbskæder med ikke muslimsk baggrung.”

Støtter du kiosker der har muslimske indehavere?

Jeg boycotter den slags forretninger.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 21. nov 09 kl. 21:56

Man kan jo undre sig over at danske politikere ikke er lige så bramfri som den australske premierminister i en TV-tale i 2007:

Prime Minister Howard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation’s mosques.

Quote: “IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.” “However, the dust from the attacks had barely settled when the ‘politically correct’ crowd began complaining about the possibility that our patriotism was offending others. I am not against immigration, nor do I hold a grudge against anyone who is seeking a better life by coming to Australia .” “However, there are a few things that those who have recently come to our country, and apparently some born here, need to understand.” “This idea of Australia being a multicultural community has served only to dilute our sovereignty and our national identity. As Australians, we have our own culture, our own society, our own language and our own lifestyle.” “This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom”

“We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, Learn the language!”

“Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.”

“We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.”

“If the Southern Cross offends you, or you don’t like “A Fair Go”, then you should seriously consider a move to another part of this planet. We are happy with our culture and have no desire to change, and we really don’t care how you did things where you came from. By all means, keep your culture, but do not force it on others.

“This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.”

“If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.”

Det ville ikke blot være skønt, men fuldt berettiget, hvis danske politikere tog tråden op.

Upassende ? Klag over indlæg

 
peter kocsis, holte | Skrevet: 22. nov 09 kl. 00:43

finn boserup

”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes (som rene) og ikke forulempes”. (Koranen sura 33.60).

Typisk DF segment manipulation med groft manipuleret oversættelse. i Koranen står der ikke nogensted et eneste ord om at kvinder skalgå med tørklæde.

den korrekte oversættelse:

033.059
YUSUFALI: O Prophet! Tell thy wives and daughters, and the believing women, that they should cast their outer garments over their persons (when abroad): that is most convenient, that they should be known (as such) and not molested. And Allah is Oft-Forgiving, Most Merciful.
PICKTHAL: O Prophet! Tell thy wives and thy daughters and the women of the believers to draw their cloaks close round them (when they go abroad). That will be better, so that they may be recognised and not annoyed. Allah is ever Forgiving, Merciful.
SHAKIR: O Prophet! say to your wives and your daughters and the women of the believers that they let down upon them their over-garments; this will be more proper, that they may be known, and thus they will not be given trouble; and Allah is Forgiving, Merciful.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels hansen, lyngby | Skrevet: 22. nov 09 kl. 01:18

@Niels B. Larsen, Svenstrup J

Det kommer ikke som en overraskelse, at du er begejstret for Australiens tidligere premierminister:

IS AUSTRALIA THE LAST BASTION OF RACISM IN THE DEVELOPED WORLD?
by Peter Terry

On the 10th of November 2001 the conservative led Liberal-Coalition Howard Govt went to the polls after an election campaign which historians will record as a victory on the back of racism and fear. The Howard Govt won the election after a campaign which has been universally condemned as racist by many prominent Australians, the United Nations and the international media. In true conservative style the Govt. milked Australians xenophobia and historically held racist paranoia.

Let us examine Australia’s recent election, it’s history on race relations and the long abhorrent treatment of it’s indigenous peoples the Aborigines.

This week Jan 2002 the UN High Commission for refugees sent a special representative to hear Australia’s defence on alleged breaches to the 1951 Geneva Convention which sets out certain standards for the treatment of refugees. When refugees arrive in Australia they are either imprisoned in detention centres or balloted off to other South Pacific countries for processing.

Australia is the only developed country whose government has been condemned as racist by the United Nations : 13 Oct 2000

Australien har heldigvis fået en ny regering, og de arbejder hårdt på at få ændret deres dårlige image.

Det var tydeligt at se, da jeg for et lille halvt år siden besøgte landet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Larsen, Vildbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 01:23

@Peter Koscis. Så er flueknipperiet i gang igen. Og rigtigt, det drejer sig ikke om no 33.60, men 33.59. En skændig fejltagelse.

Men oversættelsen er god nok, dvs den er egentlig for venlig for -let down upon them their over-garments- og alle de andre varianter heraf, tages jo bl af de “rettroende” som befaling om at være helt tildækket.

Hvor dum tror du egentlig Dansken er?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Larsen, Vildbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 01:30

@Niels Hansen,
Når du nu er færdig med at kaste mudder ku’ du så ikke lige forklare os hvad du mener der er galt med indholdet i Howards tale?
Hvad er det han siger og ber om der er racistisk, forkert eller urimeligt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, odense | Skrevet: 22. nov 09 kl. 04:18

Når man læser sjofle og perfide indlæg som Leon Frandsens, er man trods alt glad for at DF landsbytosserne begrænser sig til ca. 12 %.

Niels Hansen skriver, at indlæg som Leon Frandsens bør censureres. Det mener jeg ikke.

Inlæg som Leon Frandsens er utroligt afslørende. Og viser præsist hvad DF segmentet her på Sennels blogs indeholder. Hvor de udstiller deres usikkerhed, frygt, mindreværdskomplekser.

Sennels selv er jo ikke så følsom. Han er et par gange blevet beskyldt af Engelbreth for at være en løgnhals. Uden at han trækker Engelbreth i retten for injurier.

Man kan betragte Sennels blogs som en sikkerhedsventil, hvor det rabiate, racistiske DF segment kan komme af med deres galde og frustationer.

Det er bedre end at de bruger deres naturlige, af Niels Hausgaard beskrevne praktiske egenskaber.

Det eneste man kan undre sig over, og frygte lidt fra DF segmentet her i Sennels blog, er disse mennesker altid fungerer bedst når de har et hade object. Før 2. verdenskrig var det jøderne. Nu er det så muslimerne.

Det er klart at der er problemer med nogle af indvandrerne. Om de er muslimer selvom de stammer fra de arabiske lande er tvivlsomt.

DF segmentets hadekampanjer fremmer nok ikke ikke løsninger.

Og eftersom de har det meste i munden står en “entløsning” nok ikke lige for døren. Selvom mange af indlæggene til Sennels blogs agiterer for dette.

Upassende ? Klag over indlæg

 
David Gress, 8000 Århus C | Skrevet: 22. nov 09 kl. 05:58

Den ihærdige islamist “Bjørn Holmskjold” skriver:

islam bygger på sund tænkning, hvorfor der ikke kan forekomme saglig kritik… Men kun accept!

Mao. jeg har modtaget en åbenbaring, og den er sand, så hold kæft!

“Der kan ikke forekomme saglig kritik”. Prøv lige at tænke den tanke til ende.

Det er jo præcis som marxismen i gamle dage. “Vi har ret, I har uret og skal iøvrigt udryddes snarest”.

Jeg har mine tvivl om, hvorvidt hr. Holmskjold er indfødt dansker. For det første afslører han i næsten hvert indlæg fejl i sin retskrivning. For det andet er han ude at stand til at formulere blot ét sammenhængende ræsonnement, der går ud over flg. påstande:

“Islam forklarer sandheden om, hvordan Gud skabte verden, og hvordan vi mennesker har at forholde os”.

“Freud og Darwin inddrager jeg til støtte for mit argument om, at Islam er sand, og at alle I vantro er dømt til udryddelse”.

“Holmskjold” er ubekendt med vestlige traditioner for argumentation og bevis. Det får mig til at tro, at han har haft en nogen aparte opfostring.

Mht “Karin Bennedsen” er jeg enig med den, der skrev, at det er påfaldende, at en højtlønnet medløber i det grønne hysteri har tid til at beskæftige sig med noget så underlødigt som JP-blogs. Men uvidenhed og fordomme kan, som Friedrich Schiller engang skrev, ikke engang guderne overvinde. Især ikke hvis man får gode penge for at tro på og forkynde sludder.

“Det er svært at få nogen til at forstå noget, hvis hans job afhænger af, at han ikke forstår det” (Upton Sinclair, amerikansk forfatter). Anvendeligt idag på umådeligt mange hertillands, fra Connie Hedegaard og Tøger Seidenfaden nedad.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 06:17

@David Gress

“Jeg har mine tvivl om, hvorvidt hr. Holmskjold er indfødt dansker. For det første afslører han i næsten hvert indlæg fejl i sin retskrivning.”

Hvis fejl i retskrivningen skulle være tegn på at man ikke er indfødt dansker, så tror jeg, du vil finde mange på bloggen og andre steder, som på samme måde kan mistænkes for heller ikke at være indfødte danskere.

Er det, hvad du kalder vestlig tradition for argumentation og bevis?

Folk, incl. dig, har så travlt med at snage i, hvem man mon er i stedet for bare at forholde sig til det, man skriver, så derfor fodrede jeg de useriøse snagere med en lille luns, som du/de så kan muntre jer med at spekulere over og digte videre på :-)

Og helt ærligt, hvad kommer min personlige baggrund dig og andre ved? Du er langt under lavmålet, når du ikke ser dig for god til at falde i den muddergrøft.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 06:23

@David Gress

Jeg kan se, at der er et par fejl i min danske grammatik. Måske er jeg så i virkeligheden heller ikke en indfødt dansker?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 22. nov 09 kl. 06:36

Ja, Frandsen er rabiat, men det er du skam også, Jens Hansen, når du tager afstand fra satiretegneres selvfølgelig ret til at gøre grin med hjernevaskede dogmatikere, der begår selvmordsterror i deres usynlige vens navn, for at få evigt liv og fri rådighed over 72 jomfuer…

Dét er der selvfølgelig mildest talt INGEN grund til at udvise respekt for, medmindre man har en komplet forskruet opfattelse af etik.

For heldigvis er det ikke kun DF’ere, der støtter den kulturradikale antiracist, Kurt Westergaards selvfølgelige ret til at gøre grin med islamistiske terrorister. Det gør de fleste selvfølgelig.

Langt de fleste mener selvfølgelig også, at han ikke gjorde noget forkert; han gjorde jo kun grin med de islamistiske terrorister, som besudler islam, ved at begå bombeterror i allahs navn, fordi både selvmord og mord på tilfældige civilister er forbudt ifølge koranen.

Det er heldigvis kun et ekstremt lille, rabiat og åbenlyst etisk defekt segment, bestående af propagandister som Holmskjold, Bennedsen og andre “debattører”, der aldrig forholder sig til relevante modargumenter, men opfatter relevante modargumenter som en krigserklæring, som udløser en argumentløs tilsvining, og som fuldstændigt uargumenteret påstår, at Westergaard er en slags racist, fordi han gør grin med racistiske, islamistiske terrorister…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 22. nov 09 kl. 06:54

Du forsvarer mildest talt ikke danske interesser, Bennedsen.

Du forsvarer heller ikke almindelige moderate muslimers interesser, når du bakker moralsk op om de islamistiske terrorister, der truede satiretegneren Westergaard på livet, for at tvinge Danmark til at genindføre censur, så kritik af deres overgreb - f.eks. satirisk kritik af islamistisk terror - bliver strafbart.

For det er et faktum, at de rabiate islamisters trusler først og fremmest rammer personer, der er “født som muslimer”, men som vælger at praktisere deres ret til tros- og ytringsfrihed.

F.eks. de efterhånden ret mange danske politikere, der er “født som muslimer”, og som er blevet truet på livet af dhimmiernes ultraintolerante, antidemokratiske, islamistiske protegéer, der mener at de har ret til at bestemme, hvad de må mene og gøre

Det er hverken udtryk for antiracisme eller tolerance, at støtte ultraintolerante psykopater, der ikke accepeterer, at andre kritiserer eller latterliggør deres religiøst “retfærdiggjorte” forbrydelser.

Som Thomas Mann skrev i Trolddomsbjerget, så “bliver tolerance til en forbrydelse, når den udvises overfor ondskab”, som f.eks dem ondskab som begås af de ultraintolerante, islamistiske selvmordsterrorister, som Bennedsen, Holmskjold og Jens hansen giver “moralsk” opbakning…

“Anstændige” terrorapologeter - hahaha… I er hårdt ramt af stockholmsyndromet; I er selve beviset på, at Roses tese var korrekt.

Islamisternes evindelige terror mod anderledes tænkende, der begyndte med den første muhammedkrise - Khomeinis dødsdom over forfatteren Salman Rushdie - HAR fået Jer til at undlade kritik af overgreb, som I sandsynligvis ellers ville have kritiseret, for at undgå terroristernes trusler og terror mod kritkere, som I ufatteligt nok opfatter som retfærdig.

I er ikke det mindste anstændige; I er nogle komplet amoralske kujoner.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 07:53

@Jakob Schmidt-Rasmussen

“F.eks. de efterhånden ret mange danske politikere, der er “født som muslimer”, og som er blevet truet på livet af dhimmiernes ultraintolerante, antidemokratiske, islamistiske protegéer, der mener at de har ret til at bestemme, hvad de må mene og gøre.”

Kunne du ikke lige sætte navne på ‘de efterhånden ret mange danske politikere, der er “født som muslimer”’ som er blevet truet på livet?

“Islamisternes evindelige terror mod anderledes tænkende, der begyndte med den første muhammedkrise - Khomeinis dødsdom over forfatteren Salman Rushdie…”

Vidste du, at Ayaan Hirsi Ali i sin tid tilsluttede sig Khomeinis fatwa mod Salman Rushdie?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 08:50

@ niels hansen

Det kommer ikke som en overraskelse, at du er begejstret for Australiens tidligere premierminister

Det er skam ikke kun premierministeren, men hele landet og australierne, jeg er begejstret for. Jeg tilbragte nogle af mine allerbedste år dernede.

Og nej. Australien og australiere er ikke racistisk anlagte. Men de siger, hvad de mener uden omsvøb, de knokler på og de er ikke angrebne af politisk korrekthed. Et par af de ting, jeg satte mest pris på i min tid dernede.

Og jeg vil rent ud sagt pisse på, hvad FN mener. Jeg anser ikke den forsamling af diktaturer for noget, der bør tages seriøst.

Heldigvis er australierne fornuftige mennesker, så labor ryger snart fra magten igen.

Den eneste racist, jeg har oplevet i Australien, er premierminister Petersen fra Queensland tilbage i 60-70′erne. Og han var af dansk æt og så stokkonservativ at selv enevoldskongerne i Frankrig ville blive grønne af misundelse. :-)

Men indrømmet: de bryder sig ikke meget om skævøjede, pommies (englændere) og italienere - samt i nutiden muslimer. Men det skyldes nu andre ting end racisme.

@ Jakob Schmidt-Rasmussen

Du sætter fingeren på pulsen. Der er netop tale om etiske defekter hos bjørnebassen og hans segment. De hylder ufrihed, undertrykkelse og racisme i fuldt flor.

Det er hverken udtryk for antiracisme eller tolerance, at støtte ultraintolerante psykopater, der ikke accepeterer, at andre kritiserer eller latterliggør deres religiøst “retfærdiggjorte” forbrydelser.

Nej. Det er nærmere udtryk for undergravende virksomhed og stærkt antidemokratisk.

I er ikke det mindste anstændige; I er nogle komplet amoralske kujoner.

Så sandt, som skrevet står.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense C | Skrevet: 22. nov 09 kl. 08:58

@Karin Bennedsen, Esbjerg

Jeg mener det er forkert at kalde det en provokation, det var en tegning og intet andet. At man vælger at tage det personligt må stå for egen regning.

Det er umuligt og sige sige hvad konsekvensen ville have været såfremt man IKKE var gået ind. Der har jo været terror angreb siden 9/11, både i madrid og i london. Afganistan og pakistan var/er uden tvivl arne sted for mange af de radikale muslimer.

Jeg må indrømme jeg har det fint med kampen er taget ned til dem og ikke er hos os mere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:02

David Gress, 8000 Århus C

Du skal læse det jeg skrive i den betydning, som det er skrevet, og ikke i den betydning, som du tror det er skrevet. For eksempel følgende vending….

”Islam forklarer sandheden om, hvordan Gud skabte verden, og hvordan vi mennesker har at forholde os”.

Denne vending har jeg aldrig gjort brug af!

”Holmskjold” er ubekendt med vestlige traditioner for argumentation og bevis. Det får mig til at tro, at han har haft en nogen aparte opfostring.”

Hvad får dig til at tro det?

Du, som påstår at være bekendt med de ”vestlige traditioner for argumentation og bevis”. Jeg tager naturligvis for givet, dersom du ikke har fået en aparte opfostring, at du selv kan opfylde de ”vestlige traditioner for argumentation og bevis”?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:06

@Carsten Hansen

“Jeg mener det er forkert at kalde det en provokation, det var en tegning og intet andet.”

Hvis en karikaturtegning, udover at ‘more’ publikum, ikke også provokerer, så har den misset sit sigte og er ligegyldig. Og en gammel erfaren karikaturtegner som Kurt Westergaard, tegner selvfølgelig ikke en karikatur, der ikke også er en provokation.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:10

@ Carsten Hansen

Jeg må indrømme jeg har det fint med kampen er taget ned til dem og ikke er hos os mere.

Det er også en af mine stærkeste begrundelser for at støtte krigen. Det er bedre at føre den i fjendens lande end i egne lande. Bortset fra det burde man nok bombe mere og bruge færre landtropper.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:20

I de seneste indlæg faldt jeg med glæde over

.. info, argumentation, citater, sprog…fra
Jakob Schmidt-Rasmussen, København, Niels B. Larsen, Svenstrup J, David Gress

don’t ever stop…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, odense | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:25

Jacob Schmidt Rasmussen

Jeg mener ikke at nogen har anfægtet KW,s ret til at lave hans tegning. Eller JP,s ret til at udgive dem. Uanset hvoe elendige og infantile tegningerne er.

Som Sennels skriver er KW ikke skyld i dødsfaldene efter udgivelsen af tegningerne.

Det mener Sennels derimod imanerne som gav tegningerne videre er. Ganske besynderligt.

Man må formode, at det var meningen at tegninger skulle ses udenfor Århus og omegn.

Når nu meningen med tegningerne var at muslimerne skulle forhånes og svines til, skulle JP da være tilfreds med at de nåede ud i verden.

Så vidt jeg kan læse er der ca. 3-4 indlæg her på bloggen som har andre holdninger end det store flertal.

Det har det store flertal af DF tosser det åbenbart svært med, må man forstå.

De mange “Bukse Marius” typer som Niels B. Larsen har det svært med mennsker med andre holdninger end dem selv.

Det må også være svært. Når nu næsten alle på bloggen er så enige.

Men ude i det virkelige liv er der jo kun ca. 12 % DF tosser.

Så “Bukse Mariusserne” her på bloggen må nok affinde sig med at der lejlighedsvis er nogle der er uenige med dem. Selv om det ikke er mange.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:33

@Jens Hansen, odense

“Som Sennels skriver er KW ikke skyld i dødsfaldene efter udgivelsen af tegningerne.

Det mener Sennels derimod imanerne som gav tegningerne videre er. Ganske besynderligt.”

Glimrende argument. For selvfølgelig var hverken KW eller de rejsende imamer ansvarlige for andre menneskers handlinger.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 09:42

@Carsten Hansen

“Jeg må indrømme jeg har det fint med kampen er taget ned til dem og ikke er hos os mere.”

Der har sgu da aldrig været en kamp hos os. Hvad er det for noget sludder?

Og så er det udtryk for grænseløs kynisme, at du gerne ser danske soldater ofre deres liv i Afghanistan, for at flytte fokus væk fra din hjemlige andedam. FØJ!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels O, Lyby | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:01

Hver gang jeg ser kommentarer fra Bennedsen, (der jo er på avisbloggene 24/7/365) og alle de andre perlevenner, fyldes jeg med udsøgt væmmelse over både deres typiske venstreorienterede argumentationsform (der bevæger sig som springeren i skak) samt deres tenderende landsforræderi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels Jørgensen, Bedarieux | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:02

Er selvcencuren indført?

Rektor Finn Bønsdorff fra Frederiksberg HF Kursus var så nervøs for sin skoles sikkerhed og reaktionen fra forældre til skolens muslimske elever, at han nedlagde forbud mod et kunstværk, der forholdt sig kritisk til stening. Værket skulle i første omgang have været udstillet i aulaen på Frederiksberg HF Kursus og siden på kunstmuseet Arken i Ishøj, men inden det kom så vidt, blev værket standset af rektor Finn Bønsdorff.Kilde: Sapphos

Når et værk IMOD STENING kan ophidse muslimer i DANMARK, så er vi kommet langt ud.

Skal der indføres islamisk cencur?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:04

@ Jens Hansen

Når nu meningen med tegningerne var at muslimerne skulle forhånes og svines til

Uden at kende tegnernes bevæggrunde vil jeg umiddelbart tro at meningen ikke var at håne eller tilsvine muslimer, men at åbne deres øjne for, hvordan den sande islam er: terroristisk, krigsopviglende og undertrykkende.

Ingen kan med rette påstå at det er en forkert opfattelse af ideologien. Det fremgår nemlig tydeligt i klart sprog af koranen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:08

@ Karin Bennedsen

Og så er det udtryk for grænseløs kynisme, at du gerne ser danske soldater ofre deres liv i Afghanistan, for at flytte fokus væk fra din hjemlige andedam.

Hvad er det for en gang eklatant vrøvl at lukke ud. :-(

Ingen ønsker at danske soldater skal ofre livet men vi ønsker alle at holde terroren fra døren. Det gøres bedst ved at holde svinene beskæftiget i egen baghave, hvilket Afghanistankrigen netop gør.

Hellere en død talibaner end en død dansker - og vi slår vist flere talibanere ihjel end de slår danskere ihjel.

Men selvfølgelig… Din bette by er vel ikke så udsat for muslimsk terror…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:21

@Niels B. Larsen

“Ingen ønsker at danske soldater skal ofre livet men vi ønsker alle at holde terroren fra døren.”

Den såkaldte krig mod terror, som har udspillet sig i Irak og Afghanistan har ikke mindsket antallet af terrorister, tværtimod, så er der meget, der tyder på, at de to krige har været med til at skabe flere radikaliserede islamister, der lever ’stille’ i de vestlige lande og måske kun venter på chancen til at udføre en terrorhandling.

Det har jo aldrig været islamister fra hverken Afghanistan, Irak eller Pakistan, der har udført terrorhandlinger i vesten, men derimod radikaliserede ‘hjemmedyrkede’ islamister.

Så det er helt forfejlet, at vi og de allierede ofrer vores soldater i Afghanistan, og det er der vist også flere og flere statsledere, der indrømmer for sig selv og begynder at planlægge en acceptabel exitstrategi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 10:56

Niels B. Larsen, Svenstrup J

“Ingen ønsker at danske soldater skal ofre livet men vi ønsker alle at holde terroren fra døren. Det gøres bedst ved at holde svinene beskæftiget i egen baghave, hvilket Afghanistankrigen netop gør.”

Det er sådan George W. Bush gerne vil se verden. Og det er med den forklaring, at de danske politikere sender deres soldater ind i en krig, der ikke kan vindes. Men denne indsats har nu ingen indflydelse på terroren i den vestlige verden. For den er nemlig ikke styret af talebanerne, der kun i et begrænset omfang har en strategi, der indbefatter angreb på den vestlige verden.

Reelt forholder det sig sådan, at de danske soldater ofrer livet for Anders Fogh Rasmussens personlige ambitioner. Der jo altså ikke har det mindste med terror at gøre, men har så meget desto mere med hans venskab med George W. Bush at gøre. Som alt andet lige ikke er mere venskabeligt, end at også dette venskab har med Anders Fogh Rasmussen personlige ambitioner at gøre. For Anders Fogh Rasmussen er i virkeligheden kun optaget af én væsentlig ting her i livet, og det er Anders Fogh Rasmussen!

På den måde dør de danske soldater i kampen for, at Anders Fogh Rasmussen kan få kompenseret det ekstreme mindreværd, han fik som konsekvens af sin terroriserende far. Et opvækstforhold, som Anders Fogh Rasmussen har tilfælles med hans lidelsesfælle, George W. Bush. Deres venskab er derfor ikke baseret på følelser. For disse dybe følelser fik de begge knust i opvæksten. De har derimod et psykisk fællesskab, der baseret på en genkendelig psykopatisk opvækst. En psykopati, der for øvrigt konsekvent og altid går i arv.

Så krigen mod terror har intet med Irak og Afghanistan at gøre. Men har til gengæld meget med et ubevidst psykodrama at gøre, hvor fjenden i realiteten er nogle meget terroriserende forældre!

Det er i den kamp, som for øvrigt heller ikke kan vindes, at soldaterne ofrer deres liv!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Hugger Hansen, Horsen | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:01

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 21. nov 09 kl. 11:42

“Jens Hansen, Gentofte

Er den skiløber, der udløser lavinen, ansvarlig for de døde i landsbyen, som lavinen ramte? ”

Bjørn, du er vist i bedste fald lommefilosofisk, måske snarere manisk Tag en daddel og en kop the og slap helt af, du er virkeligt i det røde felt mht. intellektuel udfordring.
Faktuelt vil laviner udløses af skiløbere, dyr eller bare når forholdene er til det. Hvis en by rammes, så fordi den har forkert placering, har fældet alle træer, og vokset ind i områder hvor der er risiko. Men det står måske ordret anderledes i din koran? Den kan du i bedste fald tørre dig et hvist sted med.
Din tågede og modbydelige religion har fældet alle træer og vokser ind i områder hvor den kommer i fare.
Hvis man i vesten generelt skulle anvende de argumenter nogle af de værste islam-apologeter og islamister på bloggen her fremfører, så har islam provokeret så meget at et par endog meget kraftige bomber i hovedet på islam fra vesten kun ville være naturligt.

Bjørn, har du papnæse på hver dag?

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Larsen, Århus | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:02

Niels Jørgensen, Bedarieux, 10:02

Selvcensuren har været her længe. Trusler og truende opførsel fra vores muslimske medborgere har lært folk at holde lav profil overalt i samfundets institutioner.

Det her eksempel er blot eet ud af mange man hører om…toppen af isbjerget. Men det er helt ude i hampen at det sker… fuldstændig vanvittig… det sker her i Danmark…

Muslimer, der føler sig for nærgået ved godt, hvor man bor, og de kan på en brøkdel af et sekund samle hele flokken af muslimer på eet hold imod een. Det er frygtindjagende og man holder sin mund … og 100% lav profil.

Man har jo ikke råd til livvagt… som visse andre, der godt turde…

@K. Bennedsen & Co: … Dem, der godt turde, er dem I kalder “racister”, you know…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:05

@ Karin Bennedsen

Jamen jeg så da også gerne at vi nøjedes med at tæppebombe og holdt vore soldater hjemme.

Der bliver snart brug for dem indenlands til at knuse muslimerne og bzerne :-(

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:08

@ Bjørn Holmskjold

Anders Fogh er ikke anderledes end alle andre politikere. De slås for egen indkomst. Ikke andet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:12

Hugger Hansen, Horsen

“Bjørn, har du papnæse på hver dag?”

Nej, slet ikke! Men det tror jeg skyldes, at jeg ikke stikker næsen i noget, som jeg ikke har forstand på. Men jeg har til gengæld bemærket mig, at der er mange der går rundt med klaphatte. Hvor der er påtrykt et D i den ene håndflade og et F på den anden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:27

Niels B. Larsen, Svenstrup J

“Anders Fogh er ikke anderledes end alle andre politikere. De slås for egen indkomst. Ikke andet.”

Det er netop derfor, at politikerne hellere går efter de lette tilbudsvarer, end de tungtvejende løsninger!

Jeg har jo heller ikke på noget tidspunkt anbefalet demokratiet. Men netop påpeget, at demokratiet er opformerende det psykisk syge, det enfoldige og grådige. Hvorfor politikerne altid er afspejlende vælgerne, og dermed den p.t. eksisterende samfunds-normalitet.

Det er i øvrigt ikke tit du viser, at du under overfladen er enig med mig. At denne forståelse af tingene ofte bliver kvalt af dine blokerende skyggesider, har dog ikke formået at skjule, at du reelt er klogere, end du i almindelighed giver indtryk af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K Larsen, Østerbro | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:30

@ Bennedsen, 22. nov 09 kl. 09:06

1) Mener du der er en provokation at illustrere sandheden? Den tegning har jo bevist sin sandhed utallige gange.

2) Mener du at Kurt Westergaard er ansvarlig til at kende Islam så dybt at han kan forudsige hvordan andre vil reagere?

3) Ville du også støtte og forsvare en voldelig kristen sekt, hvis en sådan havde gjort voldelig oprør og dræbt uskyldige i forbindelse med filmen Life of Brian?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:37

@ Bjørn Holmskjold

Jeg er så sandelig ikke enig med dig i andet end politikerleden.

Alt dit vrøvl om guddommelighed og naturens orden kan du stikke skråt op.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kurt Zander, Spain | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:47

@ Niels B. Larsen

Hvis Danskerne bare havde “Ball’s” som de fleste Australier ville situationen i DK være anderledes.
Sådan er det desværre ikke men man kan jo håbe at lyset er ved at gå op for de fleste. Selvfølgelig vil der i et halv til trekvart socialistisk samfund altid være en endog stor gruppe af udnyttere som får understøttelse af staten. Disse store grupper er også stemmekvæg, som uden tvivl,ligesom mange politikere ser interresse i at stemme på partier der lover stadig understøttelse.
FN er en joke idag. Luk skidtet hurtigst muligt. Igen en organisation der prøver at være PC. Samme for EU. Det ville være meget interressant at få disses udgifter til driften at se. Er der nogen som har en henvisning til sider hvor der findes oplysninger om lønninger tillæg samt pensioner og skattefritagelse for ansatte ?? Demokratiet har strenge kår i disse åh så politiske korrekte organisationer. Kulturkløften udvider sig i den forkerte retning ved hjælp af visse naive venstresnoede og blinde medløbere for multikulturel samvær med grupper som undergraver vores samfund som vore forfædre har slidt for at bygge op.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:48

@K Larsen, Østerbro

Hvorfor tror du, at jeg har lyst til at svare på ledende spørgsmål fra en, der endnu ikke har deltaget i debatten med personlige holdninger?

Upassende ? Klag over indlæg

 
K Larsen, Østerbro | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:55

@ Bennedsen

Jeg tror skam ikke du har lyst til at svare…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 22. nov 09 kl. 14:15

Niels Hansen

““hvis DF kan beholde anti-Islam agendaen nogenlunde for sig selv så vil vi en dag inden al for længe se DF som landets største parti.”

Det har du fuldstændig ret i kan ske.

Det har vi set før. Da havde man bare skiftet ordet islam ud med et andet.

Jeg har personligt tillid til, at flertallet af danskere har lært af historien.”

Jeg har en tilståelse. Jeg lider af nazifobi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Allan Thunø, Kastrup | Skrevet: 22. nov 09 kl. 16:23

@Steffen Nielsen

Alle lider af Nazifobi. Mange lider også af Izlamofobi. Næsten ingen lider af Muslimofobi. Det er bare svært at have tillid til at Muslimer her til lands vil andet end dukke sig når konfrontationen opstår. Frygten for deres “overbevisende” med-muslimer (Islamisterne) er uden tvivl stærkere end deres kærlighed til Danmark. De kender det jo, de fleste. Ellers ville vi jo have set mange, mange flere reaktioner mod Izlamisterne, fra Muslimsk side end vi gør. De har jo altid gjort det. Levet på deres knæ.

Trygheden i at andre fortæller dig hvad du skal gøre, sige og tænke er jo nok også rar. Så er man jo fri for selv at gøre det, og fri for ansvar for eget liv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Vivi Andersen, 5500 Middelfart | Skrevet: 22. nov 09 kl. 18:12

Lige for at gøre Jer opmærksom på Qaradawi, formanden for Europæisk Råd for Fatwa og noget andet jeg ikke kan huske hvad der :

Qaradawi vil at det nuværende Europa skal give den nuværende islamiske verden en undskyldning for Korstogene !

Hvad vil han opnå med dette udover at se EUs ledere på knæ i bedste dhimmistil - en positur vi alle i forvejen ved de forlængst har indtaget- samt at holde gryden i kog i bedste Rejsende-Imamer-Stil ?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ms. Beaver, Stoney Creek | Skrevet: 22. nov 09 kl. 20:51

Vivi Andersen, 5500 Middelfart | Skrevet: 22. nov 09 kl. 18:12

“Qaradawi vil at det nuværende Europa skal give den nuværende islamiske verden en undskyldning for Korstogene !”

Det ville være mere på sin plads hvis Qaradawi, og befolkningen i den islamiske verden sammen med de p.t. boende muslimer i alle vestlige lande gav det nuværende Europa og andre lande hvor muslimer prøver på at ødelægge demokrati, land og folk en undskyldning for det de har gang i.

Manden må være endnu mere ubegavet end de andre ørkentosser der render rundt i deres selvopfattelse og oppustede rus. Det må skyldes opiumstågen de lever i.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Steffen Nielsen, Kbh NV | Skrevet: 22. nov 09 kl. 21:11

Allan Thunø og Vivi Andersen

Når jeg skriver “nazifobi” eller “nazismofobi” er det selvfølgelig polemisk stillet op overfor det manipulerende begreb “islamofobi”.

Hvad angår Qaradawi vil jeg håbe, at man vil reagere ved at latterliggøre hans krav. Manden fortjener nul respekt. På dhimmiagtig maner har man (Vesten)krybet alt for længe for galninge. Jeg har læst, at man har rådspurgt sig hos ham i forbindelse med Hollywoodfilmen om Muhammed. Al den kryben er ikke til at holde ud. Vi må til at være mindre respektfulde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
www.sajdet.dk Ida Norrild, Sakskøbing | Skrevet: 23. nov 09 kl. 08:08

Er det ham her: Mr TAREK OMAR/Bank Of Africa,Burkina Faso-West Africa/TRANSFERENCIA - og journalistelev?

Sikkerhedsordet er pudsigt nok FUNNY.

Upassende ? Klag over indlæg

 
www.sajdet.dk Ida Norrild, Sakskøbing | Skrevet: 23. nov 09 kl. 08:47

Michael Nielsen, sdr felding har ret i at Vesten bøjede af for imamvælde og femtekolonner lige da det brændte mest på.
En meget stor gruppe gammeldanskere var længe om at acceptere det uforudsete i, at en religion ikke har plads til humor, ironi og kritik.

Alle de gode muslimer skulle jo have stået i kø for at kysse Westergaards fødder. Fordi han viste hellig krigs = terrorismens sande ansigt. Drab i den højtelskede og fredsenskende profets navn.

Michael Nielsen har også ret i at det gælder om at stå fast og det burde egentlig ikke være et problem. I den korte tid der er gået, efter alle de særdeles primitive reaktioner på en tegning, har Vesten haft rigelig lejlighed til at se ”arbejdsmetoderne” i fuld offentlighed.

Ingen grund til opremsninger.

Westergaad citeres for at fortryde tegningerne. Hm! Tegningerne benævnes igen igen som en provokation.

Vræler selvmordsbombere på et tæt pakket torv- Allah er den største - når de trækker i snoren?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 23. nov 09 kl. 09:02

“Vidste du, at Ayaan Hirsi Ali i sin tid tilsluttede sig Khomeinis fatwa mod Salman Rushdie?”

Men hun blev klogere, da Theo van Gogh blev myrdet og hun selv blev dødsdømt af misogyne islamister, for sin retfærdige og modige kritik af islamisternes systematiske og lovfæstede undertrykkelse af muslimske piger og kvinder.

Du er ikke blevet et hak klogere, og fosvarer stadig islamister, der truer frie kunstnere og kritiske intellektuelle på livet.

Du har INGEN etisk integritet; det har principløse kujoner, der er ramt af stockholmsyndromet aldrig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kasper H, Odense | Skrevet: 27. nov 09 kl. 22:41

@leif sørensen.

Hvorfra kan kristendommen være en positiv evolution? Da Middelalderen var mørkest omkring 700-1000-tallet, var den græsk-romerske kulturarv forsvundet fra Europa, hvorfra vi har hovedparten af vores kulturelle og intellektuelle arv. De eneste som holdte den i live var Det Byzantiske Rige og Kalifatet i Mellemøsten. Altså de græsk-ortodokse grækere og muslimere i Sydøsteuropa og Mellemøsten. Derfor har kristendommen lidt under negativ evolution, ligesom Islam kom ind i efter korsfarerne i 1100-tallet.

Upassende ? Klag over indlæg

 

Annonce:Arkiv
Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Jyllands-Posten. Jyllands-Posten har ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere
Jyllands-Posten, Grøndalsvej 3, 8260 Viby J, +45 87 38 38 38. Kontakt: http://jp.dk/kontakt/