*

Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:

Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:

Forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias)

Morten Uhrskov er desuden landsformand for Dansk Samling:

http://www.dksamling.dk/

Sted:

Sorø

Website:

Besøg

Morten Uhrskov Jensen

Hvad kan vi lære af Rotterdam?

Dato: 26. maj, 2009

Emner:

218 kommentarer

 

 

Det er tid til en smuttur sydpå, til den by i Europa, der som den første i løbet af få år vil få et ikke-europæisk flertal. Og det må vel så være en herlig smeltedigel af multikultur, hvor menneskene for alvor kommer hinanden ved, og hvor mangfoldigheden gør livet let at leve. Byen må være noget nær en drøm for enhver, der hylder uindskrænket indvandring til Europa; ja, man mindes Gregers Dirckinck-Holmfeld, der til Ekstra Bladet den 3. oktober 1986 udtalte, at »Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.« Muslimerne udgør 25 procent af befolkningen i Rotterdam, andre godt 20 procent af forskellige etniske grupper, og så er der altså akkurat stadig et flertal af hollændere.

Lad os se, hvordan det går for sig, sådan som den italienske avis il Foglio har berettet det den 14. maj i år, her, med visse korrektioner, som venlige læsere af denne blog har bidraget med.

Politisk korrekthed på hollandsk

Holland har udviklet en politisk kultur, der er et studie værd. På den ene side er landet så frisindet, så aktiv dødshjælp for længst er kommet på menuen. På den anden side skal man helst holde mund, hvis man har problemer med f.eks. muslimsk indvandring. På et kort efterladt ved den myrdede Pim Fortuyns hus (i Rotterdam) stod derfor følgende at læse: »I Holland er alt tilladt, blot ikke sandheden«.

Tidsskriftet The Economist, der hylder enhver form for masseindvandring, har skrevet, at Rotterdam på overfladen løber risikoen for at blive et “eurabisk mareridt” (derefter følger nogle spændende forklaringer på, hvorfor det alligevel ikke går så galt). Der må ligesom være noget i Rotterdam, der ikke helt fungerer, sådan som eliterne i deres visdom havde udtænkt det.

Hvorfor dog rejse sig for en dommer?

For nylig var der en sag ved domstolen i Rotterdam, hvor den muslimske advokat Mohammed Enait ikke mente, at han behøvede at rejse sig op, når dommeren trådte ind i lokalet. Mohammed Enait forklarede, at han ikke kunne rejse sig, da det ikke var dikteret af den islamiske tro. Enait mener nemlig, at alle mænd er lige. Og det med mænd skal tages temmelig bogstaveligt. Han er kendt for ikke at ville give kvinder hånden, og han har gentagne gange udtalt, at kvinder burde iføre sig burka. Burkaer er der så også en hel del af i Rotterdam. Sagen verserer så vidt vides i skrivende stund ved det hollandske advokatnævn.

Teatre bør vel være kønsadskilte?

I slutningen af april i år godkendte Zuidplein Teater, at de første fem rækker var reserveret kun for kvinder. Instruktøren af stykket Salaheddine Benchikhi udtalte bl.a., at »Der er to millioner muslimer i Holland, og de ønsker at få vore traditioner ud i det offentlige rum, alting udvikler sig. Borgmester Aboutaleb har støttet mig i denne sag«. Jeg glemte da vist at fortælle, at Rotterdam har en muslimsk borgmester, der, som det ses, gør meget for sin store vælgergruppe.

Apropos muslimske medlemmer af byrådet i Rotterdam, så skrev byrådsmedlem Bouchra Ismaili for et års tid siden i en e-mail: »Hør her, I skøre vanskabninger, vi er kommet for at blive. I er udlændinge her, med Allah ved min side er jeg ikke bange for noget. Følg mit råd: konverter til islam, og I vil finde fred«. Rene ord for pengene, ingen tvivl om det.

Homoseksuelle bør vel hænges?

En af de ældste moskeer i Rotterdam er al Nasr. Moskeen var så heldig at have en imam, Khalil al Moumni, der har beskrevet homoseksuelle som »syge mennesker værre end svin«. Imamen har udgivet en folder, hvor han fortæller, at homoseksuelle burde »hænges fra den højeste bygning i byen«.

Imam Moumni får varm støtte fra professor ved Erasmus Universitetet i Rotterdam Tariq Ramadan, særlig rådgiver for bystyret. Tariq Ramadan er meget berømmet blandt progressive for sin såkaldte euroislam. Om homoseksualitet har Ramadan udtalt, at der er tale om »en sygdom, en forstyrrelse, en ubalance«. Det bliver spændende at se Ramadans euroislam udfolde sig for alvor, Ramadan, der om kvinder har sagt, at »de skal se ned i jorden, når de går på gaden«.

Må man skrive »du må ikke slå ihjel«?

Efter mordet på Theo Van Gogh i 2004 malede Chris Ripke, en kendt kunstner i Rotterdam, en engel på en mur, hvor der stod budet »Du må ikke slå ihjel«. Det blev imidlertid for meget for de muslimske naboer, der fandt ordene »fornærmelige«. Den daværende borgmester Ivo Opstelten gav klagerne medhold, idet han fandt maleriet og ordene »racistiske«. Maleriet blev bortvasket af politiet.

Og hvad kan vi så lære af den historie?

Der er efterhånden ikke ret meget, der kan overraske mig. Jeg vil således ikke blive spor forundret, hvis der findes hjemlige dhimmier, der mener sig i stand til at bagatellisere, hvad jeg her har beskrevet. Det må de selv om. Fornuft kan man kun selv tilegne sig. Man kan ikke banke den ind i hovedet på folk. For alle andre - ikke mindst de mange tvivlere - må Rotterdam stå som et sandt mareridt og et forvarsel om, hvad der venter rigtig mange storbyer i Europa i de kommende år. Det skal nok blive muntert.

P.S.

Dette er en redigeret version af mit oprindelige indlæg. Takket være Esben Agersnap og Carsten Agger er en række unøjagtigheder blevet afdækket og rettet. Jeg takker dem for deres assistance.

Med venlig hilsen

Morten Uhrskov

P.P.S. En enkelt rettelse mere vedrørende advokat Mohammed Enait er nu tilføjet.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
Ib Snaphane, Jungshoved | Skrevet: 26. maj 09 kl. 21:04

Jeg fatter ikke alle de selvgode mennesker med de rigtige meninger ikke kan øjne et ragnarok foran sig hvor enten deres børn eller den multikulturelle invasionsstyrke, eller begge, dør i et blodbad. For hvor stor er chancen for et fredeligt resultat?
Og måske mere interessant, hvor længe kan de have deres selvfede holdning, inden de vågner op, og når/hvis de gør, kan de så frembringe en effektiv reaktion. Jeg vil ikke dø for deres ligegyldighed, den må de selv betale prisen for. Men for pokker hvor vil jeg kæmpe, uden en afgud eller pædofil profet ved min side.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 26. maj 09 kl. 21:08

Jeg venter spændt på apologeternes apologier…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Aabenraa | Skrevet: 26. maj 09 kl. 21:24

Haha, ja, Niels, det bliver sjovt :)

De vil sikkert forlange statistisk materiale osv, ligesom de gjorde dengang DF og deres vælgere først begyndt at tale om at flygtninge, indvandrere og deres efterkommere er mere kriminelle end danskerne.
Endelig, langt om længe - gennemført af DF - har vi nu de statistikker, som naturligvis bakker os op.

Når man så argumenterer med henvisning til disse, hvilket jeg har gjort lidt fx. på Information, tildeles man den ære at man bannes fra avisens debatsider. Det er en stor ære. Jeg må jo have ramt en nerve.

Alle der læser om tingenes tilstand i Holland, kan se at det er rivende galt. Apologeterne vil ikke tro på os før de får hardcore bevis. Når de så får det - så stikker de fingrene i ørerne og synger højt så de ikke kan høre….

Ynkelige stakler.

Endnu et godt indlæg Morten. Thumbs up herfra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Peitersen, 2200 N | Skrevet: 26. maj 09 kl. 21:45

Glimrende, informativt indlæg. Rystende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Dyssegård | Skrevet: 26. maj 09 kl. 21:52

Rotterdam er et skræmmende forvarsel på det kommende Eurabia, som burde få selv de mest forhærdede Danske multikulturalister til at tænke sig om en ekstra gang. Men det sker nok ikke. Fornægtelsen og apolgien stikker desværre alt for dybt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Leon Frandsen, Gørlev | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:03

Eksemplet med Chris Riptke er jo sindssygt.

Imamen Khalil al Moumni kan ustraffet sige det, han siger om homosexuelle, men en malet engel suppleret med ordene “Du må ikke slå ihjel” er “racistisk” og skal derfor øjeblikkeligt fjernes af politiet?

Demokratiet forpligtiger principielt objektivt. Fejler det, er demokratiet dødt. Demokratiet er altså sat totalt ud af kraft, kun for at dække over multikulturalismens totale fallit i Holland.

Jonah Goldbergs bog, liberal fascism…, kommer tættere og tættere på virkeligheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:10

Hollænderne har såmænd bare fået hvad de fortjener. Herregud, de har jo selv stemt for at gøre Holland multikulturelt, på trods af at advaredes utallige gange mod at gøre det.

Så lad hollænderne stege i deres eget fedt, men glem ikke, at vi også er på vej mod hollandske tilstande her i Danmark. For også her fortsætter det store flertal med at stemme på partier, som ikke vil lukke grænserne for kulturberigere, som ikke vil repatriere de kulturberigere der allerede er sluppet ind, og som ikke vil regulere disses fertilitet.

I lighed med hollænderne advaredes også danskerne mod at åbne grænserne for kulturberigerne, men kun få procent gad lytte, så også danskerne sidder i multikultisuppedasen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Nikolaj Jensen, København | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:36

Det er klar at vestlig kultur ændrer sig ved indvandring og ved kontakt med arabisk og islamisk kontor… Man kan jo så stille sig det spørgsmål, om ikke også vestlig påvirkning har påvirket arabisk kultur i arabiske lande? Man kunne endda forstille sig at denne påvirkning var større?

Man kunne måske sige, at det er en naturlig udvikling, at nationale grænser udviskes når samfundet bliver globalt?

Ikke sagt at islamisk kultur ikke har sine problemer,…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:36

@ Anne Marie Buch

Nå. Du er også blevet beæret med en bandlysning på Information. :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:37

I lighed med svenskerne har også hollænderne i særdeleshed fortjent deres uovervindelige problemer. Som svenskerne mener også hollænderne, at alle er lige gode, at alle kulturer er lige gode, at man skal være tolerant over for alle, at ingen kan tillade sig at dømme andre, at alle har lige meget ret og mere ævl af samme skuffe. Dertil kommer vel også, at hollænderne har dårlig samvittighed over deres kolonitid.

Hursomhelst kan vi med skrækblandet fascination nu sidde her i Danmark og betragte udviklingen mod Eurabia i resten af Europa. Det minder mig om de scener i filmen Titanic, hvor skibet er dødsdømt, men hvor mange af passagererne stadig nægter at tro det, fordi virkeligheden er for frygtelig at erkende.

Det er altsammen RIGTIG INTERESSANT!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 26. maj 09 kl. 22:46

@ Nikolaj Jensen

Det er klar at vestlig kultur ændrer sig ved indvandring og ved kontakt med arabisk og islamisk kontor… Man kan jo så stille sig det spørgsmål, om ikke også vestlig påvirkning har påvirket arabisk kultur i arabiske lande? Man kunne endda forstille sig at denne påvirkning var større?

Jeg kan efter ved selvsyn at have studeret det på stedet fortælle dig at

1. Vestlig kultur har haft nul og nix påvirkning i de muslimske lande

2. Landene er komplet påvirkningsresistente i den henseende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:01

Ib Snaphane
Jeg har nøjagtigt de samme følelser som dig . At mange flere får det sådan , er eneste vej ud af suppedasen.Folk må da snart vågne op og erkende virkeligheden.
At ingen hollændere stillede om omkring Chris Riptke er ufatteligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:09

Læste I hvad Bjørn Holmskjold skrev den 23 maj på Naser Khaders blog. (Den er nu lukket?):

“I betragtning af , hvor alt ødelæggende den vestlige verden er globalt , vil det ikke være nok for muslimerne at den vestlige verden forbydes , for dette forbud vil kunne ændres igen.
Den destruktive vestlige verden skal derimod nedkæmpes i en sådan grad , at den aldrig genopstår igen.
Lad dette være muslimernes målsætning med alt de gør.”

Det er nok ikke noget han selv har fundet på , men lyder nærmest som en muslimsk trosbekendelse.
Og disse mennesker lukker vi lalle gode ind i vores hjem!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Vivi Andersen, 5500 Middelfart | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:13

Nej, dette her kan ikke ende godt.

Og det ikke bare i Holland, men overalt i de europæiske lande, for hvem har, når det kommer til stykket lyst til at skulle leve som dhimmie i eget land ?

Enten konverter europæerne eller de tager sig sammen til at yde modstand.

De Gode Mennesker skal først selv personligt drage erfaringer med berigelsen før de begynder at stille spørgsmål om, hvor godt det egentlig er med indvandringen fra de arabisk-islamiske lande.

Bagefter skal de ikke beklage sig for de er tit og ofte blevet advaret.

Desværre er der meget mere af samme slags i vente, da Euromed træder i kraft fra januar 2010.

Stakkel Europa - og stakkels almindelige europæere!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:26

Hvis man gerne vil læse hele den email (ikke et læserbrev), som det muslimske, kvindelige byrådsmedlem, Bouchra Ismaili, skrev, så er det her i en oversat engelsk version:


Listen, you dirty fool WIJ WILL REMAIN HERE hahahahahahaha DROP DEAD. I am a Dutch muslim woman and will remain that until I die. I don’t feel any pity for your ilk you have to live with hatred, real sad.

My father and mother worked hard to build this land and I don’t listen to anything other people say of think. You are a pathetic devil worshiper!!! you sold your soul!!! Strange that you believe in the devil and his minions but deny God1 the almighty, ruler over the heavens and earth. Your ilk are the worst terrorists you terrorize our lives here in The Netherlands for years. But fortunately there aren’t too many of you and most Dutch are civilized and tolerant. You yourselves are the migrants!!!!

With Allah on my side I fear nothing and nobody. I AND MY FELLOW MUSLIMS LIVE your ilk is eaten by hatred. A word of advice if I may convert to Islam and find peace in your heart. Hatred eats you away and empties your heart. You have limited time left in this life go and live it and enjoy it will be over soon enough. We live ………………. …. you try to undo and influence the fate of others. Freemason hahahaha you aren’t free you are a slave of the devil.

You think you are a god yourself real sad have you head examined! If you are a man with BALLS let me know who you are and talk to me face to face. I know you are empty inside and feel you sometimes don’t exist. You want to be seen and heard but you are ordinary ORDINARY, a gray mouse a miserable little person one of the billions walking the earth. But I hear your call for help I hear you shouting for attention. I will make time available despite the fact I’m busy making The Netherlands more beautiful and safer where people can develop themselves in peace and democracy live no matter their skin color or faith. Where even devil worshipers can have there own spot, for who am I to judge. I leave that to the judge of judges ALLAH A RAHMAN OU RAHEEM!!!

Sikke dog en forstyrret og hadefuld person - mest bekymrende er det, at hun har en eller anden form for magt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Susanne Obel, Borkop | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:26

Jeg bor i Dubai og har rejst meget in Saudi og i de diverse Gulf lande i de sidste 6 år.
Dubai minder meget om en Amerikansk By, well Las Vegas uden kasinoer, for det er ulovligt at spille i følge religionen, i hvert fald i Dubai :)
Så et par ting man kan lære af eller ikke lære af, afhængig af ens holding;

- Du skal bo i Dubai i mere end 25 år for at få et pas.
- Begår du kriminalitet i Dubai så ryger du ud af landet med et samme.

- Hvis du som udlændige får børn i Dubai så får det ikke et pas fra Dubai men fra faderens side.

- Muslimske skoler laver ikke om på madlavningen pga af kristne børn og de går ofte i internationale private skoler.

- Vi har fri Fredag-Lørdag da Fredag er ligesom Søndag i DK.

- I alle shopping malls bliver du bedt om at have konservative påklædning på.

- Du kan komme få opholdstilladelse i Dubai hvis du har et arbejde eller bliver sponsoreret.

Jeg ved, at det kan lyde meget hårdt men der er klare rammer som folk forholder sig til. Når man ved,at man bliver smidt ud af landet, hvis du begår kriminalitet også selvom du er født i landet, ja så begår de fleste ikke kriminalitet.

Og det var.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Janni Pedersen, Gentofte | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:30

Kursen mod Eurabia kan ikke ændres da europæerne er alt for dovne, hæmmende og uvidende. Europæerne er for størstedelens vedkommende ganske uvidende om centrale begreber som f.eks. genetik, raceforskelle, historie, befolkningstilvækst og meget mere, så de kan slet ikke forestille sig, hvad fremtiden bringer. Samtidig fortsætter flertallet med at stemme på de politikere som lover dem størst overførselsindkomst. Så Eurabia kommer!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Mikkel Madsen, Næstved | Skrevet: 26. maj 09 kl. 23:56

@Niels B. Larsen.

Jeg kan nævnte mange eksempler på den vestlige verdens dybe og vedvarende påvirkning af den muslimske verden.

-Lad os starte med Mustafa Kemal Atatürk. At afløse det (multikulturelle) osmanniske rige med det (relativt monokulturelle) Tyrkiet var jo slet og ret et nationalistisk projekt, modelleret efter de vestlige lande, som f.eks. Danmark og Tyskland….og jeg er ikke engang kommet til forbuddet mod Fez, hovedtørklæder og overgang til det latinske alfabet endnu…!!

-Kuppet mod Mossadeq og indsættelse af shahen i Iran i 1953.

-Israels dannelse - essentielt “dårlig samvittighed” over holocaust.

-Mahatir Mohammeds Malaysia. Dybest set det samme som Atatürk.

-Nasser (USSR-påvirket) og hans efterfølgere (vestligt påvirket)

-Irak, Baath og Saddam Hussein. Bag Baath-parties pan-arabiske fernis var det dybest set et “re-run” af USSR og Nazi-Tyskland. Det sammen gælder for Syrien til en vis grad.

-Forbrugerismen i Golf-staterne. Bortset fra lidt tilsløring er det da det samme som i vesten. Ikke meget Al-Q askese her.

-Sådan kunne jeg blive ved. “Vores” påvirkning af “deres” verden er enorm, såvel ideologisk og ide-mæssigt som teknologisk og livstils-mæssigt.

Må jeg spørge hvad du baserer dit “selvsyn” på?! Taleban?!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Oscar J., svejn | Skrevet: 27. maj 09 kl. 00:33

Det værste ved multi-katastrofen er næsten mennesker som Volkert van der Graaf. Europæere der vender deres egen kultur ryggen og fører kniven for islamisterne. Han er sikkert et ikon i nogle kredse… Lad os håbe, at vi kan afværge danske van der Graafs.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 00:56

@Mikkel Madsen

“Lad os starte med Mustafa Kemal Atatürk. At afløse det (multikulturelle) osmanniske rige med det (relativt monokulturelle) Tyrkiet var jo slet og ret et nationalistisk projekt, modelleret efter de vestlige lande, som f.eks. Danmark og Tyskland…”

Og hvor godt er det lige det går? størsteparten af Tyrkiets befolkning er meget religiøse. Den eneste grund til at denne sækulariserede stat bliver opretholdt, er på grund af en hårdtslående politistat. Det er ikke de brede massers ønske at islam spiller en så begrænset rolle i politikken.

“Kuppet mod Mossadeq og indsættelse af shahen i Iran i 1953.”

Så vidt jeg er orienteret er ayatollahen kommet til siden hen, og landet er efterfølgende blevet stærkt islamiseret. Her vejer islam altså også tungt.

“-Israels dannelse - essentielt “dårlig samvittighed” over holocaust.”

Ja, og israel bliver af den islamiske verden anset som “lille satan”. Israel er måske en konsekvens af europæisk ført politik, men dette “europæiske produkt” er ikke nødvendigvis noget muslimerne ønsker i deres del af verden. Snarere ønsker de Israel udslettet fra jordens overflade.

Om der har været europæisk inflydelse på mellemøsten er ikke specielt interessant, hvis muslimerne i dag i stigende grad vender sig bort fra vestlig civilisation.
Noget tyder da også på at islam i denne del af verden vejer langt tungere end vestlige værdier.

Vi venter desværre nok på en europæisk borgerkrig indenfor de næste 10-20 år.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 27. maj 09 kl. 00:58

@ Mikkel Madsen

Jeg kan nævnte mange eksempler på den vestlige verdens dybe og vedvarende påvirkning af den muslimske verden.

-Lad os starte med Mustafa Kemal Atatürk. At afløse det (multikulturelle) osmanniske rige med det (relativt monokulturelle) Tyrkiet var jo slet og ret et nationalistisk projekt, modelleret efter de vestlige lande, som f.eks. Danmark og Tyskland….og jeg er ikke engang kommet til forbuddet mod Fez, hovedtørklæder og overgang til det latinske alfabet endnu…!!

Den køber jeg til dels. Men landet bevæger sig i øjeblikket mod mere islamiske traditionel kultur.

-Kuppet mod Mossadeq og indsættelse af shahen i Iran i 1953.

Gælder ikke. Det var et vestligt inspireret kup – og se, hvad Iran er i dag. Nok det mest modbydelige islamiske regime overhovedet.

-Israels dannelse - essentielt “dårlig samvittighed” over holocaust.

Israel kan næppe kaldes muslimsk territorie.

-Mahatir Mohammeds Malaysia. Dybest set det samme som Atatürk.

Aha! Med et hoveds afkortning af kristne skolepiger?

-Nasser (USSR-påvirket) og hans efterfølgere (vestligt påvirket)

Nasser var muslimsk nationalist over en hals. Barak er vestligt orienteret så langt som griskheden rækker. Egypten er på vej i islamistisk retning.

-Irak, Baath og Saddam Hussein. Bag Baath-parties pan-arabiske fernis var det dybest set et “re-run” af USSR og Nazi-Tyskland. Det sammen gælder for Syrien til en vis grad.

Til dels købt. Saddam var nærmest irreligiøs. Men se fanatikerne i dag.

-Forbrugerismen i Golf-staterne. Bortset fra lidt tilsløring er det da det samme som i vesten. Ikke meget Al-Q askese her.

Du drømmer. De er fundamentalistiske så det batter på alle andre områder.

-Sådan kunne jeg blive ved. “Vores” påvirkning af “deres” verden er enorm, såvel ideologisk og ide-mæssigt som teknologisk og livstils-mæssigt.

Lev du blot videre i din fantasiverden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Aabenraa | Skrevet: 27. maj 09 kl. 06:46

Janni Pedersen:

“Kursen mod Eurabia kan ikke ændres da europæerne er alt for dovne, hæmmende og uvidende. Europæerne er for størstedelens vedkommende ganske uvidende om centrale begreber som f.eks. genetik, raceforskelle, historie, befolkningstilvækst og meget mere”

Nu har denne kulturkonflikt meget lidt med genetik og raceforskelle at gøre.
Islam er en ideologi, og en sådan er altså ikke nedarvet.

Vivi, de stakkels, almindelige europæere har selv stemt på de politikere der har ladet det koome så vidt. Så i bund og grund ligger vi som vi har redt.
Jeg er stor modstander af at vi skyder skylden på andre end os selv - dels gør vi os selv til ofre (og den mentalitet syntes jeg vi skal lade andre om, de gør de iøvrigt også meget bedre), dels fodrer det følelsen af magtesløshed.
Og vi er ikke magtesløse, tværtimod har vi alle muligheder for at skabe udviklingen lige som vi vil have den.
Why should a man with a gun fear a man with a stick? Det er den situation vi står i. Vi lader os kun slå med pinden fordi vi er bange for at bruge pistolen - men det er altså noget vi selv bestemmer.

Niels B, jeps! Jeg tager det også som en ren hædersbevisning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
william jansen, 2300 | Skrevet: 27. maj 09 kl. 06:47

MUH skriver: Jeg vil således ikke blive spor forundret, hvis der findes hjemlige dhimmier, der mener sig i stand til at bagatellisere, hvad jeg her har beskrevet.

WJ: Det er ikke kun dem der bagatelliserer Islam der er dhimmier. Det er også dem der direkte underkaster sig Islam. Der er mange folk som ikke står frem i debatten, men gemmer sig bag navne som Hodja, Ib Snaphane, Anna Lyttiger eller hvad ved jeg.

Hvilket signal tror de at de sender ved at iklæde sig anonymitet, hver gang han udtaler sig kritisk om Islam? De sender et signal om at de er så dhimmificerede at de ikke står frem og ser demokratiets fjender lige i øjnene.

Det er ikke et forsvar for ytringsfriheden, når den overordnede ramme omkring ‘forsvaret’ er den underkastelse, som en internet-burka [læs: anonymitet] udgør i denne sammenhæng. Deres ‘forsvar’ for ytringsfriheden er et budskab der indeholder følgende (muligvis utilsigtede, men reele) signaler:

1. Jeg kan godt lide demokratiet, og jeg kan ikke lide Islam
2. Jeg vil ikke stå frem og forsvare ytringsfriheden
3. Jeg vil ikke kigge ytringsfrihedens fjender ind i øjnene og sige ‘JEG føjer dig ikke’
4. Jeg vil ikke trodsigt råbe ‘I am Spartacus’ op i ansigtet på romerne, når de vil korsfæste Kurt Westergaard

Der er ihvertfald tre ud af disse fire budskaber som er nitter.

Bagatelliseringen er et problem, men gode mennesker der føjer sig for Islam er tillige et problem. På højre-blogs ser man igen og igen at Islam-kritiske skribenter sender signaler om deres totale overgivelse igennem brugen af en internet-burka.

En del af løsning (kun en enkelt og lille del) er at det danske civilsamfund viser uforfærdethed.

Rotterdam er et resultat af de indfødtes svigt. Men for hver gang der har været en apologet, så har der været 10 dhimmier som har været for skræmte til at stå frem og sige fra. Vi kan beholde alle vores apologeter, og stadigvæk forhindre et dansk Rotterdam. Men vi skal af med alle de feje dhimmier.

Upassende ? Klag over indlæg

 
william jansen, 2300 | Skrevet: 27. maj 09 kl. 06:49

@ MUH:

Jeg glemte vist at skrive at det er et hamrende godt indlæg du har begået. Gid at det måtte blive læst vidt og bredt, og gid at det må inspirere og aktivere mennesker.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:05

Morten Uhrskov, ikke for at vaere kontraer, men maa jeg tillade mig at stille spoergsmaal ved dine kilder?

Flere af disse facts kommer efter sigende fra Il Foglio, men der foreligger ingen original online-version af artiklen, saa det er svaert at naa tilbage til kilden. Il Foglio er en hoejrefloejsskrivelse, der ifoelge Wikipedia et oplag paa - hold nu fast - 13.000 eksemplarer, dvs. formodentlig paa stoerrelse med en mindre dansk lokalsproejte a’la Midtjyllands Avis.

Saa kunne man maaske spoerge Uhrskov, om han har taget noget initiativ til at verificere de forskellige paastande eller om han baserer sig paa een (1!) italiensk artikel i en frit oversat engelsk version paa en pro-katolsk og tilsyneladende islamkritisk hjemmeside. Det er jo ikke noedvendigvis forkert bare fordi der er usikkerhed om trovaerdigheden af kilden – men heller ikke noedvendigvis rigtigt.

Saa maa man som trovaerdig blogger lave lidt research. Umiddelbart lader det ikke til at vaere sket i dette tilfaelde.

Lidt hurtig research viser at sagen om Chris Ripke i overordnede traek er sand. Men han hedder nu Chris Ripken. Og maleriet blev ikke slettet fordi muslimske naboer var blevet “fornaermede” eller fordi det blev fundet ”racistisk”, men fordi der var bekymring for at budskabet kunne misforstaas og dermed give anledning til uroligheder. Det kan man sagtens kritisere og jeg vil nok ogsaa mene, at myndighederne handlede forkert, men Uhrskovs fremstilling er altsaa IKKE korrekt.

Og tag eksemplet Bouchra Ismaili. Hun skrev IKKE de omtalte vendinger i et laeserbrev, men derimod i en e-mail til en privatperson, som foerst havde taget kontakt til hende. Hendes ord var IKKE offentliggjort som et budskab til alle hollaendere, men til een enkelt person, som hun opfattede som en provokatoer og dermed svarede tilbage i ophidselse. Bestemt ikke et vaerdigt svar fra en politiker og igen er kritik helt i orden, men sagen er dog MEGET langt fra Uhrskovs fremstilling, som bare er decideret usand.

Jeg har ikke haft tid til at undersoege resten af sagerne, men det ville ikke undre mig hvis der var flere unoejagtigheder.

Uhrskov, du boer komme frem med en rettelse til dine fejlagtige fremstillinger. Og hvis du ikke vil saa boer JP goere det for dig, da du er betalt blogger for dem. Der boere derfor vaere sandhedskrav til dig ligesom til avisens journalister.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Leif Sørensen, Valby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:11

Intet i denne rædsesvækkende beretning, som Glistrup ikke forudså. Glistrup kom i fængsel for at sige det usminket og ligeud. Hvornår bliver Glistrup rehabiliteret for denne dom?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:16

Agersnap:

Uhrskovs kilde kan ses her:

http://chiesa.espresso.repubblica.it/articolo/1338480?eng=y

Bemærk, at Uhrskovs indlæg alene fremstår som en ukritisk gengivelse af konklusionerne i denne artikel. Han har ikke foretaget nogen selvstændig research, han har ikke checket nogen af historierne, som den pinlige svipser med Bouchra Ismaili også viser, og og han har ikke bidraget med andre vinkler.

At gengive indholdet fra én artikel, som om det var sikker viden, uden at forsøge at verirficere indholdet fra anden side, er under enhver både journalistisk og akademisk standard. Og det ved Morten Uhrskov godt. I den forstand er nærværende indlæg ikke blot vildledende, det er vildledende mod bedre vidende. Ikke meget “akademisk integritet” her.

Men nogen rettelse skal du ikke vente. Uhrskov hænger formentlig sin akademiske uddannelse og integritet ved døren, når han skal ud at propagandere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:21

Agger,

Ja, jeg saa godt Uhrskovs kilde og det var det link jeg referede til med ordene: “een (1!) italiensk artikel i en frit oversat engelsk version paa en pro-katolsk og tilsyneladende islamkritisk hjemmeside”

Og jeg er enig. Denne artikel er helt under standard for hvad der burde vaere en serioes blog. Jeg vil dog lade tvivlen komme Uhrskov til gode og se om han er mand nok til at komme med en rettelse. Jeg respekter, at han modsat mange andre hoejrefloejsdebattoerer (Jalving m.fl.) bringer indhold til debatten - men indholdet skal ogsaa vaere korrekt.

Lad os se hvad Uhrskov er lavet af…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:22

Addendum:

Jeg kan sige så meget, som at den artikel fra the Economist, som Uhrskov har taget fra sin italienske kilde, slet ikke har den tendens, man kunne forledes til at tro, når man ser Uhrskovs gengivelse af den italienske kildes henvisning.

Artiklen er faktisk god at få forstand af og kan læses her:

http://www.economist.com/displayStory.cfm?story_id=12724966

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:37

… og i denne artikel fra The Economist finder man bl.a. denne nuancering af det iflg. Uhrskov problematiske forhold mellem indvandrere og homoseksuelle:

“Muslims, meanwhile, find themselves in strange alliances. Brahim Bourzik, a well-connected Rotterdam Muslim, co-organises public events with a gay newspaper: to remind people, he says, that gays have often spoken up for immigrants’ rights.”

Sådan kan verden altså *også* se ud. Længere havde Uhrskov såmænd ikke behøvet at gå. Vi venter spændt på rettelsen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
J Christensen, Holstebro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:44

@Uhrskov
Det er et interessant indlæg som du har skrevet og man kan da ikke lade være med at være nervøs for ens børns fremtid men jeg kan ikke helt se hvor det fører hen. Vil du smide alle muslimer ud af landet (Europa).
Er der nogle politikere der støtter det (det er jo dem der laver lovene).
Må jeg høre lidt om konsekvenserne af dit indlæg??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 27. maj 09 kl. 07:44

Kære Carsten Agger og Esben Agersnap

Tak for jeres kritiske bemærkninger. Også en anden læser har bemærket, at der var tale om en e-mail og ikke et læserbrev fra Bouchra Ismaili.

Med hensyn til The Economist er jeg helt klar over, hvad der er bladets tendens, nemlig ubetinget støtte til maksimal kulturberigelse.

Jeg kan sagtens begå fejl, men er helst fri for det. Jeg indrømmer dog gerne, når det er tilfældet.

Med hensyn til videnskabelighed er det vist ret indlysende, at kravene til en blog er nogle andre, end tilfældet ville være i en artikel til f.eks. et tidsskrift. Naturligvis kan jeg i et blogindlæg citere fra en enkelt kilde, som tilfældet er her.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:04

Tak for svaret Uhrskov,

Det er fint at du “indroemmer” dine fejl (eller i hvert fald een af dem) her dybt nede i kommentarerne. Men kommer der en rettelse af samtlige fejlfremstillinger, enten i selve indlaegget ovenfor eller i et nyt blog-indlaeg?

Og mener du virkelig serioest, at man ikke behoever at foretage saa meget som et hurtigt fact-check naar man citerer fra en saa obskur kilde som du gjorde her? Altsaa det er jo ikke New York Times du har faaet dit materiale fra. Og nej kravene er ikke saa vidtgaaende som til videnskabelige artikler, men det tog mig under 10 minutter at finde flere fejl og unoejagtigheder via google. Hvis du virkelig ikke har tid til den slags, burde du saa ikke overveje om du overhovedet har tid til at skrive en blog?

Der linkes til din blog fra forsiden af jp.dk. Og mange laesere vil derfor generelt tage det for gode varer - JP ville vel ikke publicere og linke til en gang loegn og latin? Mange laesere vil se dit indlaeg og en stor del af dem vil aldrig naa saerlig langt ned i kommentarerne. Det er simpelthen ikke godt nok, at sige, at du uden videre maa gengive rygter og halve sandheder (samt decidede usandheder) fra alverdens besynderlige kilder. Det er userioest.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:13

@William Jansen skriver bl.a.:

“Der er mange folk som ikke står frem i debatten, men gemmer sig bag navne som Hodja, Ib Snaphane, Anna Lyttiger eller hvad ved jeg.

Hvilket signal tror de at de sender ved at iklæde sig anonymitet, hver gang han udtaler sig kritisk om Islam? De sender et signal om at de er så dhimmificerede at de ikke står frem og ser demokratiets fjender lige i øjnene.”

og:

“På højre-blogs ser man igen og igen at Islam-kritiske skribenter sender signaler om deres totale overgivelse igennem brugen af en internet-burka.”

Jeg er enig i, at disse anonyme, der hyller sig i en internet-burka, er de virkelige dhimmier.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karl Erik jensen, Silkeborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:20

Hvornår indser danske politikere at den er gal med den muslimske indvandring og den dermed muslimske påvirkning af det danske samfunds normer? svar: tilsyneladende aldrig. Selv ikke lærestykket fra Holland synes at gøre indtryk (der er jo egentlig intet nyt i MUJ´s indlæg). Her til morgen var der i TV2 et indslag fra en skole hvor der blev taget stadige mere vidtgående hensyn til muslimske normer. Værst var det dog at høre på skoleinspetørens sleske tale om “dialog”, hvor der ikke burde være noget til diskussion. Og allerværst er Bertel Hårders evindelige omkvæd om: ” ..jeg er ikke minister for badeforhæng og leverpostej..”. Dette udsagn blev gentaget for nylig i endnu en sag on særbehandling. Politiker tør ikke tage det politiske opgør med dette uvæsen - om end det klart er en politisk pligt at tage hånd m disse forhold.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:31

Ligesom Esben Agersnap vil jeg også gerne lige komme med en lille rettelse til Morten Uhrskov Jensens ‘historie’ om Chris Ripken.

MUJ skriver:

“Efter mordet på Theo Van Gogh i 2004 malede Chris Ripke, en kendt kunstner i Rotterdam, en engel på en væg i sit atelier, hvor der stod budet »Du må ikke slå ihjel«.”

Det var ikke på en væg i sit atelier, altså indendørs, at Ripken malede sin engel, men derimod på gavlvæg i det offentlige rum. Forskellen på MUJ’s fremstilling af historien og fakta er derfor ikke uvæsentlig.

http://maarten.typepad.com/brusselsblog/2004/11/thou_shalt_not_.html

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:39

Morten Uhrskov,

lad mig lige supplere Esben Agersnaps og Karin Bennedsens indsigelser med en bemærkning om den standard, man må kunne forvente af en blog på jp.dk:

Med hensyn til videnskabelighed er det vist ret indlysende, at kravene til en blog er nogle andre, end tilfældet ville være i en artikel til f.eks. et tidsskrift.

Måske. Men når du bidrager med faktuelt materiale (hvad du som Agersnap skriver egentlig skal have ros for), må man som minimum forvente, at du lever op til Jyllands-Postens egne journalistiske kriterier. Og det betyder bl.a. at checke sine kilder; det kunne have reddet en svipser eller to.

Hvad angår The Economist: At du kender bladets linje (som de nok selv ville referere noget anderledes, men det er så hvad det er) ændrer ikke ved, at din henvisning til deres artikel er manipulerende.

Altså endnu en fejl, som du burde tage med i dit dementi.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 08:51

Karl Erik Jensen, Silkeborg

Ville det ikke være en god ide at tilpasse dig udviklingen. Hvilket i sig selv godt kan være angstvækkende. Mennesket er jo tilbøjelig til at tillægge det nye de frygteligste forestillinger for så at opdage, at der intet var at frygte. En livserfaring de fleste allerede har gjort sig!

Desuden mener jeg nok, at de danske normer, som du omtaler, godt kunne trænge til en gevaldig opdatering for så vidt, at de er blevet langt mere samfundsnedbrydende, end de er samfundsopbyggende. Et samfund, der betinger udviklingen en sådan retning, at forældrene skal på kursus i yngelpleje er jo ikke just et kvalitetsmærke, der er værd at prale af…. Vel?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:08

@Karin Bennedsen

“Forskellen på MUJ’s fremstilling af historien og fakta er derfor ikke uvæsentlig.”

Hvad forskel er der på om han lavede dette engel-maleri indendørs eller på sin egen gavl?? Hovedsagen er her at myndighederne i frygt for muslimerne forlangte den skulle fjernes. Det er sådan set myndighedernes motiv for at forlange han fjernede dette gavl-maleri der er det interessante, (nemlig frygten for de hvad de lokale muslimer kunne finde på hvis de ikke fik deres vilje).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Peter Krogsten, Lunderskov | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:14

Anne Marie Buch, Aabenraa, du skriver “Så i bund og grund ligger vi som vi har redt.”

Ikke helt rigtigt. Projektet euromed, som under forskellige navne (Nord-Syd dialogen, Barcelonaprocessen og med Anna Lindh Foundation som redskab) har været igang i 20 år, har været fuldstændigt fraværende i dansk presse. Har man adgang til infomedia, vil man se at de eneste der omtaler projektet er kritikere. Danske medier er mere end uvillige til at optage indlæg og læserbreve hvor projektet omtales. Er det nødvendigt at omtale for eksempel at dansk politi som følge at euromed samarbejdet kan modtage oplysninger aftvunget ved tortur, bruges omskrivningen “En række lande i Mellemøsten og Nordafrika”. Det er kun på blogs emnet behandles.

Der er censur på området. Da Bendt Bendtsen afslørede uvidenhed om projektet ved at foreslå at Tyrkiet skulle have privilligeret partnerskab, kontaktede jeg journalisten bag forsideartiklen på JP og journalisten bag indslaget på DR P1, og fortalte at Tyrkiet ville få det foresåede privilligerede partnerskab 1/1 2010 - om et halvt år. I stedet for at DET blev nyheden, forsvandt sagen fuldstændigt fra medieflade i løbet af 2 timer, hvor den hidtil havde været hovednyheden.

At man i EU er klar over at det er et uspiseligt projekt, kan ses ved at hjemmesider om projektet konstant ændres og flyttes, det er mere end svært at følge med i hvad der sker, og ser man på euromeds aktuelle hjemmeside forledes man til at tro at det handler om lidt miljø, nogle kunstvandingsprojekter og et universitet i Slovenien.

Lidt klogere bliver man når man ser logoet på Anna Lindh Foundations hjemmeside, og ser et logo med et EU der omslutter Middelhavet - det genopstandne romerske imperium. Barosso har ved en spektakulær tale 11/7 2007 selv omtalt EU som et imperium med værdier der skulle udbredes til hele verden. Megalomanien fejler intet.

Se her:
http://ec.europa.eu/external_relations/euromed/index_en.htm

og her
http://www.euromedalex.org/

Eller her, hvor man er i fuld gang med kulturrelativisme:

http://www.eurocult.org

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:15

Bjørn Holmskjold, Skanderborg

“Desuden mener jeg nok, at de danske normer, som du omtaler, godt kunne trænge til en gevaldig opdatering for så vidt, at de er blevet langt mere samfundsnedbrydende, end de er samfundsopbyggende.”

Kære Bjørn

Vi er helt enige om at de danske normer trænger til en gevaldig opdatering. Det er bare ikke sandsynligt at vi er enige om i hvilken retning.

Mht. kurser i yngelpleje så kom du bare ned fra hesten. Der er nok også en del muslimer som kunne trænge til et kursus i dette. Navnlig de børn som sidder med deres mor på centrene for voldsramte, kunne nok have ønsket sig at farmand havde deltaget i et sådant.

Det er vist heller ikke værd at prale af…. Vel?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:16

Her er endnu mere vanvid fra det multikulturelle Holland, denne gang fra Utrecht, hvor man nu åbner apartheid-plejehjem, der adskiller kvinder og mænd. Dette er specielt tiltænkt ældre af Marrokansk oprindelse:

http://www.ansamed.info/en/news/ME03.@AM61875.html

Gad vide hvornår de langmodige Hollændere har fået nok af den stadig tiltagende islamisering af deres land??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:21

@Jens Hansen

Hvis du ikke kan se forskellen på, om maleriet var udført indenfor Ripkens egne private rammer, altså på væggen i hans atelier, og så på en offentlig gavlvæg, hvor myndighederne skønnede, at det kunne give anledning til uroligheder, så må det være fordi du ikke ønsker at se forskellen.

Jeg skal ikke blande mig i myndighedernes afgørelse eller motiver, men det ville da være uhørt meget alvorligere, hvis politiet kom og fjernede et maleri, der var malet på en væg indenfor ens egne enemærker.

Og det er jo netop det sidste, MUJ giver indtryk af, hvorfor der, efter min mening, er al mulig grund til at komme med en berigtigelse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:24

Karin Bennedsen har helt ret. Morten Uhrskov giver faktisk det indtryk, at politiet har invaderet Ripkens hjem og oedelagt et maleri. Det boer hans ogsaa rette.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:29

@Jens Hansen

I Danmark har vi private (offentligt støttede) plejehjem, som alene er beregnet på jødiske pensionister, ligesom de også har deres egne skoler, børnehaver og vuggestuer. Alle med offentlig støtte. Vil du også fordømme det?

Jeg kan ikke se noget galt i, at forskellige interessegrupper ønsker særlige plejehjem for de mennesker, hvis interesser de tilgodeser. Sådan gør vi også i Danmark - især efter at VKO sidste år vedtog en lovgivning, der lader pengene følge borgerne, altså giver tilskud til private børnehaver, vuggestuer, skoler, plejehjem m.v.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:45

Henrik Kristensen, København Ø

Når en muslimsk mand, oftest med opbakning fra hele familien, tager ansvar for at kvinden efterlever hendes forpligtigelser, som den mor, der mere end nogen skal sikre barnet en psykiske sund opvækst, da kan hun prise sig lykkelig for overhovedet at være i live. For løsagtighed omkring barnets opvækst er at spille hasard med slægtens fortsatte psykiske sundhed.

Så der er nogle basale lovmæssigheder at forstå. Forstår man ikke dem, så er konsekvenserne vidtrækkende og ødelæggende. Det er grunden til, at man i den vestlige verden sender forældre på yngelplejekurser. Kurser der intet hjælper. For man kan ikke give forældrene den naturlighed tilbage, som de ikke fik i deres opvækst!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:55

@Morten Uhrskov Jensen skriver også:

“Teatre bør vel være kønsadskilte?

I slutningen af april i år godkendte Zuidplein Teater, at de første fem rækker var reserveret kun for kvinder. Instruktøren af stykket Salaheddine Benchikhi udtalte bl.a., at »Der er to millioner muslimer i Holland, og de ønsker at få vore traditioner ud i det offentlige rum, alting udvikler sig. Borgmester Aboutaleb har støttet mig i denne sag«.

og fortsætter:

“Jeg glemte da vist at fortælle, at Rotterdam har en muslimsk borgmester, der, som det ses, gør meget for sin store vælgergruppe.”

Hvad MUJ vist også glemte at fortælle er, at Zuidplein Teater er et eksperimentalteater, der af byrådet i Rotterdam er dedikeret til de store etniske befolkningsgrupper i byen, der især stammer fra Tyrkiet, Marokko, Suriman og Antillerne. Det er publikum, der bestemmer og aktiveres i alt omkring teatret, det være sig forestillinger, workshops m.v.

Initiativet er skabt for at få fat i de borgere, som ikke har nogen særlig tradition for at gå i teatret.

For mig at se, er det et særdeles progressivt og innovativt tiltag, som byrådet i Rotterdam her har iværksat. Noget sådant kunne jeg også godt tænke sig, at kulturpingerne, herunder Kulturministeriet, også kunne finde på at støtte i Danmark.

http://www.drivkraft.org/object/228/publikenstyrpamangkulturellteater.htm

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 27. maj 09 kl. 09:56

Bjørn Holmskjold, Skanderborg

“Når en muslimsk mand, oftest med opbakning fra hele familien, tager ansvar for at kvinden efterlever hendes forpligtigelser, som den mor, der mere end nogen skal sikre barnet en psykiske sund opvækst, da kan hun prise sig lykkelig for overhovedet at være i live.”

Så det er ok at smadre børnenes mor og eventuelt myrde hende, for at sikre hendes børn en psykisk sund opvækst?

Man må sige du taler rent ud af posen, Bjørn.

Jeg har ikke yderligere spørgsmål.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:07

@ Karin Bennedsen

Det er for så vidt ligegyldigt om maleriet var uden- eller indendørs.

Kernen er, at myndighederne fjernede et fuldt lovligt værk for at sleske for middelaldermennesker.

Og det burde ikke forekomme i et demokratisk land.

@ Holmskjold

Spar os nu for dit eklatante vrøvl. :-( Du er en pestilens på enhver debat.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:16

@Karin Bennedsen

“Jeg skal ikke blande mig i myndighedernes afgørelse eller motiver”

Virkelig, vil det sige du heller ikke har i sinde at blande dig i de Danske myndigheders asylafgørelser?? nej vel, det forekommer mig, at hvis afgørelserne falder ud til fordel for muslimerne er der ingen grænser for hvor stor tillid i apologeter har til ‘myndighedernes kvalificerede afgørelse’.

At de Danske jødiske pensionister har egne plejehjem er fuldstændig irrelevant når vi taler om den tiltagende islamisering af Hollnad, (ja, for den sags skyld hele Europa). De Europæiske jøder har aldrig truet sig til særrettigheder, og forlangt at vi andre skal indordne os under deres religiøse normer og skikke. De tilvandrede tilhængere af ‘fredens religion’ bestiller ikke andet.

Men nu er du jo en meget aktiv net-debatør, og gennem de senere år har jeg læst adskellige af dine indlæg, og altid er du parat til at forsvare at islam får alle mulige særrettigheder, og at vi andre skal indordne os under deres krav. Deffor kunen jeg godt tænke mig at spørge dig, Fru Bennedsen, hvor går din grænse?? Vil du eks. være parat til at indføre sharia i Danmark.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:17

Endnu en rettelse til den lange liste af unoejagtigheder.

Al Nasr moske HAR ikke en imam af navn Khalil al Moumni. De HAVDE, men han gik paa pension for nogle aar siden. Et simpelt faktum, som havde kraevet et yderst nemt opslag paa Wikipedia. 15 sekunder max.

Hvad angaar det paastaeede citat om at haenge homoseksuelle, saa kunne jeg ikke finde en bekraeftende kilde - jeg kan simpelthen ikke finde det naevnt nogen steder udover i kopier af selvsamme loegnagtige artikel som Uhrskov forlader sig paa.

Det er da muligt, at han har sagt det. Men vi kan altsaa ikke tage denne blogs ord for det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:19

Niels Larsen skrev: “Det er for så vidt ligegyldigt om maleriet var uden- eller indendørs.”

Hvis du paastar, at det ikke havde vaeret en meget stoerre sag hvis politiet havde invaderet mandens hjem, saa er du ikke trovaerdig.

Du kan da godt argumentere for at det alligevel er slemt nok. Men vi boer debattere fakta, ikke en eller anden opdigtet historie, som Morten Uhrskov har fundet paa en tilfaeldig hjemmeside.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:25

@Karin Bennedsen

Du har selvfølgelig ret i, at der er forskel på, om Chris Ripke malede på væggen i sit atelier - eller på en gavl, som han så gjorde.

Men du slipper godt nok nemt om ved det essentielle i historien, når du senere hen skriver, at “Jeg skal ikke blande mig i myndighedernes afgørelse eller motiver”.

Nå. Det vil du ikke? Hvorfor ikke? Er det fordi, at det måske ikke er så rart at tænke på, at myndighedernes motiver er så langt ude - og så langt væk fra de demokratiske grundprincipper, som det overhovedet kan komme?

Lad mig blot gentage: myndighederne reagerer, fordi nogle Moske-gængere klagede over maleriet, som de kaldte “offensive” og “racist”. Jeg kan personligt INTET se i det maleri, der er hverken “offensive” eller “racist”?

Kan du det? Nu ikke hoppe over hvor gærdet er lavest? Ser du slet ikke noget problematisk i denne historie?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Jacobsen, KBH | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:27

@ Karin Bennedsen:

Mener du at Holland vil drage nytte af at befolkningen en dag overvejende vil være muslimsk? Er den islamiske tilgang til livet bedre end den sekulære vestlige?

(Du behøver ikke komme med en lang redegørende forklaring på at islam er mange ting og udefinerbart, og ditto med sekularismen)

Helt overordet er der forskelle mellem vestlig kultur og mellemøstlig kultur - og således - finder du at den islamiske kultur overvejende er mere favorabel end vestlig?

Mener du ligesom Gregers Dirckinck-Holmfeld, at “vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.”?

Går du ind for fri indvandring?
Går du ind for forskellig lovgivning for forskellige mennesker? (sekulær og sharia side om side?)

Er dit ubehag over for kritikere af masseindvandring så stor, at det påvirker din egen evne til at se objektivt på udviklingen, der er skabt på baggrund af masseintegration?

Mener du at frygten for Europa en dag vil være overvejende muslimsk er irrationel? Mener du at fertilitetsraterne er et vidnesbyrd om at Europa om 100 år vil være helt anderledes?

Du poster så meget herinde - at det ville være rart, hvis du ville belejlige andre med, hvorfor du har det ståsted du har, og hvorfor du er så ensidig i dine betragtninger?

Det står dig naturligvis frit for, men jeg vil personligt være meget interesseret i at høre din analyse omkring indvandring samt konsekvenserne/mulighederne i dette.

Vh

Christian

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:31

@Niels B. Larsen

“Kernen er, at myndighederne fjernede et fuldt lovligt værk for at sleske for middelaldermennesker.”

Hvis det samme var sket i Danmark, ville jeg også fordømme politiets handlemåde, men når hollænderne er langt mere obs på ytringer, der kan opfattes som racistiske eller hate-speech mod etniske grupper, er det, som jeg opfatter det, fordi deres tilgang til minioritetsgrupper i samfundet er helt anderledes, end vores her i Danmark måske er.

Ikke mindst Hollands fortid som kolomimagt, spiller en væsentlig rolle for deres syn på andre kulturer og også på deres accept af, at der skal være plads til, at alle har ordentlige forhold i samfundet.

Men det er selvfølgelig også en erkendelse af, at hvor mange forskellige kulturer skal spille sammen, kan der opstå gnidninger og uoverensstemmelser, hvorfor man derfor er nødt til at sætte nogle rammer, der forsøger at afbøde unødige stridigheder.

Når nogle her i Danmark gerne vil sammenligne forholdene hos os med f.eks. Holland, Frankrig, England, Tyskland og Sverige, mener jeg, at man glemmer alle mellemregningerne, nemlig de forhold, der er særegne for de enkelte lande.

Men den slags småting er tilsyneladende ikke noget, som islamkritikere bekymrer sig særlig meget om. Derfor bliver deres argumenter også ofte så usaglige, at de kan være svære at tage alvorligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Jacobsen, KBH | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:44

“Men det er selvfølgelig også en erkendelse af, at hvor mange forskellige kulturer skal spille sammen, kan der opstå gnidninger og uoverensstemmelser, hvorfor man derfor er nødt til at sætte nogle rammer, der forsøger at afbøde unødige stridigheder.”

Fair nok - I vesten er der rettigheder, som sikrer at folk skal behandles lige, og at der i særlige tilfælde tages hensyn til mindretal.

Karin - synes du det ville være rart, hvis lignende forhold var gældende i mellemøsten? Således at kristne mindretal havde samme rettigheder som muslimer i ex Tyrkiet, Saudi-Arabien, Pakistan etc. Synes du det er uheldigt at kristne mindretal i stor grad bliver forfulgt? Ville det være rart, hvis muslimer både i vesten og østen kunne konvertere til kristendommen uden at blive forfulgt og chikaneret?, eller er det så uinteressant, at det ikke kan fange din interesse?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:45

@Karin Bennedsen

“Ikke mindst Hollands fortid som kolomimagt, spiller en væsentlig rolle for deres syn på andre kulturer”

Påstand. Geert Wilders parti spås et kanonvalg - og forventes at blive Hollands største ved det snarlige EU valg. Hvorfor mon det?

“og også på deres accept af, at der skal være plads til, at alle har ordentlige forhold i samfundet.”

Bare ikke dem, der gerne vil male “du må ikke dræbe” på en husmur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten D, Holbæk | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:46

Jeg skal stærkt opfordre til, at man klikker på dette link og læser denne veldokumenterede artikel.
http://www.tinyurl.dk/7630

Man kan herefter reflektere over, at f.eks. en Pim Fortoyn blev myrdet, fordi han tog kraftigt til genmæle mod de voldsomme problemer muslimsk indvandring skaber for Holland (jfr. linket ovenfor. Han blev myrdet af en hollandsk rødfascist, der utvivlsomt har følt sig stimuleret til den politiske forbrydelse af hollændere, der tænkte og talte som hr. Carsten Agger og fr. Karin Bennedsen.
Til de der efter læsningen omgående begynder at undskylde på vegne af kulturer ”der alle er lige gode”, som vi ikke må kritisere, herunder fabulere om socioøkonomiske forhold, skal lyde en opfordring til også at inddrage Hirsi Alis ord i overvejelserne: ” Jeg vil sige, at islam står for en ekskluderende gruppetænkning. Den definerer én gruppe, muslimerne, som indenfor, og resten som en gruppe, der er udenfor. Det er ”os” og ”dem”.

(De rene og de urene).

Hvad forestiller man sig egentlig almindelige flittige hollændere tænker om udviklingen i landet tidligere slægtled har bygget op, når de ser drabene Pin Fortoyn og Van Gogh. Hvad tænkte man på og hvad forestillede de ansvarlige sig, da man lod grænseovergangene stå vidåbne? Er man helt ude af stand til at se bare 2 generationer frem, selv i en tid hvor Europa har bevidnet, hvad der er sket i Bosnien og Kosovo?

Og hvad mon en almindelig flittig hollænder tænker når han f.eks. læser en sådan notits:

”Just 1 percent of all arrested muggers in the center of Rotterdam are originally Dutch.

Tuesday the municipality of Rotterdam and the police presented figures which show 99 percent of all muggers arrested last year were originally from foreign backgrounds.

The Rotterdam police last year received 1166 complaints about mugging in the city center. The police arrested 223 suspects. Approximately 45% of the suspects, according to police figures are of Antillean extraction, 38% of Moroccan extraction, 16% have their roots in Turkey or East European countries, and 1% are ethnically Dutch.”

http://www.tinyurl.dk/7628

”Jeg forlanger ikke, at I skal gribe til våben mod tyrannerne. Jeg forlanger ikke, at I skal gå på gaden og demonstrere imod dem. Jeg beder Jer kun om at holde op med at DELTAGE i løgnen!”
(Alexander Solsjenitsyn).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:47

@Christian Jacobsen

Må jeg foreslå dig, at du forholder dig til det jeg skriver i stedet for at interessere dig for det, jeg ikke skriver.

Helt ærligt, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle være forpligtet til at besvare dine mange spørgsmål, bare for at tilfredsstille din nysgerrighed.

@Thomas Larsen

Læs, hvad jeg skrev til Niels B. Larsen.

@Jens Hansen

“Vil du eks. være parat til at indføre sharia i Danmark.”

Lad mig svare med et modspørgsmål: Hvornår tror du, at shariatro muslimer får 90 mandater i Folketinget, så de kan indføre sharialove?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:53

@Christian Jacobsen

“Karin - synes du det ville være rart, hvis lignende forhold var gældende i mellemøsten? Således at kristne mindretal havde samme rettigheder som muslimer i ex Tyrkiet, Saudi-Arabien, Pakistan etc. Synes du det er uheldigt at kristne mindretal i stor grad bliver forfulgt? Ville det være rart, hvis muslimer både i vesten og østen kunne konvertere til kristendommen uden at blive forfulgt og chikaneret?, eller er det så uinteressant, at det ikke kan fange din interesse?”

Du fortsætter med dine mange spørgsmål. I den perfekte verden ville ingen mennesker blive forfulgt, chikaneret eller diskrimineret, men derimod velsignet med den beskyttelse, som menneskerettighederne tilsiger.

Hvad mener du om, at regeringen har truet den irakiske regering til at tage afviste asylansøgere tilbage - også kristne irakere, som er forfulgte i Irak?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Jacobsen, KBH | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:56

@ Karin B

Det du skriver er så virkelighedsfjernt og abstrakt, at det meget sjældent giver mening at forholde sig til det.

Du er på ingen måde forpligtet til at svare, men jeg tænkte at man derved kunne få et indblik i, hvorfor du har de holdninger du har?

Jeg formoder at du er stærkt venstreorienteret (blot en teori) og at du anser dig selv som erklæret humanist.

Du ser det som et personligt nederlag, at erkende at masseintegrationen ikke har været en succes for vesten. Du undlader gerne at stille islamistiske styrer til regnskab for den ulige behandling af mennesker de lægger for dagen, men du fokuserer langt hellere på “højrefløjs” folk, der ikke ser overvejende positivt på masseintegration.

Gennemgående nægter du at forholde dig til de kritiske aspekter ved masseintegration, og du kan kun gå i rette med MUJ på petitesseområder, men du undlader at forholde dig til den grundlæggende problematik- nemlig at Rotterdam om meget kort tid vil huse flere indvandrere end etniske hollændere, og at ledende muslimer i Rotterdam får og kræver særrettigheder, og ikke respekterer den vestlige kultur, som du i lige så høj grad foragter.

Derfor håbede jeg at du ville forklare lidt om dit politiske ståsted, fordi det evt kunne forklare din fjendtlige indstilling til dansk/vestlig kultur (der er svær at definere), men i høj grad anderledes end mellemøstlig kultur.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Jacobsen, KBH | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:00

“Du fortsætter med dine mange spørgsmål. I den perfekte verden ville ingen mennesker blive forfulgt, chikaneret eller diskrimineret, men derimod velsignet med den beskyttelse, som menneskerettighederne tilsiger.”

- ja, men det er jo utopi. Både vestlige lande, og i høj grad mellemøstlige lande følger og respekterer ikke menneskerettighederne. Mener du at Europa er på vej mod perfekte tilstande?, Ser du kulturberigelsen som en gylden mulighed for at omvende den nuværende samfundsorden?

Går du ind for fri asyl/ fri indvandring? Skal alle der har lyst kunne komme til DK og bo?

Upassende ? Klag over indlæg

 
JC T, Sjælland | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:08

Muslimsk apartheid er almindeligt i Holland og særligt slem, hvor der er mange muslimer - særligt Rotterdam.

At der er apartheid i teatre er omtalt i artiklen, men derud over kan man ved lidt søgning på nettet, f.eks. finde:

Et islamisk universitet for “rettroende”
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_University_of_Rotterdam

Et plejehjem forbeholdt “rettroende”:
http://www.ansamed.info/en/news/ME03.@AM61875.html

Et hospital skal kun være for “rettroende”:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1530660/Anger-in-Holland-over-apartheid-Islamic-hospital.html

Flerkoneri skal tillades:
http://www.nisnews.nl/public/120808_1.htm

ny “Kun Muslimsk” forstad til Amsterdam
http://europenews.dk/en/node/18295

Desuden er der nederlandske skriverier om helt muslimske svømmehaller, muslimske skoler, og der er MASSER af eksempler på muslimske overfald på homoseksuelle i Holland.

At studere multikulturen i Holland er som at se i krystalkuglen for et fremtidigt Danmark inden ret længe. I mange år er der blevet advaret om følgerne af uhæmmet islamisk indvandring, men nu er katastrofen ved at være en realitet i mange europæiske byer.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:10

@Christian Jacobsen

“Det du skriver er så virkelighedsfjernt og abstrakt, at det meget sjældent giver mening at forholde sig til det.”

Det må vist siges at være den mest letgennemskuelige undskyldning for at undgå at tage stilling til det, jeg skriver, for mine synspunkter er åbenbart ikke mere virkelighedsfjerne og abstrakte, end at det foranlediger dig til at komme med en helt igennem utilstedelig og for debatten uvedkommende analyse af mig og mit politiske ståsted.

Og så fortsætter du ellers med dine spørgsmål, som kun har til formål at flytte fokus fra det jeg skriver.

Det er ikke en særlig frugtbar måde at debattere på, og ændrer du ikke stil, gider jeg ikke svare dig mere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jenni christensen, udland | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:21

Christian Jacobsen, KBH | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:56.

@ Du er tålmodig og diplomatisk i f.h.t. den dames indlæg.

Jeg, for min del, får knopper, når jeg ser den dames perfide indlæg spammet ud over hele medieverden.

Jeg har allergi overfor psykopati.

Så med hensyn til den dames indlæg, kan jeg i de svageste øjeblikke tænke lidt på censurens MULIGE gavn og berettigelse i de i helt særlig grad patologiske tilfælde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Iben Grønholt, Århus | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:27

Karin,
Jeg har noteret at du i udpræget grad er ukonstruktiv overfor anderledes observanser. Til tider som en pubertær demonstartiv adfærd. Kunne jeg foranledige dig til at give udtryk for løsninger, og ansvarstagelse, i stedet for kritik og ansvarsoverdragelse? Desuden vil jeg anbefale en livsanskuelse hvor du selv har og kan påtage dig et ansvar, uden at andre skal være del af samme byrde du har påtaget dig. Med andre ord, at du selv betaler dit gilde. Please!

Upassende ? Klag over indlæg

 
M. Frederiksen, Svendborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:44

Ikke mærkeligt at Geert Wilders parti går markant frem. Jeg tror at den almindelige hollænder er ved at få nok af Islams velsignelser som de skal leve med takket været den politisk korrekte elite som ligesom i Danmark og Sverige har handlet hen over den almindelige befolkning. Den enste måde de kan protestere på (i Holland som i andre lande) er ved at stemme på (de få) politikere som ser reali-teterne vedrørende Islam i øjnene og tør give udtryk for det (hvilket ikke er en selvfølge).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 11:52

@JC T, Sjælland

“Muslimsk apartheid er almindeligt i Holland og særligt slem, hvor der er mange muslimer - særligt Rotterdam”

ja, man må sige Holland ligger i skarp konkurence med Sverige og UK om titlen som ‘Europas syge mand’. I alle tre lande vinder islam frem med stormskridt. I UK har de allerede (officelt) indført sharia-domstole. At disse domstole så også eksisterer uofficelt (og ulovligt) rundt omkring i ghettoerne i resten af Vest-Europa ændrer ikke ved, at den Britiske regering er har taget skridtet fuldt ud, og opgivet den vestlige retsstats principper om lighed for loven.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Nikolaj B., Skive | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:51

Gad vide hvor mange af jer som ville turde føre jer frem på den måde ude i virkeligheden?

Gad vide hvor mange af jer som ville turde ævle løs om jeres muslimhad når der er en muslim i nærheden`?

Ikke mange. Så hvad er I? kujoner som gemmer jer bag jeres skærme hvor I ustraffet og risikofrit kan svine andre mennesker til. Måske glemmer I at jeres IP numre kan spores?, og så får pipen jo nok en anden lyd.

Føj for den lede!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:54

@Nicolaj B

“Måske glemmer I at jeres IP numre kan spores?, og så får pipen jo nok en anden lyd.”

Skulle det forstille at være en trussel??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per H. Hansen, Århus | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:57

@Karin Benedsen !

Jeg synes egentlig at Christian Jakobsen stillede dig nogle,ikke bare konkrete, men også helt rimelige spørgsmål.

Han har endvidere, på samme høflige vis, redegjort for baggrunden for at stille disse spørgsmål og iøvrigt understreget, at du naturligvis ikke er forpligtet til at svare på dem.

Jeg synes det ville have klædt dig at have afslået ham på tilsvarende “ordentlig” vis.

Karakteren af dit “svar”, foranlediger mig imidlertid til at understøtte dig i din kloge beslutning om, ikke at svare ham (overhovedet ?) i fremtiden.

Jeg håber dog at du fortsat vil præge denne blog med dine hyppige indlæg. De er for mig at se et fantastisk aktiv, når det kommer til at demonstrere den “dobbelttænkning” der foregår på den yderste venstrefløj (som jeg forestiller mig du tilhører ?) og i det som Ralf Pittelkow kalder “Den Definerende Klasse”.

mvh

Upassende ? Klag over indlæg

 
Nikolaj B., Skive | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:58

Det jo de samme småracister som skriver i alle de fremmedfjendtlige blogs. Har disse intet andet at foretage sig end at sidde inde i deres små rum og svine deres medmennesker til? Men ok så skal vi da ikke se og høre jer ude i den virkelige verden, hvor tingene ser anderledes ud end i jeres fantasiverden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per H. Hansen, Århus | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:58

.. Tilgiv min(e) stave og taste fejl

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:05

@Karin Bennedsen

Det endte jo med, at du sprang over, hvor gærdet var lavest. I stedet for at tage stilling til den hollandske myndigheds motiver, så begyndte du med nogle bortforklaringer om, at hollænderne ikke er som danskerne (dokumentation savnes?) - og at det derfor ikke gav nogen mening for dig som dansker at tage stilling til en hollandsk myndigheds motiver.

Men det er simpelthen for letkøbt.

Enhver med bare en smule integritet og evne til kritisk analyse kan se, at den hollandske myndigheds beslutning i denne sag hviler i en ting alene - nemlig FRYGT for muslimske reaktioner! Og så kan man så “smage” på, om det er vejen frem i et demokratisk land, at trusler og frygt skal sætte dagsordenen.

Du ville gøre dig selv en STOR tjeneste, hvis du bare en gang imellem kunne sige “jeg kan godt se, at det ikke er helt godt”, for det ville gøre dine øvrige - og nogle gange valide - indvendinger mod islamkritik så meget mere troværdige.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:08

@Per H. Hansen

Jeg kan da naturligvis ikke være utilfreds med, at mine kommentarer giver anledning til en vis opmærksomhed, og tak for det, men når du og andre så forsøger at dreje emnet væk fra bloggens tema og over på mig som person, så føler jeg ikke, at jeg er forpligtet til at lege med. Beklager!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:08

Thomas Larsen,

Du sagde: “Lad mig blot gentage: myndighederne reagerer, fordi nogle Moske-gængere klagede over maleriet, som de kaldte “offensive” og “racist”. Jeg kan personligt INTET se i det maleri, der er hverken “offensive” eller “racist”?”

Og dette er saa et perfekt eksempel paa at en lille loegn bliver gentaget og gentaget og saa pludselig blive betragtet som sand.

Morten Uhrskovs fremstilling af sagen var forkert. Kort og godt (og ellers mangler han i hvert fald at dokumentere det modsatte). Og dermed var din gentagen af usandheden ogsaa forkert Thomas Larsen.

Den oprindelige artikel om sagen kan findes i Volkskrant her: http://www.volkskrant.nl/binnenland/article188354.ece/Gij_zult_niet_doden_ligt_anno_2004_te_gevoelig

Der staar INTET om at Moske-gaengere havde klaget, eller kaldt maleriet ”ofenssive” eller ”racist”. Det er hoejst sandsynligt pure opspind (og ellers burde det da vaere nemt nok at dokumentere for hoejrefloejen – jeg lytter gerne til fakta). Hvad artiklen derimod skriver er, at bestyreren af den lokale moske diplomatisk forklarede, at han var helt enig i budskabet men, at der maaske er nogle af hans menighedsmedlemmer, der kunne misforstaa meningen med det paagaeldende bibelcitat.

Med andre ord: Der er ingen dokumentation for at noget som helst menneske har fundet maleriet racistisk eller fornaermende. Der er kun dokumentation for, at maleriet blev fjernet som en REN forebyggende handling.

Det har muligvis vaeret lidt for emsigt fra myndighedernes side, og det er fair at diskuttere. Men hvorfor kan vi dog ikke holde os til sandheden her? Vi mangler stadig en lang serie rettelser fra Uhrskov. Min respekt for ham daler for hver time, der gaar uden at Uhrskov fjerne usandhederne fra sin side. For hvis usandheder bliver paapeget men ikke rettet, saa bliver de til pure loegne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:15

@Nikolaj B.

Folk er stærkt kritiske overfor islam og muslimsk indvandring til europa.

Hvis man af den grund fortjener betegnelsen “racist”, som man åbenbart gør i dit univers, ja så må jeg indrømme min helligbrøde og acceptere at jeg er “racist”.

For at være helt ærlig, så preller den slags anklager dog ret let af, ligesom dit følelsesudbrud; “føj for den led”, som er fuldstændigt uden substans, og kun tjener til at afspore debatten.

Nu truer du så med, i bedste stasi stil, at spore vores IP addresser, så du som højhellig “bedste borger”, kan anmelde os for ikke at leve op til din moralisme.

Vil du ikke nok spare os andre for din patetiske moraliseren og trusler?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:17

Nikolaj B., Skive

Ellers så kommer du og banker folk korporligt på plads, eller hvad? Folk skal tæskes til lydighed overfor dine dejlige holdninger?

Du er sørme en god reklame for det modsatte synspunkt, det må man gi’ dig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jenni christensen, udland | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:18

Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:08.

Uh, hvor er du altså….@££$€{[]}

Opmærksomheden drejes ikke over på din PERSON - men på de perfide sætninger, du spammer i diverse medier - hvis nogen spørger mig.

Du burde interneres, hvis nogen stiller mig uddybende spørgsmål om dig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
jenni christensen, udland | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:23

Nikolaj B., Skive | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:51.

Tanlevækkende indlæg.

Er du en kujon muslim-håndlanger i dit dagligliv?
Sjuft!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:28

@Esben Agersnap

Jeg er også interesseret i sandheden. Uden den er enhver diskussion formålsløs.

Ifølge denne artikel har der været en henvendelse fra moskeen til myndighederne. Angiveligt var der ikke tale om, at moske-gængerne kaldte det racistisik - indrømmet - men de fandt maleriet “offensive” (provokerende).

http://lvb.net/item/649

Det er der såmænd ikke noget i vejen med. Det er enhver borgers ret at henvende sig til myndighederne. Men det er blot myndighedens beslutning, som jeg gerne vil stille meget store spørgsmålstegn ved. Det er der så også andre, der har gjort - og det fik da også borgmesteren til efterfølgende at undskylde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:31

@Esben Agersnap

“Hvad artiklen derimod skriver er, at bestyreren af den lokale moske diplomatisk forklarede, at han var helt enig i budskabet men, at der maaske er nogle af hans menighedsmedlemmer, der kunne misforstaa meningen med det paagaeldende bibelcitat.”

Du er åbenbart ikke særlig god til at læse imellem linjerne. Han påstår at “nogen” af hans medlemmer, hvem det så end er, kan “misforstå” budskabet.
Den helt åbenlyse fortolkning, er da at han ønsker billedet censureret fordi at hans medlemmer muligvis vil føle sig krænket.
Han pakker det så godt og grundigt ind, ved at sige at han selvfølgelig selv syntes det er helt i orden, men kan selvfølgelig ikke garantere for konsekvenserne, hvis ikke myndighederne makker ret.
Du ved, de der muslimer er jo så satans sarte, at selv den mindste gnist kan antænde en eksplosion.
Det er det man kalder en “forebyggende” handling.

Jeg syntes på den baggrund at dine anklager mod Morten er helt urimelige.

“Vi mangler stadig en lang serie rettelser fra Uhrskov. Min respekt for ham daler for hver time, der gaar uden at Uhrskov fjerne usandhederne fra sin side.”

Nu syntes jeg du skal væbne dig med tålmodighed, manden har trods alt et arbejde at passe ved siden af. Han plejer som regelt flittigt at svare indenfor et døgns tid.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:48

@Thomas Larsen, Aalborg

“Men det er blot myndighedens beslutning, som jeg gerne vil stille meget store spørgsmålstegn ved.”

man kan jo spekulere på om myndighederne ville have tyet til samme drakoniske beslutning, hvis det var kristne der havde klaget over noget de fandt ‘offensive’ i det offentlige rum?? Mit gæt: Næppe.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:50

Thomas Larsen,

Tak for svaret, det glaeder mig at vi deler en passion for sandheden.

Jeg er dog noget skeptisk over for din kilde. Det forekommer mig ikke at vaere en autoritativ kilde - eller en foerstehaandsbretning for den sags skyld.

Men det maa jeg lade ligge for nu, da jeg skal ud af doeren. Jeg vender tilbage senere med uddybning.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:51

@ Nikolaj B., Skive | Skrevet: 27. maj 09 kl. 12:51

Der er vist noget du ikke har fattet her. Disse blogs kan besøges af alle og alle der har en mening kan fremkomme med den her. Hvis du har et problem med det er det da nok bedre om du finder dig noget andet at give dig til…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Nikolaj B., Skive | Skrevet: 27. maj 09 kl. 13:56

Henrik Kristensen

Hvem taler om at tæske nogen?? Det jeg synes er at mig bekendt er det faktisk kriminelt at svine andre til for deres race og religion. Det er jo det i gør her. I sviner muslimer og arabere til på en måde og i et sprog som fik Glistup bag tremmer….

Hvad tror i at indvandrene tænker om danskere nå de læser jeres udgydelser? Det er jer der graver grøfter som gør integration og sameksistens umulig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Martin Smith, Kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 14:09

@Nikolaj B., Skive

Din trussel om at spore IP adresser er dybt latterligt, rent teknisk. JP’s webadministrator kunne teoretisk godt gøre det, men udover manglende motiv, ville det da være den hurtigste måde at aflive JPs blogsektion på.

Ser man bort fra de rent tekniske detaljer, er det en meget sigende tanke du giver udtryk for. Du hævder at repræsentere et højere moralsk og menneskevenligt synspunkt,men samtidig antyder du at der skal findes ud af hvor folk bor og at de løber en risiko ved at ytre sig mod dine synspunkter.

Jeg har set samme tendens i mange såkaldte humanistiske indlæg. Den meget tolerante og velmende næstekærlighed gælder ikke alle. Personer man er politisk uenige med, løber en risiko. Flere forfulgte mindretal modtager af ideologisk/romantiske modsætningsmæssige grunde langt mindre sympati en andre yndlingsofre som palæstinenserne, muslimske indvandrere osv.

Så jeg lader mig ikke imponerer af dig og dine ligesindes højt promoverede moral og humanisme. Jeg kan se den kun gælder for visse segmenter af verdens befolkning. Jeg kan se I ikke personeligt lever op til de mest basale forudsætninger i for at leve i et samfund baseret på frihed og næstekærlighed.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Oscar J., svejn | Skrevet: 27. maj 09 kl. 14:10

Jøsses. Først klandrer man MUJ for manglende kildekritik, dernæst henviser man til Wikipedia-artikler. Jeg kan kun trække på smilebåndet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 27. maj 09 kl. 14:52

@ Esben Agersnap

Jeg påstår ikke, at det ikke havde været en meget større sag hvis politiet havde invaderet mandens hjem.

Jeg påpeger blot at myndighederne på tilsyneladende ulovlig vis fjernede et helt legalt billede for at imødekomme nogle mennesker, som absolut intet har at gøre i et europæisk land - og som burde tages i nakke og røv og ekspederes sydpå, da de har absolut nul forståelse for demokrati og derfor aldrig nogen sinde kan forventes at blive nyttige samfundsborgere.

@ Christian Jacobsen

Gregers Dirckinck-Holmfeld er kort og godt en sværmerisk idiot som fornuftige mennesker ikke fæster lid til.

@ Karin Bennedsen

når hollænderne er langt mere obs på ytringer, der kan opfattes som racistiske, anstødelige eller hate-speech mod etniske grupper

Ingen - ingen - ved deres fulde fem kan på nogen som helst måde uanset betragtningsvinkel med rette påstå at der er noget som helst racistisk eller hadefuldt i udsagnet “du må ikke slå ihjel”.

De hollandske myndigheders handlemåde er ikke blot under al kritik. De burde slæbes for menneskerettighedsdomstolen i den anledning.

I den perfekte verden ville ingen mennesker blive forfulgt, chikaneret eller diskrimineret, men derimod velsignet med den beskyttelse, som menneskerettighederne tilsiger.

Nu lever vi så i en særdeles uperfekt verden, hvor disse menneskerettigheder i ca. 4/5 af verden er ren utopi. Men at mennesker fra de dele af verden - som ikke så meget som ville overveje at tilstå andre de rettigheder - hyklerisk påberåber sig rettighederne i Europa når det gælder deres eget usle selv er til at brække sig over. Dobbeltmoral så det ikke kan overgås. Og at humanisterne så ivrigt falder over egne ben for at hjælpe disse hykleriske samfundsfjender går faktisk over min beholdning af fornuft.

Ligegyldigt hvor meget pladderhumanisterne vrider sig og hyler op er det et faktum at muslimerne er et stærkt uønsket fremmedlegeme i Europa og at de aldrig bliver hverken integrerede eller assimilerede. Det er de aldrig blevet noget sted på kloden, hvor de har slået sig ned og spredt deres hæslige ideologi.

@ Carsten D

Ikke alle kulturer er lige gode og den muslimske kultur er om ikke den ringeste så helt afgjort i bund-2.

Hvad det gør en hel del af kulturens tilhængere til skal jeg lade være usagt af hensyn til lovgivningen.

@ Nikolaj B

Slet skjulte trusler preller af som vand på en som dig: en gås.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 14:55

@ Arne Radigamus, Tirlstrup | Skrevet: 27. maj 09 kl. 14:41

“Nu er jeg jo radikal, så derfor kan jeg afkræfte hvad der bliver skrevet.”

Ja, det er da helt sikkert, at du kan det hvis du er radikal…Hvis du derimod var normal ville du sikkert se anderledes på det…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:06

@ Arne Radigamus

Tosse.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:09

@Per H. Hansen

“Jeg kan da naturligvis ikke være utilfreds med, at mine kommentarer giver anledning til en vis opmærksomhed, og tak for det, men når du og andre så forsøger at dreje emnet væk fra bloggens tema og over på mig som person, så føler jeg ikke, at jeg er forpligtet til at lege med. Beklager!”

Karin Bennedsen, Esbjerg
Der er noget riv rav ruskede galt her, du bliver bedt om, fra flere her på blokken, at klargøre om, da du jo hele tiden har noget imod det de skriver, om hvordan Du ser på Rotterdams virkelighed, samt hvordan du ser på kernen, nemlig muslimsk ind vrandring og de konsekvenser det har på det sekulære vesten, du kan ikke være uvidende om sær hensyn der bliver gjort og forlangt af muslimer.

Dit svar er hele tiden at poberåbe dig ret til ikke at svare og siger hele tiden at det har ikke noget MUJs tema at gøre?? du har en typisk venstrefløjs tilgang når emnet muslim kommer på bordet, her er det dig, kun angreb ingen løsning forklaring, du er uhæderlig i dine svar og sådan er det hver gang at socialister bliver gået på klingen om den virkelighed vi hver dag læser og høre, det er ellers meget enkelt.
Så den med at du ikke vil svare fordi, det har intet med hoved temaet at gøre er jo falsk, kan du overhoved huske hvad temaet er?.

Men typer som dig har aldrig en rationel forklaring/løsning på et konkret problem, altid er det gennemgående svar, at det er vestens skyld, vi behandler dem dårligt, hvor langt ude er du egentlig! men det er jo et retorisk spørgsmål, jeg ved jo hvor du er kva. dine udgydelser.
Så jo, du er er forplitiget at svare,
da du aktivt skriver herinde har dem der stiller dig om hvad dit livssyn er på dette kæmpe problem, du lyver lige så stærkt som en hest kan løbe, og håber at ingen ser det, men det er der jo mange som har bemærket, så frem med dit syn på problemet, ellers så skrid over hos dine meningsfæller du har intet at gøre her når du kun har barnlige bemærninger.
Jeg har ikke tænkt mig at debatere med en barnlig idiot og vil da opfordre andre til ikke at gå i debat med et menneske der er så konsekvent idiot.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:18

@Per N.

Intet kunne være mig mere ligegyldigt, end hvad en person, der dækker sig under anonymitetens feje burka, måtte mene om mig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per H. Hansen, Århus | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:19

@Arne Radigamus

:-))

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:24

Nikolaj B., Skive

Det var nok denne sætning i dit første indlæg, som jeg fandt mest provokerende og som fik mig til at skrive til dig som jeg gjorde.

“Gad vide hvor mange af jer som ville turde ævle
løs om jeres muslimhad når der er en muslim i nærheden?”

Det er vel næppe fordi du mener at denne hypotetiske muslim ville komme over og tage en debat om islam og indvandring med respekt for hinandens synspunkter, vel?

Den med IP-adresserne synes jeg heller ikke er særligt smagfuldt, når man rent faktisk ved at adskillige mennesker, både på højre- og venstrefløjen, har modtaget trusler på grund af deres holdninger. Det er en uskik i et demokratisk samfund at true meningsmodstandere, ligemeget hvorfor.

Uanset at du ikke er enig med folk på dette forum er det ikke god stil at skrive den slags. Upåagtet at en del mennesker nok er blevet stødt over det du skrev, har jeg ikke set nogen af dem rette trusler mod dig, vel?

Sådan skulle det vel helst blive ved med at være?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:42

@Arne Radigamus

Ja man ved nærmest ikke om man skal grine eller græde når man læser dit indlæg.
Enten er du i besiddelse af kulsort humor, eller også er du en dhimmificeret lallende idiot.

Jeg vælger at tro på det første, eftersom jeg ikke tror på at en rettænkende person, i ramme alvor, kan udtrykke de holdninger,

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Gentofte | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:45

Nicolaj B, Skive

“Hvad tror i at indvandrene tænker om danskere nå de læser jeres udgydelser? Det er jer der graver grøfter som gør integration og sameksistens umulig.”

Jeg kunne da ikke være mere ligeglad. Skulle jeg pålægge mig selv begræsninger i min ytringsfrihed fordi nogle (uinviterede) tilvandrede muslimer eventuelt kunne blive ‘krænkede’?? Selvgfølgelig ikke.

Hvad er det iøvrigt for en ’sameksistens’ du tale om?? Er det en som forudsætter at vi skal indskrænke ytringsfriheden?? Og nu du er igang med Seidenfadens gamle traver ‘om debattonen som ødeløgger integrationen’, kunne du så ikke svare mig på hvorfor i alverden Sverige har problemer med tilvandrede muslimer?? Mener du man i Sverige har en ‘uanstændig debattone’???

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Hansen, kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:47

@ Karin -

Kan du så ikke blot svare på, hvor gammel du er? jeg gætter 50-60 år, men du opfører dig til tider, som en trodsig teenager.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:57

@Thomas Hansen

Hvad er der galt i at være en trodsig teenager? Er trodsigheden ikke udtryk for en løsrivelsestrang fra den til tider fastfrosne og reaktionære ældre generation?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:15

@Karin Bennedsen

Trodsigheden er desværre ikke særligt fremmende for en konstrukiv meningsudveksling.

Jeg ved selvfølgelig ikke om din intention primært er at provokere, i så fald er det lykkes, reaktionerne taget i betragtning.

Din adfærd forekommer dog besynderlig, eftersom de stillede spørgsmål er både rimelige og relevante.

Hvad er det du vil opnå her på JPs sider, hvis det ikke er debat?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:39

@Jannik Thorsen

Der er mange ting, der ikke er særligt fremmende for en konstruktiv meningsudveksling.

Her vil jeg nøjes med at nævne de mere eller mindre perfide personangreb og emneuvedkommende og debatafsporende spørgsmål, der kun har til formål at bedrive sindelagskontrol.

Hvis man har problemer med at komme med saglige argumenter og derfor forfalder til ovennævnte debattricks, har jeg svært ved at tage en sådan debattør alvorligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:39

@ Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 15:18

“Intet kunne være mig mere ligegyldigt, end hvad en person, der dækker sig under anonymitetens feje burka, måtte mene om mig.”

Karin, jeg “gemmer” mig ikke under noget synonym, så hvis jeg stiller samme spørgsmål som de andre bloggere, vil du så svare mig?

“hvor går din grænse???

Mit indtryk er, at du har været meget hurtigt ude med at angribe andre og når de så har stillet legitime og relevante spørgsmål ser du det som et personangreb på dig selv.

Hvis du ikke vil diskutere, så er det da ok, men så lad dog være med at blogge…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:47

@Torben Poulsen, Monza

Jeg var ikke klar over, at Morten Uhrskov Jensen blogindlæg handlede om mig, men jeg må åbenbart være en interessant person, siden du og andre bruger så mange kommentarer på at udfritte mig om spørgsmål, som intet har med MUJ’s indlæg at gøre.

Hvorfor forholder du dig ikke i stedet for til blogoplægget? Har du ingen mening om det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten D, Holbæk | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:54

Troll -
http://da.wikipedia.org/wiki/Troll

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:57

@ Nikolaj B, Skive

Først truer du med, at ikke-islam-tilhængere trues til tavshed, hvis de møder en muslim (ikke at jeg tror, risikoen for dette er særlig stor i Skive…).
På den anden side set: En flok araberdrenge med kamphunde kan bestemt få mig til at flytte fortov. Og hvad siger det så lige om tingenes tilstand?

Dernæst: “Hvad tror i at indvandrene tænker om danskere nå de læser jeres udgydelser? Det er jer der graver grøfter som gør integration og sameksistens umulig.”

For det første er der næppe ret mange muslimer (tillader mig at oversætte “indvandrene”), der læser denne blog.

For det andet er der en hel del muslimer, der ikke forstår en brik dansk, og heller ikke er i stand til at læse.

For det tredje: Hvad muslimer tænker eller ikke tænker om danskere, er mig inderligt ligegyldigt, al den stund de ikke er inviterede til Danmark, men kommer aldeles uopfordret.
De har jo ganske mange muligheder for at fravælge Danmark og for den sags skyld resten af Europa.

Fx er der masser af plads i store dele af den libyske ørken, på den arabiske halvø, i Jordan og i Syrien samt i Irak.
Så, der kan de jo søge ophold, blandt deres arabiske venner, i stedet for at betale dyrt for at komme til Europa, hvor vi racister står i kø ;)

Ellers er der jo - mig bekendt - ganske store øde arealer omkring Skive, hvor man mageligt kunne flytte Tingbjerg, Mjølnerparken, Vollsmose og Gjellerup samt deres indbyggere til.
Så kan de alle få venlig omsorg fra Nikolaj.

Slutteligt truer du med, at man kan finde ip-adressen på debattørerne. Uuuuhuuu, scary…

Måske kunne du beskrive, på hvilken måde racismeparagraffen (§ 266 b) overtrædes i denne tråd??? Sådan bortset fra dine slet skjulte trusler??

mvh Henrik

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:02

@ Carsten D, Holbæk | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:54

Ja, det tror jeg også…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:09

@ Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:47

Jo, Karin, jeg skal da gerne forholde mig til oplægget.

Fin beskrivelse fra Morten her. Jeg har selv været i Rotterdam, og brød mig ikke specielt om det.

Hollænderne har desværre ikke formået at dæmme op for denne strøm af indvandrere, primært fra muslimske lande, og nu skal de forholde sig til det.

Jeg finder det sørgeligt, at man, i et kristent land, ikke har lov til at referere til de 10 bud uden at blive kaldt racist…

Nu er det så din tur…

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:16

@Torben Poulsen

Jamen, jeg har da forholdt mig til MUJ’s indlæg, eller rettere sagt de dele af det, der interesserede mig, så du kan jo bare gå op i tråden og læse, hvad jeg har skrevet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:16

@ Karin Bennedsen

Jeg dækker mig ikke under anonymitetens burka, som du omtaler det. Men jeg vil bakke Per N op. Du skylder svar på, hvad dine løsningsmodeller er på de kæmpeproblemer som muslimer og islam udgør i europæisk sammenhæng.

Mener du at muslimer på trods af udelukkende negative erfaringer hidtil både her i landet, i Europa og overalt i verden kan integreres?

Mener du at de på et tidspunkt vil se lyset og blive demokrater?

Mener du at indvandringen fra de muslimske lande er gavnlig eller skadelig?

Kom så med nogle svar og løsningsmodeller.

Ellers må jeg trække mine tidligere anerkendende ord om dig tilbage og anse dig for blot at være endnu en af de naive og virkelighedsfjerne personer, som lader sig dhimmificere uden dybere reflektion over følgerne for dig selv, andre vesterlændinge, Danmark og Europa.

@ Nicolaj B

Jeg kunne ikke være mere ligeglad end jeg i forvejen er mht. hvad muslimer mener om debatten. Her i landet har vi ikke tradition for at lægge fingrene imellem når vi udtaler os. Det kan bl. a. du være ganske godt tilfreds med.

Mht. sameksistens med muslimer er det ikke noget, jeg hverken stræber efter, ønsker eller medhjælper til at fremme.

Tværtimod ønsker jeg dem isoleret - helst i ghettoer, hvor deres afskyeligheder bedst kan inddæmmes.

Allerhelst så jeg dem smidt ud af landet.

Og det er mig bekendt en lovlig politisk holdning i et demokrati.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:27

“Det er jer der graver grøfter som gør integration og sameksistens umulig.”

“Så får pipen nok en anden lyd”.

Hvordan synes Nikolaj B og Karin B selv det går med den fredelige sameksistens??

Længe før I blev født (gætter jeg på, sorry hvis jeg tager fejl) talte man om kold krig eller fredelig sameksistens.

Denne fejlopfattelse blev først skudt ned, da præsident Reagan sammen med Tyskland satte hårdt mod hårdt, hvilket førte til østblokkens sammenbrud.

På samme vis er en appeasementpolitik over for islam dømt til at mislykkes. Der kan ikke blive tale om fredelig sameksistens, så længe islams fortalere kræver total underkastelse fra os andre.

mvh Henrik

Nå ja, der var også en af de talrige daglige historier fra kulturberigelsen:
http://www.berlingske.dk/article/20090527/koebenhavn/305270010/

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:27

@Niels B. Larsen, Svenstrup J

Træk du bare din anerkendelse tilbage, den er vist alligevel ikke meget værd, når den efterfølgende skal bruges til forsøg på afpresning.

Jeg skylder naturligvis hverken dig eller andre svar på løsningsmodeller eller andet omkring muslimer. Du kan forholde dig til det, jeg skriver, eller lade være. Det jeg ikke skriver om, kommer kun mig selv ved.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Torben Poulsen, Monza | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:29

@ Karin Bennedsen, Esbjerg

Undksyld, Karin, dit ikke-svar kan jeg ikke bruge til noget. Dine tidligere indlæg har jo primært drejet sig om hvorvidt en sætning var skrevet på en ydermur eller en væg.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Anne Marie Buch, Aabenraa | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:33

William Jansen:

“Det er også dem der direkte underkaster sig Islam. Der er mange folk som ikke står frem i debatten, men gemmer sig bag navne som Hodja, Ib Snaphane, Anna Lyttiger eller hvad ved jeg.”

Mit gæt er at det ikke er islam de frygter, men snarere den danske vesntrefløj som jo har tradition for vold overfor politiske modstandere. Jeg erindrer om overfald på Pia K, brandattentat mod Rikke Hvilshøj, og adskillige trusler mod Naser Kader og Farshad Kolgi.
Den danske vesntrefløj har igennem 1990′ne fremtvunget et debatklima her i landet der har gjort at nogle føler sig tvunget til at debattere anonymt.
Nikolaj B illustrer venstrefløjens tendenser meget godt, omend i den milde ende.

Man kan således ikke sige de er dhimmier, men derimod at de nærer en helt begrundet frygt for den voldelige venstrefløj.

Peter Krogsten,

de problemer vi har med islam i den vestlige verden idag er ikke en følge at euromedaftalen - den er mig bekendt ikke trådt ikraft endnu.
At den så bliver gennemført i dølgsmål, og får katastrofale konsekvense er en anden side af sagen.

Carsten Agger:

“..må man som minimum forvente, at du lever op til Jyllands-Postens egne journalistiske kriterier.”

Nix. MUJ er ikke journalist, arbejder ikke som journalist og skal heller ikke leve op til den standart.
Han er blogger - web logger. Han kan forsåvidt køre en blog hvor han påstår jorden er flad hvis det passer ham. Det helt unikke ved blogs er jo netop at ordet er frit.
Vi andre har herefter naturligvis lov til at kritisere og modargumentere - og det sker jo også her.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Leon Frandsen, Gørlev | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:38

Karin Bennedsens sysnpunkter må siges at kunne opsummeres ligetil.

Hun har i en anden debat sagt, at hun da ikke var så arrogant, at hun mente at hun kunne sætte sig til doms over andre menneskers kultur og dermed mene noget mere egnet og udviklingsmæssigt sundere end andet..

Hun er altså totalt ude af stand til kritisk tænkning og dømme konsekvent ude når folk undskylder kulturelt og/eller religiøst betinget afsindighedsadfærd med kulturelle og/eller religiøse præferancer. Så mister Karin Bennedsen totalt evnen til selvstændig reflektion og universalfornuftens dømmekraft går til i kulturrelativistisk opløsning.

Så kan man selv gætte sig tilhvad det fører med sig med en Karin Bennedsen på statsministerposten!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ted Nugent, Springfield | Skrevet: 27. maj 09 kl. 18:44

Inden længe eksploderer det hele i et voldsorgie, men islamelskerne vil uden tvivl fortsætte med deres ulækre og afstumpede leflen for det religiøse vanvid.
Ét er sikkert: Europa kommer aldrig til at ligne sig selv igen :(

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 27. maj 09 kl. 18:45

Carsten D, Holbæk | Skrevet: 27. maj 09 kl. 16:54

Troll -
http://da.wikipedia.org/wiki/Troll

Jeg tror at der er flere der skulle opfriske sig på linket.
Så tak for det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Hansen, kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 18:46

Måske sidder der bare et ensomt menneske bag skærmen, der nyder opmærksomheden, selvom grundlaget for opmærksomheden er skabt på baggrund af fuldstændig virkelighedsfjerne livsopfattelse.

Det kan heller ikke afvises at de konstant usaglige indlæg har rod i en klar afsky rettet mod den vestilge civilisation.

Karin B burde komme med nogle svar, fordi det er da interessant at få kortlagt hendes bevæggrundlag for at debatere på et helt pigefornærmet og pubertært niveau.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 19:03

TIL: Morten Uhrskov Jensen.

GLIMRENDE INDLÆG, du kan dog kun få 4 stjerner
af 6 mulige, fordi du afholder dig fra koblingen
til nuværende, og fremtidige Danske forhold.

Hvad har jeg nu gang i.. Jeg har gang i, at du burde
udstille blindheden og passiviteten i det danske
samfund, bl.a. ved at ref. til alt fra hallal kød i
mange af vores inst., tørklæder med firma logo,
koran skoler, kommunale lukninger af svømmehaller,
sådan at en lille gruppe tørklæde-kvinder kan plaske
rundt på de nu forbudte borgers skattebillet mv.

Hernæst hele prob.stillingen omkring tolkningen af
grundlovens ord, omkring religionsfrihed, & hvilken
ubetinget bruges til at vinde nye musl. milepæle.

I tillæg til ovennævnte, kommer hele inkonsekvensens
grimme fjæs, som gennemsyre vores samfund, hvorved
selv en mongolid vil vide, at rationel adfærd, deraf
krav og “mærkbar” straf, herunder udsmidning,
fratagelse af statsborgerskaber mv., er en håbløs
ilussion, så længe DK/vesten ikke ændre mentalitet.

Koblingen til dine fine beskrivelse af denne gang
Holland, er altså den vestlige selvforståelse, og
dens mentalitet, og hvilket ser ud til at blive
dens død.. kulturelt som fysisk befolkningsmæssigt.

Herunder, kommer pressen, som du og andre, KONSTANT
frikender, trods det er HER meget af kernen ligger.

At ref. til Sverige, Holland, UK, Frankrig mv.,
er glimrende, men at undlade filosofien mht. HVOR
prob. kerne skal findes, (ja ud over islam), den
misser du gang på gang, og vil nok gøre det igen.

Slutter med at sige, at enhver handling, har sin
forudgående historik, og det er DEN dimension jeg
savner hos dig, og øvrige for den sags skyld.

Et isoleret ref. punkt, er fattigt, og alt andet end
løsningsorienteret, hvis man ikke vil/kan koblingen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jens Hansen, Dyssegård | Skrevet: 27. maj 09 kl. 19:04

@Ted Nugent, Springfield

“Ét er sikkert: Europa kommer aldrig til at ligne sig selv igen”

Det har du helt ret i, “Snakeskin cowboy”. Faktisk har din ‘landsmand’, Bruce Bawer, netop fået udgivet sin nye bog med den ret kontante titel “SURRENDER: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom”. Mikael Jalving har lavet en anmeldelse af denne vigtige udgivelse, som jeg stensikkert skal have købt:

http://www.sappho.dk/fagre-nye-verden.htm

Bruce Bawer er iøvrigt forfatteren til “While Europe slept”, som udkom på Dansk for et års tid siden, (”Sov sødt, Europa. Hvordan radikal islam ødelægger Vesten indefra”).

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 27. maj 09 kl. 20:01

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 19:03

“TIL: Morten Uhrskov Jensen.”

Hvad er der egentlig galt med dig, nu begynder du at uddele stjerner? er du så kæphøj at fordi du må menes at være på samme hold? magen til sludder du skriver om er, så idiot arogant som du optræder i din ejen selvforståelse, skal jeg da lede langt efter.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Kurt Dejgaard, Montreal | Skrevet: 27. maj 09 kl. 20:06

@ Per N

Vær du såmen glad for at CT ikke istedet fyrer op under trusler om konsekvenser, hvis bloggeren ikke skriver som han forlanger (som det bl.a. overgik Berlingskes chefredaktør Lisbeth Knudsen, på hendes egen blog)

Upassende ? Klag over indlæg

 
J Christensen, Holstebro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 20:30

Det er ca 100 mails siden at der kom noget nyt frem om Uhrskovs indlæg. Måske skulle I holde pause og se lidt fodbold - der er vist næsten ingen muslimanere med! :>)}

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 20:53

Uhrskov,

Tak for rettelsen - og fint at du naevner nederst, at en rettelse er fundet sted. Men desvaerre er der stadig masser af usandheder at tage fat paa:

Dit citat fra Bouchra Ismaili er forkert – ikke bare saadan en lille smule, men helt og aldeles ukorrekt i sin nuvearende form. Den originale mail kan findes her: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5168&titel=Rotterdams_deelraadslid_Bouchra_Ismaili%3A_Jullie_zijn_hier_de_allochtonen_bekeer_je_tot_de_islam

Et par af dine fejl:

1) Citatet er en kombination af saetninger fra forskellige dele af mailen med mange mellemliggende saetninger klippet ud. Dette er ekstremt daarlig stil og boer i hvert fald som minimum markeres med [...] eller lignende hvor der springes indhold over.

2) Helt slem bliver den selektive citering hvor du skriver “I er udlændinge her”. Den rette kontekst er denne: “Heldigvis er der faa [af din slags] og de fleste hollaendere er tolerante og dannede. I [underforstaaet “din slags”] er de egentlige fremmede/udlaendinge”. Saa ser det lige pludselig ikke helt saa rabiat ud?

3) Adskillige steder hvor Ismaili taler i ental har du citeret hende i flertal (Hollandsk skelner ligesom dansk men modsat engelsk mellem “du” og “I”).

4) Hun siger f.ek.s ikke “skoere vanskabningER” men “skoere vanskabning” (eller rettere skoere fjols / tosse / galning) – det er altsaa KUN rettet mod den enkeltperson hun skrev til, paa ingen maade alle hollaendere.

5) Hun siger heller ikke “konverter til islam, og I vil finde fred”. Det hun faktisk siger er: “Et raad, hvis jeg maa, konverter til Islam og find fred i DIT hjerte”.

Alt i alt et groft manipuleret citat, som nok snarere skyldes daarlig oversaettelse og skoedeloeshed fra Uhrskov end egentlig bevidst fordrejning. Men forkert er det nu under alle omstaendigheder.

Det er desaverre ved at vaere sengetid i min del af verden, men jeg skylder et par meddebattoerer et par svar som kommer i morgen. Og saa vil jeg ogsaa gerne love Uhrskov, at der kommer yderligere rettelser i morgen. Men Morten Uhrskov kunne maaske ogsaa selv tage en forebyggende time eller to med google og faa rettet alle resterende usandheder til, saa dette kan blive en loedig og korrekt artikel. Men egentlig ville det nok vaere nemmere bare at starte helt forfra.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 27. maj 09 kl. 21:06

Hold da kæft en blog . Halvdelen beskæftiger sig en fuldstændig ligegyldig person som Karin Bennedsen og en fjerdedel med to tosser som Carsten Agger og Esben Agersnap der mener at Morten Uhrskov lyver fordi han skriver at en maler laver en engel på væggen I hans alelier , når han gjorde det på ydervæggen af atelieret.En fuldstændig ligegyldig detalje når pointen var at hollandske myndigheder optrådte som spytslikkere overfor de aggressive muslimer - og trådte ytringsfriheden under fode.
Dertil forsøgte de , med et vist held , at afspore debatten ved at hænge sig i , om en rascistisk muslimsk politiker i Rotterdam skrev sin ulækre mening i et læserbrev eller en mail.
Alt dette kun for at forsvare Muhammeds soldater - føj for nogle forrædere!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 27. maj 09 kl. 21:33

Kære Esben Agersnap

Endnu engang tak for de hår i suppen, du sammen med Carsten Agger fandt frem til i dag. Jeg vil selvfølgelig ikke løbe fra mit ansvar, som består i, at jeg burde have fundet de hår selv.

Det er blot ærgerligt for dig, at det ikke på nogen måde er lykkedes dig at pille ved substansen om forholdene i Rotterdam. Det vil du også få rigtig svært ved, men prøv endelig.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Petersen, Kbh | Skrevet: 27. maj 09 kl. 21:34

Ro på, Schultze.
Du kan vel blot hoppe over indlæg, der er skrevet af - eller adresseret til - Agersnap, Agger og Bennedsen.

“…føj for nogle forrædere!”. Du behøver da ikke nærme dig Nikolaj B’s niveau ;) .

mvh Henrik

Upassende ? Klag over indlæg

 
jan henriksen, herning | Skrevet: 27. maj 09 kl. 21:54

jeg ser en borgerkrig i Europa inden for de næste 10-20 år

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 27. maj 09 kl. 22:15

@Esben Agersnap

Har du nogensinde hørt om udtrykket “flueknepperi”?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Lars Buhrkall, Ribe | Skrevet: 27. maj 09 kl. 22:29

@ Anne Marie Buch, Aabenraa | Skrevet: 27. maj 09 kl. 17:33: (…) “MUJ er ikke journalist, arbejder ikke som journalist og skal heller ikke leve op til den standart.
Han er blogger - web logger. Han kan forsåvidt køre en blog hvor han påstår jorden er flad hvis det passer ham.” (…)

Jae - og påstå at en privat e-mail er et læserbrev, at udendørs er indendørs, og så videre. Men MUJ har jo tidligere argumenteret for at hans nationalkonservatisme er baseret på fordomme frem for fakta, så det er vel ikke overraskende at han nu tager skridtet fuldt ud til det rene digt og løgn . . .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 27. maj 09 kl. 22:32

Henrik Petersen
Jeg mener ikke forræderi er et for stærkt udtryk.
De er forrædere overfor vestlig kultur , demokrati og ytringsfrihed.
De går helt bevidst efter at forplumre debatten ved at angribe blog holderen med fuldstændigt irrelevante petitesser og deres motiv kan kun være at forsvare en totalitær ideologi som islam.
Vær venlig ikke at sammenligne mig med Nicolaj B. Og nej jeg kan ikke blot hoppe over indlæg af Agersnap og Agger , dertil er emnet alt for alvorligt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 23:10

TIL: Per N.

Ha ha.. Den med at tildele stjerner, skulle mere
forstås som en (slags) metafor, eller kritik,
med et glimt i øjet om du vil..

Hvad angår din kritik, som i øvrigt intet indhold
har, kombineret med direkte afslørende, forkerte,
og derved fordummende fremmed ord, syntes mere at
afsløre dit niveau, hvorved det tror pokker du kun
evner at forstå det umiddelbare, og ikke det brede.

Min kritik gik/går såmænd blot ud på, at det er
fint med de mange ens wake up calls i link til
Islam´s uvæsen, men hvilken sandhed må formodes
at være gået op for både de enige, som uenige.

Og, da ideen med disse wake-up-calls fra MUJ må
formodes at skulle ses i link til det Danske samfund,
uden man kommer ind på noget konkret, som
igen kan/bør danne basis for en isoleret løsnings
model på området, jamen så forbliver debatniveauet
ens forudsigeligt, uden oplæg til realistisk løsning

At din hjerne kan føle stimuli ved det altid ens &
umiddelbare, og hvad jeg mener om sådanne et sind,
lader vi stå stå usagt hen ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 23:21

TIL: Kurt Dejgaard.

Hmm.. Hvad var det jeg sagde, for snart længe side:

Jeg sagde til L. Knudsen, at såfremt pressen blev
ved at undertrykke debatten, og hvoraf jeg bestemt
mente L. Knudsen havde et hovedansvar, så fremmede man kun et stigende oprør, til et egentligt opgør.

Hernæst, (over mere end 12 indlæg), og tilsvarende
tilbagevisninger, (sygeligt detaljeret herfra),
blev du ved med at omkonvertere hvad jeg havde sagt,
til at dette betød, at nu ville jeg, før el. siden,
gå fysisk ef. L. Knudsen. Du var/ER jo helt væk.

Husker i øvrigt hvordan du konstant tilpassede, dine
mærkværdige udsagn, ef. hvor meget jeg trængte dig
op i en krog.. Men truede L. Knudsen, den holdt du
fast ved, den skal du ha´.. Tar mig til hovedet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Ted Nugent, Springfield | Skrevet: 28. maj 09 kl. 01:07

Esben Agersnap

Ulækkert at du forsøger at forsvare fascisten og racisten Bouchra Ismaili. Men her er hele mailen på engelsk, så kan folk jo selv vurdere hvad de synes (det kaldes ytringsfrihed og er meget umoderne bland muslimer og Radikale):

Listen well, dirty madman, WE’LL STAY HERE, hahahahahahhahah, DROP DEAD. I
am a dutch moslem, and I shall stay one until my death. I feel pity with
your kind, you must live with hatred, really sad. My father and mother have
worked hard to help building this country, and I have nothing to do with
what others think or say. You are a miserable devil worshipper!!! You have
sold your soul!!! Rather bizarre, to believe in the devil and his entourage,
and to negate god the allmighty and ruler over heaven and earth. Your kind
are the worst terrorists, you have been terrorizing our lives for years here
in Holland. But fortunately, you are few only, and most dutchmen are
developped and tolerant. You are the allochthonous here!!!! With Allah by my
side, I fear nothing and nobody. I AND MY CO-MOSLEMS ARE LIVING, your kind
is being eaten up by hatred. A piece of advice, if I may, convert to islam
and find tranquility in your heart. Hatred eats you up and makes your heart
stay empty. You have only a limited time in your life, go get a life and
enjoyment, soon it’s all over. We are living…………………..You are
trying to make something undone, to influence the lives and fates of others.
Freemason [*)] hahahaha, you are not free, you are a slave of the devil. You
think you’re a kind of god, really sad, go and have yourself checked! If
you’re a man with BALLS, let me know who you are, let us talk. You can
always talk to me. I know, you’re empty inside, and sometimes you feel you
wouldn’t exist. You want to be seen and heard, but you’re simply ORDINARY, a
grey mouse and a pathetic little person, one of those billions walking
around on this globe. But I hear your cry of emergency. I hear your cry for
attention. I shall also have time for you, despite of the fact that I’m
fully busy to make Holland a more beautiful, clean and safe country, where
people can develop and live in freedom and democracy, no matter what colour,
origin or faith. Where, for all I care, even devil worshippers have a spot,
for who am I ultimately to judge. This I leave to the judges’ judge, ALLAH A
RAHMAN OU RAHEEM!!!

*) Refers apparently to a statement made by Jos Parbleu and found by Bouchra
Ismaili via Google.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 04:18

Morten Uhrskov,

Lad mig kort fortaelle hvorfor jeg ikke har proevet at “pille ved substansen om forholdene i Rotterdam”.

Det er simpelthen fordi der stadig ingen klarhed er om hvad substansen overhovedet ER. Hver eneste gang jeg har undersoegt en af de omtalte historier har der vist sig at vaere masser deciderede fejl, og derudover masser af udokumenterede postulater som passer daarligt overens med de oplysninger man kan finde i mere autoritative kilder.

Med andre ord: Jeg vil kende fakta om forholdende foer jeg begynder at goere mig klog paa forholdende. Og naar du ikke gider fact checke for dine laesere, saa maa vi jo selv goere det.

Jeg fortsaetter med at undersoege, hvad der er op og ned og sandt og falsk i denne artikel. Naar jeg synes vi er naaet et klart billede af hvad der rent faktisk skete i alle de omtalte tilfaelde, saa skal jeg gerne kommnentere substansen - men ikke foer da.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 04:25

Jannik Thorsen,

Ja, selvfoelgelig har jeg hoert om flueknepperi, men jeg kan paa ingen maade se, hvad det har med dette at goere.

Uhrskov har skrevet en artikel som har til formaal, at sprede skepsis over for islam. Denne artikel er PROPFYLDT med fejl, som alle har det til faelles, at de faar situationen i Rotterdam til at fremstaa vaerre end fakta.

Det er ikke flueknepperi at paapege, at politiet modsat Uhrskovs fremstilling ikke traengte ind i Ripkens hjem. Og det er bestemt ikke flueknepperi, at paapege at en privat e-mail skrevet til en enkeltperson ikke har noget at goere med det racistiske, anti-holandske laeserbrev, som pludselig blev beskrevet her af Uhrskov.

Vi diskutterer jo ikke om Ripkens maleri hang paa en oest-vendt eller vest-vendt vaeg, eller om Ismailis email var skrevet paa en torsdag eller mandag. Se DET havde vaeret flueknepperi, men de oevrige diskussioner er yderst relevante for trovaerdigheden og budskabet i Uhrskovs indlaeg.

Hvis vi endelig skal snakke om flueknepperi, saa var det maaske snarere flueknepperi til at begynde med at inkludere teaterstykker og private e-mails som eksempler paa den frygtelige situation i Rotterdam.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 04:34

Ted Nugent,

Som jeg ser det, er det eneste jeg forsvarer lige nu den faktuelle sandhed. Uhrskovs citat af Ismaili var kort og godt forkert. Men hvis det er et forsvar af hende, at paapege hvad hun rent faktisk sagde og ikke hvad Uhrskov i sin vildfarelse tror hun sagde, saa okay da!

Hvis vi skal diskuttere substansen i hendes email, saa har jeg saadan set allerede sagt, at jeg mener en politiker skal holde sig for god for den slags svar til borgerne. Debat skal foeres paa et sagligt niveau og naar niveauet saenker sig til perfide personangreb, saa boer man holde sig for god til at svare paa samme niveau. F.eks. derfor vaelger jeg ikke at svare Henrik Schultze og Ismaili skulle have valgt samme taktik.

Om Ismaili er racist og fascist skal jeg ikke kunne sige - jeg kender hende ikke. Men jeg kan ikke se noget racistisk eller fascistisk indhold i omtalte mail. Der understreges flere steder at hollaendere i al almindelighed er fine nok. Men hvis du lige kan hjaelpe mig til at finde en racistisk saetning, saa kigger jeg gerne paa det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 05:03

Thomas Larsen,

Min lovede uddybning.

Den artikel du linkede til er i sig selv bare en genfortaelling, saa den har tvivlsom sandhedsvaerdi. Den linker dog til en foerstehaandsbretning fra fotografen Wim Nottroth, som senere i forloebet kom til Ripkens atelier og i oevrigt blev arresteret for at forsoege at forhindre politiet iat slette de omtalte ord. Her er der altsaa noget, der ligner en egentlig original-kilde.

Nottroth naevner at moskeen fandt tegningen anstoedelig og derfor havde ringet til borgmesteren. Men dette er tydeligvis ogsaa andenhaandsviden, saa Nottroth har ikke selv (I hvert fald I foelge denne beskrivelse) set eller hoert muslimer beklage sig over maleriet. Hvis vi sammenholder dette med artiklen fra Volkskrant hvor den lokale moske-bestyrer siger, at han skam ikke er anstoedt af maleriet, men maaske finder at det KAN misforstaaes af folk med en lidt kort lunte, saa synes jeg bestemt der tegner sig efter ming mening et billede af, at dette har vaeret en forebyggende indsats. Vi har i hvert fald endnu ikke set eet eneste eksempel paa dokumentation, af en eneste muslim, som har erklaeret at de fandt maleriet anstoedeligt.

De der vil, kan selvfoelgelig godt FORMODE, at det er sket. Men det er altsaa kun formodninger, IKKE fakta.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 05:17

Uhrskov,

Endnu en rettelse. I Volkskrant’s artikel om sagen med Chris Ripken, udtaler en talsmand for den davaerende borgmester Opsteltens parti Kristen-demokraterne (Opstelten var altsaa ikke venstreorienteret, socialist eller lignende), at borgmesteren holdning er, at der ikke i sig selv var noget galt i den omtalte tekst.

Citat: “Hij voegt nog toe dat Opstelten van mening is dat met de gewraakte tekst zelf ‘niks mis is, op zich.’”

Dette modsiger altsaa direkte paastanden: “Den daværende borgmester Ivo Opstelten gav klagerne medhold, idet han fandt maleriet og ordene »racistiske«”

Denne paastand boer altsaa rettes eller dokumenteres.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 05:58

Uhrskov,

Saa er det frem med retteblaekken igen:

Jeg har researchet endnu en historie, nemlig vedroerende Mohammed Enait - fundamentalisten som ikke vil rejse sig for domstolen(researchet er maaske for meget sagt: opslag paa hollandsk Wikipedia og fulgt et par links derfra).

Og det viser sig ikke overraskende, at Morten Uhrskovs fremstilling af sagen er - om ikke decideret usand - saa yderst misvisende og selektiv.

Domstolen “godkendte”, at Enait ikke behoever staa op, fordi domstolen ikke har hjemmel i lovgviningen til andet. Der er nemlig ingen lov i Holland, som siger at man skal rejse sig for dommerne.

Den slags disciplinaer personsager skal derfor ordnes af advokaternes egen raad, ikke af domstolene. Og det er LIGE PRAECIS hvad der skete. Sagen blev taget op af Hollands svar paa Advokatraadet: Orde van Advocaten.

Raadet fandt, at Enaits opfoersel var uacceptabel og han blev derfor reprimanderet.

Saa jo, Uhrskov. Advokater i Rotterdam skal faktisk rejse sig for dommerne!

Dokumentationen kan findes bl.a. her: http://www.depers.nl/binnenland/304571/Zittende-advocaat-berispt.html

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 06:25

Endnu en historie falder fra hinanden:

Tariq Ramadan har IKKE “udtalt”, at “en sygdom, en forstyrrelse, en ubalance”. Et hollandsk blad for homoseksuelle paastod paa baggrund af nogle gamle kassette-baand, at han havde sagt noget lignende, hvilket han selv benaegtede.

Kontroversen foerte til en officiel undersoegelse af de omtalte baand i Rotterdam. Resultate var at Ramadan fik pure ret - mens Gay Krant blev kritiseret for at tage udtalelser ude af kontekst og dermed give dem den stik modsatte betydning af den tilsigtede.

Her er der en engelsk artikel, som beskriver forloebet: http://www.radionetherlands.nl/currentaffairs/region/netherlands/090417-Dutch-Rotterdam-council

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 28. maj 09 kl. 07:43

Agersnap forsøger fortsat at komme sine venner , muhammeds soldater , til hjælp.
Advokaten Muhammed Enait vil ikke rejse sig for dommeren.Han ønsker ikke at vise den Hollandske ret respekt.Så påstår Agersnap at advokatforeningen har bestemt at han skal.Det kan advokatrådet selvfølgelig ikke bestemme , det ved enhver.De kan højst smide ham ud at advokatforeningen , hvor han højst sansynligt ikke er medlem i forvejen.
For at skære det ud i pap for Espen: Pointen er at muslimer i Rotterdam ikke ønsker at følge skik og brug og vise respekt for det land der gæstfrit har taget imod dem, men vil indføre islams totalitære ideologi.
Ingen tvivl om hvem Espen Agersnap sympatiserer med.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 08:09

Henrik Schultze,

Vedroerende det faktuelle: Jeg er ingenlunde ekspert i hollandsk retspraksis men i Danmark er det vist saadan at advokatraadet tager disciplinaere sager op i advokatnaevnet - og her kan advokater miste deres bestalling, hvilket bl.a. betyder de ikke laengere kan moede for retten.

Mit indtryk er, at systemet i Holland er lig det danske. Saa det er bestemt ikke nogen smaating at advokatraadet tager sagen op. Det handler ikke bare om “at blive smidt ud af en forening”, men om at miste sin advokat-titel.

Den hollandske artikel som jeg linkede til bekraefter da ogsaa fuldsatendig ovenstaaende. Der staar i sidste afsnit, at hvis Enait fortsat naegter at rejse sig, kan han miste retten til at udfoere advokathvervet. Saa kan vi ikke godt blive enige om fakta her, Henrik Schultze?

Citat: “Als hij volhardt in zijn weigering mag hij mogelijk het beroep van advocaat niet meer uitvoeren.”

Alle dine personangreb er under lavmaalet, saa dem gider jeg ikke forholde mig til. Men mit fornavn staves nu med “b” ikke “p”.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 08:27

Tak, til Esben Agersnap for at kæmpe for, at det skal være fakta og ikke manipulerede, til det løgnagtigt grænsende oplysninger og historier, der bør danne grundlag for den gode debat.

Det ville være befriende og berigende for den nødvendige debat, hvis i det mindste meningsdannere gjorde sig den ulejlighed at være optaget af at formidle troværdige og kildekritiske oplysninger, i stedet for at optræde i rollen som opviklere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 28. maj 09 kl. 08:52

Esben Agersnap påstår at Muhammed kan miste sin bestaltning , fordi det har han læst i en avisartikel! Godt argument ikke sandt.
Hvis retten i rotterdam har afgjort , at Muhammed må blive siddende , da der ikke findes nogen lov der påbyder ham at rejse sig , lyder det helt usansynligt at han kan fratages sin advokatbestaltning af et advokatråd hvis han bliver siddende. Det siger normal logik , men måske i dine øre? . Men det vil jo vise sig .

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 28. maj 09 kl. 08:53

måske IKKE i dine øre

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:07

@Esben Agersnap

To ting. Som det fremgår af mine tidligere kommentarer, så er jeg som sådan ikke så interesseret i, om moskeen har henvendt sig til myndighederne eller ej. Jeg finder det dog slet ikke usandsynligt, at det er sket - men nok om det.

Det er som skrevet enhver borgers ret at klage. Min interesse er primært, at bystyret traf den beslutning, som de gjorde. Og jeg kan kun tolke det derhen, at det gjorde de, fordi bystyret var bange for evt. muslimske reaktioner. Jeg kan ikke finde andre motiver.

Nummer to ting. Den e-mail som du henviser til. Jeg har tidligere refereret den email i sin helhed. Ja - citaterne er taget ud af kontekst, og det er forkert. For i grunden havde man slet ikke behøvet det. Det er en SKRÆKKELIG email, som den står, og at den kvinde har bare en smule magt, skræmmer i hvert fald mig.

Hun opdeler tydeligvis folk i muslimer og vantro. Hun er optændt af et stort had - det skinner igennem hver linje.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:07

Schultze, jeg er saadan set ikke interesseret i hvad du finder sandsynligt. Jeg er interesseret i fakta. Og fakta er - som jeg har dokumenteret - at Enait er blevet reprimanderet og saaledes kan forvente at miste sin bestalling hvis han ikke retter ind. Hvis du mener, at min kilde er utrovaerdig, saa maa du paavise det - hvis dit udsag passer burde der vaere rigeligt med kilder derude du kunne finde til bestyrke dit udsagn.

Du kan laese det hollandske advokatnaevns dom her, hvis sagens fakta skulle have nogen interesse (PDF-fil paa hollandsk): http://www.advocatenorde.nl/public/file/PDF/OD_7_mei_Uitspraak_RvD_DH_Enait_4_mei_2009.pdf

Vi behoever saaledes heldigvis ikke forlade os paa hvad du finder sandynligt eller logisk, naar vi har adgang til sagens originaldokumenter online.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:17

Thomas Larsen,

Du har formodentlig ret i at beslutningen om overstregning af nogle ord var forebyggende i forhold til eventuelle muslimske reaktioner. Den var formodentlig ogsaa baade forkert og unoedvendig, den beslutning. Som det er, har vi ikke et eneste dokumenteret tilfaelde af en FAKTISK muslimsk reaktion - udover en moskebestyrer, som i grunden var enig.

Hvis vi skal doemme muslimerne, skal vi saa ikke i det mindste doemme dem paa deres faktiske handlinger og ikke handligner, som andre har frygtet de ville begaa, men som de IKKE begik?

Hvad angaar e-mailen, saa gentager jeg gerne, at jeg finder det uvaerdigt for en politiker at svare folk i den tone. Jeg synes f.eks. ikke man skal kalde folk fjolser eller tosser.

Men jeg ser altsaa ikke racismen. Og jeg ser bestemt ikke en mere udpraeget opdeling i “muslim” og “andre” end jeg goer f.eks. paa denne blog og i denne avis dagligt.

I e-mailen skriver Ismaili (fra den engelske oversaettelse ovenfor): “I’m fully busy to make Holland a more beautiful, clean and safe country, where people can develop and live in freedom and democracy, no matter what colour, origin or faith.”

Ikke ligefrem et jihadisk hadetale, isaer naar man betaenker at mailen tydeligvis er skrevet i affekt.

Men kan du ikke paapege helt konkret, hvor i mailen det er du ser opdelingen mellem muslimer og vantro?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten D, Holbæk | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:24

@ Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:17

”Hvad angaar det paastaeede citat om at haenge homoseksuelle, saa kunne jeg ikke finde en bekraeftende kilde - jeg kan simpelthen ikke finde det naevnt nogen steder udover i kopier af selvsamme loegnagtige artikel som Uhrskov forlader sig paa.”

Må jeg henlede den sandhedsøgende hr. Agersnaps opmærksomhed på, at Khalil al-Moummi’s racistiskie udgydelser er omtalt mange steder. F.eks. i Bruce Bawers bog, Sov sødt Europa.

Men f.eks. også her:

They seized upon homophobic statements by Khalil al-Moumni, the Moroccan-born imam of the al-Nasr mosque in Rotterdam and not a terribly important religious or political leader, to justify their claims. The imam publicly declared that “homosexuality is a contagious disease which threatens humanity with extinction” and that “Europeans are lower than pigs and dogs for tolerating this disease.”7 Later, much was made of a booklet called The Path of the Muslim, disseminated in the al-Tawhid mosque in Amsterdam, which suggested that “homosexuals should be thrown head first out of the highest building in town.”
8 (Middle East Report 235 ■ SUMMER 2005).
http://home.medewerker.uva.nl/p.w.h.aarts/bestanden/aarts_hirzalla235.pdf

Måske skulle flueknepper Agersnap trække vejret en ekstra gang og tælle til ti, før han igen farer ud af tangenten med udsagn som ”løgnagtige”.

Flueknepper Agersnaps skriverier efterlader en med mange ubesvarede spørgsmål, f.eks., 1) hvor finder man dokumentation for Agersnaps påstand om, at et blad med stort oplag er mere troværdigt en et blad med et mindre oplag?
Og 2) har Agersnap overhovedet en holdning til de problemer, incl. politiske mord og dødstrusler mod skrivende mennesker, kunstnere og politikere, som Rotterdam, Holland og Europa står midt i?
Personligt vil jeg føle mig særdeles utryk ved artikler fra Agersnaps hånd. Hvorfor? Fordi jeg tror, at han vil formidle den sandhed som hans politiske overbevisning dikterer.

Vi ved, at Agersnap har en holdning til budskabet: Du må ikke slå ihjel.
Han accepterer umiddelbart, at hollandske myndigheder er så langt ud i hampen, at de fjerner dette budskab, fordi en imam og myndighederne angiveligt mener, at de kan virke krænkende på medlemmer af volds- og trusselkulturen. De sarte kan ikke tåle at se ordene: Du må ikke slå ihjel, tror imamen og myndighederne i et land med to af islamproblematikken inspirerede politiske mord og med politikere under konstant politibevogtning mod gale drabsmænd.
Så selvfølgelig forstår man, at ordene, du må ikke slå ihjel, er ubehagelige for visse dele af samfundet. Var det ikke i Holland, vi for få måneder siden så et venstrefløjsparlamentsmedlem i spidsen for en demonstration, der råbte slagord som: ”Gas jøderne”, ”dræb jøderne”?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Bitten-Kirsti Nielsen, Valby | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:40

Gå lige ind på http://www.danskkultur.dk og læs deres uddrag af Barcelonaerklæringen - også den såkaldte Euromed. Så skal I bare se løjer!

I øvrigt finder jeg personen, som kalder sig Karin Bennedsen for helt useriøs, og jeg finder, du spilder folks tid og energi. Set i et større perspektiv er det da ganske underordnet, hvilket europæisk land, der er tale om. Det korte af det lange er, at de europæiske befolkninger vil være udskiftet om føje år.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:46

Det har altid været en god skik i en demokratisk retsstat, at en sag skal ses fra begge sider, før der fælles dom.

Denne udmærkede regel er åbenbart sat ud af kraft her i debatten, idet ingen af os har set den mail fra Jos Parbleu, som Bouchra Ismaili reagerede så kraftigt på i sin svar-mail til ham.

Gad vide, om Jos Parbleu noget sted har offentliggjort SIN mail samtidig med Ismailis?

Selvfølgelig er det utrolig dumt af en politiker som Ismaili at reagere så ubehersket, idet det altid vil kunne bruges imod hende, men da hendes parti ikke har ønsket at ekskludere hende på det grundlag, men kun fordømmer hendes heftige reaktion, er der måske elementer i den sag, som vi ikke kender noget til.

I hvert fald kender vi ikke Jos Parbleus mail. Vi ved heller ikke, om der har været tale om længere tids hetz fra ham imod muslimer.

I det hele taget er sagen dårligt belyst.

PS. Ifølge en konservativ kilde i Holland, har Labourpartiet nu ekskluderet Bouchra Ismaili:

“Of course, now even Labor has to let her go. I mean, I just assume that the local party president’s remark, that ‘Ismaili’s views are in agreement with the party line’, is a slip of the tongue. Yesterday, Ismaili was asked to give up her seat in the borough council.”

http://dutchdaily.blogspot.com/

Kilden er næppe upartisk, men derfor kan oplysningen jo godt være rigtig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:47

Carsten D.

Jeg kan ikke helt se hvorfor det er noedvendigt med alle de forskellige skaeldsord. Jeg mener, at vi som voksne mennesker burde kunne debattere paa et mere sagligt plan.

Naa, men tak for linket. Hvis din kilde her er korrekt, saa har vi fundet endnu en fejl i Uhrskovs indlaeg. Den artikel du henviser til skriver helt tydeligt at citatet omkring at haenge folk fra den hoejeste bygning IKKE er fra Khalil al Moumni men fra en Moske i Amsterdam.

Det vil sige vi har endnu et fejlcitat, som Uhrskov hurtigst boer rette. I modsat fald ville Khalil al Moumni have en glimrende sag hvis han skulle rejse sag for bagvaskelse/aereskraenkelse. I oevrigt viser din kilde ogsaa at citatet er forkert - det staar ikke “haenge dem fra den hoejeste bygning”, men “smide dem ud fra” - men DET er maaske flueknepperi, da det ikke er en specielt meningsforstyrrende fejl, modsat de over 10 andre vi har fundet.

Du skriver: “Måske skulle flueknepper Agersnap trække vejret en ekstra gang og tælle til ti, før han igen farer ud af tangenten med udsagn som ”løgnagtige””

Det er til fulde blevet bevist, at den artikel Uhrskov baserede sig paa, da han skrev dette indlaeg er komplet fuld af loegn, frodrejninger og usandheder. Hvis det ikke er gaaet op for dig endnu, vil jeg bede dig gennemlaese kommentarer-sporet igen. Ellers skal jeg gerne gentage den meget lange liste over fejlagtige paastande.

Du stiller yderligere to spoergsmaal:

“1) Hvor finder man dokumentation for Agersnaps påstand om, at et blad med stort oplag er mere troværdigt en et blad med et mindre oplag?”

Jeg tror det er en alment accepteret kendsgerning at visse kilder er at betragte mere autoritative end andre. Meget obskure kilder med faa laesere vil ofte skulle invitere en mere kritisk indgangsvinkel - hvilket denne artikel jo er et aldeles fremragende eksempel paa. Kildekritik er selvfoelgelig ALTID sundt, men jo faerre mennesker, der allerede har set kilden, jo mindre kritisk gennemgang har den allerede vaeret udsat for. Naar New York Times printer en artikel, har den vaeret igennem adskillige fact checks. Det er aabenlyst ikke tilfaeldet som en meget lille avis som Il Foglio.

“2) har Agersnap overhovedet en holdning til de problemer, incl. politiske mord og dødstrusler mod skrivende mennesker, kunstnere og politikere, som Rotterdam, Holland og Europa står midt i?”

Selvfoelgelig har jeg det. Jeg er modstander af det. Godt at vi har love, politi og domstole til at tage sig af det. Saa kort kan det vel siges.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:48

Agersnap du manipulerer med virkeligheden i din egen islamistiske og pedantiske agenda , uden at værdige det overordne billede opmærksomhed.
Du skriver at Muhammed kan forvente at miste sin bestaltning som advokat . Er det noget du ved ? Eller er det blot ukvalifiseret gæt!
Men slut med argumenter overfor dig fra min side - du er håbløst fikseret på at forsvare dine muslimske venner , ligegyldigt hvor rabiate de opfører sig.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:52

Jeg synes, at Esben Agersnap og Karin Bennedsen har gjort et flot arbejde med at dokumentere, at stort set alle historierne i det indlæg, Morten Uhrskov har løftet direkte fra et højreorienteret, italiensk menighedsblad uden at checke en eneste af de ellers opsigtsvækkende historier.

Morten Uhrskov er, hvis ikke han nu dementerer hver og én i et “jeg tog fejl”-indlæg, afsløret som en ren løgner.

Jeg synes, noget lignende skete med Malmø-indlægget.
Så var det “Zones Sensible” i Frankrig, der blev løjet til at være områder “uden for fransk jurisdiktion”.

Måske en klage til Jyllands-Postens redaktion over det dårlige lys, Uhrskov sætter dem i, snart var på sin plads. Eller også må vi bare tage til efterretning, at JP betaler i hvert fald en af sine bloggere for at lyve sine læsere lige op i ansigtet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:57

Henrik Schultze, det er noget jeg har laest i en skriftlig kilde - et par hollandske aivser - saa ja, det ER noget jeg ved.

Med mindre du altsaa har et eller andet grundlag for at paastaa, at den kilde tager fejl.

Jeg ved det paa samme maade som jeg ved at Fogh er Natos generalsekraeter og Stein Bagger en svindler. Det skriver aviserne og jeg har ikke umiddelbart nogen som helst grund til at tro, at det er forkert i nogen af tilfaeldene.

Jeg begriber ikke, hvorfor du er saa bange for at faa sandheden ud i denne sag? Jeg er i hvert fald stor tilhaenger af sandheden og diskutterer altid gerne med udgangspunkt deri.

Men hvis du forbeholder dig ret til ikke bare din egen mening, men ogsaa dine egne fakta, fuldstaendig uanset hvilken dokumentation jeg i oevrigt fremkommer med, ja saa har du helt ret i at debat er formaalsloes.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 09:59

@Bitten-Kirsti Nielsen, Valby

Undrer det dig slet ikke, at hverken Mogens Camre eller Morten Messerschmidt med eet eneste ord nævner noget som helst om EuroMed?

Hvis Barcelona erklæringen virkelig var den store fare for EU, som du og andre gerne vil have os til at tro, tror du så ikke, at det ville være et helt centralt punkt i deres valgkamp til EP.

Eller tror du måske, at de også er med i en eller anden hemmelig konspiration om at lade Europa oversvømme af muslimske arabere?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 28. maj 09 kl. 10:11

@ Karin Bennedsen

De lader da aleerede Europa oversvømme af muslimske arabere og har gjort det i en menneskealder til ubodelig skade for samfundet på enhver måde.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 10:28

Hvad angår Tariq Ramadan og hans udtalelser om homoseksuelle, så er her lidt fra det link, Agersnap har bidraget med:

“The Rotterdam local authorities under recently appointed Moroccan-Dutch mayor Ahmed Aboutaleb decided to investigate the matter. More than 50 tapes on which Ramadan speaks in French and Arabic were translated and scrutinised to find out once and for all what the man really said. Last Wednesday, the results were presented in Rotterdam and the outcome is clearly in Mr Ramadan’s favour. “Mr Ramadan does not speak with a double tongue”, says Rotterdam city councillor Rik Grashof. The Gaykrant, he claims, quoted Mr Ramadan incorrectly and took some of his statements out of context giving them exactly the opposite meaning to what he wanted to say. Conclusion: the Rotterdam city council sees no reason to discontinue its cooperation with Tariq Ramadan.

An interesting comment on the whole affair comes from Markha Valenta of the University of Amsterdam, who is in a same sex marriage. In an opinion piece in NRC Handelsblad, she argues that the whole discussion focuses on the question whether Mr Ramadan said that homosexuality is abnormal and not permitted in Islam. But this is beside the point. Even if he said these things, it should not have been an issue. It is not just Muslims, who think homosexuality is unnatural and does not deserve full recognition, large numbers of Westerners do too.”

Min fremhævelse. Bemærk i den forbindelse og ironisk nok, at blandt de vestlige debattører, som konsekvent omtaler homoseksuelle som “syge” og afviser, at skulle kunne gifte sig, er Søren Krarup og Jesper Langballe - som begge er Uhrskovs helte!

Uhrskov er altså ikke kun en løgner, han er også en hykler. Det er sandelig artigt, det her :-)

Og det må få alle jer medkommentatorer, der forsvarer ham, alene fordi han taler mod islam, til at føle jer lidt til grin. Ikke nok med, at han taler mod islam - han lyver mod islam; han vrøvler, og det er let at bevise, at han vrøvler. Jer, der lapper hans ord i jer som Gefundenes Fressen må vel efterhånden føle jer lidt … skal vi sige til grin?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 28. maj 09 kl. 10:41

Kære Carsten Agger

Du skal have tak for dit store engagement her på bloggen. Jeg vil bestemt opfordre dig til at klage over mig til JP.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 10:51

Morten Uhrskov,

Nu, hvor du er her, vil jeg gerne lige hoere om du agter at rette de mange yderligere fejl, som er blevet konstateret siden igaar?

Og saa vil jeg ogsaa gerne hoere om du - haanden paa hjertet - synes der er ret meget koed tilbage paa indlaegget naar alle usandhederne er fjernet?

Mvh. Esben

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Bjork, København | Skrevet: 28. maj 09 kl. 10:59

@ Esben Agersnap, New Delhi

Nydelig blog du har. http://eagersnap.blogspot.com/

Jeg har fulgt dine skriverier her på bloggen. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at se om du selv levede op til dine krav som du har til andre bloggere.

Jeg startede med ”View my complete profile” og under ”Blogs, jeg læser fast” er der hele 19 blogs remset op. Men, men, men, for vi skal jo være troværdig - ik’ Espen. Den blog du nok bruger mest tid på og læser fast, nemlig Morten Uhrskov Jensen blog, er ikke nævnt.

Og dig som kun er interesseret i fakta. Hvordan kan du undlade at føje Morten Uhrskov Jensen blog på listen?

Det var det første jeg faldt over af utroværdighed og manipulation på din blog og mon ikke der er mere utroværdighed og manipulation, hvis man gider gå efter det?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:06

Morten Uhrskov Jensen

Nok ikke dit bedste indlæg men op på hesten igen.

Carsten Agger, Solbjerg
Jeg synes heller ikke denne artikel er noget at være stolt af, men hvis jeg et øjeblik skulle have overvejet at skifte holdning til noget som helst, mindede dit hånlige tonefald og dit aggressive ordvalg mig om hvorfor ikke. Havde du mon forestillet dig at nogen ville lade sig lokke til at genoverveje sit politiske standpunkt, og måske hele sit syn på indvandring, ved at du latterliggør dem du forsøger at oplyse om MUJ’s fejl?

I er bare fascister med en anden farve!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten D, Holbæk | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:11

@ Agersnap

@ Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:17

Nu hvor du er her, vil jeg gerne lige hoere om du agter at rette de fejl, der findes i din nedenanførte postering - som påpeget kl. 0924?

“Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 27. maj 09 kl. 10:17
Hvad angaar det paastaeede citat om at haenge homoseksuelle, saa kunne jeg ikke finde en bekraeftende kilde - jeg kan simpelthen ikke finde det naevnt nogen steder udover i kopier af selvsamme loegnagtige artikel som Uhrskov forlader sig paa.”

Ovenanføårte viser, at du i bedste fald foretager en sellektiv søgning af ooplysninger og undlader lettilgængelige oplysninger.
Du kaldte videre oplysningen oplysningen om imamen løghnagtig, hvad den notorisk ikke var.

På den baggrund er jeg aldeles uforstående, når du hævder, at jeg ikke tiltalwer dig på høvisk vis?
Er det titlen flueknepper Agersnap du er utilfredsd med?
Ja - men så forhold dig venligst til virkeligheden og artiklens substans, hvis du vil tages seriøs.

Er der nogen, der er løgnagtig omkring imam-historien er det så udpræget hr. Agersnap. Løgnagtig? Et underligt ord at bruge af en mand, der selv vil tiltales i en ordentlig tone, ik’?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:15

@ Henrik Kristensen

Netop. Socialfascister af værste karat.

De giver ikke hverken Stalin eller Hitler noget efter.

Det er kæft, trit og retning. Deres kæft, deres trit og deres retning. Uanset konsekvenserne.

I deres øjne er det bare at betale, se glade ud og holde kæft mht. indvandringens skadelige effekter.

Heldigvis vil flere og flere ikke finde sig i det politisk korrekte, men virkelighedsfjerne tyranni.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Svendborg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:19

Agersnap - du er vældig sikker i din tro.
Du forventer at Muhammed mister sin bestaltning som advokat hvis han ikke rejser sig for en dommer , selvom loven ikke påbyder dette.
Ene fordi du har læst det i en avis.(Din henvisning til Fogh og Bagger er rent forsøg på manipulation)
Er der fortilfælde med en lignende sag , hvor en advokat har mistet sin bestaltning - nej vel . Derfor kan man ikke gisne noget som helst , hvilket iøvrigt er fuldstændigt ligegyldigt i denne blogs sammenhæng .
Men det kan du ikke se i dit pedanteri.
denne blog handler om hvordan Rotterdam omdannes til et ikke vestligt samfund pga den muslimske indvandring.
Det er vi mange der er vældig meget imod og andre , som dig , der synes det er helt fint.
Så man kan roligt sige at den muslimske indvandring i Europa er utroligt splittende på sammenhængskraften i Europas befolkning , og jeg er ikke meget uenig med en kommentar ovenfor , der spår at dette ender med borgerkrig på et tidspunkt.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:29

@Niels B. Larsen:

Ja, lad os fortabe os i skældsord over modstanderne. Så kan det være, at folk i mellemtiden glemmer, at de fakta, vi bygger vor egen sag på - som nu de “fakta”, der er præsenteret i dette blogindlæg - er hule i ryggen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:33

Jesper Bjork,

Nu synes jeg ikke den her debat skal handle om min person eller mine egen lille, private blog, som er aldeles upolitisk og mest til for venner og familie. Dertil er jeg vist ikke vigtigt nok. Jeg faar hverken betaling for den eller links fra jp.dk’s forside.

Men okay, lad mig da svare for denne gang - det er skam ikke saa kompliceret og heller ikke ret interessant, men naar du nu spoerger direkte:

Jeg bruger en engelsk version af blogger. Det der aabenbart i den danske version kaldes “Blogs jeg laeser fast” hedder i min version “Blogs I follow”. Denne liste er paa et tidspunkt direkte importeret fra de blogs jeg abonnerer paa i Google Reader - og Uhrskovs blog er ikke p.t. en af disse og var det slet ikke paa davaerende tidspunkt. Saa jeg kan ikke se, der skulle vaere noget loeng eller manipulation der. Jeg har jo ikke noget sted paastaaet, at jeg IKKE foelger Uhrskovs blog. Der staar intet sted, at omtalte liste paa nogen maade er udtoemmende, ligesom jeg ikke opdaterer den specielt ofte.

Saa jeg har aerligt talt svaert ved at se, at dette skulle bevise noget som helst.

Skulle det i oevrigt lykkes dig, at finde faktuelle fejl paa min blog (og det kan du sikkert sagtens, hvis du proever), saa retter jeg MEGET gerne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:34

@ Henrik Kristensen

“Fascister med en anden farve”

Hvis det kom fra andre end en, der i hvert andet indlæg helt uprovokeret insisterer på at tale om at “smadre”, “myrde”, “banke” og “tæske”, tror jeg, jeg overlever. :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Agger, Solbjerg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:36

… der skulle have stået:

Hvis det kom fra andre end en, der i hvert andet indlæg helt uprovokeret insisterer på at tale om at “smadre”, “myrde”, “banke” og “tæske”, VILLE JEG NOK HAVE TAGET DET NÆR; SOM DET ER, tror jeg, jeg overlever. :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 28. maj 09 kl. 11:44

Har du da set hvad det var jeg svarede på da jeg brugte de ord?

Du sympatiserer måske med Bjørn Holmskjold omkring at kvinder som anses at svigte sine pligter som moder er heldige overhovedet at være i live? Deraf ordene “smadre” og “myrde”.

De to andre ord blev skrevet da en meddabattør antydede hvad der ville ske hvis en muslim hørte hvad der blev snakket om på JP’s blogs. Har du læst det videre forløb på det eller har du for travlt med at skrive hånlige indlæg til at interessere dig for den manglende research du lige har påpeget hos en anden? Dejlig dobbeltmoralsk.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Niels B. Larsen, Svenstrup J | Skrevet: 28. maj 09 kl. 12:06

@ Carsten Agger

Den store muslimske overkriminalitet, de muslimske gadebander, de 30-40 milliarder tabte velfærdskroner pr. år pga. samfundsfjendtlig indvandring er vel også fakta, som vi bør se stort på?

Det er muligt at det rager dig en høstblomst at tusindvis af danskere får hverdagen ødelagt ved at være tvunget til omgang med personer, hvis livssyn de føler frastødende og hvis vold ødelægger en hel del danskeres helbred (eller værre). Jeg ser det som et stort problem.

Det er også muligt at du har en forventning om at tingene bedres med tiden. Det gør de ikke, tværtimod. Det viser al erfaring.

For min skyld kan du spille den barmhjertige samaritaner alt, hvad du vil. Men denundenlyneme ikke for mine penge.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten D, Holbæk | Skrevet: 28. maj 09 kl. 12:14

Hvordan mon dette udvikler sig de næste 20 år?

“I Rotterdam kunne man, hvis ikke man tilhørte en af subkulturerne, på et tidspunkt ikke gå på gaden efter mørkets frembrud. Den del af befolkningen, der ikke hørte til denne subkultur, led under det. Det endte med personkontrol, omringelse af gaderne og boligkontrol. Hvis ikke vi vil nå samme punkt i Berlin, må vi forhindre, at subkulturer vokser op og behersker det offentlige rum,” siger Buschkowsky.
http://www.information.dk/176286

Hvor er det lige vi har hørt og set den samme udvikling – Sverige?
Visse lokaliteter i Danmark, hvor bus- og ambulanceførere ikke vil køre ind, mv., mv.?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Bjork, København | Skrevet: 28. maj 09 kl. 12:29

@ Esben Agersnap

Det er nu ikke din person eller din lille private blog jeg interessere mig for.

Men når man som dig har travlt med at finde fem fejl hos andre, så bør du, som minimum, have styr på det, du bebrejder andre for også selv om det er på en lille privat blog.
Min lille research og provokation var kun for at vise, hvor nemt det er at være pedantisk.

Du har det problem, måske typisk for IT-folk, at du ikke kan se helheder, men kun fragmenter og sammenblandet med et politisk engagement bliver resultatet meningsforladt.

Nu når du er derovre i Østen, hvad så med at interessere dig for Zen – det kunne måske fjerne dine intellektuelle filtre og give dig indsigt og nærværd.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Carlsen, 2200 København N | Skrevet: 28. maj 09 kl. 12:46

@ Esben Agersnap

I kan kalde mig primitiv osv., men Esben Agersnap? Hvorfor får du dig ikke et liv?
Har du virkelig ikke noget bedre at gøre med dit liv end at sidde og finde små fejl og mangler i andre menneskers blogs? For helt ærligt! MJU’s pointe går sgu da ikke tabt bare fordi du sidder og finder underlige fejl. Kan du ikke komme igen når du har noget vi gider tage os af? For det du har gang i nu er virkelig trættende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:13

Carsten D,

Lad mig lige forstaa det ret. Du gav et link, som jeg fulgte og som viste at jeg havde ret. Og paa den baggrund vil du have MIG til at rette min kommentar?

Lad os tage den een gang til. Uhrskov skriver at Khalil al Moumni “har udgivet en folder, hvor han fortæller, at homoseksuelle burde »hænges fra den højeste bygning i byen«”.

Det passer ikke – ifoelge dit eget link. Her staar der, at den paagaeldende folder blev rundelt I en moske i Amsterdam (altsaa ikke I Rotterdam) og saa vidt jeg kan se var der ikke angivet nogen forfatter.

Saa kan vi ikke godt lige blive enige om, at Khalil al Moumni IKKE har sagt at homoseksuelle skulle haenges eller smides fra hoeje bygninger?

At den italienske artikel (eller maaske den engelske oversaettelse) var loegnagtig mener jeg ikke laengere staar til diskussion. Der er i de ovenstaaende kommentarer paavist mindst 10 konkrete eksempler paa faktuelle, meningsaendrende fejl – alle paa en maade som fremstiller situationen i Rottderdam vaerre end virkeligheden. Jeg tror gerne, at Uhrskov har ladet sig snyde snarere end bevidst gengivet loegne, men at den oprindelige artikel er fuld af loegn er et simpelt faktum.

Saa Carsten D, jeg forholder mig skam til artiklen. Men substans er der ikke meget tilbage af naar alt det pure opspind er fjernet.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:18

Jesper Bjork, din lille research viste jo faktisk ingenting, udover at jeg ikke linker til ALLE blogs jeg nogensinde har laeste. Det var ikke nogen hemmelighed.

Men lad mig spoerge hvorfor du tager det saa naert, at sandheden kommer frem? Uhrskov skrev en artikel fyldt med fejl - han har endda selv i vidt omfang indroemmet det. Hvorfor ikke bare indroemme, atd et var en smutter og kommer videre i stedet for at angribe budbringeren?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:21

Thomas Carlsen,

MUJ’s pointe gaar da lige praecis tabt naar alle de historier, som skal bevise hvor frygteligt det staar til i Rotterdam er decideret FORKERTE. Hvis man ikke kan argumentere for sin sag med udgangspunkt de fakta, har man saa ikke et problem?

Betyder sandheden ingenting? Det er helt fint, at alle historierne ovenfor er loegn, hvis bare “pointen” er rigtig?

Du har dog helt ret i, at fejlene er underlige. De er faktisk meget underlige, flere af dem. Det goer det ikke mindre vigtigt at afsloere dem.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:39

Esben Agersnap, New Delhi

“..Uhrskov skrev en artikel fyldt med fejl - han har endda selv i vidt omfang indroemmet det. Hvorfor ikke bare indroemme, atd et var en smutter og kommer videre i stedet for at angribe budbringeren?”

Helt enig. MUJ har begået en stribe fejl, og har taget det på sig.

Lad blogindlægget og kommentarerne stå som en reminder for alle om at seriøs debat selvfølgelig skal være ordentligt funderet. Ellers spilder vi bare hinandens tid.

Så er den jo ikke meget længere.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:40

Henrik Schultze,

Det her er skam ikke et spoergsmaal om tro, men om fakta. Jeg har dokumenteret de fleste af mine paastande her, mens jeg ikke har set meget tilsvarende fra dig. Du mener ikke at en avis er en trovaerdig kilde (hvorfor du ikke mener det, har du stadig ikke formuleret).

Du siger:

“Er der fortilfælde med en lignende sag , hvor en advokat har mistet sin bestaltning - nej vel . Derfor kan man ikke gisne noget som helst , hvilket iøvrigt er fuldstændigt ligegyldigt i denne blogs sammenhæng .”

Det kan lede til adskillige modspoergsmaal:

1) Hvorfra ved du, at der ikke er fortilfaelde med mistede advokatbestallinger? Vi har da set masser i DK saa hvorfor ikke i Holland?

2) Hvis jeg finder dig et eksempel paa, at “Radd van Discipline” har fratagaet en advokatbestalling, faar vi saa en indroemmelse af fejl fra din side?

3) Naar disciplinsraadet har givet en advarsel, forestiller du dig saa virkelig, at de bare vil stiltiende acceptere samme opfoersel naeste gang. Proever du virkelig at vaere serioes her?

Og saa maa jeg altsaa igen understrege, at det hverken er pedanteri eller flueknepperi, at paapege at stort set alt i denne artikel er usandt. Hvis disse sager var relevante hvis de var sande (og det maa I jo alle synes, siden I elskede indlaegget da I troede det var sandt), saa maa det da ogsaa vaere relevant, at de ikke er det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 13:44

Og saa vil jeg i oevrigt gerne lige paapege et fint stykke ironi. Flere af Uhrskovs tilhaengere angriber mig for “pedanteri”, “flueknepperi”, “forraedderi” og andet fordi jeg insisterer paa at paapege at Uhrskov’s blog ikke denne gang matcher sandheden.

Og det er altsaa i et indlaeg hvor Uhrskov bringer citatet: “»I Holland er alt tilladt, blot ikke sandheden«.”

“Paa Uhrskovs blog er alt tilladt, blot ikke sandheden”

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 14:05

Lad mig for en god ordens skyld understrege, at sidste saetning ikke er rettet saa meget mod Uhrskov selv, som dog har rettet *nogle* af fejlene, men mere mod de kommentatorer, som angriber enhver paapegning af faktuelle fejl som var det et angreb mod civilisationen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Svendborg | Skrevet: 28. maj 09 kl. 14:19

Agersnap
Sidste indlæg til dig , for du er dog for rigid.

Du skriver at der er mange tilfælde med fratagelse af advokat bestaltning i Danmark - ja og hvad så?

Jeg skriver : fratagelse af advokatbestaltning i lignende sag : dvs hvis advokaten ikke vil rejse sig , når dommeren kommer ind.

Du trænger vist til et kursus i læsning eller også vil du ikke forstå.

Hvis du finder en sag hvor en advokat har fået frataget bestaltningen for ikke at rejse sig for en dommer , skal jeg give dig en undskyldning , ellers vil jeg fortsat anse dig for et pedantisk fjols.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 14:22

Christian Toffini, lyngby | Skrevet: 27. maj 09 kl. 23:10

“TIL: Per N.

Ha ha.. Den med at tildele stjerner, skulle mere
forstås som en (slags) metafor, eller kritik,
med et glimt i øjet om du vil..”

Ja der har du vel naret mig, jeg er normalt en der kan spotte et glimt i øjet, men du kunne jo bare lave et tillæg om det du syntes er værd at gøre opmærksom det som du syntes mangler nemlig at der er mere der kan siges uden at uddele stjerner, temaet for mig er fuldt tilstrækkelig, jeg behøver ikke få ting penslet ud om musliman problemet, der er komenteret tons af viden på blogs omkring i verden, derfor vil det være spild af tid for mig og andre at komme med min version, derfor ingen argumenter,det er skrevet.

“Hvad angår din kritik, som i øvrigt intet indhold
har, kombineret med direkte afslørende, forkerte,
og derved fordummende fremmed ord, syntes mere at
afsløre dit niveau, hvorved det tror pokker du kun
evner at forstå det umiddelbare, og ikke det brede.”

Tjaee, her er noget jeg ikke kan fange, at bruge, forkerte og forddummende fremmedord?? er det fordi jeg ikke så dit glimt i øjet??

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Bjork, København | Skrevet: 28. maj 09 kl. 15:54

@Esben Agersnap

Ja da, Espen. Min lille research viste med al tydelighed, at du ikke selv lever op til dine krav til andre bloggere og når nogen påpeger dette faktum, har du så sandelig også travlt med at bortforklare og bagatellisere facts, F.eks. med ”Blogs, jeg læser fast” - når du skriver du læser disse blogs fast, så er det vel FAST eller har du en anden, til lejligheden passende betydning af ordet?

”Men lad mig spoerge hvorfor du tager det saa naert, at sandheden kommer frem?”
Det må du meget gerne spørge om.
Hvis du har bemærket det, så har jeg ikke deltaget debattens substans, det har du for i øvrigt heller ikke. Jeg har tilladt mig, at påpege over for en person, du ved, ham med find fem fejl, at han måske skulle kikke lidt på sine egne personlige udfoldelser, inden han retter blikket på andre. Det er den der med splinten og bjælken.

Man kan få den mistanke, at du evig og altid er blevet korrekset og det derved er blevet din tilgang til tilværelsen. Sandheden bliver ikke ændret af, at du finder fem fejl for at fortrænge faktum, det eneste du opnår, er at det tager dig længere tid at komme til en erkendelse, der rækker længer end pedanteri.

Jeg mener stadig, at du skal interessere dig for Zen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 16:15

Henrik Schultze,

jeg ser, at det er svaert for dig at holde dig fra de personlige fornaermelser, saa jeg tror det er helt fint hvis vi stopper vores lille debat her. Jeg har til fulde dokumenteret min paastand og har det fint med det.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 16:25

Jesper Bjork,

Jeg forstaar simpelthen ikke det eksempel du kommer med. Du kunne saamaend sikkert sagtens have fundet egentlige fejl paa min blog hvis du havde gidet, men det her er jo ikke noget, der bare minder om en fejl eller usandhed. Overskriften “Blogs jeg laeser fast” (bemaerk i oevrigt overskriften ikke er “SAMTLIGE blogs jeg laeser fast”) har jeg aldrig skrevet eller set. Det er en dansk automat-oversaettelse af “Blogs I follow” - og den overskrift staar ovenover en liste over blogs jeg foelger (eller fulgte - den er ikke up-to date).

Og Jesper jeg gentager i oevrigt meget gerne, at jeg gerne rette fejl paa min blog hvis du giver paapege nogen. Og saa forventer jeg egentlig bare det samme af Uhrskov. Saa der er egentlig intet hykleri, selv hvis man accepterer din noget besynderlige ide, om at der skulle vaere lige stringente kvalitetskrav til en “featured blog” fra en af Danmarks stoerste aviser og en personlige amatoerblog.

Men nu synes jeg saa ogsaa, at jeg har brugt tid nok paa at besvare lidt maerkelige modangreb. Hvis du har noget til SUBSTANSEN tager jeg gerne diskussion - hvis du f.eks. kan paapege, at jeg tager fejl i nogle af de rettelser jeg er kommet frem med. Men det tvivler jeg nu paa, at du kan - ellers ville du nok ikke bruge tid paa at kigge paa min personlige blog.

Jeg vil undlade at goere mig diverse forestillinger om hvordan din opdragelse har paavirket dit verdenssyn - for den slags har jeg jo ingen baggrund for at goere mig klog paa.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 28. maj 09 kl. 16:39

Og saa vil jeg i oevrigt gerne igen spoerge Uhrskov til om han ikke har taenkt sig, at rette de mange usandheder, der fortsat er at finde i indlaegget ovenfor? Mindst to navngivne mennesker bliver groft fejlciteret og den slags burde ikke faa lov til at blive staaende.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 28. maj 09 kl. 17:03

Kære Esben Agersnap

Jeg har netop fået tid til at printe dine og Carsten Aggers henvisninger ud. Jeg vender tilbage i løbet af aftenen, men umiddelbart ser det tyndt ud. Det er da en imponerende masse arbejde, I har udført, med et beskedent resultat til følge.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Bjork, København | Skrevet: 28. maj 09 kl. 17:39

@Esben Agersnap

Interessant, at du har brugt tid nok på at forklare dig, det ser da ellers ud til at du har masser af tid.

”mærkelige modangreb” - du skal da ikke betragte det jeg skriver som modangreb, betragt det hellere som en pænt men bestemt spark bag i, så du kan komme videre. At du så også ser dem som mærkelige, er jo hele omdrejningspunktet og forskelligheden i vores dialog.

”at jeg gerne rette fejl paa min blog” - Nej da, selv om du måske har lavet et par fejl hist og pis på din lille blog, så kan jeg sagtens sætte mig ind i dine oplevelser i østen, jeg lader mig ikke anfægte af petitesser.

”stringente kvalitetskrav” Jo da – i særdeleshed når man som dig stiller stringente kvalitetskrav til andre bloggere. Det er for i øvrigt regel nummer et, at man sørger for orden i eget hus, inden man drager i felten.

Nu er jeg helt sikker på, at du skal interessere dig for Zen.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Kristensen, København Ø | Skrevet: 28. maj 09 kl. 18:00

Carsten Agger, Solbjerg

Nå, Carsten hvor blev du af? Blev det for svært for din koncentrationsevne at holde tråden?

Jeg synes du burde svare på mit spørgsmål:

Sympatiserer du med Bjørn Holmskjold omkring at kvinder som anses at svigte sine pligter som moder er heldige overhovedet at være i live?

Jeg venter, Agger.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 22:31

TIL: Per N.

Ærlig talt, så forstå jeg ikke din harme, baseret på
noget så reelt ligegyldigt, uskyldigt som at tildele
nogle stjerner til et indllæg, som jeg i øvrigt kort
forinden sagde: GLIMRENDE INDLÆG til.

Hertil sagde du: (direkte indsat)
jeg behøver ikke få ting penslet ud om musliman
problemet, der er komenteret tons af viden på
blogs omkring i verden.

SVAR:
Yes netop, det var jo også hele pointen herfra.

De tre små henvisninger mht. religionsfrihed, det
konsekvensløse, og noget med tørklæder og svømme
haller, skulle ses i en helt anden kontekst som
jeg forinden netop havde været inde på “koblingen”.

Dette forstod du ikke, og tolkede det nu til en el.
noget femte, som jeg ærlig talt fortsat ikke forstå.

NEJ, grunden til jeg kommenterede dine forkerte
fremmedord, var dels fordi det er sandt, men blev
kun pløkket af, fordi du angreb misforstået.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 28. maj 09 kl. 22:51

Kære Esben Agersnap

Hvad angår advokat Mohammed Enait, må jeg medgive, at du har ret. Der har kun været tale om forsøg fra hans side på at tilsidesætte reglen om at rejse sig for dommeren.

Hvad angår e-mailen fra Bouchra Ismaili, så har du ret i, at hun skriver du og ikke I. Også en fejl fra min side, det indrømmer jeg. At du derefter forsøger at hvidvaske Ismaili ved at henvise til den fulde tekst, er helt til hest. Jeg fortryder, at jeg ikke fandt frem til hele mailens indhold, idet jeg kan garantere, at jeg så havde aftrykt den fulde ordlyd. En opvisning i had af første rang er, hvad Bouchra Ismaili præsterer. »Slave af djævelen« og andre gemytligheder underholder hun læseren med.

Jeg indrømmer blankt, at jeg har en politisk dagsorden. Men det har du godt nok også, og det afslører sig kraftigt, når du mener at kunne bruge Ismailis afsindigheder positivt.

Helt galt går det for dig, når du mener at have ført sandhedsbevis for, at Tariq Ramadan ikke skulle have udtalt sig stærkt nedsættende om homoseksuelle. Ramadan er så uvederhæftig, som det næsten er muligt at blive. Den franske forfatter Caroline Fourest har udgivet bogen ”Broder Tariq”, hvor hun påviser, at Tariq Ramadan siger én ting til vestlige medier og intellektuelle og en anden til sit muslimske publikum. Jeg kan også anbefale dig Ralf Pittelkows erindringsbog ”Mit liv som dansker”, hvor han på side 311 og frem beretter om, hvordan han klædte Ramadan af til skindet ved et debatarrangement. At myndighederne i Rotterdam har frikendt Ramadan, er kun en skændsel for dem selv.

For at opsummere: der var en række faktuelle fejl i mit indlæg, og det bærer alene jeg ansvaret for. De fejl har du (og Carsten Agger) rettet, og det takker jeg jer for. Du har så samtidig demonstreret, at du er ude på en mission, hvor du glad og gerne blåstempler uhyrligheder, sådan som jeg har vist det her. Hvorfor du gør det, vil jeg ikke gisne om. Det må blive din egen sag.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 23:02

TIL: Morten uhrskov jensen.

SÅ SIDDER DU, SAGEN, OG DIT SENESTE INDLÆG, ATTER
I SAKSEN, GRUNDIGT GIDSLET IHJEL AF DET PERIFIDE.

Denne gang i form af en el. to pers. som tæsker
rundt i nogle kilde ligegyldigheder, som ikke
har den ringeste kæft med sagens åbenlyse sandhed
og helhed at gøre, hvorpå, flokken følger efter.

I bedste (reelt værste), T. Petersen / K. Dejgaard
stil, stimler debattørerne sig rundt om denne ene,
max to, (se de seneste 40 indlæg), og din sag, dit
indlæg, er som forduftet, væk, ikke eksisterende.

Hernæst (som du plejer), går du over, el. rettere
ned i en særegen flue-knepper-mode, hvor vi alle
vil være vidende til, hvordan du bare VIL ha´ greb
om din modstander, uden din rationelle tanke slår
til, og fortæller dig hvor uvæsentligt det er.

Jeg ser for mig hvordan du sidder og skraber div.
info sammen, som i flue-knepperens tegn, skal få
bugt med den ene e. to pers. virkelighedsfjerne og
åbenlyst uvæsentlige manipulationer..

HVordan syntes du selv det går ?.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 23:12

Christian Toffini, 2800 .

Get a life.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 23:14

Per N.

Ih din ord-jonglør, sikke du kan.. ;-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
jenni christensen, udlandet | Skrevet: 28. maj 09 kl. 23:27

Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 28. maj 09 kl. 23:02.

Orv, der fik du luft, hva´ :-)

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Troense | Skrevet: 29. maj 09 kl. 00:41

Morten
Esben Agersnap har kun haft en agenda med at være her på din blog - og det er for at sabotere den.
Han spiller idealist , der vil finde sandheden og har derfor søgt ned i den mindre væsentlige detalje uden at beskæftige sig med det overordnede budskab , som jo var hvad vi kunne lære af Rotterdam.
Den gode Esben er ude på venstrefløjen og er fra barnsben godt og grundigt indoktrineret med de “rigtige” meninger.
Iøvrigt mener jeg du bagataliserer den radikalitet som advokaten muhammed fremviser.Han hører klart til de muslimer , der forsøger at vælte den vestlige kultur i det vestlige land Holland.

Det er dybt deprimerende at opleve unge velbegavede mennesker som Agersnap lægge sig fladt for denne totalitære ideologis fremmarch.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 29. maj 09 kl. 02:58

TIL: jenni christensen.

Yes.. Har et hjemmelavet ordsprog som lyder:
Hellere slå en bøvs (luft) med det samme,
end at lade den blive til en prut senere.

Mener, med den intelligens den gode MUJ åbenlyst er
i besiddelse af, burde man være i stand til at afkode
situationen ud fra en større helhed, i stedet for at
lade sig tirre ned i de mest afsindige manipulative
detaljer, lysår fra eget indlæg, og væsentlighed.

Min kritik, skal derfor ses på baggrund af noget
positivt, nemlig MUJ´s evner.. Evner så stærke,
at jeg ikke er et sek. i tvivl om, at hvis MUJ,
optrådte mere i TV, og dernæst startede eget parti,
jamen så ville man stryge direkte ind folketinget.

Nåe ja, MUJ´s seneste svar til benægterne,
er både habil og lødig, så ingen kritik der.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 29. maj 09 kl. 03:47

Manden bliver mere og mere rablende,han er nu ved at være på Wiljammers niveau.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 29. maj 09 kl. 06:09

Morten Uhrskov,

Endnu en gang tak for dit svar og din ene rettelse -omend det undrer mig, at du f.eks. anerkender at Ismaili er fejlciteret/fejloversat, men ikke har rettet citatet.

Hvad angaar indholdet i Ismailis mail, saa undrer det mig, at du har opfattet mine udtalelser som en hvidvaskelse - naar jeg netop flere gange har paapeget, at jeg synes det var et uvaerdigt svar fra en politiker. Jeg har blot paapeget, at jeg ikke ser noget RACISTISK i indlaegget, og det ser jeg altsaa stadig ikke. Udtrykket djaevle-tilbeder bruges - som jeg laeser mailen - specifikt om den paagaeldende person, ikke om non-muslimer generelt. Men ret mig da endelig, hvis der er noget jeg har overset.

Og saa mener jeg saadan set ikke “at have ført sandhedsbevis for, at Tariq Ramadan ikke skulle have udtalt sig stærkt nedsættende om homoseksuelle”. Jeg skal slet ikke goere mig klog paa Ramadan generelt, jeg har blot vha. Google (og der var i oevrigt ikke ret meget arbejde i det) forholdt mig til det KONKRETE citat, som viste sig - ifoelge Rotterdams officielle undersoegelse - at vaere forkert. Hvis Tariq Ramadan er saa slem, saa kunne du maaske ofre et senere blogindlaeg (helst med korrekte citater, denne gang) paa ham, saa skal jeg da gerne forholde mig til det. Jeg er skam ikke bange for sandheden og skulle det lykkes dig at paavise at Ramadan er en slem fyr, saa er det ikke noget der vil ryste mig i min grundvold. Men lad os se dokumentationen.

For at opsummere: Der var en raekke faktuelle og alvorligt meningsfordrejende fejl i dit indlaeg, og jeg takker dig for at have rettet nogle af dem, men undrer mig over hvorfor du har ladet andre blive staaende. Jeg har paapeget disse fejl og tilbudt min fortolkning af nogle af de omtalte historier - og det ses saa aabentbart som et forsvar for uhyrligheder?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 29. maj 09 kl. 06:59

“Hvad kan vi lære af Rotterdam?” spørger Morten Uhrskov Jensen retorisk i sit blogoplæg.

Ja, hvad har vi så lært ved at læse oplægget?

Byen Rotterdam, der er på størrelse med København og med en befolkning (1,2 mio.), der i overordnede størrelser består af ca. 55% hollændere og etniske minioritetsgrupper, 45%, fra Tyrkiet, Marokko, Surinam og Antillerne.

For at karakterisere denne smeltedigel af mange kulturer, men selvfølgelig hovedsagelig den muslimske, som et eksempel til skræk og advarsel for, hvor galt det kan gå, fremdrager MUJ nogle eksempler, som renset for unøjagtigheder ser nogenlunde således ud:

1) En advokat nægter at rejse sig for dommeren i retssalen og får en kraftig advarsel fra den hollandske advokatnævn med besked om, at hvis det gentager sig, risikerer han at miste sin bestalling.

Om denne advokat er eksponent for en særlig rotterdamsk advokatkultur blandt muslimer, vides ikke med bestemthed. Jeg gætter på, at hvis bemeldte advokat havde praktiseret et hvilket som helst andet sted, ville han nok have opført sig på tilsvarende vis.

Så han lærte os vist ikke noget om Rotterdam.

2) Næste eksempel er historien om Zuidplein Teater, et eksperimentalteater, der skal lære byens etniske minoriteter at få et aktivt forhold til det at gå i teatret. Dette skal ske ved, at det er publikum, der selv skal stå for alt omkring teatret.

Eksperimentet er spændende og må siges at være udtryk for en progressiv og innovativ tankegang hos byrådet i Rotterdam. Absolut positivt.

3) Næste eksempel var om en imam, der kaldte homoseksuelle syge. Desværre viste sig, at han ikke var fra Rotterdam, men derimod fra Amsterdam.

Så den historie lærte os heller ikke noget om Rotterdam.

MUJ forsøger så at trække Tariq Ramadan med ind i historien, men Tariq Ramadan kan næppe siges at være særlig rotterdamsk, da han er særdeles international: Han er født i Schweiz. Han har undervist på flere forskellige universiteter i Europa, bl.a. Freiburg, Geneve, Oxford og altså nu i Rotterdam.

Så han kan altså heller ikke lære os noget specielt om Rotterdam.

4) En borgmester overreagerer og beordrer politiet til at fjerne et gavlmaleri af kunstneren Ripken, fordi en imam har udtrykt betænkelighed ved, om budskabet “Du må ikke slå ihjel” måske kunne misforstås og derfor afføde uroligheder.

Efterfølgende har nævnte borgmester erkendt, at det var en fejl at fjerne Ripkens maleri og har undskyldt.

At en borgmester laver et fejlskøn og bagefter undskylder, kan vel næppe siges at være et særlig rotterdamsk fænomen, så heller ikke af dette eksempel lærte vi noget om Rotterdam.

5) Det sidste eksempel er om en muslimsk borgmester, der dummede sig med en helt utilstedelig e-mail til en borger, der udtrykte bekymring omkring nogle udtalelser fra bevægelsen HuT. Denne borgmester blev sidenhen smidt ud af sit parti.

Jeg tvivler på, at dette eksempel siger noget specielt om Rotterdom. Mennesker, der begår fejl i en ophidset situation, kan man møde alle steder.

Så heller ikke her lærte vi noget om Rotterdam.

MUJ har forsøgt at belære os om de skrækkelige tilstande vi kan forvente os i fremtiden, hvis vi ikke lytter til ham og hans ligesindede. Desværre er der ikke et eneste af de eksempler, ham har fremdraget, der understøtter hans ‘lære’.

Man skulle jo ellers tro, at det var muligt at finde mange “skræk” eksempler fra en multikulturel by af Rotterdams størrelse, men måske ser det slet ikke så slemt ud, som det billede Morten Uhrskov Jensen gerne vil tegne?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 29. maj 09 kl. 07:01

Kære Esben Agersnap

Tak for dit svar. Jeg vil ønske dig held og lykke fremover med dit forsvar for Europa som et tilfældigt sted, hvor alverden kan slå sig ned.

Dit forsøg på at rende fra din udglatning af indholdet af Ismailis mail er pinlig.

Dit forsøg på at rense Ramadan - mandens historie taget i betragtning - ved at henvise til noget som helst er forbløffende.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 29. maj 09 kl. 07:46

Uhrskov, sidste kommentar fra min side. Citater skal vaere korrekte, uanset om personen, der er krediteret for udtalelsen i oevrigt er sympatisk eller ej. Hvad du saa end maatte mene om Ramadan og Ismaili og Khalil al Moumni, saa var de naevnte citater altsaa pure forfalskninger. Og de staar stadig paa bloggen.

Hvis du synes, at det er pinligt at paapege at en styg - men uracistisk - mail ikke er racistisk, saa maa jeg blot traekke paa skuldrene.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 29. maj 09 kl. 08:08

Kære Esben Agersnap

Hvorfor i alverden blander du racismebegrebet ind i dette her? Ismailis udladninger er da aldeles ikke racistiske. De er ekstreme, og det er noget andet.

Jeg kan næsten læse ud af det, at du abonnerer på det udvidede racismebegreb. Det gør jeg ikke.

Jeg påpegede blot, at du forsvarede dele af indholdet i en mail skrevet af en person, der har en uhyggelig dagsorden. Dig om det. Vi har så hver vore præferencer.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jesper Bjørk, København | Skrevet: 29. maj 09 kl. 08:23

@Karin Bennedsen

Vi – nææ, det er jeg, frk. Karin Bennedsen, det har noget med fatteevne at gøre.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Karin Bennedsen, Esbjerg | Skrevet: 29. maj 09 kl. 08:55

@Jesper Bjørk

Jeg er helt klar over, at nogle mennesker, heriblandt åbenbart også dig, har en selektiv fatteevne, der mere baserer sig på egne forestillinger og fordomme end på fakta, så mit generaliserende ‘vi’ omfatter så naturligvis ikke dig, men alle vi andre, der har en mere nøgtern og faktuel tilgang til virkeligheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 29. maj 09 kl. 09:58

Uhrskov,

Jeg havde sagt det var sidste indlaeg, men nu kommer der alligvel et kort et for at afklare.

En af dine tilhaengere havde i en kommentar skrevet at Ismailis indlaeg var racistisk. Det var det jeg reagerede paa, og det er i den kontekst min fremdragelse af anti-racistiske elementer i hendes mail skal ses. Det var derfor ikke et forsvar, men blot en konstatering af at mailen ikke er racistisk - en opfattelse du aabenbart deler.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Svendborg | Skrevet: 29. maj 09 kl. 10:10

Lige ang Ismailis mail mener jeg absolut , at det (efter den nye bredere definition) er racistisk at skrive :
Jeg og mine co-muslimer er levende - din slags ædes op af had.Konverter til Islam!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Henrik Schultze, Svendborg | Skrevet: 29. maj 09 kl. 10:22

Prøv at bytte muslimer med kristne og islam med kristendom , og lad Pia Kjærsgård sige det til en muslim.
Hvad ville Agersnap mon sige til det?
Iøvrigt er jeg ikke tilhænger af et udvidet racisme begreb. Så helt fint at Ismaili siger hvad han mener , så kan man kende sine fjender.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Esben Agersnap, New Delhi | Skrevet: 29. maj 09 kl. 13:41

Med fare for at se fjollet ud, vil jeg saa lige komme med (endnu en) sidste kommentar til dig, Morten Uhrskov:

Jeg er lidt ked af, at skulle tillaegges synspunkter, jeg ikke har givet udtryk for og ikke har: Saaledes er det ikke rigtigt naar du skriver at jeg oensker et “Europa som et tilfældigt sted, hvor alverden kan slå sig ned.” Jeg synes det er lidt uvaerdigt, at du paa den maade finde det noedvendigt at laegge ekstreme synpunkter i munden paa mig. Det synes jeg ikke umiddelbart jeg har gjort ved dig.

Jeg synes egentlig det er mere spaendende, at diskuttere substansen i den oprindelig artikel end min person, men naar du nu har udvist interesse for min “politiske dagsorden”, saa lad mig da redegoere for den.

Jeg er ikke tilhaenger af fri indvandring, og er i oevrigt ikke per refleks imod krav til udlaendinge og straminger i udlaendingpolitikken. Omvendt er jeg paa ingen maade ligeglad med f.eks. indvandreres og flygtninges skaebne og modsat dig - saa vidt jeg har forstaaet - mener jeg derfor ogsaa, at humanitaere hensyn fortsat skal inddrages i vores udlaendingepolitik. Dette er en svaer balancegang, hvor vi nogle gange maa tage svaere bestluninger, men der er ikke noget mere lykkeligt end naar integrationen lykkes til fordel for baade gamle og nye danskere. Saa alt i alt mener jeg faktisk, at mit syn paa udlaendingeproblematikken er vaesentlig mere nuanceret, end hvad du tilskriver mig.

Der hvor jeg staar af, er nar hetzen begynder. Jeg er helt med paa at diskuttere problemer og loesninger i en aaben tone, men - efter min mening - forgiftes den danske debat af en ophidset og staerk ubehagelige tone, isaer rettet mod muslimer. Dette er paa alle maader kontraproduktivt i forhold til at skabe varige loesninger og gavner ikke nogen, udover de, som oensker konflikten. Du kan da ogsaa se at flere af de kommentarer, der dagligt skrives paa blogge som din ser frem til den store borgerkrig mellem muslimer og resten - visse af dem med stor laengsel. Den slags radikalisme finder jeg skraemmende - uanset hvilken side den foregaar paa.

Og det var saamaend baggrunden for min sikkert irriterende insisteren paa at rette de mange fejl i dit indlaeg (hvoraf mange stadig staar der). Jeg bryder mig virkelig ikke om retorisk hetz og kampagner mod etniske minoriteter, saa naar denne hetz ligefrem foregaar paa et USANDT grundlag, saa forbeholder jeg mig ret til at blive ved og ved med at paapege det, uanset hvor pedantisk det maatte forekomme, i oejnene paa de personer, der ville oenske at skraemmehistorierne var korrekte og derfor ikke bryder sig om at blive konfronteret med sandheden.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Thomas Larsen, Aalborg | Skrevet: 29. maj 09 kl. 14:48

@Esben Agersnap

Jeg tror ikke, at vi to er så langt fra hinanden. Men jeg er nok en smule mere skeptisk overfor, hvordan det her kommer til at ende.

Sikkert og faktuelt er det i hvert fald, at vi i alle vest-/nord-europæiske lande har store grupper af flygtninge/indvandrere, som ikke føler sig som en del af det omgivende samfund. Integrationen er slået fejl for alt, alt for mange mennesker. Der er - som du siger - også mange succes-historier - men der er også alt for mange fiaskoer.

Det er der mange grunde til. Sikkert er det i hvert tilfælde, at det afføder en række problemer. Det koster den STORE kasse, men det er en biting. For i mange europæiske lande har der været voldsomme optøjer, hvor store grupper af utilpassede unge gik amok og hærgede. Danmark, Sverige, England, Holland og Frankrig for blot at nævne de mest kendte eksempler.

Jeg er alvorligt bange for, at det *kan* ende galt - jeg håber det ikke, for jeg har ikke lyst til at leve i en krudttønde. Men som situationen er nu, så kræver det bare en forkert mand på et forkert sted. Lad os sige, at en politibetjent af en eller anden grund slog en imam ihjel. Eller at en forstyrret muslim slog en minister ihjel.

Det bliver ikke sjovt at komme igennem den omgang, der uundgåeligt følger en sådan episode.

Derfor skal der snart tages nogle drastiske skridt, for at vi skal fatte tillid til hinanden.

Parallelsamfundene skal væk hurtigst muligt. Ghettoerne skal opløses. Flygtninge/indvandrere skal ud på arbejdspladsen (her er en opgave for virksomhederne), deres børn skal i børnehave og skole. De skal tale dansk. Ikke nogen form for religiøs særbehandling. Ingen koranskoler i hjemlandet. Og så skal der gøres en større indsats mod arrangerede ægteskaber, således at integrationen ikke hele tiden skal starte forfra. For det er jo det, der sker hele tiden, som det er nu. Den unge mand/pige gifter sig med en person fra hjemlandet, der ikke kender det danske samfund, børnene bliver opdraget i den “gamle” kultur - og så kan møllen starte forfra.

At tro at integrationen “nok skal komme af sig selv”, som nogen tror, er dybt naivt. Der skal handling til, nu.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Christian Toffini, 2800 | Skrevet: 29. maj 09 kl. 14:48

Ha ha, hej igen ord-jonglør..

Ok, denne gang dekryptere jeg for dig, helt ned
i et el. andet, så det for alvor bliver rablende.

End Jannie havde forinden sagt - orv der fik
du luft hva´, på baggrund af ord herfra om MUJ.

Jeg svarede i sjov: Hellere slå en bøvs, da det blir
til en prut senere. = Betyder, hellere få det ud med
det samme, da alternativer er værre.

Hvordan det ?, jo en bøvs, (som er luft, Jannie
havde forinden sagt noget om negativ luft), er at
foretrække, frem for en bøvs, da en prut stinker.

Derfra understregede jeg min kritik af MUJ, men holdt
det op imod noget positivt = MUJ´s evner/viden på
området, og hvilket jeg mener man forvalter delvist
skuffende, ved at dyrke unødig flue-knepperi.

Den med MUJ burde komme mere på TV, kom sig af,
at jeg tidl. har indsat et link, og andre med mig,
hvor man ser MUJ, køre rundt med B. Elmquist, og
hvor jeg skrev, at indslaget, nærmest var legendarisk, inden uds. var slut.

Den med folketinget, (som jeg indrømmer, ku lyde
lige skæv nok), (mener det sgu), var for at sætte
trumf på, mht. hvordan jeg finder MUJ forspilder,
og ødelægger sin egen sag, holdt op imod evnerne.

Det positive, fik altså et hak opad, da jeg tænkte,
jeg måske havde været lidt for grov over for MUJ.

Læg mærke til hvordan end: Henrik Schultze, lige ef.
skriver det helt samme til MUJ, = hvordan man lader
få, for overtaget, og hvilket er deres agenda.

SÅDAN.. Så blev det atter penslet ud for dig, samtidig med, det blev til dejligt rablende.
psst, hvem og hvad er: Wiljammer ???.

http://www.youtube.com/watch?v=lg5-qRGLQ8E

Upassende ? Klag over indlæg

 
Morten Uhrskov Jensen , | Skrevet: 29. maj 09 kl. 15:03

Kære Esben Agersnap

Jeg er da glad for at høre, at du er mindre rabiat, end jeg troede, men jeg kan ikke lade være med at anholde en enkelt ting.

Hele det billede, du indtil nu med flid har tegnet af dig selv, har givet det indtryk, at du står lidt hævet over den almindelige verdens trakasserier, hvorfra du så kritiserer. Det var til dels baggrunden for, at jeg forsøgte at lokke dig ud af busken. Det er rart at kunne læse, at du blot er et almindeligt menneske med holdninger.

Din og min position er så helt sikkert langt fra hinanden. Du mener, at den massive muslimske indvandring til Europa i det store og hele kan forløbe til de flestes gavn. Det tror jeg ikke.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov

Upassende ? Klag over indlæg

 
Jannik Thorsen, Østerbro | Skrevet: 29. maj 09 kl. 15:23

@Esben Agersnap

“Du kan da ogsaa se at flere af de kommentarer, der dagligt skrives paa blogge som din ser frem til den store borgerkrig mellem muslimer og resten - visse af dem med stor laengsel. Den slags radikalisme finder jeg skraemmende - uanset hvilken side den foregaar paa.”

Du misforstår mange af indlæggene. Jeg tror de fleste ønsker at undgå en konflikt af denne type.
Men det kræver efterhånden nogle voldsomme indgreb.

Imidlertidigt er mange af debattørerne her på siden ganske inforstået med, at en lallende indvandrings politik som den fx. de radikale står for, vil have katastrofale følger.
Det er primært de kulturradikale som i årevis har kørt en hadsk og arrogant kampagne rettet mod danskere og deres behov for en identitet og egen stat.
Bliver man fortaler for masseindvandring og mottoet; “den ene kultur er lige så god som den anden”, er man indforstået med at Danmark og danskere som etnisk gruppe ikke har nogen eksistensberettigelse.

Når man søger at samfundsundergrave det danske samfund ved hjælp af systematisk befolkningsudskiftning, kommer man uden tvivl til at vække den oprindelige befolknings vrede, når det for alvor går op for dem hvad det er som foregår.

Vreden er derfor primært rettet mod de ansvarlige politikere og meningsdannere som har skabt dette morads.
De samme folk moraliserer overfor danskere generelt, at de er “racister” som ikke tager nok hensyn, ikke er medmenneskelige, ikke har krav på deres eget land osv.

Så jeg spørger dig så nu; hvem er det som i virkeligheden er med til at skabe en “dårlig tone”, dem som aggressivt forsvarer sig mod landsskadelig virksomhed, eller dem som prøver at censurere de patrioter som ikke ønsker at følge den landsskadelige dagsorden?

Upassende ? Klag over indlæg

 
Per N, 2980 | Skrevet: 30. maj 09 kl. 14:16

Christian Toffini, 2800.

Wiljammer er et navn jeg har givet ham, han hedder William, kan ikke huske hans efternavn.
William er en person som hærget Uriasposten i vinter.
William er rar og åben om hvor han står, venstrefløjen, han har sin egen blok.
Det var for mig ikke et problem, det var hans debat stil som gik på at han ville desikere enhver ordsætning, det førte til ekstremt lange indlæg, så tæt på at jeg mente at han var en trold.
Han havde ikke dine humør stemninger, og den overeksponerede selvfølelse som du gør her om dette emne.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Carsten Bern, Aarhus | Skrevet: 2. jun 09 kl. 20:11

Hold da ferie en blog….hvorfor JP accepterer bloggerens ad hominem tilbøjeligheder kan undre.
Når fejlciteringer og andre faktuelle fejl bliver til “hår i suppen”, ja så vil jeg nødig inviteres til aftensmad hos MUJ.

Upassende ? Klag over indlæg

 
Rune Jacobsen, Albertslund | Skrevet: 4. sep 09 kl. 07:52

Helt klart spekulativt og byggende på enkelte historier og med en farlig retorik. At gribe enkelte observationer og ophøje dem til sandhed er alt for let med mindre det kun er for at få opmærksomhed.

Er det alle muslimske advokater der ikke vil rejse sig for dommeren og findes der kristne hollændere der heller ikke vil?

Er det alle muslimer (incl de homoseksuelle af slagsen) der mener at homoseksuelle skal hænges?

Hvis du fandt tilsvarende historier for kristne Hollændere vil det så gælde for alle kristne hollændere?

Endelig, er muslimer nu lige pludselig ikke hollændere? Er de andre etniske grupper ikke hollændere? Er det kun kristne der er hollændere? Hvor mange har hollandsk statsborgerskab

Måske vil det være sundt for MUJ at huske at netop den retorik, hvor muslimske enkelt personers idioti gøres til den generelle sandhed højest kan skabe spild. Måske kan det også bruges til at skabe en stemning der kan opildne til had og måske til forfølgelse. Det har MUJ set ske flere gange i historien - ikke som enkelte observationer, men måske ligefrem millioner - så det er i hvertfald ikke fremmed for ham.

En akademiker som MUJ burde vide bedre end at ophøje enkelte historier til sandhed. Deduktion frem for spekulation tak!

Upassende ? Klag over indlæg

 
Charles Andersen, 8220 | Skrevet: 4. feb 10 kl. 11:08

@ William Jansen. Det er et tæske godt indlæg du har begået. Det ramte mig dybt. Ja vi er kujoner, og så længe vi er det kan vi naturligvis ikke vinde den pågående kamp. Derfor får du - og alle andre at vide, at nicknavnet C. Andersen dækker over Charles Andersen.
Lad der så komme de konsekvenser der vil, og gid at eksemplet vil sprede sif

Upassende ? Klag over indlæg

 

Seneste kommentarer

skriver
15.05.14 22:45
Vi har enbart galenpannor som sitter på våra tidningsredaktioner stora vänner av vänsterpolitik, och regerande folk är lika galna bara släpper Læs mere
skriver
30.04.14 15:35
MU - ganske enig - flot indlæg. Ja, naturligvis, holder den Økonomiske Krise ALDRIG op nu især - da de Vesteuropæiske lande er godt i gang med Læs mere
skriver
30.04.14 09:22
skriver
28.04.14 19:52
Henrik Ilskov siger at dem som prøvede at kaste mistanken mod Hedegård lider af ''mangel på skam i livet'' , men faktisk er det langt værre Læs mere
skriver
28.04.14 17:27
Henrik Ilskov-J. - Nej, de der sår tvivl om ægtheden i attentatet mod Lars Hedegaard, eksempelvis en Torben Moesgaard, venstrefløjsere, radigale, Læs mere

Arkiv

april 2014  (8)

marts 2014  (10)

februar 2014  (9)

januar 2014  (10)

december 2013  (8)

november 2013  (10)

oktober 2013  (9)

september 2013  (10)

august 2013  (9)

juli 2013  (6)

juni 2013  (7)

maj 2013  (10)

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her