*

Profil

Morten Messerschmidt blogger om europæiske forhold og Danmark set fra Bruxelles.

Baggrund:

Morten Messerschmidt er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1997.

Han blev valgt til Folketinget i 2005 og til Europa-Parlamentet i 2009.

Andet:

Sted:

Bruxelles/Danmark

Website:

Besøg

Emneord:

Morten Messerschmidt

“Fanden skabte kvinden for at byde Herren trods”

Dato: 9. oktober, 2013

Emner:

 

 

Nej, det er hverken en frådende mullah i Riyadh eller en gammeltestamentlig prædikant i Alabama, som står for udbruddet, men en revysang med Jørgen Ryg og Preben Kaas. Den har i øvrigt omkvædet “Hvad skal vi med kvinder, de er bare til besvær…!”, og den er stadig ganske morsom, men står det til de politisk-korrekte lyseslukkere i EU, vil den en dag kun blive nynnet i lukkede selskaber; og Facebook’s og Youtube’s søgerobotter vil automatisk lukke dig ned, hvis du udbreder den.

Stærke kræfter i EU vil nemlig gøre det ulovligt og strafbart at give udtryk for - anti-feminisme.

I EU-parlamentet er et dokument på vej “Europæisk statut til fremme af tolerance - til vedtagelse i de europæiske staters lovgivende forsamlinger”.
Og “tolerance” skal da nyde fremme, vil de fleste mene, men der bliver sandelig ikke særlig højt til loftet i Danmark, hvis f.eks. de danske EU-partier en dag beslutter at belaste Danmark med statutten. Dens formål er at  ”Tage konkrete skridt til at bekæmpe intolerance, især med henblik på at eliminere racisme, diskrimination efter hudfarve og etnicitet, religiøs intolerance, totalitære ideologier, modvilje mod fremmede, antisemitisme, antifeminisme og homofobi.”

De grupper, der bliver udsat for alle disse fortrædeligheder, bør have særlige privilegier: “Den særlige beskyttelse, som medlemmer af sårbare og udsatte grupper bør sikres, kan indebære særbehandling (preferential treatment).”
Og det er også slut med vittigheder om muslimer, handicappede og homoseksuelle, for regeringerne skal retsforfølge den, der:”offentligt fremsætter nedgørende bemærkninger imod en gruppe (…) eller dens medlemmer, med den hensigt at opildne til vold, at tilsværte gruppen, latterliggøre den eller udsætte den for falske beskyldninger.”

Slut med vittigheder i Sosu-medarbejdernes kaffestue om handicappede, med vittigheder på Bullers Bodega om homoseksuelle, eller jokes i den lokale socialdemokratiske vælgerforening om muslimer. Slut med blondinevittigheder. Og et udbrud som “Kvinder!”, hvis du er vidne til en lidt klodset parkering, kan bringe dig i fedtefadet.

Statut-forslagets forfattere skriver dog udtrykkeligt, at en overtrædelse af Tolerance-loven ikke i selv skal kunne føre til udvisning af ikke-statsborgere fra et land; så er de også beskyttet.
Jeg regner ikke med, at forslaget til Tolerance-lov fra Europæisk Råd for Tolerance og Forsoning har nogen fremtid for sig. Endnu. Men bare urolig: En EU-polyp, der hedder “Agenturet for Grundlæggende Rettigheder” med danskeren Morten Kjærum som formand, advarer i en erklæring om, at selv om EU-landene i 2000 vedtog et direktiv imod diskrimination, så er der stadig fælt megen diskrimination i EU, som kun ny lovgivning og energisk håndhævelse deraf kan bortrydde. I fremtiden vil flere milliarder blive brugt på utallige NGO’er og deres forrykte rapporter, og de vil endda blive taget alvorligt i den parodi af et parlament, hvortil jeg har den ære at være valgt. Og vær på vagt: Før du ved af det, kan nogle af de forrykte forslag være blevet til lands lov og ret.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
30.05.14 00:06
Intet svar Læs mere
skriver
19.05.14 17:57
Vanvid. Det er til at falde i krampegråd over. Milliarder til sindssyge muhamedanske krigstossers våbenkøb. Selv om det er forfærdeligt at læse Læs mere
skriver
14.05.14 09:30
Hej Morten. Sidder lige med et spørgsmål som er svært at besvare via google: Hvad koster din egen EP-valgkampagne - og hvem Læs mere
skriver
07.05.14 07:46
skriver
07.05.14 07:45
EU bør Læs mere

Arkiv

juni 2014  (1)

maj 2014  (14)

april 2014  (30)

marts 2014  (19)

februar 2014  (5)

januar 2014  (7)

december 2013  (6)

november 2013  (2)

oktober 2013  (9)

september 2013  (5)

august 2013  (3)

juli 2013  (5)

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her