*

Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:

Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:

Forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias)

Morten Uhrskov er desuden landsformand for Dansk Samling:

http://www.dksamling.dk/

Sted:

Sorø

Website:

Besøg

Morten Uhrskov Jensen

Ikke-vestlig indvandring et pyramidespil

Dato: 15. februar, 2013

Emner:

 

 

Nyheden er egentlig ikke nogen nyhed, eftersom den er fra maj 2012. I en dansk sammenhæng er der dog tale om en historie, der fortjener opmærksomhed. Det er der, fordi der ikke er nær nok fokus på den kendsgerning, at den ikke-vestlige indvandring efter alt at dømme vil gøre de europæiske lande fattigere og fattigere, så længde denne indvandring finder sted. Det handler om, at fornægtelsen er stor hen over det politiske spektrum. Kun enkelte stemmer som Nationalbanken i 2008, Gunnar Viby Mogensen igennem en årrække og i al ubeskedenhed undertegnede samt nogle få andre tør sige, hvad der er indlysende sandt: At alt tyder på, at den ikke-vestlige indvandring vil forværre de offentlige finanser mere og mere, med mindre denne indvandring standses.

Erling Holmøy

Erling Holmøy udgav i maj 2012 som forskningsleder ved Statistisk sentralbyrå (svarer til Danmrks Statistik) en rapport, og i et interview med Dagens Nyheter karakteriserede han især den ikke-vestlige indvandring som et “pyramidespil“. Indvandringen fra den ikke-vestlige verden kan muligvis betale sig de første år, men på grund af lavere erhvervsfrekvens bliver det en særdeles dyr forretning på længere sigt. Trækket på de offentlige ydelser bliver i løbet af et livsforløb helt enkelt større, end hvad der gælder for de etniske nordmænd. Ikke engang vestlige indvandrere er specielt værdifulde økonomisk set, da de ganske vist klarer sig nogenlunde lige så godt som etniske nordmænd, men heller ikke mere.

Ikke-vestlige derimod er en markant belastning eller mere korrekt, ikke-vestlige bliver helt sikkert løbende en jammerlig investering, eftersom de ikke-vestlige på både kort og langt sigt koster mere, end de indbringer.

Én gang til for prins Knud

Der er jo ikke noget nyt under solen i den norske undersøgelse. Vi vidste det godt i forvejen. Den norske undersøgelse kan derfor “kun” siges endnu engang at slå fast med symtommersøm, at det uden for enhver rimelig tvivl er bevist, at den ikke-vestlige indvandring vil lægge de europæiske velfærdsstater i graven, hvis ikke denne indvandring standses.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
15.05.14 22:45
Vi har enbart galenpannor som sitter på våra tidningsredaktioner stora vänner av vänsterpolitik, och regerande folk är lika galna bara släpper Læs mere
skriver
30.04.14 15:35
MU - ganske enig - flot indlæg. Ja, naturligvis, holder den Økonomiske Krise ALDRIG op nu især - da de Vesteuropæiske lande er godt i gang med Læs mere
skriver
30.04.14 09:22
skriver
28.04.14 19:52
Henrik Ilskov siger at dem som prøvede at kaste mistanken mod Hedegård lider af ''mangel på skam i livet'' , men faktisk er det langt værre Læs mere
skriver
28.04.14 17:27
Henrik Ilskov-J. - Nej, de der sår tvivl om ægtheden i attentatet mod Lars Hedegaard, eksempelvis en Torben Moesgaard, venstrefløjsere, radigale, Læs mere

Arkiv

april 2014  (8)

marts 2014  (10)

februar 2014  (9)

januar 2014  (10)

december 2013  (8)

november 2013  (10)

oktober 2013  (9)

september 2013  (10)

august 2013  (9)

juli 2013  (6)

juni 2013  (7)

maj 2013  (10)

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her