*

Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:

Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:

Forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias)

Morten Uhrskov er desuden landsformand for Dansk Samling:

http://www.dksamling.dk/

Sted:

Sorø

Website:

Besøg

Morten Uhrskov Jensen

Nødvendigheden af at vælte den til enhver tid siddende regering

Dato: 16. oktober, 2013

Emner:

 

 

I hvert fald, som sagerne står i dag. Enkeltpersoner, der klandrer Dansk Folkeparti for ikke at have sat den tidligere VK-regering stolen for døren, hvad angår EU og de internationale konventioner, bliver ofte spurgt, om de da vil have noget, der er endnu værre, nemlig en rød regering.

Denne kritik har ikke forstået, hvor vi er havnet, dels efter 30 års katastrofal udlændingepolitik, dels efter EU´s overmægtige magt over dansk suverænitet, som er gået næsten helt tabt i 00´erne.

EU og de internationale konventioner, herunder især den europæiske menneskerettighedskonvention, gør det i praksis umuligt at foretage andet end lappeløsninger, der kun vil udsætte Danmarks forvandling til et blot beboet område. Naturligvis gør den nuværende regering det værre, end en kommende borgerlig regering formentlig vil gøre det, men der vil kun være tale om at ændre kursen få grader, ikke de 180 grader, der er nødvendigt for at afvende en forudsebar ulykke over Danmark og det danske folk.

Efter et valg

Jeg vil bede læserne om at følge mig et uvist stykke ud i fremtiden til tiden lige efter et valg til Folketinget, hvor Dansk Samling sidder på de afgørende mandater, der bestemmer, hvor magten skal falde ned. Det kan selvsagt også være et andet ansvarligt, dansk parti, der kommer til at stå i den position. Det er fuldstændig lige meget, så længe Danmark og danskerne reddes fra ragnarok.

Dansk Samling kan på valgaftenen konstatere, at partiet har fået 10 mandater, ikke voldsomt mange, men altså nok til at være blevet interessante, idet fordelingen af de øvrige 169 mandater er faldet med 85 til rød blok og 84 til blå blok.

Den borgerlige statsministerkandidat vil lidt træt tænke, at han eller hun nu må forhandle med dette i statsministerkandidatens øjne underlige parti. Vedkommende kan godt huske, at Dansk Samling under valgkampen udtrykkeligt sagde, at indrømmelser til Dansk Samling på dele af de helt afgørende områder for Danmark, EU og de internationale konventioner, var et ufravigeligt krav, hvis Dansk Samling skulle støtte en regering.

Statsministerkandidaten tror dog ikke et øjeblik på, at Dansk Samling vil lade sagen ende med at trække tæppet væk under en borgerlig regering allerede inden, den er blevet født. Han eller hun har nemlig sandsynligvis stiftet bekendtskab med et parti ved navn Dansk Folkeparti, der aldrig satte hårdt mod hårdt og truede med at fremsætte et mistillidsvotum til den tidligere borgerlige regering.

Dagen efter

Under samtalen med Dansk Samling går det langsomt op for den borgerlige leder, at Dansk Samling bliver ved med at insistere på virkelige indrømmelser på de for Dansk Samling afgørende områder. Dansk Samling er på ingen måde så naive, at partiet tror at kunne få alt med, hvilket ville være udtræden af en stribe internationale konventioner samt udtræden af alle dele af EU-samarbejdet, der hindrer Danmark i at føre en selvstændig udlændingepolitik.

Gang på gang fortæller repræsentanter fra Dansk Samlings forhandlingsdelegation, at partiet godt kan leve med indtil videre ikke at få alle krav opfyldt. Dansk Samling ved selvfølgelig godt, at det er blevet til 10 og ikke til 90 mandater.

Dansk Samling vil f.eks. lægge ud med at kræve, at der sker dansk udtræden af flygtningekonventionen og af den europæiske menneskerettighedskonvention. Når disse krav afvises fuldstændigt, også selv om kun ét af kravene ville blive imødekommet, vil Dansk Samling foreslå dansk udtræden af Schengen-samarbejdet og øjeblikkelig genindførelse af grænsekontrollen.

Afvisningen fra den borgerlige leder er stadig uden sprækker. Derpå er vi nået til nogle af de næste krav, der vil blive stillet af Dansk Samling. Det kunne være Danmarks afstandtagen til den aktivistiske EU-domstol, hvor Danmark i protest mod denne domstols undergravning af Danmarks suverænitet fremover frit vil afgøre, om domstolens afgørelser skal efterkommes. Til slut er vi nået til nogle af de øvrige konventioner, Danmark har undertegnet gennem tiden, f.eks. konventionen om statsløses særlige ret til statsborgerskab.

Sammenbruddet

Når det står klart for Dansk Samling, at en borgerlig ledet regering intet vil gøre for at standse masseindvandringen, vil Dansk Samling meddele, at den kommende regering må finde sit flertal et andet sted. Hvis den vel at mærke vil være regering. Dansk Samling vil nemlig forsøge at vælte en sådan regering hurtigst muligt.

Hvis den borgerlige fløj ikke har forstået sagens alvor, er det, hvad der vil ske. Den røde blok vil sandsynligvis være ivrig efter at vælte regeringen, inden den nærmest er blevet regering, idet rød blok vil håbe på en valgsejr ved det næste valg.

Efter det næste valg igen

Ak, både rød blok og blå blok blev slemt skuffede. Det er på dette tidspunkt gået op for et stort og voksende antal danskere, at ingen af blokkene har vilje til at ændre Danmarks kurs. Dansk Samling går derfor betydeligt frem og opnår lad os sige 25 mandater. De øvrige 154 mandater fordeler sig med 80 til rød blok og 74 til blå blok.

Det samme mønster gentager sig: Den borgerlige leder rokker sig ikke i forhold til nogle af Dansk Samlings krav. Her skal det med, at Dansk Samlings ultimative krav er blevet skærpet, alene på grund af danskernes hastigt stigende tillid til partiet.

Men denne gang sker der ikke nyvalg med det samme. Både blå og rød blok har nemlig fået sig en alvorlig lektie. Hen over den berømte midte dannes nu en bred regering bestående af de stærkeste partier fra begge blokke. Begge blokke håber nu på tid, og at et mirakel indtræffer, der bremser Dansk Samlings vækst.

Afsløret

Nu har Dansk Samling opnået det, som partiet ville. I første omgang. Rød og blå blok har vist, at den faldende vælgertillid betyder, at de må slutte sig sammen for at undgå at give afgørende indrømmelser til Dansk Samling. Situationen minder nu om den i Frankrig, hvor de traditionelle partier fra begge fløje stadig mere desperat forsøger at holde Marine Le Pen og Front National fra magten. På dette tidspunkt er Marine Le Pen for øvrigt blevet Frankrigs præsident, og hendes parti har vundet flertal i begge kamre i det franske parlament. Front National fik for få dage siden jordskælvslignende 53,9 procent af stemmerne i en mindre fransk by.

Det er herefter kun et spørgsmål om tid, før Dansk Samling - sandsynligvis sammen med andre, der har set skriften på væggen - opnår flertal og omsider kan ændre Danmarks kurs.

Usandsynligt?

Nej, det er det ikke. Ikke sammenlignet med en tro på, at det nok går alt sammen, og at EU og internationale konventioner gør et godt stykke arbejde for Danmark.

Sker det med Dansk Samling som ledende parti? Det er så langt fra det sandsynligste, som det ser ud lige nu og her, men historien er og forbliver lunefuld og derfor fuld af overraskelser.

Afgørende her har det været at fortælle, hvorfor enhver tænkelig regering, der ikke vil Danmark og danskerne noget godt, skal væltes med det samme.

Det er på høje tid, at der i Folketinget indvælges repræsentanter for et parti, der vil gøre netop dette, vælte regeringer, indtil fornuften atter råder.

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
15.05.14 22:45
Vi har enbart galenpannor som sitter på våra tidningsredaktioner stora vänner av vänsterpolitik, och regerande folk är lika galna bara släpper Læs mere
skriver
30.04.14 15:35
MU - ganske enig - flot indlæg. Ja, naturligvis, holder den Økonomiske Krise ALDRIG op nu især - da de Vesteuropæiske lande er godt i gang med Læs mere
skriver
30.04.14 09:22
skriver
28.04.14 19:52
Henrik Ilskov siger at dem som prøvede at kaste mistanken mod Hedegård lider af ''mangel på skam i livet'' , men faktisk er det langt værre Læs mere
skriver
28.04.14 17:27
Henrik Ilskov-J. - Nej, de der sår tvivl om ægtheden i attentatet mod Lars Hedegaard, eksempelvis en Torben Moesgaard, venstrefløjsere, radigale, Læs mere

Arkiv

april 2014  (8)

marts 2014  (10)

februar 2014  (9)

januar 2014  (10)

december 2013  (8)

november 2013  (10)

oktober 2013  (9)

september 2013  (10)

august 2013  (9)

juli 2013  (6)

juni 2013  (7)

maj 2013  (10)

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her