*

Profil

Qvi desiderat pacem, praeparet bellum (Den, som ønsker fred, bør forberede sig på krig)

Baggrund:

Søren Espersen er uddannet journalist, født i Himmerland i 1953, og har siden 2005 været folketingsmand, valgt i Københavns Omegns Storkreds for Dansk Folkeparti.


Han er Folketingets 2. Næstformand, og sit partis udenrigspolitiske ordfører. Medlem af DFs Gruppebestyrelse og Hovedbestyrelse og sekretær for folketingsgruppen.

Andet:

Tildelt ”Raoul Wallenberg-Medaljen 2009”.

Ansvarshavende redaktør for Dansk Folkeblad 1997-2005.

Litterær produktion:
”Danmarks Fremtid – dit land, dit valg”, 2001 i samarbejde med Ulla Dahlerup og Anders Skjødt.

”Exit Nyrup”, 2002 – medforfatter (Henrik Qvortrup)

”Valdemar Rørdam – Nationalskjald og Landsforræder”, 2003.

”Israels Selvstændighedskrig – og de danske frivillige”, 2007.

Gift med Yvette Kim Fay Espersen, født i Chelsea, England.

Fem voksne børn: Ditte, Anders, Robin, Susie og Peter.

To børnebørn: Daniel og Mai.

Sted:

Website:

Besøg

Emneord:

Søren Espersen

Så vælter det igen ind med asylansøgere…!

Dato: 20. december, 2012

Emner:

 

 

Det siges, at menneskesmuglernes jungletrommer allerede begyndte at hamre henne i Somalia det selvsamme øjeblik, Helle, Villy og Margrethe havde sat sig tilrette i ministerbilerne: Come-on, folks… Nu er der igen noget ved at rejse til Danmark!

Og efter yderligere nogle måneder, hvor regeringen konsekvent havde slasket og slappet på de nødvendige udlændingelove, som Dansk Folkeparti møjsommeligt i perioden 2001-2011 kærligt havde fået overtalt V-K-regeringen til at indføre, startede det store asyl-shoppe-rejsecirkus igen. Det cirkus, som vi effektivt, skridt for skridt, var ved at have afskaffet.

Nu bringer Jyllands-Posten så dokumentationen om, hvor galt det er gået efter at Helle, Villy og Margrethe kom til og asylansøgerne igen begyndte at vælte ind i Danmark.
Det er skræmmende læsning:
Vi har nu det højeste ansøgertal i 10 år - og det samme er antallet af tilladelser. Sidste år søgte 3.806 - og i år var antallet allerede i november 5.521…

Og glem lige i den forbindelse Socialdemokratiets torske-dumme undskyldning: “Det er på grund af borgerkrigen i Syrien…”. Nej, det er det overhovedet ikke. For fra Syrien er ankommet 350 borgere ud af de 5.521, men 700 somaliere (hvor der i øvrigt for tiden er ganske roligt). De andre lande, som nu leverer i stor stil er Marokko (fredeligt), Burma (demokratiet ved at blive indført), Nigeria samt zigeunere fra Serbien.

Nej, forklaringen er den entydige, eneste og krystalklare: Helle, Villy og Margrethe har slasket og slappet på udlændingepolitikken. Derfor!

* De har slasket og slappet på familiesammenføringerne - på pointsystemet, på alderskravet, på bankgarantien, på gebyrerne.
* De har givet asylansøgerne lov til at bo uden for centrene, de har afskaffet starthjælpen og giver dem nu i stedet rigeligt med penge ved ankomsten.
* De har givet kriminelle udlændinge beskyttelse mod udvisning.
* De har indført en række særregler for flygtninge
* De har gjort det tæske-let at få statsborgerskab - som man sørme nu også tildeler kriminelle udlændinge.
* Og så har de fjernet grænsekontrollen - Der er nu ca. 50.000 illegale udlændinge i Danmark.

Er der noget at sige til, at det ikke alene er Dansk Folkeparti, men også størsteparten af det danske folk, som næsten ikke kan vente til folketingsvalget…. Den grusomme tanke i dén forbindelse er dog, at Socialdemokratiet har oceaner af dage og uger til at skabe endnu flere ulykker for Danmark…

Med venlig hilsen
Søren Espersen

 

 

 

Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her

Seneste kommentarer

skriver
15.04.15 00:17
Efterhånden går det mere og mere op for mig hvilket farlig udyr vi har lukket ind i danmark. Men jeg syntes du skal give dine politikerkolleger et Læs mere
skriver
30.04.14 12:44
Walter Steffen Nielsen: Det jeg Læs mere
skriver
30.04.14 12:04
Hasse Gårde-Askmose "Personer med mere eller mindre fanatiske holdninger vil nok altid blive beskyldt for "skjulte dagsordener". Som nok alligevel Læs mere
skriver
30.04.14 11:54
Ja bagklogskabens ulidelige klare lyse er klart..eller er det? Personer med mere eller mindre fanatiske holdninger vil nok altid blive beskyldt for Læs mere
skriver
29.04.14 17:14
Henrik Ilskov-Jensen Læs mere

Arkiv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her