*

Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:

Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:

Forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias)

Morten Uhrskov er desuden landsformand for Dansk Samling:

http://www.dksamling.dk/

Sted:

Sorø

Website:

Besøg

Morten Uhrskov Jensen

Om tal, anmeldelser og debatter

Dato: 2. juni, 2012

Emner:

 

 

Min bog Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark har nu været på gaden i ni dage. Det er foreløbig blevet til tre anmeldelser, to debatter, et interview og lidt løst derudover. Jeg er især tilfreds med, at anmeldelserne i Weekendavisen, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad ikke kan anfægte mine tal, som er helt bærende for bogens konklusion: Ikke-vestlig indvandring gør Danmark fattigere, mere og mere, hvis ikke denne indvandring standses.

Heller ikke debatterne med Liv Holm Andersen i Deadline 22:30 på DR2  og med Inger Støjberg i P1 debat har flyttet dette billede, jeg fristes til at sige overhovedet. Indvandringen også under VK-regeringen i 00´erne har været katastrofal, idet titusinder ikke-vestlige er kommet til Danmark på trods af, at de gennemsnitligt har været langt ringere uddannet end gennemsnittet af den befolkning, der var her i forvejen. De seneste rystende tal fra Rockwool Fonden viser, at 98 procent af den såkaldte nettoindvandring til Danmark består af ufaglært arbejdskraft. Jeg har ikke læst rapporten endnu, men jeg gætter på, at VK-regeringen må tage langt hovedansvaret for denne aldeles uholdbare udvikling.

De afslørende tal

Jeg har i sandhed ikke fortrudt, at jeg for mere end et år siden sadlede om, når jeg skulle beskrive indvandringens konsekvenser for Danmark. I lang tid bloggede og skrev jeg ud fra et kulturelt parameter. Det er stadig den danske og den europæiske kultur i bred forstand, det er afgørende for mig at bevare. Men kulturargumenter er “bløde” argumenter. Skriver jeg, at det ser vel muntert ud på Nørrebro, får jeg det svar, at jeg da bare kan komme dertil selv. Der er så skægt at være, hedder det. Og så står vi der i skæret af den grumsede relativisme. Min mening er højst lige så god som enhver anden holdning.

Derfor skiftede jeg fokus og begyndte at bruge tal. Sikke en forandring. Pludselig kan mine modstandere ikke svare for sig. Det er nemlig ikke muligt at relativere, at f.eks. mindst dobbelt så mange efterkommere som danskere har så ringe læsekompetencer, så de ikke kan fuldføre en ungdomsuddannelse. Og så videre og så videre.

Lad tallene tale, og det går helt af sig selv. Alle steder, jeg har set på i den vestlige verden: I Sverige, i Tyskland, i Frankrig og ikke mindst i USA.

Nu mangler vi bare, at politikerne erkender virkeligheden, handler derefter og standser al ikke-vestlig indvandring.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
15.05.14 22:45
Vi har enbart galenpannor som sitter på våra tidningsredaktioner stora vänner av vänsterpolitik, och regerande folk är lika galna bara släpper Læs mere
skriver
30.04.14 15:35
MU - ganske enig - flot indlæg. Ja, naturligvis, holder den Økonomiske Krise ALDRIG op nu især - da de Vesteuropæiske lande er godt i gang med Læs mere
skriver
30.04.14 09:22
skriver
28.04.14 19:52
Henrik Ilskov siger at dem som prøvede at kaste mistanken mod Hedegård lider af ''mangel på skam i livet'' , men faktisk er det langt værre Læs mere
skriver
28.04.14 17:27
Henrik Ilskov-J. - Nej, de der sår tvivl om ægtheden i attentatet mod Lars Hedegaard, eksempelvis en Torben Moesgaard, venstrefløjsere, radigale, Læs mere

Arkiv

april 2014  (8)

marts 2014  (10)

februar 2014  (9)

januar 2014  (10)

december 2013  (8)

november 2013  (10)

oktober 2013  (9)

september 2013  (10)

august 2013  (9)

juli 2013  (6)

juni 2013  (7)

maj 2013  (10)

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her