*

Profil

Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann blogger om et nyt syn på integrationsdebatten. De trækker på deres erfaringer fra Center for Positiv Integrations rådgivningscenter på Nørrebro i København. Målet er en oplyst og løsningsorienteret debat, hvor fokus er på det konstruktive.

Baggrund:

Thomas (cand.jur.) og Jeppe (cand.scient.pol.) og er hhv. formand og bestyrelsesmedlem i Center for Positiv Integration (CePI). CePI er en tænketank med et rådgivningscenter på Nørrebro.

Andet:

Sted:

Nørrebro

Website:

Besøg

Positiv integration (arkiv)

Diskrimination i ly af natten

Dato: 9. marts, 2011

Emner:

170 kommentarer

 

 

Kan du, kære læser, huske hvordan det er? Altså en tur i byen? Da vi på bloggen her var lidt yngre, var det virkelig noget man kunne gå i lang tid og se frem til! I byen med vennerne, ud og få lidt luft under vingerne, der hvor alting sker: Sammen med de gode kammerater, endelig glemme hverdagen, ud og danse, måske noget at drikke, lange blikke på tværs af baren og dansegulvet. Det var tider!

Men hov, dig der, du kan ikke komme ind her! Det er jo en privat fest og en medlemsklub, og der er gæsteliste i aften… Eller sådan noget. Dig kan vi ikke have rendende her!

Ikke komme ind?! Tal lige om et antiklimaks! Og om at få umaskeret diskrimination smidt i hovedet, som en sur, gammel klud - på en feststemt aften og foran dine venner.

Tænk, at det stadig foregår sådan i 2011. Men det gør det altså: CePI var vidne til det natten til søndag den 6. marts, da vi stod for den danske del af den store europæiske test af diskrimination i nattelivet. En gruppe bestående af 1 pige og 2 drenge med hhv. palæstinensisk, tyrkist og sydafrikansk baggrund blev afvist grundet gæsteliste, men umiddelbart bagefter kom vores etnisk danske kontrolgruppe ind - uden snak om lister.

Og at formene bestemte grupper adgang til dele af det rum, hvor alle andre kan færdes, ja, det stoppede man med i 1968 i USA og i 1994 i Sydafrika.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, mener vi i CePI. Ét af de steder man kan sætte ind er i adgangen til anmeldelse. Det burde være lettere end at skulle vente timer på politiet for derefter at skulle udfylde et længere skema (der er altså ikke mange, der rigtig gider lave en Rosa Parks og insistere på sine rettigheder, når det er over midnat og under frysepunktet).

Man burde udbrede den portal for anmeldelser, som allerede findes, så det er lettere at anmelde, når det sker, og hvor også de værste syndere bør optræde, så det er lettere for samfundsbevidste borgere at undgå de steder, som åbenlyst diskriminerer.

Man kunne ligeledes forestille sig en smiley-ordning, som den vi kender fra restauranter og caféer, således at den rådne, racistiske praksis kommer frem i vinduet og ikke længere kan skjules bag dårlige undskyldninger

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 11:55

“Men hov, dig der, du kan ikke komme ind her! Det er jo en privat fest og en medlemsklub, og du lavede vist nok ballade for noget tid siden… Eller sådan noget. Dig kan vi ikke have rendende her!”

Mener i alvorligt, at det er et problem at man udelukker gæster der tidligere har vist sig at være ballademagere?

Jeg er mildest talt målløs.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hans hansen, HK | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:00

Og kampen for, at etniske danskere har pligt til at udsætte sig for islamisk vold fortsætter ufortrødent.

“Man kunne ligeledes forestille sig en smiley-ordning, som den vi kender fra restauranter og caféer, således at den rådne, racistiske praksis kommer frem i vinduet og ikke længere kan skjules bag dårlige undskyldninger”

Det ville være herligt med sådan en ordning. Så kan danskere, kinesere, thaier, afrikanere og alle andre spotte de steder, hvor man ikke ved sin blotte tilstedeværelse udsætter sig for risikoen for islamisk vold.

Og nej. Islam er ikke en race, men et apartheide system forklædt som religion.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Saulius Pusinskas, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:09

De herrer kunne bedre skrive om realitet. Fx. 5-årig sansynligvis nydansker der deltog i røveri mod kvinde i busstoppestedet i Brabrand (kvinden blev væltet omkuld, hendes taske frarøvet). Da kvinden snuppede den løbende 5-årig, fik hun knyttenæveslag i ansigtet fra hans 15-årig kammerat (mest sansynligvis også nydansker).

Det ville jeg kalde diskrimination.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Erik Bramsen, 1622 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:12

Hans Hansen
Enig.

Det bringer mig til at tænke på den diskrimination der ligger i, at man med alle de mærkningsordninger man har, ikke har en et halal-mærke, så muslimer ikke risikerer at købe urent kød.

Denne rådne racistiske praksis er det måske værd at kigge lidt nærmere på, d’herrer kommunalkonsulenter?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jeppe Fogtmann, 2200 København N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:14

Hej Ole,

Det, vi henviser til i den sætning, du fremhæver, er de undskyldninger, som anvendes for at holde nogle udenfor. Vi oplevede som beskrevet, at en dørmand henviste til en fiktiv gæsteliste; eksemplerne er legio.

Og du har ret (og behøver slet ikke være målløs): De gæster, som reelt laver ballade, fortjener ikke en tur til i manegen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:15

Erik Bramsen, det er slet ikke nødvendigt med en sådan mærkeordning, da du (stort set) slet ikke har mulighed for at købe eks. kylling der IKKE er hallal.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P.M. Olesen, Frederikshavn | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:15

Hvilken planet lever i på? At kalde diskotekernes afvisning af grupper af invandrerdrenge for diskriminering og racisme, er som sædvanlig et forsøg på at spænde ben for enhver reel debat om det, som problemet egentlig handler om. Det ville være forfriskende, hvis man for en gang skyld kunne forsøge at se upartisk på problemstillingen. Da diskotekerne som bekendt er forretninger, er de - som alle andre forretninger - interesseret i at få kunder i butikken vel at mærke, hvis der tjenes penge på, dvs. at kunderne køber noget, ikke generer de andre kunder, og derved jager dem væk. Kunne problemet skyldes at disse grupper i overvejende grad ikke er i stand til at opføre sig ordentligt, f.eks. overfor diskotekets øvrige gæster, at de intet køber, generer de danske piger og udviser turende adfærd. Hvis ja, hvad er da årsagen hertil? Inden man farer ud med det hellige racisme flammesværd, kunne man måske forsøge at spørge sig selv om, hvorfor diskotekerne afviser disse potentielle “kunder”, og om fejlen udelukkende ligger hos diskotejerne. I øvrigt, danskerne, - som er et de mest tollerente folk på denne jord, - er ikke racister, men der er også grænser for, hvad de finder sig i.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:17

@Jeppe Fogtmann

Tusind tak for svaret, er glad for at se at jeg fejltolkede jeres mening! :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jeppe Fogtmann , | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:31

Hej P.M.,

De, som laver ravage i nattelivet, skal naturligvis ikke have lov til at komme igen og igen.

Men her taler vi om et kriminalitets-issue, altså at strafbare handlinger skal føre til konsekvenser for den, der bryder loven.

Automatisk at forvente at bestemte grupper laver ballade og derfor udelukke dem på forhånd er meget tæt på definitionen af racisme og er i hvert fald udtryk for skamløs diskrimination. Der er simpelthen ikke belæg for det. Hvis det er din opfattelse, så er jeg bande for, at du er blevet snydt af tabloid-forsiderne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
A. J., København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:45

@Jeppe Fogtmann: men hvis diskoteksejere, dørmænd osv kan vurdere at det altid er ni ud af ti af dem der lukkes ind og laver ballade der er unge indvandrerdrenge, kan man så ikke sige at de bare handler ud fra deres erfaring?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper T, Aarhus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:52

Danskere er ikke racister. Problemet ville hurtigt løse sig selv, hvis man startede med at løse det virkelige problem, som beskrives af en diskoteksejer i dette læserbrev http://jp.dk/opinion/breve/article2359320.ece

Upassende ? Klag over indlæg

 
henrik rasmussen, 1264 kbh k | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:53

“Gratis adgang sammen med din søster” - så er det problem løst

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 12:54

Stop det islamiske barbari, stop de muslimske udplyndringer af danske skatteydere, stop multikulturen, etc., etc., - eller sagt på anden vis: boykot islam og muslimerne, de har intet at gøre i kristne civiliserede samfund!

STOP BARBARIET - ISLAM UD AF EUROPA!

Upassende ? Klag over indlæg

 
F JensenH, 6100 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:00

Altså, det er regeringens, folketingets og retsvæsnets samt politiets opgave og pligt at beskytte fredelige danskere mod enhver form for vold og mishandling.

Og ejere af restauranter mv. har også denne pligt.

Sådan er det i enhvert civiliseret samfund.

Men denne beskyttelse er blevet ringere og ringere i de sidste 25 år. Mængden af vold, knivstikkeri, gadeskyderier osv. stiger og stiger.

Det er en meget beklagelig udvikling.

Der bør gøres meget mere for at vende denne udvikling.

Og alt der kan være med til at mindske denne kriminalitet, herunder kontrol med hvem der får adgang til diskoteker osv., bør nyde fremme.

Straffen for overfald på sagesløs bør tre- eller femdobles. Bøllerne har mistet respekten for retssystemet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:00

@Jeppe Fogtmann

Forudsat at i anerkender, at der er en overrepræsentation af problemer med særlige grupper af unge i nattelivet (både hvide og brune forstås) -hvordan vil i så i praksis foreslå at man løser det i situationen? For det er vel de færreste der syntes at det er ok at udelukke folk på baggrund af farven. Men hvilke værktøjer skal den private erhversdrivende så tage i brug?

Hvad er jeres mening iøvrigt om at afvise på baggrund af tatoveringer, det bliver mange steder i vid udstrækning benyttet til at undgå eks. rockere. Det er jo også en regel der skærer en stor gruppe (tatoverede) over en kam på baggrund af problemer med de få (rockerne).

Upassende ? Klag over indlæg

 
F JensenH, 6100 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:01

Rettelse: ethvert

Upassende ? Klag over indlæg

 
Selma Lysel, 1657 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:01

Tak for en dejlig artikel!

Til Sauilius Pusinskas - så er det du efterlyser jo åbenlyst ikke artiklens fokus. Man kan _altid_ skrive om noget andet end det man skriver om, men artiklen her handler altså om diskrimination i nattelivet og ikke om taskerøverier. Hvad med om du selv skriver en artikel om dét?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian P, Aarhus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:06

Utilgiveligt virkelighedsfjernt blogindlæg.

Hvis I læste JP, så ville I have set følgende meget oplysende læserbrev fra i lørdags: http://jp.dk/opinion/breve/article2359320.ece.

Efter idé fra dette læserbrev, vil jeg foreslå at bloggens to insisterende naive skribenter forsøger sig som dørmænd på et af de relevante diskoteker - evt. dækket af et doku-hold fra TV2. Kosteligt vil det være, at se jer blive overdænget med skældsord, spytklatter og beskyldninger om racisme fordi I prøver at passe jeres arbejde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Rasmussen, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:29

Endnu en gang prøver VKO i deres afmagt at trække udlændingekortet selv om de selv har haft magten og ansvaret de sidste 10 år! Jeg troede efterhånden kun at det var taberne fra tossepartiet DF som havde så lav en moral men p.g.a. dårlige meningsmålinger prøver bondepartiet Venstre så at gøre det til et valgtema igen! Der er ingen tvivl om at der er problemer med unge arabiske mænd rundt omkring, men så må regeringen jo sørge for en konsekvent og hurtig afstrafning af disse ved enhver lovovertrædelse! Og i lyset af begivenhederne i Nordafrika og Mellemmøsten hvor især unge mennesker kæmper for demokrati kan vi jo også herhjemme bruge dette som eksempel over mørkemændene og Hitz-ut-Tahrir! I New York hvor der bor langt flere mennesker end i Danmark trives alle de forskellige nationaliteter udmærket sammen fordi myndighederne står fast på at grundlæggende amerikanske værdier skal overholdes, hvilket ikke forhindrer mangfoldighed!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:30

Kort kommentar:

Skal vi legalisere diskrimination af dansk-arabere og andre unge mænd med østerlandsk udseende som gerne vil ind på danske diskoteker?

Det er der nogle som mener; men tænk lige over, kære meddebattører, at noget sådant skam er prøvet mange gange før — og det har altid skabt flere problemer end det angiveligt har løst…! (Hvis der da ellers i det hele taget til at begynde med overhovedet var nogle problemer at løse…):

I Tyskland blev der i tiden efter nazisternes magtovertagelse i 1933 opsat flere og flere “Juden unerwünscht”-skilte ved værtshuse, kroer og tivolier…og til sidst også på bænke i de tyske byers parker…

Og i de amerikanske Sydstater kunne man helt op i 19600erne se utallige “Whites Only” og “Blacks Only”-advarselsskilte, som det var uhyre risikabelt at undlade at rette sig efter…især hvis man var sort.

Og i Sydafrika var adskillelsespolitikken som bekendt gennemført i alle samfundslivets aspekter.

Er dette eksempler til efterfølgelse i dagens Danmark!?

NEJ, det mener jeg bestemt IKKE!!!

Men på den anden side er det et helt reelt problem, at ureguleret tilstrømning af unge mænd med mellemøstlig baggrund, som sjældent kommer ledsaget af en ung kvinde, meget let kan føre til konflikter, fordi der let opstår konflikter mellem de mange unge mænd om de få kvinder i danselokalet.

Det er efter min mening helt legitimt at forsøge at tage højde for dette helt forudsigelige problem.

Det kan imidlertid gøres ved at regulere adgangen til diskoteket efter KØN i stedet for efter etnicitet.
Måske ikke så regidt, at der absolut til enhver tid skal være lige mange af hvert køn på diskoteket; men hvis f,eks. to tredjedele af diskoteksgæsterne er af hankøn, bør det efter min mening være lovligt for diskoteksejeren, midlertidigt at nægte at lukke flere mænd ind, med mindre de ledsages af kvinder.

En sådan fremgangsmåde vil ramme de sidstankommende mandlige diskoteksgængere - uanset etnisk oprindelse - og kan derfor ikke opfattes som racediskrimination.

Der er ganske vist tale om kønsdiskrimination, men det kendes og accepteres i forvejen inden for diskoteksverdenen, hvor piger og kvinder undertiden får gratis, eller stærkt prisreduceret, adgang.

Dansk lov praktiserer øvrigt også kønsdiskrimination i værnepligtsloven, som kun omfatter mænd, så derfor kan der ikke være noget lovstridigt i mit forslag.

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:32

Ris og ros –

Først ris. I vender historien på hovedet. Årsagen til den misere i påstår at have konstateret skal findes hos de politikere og vælgere, som tillod en alt for stor tilvandring af uintegrerbare mennesker.
Ofrene er i almindelighed danskerne og her specielt restauratørerne, der er sat på en helt umulig opgave.

Dernæst ros -

Klummen viser, at i har bevæget jer. I synes nu enige med den gode socialdemokrat og hbædersmand, der har udtrykt sig således: ”Spørger man sig, hvor ser man et multikulturelt samfund, der har fungeret over tid, så kommer man snart til det resultat, at det bare lader sig gøre med en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet.” (Helmuth Schmidt, Hamburger Abendblatt, 24.11.2004).
I vil, som Schmidt beskrev det, have ordensmagten til at gribe ind.

Om føje år – når balkaniseringen af Danmark er blevet endnu tydeligere og vi, hvad meget tyder på, har været udsat for endnu flere og alvorlige terrorangreb, så vil i såmænd også være enige med Helmuth Schmidt i dette udsagn: ”Jeg tror, at muslimerne en skønne dag vil kaste sig over os.”

Og bliver i gamle nok, bliver i såmænd også enige med hædersmanden, fhv. minister og borgmester Thorkild Simonsen i denne betragtning: ”Det var trist for mig at sige, at Glistrup fik jo ret. Det var ikke i al almindelighed. Det var med hensyn til folk, der kom fra muslimske lande, og der fik han meget mere end ret”. (JP-Århus, 29-12-08).

Nu venter vi så på en klumme om den grimme statistik vedr. voldsudøvelse af mænd fra visse OIC-lande og bemærk venligst i hvor høj grad deres vold er rettet mod ikke muslimer. R-a-c-i-s-t-i-s-k?
Ja – her er noget at kaste sig over for ægte racisthylere.

Og i to kære sjæle, med sååååå store empati for mindretal, må vel også kunne ryste op med en klumme og de forhold Politiken peger på nedenfor?

”Ny forfølgelse af jøder er en ildevarslende tendens” (Politiken)
og
”Kristne og jøder flygter fra danske ghettoer” (Politiken)

Eller er det kun racisme-hyleri mod restauratører (og danskere) der optager i to enøjede? Ja, men så er i jo selv racister -

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:33

Har de 2 blogindehavere prøvet at spørge sig selv:

“Hvad vil de muslimske mænd igrunden på diskotekter?”

Det kan ikke være for at finde sig en kæreste.
Det kan heller ikke være for at hygge sig med nogle drinks.
Det kan ikke være for at danse.

..men det er måske for at få lov til at give 40 kr for en sodavand?

Hvad tror i de laver der?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Andersen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:34

Såvidt jeg ved er diskoteker ofte private klubber, der selv må bestemme hvem de vil have ind. Så hvis voldelige kriminelle Achmed og Muhammed absolut vil ind på et diskotek, så må de lave deres eget. Det er deres frie ret og hvis de vil afvise alle danskere i døren så er det også deres ret. Og hvis de vil have kvinder ind på diskoteket så må de invitere deres søstre, som ellers ikke må gå på diskotek. Danske piger vil nok holde sig væk og ganske forståeligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:39

Hvorfor findes der ikke muslimske diskoteker, hvor der serveres sodavand og mænd og kvinder dansker i adskilte lokaler eller med en gitter imellem?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maradona Isho, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:39

Hvis dørmanden tænker: ”åh nej, nu kommer der 3 ikke-danskere som ikke har blonde hår og en forkert hudfarver. Dem vil jeg ikke lukke ind!” - så er der uden tvivl tale om racisme.

Men hvis dørmanden tænker noget i retning af: ”åh nej, nu kommer der 3 indvandrere, og hvis jeg lukker dem ind, vil pigerne ikke komme, da de piger har dårlige erfaring med dem fordi indvandrere ikke tillader deres egne søstre at tage til byen og kysse danske drenge.” – så er der ikke længere tale om racisme, men nærmere en kulturkonflikt.

Det er uden tvivl trist hvis man bliver afvist på baggrund af dørmandens spådom, og det skal der naturligvis rettes på, men hvis man ikke kigger på en mandsdomineret kultur og satte spørgsmålstegn ved den, så laver man en alvorligt fejl.

For faktum er at visse indvandrere, mere konkret muslimer/arabere, har en mandsdomineret kultur , hvor de selv ikke tillader at deres søstre at få lange snor som de selv gør – så der er altså en grund til at dørmænd og danske piger tænker som de gør nu.

For jeg gad nemlig gerne vide hvor stor lykketræffene for at komme ind i diskoteket er, hvis man lavede en testforsøg med 3 vietnamesere eller 3 polakker? - for de har ganske enkelt ikke ry for at deres søstre ikke må have en dansk kæreste.

Så mit råd er at der naturligvis skal rettes på dørmandens tænkegang, MEN et mandsdominerede kulter er et ligeså stort problem. Og hvis Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen alligevel insisterer på at ignorere det aspekt at en mandsdomineret kultur hos indvandrere unægtelig ikke vil levne dem chancer hos dørmanden(eller danske piger), så kommer I vist ingen vegne.

– For at løse problemet skal indvandrere altså tillade deres døtre i at have en del i nattelivet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:39

Kære læsere. Tak for jeres bidrag. Vi har desværre været nødt til at slette nogle kommentarer, der overtræder vores regler for god debat. Vi opfordrer alle til at holde en god tone. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html. Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:40

ET gitter imellem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Nielsen, Randers | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:48

@Mik Andersen,
der findes for det første mennesker med muslimsk baggrund der har et lige så afslappet forhold til islam som mange “etniske” danskere har til kristendommen.

For det andet når afvisningerne i døren aldrig så langt som til at fastslå personens religiøse tilhørsforhold - de afvises alene på grund af udseendet (læs: hudfarven). Hvad hvis der f.eks. er tale om en person med pakistansk eller indisk oprindelse der som spæd blev adopteret af en dansk familie..?

I det nævnte eksempel i bloggen er en af “test” personerne iøvrigt fra Sydafrika, der så vidt jeg ved ikke er specielt muslimsk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
hans hansen, HK | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:52

Damgaard,

“Eller er det kun racisme-hyleri mod restauratører (og danskere) der optager i to enøjede? Ja, men så er i jo selv racister -”

Det er forkert at beskrive Jeppe og Dhomas som enøjede. Vi har at gøre med helt andre personligheds typer.

De er kort/snævert synede dværge, som insistere på, at den beskrivelse de disker op med om hvad der foregår i det fjerne er den rigtige. På grund af de medfødte skavanker kan de end ikke se, endnu mindre ane, hvad der foregår i det fjerne.

Hertil er der et andet forhold:

Et menneske er som det tænker. Den der lader være med at tænke selv, vil uværgeligt overtage en andens måde at tænke på; og reducere derved sig selv til et udyr, der blot venter på at optræde som bøddel.

Har vi i nogen af d’herrer indlæg set eksempler på andet end efterplapring af de multikulturelle trossætninger?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:53

Det blev en af de svenske “antiracisters” store mærkesager, da der for nogle år siden udbrød brand i et totalt overfyldt diskotek i Malmø, hvor mange unge indvandrere og aden generationsindvandrere døde.

For branden MÅTTE jo være påsat af svenske racister.

Sagen kørte i medierne i månedsvis, og “antiracisterne” demonstrede mod racismen, og hældte (kogende) vand ud af ørerne i månedsvis.

De svenskse antiracisters falske melodi stoppede brat, da det viste sig, at det var nogle store indvandrerdrenge med muslimsk baggrund, der bevidst havde påsat branden i det overfyldte diskotek, fordi de var blevet afvist i døren…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maradona Isho, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:58

@Poul Nielsen

“I det nævnte eksempel i bloggen er en af “test” personerne iøvrigt fra Sydafrika, der så vidt jeg ved ikke er specielt muslimsk.”

Nu adskiller en person fra Somalien OG en sydafrikansk sort udseendet person sig ikke meget væsentligt fra hinanden rent visuelt.

Jeg gad gerne, som skrevet tidligere, se en test der tager udgangspunktet i 3 vietnamesere og 3 polakker, hvor de alle taler højlydt deres respektive sprog, sådan at dørmanden slet ikke bliver tvivl om deres baggrund. – derfra gad jeg se hvad lykketræffene for at komme ind er.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, ry | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:05

hvorfor har ingen muslimer lavet diskoteker i danmark?? det er vel lige så legalt som kiosker og grønthandel. her kunne muslimske unge så mødes med deres søstre og kusiner, danse og more sig, helt uden at blive diskrimineret af os dumme danskere,der kun tenker på os selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:05

@ Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen

I kan skrive stolpe op og stolpe ned om at det er diskrimination. Det bliver det ikke mere rigtigt af.

Diskoteksejerne lever af at modtage gæster, som kan opføre sig anstændigt og som lægger en pæn sum i baren.

Når etnikerne (læs muslimerne) afvises er det fordi de fejler på begge områder. Det er efterhånden almenviden.

Så dørmændene sørger blot for at de gæster, som kommer ind ikke i unødig grad udsættes for vold og svinsk tiltale - samt at diskoteksejeren får en rimelig omsætning i baren.

Luft jeres flæberi på en pladderhumanistisk side, ikke her, hvor virkeligheden kendes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:11

Kære Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen

Tak fordi at I påtager jeg den utaknemlige opgave at afsløre og oplyse om diskrimination i Danmark.

Den eksistererer jo desværre overalt i vores lille intolerante land.

Godt at denne rådne, racistiske praksis kommer frem i lyset.

Måske kunne man forestille sig, at steder, som mere end to gange bliver anmeldt og afsløret for racisme simpelhen lukkes.

Det er slemt nok at landets regering gør sit bedste for at gøre tilværelsen utålelig for mennesker med indvandrerbaggrund.

Men at de også møder den utilslørede racisme overalt i hverdagen, er afskyeligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, ry | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:12

og til de to bloggere! efter den krig der kommer en dag vil folk som jer blive dømt for landsskadelighed, det er sket før i danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid H, Faaborg | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:19

Nemmere at anmelde?
Mener I alvorligt, at eksempelvis den her beskrevne diskriminationstest er en anmeldelse værdig?
En flok anti-racister leder efter diskrimination i Københavns natteliv.
Det lykkes for dem efter flere forsøg at få testgruppen afvist med en forklaring, som antiracisterne affejer.

Men I beskylder for ulovlig diskrimination.
Det skal kunne bevises til en standard, der tilfredsstiller en dansk domstol.
For Danmark er en retsstat, hvor folk har retssikkerhed.
Enhver er uskyldig, til skyld er påvist hensides rimelig tvivl.

Hvorfor kan restauranten ikke operere med den gæsteliste, som I påstår er opspin?
Måske er der rod, så nogle dørmænd har listen, medens andre ikke har den?
Listen kan anvendes diskriminationsfrit til at regulere den totale mængde af gæster?
Når der er ved at være for mange i lokalet, kommer listen i anvendelse?
Den forsvinder ned i lommerne, når der er plads igen?

I mangler kvalifikationer, habilitet og fremfor alt mandat til at dømme folk.
Meget venligt formuleret gætter I, eller I spreder rygter uden tilstrækkeligt grundlag.
Måske er I de eneste i situationen, der handler ulovligt ved at bagvaske personalet?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:22

Den diskoteksbrand, som jeg skrev om, forekom i Gõteborg, og ikke i Malmö:

Uddrag fra Wikipedias artikel om “Diskoteksbranden i Göteborg”:

“Diskoteksbranden i Göteborg var en brand med katastrofala konsekvenser som inträffade natten till den 30 oktober 1998 i en lokal vid Backaplan på Hisingen i Göteborg, där ett diskotek hade arrangerats. 375 ungdomar i åldern 12- 25 år befann sig i lokalen, som var godkänd för 150 personer av räddningstjänsten. 63 personer omkom och omkring 200 skadades.
]
Branden inträffade i en föreningslokal, som hyrdes av en förening för makedonier i Göteborg, på tredje våningen.

Där hade ett diskotek anordnats för att fira halloween.[1][2] Branden anlades i trapphuset som vette mot nödutgången. På grund av detta kunde nödutgången inte användas, vilket ledde till att ett enda trapphus var tillgängligt för utrymning. Många ungdomar hoppade ut från fönstren, men eftersom fönstren var placerade 2,2 meter över golvytan och fem meter över marken var detta svårt.[3][4] Brandsäkerheten var generellt bristfällig i lokalen.”

“63 ungdomar dog och 213 skadades, varav 50 allvarligt.[4] Under lång tid var det osäkert huruvida branden var en olycka eller om den var anlagd.

Inom några dagar spekulerades att branden, vars offer till största delen bestod av invandrarungdomar, var anlagd av svenskar med främlingsfientliga eller rasistiska åsikter.

Affischer sattes upp i Göteborg med texten “60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö”.

[5] Det visade sig att de fyra gärningsmännen själva var invandrare från Iran.[6][7][8]”

Årsagen til, at de iranske brandmordere var blevet afvist i døren, var, at diskoteket allerede var overfyldt. Livsfarligt overfyldt.

Brandattentatet kostede 60 unge svenskere med indvandrerbaggrund livet, men alligevel brugte svenske pseudoantiracister selvfølgelig alligevel dette i hetzen mod nationalistiske svenskere, der vil bevare Folkehemmet intakt.

De svenske “antiracister” var ligeså selvfølgeligt tavse som graven, da sandheden om, hvem, der havde påsat branden kom frem…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:24

Til Jakob Schmidt-Rasmussen:

Brandtragedien i Göteborg for efterhånden en del år siden husker jeg udmærket godt.
(Det var ikke i Malmø; men i Göteborg at en påsat værtshusbrand fik så forfærdelige følger).

Først gættede man på, at gerningsmændene skulle findes blandt svenske racister eller organiserede nynazister; men sidenhen viste det sig, at de sande skyldige var nogle unge iranere, der - som du ganske rigtigt skriver - var blevet ophidsede over at være blevet forment adgang til festen…

Hvor muslimske disse svensk-iranere var ved jeg til gengæld ikke noget om.
Vi bør huske på, at en stor del af de iranere, som i sin tid flygtede fra Den Iranske Islamiske Republik, ikke er muslimer, eller i det mindste ikke er det man på vore breddegrader kalder fundamentalistiske muslimer.

Der omkom mellem 60 og 80 mennesker ved mordbranden…

(Jeg husker ikke det nøjagtige antal døde; men eventuelt interesserede kan helt sikkert finde meget mere om Gôteborg-diskoteksbranden på Internettet…for det har jeg ikke selv haft tid til).

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:26

Jakob Schmidt-Rasmussen…:

Du kom mig i forkøbet…

Jeg må slutte for nu.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Herdis N Thomsen, Bryrup | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:29

Se realiteterne i øjnene - i den virkelige verden i dagens Danmark, foregår det oftest sådan:

“Mørklødede indvandrere undrer sig stadig over, at de ikke rigtig er velkomne på diskotekerne” Skrev Erik Nyengaard d. 27/2. Og diskoteksejer Torben Larsen fulgte op med et indlæg d. 5/3, hvor han forklarede de virkelige problemer på sit diskotek hver Week-end.

At muslimske indvandrere ofte kommer på diskotekerne i større grupper, som altid er
drenge/mænd. Allerede ved entreen skaber de problemer - de brokker sig over entre-prisen - vil ikke af med overtøjet - de sætter sig alle i en klump i et hjørne, hvor de med skulende blikke følger begivenhedernes gang - de køber intet - (muslimer har et problem med alkohol)

De danske piger udses ofte blandt de dansende par, som der bliver skubbet til, så pigen tvinges til partnerbytte - andre bliver ufrivilligt hevet ud på danse- gulvet… Det skaber problemer fordi de “fremmede” kommer med en macho-attitude, fremskudt hanebryst og agressiv adfærd, som de danske piger og deres kærester føler sig voldsomt generet af - det skaber ofte balladen - så de danske drenge får skylden - bliver kaldt racister og pigerne for ludere.

Problemet er åbenbart - de store kulturforskelle… Muslimske unge er ikke vant til at gå på diskotek og dansesteder, som par - som kærester - eller i små grupper af hvert køn, som danske unge normalt har for vane, og som i vores tradition og kultur har været almindelig i flere generationer.

Er det danskerne der skal lave om på sig selv og sin kultur? Mener I det..? Hvis, nu indvandrer-drengene selv tog sine kærester - søstre - eller kusiner med ud på diskotekerne..? Men det går jo desværre nok ikke? Problemet er, at muslimer ikke må dyrke kærester - ihvertfald ikke pigerne! De skal blive hjemme - må ikke færdes ude i nattelivet - for så betragtes de som værende ludere og urene…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:30

Det var altså nogle unge svenskere med iransk baggrund, der påsatte en brand ved en overfyldt diskoteksfest i Gõteborg, arrangeret af makedonere, der kostede 60 unge, svenske efterkommere af indvandrere livet.

Alligevel blev vreden rettet mod svenske nationalister, og de svenkse “antiracister” har selvfølgelig ikke revideret deres fordomme overfor svenskere, der er imod at forceret indvandring ødelægger det velfungerende svenske samfund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Ilskov-Jensen, Odense NV | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:43

P.S.:

Det er vigtigt at pointere - sådan som du også gør det, Jakob Schmidt-Rasmussen; men som jeg i skyndingen glemte - at dem som blev ofre for mordbranden i Göteborg allesammen var unge fra de etniske minoriteter.

Netop derfor mistænkte man jo også til at begynde med nynazistiske kredse for at stå bag udåden.

MEN som jeg allerede har sagt (kommentar fra kl. 13:30):

RACEDISKRIMINATION kan undgås, samtidig med at de problemer, der let opstår i et diskotekslokale med mange unge mænd og få kvinder, kan løses, hvis man indfører KØNSREGULERET adgang til diskotekerne!

NEJ til danske “Muslimer Forbudt”-zoner, som vil være dybt uretfærdige og krænkende over for alle ikke-voldelige og ikke-problemskabende unge muslimer (og derved vil sådanne “adgang forbudt”-zoner i sig selv være konfliktskabende); og som uvægerligt også vil vække mindelser om Nazi-Tysklands “Juden unerwünscht”-skiltning, og raceadskillelsespolitikken i Sydafrika og USA´s Sydstater.

Men JA til at lade værtshusejerne forsøge at løse de vitterligt eksisterende problemer via KØNSKVOTERING, som jo nu om stunder er så populært i alle de anstændige og menneskekærlige venstreorienterede og humanistiske kredse…!

Slut for nu.

For jeg er nødt til at forlade computeren indtil videre…

Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Skov, Odense | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:44

Det ville være mere interessant med et blogindlæg om, hvorfor så mange unge med anden etnisk herkomst bliver afvist. Det er jo ikke apartheid, der er på spil. Derfor er sammenligningen ude af proportioner. Kunne det skyldes dårlige erfaringer med bl.a. kriminalitet eller at mange “mørklødede” samlet ét sted skræmmer “de hvide” væk?

Upassende ? Klag over indlæg

 
K M, 8210 Aabyhøj | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:44

Hej i to rare tosser.

Gider i prøve forsøget med en ren pige gruppe? Hvis nu de kommer ind alle steder uden undtagelse, så er det vel en ufattelig mavepuster til jeres racisme forklaring, har jeg ret? Så hvornår prøver i det?

Når i prøver, så husk at sende dem ud til steder hvor de altid lukker alle ind. Jeg gætter at de mellemøstlige drenge vil give dem en varm velkomst, varm nok til en yderligere blog post eller 2 fra jer med analyser.

Glæder mig til jeres forsøg og efterfølgende blog.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Rin, Skive | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:46

Hvad er forskellen på dette blogindlæg og det foregående i skrev?? Der blev stillet en lang række gode og relevante spørgsmål til jeres undersøgelse. Der blev også fremlagt en lang række bud på hvorfor diskotekerne reagere som de gør. Hvis I virkelig var interesserede i en debat om emnet, ville det derfor være naturligt at lave et opfølgende blogindlæg hvor I svare på spørgsmål og behandlede nogle af de argumenter der kom frem. I stedet skriver I blot endnu et blogindlæg, fuldstændig identisk med jeres foregående, blottet for svar til jeres kritikere. Det er fuldstændigt værdiløst at spilde sin tid på at læse jeres blog, når I ikke gider forholde jer til den konstruktive kritik der bliver givet jer. Det er i dén grad useriøst og udtryk for en meget svag debatkultur fra jeres side. Ærgeligt, da emnet ellers synes vigtigt at få debatteret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 14:49

@ Jakob Schmidt-Rasmussen
Godt vi fik det sidste (wikipedie) med.

@Henrik Ilskov-Jensen

”Hvor muslimske disse svensk-iranere var ved jeg til gengæld ikke noget om,” skriver du.

Set via min brille er det også helt ligegyldigt. Der interessante er det svenske racisthyler- og godmesegments parathed til se indad og uden mindste belæg anbringe al sklyld hos egne svenske medborgere. Det medførte så åbenbart og ikke overraskende, at meget grove trusler blev klæbet op i Gøteborg, rettet mod svenske unge.

I DK har vi en i substansen lignende historie. En weekend for få år siden var der dogle uegnede forsøg på ildspåsættelse ved en såkaldt kældermoske på Nørrebro. Begivenheden fik nogle folketingspolitikere – og i særdeleshed Weekendavisens Klaus Rothstein helt op i det røde felt. Han skrev en fnysende artikel, hvor han anklagede Dansk Folkepart for de moralsk ansvarlige.
Den følgende fredag skete der to ting. Weekendavisen med Rothsteins forløjede fantasier kom på gaden og Københavns Politis brandafdeling offentliggjorde, at man samme dag agtede at fremstille brandstifteren i Dommervagten. Brandstifteren var en psykisk syg iransk flygtning, der havde det svært med moskeer og det de står for.
Rothstein? Jo – han måtte lide den tort på TV at give en undskyldning til DF.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Nielsen, Randers | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:13

@Maradona Isho,
at der udseendemæssigt ikke er stor forskel på en sydafrikaner og en somalier (hvilket iøvrigt ikke er helt rigtigt) er jo netop med til at underbygge den tanke at folk afvises alene på grund af deres udseende og ikke hvorvidt der er konkret grund til at mistænke en person for at have “skumle bagtanker” med at ville ind på en klub - hvilket iøvrigt heller ikke er en selvfølge bare fordi man tilfældigvis kommer fra Somalia.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen- 2, 6101 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:21

De 2 højtbetalte bloghavere fra Godhedsindustrien
barsler endnu engang med en selvopfunden kæphest:
-Tænk, at diskoteker tillader sig at udelukke unge arabere, der endnu ikke har lært at opføre sig ordentligt?!-
Det havde være mere fornuftigt, at de 2 herrer brugte tiden på deres rundbordssamtaler med de selvsamme, utidige arabere, - selvom Guderne (Allah)
skal vide, at bloghaverne er komplet til grin - og at deres forehavende ikke fører til nogetsomhelst!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:29

Apropos diskoteksfester med et potentiale for at udvikle sig ret voldsomt: Nogle autonome har inviteret til fest i en af Gaddafis danske villaer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jeppe Fogtmann, 2200 København N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:31

Hej Jens Rin,

#1 var pressemeddelelse; #2 er debatindlæg.

Mht. svar på kommentarer, så vælger vi at tage stilling til de konstruktive, mens vi som regel holder os fra de vilde påstande, som blot afsporer debatten.

Kritikken mod testen lyder generelt: Alle indvandrere i nattelivet er ballademagere, hvorfor det er OK for klub-ejere og dørmænd at holde dem ude. Det er et argument bygget udelukkende på fordomme.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jeppe Fogtmann, 2200 København N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:34

Far Jensen,

Højtbetalte..?

Og mht. at opføre sig ordentligt (i nattelivet/i blogosfæren): http://www.totaltiorden.dk/vittigheder/viewjoke.php/5485/JokeDate

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per Hagemann, Rudkøbing | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:41

Næste diskriminationsafsløring kunne foretages ved at oprette enslydende profiler på en sexdatingside.

Det må jo være diskrimation, hvis den chokoladebrune unge skønhedsgudinde får flere henvendelser end den gamle grisefarvede grimrian.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Far Jensen- 2, 6101 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:48

Til Jeppe Fogtmann!

-Jeg går ikke ud fra, at du leger hyggeonkel ganske gratis!!
Tør du “røbe” din mdl. bruttoløn???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:48

Ha ha, Fogtmann.

Kommer du til diskoteksfesten i Gaddafis villa i Gentofte på lørdag?

Ifølge Politiken, så har mere end 3.000 unge har takket ja til invitationen, om at deltage i en ulovlig piratfest i den libyske diktator Gaddafis villa i Gentofte nu på lørdag. Dog er ejeren ikke selv inviteret til festen.

Men det er du.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:49

@Bloggens ejere

TAG JEG SAMMEN! Det er pinligt nu!

Som cand. polit’er er MÅ i kende det enkle princip at

“Tilsyneladende ens handlinger kan skyldes helt forskellige MOTIVER, og derfor i virkeligheden være helt forskellig”.

Man kan IKKE analysere mennesker kun ud fra deres handlinger. Folk har hensigter og motiver! Det kaldes f.eks. “idelogogi” hvis i er stødt på det ord undervejs gennem studiet?

Så en kommunist og en liberalist laver måske begge en lov imod at spille gøj musik midt om natten. DET BETYDER IKKE KOMMUNISME OG LIBERALISME ER DET SAMME.

Hvis jeg og en racist går en tur ned ad Istedgade om natten vil vi begge sige “fuck af” til alle sorte piger.

MIT motiv: Gaden er anno 2011 fyldt med nigerianske ludere. Jeg gider ikke generes af dem, og det virker bedst at sige “fuck af”. Jeg snakker hjertens gerne med afrikanere, men gider ikke en masse ludere der hiver mig i armen og prøver at stjæle min pung. Racistens motiv: Well racisme. Han anser sorte for genetisk mindreværdige.

Jeg gentager:

1: ENS HANDLINGER KAN HAVE KOMPLET FORSKELLIGE MOTIVER.
2: RACISME ER EN IDEOLOGI - ET MOTIV. IKKE EN HANDLING.

HVIS BLOGGENS EJERE er ude af stand til at forstå dette (som dog ellers gennemgås i gymnasiet?) - så print indlægget ud og led efter en der kan forklare jer det. Tvivler på i behøver lede særlig lang tid!

Det vil nemlig hjælpe jer til at forstå forskellen på en dansk diskoteksejer der vil beholde sit levebrød og en apartheid-boer fra 1960ernes racistiske Sydafrika.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:12

@Bloggens ejere

Omkring jeres test - i gør vold på samtlige videnskabelige principper udviklet omkring tests.

Til en test skal man som MINIMUM have en dobbeltbestemmelse. Dvs 2 grupper af indvandrere. Standard er en TRIPPELBESTEMMELSE.

“Nulprøven” har i med, nemlig 3 danskere.

Et andet basalt vigtigt princip som i skamrider på det groveste er ISOLERING AF PARAMETRE.

I skal bevise at diskriminationen foregår på RACE (dvs hudfarve) - ikke på køn, alder, skønnet persontype, eller ens “vibe”, say om man kigger dørmanden direkte i øjnene eller ej.

Så i skal SOM MINIMUM også have 3 grupper med indvandrerpiger. Mit gæt er de går rent igennem 100% af gangene. Direkte i modstrid med jeres gakkede konspirationsteori.

KONKLUSION
Det eneste jeres test viser er: I forstår ikke videnskabelige principper. I ved ikke hvad en test er.

Suk! 2500 års intellektuel udvikling i vesten! Så kommer 2 universitetsuddannede og kender ikke det mest basale af det basale af videnskabelig metode.
Har i ikke haft videnskabsteori ?

(Og nej det er aldrig for sjov med de her metodiske principper. Udvælgelsen ved dørmænd er erfaringsmæssigt meget vilkårlig. Kender en flink fyr (pæreblond dansker) der læser på DTU. Pænt KU-look. Af uransagelige grunde bliver han tit afvist. Jeg går selv altid lige ind - med hættetrøje og gammel læderjakke :P )

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:23

@Bloggens ejere

“Man kunne ligeledes forestille sig en smiley-ordning, som den vi kender fra restauranter og caféer, således at den rådne, racistiske praksis kommer frem i vinduet og ikke længere kan skjules bag dårlige undskyldninger”

FORHOLD jer nu til det rigtige problem - at de utilpassede invandrerdrenge er umulige at være i byen med? De bliver ikke mere medgørlige af, at i tvinger de 18-årige piger til at blive generet af dem.

Så “glad smily” i jeres ordning i praksis kommer til at betyde: “Her er der masser af ballade og godt med slagsmål, hvis du er pige bliver du generet”

Folk går ikke i byen for at være politiske. De går i byen for at have det sjovt. (WOW jeg er dyb nu!)

Derfor bliver en sådan ordning med statsgaranti brugt omvendt. Folk ville gå efter den sureste smiley de kan finde.

Fed reklame for et diskotek :)

…netop fordi i med jeres strudsementalitet nægter at forstå problemet selv om vi alle forklarer jer hvad det er, kommer i med tåbelige løsninger der kun vil forværre problemet mellem indvandrere og danskere i byen.

I løser det her ved at læse de utilpassede indvandrere at opføre sig ordentligt.

Ikke ved at tvinge kønne Fie på 19 år til at blive gramset på. For det gider hun bare ikke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:33

@Jeppe Fogtmann

“Mht. svar på kommentarer, så vælger vi at tage stilling til de konstruktive, mens vi som regel holder os fra de vilde påstande, som blot afsporer debatten.”

Glæder mig til det, men regner da med at blive ignoreret.

“Kritikken mod testen lyder generelt: Alle indvandrere i nattelivet er ballademagere, hvorfor det er OK for klub-ejere og dørmænd at holde dem ude.”

Jeg er nu for anden gang kommet med en metodisk kritik. Jeres test er en no-starter fordi den ikke opfylder de helt basale krav til at noget kan kaldes en test.

“Det er et argument bygget udelukkende på fordomme.” Nej det bygger på konkrete oplevelser i byen. Har været ude 2-3 gange om ugen i et års tid - alle mulige steder. Kender mange der går lige så meget eller mere i byen. Jeg småsnakker med dørmænd når jeg ryger uden for. Jeg ser hvad der sker på gaden.

Du kan jo SE de her grupper med agressive indvandrere der starter problemet f.eks. i enden af Strøget ved Rådhudspladsen kl 1-4 om natten ca. De grupper der kører rundt i biler med 5 fyre i i City i de små gader.

anekdoter…

Ven er i byen med en lyserød skjorte. 5 indvandrere vil smadre ham fordi “han er bøsse”. Han undslipper.

Ven af en ven tilbyder en indvandrer et sug af en joint. Indvandreren gir den videre til alle sine venner. Da hnan blir spurgt om han ikke gir jointen tilbage får han brækket kæben så der er metal i den ny.

Snakker med dørmand om et slagsmål natten før -gruppe indvandrerdrenge. De blev smidt ud, men kommer så tilbage og vil ind igen. Han lukker dem ikke ind (D’OH). De siger så de vil finde ud af hvor han bor og smadre ham.

Det er GLAS TYDELIGT at det er invandrerdrenge der skal undgås i indre by. Betyder IKKE alle indvandrere er farlige. Men det er som det er, og det ved folk der går i byen godt.

Setiøst, du går sq da ikke over og siger “hej drengene” til en gruppe på 7 gangsta-style indvandrere der står og skuler som de gør?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Poulsen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:34

@ Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann : Hvem finansierede jeres “undersøgelse”, og hvor meget har I selv tjent på at rende rundt fra diskotek til diskotek, indtil at der var nogle der gjorde det I ønskede? Er det igen os skatteydere der har betalt jer formuer for at forklare, at vi skatteydere er nogle forfærdelige mennesker?

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen olsen, 2300 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:38

Man kunne ligeledes forestille sig en smiley-ordning, som den vi kender fra restauranter og caféer, således at den rådne, racistiske praksis kommer frem i vinduet.
—–
Rigtig god idé. Jeg kan så regne ud at en rigtig rigtig sur smiley er et sted jeg vil besøge igen og igen!

Kodeord: fest (fnis-smiley) (chuckle)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:48

SIDSTE METODISKE KRITIK

— kom i tanke om en sidste graverende mangel ved testen.

Dobbelt blindprøver laves pga placebo-effekten. Dvs folks forventninger om et resultat påvirker resultatet.

Igen taler vi om ting der står i indledningen til en intriduktion i videnskabsteori.

I jeres case skal i derfor doble alle grupper op, med grupper der ikke ved de er med i en test.

RENT PRAKTISK vil jeg regne med en ret stor påvirkning.

I går rundt i byen med den indstilling at dørmænd ar racister der deltager i en ond konspiration.

Det påvirker jeres kropssprog negativt ved indgangen til diskoteket - normal psykologi.

“Åh nej, skal vi snakke med endnu en ond racist.”

Gir dig lukket kropssprog, med højere chance for at blive afvist.

Eller måske omvendt:

“Jeg håber han afviser os så vi kan dokumnetrere det her”

Gir dig en glad holdning, med mindre chance.

De kan være derfor i blev afvist så lidt?


Som erfaren bygærger og flirter ved jeg det betyder monster meget.

Går du hen til piger med den ide at “Jeg er nederen, ingen vil snakke med mig her” gider de ikke snakke med dig.

Går du hen med ideen “Jeg er så fucking sej, pigerne ELSKER mig i aften” går det godt.

Du kan afprøve det selv ved før du går hen at tænke på noget vildt godt eller vildt dårligt. Man kan tydeligt se forskellen.

Grunden til jeg bliver irriteret er i fremturer som om jeres test viser noget som helst.

Hvis i skrev “vi prøvede det her, sjovt resultat, måske er der noget om det?” var det en anden sag.

Men jeres stædighed er irriterende. Det svarer til en vaskepulverreklame hvor de laver en “test” alle kan se er til grin. Man kan ikke lade være med at blive irriteret :P

Upassende ? Klag over indlæg

 
C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:51

Torben Hansen

Hvis du havde tiltalt de nigerianske ludere med et andet udtryk end lige netop “fuck af”, kunne det jo være, at de ikke havde misforstået dig, så du kunne have haft din pung i fred…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 16:54

@C Halvorsen

Nemmeste måde at slippe af med dem på :) De er virkeligt irriterende. Og ret demoraliserende at de ser en som mulig kunde!

De er i området ved Istedgade og Vesterbrogade, ca fra Vesterbro Torv frem til udenfor Scala på den ene side og til pladsen foran Hovedbanegården på den anden side. Prime time ca 23 til 5 om morgenen. Der er flest i weekenden.

Bare for at dokumentere hvor streetwise jeg er :)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Rin, Skive | Skrevet: 9. mar 11 kl. 17:09

Jeppe Fogtmann - Jeg må konkludere at du ikke har læst kommentarerne, når du kan skrive at “Kritikken mod testen lyder generelt: Alle indvandrere i nattelivet er ballademagere” Det tror jeg ikke der er én eneste der har skrevet! Mange påpeger at der ofte er store problemer når muslimske drenge er samlet i større eller mindre grupper i nattelivet, det er langt fra det samme som at sige at “Alle indvandrere i nattelivet er ballademagere”! Af uforklarlige årsager ønsker du tilsyneladende at alle vi blege danskere er nogle grumme racister, det er vi bare langt fra.. Mange af os er derimod realister og tør tage fat i problemets kerne, selvom vi kender risikoen for at blive kaldt racist og det der af værre. Nogle mennesker stikker hovedet i busken og råber racist, mens andre er interesserede i at løse de enorme udfordringer vi har med muslimer i den vestlige verden. Alle kan se hvilken type mennesker I tilhører.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Doris Sørensen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 17:10

Jamen kære bloggere. Her har I en gylden mulighed for at tjene styrtende med penge. Åben selv et diskotek med verdens største smiley. Endelig kommer I ud af jeres offfentligt støttede vagina job og bliver selvstændige. Men lur mig om I tør.

Upassende ? Klag over indlæg

 
peter simonsen, 8450 hammel | Skrevet: 9. mar 11 kl. 17:13

der er ingen frund til at lukke drenge ind der kalder vores unge piger LUDDERE og andre ukvemsord.
I den retning g[r deres mandchuanisme lang over det tilladelige .
De er gennerel en flok nydanske racister der tillader sig at kalde vore piger ved den slags.
Hovedparten af disse unge m;nd har l;rt derhjemmefra at de kan tillade sig mere end de fleste Danskere .
Lad dem endelig l’be spidsrod fra sted til sted , indtil de l;rer at opf’re sig ordentligt .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 17:24

@Jens Rin

Ja jeg har undret mig over det samme. Jeg forstår ikke hvorfor man kan tro man fremmer debatten ved at basere den på uvidenskabelighed og ved at lukke ørerne for fakts, kritik og meningsudveksling.

Ja, der er problemer med integration, og ja racisme findes.

Det her har bare ikke noget med de ting at gøre … det er et rent praktisk problem, baseret på den kedelige kendsgerning at taget som gruppe laver gruppen “indvandrere med brun hud” så meget ballade at dørmændene sorterer dem fra.

Det er faktisk deres arbejde.

Det kan man så begræde, men problemindvandrene bliver så ikke mindre belastende af den grund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 9. mar 11 kl. 18:26

@ Torben Hansen

Folk lukkede øjne og ører i 1930′erne.

Masnge gentager øvelsen i 2010′erne.

Vore blogejere er blandt disse.

De VIL ikke se, hvad problemets kerne er: ikke ‘hvid’ racisme, men muslimsk selvindbildt supremacisme.

En dag vågner de op; sandsynligvis på samme relative tid og samme aktuelle måde som Chamberlain.

Upassende ? Klag over indlæg

 
ole iversen, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 19:29

kære Thomas og Jeppe.

De fleste diskoteker / dansesteder gennemgår en cyklus. Det starter som et nyt og moderne sted med gang i biksen og glade menneske. Efter lidt tid kommer de racistiske muslimske ballademagerne rendene, og efter kort tid findes der ikke mænd med lys hud. Og stedet lukker.

Er det så svært at fatte at man ønsker at holde balademagerne ude ?

Og at de fleste racistiske balademagere, har et eller andet underligt navn fra koranen, har vel ikke noget med diskrimation fra dansestederne at gøre.

Venlig hilsen
Ole

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karsten Søberg, Glumsø | Skrevet: 9. mar 11 kl. 19:59

D´Herrer udviser endnu en gang den yderste videnskabelige uredelighed. I fremsætter nogle téser og går så ud og søger bevidst et bare spinkelt bevis for tésens rigtighed. Redelige mennesker efterprøver tésens rigtighed ved at prøve med alle midler på at modbevise den.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 20:01

@Niels B Hansen

Arh det er jeg nu ikke enig i. Især fordi dem der går i byen næppe er specielt muslimske. Tvivler på de tager på Rosie McGees eller Kraznapolski med koranen i baglommen :P

(Tror dem der går i byen er “kulturmuslimer”. På nogen punkter må de siges at være mere integrerede end andre - at ville ha en aften i byen er da mere “dansk” end så meget andet. Men jeg ved det ikke.)

At de så ikke fungerer socialt, det er noget andet…

Jeg er så til gengæld enig i at man godt kan læse nogen ting med omvendt racisme ind i blogejernes projekt her. Absurd en diskoteksejer skal bare i NÆRHEDEN af at kaldes racist fordi han driver sin forretning erfaringsmæssigt klogt.

Gør mig ret mistænkelig at deres metode er så dårlig, samt at de ikke vil svare på kritik. Ligner oplagt at man ikke vil diskutere rigtigt - man vil smide en prøveballon ud for et politisk projekt. Hvis folk så fortæller dig det er forkert lader man så bare som ingenting.

Og uden tvivl laver nogen samme stunt om 3 mdr og vi skal tage hele den her debat forfra.

@Jeppe Fogtmann

Hvad så, har du en forklaring på hvorfor dobbeltbestemmelser, blindprøver og dobbeltblindprøver ikke mere er vigtige i tests?

Syns du blev så tavs lige pludselig! Også ubehageligt at diskutere når man ikke får ret.

Skal vi vædde om han svarer eller ej?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars P. Hansen, Skanderborg | Skrevet: 9. mar 11 kl. 20:02

@Jeppe Fogtmann | Skrevet: 9. mar 11 kl. 15:31

Du skriver: “Det er et argument bygget udelukkende på fordomme.”
Forkert. Det er et argument bygget på erfaringer.

Og så skriver du: “Mht. svar på kommentarer, så vælger vi at tage stilling til de konstruktive, mens vi som regel holder os fra de vilde påstande, som blot afsporer debatten.”
Forkert igen. I svarer kun hvis I kan komme til at gentage jeres påstande. Hvis det bliver svært, bliver der stille fra jer. Prøv for eksempel at svare på, og reelt diskutere, det læserbrev fra en diskoteks-ejer, som I er blevet gjort opmærksom på af mange. -Og lad være med at sige at “det er bare fordomme”. Det er nemlig et tomt postulat som ingen kan bruge til noget.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 Kbh N | Skrevet: 9. mar 11 kl. 20:04

“Målet er en oplyst og løsningsorienteret debat, hvor fokus er på det konstruktive. ”

Haha.

Ny formulering:

“Målet er at komme med pseudo-tests og ureflekterede dårlige løsninger. Debat ønskes ikke - dvs i kan godt komme med kritik, men det svarer vi bare ikke på. Alt dette er meget lidt konstruktivt, men det var så også bare et ord vi satte ind fordi det ser pænt ud.”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jern Henrik, Aalborg | Skrevet: 9. mar 11 kl. 20:40

Indvandrere af hankøn bliver afvist i nattelivet, fordi erfaringen viser, at de meget ofte laver ballade. Erfaring altså, præcis det modsatte af en fordom. Og dermed har sagen intet med racisme at gøre.

Den danske venstrefløj leder desperat efter racisme i Danmark, men kan ikke finde den. For de regner ikke overgreb på etniske danskere for racisme.

Tag et job som dørmænd, bloggere, virkeligheden kalder d’herrer…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:03

Yildic, Özlem og deres islamiske trosfæller skal, og vil blive bekæmpet. Stop for de muslimske udplyndringer af de civiliseret kristne samfund i Europa. De to bloggere er socialistiske forrædersvin, der en skønne dag kommer til, at afregne ved kasse 1. - Jeg kan ikke næsten ikke vente længere!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:07

Læg mærke til deres kontrafej og navne, anstændige danskere bør ikke glemme disse to forræderiske og socialistiske bloghunde, de hører til på den historiske mødding!!!!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bent J. Olsen, Vojens | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:14

Der findes integral regneregler. Dem kan jeg da både forstå og anvende. Men hvad det meget benyttede ord integration er for en størrelse, der er jeg blank.
Med den krejleragtige måde at servere virkeligheden på, som bloggens ejere har, ville jeg ikke kunne se forskel, hvis det var et par brugtbilforhandlere der styrede bloggen.
I øvrigt er allermest positiv integration ikke det Søren Pind kalder assimilation?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Iversen, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:16

Kære Lars Petersen

Pas du nu på at du ikke også kommer til at opføre dig på en lige så udansk måde som de to blog ejere gør.

Venlig hilsen
Ole

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Petersen, København | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:17

Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann, navnene er opført i det nye Bovrup-kartotek, socialistiske forrædersvin!!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 9. mar 11 kl. 21:27

@ Torben Hansen

D’herre blogejere vil såmænd blot sprede deres evangelium om lykkelig multi-kulti.

Som alle andre evangelier bygger deres på en løgn og en virkelighedsfornægtelse.

Deres projekt er kuldsejlet og skuden har direkte kurs mod skærene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 22:36

Lykkelig multikulti i England -
Multikulturens success I England -

Almost two-thirds of white Britons think immigration has been bad for the UK, according to a survey which anti-racism campaigners called a “disturbing picture” of society’s attitudes.
http://www.tinyurl.dk/25550

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Jensen, Kbh | Skrevet: 9. mar 11 kl. 22:36

Multikulturalismen i Europa er død venner - bare spørg Sarkozy, Merkel og Cameron - og majoriteten af den danske/europæiske befolkning. Find jer et rigtigt arbejde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 9. mar 11 kl. 22:49

“Indvandrere af hankøn bliver afvist i nattelivet, fordi erfaringen viser, at de meget ofte laver ballade.”

Intet er mere forkert. De er ret sjældent indvandrere, som regel er de født her, det er derfor man kalder dem 2G’er. Til at begynde med troede jeg det var nogen der gik i 2G på gymnasiet, men ny-sproget florerer jo, og vi skal huske at gøre som vores forældre og bedsteforældre under besættelsen i 1940-45: Læse det der IKKE står, og forstå kodesproget. Står der “unge”, betyder det muslimske rødder.

Jeg begriber ikke JP vil lægge serverplads til de 2 herrer. Hver eneste gang de kommer med noget, bliver deres påstande skudt ned i flammer, og så starter de bare en ny tråd - ligesom denne.
De er en skændsel for deres uddannelser, og deres “undersøgelser” er det pureste videnskabelige makværk. Cand. jur kan enhver blive, det handler kun om en god hukommelse, men cand. polit. er (var?) en af de uddannelser der stod et vist ry om. Har de snart ikke skrevet nok vrøvl til at blive ansat på Politiken, Information eller P1?

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 22:55

Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 9. mar 11 kl. 22:49:

”Har de snart ikke skrevet nok vrøvl til at blive ansat på Politiken, Information eller P1?”

Svar:

Også i den grad, jo!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Maria Due, Aarhus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 23:06

Vanity Fair.

Peter Larsen.

Det er JP’s og ytringsfrihedens fortjeneste, at vi får disse hårrejsende demoer, som for mange af os grænser til det usandsynlige. Vi fatter ikke, at folk kan få sig selv til at skrive sådan. Det gælder flere af bloggerne.

Det morsomme ved det er, at de selv synes, at der er prestige i det. De får jo - så vidt jeg er orienteret - ikke en klink for det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
T. Troelsen, Århus | Skrevet: 9. mar 11 kl. 23:16

@ Peter Larsen

Jeg er helt enig i din holdning til CePI-drengene.

Men tænk hvis D`herrer bloggede på Politiken eller Information, så ville De jo aldrig blive konfronteret med virkelighedens verden - det gør De da i det mindste her på JP!!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kim Goltermann, Praha 3 | Skrevet: 9. mar 11 kl. 23:46

Øhh, repeat, repeat - same procedure as…. yesterday. Hvorfor gentage “Europæisk test af diskrimination i nattelivet” uden ny vinkling?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Poulsen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 00:19

@ Maria Due, Aarhus : Det tror jeg ikke du skal være helt så sikker på. Levebrødssocialister som Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann gør ikke noget, med mindre at de får en tårnhøj aflønning for det. Naturligvis betalt af skatteyderne, for Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann anser os skatteydere som nogle man kan malke i det uendelige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Andersen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 00:49

Poul Nielsen, Randers | Skrevet: 9. mar 11 kl. 13:48
—————————————

Jeg må undre mig lidt over, hvordan Poul Nielsen, Randers læser indlæg. Jeg skriver et indlæg, om at diskoteker som private klubber er i deres gode ret til selv at vælge, hvem de vil have ind i deres private klubber. Til det svarer Poul Nielsen mig en masse om muslimer, religiøse tilhørdsforhold, udseende, hudfarve og jeg skal komme efter dig.

Skal vi prøve at gentage en gang for prins knud og Poul Nielsen? “Diskoteker er ofte private klubber, der selv må bestemme HVEM de vil have ind ad døren.”

Det er da ikke så svært at læse og forstå, eller? Det lærte jeg såmænd allerede, da jeg var 14-15 år gammel. Selv ikke ærkedanske mænd som jeg selv, kan forvente at blive lukket ind på de diskoteker, jeg vil ind på eller jeg ville ind på i mine unge dage. Det er primært dørmanden der bestemmer og jeg vil vove den påstand at dørmanden afviser flere danskere end indvandrere på en aften. Måske i skulle sende jeres diskriminationspatruljer ud og checke det?

Men i dag er alt jo at diskriminerings eller hudfarvespørgsmål. Godhedsindustrien og den forfejlede kommunisme og socialisme tilhængere har fået et nyt omend endnu værre livsprojekt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Andersen, pt. Paris | Skrevet: 10. mar 11 kl. 01:00

Det er ikke ligefrem multi-kulti-tilhængerne som dominerer her. Lidt mærkeligt, for på forskellige andre blogs kan man næsten blive kvalt i deres skriverier om den lykkelige berigelse af landet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Andersen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 01:02

Desuden, jeg ved ikke om det har været nævnt tidligere. Men på et diskotek skal der helst være et nogenlunde lige antal mænd og kvinder, det giver som regel den bedste stemning.

Eftersom der næsten ikke er nogle indvandrerkvinder på diskoteker men primært danske kvinder, og eftersom indvandrerne ikke selv tager deres indvandrerkvinder med i byen, og resten ofte ikke må gå i byen. Ja, så skaber det en ubalance og det skal danske mænd da ikke straffes for. Det må være op til indvandrerne, at sørge for deres kvinder også kommer på diskotek, sålænge de ikke gør det, skal de heller ikke gøre sig for store forhåbninger om at komme ind på diskoteker.

Indtil da er det kun rimeligt, at det primært er danske mænd, der kommer ind til danske kvinder. Er indvandrerne utilfredse med det, kan de jo glæde sig over de bor i et frit land, hvor de kan lave deres eget diskotek/natklub og så er det kun et spørgsmål om almindelig udbud og efterspørgsel.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mik Andersen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 01:23

Og lige Et SIDSTE råd og kommentar. Alle jer der er så utilfredse med, at visse indvandrere ikke bliver lukket ind på diskoteker, hvorfor laver I ikke jeres eget indvandrerdiskotek?

Der kan I lukke alle de indvandrere ind I vil, er det ikke en pragtfuld ide?

Det vil i højst sandsynlig finde ud af, at det er det IKKE. Og det er nok også grunden til I ikke laver jeres eget indvandrerdiskotek, som højst sandsynligt ville blive smadret af slagsmål, afbrændt og lukket af politiet p.g.a vold, knivstikkerier, indvandrerbandemedlemmer der slås osv. den første aften det havde åbent.

Det ER meget nemt at sidde med de rigtige meninger på internettet, men den arme dørmand der har lukket de forkerte indvandrere ind og sidder med fire knivstik i maven, er måske ikke så vild med jeres åbne tolerante indvandrerdiskopolitik, men han skal jo også leve med den HVER dag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
P Andersen, pt. Paris | Skrevet: 10. mar 11 kl. 07:27

Mik Andersen skriver om “godhedsindustrien og den forfejlede kommunisme og socialisme”.

Og det er netop hvad det handler om. Vi har een regering inde på borgen, men udenfor har vi regering nr. to bestående af Institut for Menneskerettigheder samt hele indvandringsindustrien. En tredje regering er DR og den journalistiske venstrefløj som Jens Hansen, Århus, skriver om.

De to sidstnævnte regeringer er uofficielle, men de har indflydelse på mange ting, og deres holdninger er ræverøde.

Og de lever højt på at regeringen synes at være hunderæd for instituttet for m-r.

Eller VKO er bare en træt og nedslidt regering?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 07:33

Uddrag fra artiklen “Eksperter: Svinekød og nøgenhed er ikke vejen frem”, Information, 9/3 20011:

“Billederne af en ægte dansker, og en rigtig indvandrer er, ifølge Uzma Ahmed Andresen, så
fasttømrede, at det at kræve assimilation er omsonst.
Uzma Ahmed Andresen er tidligere ntegrationskonsulent i Dansk Røde Kors og arbejder nu som konsulent og rådgiver på området.”

Det er en indgroet misforståelse, at tilhængere af multikulturelle samfund per definition ikke er racistiske.

Den positive fordom om multikulturalisterne deles både af dem selv, og af deres erklærede modstandere.

Men mange multikulturalister har bare vendt racismebegrebet på hovedet, og hetzer indvandrere, der hylder vestlige værdier, som f.eks. Naser Khader og Ayaan Hirsi Ali.

De opfatter Khaders og Hirsi Alis bestræbelser på, at blive en konstruktiv del af de vestlige samfund, som de bor i, for forrædderi mod “deres egen etniske gruppe”.

Som om ens individuelle frihed skulle være underordnet ens etnicitet, eller ens forældres tro, hvis man er født af muslimer fra et land med en meget anderledes kultur, end den danske.

Den type antiracisters hetz mod Khader er indiskutabelt racistisk - ihvertfald ifølge den moderne måde, at definere begrebet på, som de erklærede antiracister selv har indført.

Naser Khader skrev den 22/3 2009 et blogindlæg i Jyllands-Posten, hvor han var inde på det samme.

Det hed “Venstrefløjens “skabsracisme”: Hold kæft og vær offer!”

Han skrev bla.:

“I dag modtog jeg en mail – en af efterhånden mange jeg har fået gennem årene af denne type – som fik mig til at tænke på, hvorfor vi aldrig stiller skarpt på den del af værdikampen, der handler om at venstrefløjen har uendelig svært ved at styre sig, når folk med indvandrerbaggrund ikke spiller deres rolle som ofre.
En rolle, der er udtænkt som ’supporting act’ til Venstrefløjens store hovedrolle ’Helligheden’ i en gigantisk opsætning af musicalen ’Vi alene vide’.
Her synger Venstrefløjen den samme sang om, at Gode Mennesker kun befinder sig til venstre for midten.
Til det formål skal Lille Hassan passe sin rolle: han er offeret, der kommer ind på scenen engang imellem og råber ’det er racisme’, og i ren taknemmelighed over, at Helligheden hjælper ham, skal han selvfølgelig sætte et rødt kryds, når han skal ned og stemme.”
(…)

“Men hvis indvandreren ikke holder sig til sin tiltænkte rolle risikerer vedkommende åbenbart at bliver overfuset i direkte racistiske vendinger:”

“Eksempler. For nogle år siden kaldte et medlem af Enhedslisten mig Onkel Tom.

En SF’er kaldte mig kokosnød, der er mørk udenpå og hvid indeni.

En socialdemokrat mente jeg var “for dansk”.

En fremtrædende venstrefløjsdebattør, sagde til mig ’du skal altså holde lidt mere med dine egne’.

Hvorfor skal jeg det?

Hvem er mine egne?

Må jeg ikke have mine egne meninger?

Det er det samme som at sige til et adoptivbarn fra Korea, at de skal holde med Nordkorea, fordi de ligner dem.

Og i min tid hos De Radikale, kritiserede jeg på et tidspunkt lederen, som tilfældigvis var kvinde. En meget pæn dame fra den radikale hovedbestyrelse sagde: ’Hvorfor er du så kritisk overfor kvinderne i dit parti – har det noget med din baggrund at gøre?’.”

“Det er meget, meget sjældent, jeg tyr til at bruge ordet racist. 90 procent af gangene kan man bruge ordet ’idiot’ i stedet for.”

“Normalt offentliggør jeg ikke andres mails, men jeg synes dette er illustrativt: Skuespilleren Søren Lenander har skrevet til mig meget gennem det sidste års tid, og hans sprogbrug er ikke for sarte sjæle.”

“Kære Naser
Du må virkelig mangle opmærksomhed når vi nu skal have din ultra yderligtgående ven Geert Wilders til Danmark, kunne vi “Rigtige” Danskere ikke bare få fred nu, du vil åbenbart puste til ilden og få profet tegnings krisen til at blusse op igen.”

“Tak for kaffe! Venstrefløjens hellige repræsentanter og ligesindede burde gøre lidt forårs rent i deres egne fordomme.”

Hvis de fleste integrationskonsulenter tnker ligesom disse antiracistiske racister, så modarbejder de efter al sandsynlighed systematisk enhver form for integration.

Modkultur er per definition et plusord for de fleste multikulturalister. De VIL have et splittet og disharmonisk samfund.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:12

Spørgsmålet er, om integrationskonsulenterne overhovedet KAN integreres i den danske kultur, som de som regel enten tager afstand fra, eller på værste postmodernistiske vis nægter eksisterer i det hele taget?

Det lyder msåke lidt fordomsfuldt, men virkeligheden er faktisk værre, end som så:

Københavns Kommune hedadhuntede ligefrem terroristen Thorkild Lauesen fra Blekingegadebanden til at arbejde i Projekt Kvarterlørt på Nørrebro, lige efter terroristen var kommet ud af fængslet.

Stillingen blev ikke slået op; kommunen ville have den antisemitiske terrorist, Thorkild Lauesen, til at arbejde med at integrere bla. frustrerede unge, med en palæstinenssisk baggrund.

Lauesen arbejdede bla. med at integrere de mange utilpassede unge indvandrere på Nørrebro, der stammede fra palæstina, og som havde fået presset en opholdstilladelse igennem, ved at besætte en kirke.

Resultatet af terroristens “integrationsarbejde” hærger stadig Nørrebro…

Modkultur er per definition et plusord for de fleste multikulturalister. De VIL tilsyneladende have et splittet og disharmonisk samfund, hvor manglende integration betyder, at de får klienter - eller ofre, som Khader kalder uintegrede indvandrere og deres efterkommere.

Når Københabvns Kommune ansætter en person, som Thorkild Lauesen, der er så asocial, at han begår terror i det samfund, hvor han bor, som integrationskonsulenter, så kan integrationsindsatsen jo nærmest kun mislykkes.

Derfor er integrationen af indvandrere, deres efterkommere og af integrationskonsulenter i den danske kultur, bved at mislykkes groft…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Michael Larsen, Regstrup | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:18

Christ, en masse bullshit! Hvis der var et diskotek i københavn kun for andre end danske så ville der være et ramaskrig uden lige. Danskere laver ikke ballade på diskoteker?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:33

Michael Larsen.

Jeg erindrer ikke, at hverken etniske danskere, eller etniske svenskere har sat ild til en i forvejen totalt overfyldt diskotekfest, arrangeret af makedonere, fordi de blev afvist i døren, som de fire svensk-iranske unge gjorde i Göteborg.

Ikke overraskende demonstrerede tåbelige, svenske “antiracister” i månedsvis mod de svenske racister, der ifølge demonstranternes antisvenske fordomme MÅTTE stå bag branden, der kostede 63 unge svenskere med indvandrerbaggrund livet, og sårede næsten lige så mange unge 2.G’ere og unge indvandrer alvorligt.

Den antisvenske hetz nåede nye højder efter branden.

Der blev bla. hængt løbesedler op, hvor der stod, at “60 unge indvandrere er døde. 60 unge svenskere skal dø.”

De fordomsfulde, svenske pseudoantiracister klappede kollektivt i, som en skamfuld østersbanke, da sandheden kom frem, og de fire unge svensk-iranere blev dømt for diskoteksbranden.

Var det også racisme, at de fire unge svensk-iranere blev afvist i døren, til den overfyldte diskoteksfest?

Det mente de selv.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:36

Hvor mange ghettoer og problematiske indvandrere, har I i Regstrup, Michael?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:39

Kors i r…. Dette indlæg er jo stort set en tro kopi af det i postede i forgårs.

Jeg svarer her med et indlæg forfattet af Torben Larsen, Vodskov, som havde dette indlæg på jeres anden post:

“Normalt er det ikke således, at erhvervdrivende afviser potentielle kunder. Tvært imod anvendes store resourser på at skaffe kunder. Når det så alligevel finder sted, er der typisk vægtige årsager. Som eksempelvis en potentiel dårlig betaler eller en potentiel dårlig kunde, som vurderes at ville skabe flere problemer end værdi. Og så er man som erhvervdrivende frit stillet til at vælge en kunde fra.

Hudfarve er IKKE en gyldig årsag og bliver efter min bedste bedømmelse heller ikke brugt som kriterie. Hvem har hørt om købmænd, som afviser sorte i butikken ? Eller fiskehandelere, som konsekvent smider Kinesere ud ? Eller restauranter, som nægter at servere for brune gæster ? Jeg har i alt fald ikke.
Diskoteksejere må således være et mindre begavet folkefærd, som først bruger mange penge på musik og reklame, for siden at afvise kunderne ved døren. Eller i alt fald farvede kunder, at dømme ud fra ovennævnte lille private feltforsøg.

Jeg har det noget svært med den præmis, som ligger til grund for artiklen. Lige nøjagtig én blandt flere Københavnske natklubber afviser et hold “brune” i døren med en eller anden søgt forklaring. Ergo er alle natklubber og diskoteker (deres ejere og personale implicit) en bande racistister. Ja, og forretningsmæssige fjolser, siden de afviser kunder. Det efterlades man i alt fald til at tro.

Er man iøvrigt ikke selv lidt små-racistisk, når man sådan opererer med 2 hold - et hold “hvide” og et hold “brune” ?

Jeg savner noget seriøsitet i den undersøgelse, og jeg savner noget kritisk journalistik i den forbindelse.

Hvorfor går man så snævert kun efter natklubber i det centrale København, som alle ved har store problemer med muslimske gæster ?
Og med kun et hold arabisk udseende som reference til et hold “danske” ?
Hvorfor ikke sende en gruppe kinesere ?
Hvorfor ikke sende en enlig araber ?
Hvorfor ikke prøve med 3 arabiske kvinder (hvis man kan finde dem) ?
Hvorfor ikke prøve at sende holdets 3 arabere på en almindelig restaurant og se om de bliver afvist ?

FORDI DET IKKE PASSER MED DET ØNSKEDE RESULTAT !!

Man vil dokumentere, at muslimer bliver diskrimineret i nattelivet, og man bliver ved til en eller anden dumper i !!
Og det gjorde - heldigvis da - den 8′ende, så man kunne komme hjem igen og godte sig.

Det havde klædt undersøgelsen, om man i stedet havde gået efter årsagen til denne påståede diskrimination. Og det havde klædt den journatiske indfaldsvinkel, om man havde forfulgt denne mangel.

Hvorfor er det, at muslimer angiveligt har et problem i nattelivet ?
Er det fordi at lige nøjagtigt natklub-ejere (af alle erhvervdrivende) er en flok racister, som afviser alle med mørk hud i forretningen, uden hensyn til indtjening og kundepotentiale ?
Eller er der andre grunde ?

I stedet for at snige sig rundt i det Københavnske natteliv og lege under-cover agenter, kunne man have taget kontakt til et udsnidt af ejerne og foranstaltet et interview af almen karakter.
Ikke med navns nævnelse og i den sædvanlige bebrejdende “har du nogensinde (din skidte knægt) afvist…” stil - men opklarende.
Man kunne eksempelvis stille spørgsmålene:
- kunne du (rent hypotetisk) tænkes at afvise en gruppe “brune” i døren, og i så fald hvorfor ?
- kunne du (igen rent hypotetisk) tænkes at afvise en gruppe “brune” i døren, ALENE af den grund at de er “brune”, og i så fald hvorfor ?

Så ville man, næsten med sikkerhed, få en hel række meget interessante svar. Svar, som jeg fornemmer, man slet ikke ønsker at høre.

Nemlig at der (i særdeleshed i det centrale København) vitterligt foregår diskrimination. Men også at det er tvingende nødvendigt at gøre, hvad enten man kan lide at gøre det eller ej. Eller kan lide at HØRE det eller ej.
Nemlig fordi araberne giver ballade. Få af dem, og i små grupper, kan man styre. Mange af dem, eller større grupper, prøver straks at “styre stedet” og intimidere resten af gæsterne.

Udsagnet kan man have en mening om, men det er fakta.
Og det ville ejerne kunne fortælle i en undersøgelse, hvor de ikke ville blive hængt ud efterfølgende som racister. De ville også kunne fortælle, at dette fakta gør, at man som klub-ejer forsøger at holde araberne i stærkt mindretal, og i små grupper. Og at man derfor lægger loft på antallet og udelukker større grupper.
Og især Københavnske klubejere ville kunne fortælle, at hvis man blot gav los, ville det rygtes lynhurtigt i de “rigtige” kredse og på blot 2-3 weekender, ville unge arabiske mænd udgøre flertallet af gæsterne. Kluben ville herefter opleve endnu 2-3 weekender under voldsom ballade og Politiets hjælp - og være død. Helt død !!

Kernen i dette problem gælder ikke blot arabiske gæster. Det gælder også danskere.
AL erfaring som klubejer viser, at selv nogle få små-konflikter blandt gæsterne resulterer i en afsivning af øvrige gæster. De gider det ikke, de føler sig utrygge og skrider. Et enkelt “western-slagsmål” på dansegulvet koster det halve af gæsterne. Endnu en omgang ballade, og man sidder tilbage med et næsten tomt sted. Så ballade er meget dyrt og skal for enhver pris undgås. Derfor opleves det også, at man visse steder slår urimeligt hårdt ned på selv små tilløb til problemer.

Og her kommer gutterne fra mellem-østen ind i billedet igen.
Man skal naturligvis vare sig med at generallisere, men her er vi statistisk oppe på en MEGET høj sandsynlighed for ballade - 7-8-9 ud af 10 for grupper. Noget lavere som enkelt-individer.

Og de HAR som regel en anderledes stærkt konfronterende adfærd, som giver ballade. De køber oven i købet intet og de bidrager ikke “til festen”. De sidder blot i en gruppe og stirrer på andre gæster, uden at deltage positivt i noget som helst.
Hvis de er en gruppe, har enkelte det med at gå omkring og skabe små konflikter.
Det vil sige, at det bedste man som regel kan få ud af dem som klubejer, er at de holder sig i ro.
Få af dem i antal, kan man som nævnt styre. Flere af dem, eller blot én større gruppe, og problemerne begynder.
Ballade er som nævnt dyrt for stedet, og selv små problemer med disse gutter har det med at escalere op gennem loftet til fuldstændigt ustoppelig ballade og slagsmål.
Og “kører” man hele klumpen af arme og ben ud gennem døren under hyl og ballade, fortsætter festen uden for med tilkaldte kammerater. Indtil Politiet kommer og topper festen helt op.
Og så står man som klubejer med håret ned ad nakken, for det er IKKE populært at hente bistand hos Politiet. SLET IKKE GENTAGNE GANGE.
Og i mellemtiden er resten af gæsterne gået deres vej.

Så man er af gode grunde påpasselig i døren.
Men man ved også, at man skal vare sig. Det nemmeste var at “vende alle de farvede”. Så er man fri for de problemer. Men man ved også, at man så risikerer at blive hængt ud i medierne som racist.
Som netop ovenstående lille “privat-undersøgelse” med fri adgang til medier. Foranstaltet af folk, som mener vi blot skal lukke øjnene for vore problemer, for så eksisterer de nok ikke.

Hele problemstillingen har tit undret mig.
Jeg ejer selv et diskotet og har tingene inde på livet.
Jeg forstår ikke, hvorfor en gruppe arabere absolut skal give ballade. Men det gør de.
Vi har massevis af dem inde på mit ditkotek - uden ballade. Men de kommer som kammerater sammen med andre danskere. Og opfører sig som dem, uden problemer. Heller ikke i forhold til de øvrige gæster, som accepterer dem på lige vilkår.

Så det er ikke “natur-given” adfærd for araberne, at give problemer.
Men straks, de bliver en gruppe, er den gal.

Gruppe-adfærd kan dog heller ikke være forklaringen, for vi kan fint have et helt (dansk) fodboldhold inde og fejre afslutning, uden at de går omkring og intimiderer andre. Tværtimod bidrager de helt vildt til festen og trækker andre gæster med sig.

Desuden har jeg lagt mærke til en anden forskel.
Hvis der er problemer mellem nogle “danskere” - det sker også - er det til at få stoppet igen. Blot synet af en dørmand plejer at virke. Af og til skal man have fat i dem, og en sjælden gang må der én eller to ud til afkøling en halv times tid. Hvorefter de får lov at komme ind igen.
Det er sjældent, meget sjældent, at der skal en bunke arme og ben ud ad døren, med karantæne og alt muligt til følge.

Med araberne er det reglen. Selv en væltet øl har det med at ryge op igennem taget på bygningen og blive til fuldstændigt uløselig ballade.

Så jeg er blank omkring årsag og skal ikke kloge mig blandt alle de lærde akademikere og Radikale politikere, som mener at problemet er ikke-eksisterende. Hvis ikke ligefrem udtryk for racisme.

Jeg ser blot virkningen og kan konstatere, at jeg har et sæt problemer helt inde på livet i min dagligdag, som ser noget anderledes ud end i elfenbenstårnet. Og som jeg må agere ud fra, hvis jeg ikke vil have min forretning spoleret. I den forbindelse har jeg ondt af de Københavnske klubejere, for de har værre problemer i det daglige. Og skal så yderligere have kloge under-cover agenter til at gå og fortælle dem i medierne, hvad de bør gøre.

JP kender min email.
Hvis blog-ejerne Thomas og Jeppe, eller ligefrem folkene bag undersøgelsen i det Københavnske natteliv, har lyst til at prøve en nat i det virkelige liv, er jeg frisk på at låne dem en dørmands-jakke. Stik-sikker, naturligvis.
Så kan de prøve at stå en hel nat og løse alt det ævl og kævl, deres kære venner kommer og foranstalter. Og tage det første lag tæsk, når det går løs.
Jeg skal naturligvis nok holde mine “rigtige” dørmænd på arbejde og i beredskab bag dem, når hele møget ryger i luften om ørerne på dem, så de ikke får bølle-bank af deres venner.

Men jeg er frisk på forsøget, hvis man har lyst til at gå lidt videre med det nævnte under-cover eksperiment i København.
Så kan de selv prøve at stå i døren og være dem som giver adgang til en gruppe på 8-10 af deres venner, for så siden at ligge i bunken og få balladen stoppet igen. Og så slutte ad med at stå ude på gaden og interviewe dem omkring hvordan de FØLER det med, trods alle odds at være blevet lukket ind, for så at blive kylet ud for ballade af jourlalisterne.

Se, DET vil være undersøgende journalistik !!
Ikke det andet eftersnak.”

No more to say…….Jo, tag nu imod mandens tilbud om en aften i døren ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
carl-heinz feddersen, 29770 torrox | Skrevet: 10. mar 11 kl. 09:17

Det var da en fornøjelse og tilfredsstillelse, at læse alle disse svar på disse skrivebordsakademikers
mening om udelukkelse af diverse typer i nattelivet.
Man handler i dag ud fra egne og andres erfaringer.
Bare se på zigeunere og romæniere, hvem ville sætte dem til at vogte pengekassen i en forretning.
Og det drejer sig jo ikke om enkelte tilfælde, men gang på gang.
Beklageligt for dem, der kan opfører sig ordenligt, men så må de tage mere offentlig afstand for deres landsmænd.
Jeg kan tænke mig, at de to “forfattere” er typen på de bestemmende i Danmark. Politikere, ministre, dommere, de øverste i det offentlige, så kan jeg godt forstå Danmark har problem, bl.a. m.h.t. indvandrere og hele vores system.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Arvid H, Faaborg | Skrevet: 10. mar 11 kl. 09:18

Problematikken er europæisk, den er ikke blot dansk.
Frontfigurerne i den danske multikulturbevægelse er dermed ikke nødvendigvis enestående og selvstændigt tænkende guruer.
De gør bare, som andre i Europa gør … de løber med, som det tynde øl?

De ændringer, som bevægelsen har medvirket til, er på ingen måde under kontrol.
I dag er det jo vanskeligt blot at råde unge mennesker, der vil vælge en uddannelse.

Fremtiden er blevet meget vanskelig at forudsige på grund af hastighed og omfang af udvikling af alle slags.
Det nye Europa, der er organiseret i Eu og bestormes af den enorme overskudsgeneration i Nordafrika og Mellemøsten, skal tilsyneladende konkurrere med verdens lavtlønsområder inklusive Kina uden beskyttende toldmure.
Hvad skal det ende med?

Der er sikkert mange, der har et bud på det.
Men ingen har kontrol over processen, der kan føre til en af de mange målsætninger, som derfor har karakter af luftkasteller.
Processen kan udmærket i stedet føre til krig og massedød i hidtil ukendt omfang.
Man spiller poker med bind for øjnene.

De bedrevidende demonstrerer blot ved deres attitude, at de fører sig selv bag lyset.
Hvad er eksempelvis konsekvenserne om 50 år ved at udvise tolerance i dag overfor muslimer i Europa?
Der er mange, der insisterer på, at deres gætteri på svaret skal have forrang for andres gætteri.
Men usikkerheden for udfaldet må være så himmelhøj, at deres insisteren er meningsløs ud i det tåbelige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 10. mar 11 kl. 09:46

Udviklingen i Mellemøsten er så at sige lakmusprøven på om muslimer ønsker et religiøst styre eller om de vil demokratiet.

Den seneste udvikling i Egypten tyder på at det bliver et nyt diktatur, tildels tvungent af omstændighederne.

Men det undrer ikke mig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 10. mar 11 kl. 10:34

@Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen

Så vidt jeg kan vurdere, så har I alletiders chance for at skabe en formue. I skal blot åbne et diskotek, hvor der er garanti for ikke-diskrimination. Ingen udelukkes pga hudfarve - selv de 8-10 mand store grupper af “the usual suspects” kan forvente et hjerteligt velkommen.

For som jeg forstår det, så har I spottet en niche i det københavnske natteliv.

Go for it! Vis nu med handling, ikke med ord (det er nemlig let nok), hvordan den multikulturelle ged skal barberes. Put your money where your mouth are!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jern Henrik, Aalborg | Skrevet: 10. mar 11 kl. 10:56

@ Thomas Larsen

God idé. Tvivler dog på, at Jeppe og Thomas har lyst. Måske er mødet med virkeligheden en for brat opvågning, når man kommer lige fra computerens tastatur…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 10:58

Kunne der ikke være et andet aspekt i denne debat?

Danske diskoteker flyder med narko.

Narkotikabranchen omsætter for milliarder i Danmark, og mange af kunderne er festmisbrugere, der i lang kun tager amfetamin og kokain, når de fester, indtil en del af dem falder i vandet og bliver egentlige narkomaner.

En af grundene til, at Hells angels udsendte Sjakal-manifestet var, at deres hidtige kontrol over narkotikabranchen var blevet udfordret af indvandrerbander.

Desværre er Pind så enøjet, at han kun kan se den ene sider af problemet, så han bakkede op om Hells angels sjakal-manifest.

Konklusionen må vel være, at Pind mener, at medlemmerne af de indvandrerbander, der kæmper med Hells Angels om kontrollen over det danske narkotikamarked, er fuldt integrerede, hvis de fusionerer med Hells Angels…

Måske skulle Pind bede Københavns Kommune om at ansætte Jønke som integrationskonsulent på Nørrebro?

Det foreslag er vel ikke mere bizart, end det faktum, at kommunen rent faktisk headhuntede den antisemituiske terrorist, Thorkild Lauesen, til at arbejde som integrationsmedarbejder på Nørrebro…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 10. mar 11 kl. 11:05

@Jern Henrik, Aalborg

Måske de to bloggere ville starte op med at tage imod Torben Larsen, Vodskov,’s invitation til at være dørmænd på hans diskotek bare en enkelt nat?

Det ville jeg virkelig tage hatten af for, hvis de gjorde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kaj Hansen, Horsens | Skrevet: 10. mar 11 kl. 11:34

Jeg faldt over denne rejsebeskrivelse, har taget et udsnit af den:

“Når mørket falder på er det tid til at udforske det omfattende natteliv, der strækker sig i alle byer langs kystlinjen fra Beirut til Byblos.
Der er normale diskoteker, hvor entreen er normal, og der er de trendy diskoteker og barer, hvor man skal ses, og hvor entreen går fra små 50$ til 150$, og hvor champagnen og de tilhørende “drinks of the moment” flyder i stride strømme. I superdiskotekerne kappes russiske piger om at udøve den bedste striptease, sælge deres kroppe og flå fede mænd for deres dollars. I Gemmayze street og Monot street kan du finde hyggelige restauranter, pubs, barer og igen, diskoteker, alle side om side. Og overalt møder man en frihed, der giver kvinder og mænd lov til at sætte sig sammen og svømme sammen, og hvor ingen dikterer brug af hijabs eller fordømmer alkohol, men hvor pigerne istedet ifører sig de korteste kjoler og kropsnære toppe. En bekendt på besøg fra Los Angeles sagde sidste sommer til mig, at Libanon officielt har overgået LA i konkurrencen om de mindst beklædte piger”

….

Der bliver absolut ikke lukket små brede vrede drenge ind der bare vil sidde i hjørnet og øve sig i at blive muslimske alfahanner.

Er det racisme mod egne?

Nej det er nøjagtig som i danmark, at drive et diskotek er en forretning og ikke et sted hvor de kulturradikale kan få foretaget en oplæring af danskere i multikulturens velsignelser.

De 2 blogindhavere blev bedt om at komme ind i debatten……….

…og hvad skete der?

…jo tøseformærmede stillede de sig op og anklagede alle debattører for at generalisere om at alle unge muslimer er ballademagere.

..et godt råd til jer 2..læs Hyltofts kronik idag.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 10. mar 11 kl. 12:16

@Thomas Larsen:

Jeg er helt enig. De MÅ tage imod Torben Larsen’s invitation og samtidig erfare den virkelige verden.

Mage til hamrende uintelligent analyse(undersøgelse….)), skal man lede længe efter. Jeg tror ikke, at de 2 genier har overvejet, at mange af diskotekerne rent faktisk er ejet af invandrere?

Et godt eksempel er Søpavillionen midt i København. Her er kodeks fuldstændig det samme som alle andre steder.

Det er århundredets ommer, de 2 genier har bevæget sig ud i. De er ude i et ærinde, hvor de endelig troede, at de kunne fange nogle danskere som racister, og så er mange af diskotekerne ikke ejet af danskere.

Nææææh, i stedet har de nu diskrimineret en befolkning - specielt diskoteksejere.

Vis nu lidt mandsmod og tag imod Torben Larsens tilbud :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
jørgen olsen, 2300 | Skrevet: 10. mar 11 kl. 12:23

Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 10. mar 11 kl. 11:05

@Jern Henrik, Aalborg

“Måske de to bloggere ville starte op med at tage imod Torben Larsen, Vodskov,’s invitation til at være dørmænd på hans diskotek bare en enkelt nat?”
——-
Det vil betyde at de skulle bevæge sig ud i virkeligheden, og den skal de to herrer ikke for tæt på, det kunne ændre deres opfattelse!

Og det ville også være for politisk ukorrekt at åbne deres optofobe syn på en bestemt gruppe!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jakob Schmidt-Rasmussen, København | Skrevet: 10. mar 11 kl. 12:45

Well. De har i det mindste begivet sig ind i blogdebatter i JP! Det skal de da have credit for!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 10. mar 11 kl. 13:18

@ Jakob Schmidt-Rasmussen

Det er da så som så med d’herrers debatteren…

Postuleren er vist et mere dækkende ord.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, ry | Skrevet: 10. mar 11 kl. 15:24

sad lige og læste en rigtig god artikel om mårhundens indtrengen i danmark , her på jp`s sider.
læs den og skift ordet mårhund ud med muslimer, så får i min holdning til det problem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Hansen, 2200 kbh N | Skrevet: 10. mar 11 kl. 21:18

Åh nej … det gør det. http://politiken.dk/indland/ECE1219836/nul-alkohol-paa-racistiske-diskoteker/

@Torben larsen

Har du mulghed for at kontakte Københavns Byråd, eller kan Horesta tage det op?

Ved ikke om den bestemmelse får nogen betydning i praksis, men er da rigtigt surt hvis de klaphatte (politikere + indvandrerballademagere) ødelægger vores natteliv.

Men OK, hvis det blir omsat i praksis kan kan jo bare undgå stederne med entre så. Så kan man altid gå igen.

Bortset fra det ka vi se frem til en eksplosion af voldssager i bylivet samt anti-indvandrer følelser hos kønne piger i alderen 18-20… På sigt er det et stort selvmål for integrationen, ærgeligt.

… lurer på om det i virkeligheden ikke er “de gode naive” som blogindehaverne der har ødelagt integrationen. I stedet for at finde praktiske løsninger der virker kommer man med luftige ideologiske tiltag der generer alle.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kenneth Hansen, Otterup | Skrevet: 11. mar 11 kl. 00:27

Før islams invation af Danmark, var det meget lettere at være dansker.

Der var ihvertfald langt færre “racister”. Ja, faktisk var der stort set ingen racister.

Socialist-kommunisterne har bestemt, at danskere i hele kongeriget, som ikke underkaster sig islams lystige svende, er racister.

De er fjender af landet, præcis som de var, da de hyldede den øverste sovjet og gik strækmarch i gaderne.
De kaldte det Atomkraft - Nej tak og samlede stormtropperne mod samfundsordnen.
Dernæst sange de, hast og Tvind - vindkraft ind.

Det gør de endnu. Vindmøller og islam er deres mærkesager. Og planøkonomi samt statseje af alt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Poulsen, København | Skrevet: 11. mar 11 kl. 05:56

@ Thomas V. Lytken Larsen og Jeppe Fogtmann : Hvis I havde været unge i 1939, hvem havde I så holdt med?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 11. mar 11 kl. 06:12

Kaere Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen.

Mange tak for jeres udmaerkede blogs.
Og tak fordi at I gider at gaa imod stroemmen her paa JP.

Det er man ikke forvaendt med.

Men man kan dog glaede sig over, at forbavsende mange er enige med jer efterhaanden.

Selv om det er et utaknemligt job at argumentere imod discrimination og racisme her paa JP.

Det er saa at sige imod partilinien her paa JP.

Fortsat held og lykke med jeres project, CEPI.

I burde paa finansloven.

Naar man ser hvordan VKO oeser penge ud paa dubioese personer som Bent Jensen og Bjorn Lomborg, saa er det dybt urimeligt, at centre som jeres faar saa lidt stoette.

Urimeligheder som dette, er noget af det foerste en kommende S-SF regering maa rette op paa.

Hvad de utvivlsomt ogsaa vil.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. Hansen, Kbh. | Skrevet: 11. mar 11 kl. 08:11

Hvis det at være hvid og dansker er lig med at være racist, så er jeg racist. Anmeld mig, bloggere!

@Jens Hansen, Odense. Du glemte vist at hylde din trosfælle, Bjørn Holmskjold?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 11. mar 11 kl. 09:03

@Jens Hansen

Dit indlæg er fantastisk, Ole Hyltoft rammer simpelthen så præcist i hans kronik fra igår, af lige præcis bedsteborgere som dig. Og din sidste kommentar med at mange er enige, viser at du slet ikke læser i kommentarfeltet - hvilket igen understreger den grænseløse virkelighedsfjerne arrogance som man finder hos de selvudnævnte intelektuelle.

PS. Morgen Camre er også intelektuel.

Nu bliver det måske for virkelighedsnært for din smag - men kunne du ikke give din mening omkring diskriminationen af alle med synlige tatoveringer?

Blogindehaverne har iøvrigt, omend utroligt diskret, trukket deres påstand om racisme tilbage til fordel for “skamløst diskrimination”….

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 11. mar 11 kl. 09:11

@Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen

Hvad bliver det til? Takker I “ja” til Torben Larsens invitation? I har jo bevist via Jeres lille happening, at I ikke har noget imod nattearbejde.

Så hvad med at benytte Jer af den oplagte lejlighede til at se, hvordan virkeligheden ser ud fra en dørmands synspunkt?

Det kaldes også “at se en sag fra begge sider”, “at blive klogere” og “at nuancere billedet”. Er det ikke normalt det, der kræves af professionelle mennesker med integritet, rygrad og ærlighed?

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 11. mar 11 kl. 09:34

B>To unge anholdt med håndgranat
09. mar. 2011 12.08 København

En sprængklar håndgranat dukkede op, da politiet stoppede en bil med to unge mænd fra bandemiljøet omkring Blågårds Plads i København. (Danmarks Radio)
–o0o–

Ung mand af somalisk afstamning dræbt i internt indvandreropgør i Husum

Det var formodentlig som led i et internt opgør i indvandrerkredse, at en 19-årig mand af somalisk afstamning i aftes blev dræbt i Gadelandet i Husum, i hvad der kun kan beskrives som en ren likvidering. - Gerningsmanden og føreren af gerningsbilen bliver beskrevet som udlændinge, så der er sandsynligvis tale om et internt opgør i indvandrerkredse, som vi blandt andet så det i Værebro og Bagsværd for nylig. (EB 11/3-2009)

–o0o–

”Tak, tak” og igen ”tak” i kære politikere, CEPI-drenge og alle i andre hallaltosser (betegnelsen lanceret af den radikale MF Nasser Kahder), der har gjort al den kulturberigelse mulig. Glemte jeg at sige ”tak”?

“Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
(Dirckinck-Holmfeld, EkstraBladet 3/10 1986)

–o0o–

”Tak” også for de store ekstra udgifter, i har påført os til bl.a. justitsvæsenet. Udgifter der ikke er indregnet i Cepos opgørelse over udgifterne, 16 mia. kr årligt, til jeres multikulti-indvandringscirkus.

N.B. – Min svigermor, 92 år, har anno 2011 fået reduceret i sin hjemmehjælp, rengøring kun hver 3. uge. Og tænk engang – hun, mener ikke jeg skal takke jer.
Nå – men hun er jo også bare en hvid dansk ludder iflg. vore kulturberigere.
Og iflg.- CePi-drengen hører hun vist til i kategorien dansk racist. En ikke stueren personage, selv om hun et pænt stykke ind i sin pensionisttilværelse stemte på Det radikale Venstre.

–o0o–

”Spørger man sig, hvor ser man et multikulturelt samfund, der har fungeret over tid, så kommer man snart til det resultat, at det bare lader sig gøre med en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet?. (Helmuth Schmidt, Hamburger Abendblatt, 24.11.2004)

Upassende ? Klag over indlæg

 

Ole Jensen, Odense | Skrevet: 11. mar 11 kl. 09:53

@C Damgaard

Ikke at dine pointer ikke er interessante, men de har vel egentligt ikke noget med diskoteksproblematikken at gøre?

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 11. mar 11 kl. 10:04

@ Ole Jensen
Jeg forstår dit synspunkt og er vel til dels enig.
Dog er der en fællesnævner, KULTURBERIGELSE, der favner dioskoteksproblemerne og det jeg beskrev ovenfor, jfr. Dirckinck-Holmfelds uforglemmelige udtalelse. Problemerne er massive. Diskoteksvrøvlet er en uendelig lille del.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole Jensen, Odense | Skrevet: 11. mar 11 kl. 10:33

Egentligt fuldstændigt enig, var muligvis bare presset af en utopisk tanke om, at lidt mere modereren i kommentarene kunne få blogindehavnerne mere ind i en egentligt debat - men igen er det nok utopi…

Havde iøvrigt ikke bemærket datoen for den udtalelse - hvis det er sagt i alvor, er det i sandhed en uforglemmelig udtalelse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
M M, Solskinsby | Skrevet: 11. mar 11 kl. 10:50

Er i klar over hvorfor de fleste arabere og generet alle muslimer kommer i flokke, det er fordi de er bange i mørke, det er ikke en joke,vi havde en tyrker (mand) ansat til et stykke arbejde et sted hvor man skulle gå helt uden for områdets porte for at ryge,det kunne han ikke overholde gang på gang fik vi klager fordi cigaretskodderne igen og igen lå lige uden for døren, vinduerne lukkede han heller ikke op til udluftning, med den konsekvens at lokalet fik skimmelsvamp, da jeg så gik ham helt på klingen, viste det sig at han var bange i mørke, vi har et ret stort firma, og han er ikke den eneste, vi har måttet afskedige 8 stk på den konto, det er jo kontraktbrud hvis man ikke overholder rygereglerne på arbejdsstederne, vi har mange muslimske piger, dem er der ikke nogen problemer med, de er dygtige, arbejdsomme og gør det man siger.
Det jeg egentlig vil fortælle med det her er at en enkelt muslimsk mand ingen identitet har, han er kun noget i kraft af at være i en flok, det har vort arbejde med muslimer vist i de 18 år vi har haft muslimske ansatte ( fra Iran,Arabere, Somalier, Tyrkere og Etiopien )
Så det der måske skulle kigges på er opdragelsen af specielt drenge, det er jo tankevækkende at en dreng på 8 år bestemmer over sin mor, når man ringer til en kvindelig muslimsk ansat, er det denlille søn på 8 år der tager tlf. og spørger,” hvad skal du tale med hende om ”
De fleste unge muslimske mænd, er vandt til at hve stor magt fra en alt for tidlig alder, de har aldrig lært udmyghed ( altså den gode ) de er vandt til at bestemme i særdeleshed over kvinderne, de er oplært til at være jordens navle, jordens 8 vidundere, derfor er det ikke muligt i vort firma at have muslimske mænd, de er oprørske, kan ikke tage mod kritik af dårligt udført arbejde, overvåger vore muslimske piger, sladrer til deres mænd, som så tæver pigerne, så derfor har vi valgt at have muslimske piger, og danske mænd, håber i kan bruge det til noget

Jeg er ikke racist, men realist, på en måde er det synd for både Muslimer ( dem med problemer ) og danskere at de er her i landet intet har ændret sig i 18 år, dette er ikke gisninger, men den realitet vi står med.

Upassende ? Klag over indlæg

 
M M, Solskinsby | Skrevet: 11. mar 11 kl. 10:55

Undskyld i første linie skulle der stå generelt og ikke generet

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jonas Eriksen, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 11:04

Jeg vil gerne have en smileyordning - så ved jeg hvor jeg kan have en hyggelig aften uden at blive chikaneret og truet af araberbander igen igen.

Bemærk at de sure smileyer skal være mørkegrå eller brune - for det er ikke de hvide (eller gule) der er kede af at restauratørerene holder de mørke fra døren - det gør kun folk som jer der skriver denne blog og åbenbart aldrig går i byen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 11. mar 11 kl. 11:58

Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen

Det virker som om at politikerne endelig fatter problemet med diskrimination og racisme mange steder.

Og at man vil fjerne spiritusbevillingen de steder som dømmes for diskrimination.

Stort set i alle kommentarerne udtrykkes der da også en stor harme over denne forskelsbehandling.

Alle kommentatorerne ønsker naturligvis, at danskere af en anden etnisk afstamning skal føle sig velkomne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 11. mar 11 kl. 12:16

Haha, du er skøn Jens.

Tror ikke du har læst en eneste af kommentarerne her på siden.

Til din orientering, så er rigtig mange diskoteker i indre København ejet af indvandrere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole burde, Ashkelon | Skrevet: 11. mar 11 kl. 14:49

“gatis adgang sammen med din soester” !
HAH !

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ole burde, Ashkelon | Skrevet: 11. mar 11 kl. 15:09

Hmm… Hvis der bliver et problem med SPIRITUSBEVILLINGEN i nogle ellers MEGET populaere diskoteker , saa maa det forhaabentlig betyde , at ejeren nu IKKE laengere ka’ ha’ noget imod at man tar en lille lommeflaske med hjemmefra !
Mon ikke det kunne flaske sig helt fint , hvis samme ejer saa bare haevede indgangsgebyret og andre priser for at kompensere for de fortabte oel-indkomster ?
Personligt har jeg altid foretrukket at drikke Jaegermeister til den slags festligheder ,masser af sukker i blodet & fylder ikke ret meget !
Hmmm.. en anden mulighed var selvfoelgelig at undersoege hvor stor en boede det giver at saelge UDEN bevilling .

Upassende ? Klag over indlæg

 
stiig andersen, nørrebro | Skrevet: 11. mar 11 kl. 16:17

Latterligt at Københavns Kommune nu vil indføre endnu voldsommere sanktioner mod diskoteker, som “diskriminerer”.
Det korte og det lange er at flokke af unge med anden etnisk baggrund(læs muslimer) ofte opfører sig provokerende og frembrusende overfor pigerne på stedet.
( Og man ser ALDRIG muslimske piger på diskoteker)
Hvis ikke ejerne af diskotekerne prøver at begrænse antallet af provokerende gæster så stopper danskerne med at besøge stedet, hvilket betyder at forretningen må lukke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
T. Troelsen, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 17:46

Tak til CePI- drengene!

Hvor er det dog godt at I sætter fokus på denne “diskrimination”.

Problemet er vel opstået fordi vi ikke er nok INKLUDERENDE. Det ligner jo heller ikke noget at de kapitalistsvin, til diskoteksejere, skal tjene penge for at få forretningen til at løbe rundt. De bør da tænke på, at de med deres holdning ikke deltager i VORES ALLESAMMENS FÆLLESPROJEKT: “KULTURBERIGELSE PÅ TVÆRS AF RELIGIONER I NATTELIVET”

Så kære Jeppe og Thomas, her er et forslag til fri afbenyttelse:

AFSKAF DØRMANDEN. ERSTAT HAM MED EN INKLUSIONSMEDARBEJDER.

anskaf nogle DIALOGBÆNKE, evt. også nogle BEDETÆPPER i tilfælde af uro - så skal det nok gå altsammen.

Kodeord: Funny

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. I., Århus C | Skrevet: 11. mar 11 kl. 18:55

Kom nu Jeppe og Thomas.
Tag mod invitationen om at være dørmand for en aften.
Eller ved I i virkeligheden godt, at diskoteksejeren har helt ret, men at det vil ødelægge Jeres karriere i godhedsindustrien hvis I indrømmer det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ulla Taylor, København SV | Skrevet: 11. mar 11 kl. 19:23

Jeg synes også det er et problem med de aggressive muslimske unge mænd!

Men pigerne, de er fantastiske. Jeg er midt i en krise grundet min mor er døende. Computeren gik ned, jeg bad min muslimske overbo om hjælp. Hun klarede computeren, ringede efter sin søster og de to unge damer gjorde min lejlighed ren, vaskede mit tøj, handlede ind for mig, gav mig masser af knus og sagde bare ring hvis du har brug for hjælp!

Så nu er den er mindre “racist” i Danmark!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. mar 11 kl. 19:42

Jens Hansen, Odense

“Det virker som om at politikerne endelig fatter problemet med diskrimination og racisme mange steder. Og at man vil fjerne spiritusbevillingen de steder som dømmes for diskrimination.”

Det vil helt klart fremme integrationen, når unge mødes med klar hjerne over en cola, for så at samtale om væsentlige samfundsforhold. Det er jo ikke nemt for de unge muslimer at snakke fornuft, når de unge daner vakler rundt med kun druk og hor i tankerne.

Ved at fjerne spiritusbevillingerne skabes der på den måde en fremadrettet integration, folkesundheden vil forbedres i takt med ølmaverne forsvinder, skilsmisserne vil falde til glæde for børnene, samt nok så væsentligt: intelligensniveauet vil nå nye højder hos de danske unge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 19:57

Det er ganske utroligt, at de politikere, der i andre sammenhænge er lige ved at falde over deres egne ben for at gennemtvinge kønskvoteringer overalt, mener det stik modsatte på det område, hvor kønskvotering er allervigtigst.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 20:01

Bjørn Holmskjold:

”Det er jo ikke nemt for de unge muslimer at snakke fornuft, når de unge daner vakler rundt med kun druk og hor i tankerne.”

Svar:

Du er markant dummere, end selv jeg troede muligt.

Hvad tror du, de unge muslimer ”vakler” rundt med af tanker?

Fornuftig tale?

Læs diskoteksejerens fortælling og gør en indsats for at fatte det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
K. I., Århus C | Skrevet: 11. mar 11 kl. 20:30

-> Bjørn Holmskjold:
Et hurtigt gennemsyn af voldtægtstatistikkerne viser til fulde, at muslimske mænd (på trods af de kun drikker cola) åbenbart ikke kun nøjes med at have hor i tankerne men til fulde omsætter tankerne i form af voldtægt af danske kvinder

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 20:38

@Bjørn Holmskjold

”Har du i øvrigt et bud på, om fætter/kusine-ægteskaber i generation efter generation efter generation er ”opformerende det psykisk sunde og naturlige”, som du jo ellers tillægger muslimer som særkende?”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Sven Olsen, Kristianstad, Östdanmark | Skrevet: 11. mar 11 kl. 21:55

Det er stärkt at gå ud og sige at vi Danskere skal tage en masse hensyn til forskellige etniske immigrantgrupper når vi går ud en aften. Jeg har flere gange oplevet, både ved besög i mit gamle land og her i Sverige hvordan arabisk/muslimske mänd antaster, opträder sjofelt, gramser på de piger/kvinder der er på en bevärtning - og hvis nogen har “fräkheden” at påpege at sådan gör man ikke, får man beskidte svar og trusler.
Jeg har selv väret ude for netop dette og var tvunget til at forsvare mig mod en sådan tölper (succesfuldt). Det er ikke at gå i byen. Forsvar ikke den afvigende opförsel - hvis de skal have lov at blive, må de läre at opföre og indordne sig under danske forhold, ellers bör de sendes ud med et frimärke på ryggen - gerne underfrankeret så modtagerlandet betaler lidt af alt besväret.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 11. mar 11 kl. 22:09

@ B. Mofoe

Du må ikke forlange det umulige - at han skulle fatte noget udover egen påståede ‘naturlighed’ af mærkværdigheden i Skanderborg.

Upassende ? Klag over indlæg

 
B. Mofoe, Århus | Skrevet: 11. mar 11 kl. 22:19

Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 11. mar 11 kl. 22:09:

”Du må ikke forlange det umulige - at han skulle fatte noget udover egen påståede ‘naturlighed’ af mærkværdigheden i Skanderborg.”

Svar:

Det gør jeg sgu heller ikke!

Men det er bedre end Zirkus Nemo!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. mar 11 kl. 22:28

B. Mofoe, Århus

”Læs diskoteksejerens fortælling og gør en indsats for at fatte det”

Han er interesseret på størst mulig omsætning, og ikke størst mulig integration. Velvidende, at seriøse unge, der vil en bedre verden, for størstedelen drikker vand. Hvor stort overskud giver det? Det er jo derfor samfundet nu truer ham på spiritusbevillingerne. Velvidende, at muslimerne har noget at give samfundet, der er mere værd, end den skrumpelever, diskoteksejerne har at give de unge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjarne K, pattaya | Skrevet: 12. mar 11 kl. 01:46

Vi burde have en liste på internet, en perker-smiley, der advarede danskere imod steder der lukker de bæbrune fejlfarver ind.
Muhams er det værste affald og burde skydes eller smides ud af landet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, ry | Skrevet: 12. mar 11 kl. 11:19

har i læst den udmærkede artikel om mårhundens indvandring i danmark? i kan finde den her på JP`s sider. prøv at skifte ordet “mårhund” ud med ordet “muslim”. så får artiklen en endnu bedre mening.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 12. mar 11 kl. 11:50

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. mar 11 kl. 19:42

“Jens Hansen, Odense
Det vil helt klart fremme integrationen, når unge mødes med klar hjerne over en cola, for så at samtale om væsentlige samfundsforhold. Det er jo ikke nemt for de unge muslimer at snakke fornuft, når de unge daner vakler rundt med kun druk og hor i tankerne.”

Helt enig Bjørn Holmskjold.

Men vi har jo trods alt også været unge.
Som nogle af de få er vi dog blevet meget klogere med alderen.

Men kan vi helt benægte, at også vi har vaklet rundt med druk og hor i tankerne?
I vores korte ungdom.

Diskrimination og ungdommelige tanker om druk og hor er dog to forskellige ting.

Og ingen tvivl om at vores ungdom lærer af deres erfaringer.
Og vores mangel på samme.

Det er jo ikke ungdommen som er racistisk og diskriminerende.
Trods druk og hor.

Det er jo i stor udstrækning vores generation som besidder disse egenskaber. Hvad angår racisme og diskrimination.

Især segmentet som skriver på disse blogs i JP.

Så Bjørn Holmskjold. Skal vi ikke lade de unge mennesker nyde deres korte ungdom?

De kan tids nok blive ældre, intolerante, racistiske, smålige som vi andre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 12. mar 11 kl. 12:05

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 11. mar 11 kl. 19:42

Jeg glemte at skrive.

Hvad angår de unge af en anden etnisk afstamning.

Det er jo også i deres barndom og ungdom, at deres forståelse af det danske samfund formes.

Bliver de i den periode udsat for diskrimination og racisme, er der ingen tvivl om, at dette vil påvirke deres forståelse af det danske samfund i fremtiden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
C Damgaard, 4300 | Skrevet: 12. mar 11 kl. 12:31

Dagens ”succes historie” -

Eller er de positiv integration CEPI kalder det vi andre betegner som den fremadskridende Balkanisering.

Læs her: ”Fribyforfatter Tendai Tagarira er rystet over at blive chikaneret på åben gade i Aarhus med spytklatter og skældsord.” http://jp.dk/aarhus/politik/article2366291.ece

Først jøderne, så grønlænderne i Gellerup og nu kan en fredelig forfatter ikke gå i fred på en dansk gade.
Tænk engang – vi betaler langt over 16 mia. kr. om året, bl.a. for ovenanførte kulturberigelse, som CePi drengene og ligesindede har skaffet os og vore efterkommer på halsen.

Må jeg foreslå Jeppe Fogtmann og Thomas V. Lytken Larsen, f.eks. som mellemnavn at tage det det fra Danmarkshistorien så kendte navn Ulfeldt?
I har fortjent det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Poul Poulsen, København | Skrevet: 12. mar 11 kl. 18:48

“der er altså ikke mange, der rigtig gider lave en Rosa Parks og insistere på sine rettigheder, når det er over midnat og under frysepunktet”. Nej, men så er det jo godt at man har levebrødssocialister som jer til at redde verden. Problemet opstår vel først, når der ikke er nogle der har råd til at aflønne jer. Så får I kun “tak” for de bandemedlemmer som ikke kan komme ind på diskotekerne, og den slags ligegyldigheder kan to højtlønnede pampere jo ikke leve af.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 12. mar 11 kl. 18:58

Københavns Kommunes nye regler fører kun til en ting: Diskoteker og barer omdannes til klubber. Klubber kan have lige præcist de vedtægter de vil, og vælge præcist de medlemmer man ønsker.

“Berigelsen” fører til endnu en forringelse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 12. mar 11 kl. 22:08

Jens Hansen, Odense

Når jeg evaluerer min ungdom, som for størstedelen havde stor fokus på naturbeskyttelse, kan jeg ikke komme i tanke om nogen personlighedsopbyggende gevinst ved at have haft en periode med diskoteker og lignende, hvor hjerne blev sat ud af drift grundet indtagelse af alkohol. Jeg mindes mest slagsmålene. Dem var der sgu mange af. Måske det gjorde mig mere pågående i miljøsagerne. Hvor jeg, måske overraskende for de fleste, var noget af det mest provokerende og pågående, nogen kommune, nogen jæger, nogen landmand eller nogen anden naturødelæggende person, kunne komme ud for. Men det er så ikke kendetegnende mange af de gamle venner. Mange forblev i drukmiljøet, blev narkomaner eller kriminelle. Så jeg tror ikke man skal glemme de mange negative konsekvenser, selv om man kan være tilbøjelig til kun tiden i lyserøde farver. Eller for mit vedkommende de mere blodrøde. Men konkret gav det mig ikke noget på personlighedsdannelsen.

Personlighedsdannelsen blev derimod væsentlig større for flere grupper af unge, som jeg år senere underviste i natur- og vildmarksliv, med mange stærke udfordringer. Her var det ikke druk, som havde deres interesse. Men indkøb af vildmarksudstyr og rejser til flotte vildmarksområder. Hvor mange typisk danske unge går 300 km. i bjergrigt terræn, med bjergbestigning, gletsjervandring, grotteudforskning, og med 35 kilo i rygsækken? De rejste ud som børn, og kom hjem som mænd. Det kan intet værtshus, diskotek gøre efter.

Men unge vokser i dag op med en samfundsindretning, hvor drenge flest forbliver at være personlighedsunderudviklede børn, med oppumpede muskler, og et, i forhold hertil, påfaldende lille hoved. Hvor det mest udfordrende er at drikke hjerne ud.

”Det er jo ikke ungdommen som er racistisk og diskriminerende. Trods druk og hor.”

Det kan de sagtens være. Jeg forstår godt, at danskerne helst ser de danske unge have en glorie over hovedet. Men danskerne er for en del realistiske, og nogen en hel del mere end andre. Det afspejler sig naturligvis hos de berørte unge, som spejler deres forældre. Og endnu mere, når sprutten slår hjernen fra. De muslimske unge har deres selvforståelse udspringende af klansamfund. Der gør, at de dels er meget maskuline i sit udtryk, men nok overraskende for de fleste, rummer en umiddelbar modsatrettet imødekommenhed, dersom de respekteres, som de mennesker, de er. Her skal man huske på, at klansamfund har meget stærke æresbegreber, hvorfor de på den ene side viser hinanden styrke i sit udtryk, men på den anden samtidig er agtpågivende overfor ikke at overskride grænsen, der kan udløse en til tider blodig klankrig. Derfor er muslimer på en gang stærke i udtrykket, men er samtidige udvisende en underliggende respekt, og forventer af modparten, at denne ligeledes rummer samme styrke i udtrykket, med samtidige er udvisende en underliggende respekt. Det er en fin balanceakt, som selv hannerne hos Musvitter og Blåmejserne kender til.

Når det beskrives på denne måde skyldes det, at det blandt muslimerne sker ubevidst. For de kommer fra en kultur, hvor det maskuline er en naturlig del af opvæksten. Det er så ikke just den naturlige maskulinitet, som de danske unge flest har med sig. Men et underliggende mindreværd, der er afspejlende et stadigt mere feminint samfund. Hvorfor de kun i en saglig rus kan spille rollen ”seje”, og det uden at forstå de underliggende regelsæt for en sådan revirhævdende adfærd. Hvorfor skuespillet skaber en ubevidst foragt hos den maskuline muslim, der derfor overtrumfer den svage part.

Så spørgsmålet er, hvem der reelt afstedkommer problemerne.

”Så Bjørn Holmskjold. Skal vi ikke lade de unge mennesker nyde deres korte ungdom?”

Jo, bestemt! Men på et personlighedsudviklende grundlag.

”Bliver de i den periode udsat for diskrimination og racisme, er der ingen tvivl om, at dette vil påvirke deres forståelse af det danske samfund i fremtiden.”

Korrekt! Det skal forældregenerationen så huske på. For i forhold til de unge kommer intet af ingenting. For det hele medbringes hjemmefra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 12. mar 11 kl. 22:19

Korrektion i 5. tekstafsnit,

”Men danskerne er for en del realistiske, (skal rettes til racistiske), og nogen en hel del mere end andre. ”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 12. mar 11 kl. 22:59

Hvem er racister?:

http://jp.dk/indland/krimi/article2361611.ece

En mand blev jagtet på Nørrebro og stukket ned, fordi man troede, at han var rocker.

Kl. var omkring 20 mandag aften, og en mand stod og ventede på bussen på Nørrebrogade i København, da han blev antastet af tre unge mænd med indvandrerbaggrund.

“De tog fat i ham og sagde, at de vil se hans telefon for at finde ud af, hvem han er. Det er mandens indtryk, at de tror, at han er rockerrelateret,” fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Claus Vinther.

Manden strittede imod, og de tre mænd forsøgte med slag og spark at trække ham ind i en port.

Kom op i bussen
“Han løb fra stedet mod en bus på den anden side af vejen, men han blev slået ned og sparket i krop og hoved, og det er formentlig her, at han blev stukket i ballen og det ene lår.”

Offeret havde held til at komme på bus 350S, mens gerningsmændene stak af i retning mod Griffenfeldsgade.

“Vi fik flere henvendelser fra vidner, og på Nørreport fik vi fat i offeret,” fortæller Claus Vinther.

Sker jævnligt
Manden blev kørt til Rigshopsitalet, men er uden for livsfare.

Claus Vinther understreger, at episoden ikke skal ses som udtryk for yderligere spændinger på Nørrebro.

“Vi ser med jævne mellemrum, at folk bliver stoppet på gaden, fordi man tror, at de er rockerrelaterede,” lyder det.

Politiet står uden spor efter gerningsmændene, der blot beskrives som unge mænd med indvandrerbaggrund klædt i mørkt tøj.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 13. mar 11 kl. 00:33

Casper Nielsen, Birkerød

Den igangværende bandekrig har intet med racisme at gøre, men om rå magt. Havde det nu været 3 rocker der lavede samme nummer overfor en muslim, så havde du ikke bragt det frem vel, Casper?

For så havde du jo udstillet dig som racist. Er det ikke korrekt?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 13. mar 11 kl. 01:18

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 12. mar 11 kl. 22:08

“Jens Hansen, Odense
Når jeg evaluerer min ungdom, som for størstedelen havde stor fokus på naturbeskyttelse”

Bjørn Holmskjold.

Det forstår jeg, at du fortsat gør.
Hvilket glæder mig.

I min ungdom sejlede jeg med et skib for Greenpeace.
I ca. seks måneder.
På stillehavet.

Men har ikke været involveret i naturbeskyttelse på land.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 13. mar 11 kl. 09:00

Jens Hansen, Odense

Glæden er gensidig, om end jeg jo nok kunne gætte, at dine holdninger måtte have deres udspring fra en solid forståelsesplatform. Hvilket jo så også er tilfældet. Greenpeace ser jeg som en meget mere kontant miljøbevægelse, end de fleste. Men de skal slægte Sea Shepherd Conservation Society meget mere på. Der selv skal blive endnu mere kontant angribende. Som udviklingen er nu er der kun alt at tabe. Så der er ingen grund til at skåne nogen eller noget.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kamilla Toktas, København Nv | Skrevet: 13. mar 11 kl. 09:40

Ud af 158 kommentarer er der i omkring 95% af dem blevet kommenteret om MUSLIMER, som var det mennesker fra ét land! Islam er ikke et land - det er en religion.
Danmark har vi (heldigvis) rigtig mange ikke etnisk danske mennesker, og man behøver ikke nødvendigvis at være tyrker, araber eller lign. for at blive afvist på et diskotek i Danmark. Der er skam masser af andre mennesker med mørk hud, hår og øjne som bliver afvist. Dermed ikke sagt at det er OK, at afvise tyrkere eller arabere, for i Danmark har ALLE (så vidt jeg ved) lige rettigheder, og det gælder såmænd også rettigheden til at gå ud og feste på diskoteker.
Jeg er dybt rystet over alle de kommentarer jeg har læst - Man skulle næsten tro at vi ikke boede i det samme land, for det er slet ikke dét Danmark I beskriver jeg lever i. I det Danmark jeg lever i er der plads til mangfoldighed og retten til at være sig selv, uanset hud, hår og øjenfarve eller religion!
SKAM JER!

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels larsen, stouby | Skrevet: 13. mar 11 kl. 12:16

@Kamilla. Muslimer omtaler altid hinanden som “sine muslimske brødre”. De er ikke blot fra eet land, de er een “stamme” der har bredt sig ud over mange lande.

Vi er nogen der ønsker at Danmark fortsætter med sin kultur. Islam er en invasiv kultur, der som Bjørneklo bør bekæmpes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 13. mar 11 kl. 13:35

niels larsen, stouby

Bekæmpelsen af Bjørneklo er forbundet med den fordel, at de ikke gør modstand, når de angribes. Det er, som man jo nok kan forstå, så også deres svaghed. Desuden er islam ikke blot en religion, men er i sin form også at betragte som et verdenssamfund. Det er grunden til muslimerne både tiltaler, og ikke uvæsentligt, betragter andre muslimer, på tværs af alle landegrænser, som brødre og søstre. Målsætningen med udbredelse af islam er naturligvis, at alle skal have denne indstilling til hinanden. Så det arbejdes der på. En kendsgerning er det dog, at der stadig er en del, som modarbejder et sådant fællesskab. Det til trods for, at de intet fællesskab mellem menneskene har at sætte i stedet. Så i ligheden med Bjørnekloen, der blot breder sig bortskyggende alt livet under sig, så skal denne enfoldighed til livet naturligvis også bekæmpes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 13. mar 11 kl. 13:53

@ Bjørn Holmskjold

Muslimerne har det så også med at slagte brødre og søstre i flæng, så noget større fællesskab føler de vist ikke.

Men det skal de såmænd ikke have utak for.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 13. mar 11 kl. 14:04

Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup

Det lyder som om du er enebarn. Brødre og søstre har deres konflikter, dersom du ikke er klar over det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, 9230 Svenstrup | Skrevet: 13. mar 11 kl. 19:47

@ Bjørn Holmskjold

Det er jeg så ikke.

Upassende ? Klag over indlæg

 
niels larsen, stouby | Skrevet: 13. mar 11 kl. 19:59

@Bjørn Holmskjold, Skanderborg. Islam må gerne udfolde sig i de muslimske lande. Dernede skal jeg gerne ignorere dem. Desværre kan jeg ikke få lov at ignorere dem her i landet. De forsøger, med skiftende politikeres hjælp, at påtvinge os deres middelalderlige kultur. Hvis muslimerne ikke bredte sig over hele verden som en steppebrand, så skulle jeg gerne ignorere dem og deres forkvaklede kultur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Odense | Skrevet: 14. mar 11 kl. 08:53

Kamilla Toktas, København Nv | Skrevet: 13. mar 11 kl. 09:40

“I det Danmark jeg lever i er der plads til mangfoldighed og retten til at være sig selv, uanset hud, hår og øjenfarve eller religion!”

Helt enig.

Vi har faktisk ikke råd til det modsatte.

Upassende ? Klag over indlæg

 
finn rasmussen, ry | Skrevet: 14. mar 11 kl. 10:02

hvis den smeily-ordning i skeiver om blev virkelighed ville den virke som en ros til til de diskoteker der har flest af de sure.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Larsen, 2000 F | Skrevet: 14. mar 11 kl. 16:03

Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 13. mar 11 kl. 00:33

Er han her racist Holmskjold, det handler om bandekrigen.

“Det er grotesk, fordi Brian Mikkelsen laver en sammensværgelse mod indvandrerne i Danmark. Han giver monopol til rockerne på hashmarkedet med henblik på, at de får hele hashmarkedet for sig selv. Det er racediskrimination, og det vil styrke rockerne og hele deres organisation…”

Sagt af integrationskonsulent Mohammed Rafiq 09/03 2009 i Berlingske Tidende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Hansen, Odense | Skrevet: 15. mar 11 kl. 10:52

@Casper Nielsen, Birkerød | Skrevet: 10. mar 11 kl. 08:39

Haha, forfriskende at læse. Men fakta og virkelighed kan vi jo ikke bruge til noget her i disney la.., jeg mener københavns kommune. Jeg tvivler dog på de tør tage tilbuddet op, for de kunne jo risikerer at de blev nødt til at revurdere hele deres syn på indvandrer, og en omstrukturering af ens syn på virkeligheden er altid SÅ besværlig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
JP Redaktionen , | Skrevet: 15. mar 11 kl. 16:07

Kære læsere. Vi har desværre været nødt til at slette nogle kommentarer. Vi opfordrer alle til at undgå personangreb og holde en god tone. Læs mere om vores regler her: http://multimedia.jp.dk/static/jp/opinion/regler.html. Fortsat god debat. Med venlig hilsen redaktionen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thormod Kofoed, Vestting | Skrevet: 17. mar 11 kl. 09:13

Danskerne skal nu have nogle fristeder, der ikke trues af intolerante religioner. Knapt kommer de ind, før de vil have forbudt udskænkning af spiritus og flæskesvær i baren. Derpå vil de have seperate rum og dansegulve og musik til sig selv og ingen absolut ingen, må se på deres damer. De er for usociale til at være sådan et sted og vil egentlig helst have det nedlagt og erstattet med en hasbbar.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Azar Goli, København | Skrevet: 2. apr 11 kl. 21:28

Hvad har de muslimske søstre med det hele at gøre? Det er da et tydeligt bevis for at de der tror at muslimske piger ikke går på diskotek, ikke kender muslimer. hvordan kan man tale om mennesker man slet ikke kender? Måske skulle i opsøge muslimer, for at finde ud af hvem de er. for det er jo usandt det I siger om muslimer. Problemet er netop at de muslimske piger heller ikke kan komme ind på diskotekerne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Skriv en kommentar [Regler]
Fornavn*
Efternavn*
Adresse*
By*
e-mail*
Telefon**

*
For at sikre kommentarerne imod spam, beder vi dig venligst skrive ordet du ser i billedet til højre.

Anti-Spam Image* Skal udfyldes.
** Valgfrit.
Kun fornavn, efternavn og bynavn vises på sitet.
Kommentarer uden korrekt navn fjernes.
Når du kommenterer, accepterer du JP Mediers vilkår

Seneste kommentarer

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her